مقام ایرانی: بیش از یک پیام از واشنگتن در خصوص آتش‌بس در غزه دریافت کرده‌ایم

  4020817083 ۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

یک مقام ایرانی شامگاه چهارشنبه در مصاحبه با شبکه «الجزیره مباشر» خبر داد در کمتر از یک هفته، بیش از یک پیام از آمریکایی‌ها در خصوص آتش‌بس در غزه دریافت شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مقام ایرانی اعلام کرد که در کمتر از یک هفته بیش از یک پیام از آمریکا‌یی‌ها در خصوص آتش بس در غزه دریافت کرده‌ایم اما این موضوع هنوز محقق نشده است.

این مقام ایرانی که با «الجزیره مباشر» صحبت می‌کرد و اشاره‌ای به نام وی نشده ، گفت: «وعده‌های واشنگتن در خصوص آتش‌بس در غزه به صورت عملی محقق نشده و همین موضوع باعث تردید در جدیت آمریکا شده است».

وی هشدار داد: «ناتوانی آمریکا در ایجاد آتش بس در غزه پیامدهای وخیمی برای ثبات منطقه به همراه خواهد داشت».

این مقام ایرانی اضافه کرد: «از اقدامات دولت قطر برای دست یابی به آتش‌بس در نوار غزه حمایت می‌کنیم».

وی به تحرکات اخیر آمریکا در ارسال چند ناو اشاره کرد و گفت: «تجهیزات و نظامیانی که آمریکا به منطقه ارسال کرده در برهه تاریخی که در حال نزدیک شدن بوده، عامل بازدارنده نخواهد بود».

این مقام ایرانی از آمادگی تهران برای اقدام گروهی با دیگر کشورهای اسلامی برای توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان در غزه خبر داد.

جنایت رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در حالی ادامه دارد که «سلامه معروف»، رئیس دفتر رسانه‌ای دولت  غزه امروز در نشستی خبری گفت: از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه تا امروز، سی و سومین روز حملات، ۱۰۵۶۹ شهید شامل ۴۲۳۷ کودک، ۲۸۲۳ زن و دختر و ۶۳۱ سالمند جان باختند؛ علاوه بر این، گزارش‌هایی درباره بیش از ۳۰۰۰ مفقود و ۲۶۰۰۰ شهروند فلسطینی مجروح ثبت شده است.

سلامه افزود: تیم‌های دولتی شهادت ۱۰۲۱ شهروند غزه و شمال نوار غزه را ثبت کردند که به مناطقی که اشغالگران ادعا می‌کردند در جنوب نوار غزه امن هستند آواره شده بودند؛ ۴۹ خبرنگار نیز از آغاز تجاوزات اسرائیل تاکنون شهید شده‌اند.

این مقام فلسطینی خاطرنشان کرد: اشغالگران تاکنون ۱۰۷۱ قتل عام علیه خانواده‌های فلسطینی انجام داده‌اند؛ جنایاتی که جان هزاران شهید را گرفته و مجروحانی بر جای گذاشته است که اکثریت آن‌ها زن و کودک هستند. در حالی که ۱.۵ میلیون شهروند فلسطینی از خانه‌های خود به سرپناه‌های موقت یا منازل اقوام خود آواره شدند.