۳۰ درصد افراد در کشور به درد مزمن مبتلا هستند

  4021014059

دبیر علمی پنجمین کنگره بین المللی درد گفت: ۱۰ تا ۳۰ درصد افراد در کشور به درد مزمن مبتلا هستند.

به گزارش فارس، ابوالفضل باقری فرد،معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در افتتاحیه چهاردهمین کنگره انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران و پنجمین کنگره بین المللی اینترونشنال درد که صبح امروز پنجشنبه در هتل هما آغاز شد، اظهار کرد: درد یک مساله‌ای است که یک پزشک باید در راستای کم شدن آن گام بردارد تا وضعیت بیمار بهبود یابد. 
وی افزود: در حوزه پزشکی اکنون حدود ۱۵۰ رشته فوق تخصصی و تخصصی در کشور داریم؛ ۲۵ رشته تخصصی، ۲۵ رشته فوق تخصصی و ۱۰۰ رشته فلوشیپ. این امر در کشورمان هم تهدید و هم فرصت است. 

وی اضافه کرد: احساس نیاز در جامعه به معنای ایجاد رشته نیست؛ ما باید رشته‌های مادر را تقویت کنیم و مهارت را به افراد آموزش دهیم. 

باقری فرد اظهار کرد: وظیفه اصلی ما در وزارت بهداشت تقویت رشته‌های مادر به ویژه رشته بیهوشی است تا به حوزه پزشکی کمک کنیم. درباره تامین تجهیزات نیز تلاش داریم مشکلات را مدیریت و آنان را تامین کنیم. همچنین تلاش داریم تجهیزات مصرفی وارد بیمه شود تا بیماران نیز در این راستا مشکلی نداشته باشند. 

در ادامه، ابراهیم گلمکانی دبیر علمی چهاردهمین کنگره انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران و پنجمین کنگره بین المللی اینترونشنال درد، اظهار کرد: این کنگره به روال هرساله توسط انجمن علمی درد برگزار می‌شود که آشنایی با پیشرفت‌های این حوزه در سطح جهانی یکی از ایده‌های برگزاری این کنگره است. 

دبیر علمی پنجمین کنگره بین المللی اینترنشنال درد خبر داد: ۱۰ تا ۳۰ درصد افراد در کشور به درد مزمن مبتلا هستند؛ در نتیجه انتظار داریم دانشگاه‌ها توجه ویژه‌ای بر روی دردها و توسعه این رشته داشته باشند.

وی افزود: تمام همکاران فلوشیپ با ۱۰ رشته تخصصی مخاطب ما هستند که در کنگره امسال نیز حضور دارند. مهمانان خارجی از کشورهای امریکا و اروپا در کنگره درد امسال حاضر هستند؛ همچنین ۴۷ نفر از اساتید داخلی و خارجی در کنگره امسال سخنرانی خواهند داشت. 

گلمکانی بیان کرد: رشته درد، رشته جوانی است که در کشور ما نیز پررنگ است و در طول دهه اخیر پیشرفت‌های خوبی اتفاق افتاده است. همکاران زیادی در رشته فلوشیپ درد همکاری می‌کنند.