1- وجوب شركت در انتخابات و تشويق و ترغيب مردم برای آمدن پاي صندوق هاي رأي در منطق فقه سياسي امامين انقلاب و منطق فقه سياسي مراجع معظم تقليد به مثابه يك «حكم» ، اگر بيشتر از حكم ميرزاي شيرازي در تحريم تنباكو در مبارزه با استعمار پير انگليس نباشد، كمتر از آن نيست.
امام خميني (ره) در وصيتنامه سياسي الهی خود در اهميت حضور در انتخابات ميفرمايند:
«چه بسا عدم حضور در انتخابات، گناهي باشد كه در رأس گناهان كبيره است.»
2- يك پرسش تلخ در ذهن علما و نخبگان جامعه بهويژه مردم وجود دارد و آن اينكه چرا يك تشكل روحاني كه افتخارش اين است كه به اذن امام (ره) تأسيس شده در انتخابات اخير نهتنها حضور فعال نداشتند بلكه حكم به تحريم عملي و نظري داد و با بيانيهها و سخنان تحريفآلود ، در سلامتي انتخابات تشكيك و در تخريب شوراي نگهبان قانون اساسي و ترويج شايعات هرآنچه توانست كوتاهي نكرد؟!
مجمع روحانيون مبارز كه اذن تأسيس از امام خميني (ره) در اوايل انقلاب اسلامي داشت با بزرگنمايي مشكلات اقتصادي، نقد ساختار سياسي نظام و ضريب دادن به برخي عملكرد سوء مسئولين، درست در همان مسيري گام برميدارد كه سلطنتطلبان ، منافقان و تجزيهطلبان و ... گام برميدارند. اين همصدايي با ضدانقلاب از چه درجه عقلانيت سياسي برخوردار است.
پيوستن به كمپين «نه» به انتخابات رضا پهلوي ، مريم رجوي، مسيح علينژاد و دنبالههاي داخلي آنها چه آورده سياسي براي آنها دارد.
3- پس از پايان انتخابات 1402 آذر منصوري، رئيس جبهه اصلاحات در توييتي نوشت :« پايان انتخابات اسفند 1402 اعلام شد سيدمحمد خاتمي در اين انتخابات رأي نداد او از راهبرد جبهه اصلاحات در اين انتخابات حمايت كرد.»
آيا خانم آذر منصوری، مرجعيت سياسي در مجمع روحانيون مبارز را نمايندگي ميكند و مرجعيت امام (ره) در نگاه حضرات، ديگر جايگاهي ندارد؟!
4- خاتمی در واکنش به پرسشهای موافقان و مخالفان رویکرد او در انتخابات گفته است:« آگاهانه و صادقانه رأی ندادم تا به هیچ کس دروغ نگفته باشم!»
آدمی که به خودش دروغ می گوید، قدرت پیدا می کند به همه دروغ بگوید. خاتمی در فتنه 88 به خود دروغ گفت که تقلب شده است و این دروغگویی را هنوز ادامه می دهد.
او به ضد انقلاب دروغ نگفت صریحا به آنها گفته من رأی ندادم و به شما وفادارم. اما به ملتی که هشت سال او را در مسند ریاست جمهوری نشاند، دروغ گفت و اعلام کرد؛ من به سوگند ریاست جمهوری که در قانون اساسی آمده است آن وقت وفادار نبودم ، الان هم وفادار نیستم.
5- مردمي كه در 11 اسفند 1402 به پاي صندوقهاي رأي آمدند شليك دشمن را در تحريم و تهديد به شقيقه خود احساس كردند. آنها آمدند با هر يك رأي خود يك گوني خاك براي ساختن سنگر مقابل دشمن بسازند.آنها آمدند براي تضمين امنيت و اقتدار ملي، چرا مجمع «روحانیون مبارز» با «نه» به انتخابات از پشت به مردم خنجر زدند؟!مردم سوال می کنند مجمع با آمریکا «مبارزه» میکند یا با مردم ایران؟!
چرا بايد كساني كه در انتخابات 88 تا مرز«بغی» پيش رفتند در انتخابات 1402 در مقام «حرب» برآيند ، حقير هر چه فكر كردم براي پاسخ به جايي نرسيدم شايد توضيح حضرات پرده از اين راز بردارد.