افزایش آلودگی هوای کلانشهرها/ بارش برف و باران در برخی استان‌ها

  4021018013 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای کشور از افزایش آلودگی هوا در شهرهای صنعتی طی امروز و فردا (۱۸ و ۱۹ دی) و بارش برف و باران در برخی استان‌ها از چهارشنبه (۲۰ دی) خبر داد.

افزایش آلودگی هوای کلانشهرها/ بارش برف و باران در برخی استان‌ها

صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز و فردا (۱۸ و ۱۹ دی) در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم خواهد بود. با توجه به پایداری هوا شرایط برای انباشت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی مهیا است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای کشوز اضافه کرد: از اواخر وقت سه‌شنبه(۱۹دی) با ورود سامانه بارشی در برخی مناطق آذربایجان غربی بارش باران و برف رخ می‌دهد.

وی افزود: چهارشنبه (۲۰ دی) در برخی مناطق شمال غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و غرب سواحل دریای خزر، پنجشنبه(۲۱ دی) در مناطقی از نوار غربی استان‌های ساحلی دریای خزر، دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی و البرز مرکزی و جمعه (۲۲ دی) در مناطقی از نوار غربی، دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی و استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز مرکزی، بارش باران و برف، وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات کولاک برف پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای کشور ادامه داد: امروز در بعضی ساعات در جنوب شرق کشور سرعت وزش باد افزایش می‌یابد که خیزش گردوخاک در برخی از این مناطق دور از انتظار نیست.

وی افزود: جمعه در برخی مناطق شمال غرب، غرب، شمال شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد به نسبت شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان چهارشنبه و پنجشنبه در نوار شمالی و غرب کشور کاهش محسوس دما رخ می‌دهد.

وی اضافه کرد: امروز و فردا دریای عمان مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران گفت: آسمان تهران فردا (۱۹ دی) کمی‌ابری تا نیمه‌ابری و گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد و در ‌روز چهارشنبه (۲۰ دی) قسمتی ابری، در بعد از ظهر افزایش ابر، گاهی بارش پراکنده و وزش باد شدید با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا بندرعباس با دمای ۲۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۸-  و ۷- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

انتهای پیام

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۴۹۱۰۵۱۰:۵۹:۴۹ ۱۴۰۲/۱۰/۱۸
مرکز ملی توسعه پوشش گیاهی و مبارزه با بیابان زایی در عربستان اعلام کرد، در پنج ماه گذشته (از آگوست ۲۰۲۳ تا دسامبر ۲۰۲۳ ) به دلیل فصل بارندگی در برخی مناطق، پوشش گیاهی منطقه مکه مکرمه ۶۰۰ درصد افزایش یافته است. این مرکز توضیح داد که تجزیه و تحلیل داده‌ها نشان می‌دهد، پوشش گیاهی مکه به ۳۵۲۹.۴ کیلومتر مربع رسیده که ۲.۳ درصد مساحت کل منطقه را دربر می‌گیرد، و انتظار می‌رود، تدریجی و با توجه به افزایش بارندگی طی ماه‌های آینده، این میزان ۲۶۲۵۶ کیلومترمربع دیگر افزایش یابد. تصاویری که تلویزیون عربستان منتشر کرده نشان می‌دهد، شترها به جای خار، در حال خوردن علف هستند و اوضاع متفاوتی را تجربه می‌کنند.
ناشناس۳۳۴۹۶۳۲۲۰:۳۵:۳۹ ۱۴۰۲/۱۰/۱۸
استفاده از پهپادها برای بارور کردن ابرها چینی‌ها پس از گذراندن یکی از طولانی‌ترین و بدترین خشکسالی‌های تاریخ خود در سال ۲۰۲۲ به روشی به نام بارورسازی ابرها روی آورده‌اند. این روش شامل استفاده از ترکیبی از مواد شیمیایی می‌شود که توسط موشک‌ها به آسمان پرتاب شده تا به طور مصنوعی باعث بارش قطرات باران شوند. به تازگی این کشور آسیایی از پهپادها برای آزادسازی محموله‌های کوچک یدید نقره که برای ایجاد باران استفاده می‌شود نیز بهره برده است. پهپادها در صحرای دبی نیز برای رسیدن به هدفی مشابه مورد استفاده قرار گرفتند اما روش آنها متفاوت بود. در این مورد مرکز ملی هواشناسی امارات متحده عربی از پهپادها برای دستیابی به باران مصنوعی استفاده کرد اما به جای استفاده از مواد شیمیایی این کار را با به کارگیری لیزرهایی که بارهای الکتریکی تولید می‌کنند انجام داد. با استفاده از لیزر می‌توان ابرها را به هم ملحق کرد تا به مجموعه‌ای از ابر تبدیل شوند که در نهایت منجر به بارش باران می‌شود.
ناشناس۳۳۴۹۶۳۳۲۰:۳۸:۲۷ ۱۴۰۲/۱۰/۱۸
راهکار مشخص است قطع دست مافیای خودرو و حرکت به سمت خودرو های الکتریکی و هیبریدی و سوخت هیدروژن سبز....ارسال الکتریسیته بجای گاز و سوخت فسیلی برای گرمایش به شهرها ...و توسعه تولید انرژی الکتریکی از مزارع بادی و خورشیدی و خانواده محور
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  2. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  4. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  5. بدهکاران، طلبکار شدند!

  6. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  7. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  8. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  9. آواز خواندن یک روحانی با تک نوازی ویولون

  10. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  11. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  12. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  13. درد بیمار و ناز طبیبان !

  14. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  17. یارانه‌ها واریز شد

  18. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  20. فمینیسم ایرانی و عبور از سکولاریسم

  21. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  22. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

  23. کمالوندی: ظرفیت غنی‌سازی را افزایش دادیم  

  24. محمد مهاجری به عراقچی: قرار نیست مملکت را از این وضع نجات دهید؟ /حمله گازانبری علیه ما شروع شده است

  25. گستاخ؛ اما کوچک و آسیب پذیر !

آخرین عناوین