نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

  4030124062 ۱۰۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه شده مشارکت می کنند. بسیاری از این نظرات گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبان «الف» را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

مطلب «رئیس قوه قضائیه: در مورد حجاب واقعا وضع خوبی نداریم» با نظرات متعدد کاربران همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:

*دروغ نگویند و با فساد از ریشه با قاطعیت مبارزه کنند مردم همراهی بسیار بیشتری در تمام مسائل می کنند. باید برخورد قاطع تری با مفسدین و دانه درشت ها بشود.

*قانون پوشش را مردم و نمایندگان واقعی مردم باید تعیین کنند .

*بهتر است به جای نگرانی و حرف زدن در خصوص حجاب به وضعیت معیشت مردم رسیدگی کنید. تا این حل نشود هیچ چیز حل نمیشود

*اینکه چه مرد وچه زن ، باید پوشش مناسب در جامعه داشته باشد احترام به قانون ان کشور است وهمه مردم درهرجای دنیا باید تابع ، قانون کشورش باشد .حالا مساله خاص حجاب وحیا ، چه ربطی به اقتصاد یا اختلاس دارد .هر چیز درمقام خود ، قابل تامل و اصلاح گری است .زندگی خیلی زوجهای باایمان تحت تاثیر بی حجابی های کوچه بازار در حال خراب شدن است

*قانونی که مقبولیت عام‌نداشته باشد قابلیت اجرا ندارد. خودتون دارید میگید وضع خوب نبست . اگر هم مشکل بیحجابی به قول خودتون ۵ تا ۱۰ درصد جامعه هست دیگه به اینهمه لایحه و قانون و مامور و بگیر و ببند و جریمه نیاز نداره .

*چرا نظر مخالفین را جویا نمی شوید یک گروه نمیتونه مشکلات کشور را حل کنه از خود بیحجاب ها کمک بگیرید راهکار بخواهید با تهدیدو زوراسلحه نمیشه کار فرهنگی کرد

*این وضع حجاب حاصل کم کاری چهل ساله فرهنگی و آموزشی در کشور هست. با بگیر و ببند و لایحه که حل نمیشه.

*همش تقصیر گشت ارشاد بود. که الان با این وضعیت مواجهیم. اگر از همان اول گشت ارشاد و زور نبود. وضعیت حجاب هم بهتر بود

*جناب اژه ای ، نمیشه انتظار داشت تا همه اصناف و مشاغل از راننده تاکسی و اتوبوس تا کارمند بانک و مغازه دار و صاحب رستوران و …. مامور اجرای طرح عفاف شوند و یک مسئله دامن گیر اجتماعی به این روش حل شود. مگه میشه تمامی دانشگاه ها ، مراکز فرهنگی ، ورزشی ، مدارس ، گردشگری و …. را کنترل کرد؟ به چه هزینه ای؟ با چه فایده ای؟

*جناب اژه ای شاید شما بتوانید در پارک و خیابان و مجتمع تجاری دوربین بگذارید و عده ای را جریمه و دادگاهی کنید یا خودرو ها را توقیف کنید ولی کل مملکت عظیم ایران را نمی توانید کنترل کنید وقتی پدر و پدر بزرگ و برادر و شوهر یک خانم در برابر بی روسری بودن او در جامعه بی تفاوت هستند و مردم عادی هم واکنش منفی به این وضعیت ندارند یعنی شما ابزار کافی برای اعمال زور در اختیار ندارید کاش امسال با لباس مبدل به مکانهای گردشگری و ییلاق ها و کوه و دریا و .... سر می زدید ....

*قرار نیست اگر جاهایی خرابکاری شد بقیه مسائل فراموش شود ،میدانید با بالا رفتن پوششها نامناسب در طول این چند ساله وبی توجهی مسئولین سابق و...چقدر آمار فساد اخلاقی وبی بند وباری وطلاق بالا رفته ،وبچه های حاصل طلاق چقدر در رنج هستند خیلی را می شناسیم ومی شناسید که وضع مالی خوب وخیلی خوب وعالی دارند اما از شرعیات واخلاق مشکل دارند ومانند سم به کل جامعه تزریق میشوند.

*یکسال هست ایشان همین را تکرار می کنند و می‌گوید خوب نیست و قانون فعلی باید اجرا شود مصداق حرف ایشان خودشان هستند یا وزارت کشور در ترک فعل ها؟!!

*فقط زور شما به اصناف و مغازه ها میرسه؟ با این کسادی بازار به هر دختری که بگن نیا داخل فروشگاه همین چند تا مشتری هم از دستشون می‌ره. لطفاً مردم را با هم درگیر نکنید...

***

مخاطبین الف درباره یادداشت «وقتی به بوی تعفن تورم عادت کرده ایم!» نظرات متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را می‌خوانید:

*چرایی وقوع تورم در دولتهای مختلف هر چند مربوط به ناترازی بودجه باشد، اما مسئله اصلی نه در اراده دولت بلکه در فشار سیستمی موجود بر ساختار تورم است که دولت را لاجرم به تن دادن به تورم خواهد نمود و مهم نیست کدام مشرب سیاسی را دنبال و پیروی می کنند و یا نمی کند. ریشه تورم بیش از اراده دولت در دیدگاه خزنده با فراوانی رو به تزاید عموم افراد جامعه در بهره وری سوداگرانه نهفته که به زبان ساده افراد دانسته و ندانسته و حتی با رویکردهای قانونی به جای اقدام به تبادل منصفانه در سطح جامعه با فعالیتهای ارزشمند، بخصوص از مجرای بانک اقدام به غارت از دیگران می کنند، این وضعیت از یک سو شکاف طبقاتی و از دیگر سو همانند پدری که درآمد نداشته اما مجبور به سیر کردن شکم عائله خود می باشد هر چند با بدهی و یا...،دولتها را جهت تامین مخارج ضروری جامعه مجبور به کسری بودجه می کند. پس اگر قراراست انتقاد منصفانه داشته باشیم باید برای دیدگاه عموم جامعه، به صرفه شدن تولید مفید و هزینه دار شدن سوداگری را در حقیقت و نه ظاهر امور طراحی و پیشنهاد نمود.

*چیزی که ازش غافل بودید ودر متن نبود،خروج سرمایه های کشور توسط عده ای خاص هست که به نظرمن عامل ۸۰درصد تورم است....

*مجلس هم در ایجاد تورم مقصر است مجلس باید جلوی خرج تراشی دولت را بگیرد

*دولت باید از از ولخرجی دست بردارد و مخارجش را کم کند. همین. از قدیم گفتن چو دخلت نیست خرج آهسته تر کن!

*عادت نکردیم .. بلکه مجبوریم در این شرایط زندگی کنیم و صدای ما هم به هیچ کجا نمیرسد . مدام هم میشنویم که مسئولین کشور شبانه روز دارند تلاش میکنند و اقدامات بسیار خوب و زیر بنایی اقتصادی انجام میدهند و تمام شاخص های اقتصادی هم مثبت شده است !!! حالا چرا شاخص اقتصادی زندگی مردم و جیب مردم هر روز سقوط میکند ، کسی نه پاسخ میدهد و نه گردن میگیرد !!!

*وقتی دولت به دور از شایسته سالاری اداره می شود و هیچگاه خود را در برابر شعارها وعده های انتخاباتی، وضعیت بحرانی اقتصاد پاسخگو نمی دانند دیگر نباید توقع بهتری داشت

*نرخ بهره قبل از حمله به اوکراین در روسیه هشت درصد بود که پس از بروز تحریم به دلیل حمله به اوکراین یکباره به بیست درصد رسید این نظام تحریم های غرب علبه روسیه را فروپاشاند،ترکیه و آرژانتین هم علی رغم ایتکه تحریم نیستند در حال ونزوئلایی شدن بودند که با افزایش نرخ بهره بحران را کنترل کردند،ایران چرا اصرار دارد نرخ بهره را به نفع تورم سرکوب کند؟

*میزانی از تورم ،تورم انتظاری وروانی است ،یعنی خبر حمله احتمالی به اسراییل دلار را روزانه گران میکند ،که اصلا جنبه اقتصادی ندارد.

*اگر رؤسای جمهور تیم اقتصادی خود را از بهترینها و بادانش ترینها و تواناترینها و کارآمدترینها انتخاب کنند، می توانند تورم را کنترل کنند. مردم به بوی تعفن تورم عادت نکرده اند، بلکه این دولتهای ضعیف و بانک مرکزی وارفته و بی حال است که اجازه تولید پول بدون پشتوانه را میدهند. چرا بانک مرکزی ما مستقل نباشند؟؟ و چرا باید همیشه دخل و خرج دولتها با هم جفت و جور نباشند و خرجشان چند برابر دخلشان باشد و مجبور باشند برای تراز بودجه شان پول بدون پشتوانه و یا همان کاغذ بی ارزش را چاپ کنند؟؟؟؟

*هیچ جامعه ای به تورم عادت نمی کند بلکه تورم از سوی دولت به مردم تحمیل شده است.

*دولت با انبوهی از کارمند ها و ادارات موازی حقوق بگیر مردم است ولی جوری رفتار می کند انگار نه انگار با پول نفت کشور را میچرخاند ، اصلاح اقتصادی و مالیاتی باید از دوات شروع شود دولت نیازدبه لاغر شدن دارد یک نفر هم بجای ۳ نفر می تواند امضا کند

***

مخاطبین الف درباره مطلب «یک سگ ولگرد در یزد ۱۶ نفر را بیمارستانی کرد» نظرات متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را می‌خوانید:

*باحیوانات مهربان باشیم وبدانیم جاندار جاندار است وحتما برای تمام کارهایمان روزی بایدبه درگاه الهی پاسخگوباشیم لطفا عوامل محترمی که اینگونه کارها را کنترل گر هستند رسیدگی کنندبنظرم عقیم بشن یا محل نگهداری داشته باشند،به امید خدا که حل می شود.

*عجیبه این سگ ۱۶ انسان رو مصدوم و مجروح کرده اما بازم بعضی از هموطنان از سگه دفاع میکنن حتی اگه هاری هم نداشته باشن سگها و گربه ها ناقل بیماری هستند و بهتره که جمعیتشان کنترل بشه خواهشا احساسی نظر ندین اگر خدایی نکرده این حیوانات به یکی از اعضای خانواده شما حمله کنن باز هم ازشون همینطوری دفاع میکنین؟

*حامیان دروغین حیوانات که کمبودهای خود را در عقده گشایی حمایت خاله خرسه وار میبینند با بهم ریختن اکوسیستم جانوری با غذا دادن به حیوانات تا گندش را بالا نیارند ول کن نیستن

*باید سازمانی متولی سگها و گربه ها شود و نسبت به کنترل جمعیت آنها، غذا رسانی و حتی دادن دارو های ضد انگل و بیماری اقدام کنند !

*همه. را به چین و تایلند صادر کنن بهتر از صادرات نفت درآمد داره

*سگهای ولگرد معضل بزرگی درهمه دنیا هستند اما دراروپا جلوترازایران ما اتفاق افتاده وبعضی کشورها مثل آلمان سگها را شناسنامه دار کردند واز زاد و ولد سگهای ولگرد جلوگیری می‌شود اما درکشورمان ایران گروهی افراطی با حمایتهای بی حدوحساب خود درحق دیگر هموطنان ظلم میکنند و دولت هم ضعيف عمل می‌کند گرگاس سگ توره گرگ سگ اینا نتيجه وثمره غذا دادن به سگهای ولگرد است درکار طبیعت دخالت نکنیم چرا سگ وگرگ را باهم جفت میندازید بعد توله آنها را چون اطاعت پذیر وفرمانبر مثل سگ نیست به راحتی درطبیعت ولش میکنید وبرای منه روستایی مشقت ودردسر وخسارت ایجادمیکنید

*حیوانات هم مخلوق خداهستند،خداوندباریتعالی همه موجودات زنده راخلق کرده وحق حیات به آنها داده،کسی حق گرفتن حیات وکشتن واذیت آزار آنها راندارد،درکجای قرآن وکدام آیه درموردظلم وستم وکشتار حیوانات امده،بلکه تاکیدفراوان درمهربانی واسکان دادن کرده،.. مسلمان هستید،راه اساسی واصولی،عقیم کردن این عزیزان و فرهنگ سازی است،ازخدابترسید این عزیزان مخلوق و افریده خداهستند،....،..بس کنید به حیوانات ظلم نکنید،

*کسانی که به سگ های ولگرد و خیابانی غذا میدن و مدعی دقاع از حقوق حیواناتند .مقصران اصلی سونامی هاری هستند .چون در هر جای دنیا به حیوان رها غذا بدی جرم محسوب میشه و تنازع بقا به هم میخوره .وقتی هم شهرداری این سگ ها رو معدوم میکنه صدای همین عده بلند میشه .شما ها که مدعی حقوق حیواناتید به چه حقی حیوان خانگی تون رو عقیم میکنید ..آیا این بر خلاف حق خدادادی و طبیعی اون حیوان نیست ؟ساز مخالف هم میزنید کمی منطق داشته باشید .برید از شبکه های دامپزشکی و کلینیک ها اخبار شیوع هاری رو در این روز ها مطلع بشید .همین افراطی گری ها و رفتار های ناهنجار دامن فرزندان مردم رو میگیره و کم کم کسی جرائت نمیکنه بچه شو تا سوپر سر کوچه بفرسته از ترس سگ های ولگرد هار

*اگر سگ خوبه برای نگهبانی گله باغ نه برای سرگرمی درآغوش بگیریش

*کسانیکه از سگ های ولگرد حمایت میکنند باید مکان مناسبی برای آنها فراهم کنند وتغذیشون بدهند

*سگ های ولگرد را در صورتی که در شهر ها به آنها غذا دادن شوند در آنجا میمانند و در صورت نیافتن غذا در شهر ها به دنبال شکار به خارج از محیط زندگی انسان میروند در ثانی غذا دادن به سگ های ولگرد رفته رفته طبیعت شکارگر آنها را از بین می برد و به جای سگ به چیزی شبیه گربه های شهری تبدیل میشوند و وقتی حیواناتی که در طبیعت به عنوان شکار شناخته میشوند توسط همین سگها و گربه ها و بعضاً گرگ هایی که عادت به غذا گرفتن از دست انسان کرده اند ،شکار نشوند جمعیتشان زیاد میشود و مشکلات زیادی برای انسان به وجود می‌آورند مثل بیماری ها و تخریب بیش از حد پوشش گیاهی . غذا دادن به حیوانات ولگرد فقط بر هم زدن اکوسیستم طبیعت است. و توجه داشته باشید که در نظام طبیعت حیوانات ضعیف محکوم به مردن هستند. اگر نگران این سگ ها هستید میتوانید چند تایی از آنها را به عنوان حیوان خانگی در منزل خود پرورش دهید یا انها را به مراکز حمایت از حیوانات (که متاسفانه در ایران تعدادشان بسیار کم است ) تحویل دهید.