جلیلی: مردم از جمهوریت و اسلامیت نظام دفاع می‌کنند

  4030404132

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: همه‌ی دنیا اعتراف دارند که نتیجه‌ی انتخاباتِ روز جمعه آن‌چیزی است که مردم انتخاب می‌کنند و مردم تعیین‌کننده هستند. همه قبول دارند که جمهوریتِ نظام خودش را به رخ جهانیان می‌کشد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در اجتماع مردم تهران در میدان امام حسین(ع) که عصر امروز برگزار شد، طی سخنانی ضمن تبریک عید غدیر بیان کرد: فرهنگ غدیر، فرهنگ نگاه به قله‌هاست و اکتفا نکردن به حداقل‌ها. غدیر یعنی انتخاب بر اساس معیار و اینکه قدرت منهای معیار، شتاب را می‌گیرد و هرکس بخواهد نگاه حداقلی داشته و آن را حاکم کند از آرمان غدیر فاصله گرفته است.

وی افزود: امروز در آستانه انتخاب قرار داریم؛ انتخابی در راستای انتخابِ بزرگی که ملت ما با انقلاب اسلامی انجام داد. امام علی(ع) می‌فرمایند که خداوند از ما عهد گرفته در برابر گرسنگی مظلومان و پرخوری ستمگران ساکت ننشینم. درود بر ملت ما؛ امام راحل فرمود ملت ما از ملت زمان پیامبر(ص) و حضرت امیر(ع) استوارتر است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ملت نشان داد اگر به جمهوری اسلامی رأی داده، با همه وجود ایستاده و این بر اساس یک آگاهی جدی است. امروز هیچ‌کس نمی‌تواند در جمهوریت و یا اسلامیت نظام شبهه کند. در کشوری که سال‌ها استبداد بود، امام جمهوری اسلامی را بنا کرد و ملت ما جمهوری اسلامی را انتخاب کردن که مردم تعیین‌کننده هستند.

جلیلی اظهار داشت: همه‌ی دنیا اعتراف دارند که نتیجه‌ی انتخاباتِ روز جمعه آن‌چیزی است که مردم انتخاب می‌کنند و مردم تعیین‌کننده هستند. همه قبول دارند که جمهوریتِ نظام خودش را به رخ جهانیان می‌کشد. مردم ما 45 سال پیش دعوت خدا و رسول را اجابت کردند و از جمهوریت و اسلامیت دفاع می‌کنند.

وی عنوان کرد: ملت ما می‌داند که یک جهان فرصت دارد و باید یک ایران جهش رخ بدهد. اگر می‌خواهیم این جهش صورت بگیرد، بدون حضور مردم ممکن نیست. مردم در عرصه‌های سخت حضور یافته و معجزه کردند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: مردم حادثه تلخ شهادت رئیس‌جمهور عزیزشان را تبدیل به حماسه کردند. مردم می‌توانند این حماسه را در عرصه‌های مختلف شکل بدهد. باید به مردم نگاه کرد نه اینکه در فلان کشور، چه کسی قرار است انتخاب بشود.

جلیلی گفت: برخی به قله‌ها که نگاه نمی‌کنند بلکه می‌گویند ناامیدی و مشکلات است و فلان کشور از ما راضی نیست و نگران این هستند و می‌گویند ما باید ادامه‌ی راه بدهیم. مگر ملت ما شما را تجربه نکرد؟ 11 سال پیش همین‌ها آمدند و مباحثی را مطرح کردند؛ می‌گفتند گفت‌وگو و توافق می‌کنیم و بلدیم و همه مشکلات حل می‌شود. دیدید؛ کلید هم نشان دادند ولی دیدید که نتیجه چه شد. نتیجه این شد خود آن‌ها در پایان 8 سال گفتند نه‌تنها سانترفیوژ نچرخید و بلکه بساطش جمع شد و چرخ اقتصاد هم نچرخید.

وی افزود: ملت ایران باید هشدار باشد؛ راهی که غلط بودن خود را نشان داد و مردم تلخی‌های ان را درک کردند. گفتند ما تحریم‌ها را بر می‌داریم و با 800 تحریم آمدند و با 1500 تحریم رفتند و دلار 3000 تومان را تحویل گرفته و دلار 30000 تومان تحویل دادند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: ملت ما 3 سه سال پیش این ریل را تغییر داد؛ آن‌ها که می‌گویند فلان توافق اگر امضا نشود، سال 97 رسما می‌گفتند اگر این کنوانسیون امضا نشود، حقوق‌ها را نمی‌توانیم بدهیم. امروز دوباره می‌گویند که ما مسیر درست هستیم. فهم و تحلیل این‌ها از مسائل این‌گونه است.

جلیلی خاطر نشان کرد: همان‌زمان می‌گفتند که چون فلان قدرت ادعا و بیان کرده که نمی‌گذاریم ایران نفت بفروشد، پس ما 200 هزار نفت می‌توانیم بفروشیم ولی ملت ایران انتخابی کرد که امروز به نقطه‌ای رسیده که وزیر خارجه ایران را استیضاح می‌کنند و می‌گویند ایران دو میلیون بشکه نفت می‌فروشد و می‌گوید قدرت دارند و می‌توانند. این نگاه شهید رئیسی است.

وی بیان کرد: توافق کردند و همه تعهدات را انجام دادند، ولی طرف مقابل کلا از میز خارج شد. آیا می‌شود سرنوشت 80 میلیون نفر را به این وصل کنید که در فلان کشور چه کسی بر سر کار می‌آید؟ حالا می‌گویند بایدن خودش نخواست، عجب. مقام رسمی آمریکا گفته راهبرد فشار حداکثری شکست فاحش خورد و اینها با نگاه خودتحقیر می‌گویند آن‌ها خودشان نخواستند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: اگر از جهش و فرصت‌ها سخن می‌گوییم به معنای ندیدن مشکلات نیست اما ضعف را با قدرت و شجاعت می‌توان رفع کرد.

جلیلی گفت: باید به دشمن پاسخ داد؛ همان‌طور که شهید سلیمانی گفت آقای ترامپ قمارباز؛ حریف تو ماییم.

وی ادامه داد: برخی در کشور می‌ترسند و می‌ترسانند؛ نباید ترسید و باید ظرفیت‌ها را شناخت و مشکلات را رفع کرده و به قله‌های جهش برسیم. جایگاه قدرت یک طمعه نیست که می‌گویند این بیاد و یا آن بیاد و تعارف شود، این راه جدی است و این را ادامه خواهیم داد و خواهیم ایستاد.

نامزد انتخابات گفت: مسئولیت یک امانت است که مردم بر دوش خدمتگزاران می‌گذارند. ملت راه خود را شناخته و با قدرت ادامه خواهد داد.