قطعنامه سیاسی آژانس علیه ایران تصویب شد

  4030316075 ۱۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

  آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اقدامی سیاسی، قطعنامه‌ای را علیه ایران تصویب کرد.

قطعنامه سیاسی آژانس علیه ایران تصویب شد

به گزارش ایسنا، قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی عضو برجام درباره برنامه هسته‌ای ایران روز چهارشنبه با ۲۰ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۱۲ رأی ممتنع در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد.

طبق گزارش رویترز، دیپلمات‌ها گفته‌اند در این قطعنامه که توسط انگلیس، فرانسه و آلمان ارائه شده است، از ایران خواسته شده تا درباره ذرات اورانیوم کشف‌شده در ۲ سایت توضیح دهد، همکاری با آژانس را بهبود ببخشد و از تصمیم خود برای لغو انتصاب بازرسان باتجربه آژانس بازگردد.

نمایندگی ایران در سازمان‌های بین‌المللی اعلام کرده تهران در چارچوب موافقت‌نامه پادمان جامع تاکنون با آژانس همکاری کاملی کرده است و تمام مواد و فعالیت‌های هسته‌ای ایران به طور کامل به آژانس اعلام گردیده و توسط آژانس راستی‌آزمایی شده است.

ایران همچنین اعلام کرده منشأ موضوع ۲ مکان به اتهاماتی برمی‌گردد که از سوی یک طرف ثالث بد نیّت، یعنی رژیم اسرائیل مطرح شده است. آژانس در گزارش‌های قبلی خود به چهار مکان اعلام نشده اشاره کرده بود و اطلاعاتی را درخواست می‌کرد که بعداً توسط ایران ارائه شد و در نتیجه تعداد مکان‌ها توسط آژانس به ۲ مورد کاهش یافت. فرض نادرست مکان‌های اعلام‌نشده که مبتنی بر اطلاعات غیرمعتبر بود، در نتیجه همکاری‌های گسترده ایران در چارچوب بیانیه مشترک، اصلاح شد. ۲  مکان باقی‌مانده نیز می‌توانند از طریق همکاری متقابل بررسی و حل و فصل شود.

ایران همچنین اعلام کرده در موافقت‌نامه پادمان جامع بین ایران و آژانس به صراحت بیان شده که ایران حق حاکمیت خود برای اعتراض به لغو انتصاب بازرسان آژانس، نه تنها در زمان پیشنهاد انتصاب بلکه در هر زمان دیگری پس از انتصاب نیز را برای خود محفوظ می‌دارد.

در حال حاضر تعداد کل ۱۲۰ بازرس منصوب شده برای ایران در اختیار آژانس است. این به وضوح نشان می‌دهد که ایران تمایل دارد آژانس را قادر سازد تا وظایف خود را با بهره‌مندی از بازرسان مختلف با تجربه انجام دهد.

در این قطعنامه پیشنهادی اروپایی‌ها همچنین ادعا شده که ایران تعهدات خود در زمینه پادمان‌های پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را نقض کرده است.

نمایندگی ایران در این‌باره اعلام کرده جمهوری اسلامی ایران به طور کامل به تعهدات خود از جمله موافقت‌نامه پادمان جامع پایبند بوده و تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا آژانس بتواند به طور مؤثر فعالیت‌های راستی‌آزمایی خود را در ایران انجام دهد.

«علی باقری کنی» سرپرست وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز امروز و در حاشیه جلسه سهأت دولت در این‌باره گفت: «آژانس یک نهاد فنی است و انتظار می‌رود همه کشورها از جمله کشورهای عضو شورای حکام براساس رویکرد فنی آژانس رفتار کنند. رویکرد غیرسازنده برخی از کشورهای عضو در زمینه استفاده از ظرفیت آژانس در مسیر اهداف سیاسی، قطعاً به ضرر هویت آژانس و نقش‌آفرینی آن و نیز نقش تخصصی‌اش خواهد بود».

سرپرست وزارت امور خارجه تاکید کرد: «ما همواره دولت‌های مختلف را دعوت کردیم که اجازه دهند آژانس نقش فنی و تخصصی خود را ادامه دهد و به دلیل ناکامی‌ها و شکست‌هایی که در عرصه‌های خارج از آژانس داشتند، آنجا را به محل تسویه‌حساب سیاسی بدل نکنند».

باقری افزود: «ما همواره ظرفیت‌های متعددی در چارچوب معاهده ان‌پی‌تی و توافقنامه پادمان داشتیم و داریم. هرگاه بنا بر مصالح کشور و اولویت‌های سازمان انرژی اتمی تشخیص داده شود، ظرفیت‌های مورد نظر فعال خواهد شد».

 

دیدگاه کاربران

معلم۳۵۱۰۲۵۹۲۰:۲۸:۳۹ ۱۴۰۳/۳/۱۶
فقط توصیه است!
ناشناس۳۵۱۰۲۹۹۲۱:۱۷:۵۶ ۱۴۰۳/۳/۱۶
اسامی کشور هایی که رای مثبت و منفی دادند را منتشر کنید
ناشناس۳۵۱۰۵۹۱۱۰:۴۲:۲۲ ۱۴۰۳/۳/۱۷
خداوکیلی اگه بازرسان آژانس اخراج بشن و تعهدات آژانسی و پادمانی کشورمون به حداقل برسه ، اوضاع سریعاً و برای همیشه به نفع ایران تغییر میکنه
ناشناس۳۵۱۰۳۱۱۲۱:۳۸:۰۲ ۱۴۰۳/۳/۱۶
توصیه هم روی دلار و هزینه های،زندگی تاثیر داره. نگو که نداره!
ناشناس۳۵۱۰۵۰۲۰۸:۳۱:۴۰ ۱۴۰۳/۳/۱۷
عزیزم این چیزها تاثیری ندارد و اقتصاد بنیادی هست که مسیر می گذارد!!
ناشناس۳۵۱۰۵۸۴۱۰:۳۰:۱۳ ۱۴۰۳/۳/۱۷
غرب دنبال همین تحلیل‌هاست
ناشناس۳۵۱۰۴۲۶۰۵:۳۴:۳۱ ۱۴۰۳/۳/۱۷
رو قوی شو گر راحت جهان طلبی ...که در قاموس طبیعت ضعیف پایمال است ...دستیابی ایران به قدرت نامتعارف میخ ثبات ایران خواهد شد
ناشناس۳۵۱۰۵۳۱۰۹:۰۹:۲۷ ۱۴۰۳/۳/۱۷
ایران باید قبل از روی کار آمدن جمهوری خواهان قدرت بازدارنده نامتعا ف و متعارف را کسب کندتا آنها را در مواجه با ایران با قدرت محقق قراردهد و پس از آن مذاکره بر مبنای منافع ملی وگرنه در مذاکره گرگ و میش گرگ همیشه حاکم و در صدد تحکم و اعمال قدرت و زورگویی است
ناشناس۳۵۱۰۲۶۰۲۰:۲۹:۰۰ ۱۴۰۳/۳/۱۶
غنی سازی 90 درصدی بهترین پاسخ به سیاسی کاری اژانس است.
کره۳۵۱۰۳۱۹۲۲:۰۰:۳۵ ۱۴۰۳/۳/۱۶
کره شمالی حتی بمب اتم ساخت اما تنها دستاوردش تحریم کامل و فقر بود
ناشناس۳۵۱۰۴۵۶۰۷:۰۲:۴۴ ۱۴۰۳/۳/۱۷
چقدر شماها کم اطلاعات هستید! دشمنی آمریکا و کره شمالی ریشه در تاریخ داره برو تاریخ بخون کره شماره بمب اتم نداشت تا الان آمریکا نابودش کرده بود
ناشناس۳۵۱۰۴۹۹۰۸:۳۰:۲۴ ۱۴۰۳/۳/۱۷
کره شمالی تحریمش کمتر از ایران هست چون از یک جایی دیگر مذاکره و توافقی نکرد!!
ناشناس۳۵۱۰۵۲۰۰۸:۵۴:۵۰ ۱۴۰۳/۳/۱۷
ایران از نظر ژیو پلتیک و منابع با کره شمالی بسیار تفاوت دارد قابل ایزوله کردن نیست برادر قیاس نادرست نکنید
ناشناس۳۵۱۰۵۲۷۰۹:۰۳:۲۴ ۱۴۰۳/۳/۱۷
پتانسیل های و موقعیت ایران با کره شمالی قابل قیاس نیست ،میزان ارزیابی جایگاه ایران، جایگاه ژئوپلوتیکی، اقتصادی، وضعیت جمعیتی، نقش و نفوذ ایران در منطقه با کشوری چون کره شمالی از هر لحاظ متفاوت است اما از نظر جغرافیایی ایران بسیار مهمتر از کره شمالی است، به لحاظ بحث جمعیتی، مساحت، استعداد، تاثیر گذاری ایران بر معاملات منطقه و حتی بر معاملات بین المللی، در زمینه هسته ای، شیوه مدیریت بحران ایران بسیار متفاوت از کره شمالی است اثر گذاری ایران در منطقه در خصوص اسرائیل و محور مقاومت قابل قیاس با وضعیت کره شمالی به عنوان یک کشور منزوی نیست. کره کشوری است که به جز موشک های بمب اتم و قاره پیما که قادر به حمل کلاهک های هسته ای است، این کشور دستاورد دیگر قابل ذکری ندارد.کشور فاقد منابع غنی و بسته است. در حالیکه ایران کشوری قدرتمند، است که دارای نفت، گاز، صنعت شیلات، معادن سنگ و طلا است، هم نیروی انسانی فرهیخته دارد .در یک چیز ایران و کره شمالی مدت ها نقطه مشترک داشتند آنهام در خصوص آمریکا بود. اما حتی ملاقات کیم جونگ اون با ترامپ داشت و دنیا را مورد توجه خود قرار داد. اما در بیانیه پایانی این دیدار، چیزی یافت عاید کره نشد. آنچه که در تبلیغات و به اصطلاح برخی کارشناسان از این دیدار به عنوان ملاقات قرن یاد می کردند، یا اینکه روابط آمریکا و کره شمالی دگرگون می شود، ما شاهد این امر نبودیم و هیچ خروجی مثبتی نداشت.تنها یک بیانیه کلی، ساده و معمولی هر دو طرف اعلام نمودند. بعد شاهد این بودیم که آقای پامپئو و خود ترامپ دوباره شروع به حملات تبلیغاتی علیه کره شمالی نمودند. این تنها نقطه مشترک ما با کره شمالی هستیم، که ما مخالف سیاست های خود خواهانه آمریکا هستیم.
ناشناس۳۵۱۰۳۶۰۲۳:۱۵:۰۵ ۱۴۰۳/۳/۱۶
و خارج شدن از این نهاد استعمارگر
ناشناس۳۵۱۰۲۶۱۲۰:۲۹:۵۲ ۱۴۰۳/۳/۱۶
کاهش تعهدات برجامی در مقابل قطعنامه سیاسی اژانس باید انجام بشود.
غ۳۵۱۰۳۰۶۲۱:۲۹:۱۹ ۱۴۰۳/۳/۱۶
اژانس دنبال بهانه میگشت دنبال حقیقت نبود
ناشناس۳۵۱۰۴۳۰۰۵:۳۹:۲۹ ۱۴۰۳/۳/۱۷
مدیریت منازعه میان دو کشور هند و پاکستان در سال های پس از 1998 از عوامل مختلفی اثر پذیرفته است. تغییر در ساختار بین المللی دوران پساجنگ سرد، تحول در سیاست خارجی هند و تلاش این کشور در نقش آفرینی در حوزه های اقتصادی و دیپلماتیک از آن جمله اند. در کنار این عوامل می توان نقش بازدارندگی هسته ای میان این دو کشور را نیز اضافه کرد.
ناشناس۳۵۱۰۴۵۷۰۷:۰۳:۱۸ ۱۴۰۳/۳/۱۷
گروسی = مهره صهیونیسم
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  5. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  6. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  7. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  8. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  9. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  10. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  11. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  12. بدهکاران، طلبکار شدند!

  13. درد بیمار و ناز طبیبان !

  14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  15. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  16. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  17. یارانه‌ها واریز شد

  18. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  19. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  20. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  21. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  22. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  23. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  24. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

  25. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  5. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  6. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  7. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  8. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  9. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  10. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  11. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  12. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  13. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  14. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

  15. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

  16. گستاخ؛ اما کوچک و آسیب پذیر !

  17. محمد مهاجری به عراقچی: قرار نیست مملکت را از این وضع نجات دهید؟ /حمله گازانبری علیه ما شروع شده است

  18. حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط لاهه صادر شد

  19. کمالوندی: ظرفیت غنی‌سازی را افزایش دادیم  

  20. فضائلی: رهبری مخالف اصلاح قانون تابعیت‌های غیرقهری هستند

  21. اتحادیه اروپا کشتیرانی ایران را تحریم کرد

  22. مرکز «بازی‌ جنگ سپاه» افتتاح شد

  23. انتقال پایتخت وارد مرحله جدیدی شد

  24. یهودیت در نظر بنیانگذار روانکاوی

  25. واکنش صداوسیما به موضوع سانسور یک دیدار پزشکیان

آخرین عناوین