ماجرای باز پس گیری ساختمان شورای عالی استانها چیست؟

  4021014044

 رئیس شورای عالی استانها درباره ریاست ۲ دوساله بر این شورا توضیح داد.  

به گزارش فارس، نشست خبری پرویز سروری،رئیس شورای عالی استانها امروز ۱۴ دی ماه برگزار شد.

وی با اشاره به حادثه تروریستی دیروز کرمان و تسلیت به خانواده ای شهدا، بیان داشت: دشمن سعی کرده پیامی را منعکس کند اما خیلی دیر درحال انجام است چون اسرائیلی ها تلاش دارند متحدان خود را مجبور به ورود جنگ گسترده کنند و ایران را تهدید کنند تا وارد جنگ گسترده شود اما بدانند جمهوری اسلامی بی تفاوت نخواهد بود و انتقام سختی را منتظر باشند.

وی افزود:در ابتدایی که توفیق پیدا  کردیم تلاش مان این بود که با شعار و مطالعه حداکثری کار را شروع کنیم.

رئیس شورای عالی استانها متذکر شد:ما عقب ماندگی ۲۰ ساله داشتیم که باید جبران می شد و ما تقریبا با همه قوا جلسات مفید و غیر نمایشی داشتیم و ۱۳ اسیر در جلسات ما شرکت داشتند و تفاهم نامه هایی با این وزرا داشتیم و رئیس جمهور سه بار در اجلاس ما شرکت کردند.

سروری با بیان اینکه ارتقای شورا ها را در مجلس شکل دادیم،گفت: توانستیم نظم و نسقی درباره بحث مالی شوراها داشته باشیم و کارگر مشکلی با قوه قضائیه شکل گرفته است.

وی تصریح کرد:با مجلس ،دولت ،قوه قضائیه و مجمع تشخیص جلسات خوبی برگزار شد؛ضمن اینکه مانع تغییرات اساسنامه شورای عالی استانها شدیم.

رئیس شورای عالی استانها ابراز کرد:در بخش آموزش کار ماندگاری صورت گرفته و آثار آن را در نظام شوراهای کشور مشاهده کرد.

سروری درباره سامانه نظارت بر شوراها،افزود:ما چند سامانه رادر شورای عالی راه اندازی کردیم؛یکی سامانه تخلفات و سامانه مصوبات شورا بوده است.

وی ادامه داد:سامانه ای طراحی کردیم که هر مصوبه ای در شوراهای کشور انجام می شود در این سامانه قرار می گیرد و اکنون مصوبات شوراها در استانها را بارگزاری می کنیم و بعد به شهرو روستاها خواهد رسید.

سروری خاطرنشان کرد:این سامانه رونمایی خواهد شد.سامانه آموزش مجازی شوراها طراحی شده و شروع به کار کرده است.اینکه ما نظام آموزش کشور را مدیریت کنیم و زمینه فراهم کردیم در انتخابات آینده فرد باید گواهی آموزشی داشته باشد؛یعنی به صورت آنلاین آموزش می بینند.

رئیس شورای عالی استانها افزود:اکنون اعضای شهر و روستا می توانند از فضای آموزش استفاده کرده و بهره گیرند.

سروری متذکر شد:اکنون نظارت ما نظارت دوستانه است اما در دبیرخانه داریم نظام نظارتی شوراها را مصوب می کنیم و برنامه ریزی کردیم تا دوستان دیگر در آینده ادامه دهند.

وی درباره آخرین وضعیت مالی شورای عالی استانها،خاطرنشان کرد:در این خصوص در روزی که آمدیم ۳۸ میلیارد تومان بودجه ما بود که باید حقوق نیروها را پرداخت می کردیم و به مجلس گفتیم با این رقم ها نمی توانیم کار کنیم.

سروری گفت:در ظرف دو سال این بودجه را به ۱۰۰ میلیارد تومان رساندیم و این را هم کافی نمی دانیم.توانستیم نظام معیوب پرداخت را اصلاح کردیم.

وی تصریح کرد:در شورای عالی استانها کسی حقوق نمی گیرد و حق جلسه درکل شوراهای  یک عضو ۶ تا ۷ میلیون تومان پول دریافت می کند.حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان برای آموزش شهرداران و اعضای شوراهااختصاص می دهیم.

رئیس شورای عالی استانها با اشاره به نظام آشفته پرداختها در شورای عالی استانها ،گفت:تلاش کردیم این را سامان دهیم.۲۴ طرح به مجلس و ۵ طرح به دولت دادیم که ۲ تا مصوب شد.

سروری تصریح کرد:همچنین اقداماتی با دولت و مجلس شروع کردیم و طرح فرونشست را انجام دادیم و این لایحه در شورای عالی استانها تصویب شد و الان با هماهنگی نمایندگان مجلس تلاش داریم به آن فوریت بدهیم.

وی بیان داشت: گفتیم حوزه آتش نشانی گسترده تمام مسئولانه داشته باشد و جلسات زیادی داشتیم و در دستور کمیسیون شورای عالی استانها قرار دارد و با حل شدن آن خلا هماهنگی در رسیدگی به حوادث بین دو شهر ایجاد شود.

وی گفت:تلاش کردیم پارلمان
شورای عالی را فعال کنیم.وضعیت شورای عالی این طور است که ماهی فقط دو ساعت با نمایندگان جلسه داریم که این کافی نیست و قوام لازم را ندارد؛در نتیجه شورای راهبردی ایجاد کردیم.

رئیس شورای عالی استانها یادآور شد:توانستیم قانونی برای شورای عالی استانها در مجلس به تصویب برسانیم.

وی افزود:گستره شوراهای کل کشور  ۱۲۷ هزار نفر است.در سال ۱۴۰۰، ۴۵۳ مورد تخلف بوده است که نیمی از این تخلفات به علت فقدان آموزش است.

رئیس شورای عالی استانها توضیح داد: چرا باید تخلفات اعضای شوراها باید فقط رسانه ای شود؛ در حالی که بعدا تعدادی از آنها تبرئه می شوند. درصد قابل توجهی از دستگیری ها ی اعضای شوراها منجر به تبرئه شده اما این تبرئه شدن را اعلام نمی کنند.

سروری افزود:باید هوشمند سازی در نظام شهرداری ها و شوراها شکل گیرد؛در حالی که سطح تخلفات در شوراها نسبت به دیگر دستگاهها پایین تر است.

وی درباره باز پس گیری ساختمان شورای عالی استانها ،گفت:ساختمان مربوط به شهرداری است و از وزیر شهرسازی درخواست کردیم تا زمینی به شورای عالی استانها بدهند اما قرار شد زمینی را پیدا کنند و برای ساخت و ساز آن نیز فکر کرده بودیم تا ایجاد شود.بحث ساختمان مرکز پژوهش ای مجلس را تا ساخت ساختمان در دست گیریم.

رئیس شورای عالی استانها با بیان اینکه گرفتن ساختمان ما فقط مختص به ما نبوده و شهرداری همه ساختمانهای خود را در حال پس گرفتن است،افزود:در دوسال گذشته شهرداری تهران ۲۰ هزار میلیارد تومان از اماکن شهرداری را گرفته است.

سروری افزود:الان شهرداری دو طبقه از ساختمان فعلی شورای عالی استانها را گرفته است و حداقل ۶ ماه به ما فرصت داده تا ساختمانی را تهیه کنیم.

رئیس شورای عالی استانها تصریح کرد:تمام هزینه های ساختمان شورای عالی استانها را شهرداری پرداخت کرده است.

وی اظهار داشت:در این دوره حدود ۲۴ مصوبه داشتیم و ۵۵۰ مورد در قالب تذکر به دستگاهها داشتیم و حدود ۳۸ مسئول از دستگاهها در شورا حضور پیدا کردند.

سروری با اشاره به کارگاههای فعال شورای عالی استانها،ابراز کرد:شورای عالی استانها برای رفع تبعیض شکل می گیرد و رئیس جمهور تاکید زیادی روی این رفع تبعیض دارد.

رئیس شورای عالی استانها افزود:در غرب تهران بیش از ۲۰۰ کارخانه وجود دارد که نقش زیادی در آلودگی هوا دارد اما باید این کارخانه ها مبالغی برای این موضوع بپردازند و این نوعی رفع تبعیض خواهد بود.

سروری با اشاره به تعاملات شورای عالی استانها با دستگاههای مختلف تصریح کرد:تلاش کردیم تا بحث مربوط به داخل بافت شهری همچون بافت فرسوده ورود کنیم و به دولت اعلام کردیم اگر تسهیلات خوبی بدهید خطر بزرگی از بروز حادثه در کشور را رفع می کنید.

وی اضافه کرد:موضوع پرداخت تسهیلات روان درخصوص بافت فرسوده مورد توجه قرار گرفته است و می توانیم زمینه اصلاح و بهبود بافت فرسوده را در کل کشور با کمک دولت انجام دهیم.

احمد صادقی،دبیر شورای عالی استانها نیز در این نشست گفت:شورای عالی استانها به عنوان رکن چهارم تصمیم گیری قطعا باید با دستگاهها تعامل داشته باشد.

وی تصریح کرد:در این دوره ضرورت آموزش جامعه شورایی که مغول مانده بود را به صورت ایجاد زیر ساخت انجام داده و ریل گذاری کردیم؛ضمن اینکه یکی از آسیب های تا این دوره این بود دستورالعمل های قانون شوراها یا نوشته نشده بود یا نیازمند بازنگری بود که انجام  می شود.

دبیر شورای عالی استانها خاطرنشان کرد:قانون وظایف اعضای شورای عالی استانها رد در ۱۰ بند اعلام می کند که از این تعداد ۹ مورد در حال انجام است.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  5. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  6. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  7. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  8. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  9. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  10. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  11. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  12. درد بیمار و ناز طبیبان !

  13. بدهکاران، طلبکار شدند!

  14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. یارانه‌ها واریز شد

  17. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  19. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  20. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  21. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  22. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  23. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  24. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

  25. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

آخرین عناوین