رئیسی به عراق می‌رود

  4030217112

دبیر ستاد مرکزی اربعین گفت: سفر وزیر کشور عراق به ایران بعد از سفر رئیس جمهور ایران به عراق انجام می‌شود.

رئیسی به عراق می‌رود

به گزارش ایسنا، میراحمدی در حاشیه نشست ستاد مرکزی اربعین در جمع خبرنگاران، گفت: در مذاکرات  با وزیر کشور عراق در ۵۰ مورد از جمله عبور آسان از مرزها به توافق رسیدیم. طرح «سجاد» که تبادل اطلاعات گذرنامه ایران با طرف عراقی است در هر چهار مرز با طرف عراقی به اجرا گذاشته می‌شود. این مسئله بعد از اربعین نیز ادامه خواهد یافت.
وی ادامه داد: وسایل همراه زائران اربعین از طریق نصب ایکس ری به تعداد بیشتر، انجام می‌شود که هم مسئله کنترل بار همراه زائران و هم سرعت عبور آنان از مرزها را افزایش می‌دهد. مسئله بعدی اسناد رسمی پذیرش زائران بود. طبق توافق گذرنامه بین المللی و گذرنامه زیارتی مبنا سفر زائران ایرانی به عتبات عالیات خواهد بود.
میراحمدی با اشاره به توافقات انجام شده در خصوص اتباع غیر ایرانی اربعین گفت: طرف عراقی در خصوص اتباع پاکستانی ملاحظاتی داشت که در این سفر با هیئت ایرانی در میان گذاشت. وزیر کشور عراق در آینده به ایران سفر خواهد کرد تا پیشنهادات پذیرش زائران پاکستانی مطرح و به توافق برسیم. طرف عراقی نظر خاصی درباره اتباع غیر پاکستانی نداشت.
وی ادامه داد:برای حل چالش حمل و نقل زائران پاکستانی نشستی سه جانبه بین ایران، پاکستان و عراق انجام خواهد شد. یکی از محورهای این جلسه گفت و گو درباره مشکل حمل و نقل زائران پاکستانی در سفر به عراق از خاک ایران به وسیله اتوبوس‌های پاکستانی است.
دبیر ستاده مرکزی اربعین توافق در خصوص پایانه‌های مرزی و قیمت پارک خودرو در گاراژهای کاظمین، سامرا، نجف و کربلا را از دیگر توافق دو طرف برشمرد.
وی افزود:به دلیل افزایش آمار فوتی در تصادفات جاده‌ای در ایام اربعین با طرف عراقی به توافق رسیدیم تا کمیته مشترکی برای رسیدگی به این مسئله تشکیل شود تا با استقرار پلیس در نقاط حادثه خیز در جاده های عراق از تصادفات جلوگیری شود.
دبیر ستاد مرکزی اربعین حمل و نقل زمینی، دریایی و هوایی را از دیگر توافقات انجام شده با طرف عراقی برشمرد و گفت: طبق توافق ۱۵۰۰ سفر روزانه از طرف ایران به عراق در ایام اربعین انجام خواهد شد. در خصوص ورود خودروهای شخص ایرانی به عراق از اول تا دهم ماه صفر نیز با طرف عراقی صحبت‌هایی شد که قرار شد این موضوع در جلسات مشترک بیشتر بررسی شود.
وی ادامه داد: در خصوص برقراری شماره‌های تلفن سه رقمی، اینترنت رایگان، تسهیل انتقال موکبهای عراقی و استقرار  قرارگاه‌های استانی در مرزهای ششگانه با طرف عراقی به توافقات خوبی رسیدیم.
میراحمدی ادامه داد: به دلیل وجود مشکل در حوزه حمل و نقل جاده‌ای برای انتقال زائران به عراق زمینه انتقال زائران با خودروهای شخصی به مرزهای زمینی را به وجود می‌آوریم.
وی افزود: البته رایزنی‌هایی هم برای استفاده از ظرفیت شبکه حمل و نقل جاده‌ای سایر کشورها در ایام اربعین در جریان است.
دبیر ستاد مرکزی اربعین گفت: ستاد و بانک مرکزی پیش بینی برای عرضه ارز اربعین را در قالب دینار انجام داده‌اند. میزان عرضه ارز زائران اربعین برابر با مبلغ عدد سال قبل خواهد بود. برای تامین ارز موکب‌ها در اربعین در داخل عراق نیز با بانک مرکزی در حال رایزنی هستیم.
میراحمدی از آمادگی خیران ایرانی برای ساخت محل استراحت زائران اربعین در عراق سخن گفت و افزود: سرمایه‌گذاران ایرانی آمادگی دارند شهرک‌های زائرپذیر را در عراق بسازند به شرط آنکه زمین مورد نیاز از طرف عراق در اختیارشان قرار بگیرد.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. خبر مهم مشاور سردار حاجی‌زاده از عملیات «وعده صادق ۳»/ دلیل محقق نشدن این عملیات مشخص شد

  2. چرا نتوانسته ایم؟!

  3. جولانی و متحدانش در شوک!

  4. رهبر انقلاب: ایران قطعاً زیر بار توقعات تحکم‌آمیز دولت‌های قلدر نمی‌رود/ مسئله مهم کشور، معیشت مردم است؛‌ مسئولان به‌دنبال حل مشکلات معیشتی باشند

  5. تمام معافیت‌های مالیاتی همه کارمندان لغو شد

  6. «آخوندی» خیلی زود پرچم مذاکره با ترامپ را بالا برد!

  7. توافق میان آمریکا و ایران لازم است

  8. سد کرج در آستانه خشکی

  9. اعتراف مهم روزنامه دولت / حمله آمریکا به ریال / مذاکره یا عملیات فریب احمقانه؟!

  10. نقدی بر سخنان سخنگوی قوه قضائیه

  11. تصاویری جالب و خبرساز از ظریف، احمدی‌نژاد و روحانی در مراسم امروز بیت رهبری

  12. سخنگوی سازمان ملل: دیپلماسی بهترین راه در قبال ایران است

  13. دعوت ترامپ به مذاکره یا عملیات فریب احمقانه؟!

  14. ۸۰ اعدام میدانی تنها طی چند ساعت در لاذقیه (۱۸+)

  15. جزئیاتی جدید از پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش

  16. انتصاب صالحی به ریاست بنیاد ایران شناسی

  17. حمایت سخنگوی دولت از ظریف

پربحث‌های هفته

  1. پزشکیان مقابل قانون حجاب ایستاد:‌ نمی‌توانم آن را اجرا کنم/ اعلام دلیل مخالفت رئیس‌جمهور با قانون حجاب

  2. همتی بالاخره کنار رفت اما ...

  3. ترامپ به در می گفت که دیوار بشنود!

  4. اتحادیه اروپا: ایران فورا به برجام بازگردد!

  5. آمار رسمی مهاجرین افغانستانی در ایران اعلام شد/ حضور میلیونی افغانی‌های غیرمجاز

  6. نمایندگان به «همتی» اعتماد نکردند

  7. کسانی که در انتخابات شرکت نکردند، حق ندارند درباره بقیه صحبت کنند/ با هر درصدی به مجلس رفته‌ام، وزیر را پایین کشیدم

  8. پزشکیان را روی صندلی زلنسکی تداعی کنید! / انتقاد مرعشی از قیمت فعلی بنزین/ یک احتمال عجیب درباره آینده همتی

  9. بن بست در «وفاق» فقط با رفتن «همتی»؟!

  10. این حکمرانی اقتصادی همه را دلال کرده است!

  11. پشت‌پرده جوسازی‌های جدید علیه ایران

  12. چرا نتوانسته ایم؟!

  13. سوپر رادیکال‌ها به‌دنبال پاره‌کردن وفاق‌نامه!/ افزایش فشارها و احتمال تغییر استراتژی هسته ای ایران / رکوردزنی ظریف در استعفا

  14. نامه لازم نیست؛ توافق آماده است!

  15. جولانی و متحدانش در شوک!

  16. موج سواری جدید رجب!

  17. مهدی یراحی به چه دلیلی شلاق خورد؟

  18. توضیحات ظریف درباره استعفایش از حضور در دولت

  19. واکنش ثابتی به استعفای ظریف/ هنوز چند مسئول دیگر با فرزندان دوتابعیتی در دولت حضور دارند

  20. سفره هایی که روز به روز کوچک تر می شود...

  21. ریزش دلار پس از عزل همتی توسط مجلس/ بوی تغییر به مشام می‌رسد؟

  22. رهبر انقلاب: ایران قطعاً زیر بار توقعات تحکم‌آمیز دولت‌های قلدر نمی‌رود/ مسئله مهم کشور، معیشت مردم است؛‌ مسئولان به‌دنبال حل مشکلات معیشتی باشند

  23. تصمیم مسعود این است؟/ زمزمه‌هایی از استیضاح وزیر بعدی دولت/ تلاش نمایندگان برای ابلاغ قانون حجاب 

  24. ترامپ: به رهبر ایران نامه نوشته ام

  25. خبر مهم مشاور سردار حاجی‌زاده از عملیات «وعده صادق ۳»/ دلیل محقق نشدن این عملیات مشخص شد

آخرین عناوین