یک شکست بزرگ دیگر برای صهیونیست‌ها

گروه جهان الف،   4021124121 ۱۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

"دیوید میلر"، استاد سابق حوزه جامعه شناسی سیاسی در دانشگاه بریستول بریتانیا که پیشتر در سال ۲۰۲۱ با فشار لابی های صهیونیستی از سِمت و کرسی خود در دانشگاه مذکور اخراج شده بود، پس از طرح شکایت به دادگاهی در انگلیس، توانسته این مساله را ثابت کند که اخراج وی به صورت غیرقانونی و نادرست انجام شده است و وی باید بار دیگر به کارِ خود بازگردد.

به گزارش الف، در طی سال های اخیر، گزارش های مختلفی در مورد نفوذ عجیب و غریب لابی ها و تشکل های نزدیک به رژیم اشغالگر قدس در سازوکارهای حکمرانی انگلستان مطرح شده است. در این رابطه حتی برخی گزارش ها نسبت به این مساله هشدار داده اند که جریان ها و تشکل های نزدیک به رژیم صهیونیستی، با اِعمال نفوذ و خرج پول های کلان سعی دارند تا بر روند آموزشی کودکان در دوره های مهد کودک و دبستان در انگلیس نیز اثرگذاری داشته باشند و محتوای آموزشی مد نظر و مطلوب خود که مملو از تحریف است را در همان سنین پایین به کودکان انگلیسی ارائه و القا کنند. 

اسناد و مدارک مختلفی نیز در این رابطه از سوی جریان های افشاگر ارائه شده است. در کنار این ها، شرکت‌های حوزه فناوری و اسلحه سازی صهیونیست ها نیز حضوری فعال در انگلیس دارند که در این زمینه نیز افشاگری‌های گسترده ای انجام شده و بعضا با راهپیمایی های گسترده ای علیه آن ها از سوی افکار عمومی انگلیس همراه شده است. با این حال، به تازگی یک رسوایی و شکست بزرگِ دیگر برای رژیم اشغالگر قدس و لابی های متحد آن در انگلیس به بار آمده است. 

ماجرا از این قرار است که "دیوید میلر"، استاد سابق جوزه جامعه شناسی سیاسی در دانشگاه بریستول بریتانیا که پیشتر در سال 2021 با فشار لابی های صهیونیستی از سِمت و کرسی خود در دانشگاه مذکور اخراج شده بود، پس از طرح شکایت به دادگاهی در انگلیس، توانسته این مساله را ثابت کند که اخراج وی با صورت غیرقانونی و نادرست انجام شده است و وی باید بار دیگر به کارِ خود بازگردد. تیم وکلای دیوید میلر، پیروزی او و طرح شکایتش در نظام قضایی انگلیس علیه فعالیت های مخرب لابیهای صهیونیست را یک پیروزی بزرگ برای جریان های منتقد رژیم اشغالگر قدس ارزیابی کرده است. 

با این حال، نکته مهمِ این پیروزی این است که دانشگاه بریستول و جریان های حامی صهیونیست ها با این ادعا که دیوید میلر اقدام به طرح موضع گیری های یهودی ستیزانه کرده، اقدام به اخراج وی کرده بودند. حال، دادگاه انگلیس به صراحت گفته است که میلر از حق آزادی بیان خود و طرح انتقادِ بجا از رژیم اسرائیل استفاده کرده و نباید با وی برخورد قهری صورت گیرد. 

بلافاصله جریان های حامی رژیم اشغالگر قدس نظیر "انجمن دانشجویان یهودی" نسبت به حکم صادره به نفع دیوید میلر که حقانیت او را پس از گذشته دو سال اثبات کرده اعتراض کرده اند و آن را نشانه ای بسیار خطرناک توصیف کرده اند که بایستی هر چه سریعتر جلوی آن گرفته شود و به ادعای آن ها، مقام های مسوول باید مانع از توسعه و ترویج موضع گیری های یهودی ستیزانه شوند. 

 لابی های صهیونیست و حامی رژیم اشغالگر قدس چه در بریتانیا و چه در اقصی نقاط جهان، هرگونه انتقاد از اسرائیل را مصادف با یهودی ستیزی در نظر می گیرند. مدارک متعدد و فراوانی که میلر و تیم قضایی وی به دادگاه انگلیسی ارائه کردند و حقانیت خود را در نهایت ثابت کردند، تا حد زیادی این تابو را شکست و برای اولین بار این مساله را برجسته کرد که انتقاد از رژیم اشغالگر قدس به هیچ عنوان مصادف با یهودی ستیزی نیست. بلکه این همان تصوری است که صهیونیست ها سال هاست سعی داشته اند آن را در سطح جهان ایجاد کنند و البته که برای تحقق این هدف هر کاری که توانسته اند را نیز انجام داده و می دهند. 

پیروزی دیوید میلر در شکایت قضایی اش علیه لابی های حامی صهیونیست ها در بحبوحه جنگ غزه و اوج گیری جنایات صهیونیست ها در این منطقه محقق شده است. به بیان ساده تر، اینطور به نظر می ‌رسد که پرونده دیوید میلر در بحبوحه جنایات صهیونیست ها در نوار غزه، بیشتر و برجسته تر دیده شده و این خود پیام های معناداری را برای رژیم اشغالگر قدس و متحدان آن به همراه دارد.