طرز تهیه چند مدل از خوشمزه ترین غذاهای تابستانی

گزارش بازرگانی، 324090،   4030520053

در تابستان با خوردن غذا‌هایی با طبع خنک و سبک، گرمی روز‌های تابستان را برای خود قابل‌تحمل‌تر کنید. در این فصل خوردن غذا‌های سنگین، گرم و حجیم مثل قبل لذت‌بخش نیست، برای همین است که غذاهای تابستانی طرفدار دارند.

شما می‌توانید به انتخاب خود یکی از غذا‌های تابستانی این مقاله را برای وعده ناهار یا شام تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید

اگر برای کارمندان و کارکنان خود می‌خواهید غذای سبک و خوشمزه تابستانی تهیه ببینید، می‌توانید با سفارش غذای شرکتی از مجموعه ناریجه این کار را انجام دهید.

لیست خوشمزه‌ترین غذاهای تابستانی

خوشمزه ترین غذاهای تابستانی عبارتند از:

آبدوغ خیار

پیشنهاد می‌دهیم که برای ناهار آبدوغ خیار تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. آبدوغ خیار طرز تهیه خاصی ندارد و صرفاً با ترکیبی ساده تهیه می‌شود.

برای تهیه این غذا به ماست، دوغ، نعناع خشک، یخ و چند تکه نان نیاز دارید. ابتدا ماست، دوغ و نعناع خشک را با یکدیگر ترکیب کنید. حالا برای سردتر‌شدن آبدوغ خیار داخل آن چند تکه یخ بیندازید. در آخر خیار‌های رنده‌شده را به ترکیب اضافه کرده و مواد را هم بزنید و و از خوردن غذا لذت ببرید.

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج در واقع یک پیش‌غذای ساده است که امکان استفاده از آن به‌عنوان چاشنی در کنار غذای اصلی وجود دارد. در بورانی اسفناج مقادیر قابل‌توجهی آهن وجود دارد که برای سلامتی مفید است.

برای تهیه بورانی اسفناج به اسفناج خام، ماست چکیده، سیر، نمک و فلفل نیاز دارید. برای تهیه این غذا اسفناج‌ها را بپزید و سپس آب اضافه آن را بگیرید.

می‌توانید با یک قاشق خوب اسفناج‌ها را هم بزنید تا آب آن‌ها را زودتر بگیرید. حالا نوبت اضافه‌کردن ماست است؛ ماست را به‌اندازه لازم به اسفناج‌ها اضافه کنید و سیر رنده‌شده، نمک و فلفل را روی مواد بریزید. شروع به هم زدن مواد کنید.

طی همین مراحل ساده بورانی اسفناج شما آماده شد.

انواع آش ها

برای فصل تابستان ما آش‌هایی را پیشنهاد می‌دهیم که طعمی ترش و ملس دارند و در ترکیب آن‌ها از میوه‌های مختلف استفاده می‌شود. ترکیب این آش‌ها با ماست و دوغ می‌تواند برای روز‌های گرم تابستانی فوق‌العاده باشد.

شما می‌توانید در مجموعه ناریجه با بیش از ۱۶۰ نوع غذای مختلف، غذای مورد علاقه خود و کارمندانتان را پیدا کنید.

انواع آش‌های مناسب برای فصل تابستان عبارتند از:

آش میوه

  1. برای تهیه آش میوه در مرحله اول باید نخود و لوبیا را در آب بخیسانید و اجازه دهید که یک شب کاملاً خیسانده شوند. طی این مدت باید آب ظرف حبوبات را به‌صورت مداوم عوض کنید تا مطمئن شوید که نفخ آن‌ها کاملاً گرفته شده است. 2 ساعت قبل از پخت آش نیز عدس را بخیسانید.
  2. حبوبات را در ظرف‌های جداگانه بگذارید و داخل ظرف‌ها آب بریزید. حالا ظروف را روی شعله گاز بگذارید تا پخته شوند.
  3. در ظرفی دیگر حبوبات پخته را به همراه پیاز و 6 لیوان آب بریزید.
  4. بعد از به جوش رسیدن آب به آن برنج اضافه کنید. بعد از پختن برنج، نوبت اضافه‌کردن سبزی‌های خردشده است.
  5. با استفاده از نمک، فلفل و زردچوبه گوشت‌ها را مزه‌دار و به‌صورت قلقلی آماده کنید و بعد از سبزی‌ها، داخل ظرف بریزید.
  6. حالا می‌توانید میوه‌ها را بشویید و در اواخر پخت آش، ظرف اضافه کنید. آلبالو و زردآلود برای این آش بهترین میوه‌ها هستند.

آش ترش مازندرانی

یکی از بهترین غذاهای تابستانی آش ترش مازندرانی است. آش ترش مازندرانی که به آن «تِرشِ آش» یا «آش سیاه» می‌گویند، آش مناسب دیگری برای فصل تابستان است که طرز تهیه راحتی دارد. برای تهیه آش ترش مازندرانی طی این مراحل پیش بروید:

  1. حبوبات را از شب قبل بحیسانید و در طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
  2. سبزی‌ها را بشویید و بعد از خشک‌کردن با چاقوی مناسب خرد کنید.
  3. باید هر کدام از حبوبات را در ظرفی جداگانه و پرآب بریزید و ظرف را روی گاز بگذارید تا پخته شوند.
  4. چغندر‌ها را درشت خرد کرده و بعد از پختن حبوبات در قابلمه‌ای بریزید. حبوبات را به‌همراه برنج به این قابلمه اضافه کنید.
  5. بعد از پخت برنج نوبت اضافه‌کردن سبزی آش می‌رسد.
  6. حالا باید هر چند دقیقه یک بار آش را هم بزنید و شعله را روی حالت ملایم بگذارید تا آش ته نگیرد.
  7. ادویه‌ها را که شامل نمک، فلفل و زردچوبه هستند، به آش اضافه کنید. در این مرحله آلوچه، رب انار و رب آلوچه را هم داخل قابلمه بریزید.
  8. پیازداغ و سیرداغ آماده کنید و نیمی از آن را داخل آش بریزید و نیمی دیگر را برای تزیین بگذارید.
  9. وقتی آش جا افتاد، اگر خیلی ترش بود، به آن شکر اضافه کنید.

آلبالو پلو

آلبالو پلو نیز از خوشمزه‌ترین غذاهای تابستانی است که می‌توانید آن را برای وعده شام تهیه کنید. در طب سنتی از آلبالو پلو برای درمان گرمازدگی استفاده می‌کنند، برای همین این غذا در فصل تابستان می‌تواند باعث شود که احساس گرمی کمتری داشته باشید.

مراحل تهیه آلبالو پلو:

  1. برنج‌ها را 5 تا 6 ساعت در آب‌نمک بخیسانید.
  2. هسته تمام آلبالو‌ها را بگیرید، داخل یک قابلمه بریزید و به آن شکر اضافه کنید.
  3. این قابلمه را روی شعله گاز بگذارید و بعد از به جوش‌آمدن اجازه دهید که آلبالو‌ها با شکر‌ها حدود 30 دقیقه بپزند.
  4. آلبالو‌ها را آبکش و آب آن را در شیشه جداگانه‌ای بریزید؛ چون برای شربت آلبالو قابل‌استفاده است.
  5. در قابلمه‌ای دیگر آب بریزید و آن را روی شعله گاز بگذارید تا به جوش بیاید. حالا برنج‌ها را به این قابلمه اضافه کنید.
  6. در یک ظرف یک پیاز متوسطه رنده‌شده را به‌همراه گوشت چرخ‌کرده، نمک و فلفل ورز دهید و به‌صورت قلقلی‌های کوچک در آورید.
  7. داخل ماهیتابه روغن داغ بریزید و گوشت‌ها را در آن سرخ کنید.
  8. در این حین مراقب برنج‌ها هم باشید و بعد از نرم‌شدن آبکش کنید.
  9. داخل قابلمه برنج‌ها کمی روغن بریزید و با سیب زمینی‌های حلقه‌ای کف آن را بپوشانید. برای خوش طعم‌تر‌شدن سیب‌زمینی ریختن کمی کنجد روی آن خالی از لطف نیست. حالا یک لایه برنج و یک لایه از مواد را داخل قابلمه بریزید. این کار را تا وقتی ادامه دهید که مواد و برنج‌ها تمام می‌شود.
  10. روی درب قابلمه دم‌کنی بکشید و درب را روی قابلمه بگذارید.
  11. روی شعله گاز یک شعله‌پخش‌کن بگذارید و قابلمه را روی شعله‌پخش‌کن قرار دهید. بگذارید تا غذا کاملاً پخته شود.

تبریک می‌گوییم، به‌همین سادگی آلبالو پلوی خوشمزه تابستانی را در خانه تهیه کردید.

ساندویچ سرد کالباس

برای تهیه ساندویچ سرد کالباس به نان باگت، کالباس، خیارشور، کاهو و گوجه‌فرنگی نیاز دارید. حالا کافی است تا داخل نان باگت را خالی کنید و برش دهید. لایه‌های کالباس را بچینید و روی آن کاهو بگذارید. در بخش‌های مختلف نان گوجه‌فرنگی و خیارشور بگذارید و در نهایت از خوردن این ساندویچ خوشمزه و البته ساده لذت ببرید.

ساندویچ سرد کالباس یک غذای مقرون‌به‌صرفه است که برای تهیه آن نیازی به پرداخت هزینه‌های زیاد بابت خرید مواد اولیه ندارید.

جمع‌بندی

طرز تهیه خوشمزه‌ترین غذاهای تابستانی ساده است، اما شما باید به ذائقه خود توجه و متناسب با آن غذا درست کنید. برخی با وجود گرمای تابستان به غذا‌های گرم و سنگین علاقه دارند که در این صورت هیچ مانعی وجود ندارد و می‌توانند غذای مورد علاقه خود را بپزند و از خوردن آن لذت ببرند.

سوالات متداول

بهترین غذاهای تابستانی چه هستند؟

آبدوغ خیار، بورانی اسفناج، انواع آش، آلبالو پلو و ساندویچ سرد کالباس

خوشمزه ترین غذاهای تابستانی برای ناهار چه غذاهایی هستند؟

آبدوغ خیار، ساندویچ سرد کالباس، آش ترش مازندرانی، آش میوه و بورانی اسفناج

بهترین شام برای تابستان چیست؟

برای شام در تابستان آلبالو پلو یا ساندویچ سرد کالباس ایده‌ای مناسب است.

کدام غذا‌ها برای فصل تابستان مناسب نیستند؟

غذا‌ها داغ، سنگین و حجیم

کدام غذا‌ها برای فصل تابستان دستور تهیه راحتی دارند؟

آبدوغ خیار، بورانی اسفناج و ساندویچ سرد کالباس

نسخهٔ اصلی خبر