آکسیوس مدعی شد: ایران از طریق سازمان ملل به اسرائیل هشدار داد

  4020723062 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

یک رسانه آمریکایی به نقل از منابع آگاه مدعی شد، ایران از طریق سازمان ملل به رژیم صهیونیستی درباره حمله زمینی به نوار غزه هشدار داده است.

آکسیوس مدعی شد: ایران از طریق سازمان ملل به اسرائیل هشدار داد

به گزارش ایسنا، ‌پایگاه خبری آکسیوس همزمان با سفر حسین امیرعبداللهیان، وزیر امورخارجه ایران و آنتونی بلینکن، وزیر امورخارجه آمریکا به منطقه مدعی شد که ایران روز شنبه به‌طور غیر مستقیم پیامی به رژیم صهیونیستی فرستاده و در آن نسبت به حمله زمینی به نور غزه هشدار داده است.

دو منبع دیپلماتیک در گفت‌وگو با آکسیوس خاطر نشان کردند که ایران در پیام خود تاکید کرده است که خواهان تشدید بیشتر جنگ حماس و اسرائیل نیست، اما در صورت ادامه عملیات اسرائیل در غزه مجبور به مداخله خواهد بود.

این رسانه آمریکایی همچنین مدعی شد: در صورتی که ایران به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم، ازجمله از طریق یک گروه شبه نظامی در سوریه یا با حمایت از هر تصمیم حزب‌الله برای پیوستن کامل به جنگ، درگیر شود، نبرد بین حماس و اسرائیل به یک جنگ منطقه‌ای تبدیل خواهد شد.

بنابر ادعای آکسیوس، پیام ایران که از طریق سازمان ملل به اسرائیل فرستاده شده است، در حالی است که دولت بایدن در تلاش بوده تا ایران و حزب‌الله لبنان را از پیوستن به جنگ باز دارد. ایالات متحده در روزهای اخیر یک گروه ناو هواپیمابر و جت‌های جنگنده را نیز به منطقه فرستاد.

پایگاه خبری آکسیوس با اشاره به دیدار روز شنبه وزیر امورخارجه ایران با تور فینسلاند، نماینده سازمان ملل در امور خاورمیانه در بیروت افزود: این دو منبع دیپلماتیک همچنین گفتند که فینسلاند در این دیدار از امیرعبداللهیان خواست تا کمک کند که از سرایت درگیری در غزه و اسرائیل به منطقه گسترده‌تر در خاورمیانه جلوگیری کند. وزیر امور خارجه ایران نیز پاسخ داد که ایران نمی‌خواهد این درگیری‌ها به جنگ منطقه‌ای تبدیل شود و می‌خواهد به آزادی غیرنظامیانی که در غزه توسط حماس گروگان گرفته شده‌اند، کمک کند.

بنابر ادعای این پایگاه خبری، امیرعبداللهیان به‌علاوه تاکید کرد که ایران خطوط قرمز خود را دارد و هشدار داده است که اگر عملیات نظامی اسرائیل ادامه پیدا کند و به‌ویژه اگر اسرائیل به وعده خود مبنی بر حمله زمینی به غزه عمل کند، ایران باید پاسخ دهد.

در گزارش آکسیوس آمده است که به گفته این منابع آگاه، فینسلاند سپس با تزاچی هانگبی، مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات صهیونیست تماس گرفت و پیام ایران را ابلاغ کرد. دفتر فینسلاند تایید کرد که او روز شنبه با امیرعبداللهیان دیدار کرده و گفت که آنها درباره «تلاش‌های دیپلماتیک برای آزادی گروگان‌ها، کاهش تنش و جلوگیری از سرایت درگیری به منطقه» گفت‌وگو کردند.

حسین امیرعبداللهیان که در جریان سفر منطقه‌ای خود به لبنان رفته بود، پیش از این با حسن نصرالله، رهبر جنبش حزب‌الله دیدار کرده بود. وی روز شنبه در یک نشست خبری با خبرنگاران در بیروت گفت که اسرائیل باید «جنایت علیه غیرنظامیان در غزه را متوقف کند – زیرا ممکن است حتی تا چند ساعت دیگر دیر شود».

جنبش حماس فلسطین روز شنبه ۷ اکتبر (۱۵ مهر) عملیات غافلگیرانه گسترده‌ای را از نوار غزه موسوم به «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی آغاز کرد. صهیونیست‌ها در پی این حمله، ‌ وضعیت جنگی اعلام کردند و حملات متقابل علیه نوار غزه را انجام دادند که همچنان ادامه دارد.

رژیم صهیونیستی در جریان حملات سهمگین خود علیه غیر نظامیان فلسطینی با مرتکب شدن جنایت جنگی، نوار غزه را با بیش از دو  میلیون نفر جمعیت در محاصره انسانی قرار داده و آب، برق و گاز آن را قطع و ورود غذا و دارو به آن را ممنوع کرده است.

صهیونیست‌ها از مردم شمال غزه خواسته‌اند تا خانه‌های خود را ترک و منطقه را تخلیه کنند تا آنها به محض خروج غیر نظامیان عملیات گسترده زمینی را در این منطقه آغاز کنند.

وزیر امور خارجه ایران در ادامه سفر منطقه‌ای خود در دوحه، پایتخت قطر با اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس و تعدادی از رهبران این جنبش دیدار کرد.

وی در این دیدار با  با اشاره به اینکه «مسئله فلسطین همانند قبل مهم‌ترین موضوع جهان اسلام است» تصریح کرد: حمایت از فلسطین یک مسئولیت دینی، انسانی و اخلاقی است و امروز بیش از گذشته می بایست همه مسلمانان و مؤمنان و انسانهای آزاده در کنار فلسطین و ملت مظلوم آن باشند.

امیرعبداللهیان با اشاره به تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران در رایزنی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به منظور توقف حملات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه مردم مظلوم غزه گفت: ما در این ایام در راستای حمایت از مردم غزه در مقابل جنایات جنگی رژیم صهیونیستی، پیشنهاد برگزاری اجلاس فوق‌العاده وزرای خارجه کشورهای اسلامی را مطرح کردیم و به تلاش‌ها و پیگیری‌های خود ادامه خواهیم داد و از هر ابتکار عمل کشورهای اسلامی در حمایت از ملت فلسطین حمایت می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه «جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه از اصول و ارزش‌های خود در حمایت از ملت فلسطین کوتاه نخواهد آمد» افزود: عملیات الاقصی واکنش طبیعی  ملت فلسطین نسبت به جنایات مستمر و اقدامات تحریک آمیز دولت افراطی  نتانیاهو خصوصا تعرض مکرر صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی بود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۲۶۰۰۲۸۱۳:۰۲:۵۵ ۱۴۰۲/۷/۲۳
تصاویر حمایت از غیر نظامی های غزه در لندن را دیدید؟ جمعیت چند برابر تظاهرات برنامه ریزی و تبلیغ شده سیستمی روز جمعه اینجا بود!
ناشناس۳۲۶۰۴۶۱۱۷:۳۱:۱۶ ۱۴۰۲/۷/۲۳
خوبه همین هم پیشرفت هست برای شما غرب دوستها به خصوص وقتی برعکس تفکرات شما بوده! فقط برای دانستن بد نیست در کل کشور چند میلیون آمدن که چندبن برابر هست در قبال همین لندن و خیلی از کشورهای دیگر!
ناشناس۳۲۶۰۰۳۱۱۳:۰۴:۳۰ ۱۴۰۲/۷/۲۳
همین تورم و بدبختی برامون کم هست حالا می خواید با صهیونیسمهای وحشی هم درگیر شید ؟
ناشناس۳۲۶۰۰۳۸۱۳:۲۰:۰۵ ۱۴۰۲/۷/۲۳
مواظب باشید کشور را با مواضع غیر تخصصی و بدون تدبر و تعقل ،وارد جنگ نکنید ،چون پایانش مشخص نیست چه می شود!
ناشناس۳۲۶۰۱۵۲۱۴:۲۴:۱۴ ۱۴۰۲/۷/۲۳
کشور رو درگیر جنگ نکنید .
ناشناس۳۲۶۰۲۹۴۱۵:۴۲:۰۱ ۱۴۰۲/۷/۲۳
اقتدار و بینش جناب عبداللهیان بسیار حیرت انگیز است، ایشان بشدت آگاه به منافع ملی هستند و منافع ملی برایشان بسیار بسیار مهم میباشد.
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. تودهنی بزرگ به ترامپیست‌ها...

  2. حکم رئیس اسبق هلال‌احمر تایید شد/ محکومیت پیوندی به حبس، جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی

  3. افسارگسیختگی دلار و سکوت آزاردهنده مسئولان/ تا دیر نشده به داد مردم برسید!

  4. قالیباف: به دنبال یک تحول اقتصادی هستیم/ خیانت ممنوع!

  5. رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است/ تنها استثنایی که در زمینه مذاکره وجود دارد، آمریکا است

  6. نقطه پایان هزینه از رهبری/ نشان طلایی وقاحت! / ترامپ به روایت آخوندی 

  7. نباید در تله ترامپ افتاد!

  8. قیمت دلار تخت‌گاز می‌تازد/ از وعده‌های دلاری همتی چه خبر؟/ وزیر اقتصاد یا سکوت می‌کند یا می‌گوید به من مربوط نیست

  9. مذاکره چه نتیجه ای خواهد داشت؟

  10. تحقیر نخست‌وزیر هند توسط ماکرون/ رئیس‌جمهور فرانسه با «مودی» دست نداد

  11. گزافه‌گویی جدید ترامپ درباره ایران: توافق را به بمباران ترجیح می‌دهم/ هیچ‌کس نمی‌خواهد بمیرد

  12. نامه مهم اساتید دانشگاه به پزشکیان، قالیباف و اژه‌ای درباره مذاکره ایران و آمریکا

  13. واکنش حسابگرانه دبیر و آنچه دایی باید بیاموزد/ اعتراض داریم آقای پزشکیان! / حمله به حداد عادل

  14. پزشکیان: نقشه‌های آمریکا با کمک ملت نابود خواهد شد / ترامپ ادعای مذاکره دارد اما اهل مذاکره نیست

  15. دبیر: یک گردن کلفت باید این‌ها را جمع کند/ اظهار نظر دوباره درباره علی دایی

  16. پزشکیان: وعده‌هایم را فراموش نکرده‌ام  

  17. رهبر انقلاب: تهدیدهای آمریکا، هیچ تاثیری در ذهنیت ملت و مسئولین ما ندارد

  18. مردم و نگاه صاحب‌اختیارانه به انقلاب اسلامی

  19. سر دادن شعار علیه ظریف در نماز جمعه تهران

  20. مهاجرانی: تلگرام و یوتیوب تا قبل از عید رفع فیلتر می شود

  21. اتفاقی عجیب در کرمان/ خاک پاشیدن به صورت وزیر آموزش و پرورش در مراسم تشییع یکی از دانش‌آموزان

  22. محمدجواد ظریف با تیپ متفاوت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

  23. آقای عطاران اگر قرار بود به سوالی جواب ندهید چرا در نشست خبری شرکت کردید؟

  24. پوتین و جولانی برای اولین‌بار پس از سقوط اسد گفت‌ و گو کردند

  25. چند نمونه از بدعهدی‌های مکرر آمریکا در مورد ایران و جهان

آخرین عناوین