به گزارش تسنیم، مداخله در امور پزشکی عمری به بلندای تاریخ پزشکی دارد و در این تاریخ افراد مختلفی برای کسب درآمد و شهرت، لباس طبابت به تن کردهاند و به بهانه بهبودی و درمان، لباس عافیت و سلامتی از تن بسیاری افراد خارج کردهاند.
گرانی خدمات پزشکی و درمانی در سالهای اخیر از یکسو و همچنین امید به درمان بیماریها در جایی خارج از مراکز درمانی رسمی، باعث شده که بسیاری از مردم درمان خود را در مراکز غیررسمی دنبال کنند و چه بسا هزینههایی بیشتر از مراکز رسمی را پرداخت کردهاند و باز هم به نتیجه نرسیدهاند.
در یکی از نقاط شمالی تهران، مرکزی وجود دارد که از سالهای قبل از انقلاب محل رجوع مردم منطقه برای اموراتی مانند دلاکی و ختنه نوزادان و کودکان و همچین شکستهبندی بوده است.
پس از فوت صاحب خوشنام این درمانکده قدیمی که در باغی بزرگ قرار گرفته است، فرزندان و نوههای او تاکنون با استفاده از این خوشنامی به همان کار ادامه دادهاند، اما با این تفاوت که با پیشرفت علم در این حوزه، آنها هم از این پیشرفت عقب نماندهاند و خود را گاهی دکتر متخصص معرفی میکنند.
مالک جدید این مرکز به همراه فرزندان خود سالها به امور ماساژ برای انواع اقسام دردهای مفصلی و مشکلات اسکلتی پرداختهاند و تا توانستهاند برای درمان درد، روغن جان مردم را کشیدهاند و با دریافت هزینههای چند ده میلیونی، روغن ماساژ بر تن آنها ریختهاند.
یکی از راههای تیم مدیریتی این مرکز برای جلب اعتماد بیماران و حضور بیشتر آنها، استفاده ابزاری از برخی مسئولان برای تبلیغ اقدامات خود بوده است؛ بهشکلی که تصاویری از مسئولان روی دیوار نصب شده که از خدمات این مرکز استفاده کردهاند و همین موضوع ناخواسته، مهر تأییدی بر فعالیتهای این مرکز زده است.
با این حال، گلایه شدید مراجعهکنندگان به این مرکز که بعضی از آنها از نقاط دور کشور و به امید درمان بیماری به تهران آمدهاند، هزینههای به شدت گران خدمات و در عین حال، بیاثر بودن درمان ارائه شده در این مرکز است.
برخی افراد که به این مرکز مراجعه کردهاند، میگویند برای انجام چند مرحله ماساژ درمانی گاهی بیش از 30 میلیون تومان هزینه کلی به همراه بیش از 5 میلیون تومان هزینه روغن ماساژ پرداخت کردهاند و این در حالی است که جدای از این هزینهها، هنگام مراجعه برای انجام ماساژ، هزینه ماساژ را هم جداگانه پرداخت کردهاند.
افزایش این شکایات باعث ورود دستگاههای نظارتی به بررسی فعالیت این مرکز البته با چند دهه تأخیر شد که ماه گذشته با حضور نمایندگانی از سازمان تعزیرات و وزارت بهداشت، با توجه به تخلفات رخداده، این مرکز پلمب شد.
در حالی که پرونده تخلفات این مرکز با مواردی مانند جعل عنوان، نداشتن مجوز فعالیت درمانی، دخالت در امر پزشکی و دریافت هزینههای اضافی روی میز تعزیرات و علوم پزشکی تهران قرار دارد، اخباری مبنی بر فک پلمب غیرقانونی این مرکز شنیده میشود.
مدیریت این مجموعه با فک پلمب غیرقانونی، برخی اسناد را از دفتر خارج کرده است و در عین حال همچنان به پذیرش بیمار اقدام میکند.