نتانیاهو و عطش خون !

گروه جهان الف،   4021123095 ۲۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۹ تکراری یا غیرقابل انتشار

تراژدی شهادت "هند رجب" دختر شش ساله فلسطینی و همچنین حمله صهیونیست ها به شهر "رفح"، به دو جلوه عینی و جدید از نسل کشی و جنایات اسرائیل علیه مردم غزه تبدیل شده است.

به گزارش الف؛ بیش از چهار ماه از آغاز جنگ غزه می گذرد و ظاهرا پروژه قتل و عام و نسل کشی صهیونیست‌ها در نوار غزه تمامی ندارد و روز به روز ابعاد و جلوه های تازه تری را به خود می گیرد. تاکنون بیش از 28 هزار فلسطینی در نتیجه جنگ غزه به شهادت رسیده اند و قریب به 70 هزار تن دیگر نیز مجروح شده اند و از سرنوشت هزاران نفر دیگر هم که در نتیجه بمباران های صهیونیست ها علیه نوار غزه مفقود شده و یا زیر آوارها گرفتار هستند، خبری در دست نیست. با این همه، در روزهای اخیر، نوار غزه بار دیگر شاهد دو پرده جدید از جنایات صهیونیست ها بوده است. 

اولا، اخیرا اخبار مختلفی در مورد به شهادت رسیدن "هند رجب"، دختر شش ساله فلسطینی که به همراه چند تن از اعضای خانواده اش در محاصره تانک های اسرائیل قرار گرفته بودند، بازتاب های بین‌المللی گسترده ای پیدا کرده است. بر اساس شواهد میدانی و عینی، هند رجب دختر شش ساله فسلطینی به همراه 5 تن از اعضای خانواده‌اش، در محاصره تانک های اسرائیلی قرار گرفته اند. 

در این راستا، نیروهای اسرائیلی ابتدا اقدام به شلیک به سمت خودروی حامل آن ها کرده اند و موجب به شهادت رسیدن 4 نفر از حاضران در آن شده اند. با این حال، هند رجب و دختر خاله اش، لیان، که 14 سال داشته، زنده ماندند. وقتی لیان دختر خاله هند رجب با نیروهای امداد فلسطینی تماس می گیرد تا به دادشان برسند، در میانه مکالمه، خودروی آن ها بار دیگر به گلوله بسته می شود و این دو نفر هم به شهادت می رسد. 

بدتر از همه اینکه صهیونیست ها اقدام به هدف قرار دادنِ خودروهای امدادی که به سمت آن ها حرکت می کردند نیز کرده اند. 

دوم اینکه به تازگی نتانیاهو و کابینه جنگی اسرائیل، با تصمیمِ حمله زمینی به شهر رفح در جنوب نوار غزه موافقت کرده اند. رویدادی که با بمباران های سنگین هوایی و توپخانه ای همراه شده و بسیاری از نهادهای حقوق بشری و امدادی هشدار داده اند که حمله زمینی به شهر رفح به عنوان شهری که پناهگاه هزاران فلسطینی آواره شده، یک فاجعه بزرگ بشری را خلق خواهد کرد. با این حال، اشغالگران صهیونیست با حمله به رفح سعی دارند تا به نوعی مناطق مرزی نوار غزه با مصر را نیز تحت کنترل خود بگیرند. 

ناظران و تحلیلگران و نهادها و دولت های مختلف در روزهای اخیر هشدار داده اند که حمله به رفح سطح کشتارهای صهیونیست ها علیه مردم نوار غزه را افزایش قابل توجهی خواهد بخشید و می تواند حمامی از خون را در منطقه مذکور به راه بیندازد. 

نهادهای بین المللی نظیر دیوان بین المللی دادگستری با توجه به وقوع جنایاتی از این قبیل از سوی صهیونیست‌ها در نوار غزه، به شواهد و مدارک تازه ای دسترسی پیدا می کنند که به صراحت از پروژه نسل کشی رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه خبر می دهند. معادله ای که بایستی روند رسیدگی قضایی به جنایات اسرائیل عیله مردم فلسطین را تسریع کند. 

دیوان بین المللی دادگستری به تازگی در حکمی به صهیونیست ها مهلت داده که تا یک ماه، کلیه اقداماتی را که جهت مقابله با وقوع نسل کشی در نوار غزه انجام می دهند را گزارش کنند. حال اینکه آن ها به صراحت غیرنظامیان فلسطینی را به فجیع ترین شیوه ممکن می کشند و سعی دارند به رفح حمله زمینی کرده و کشتار گسترده ای به راه بیندازند، نشان می دهد که این رژیم اساسا قصد و نیت اصلی اش را بر کشتار فلسطینی ها قرار داده است و نهادهای بین المللی باید هر چه سریعتر علیه آن به نحو جدی تری وارد میدان شوند. 

به نظر می رسد که دولت آمریکا نیز اکنون بیش از هر زمان دیگری به این جمع بندی رسیده که حمایت های آن از اسرائیل در جریان جنگ غزه اشتباه بوده است. کما اینکه همین حالا نیز وسعت جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، تا حد زیادی واشینگتن را در عرصه بین المللی بی‌اعتبار کرده است. با این حال، افشای جنایاتی نظیر آنچه در مورد تراژدی هند رجب شاهد بودیم و یا گزاره قریب الوقوع بودنِ حمله زمینی صهیونیست ها به رفح، دولت بایدن را به نقطه ای رسانده که انفعال آن در این زمینه، می تواند سطح بحران ها را برایش به نحوی غیرقابل کنترلی افزایش دهد. 

اساسا به همین دلیل است که بسیاری معتقدند کنگره آمریکا به تازگی روند اعطای کمک های مالی به اسرائیل را کُند کرده و یا نتانیاهو و بایدن در جریان مکالمه اخیر خود، صحبت های سرد و پُرتنشی را رد و بدل کرده اند.