رسانه صهیونیستی: آمریکا از عملیات اسرائیل در لبنان اطلاع داشت

  4030628099

پایگاه صهیونیستی «والا» نوشت که «یوآو گالانت»‌ وزیر جنگ رژیم اسرائیل دقایقی قبل از شروع عملیات تروریستی علیه شهروندان لبنانی از طریق دستگاههای ارتباطی (پیجر)، همتای آمریکایی خود را از انجام این عملیات آگاه کرده بود.

رسانه صهیونیستی: آمریکا از عملیات اسرائیل در لبنان اطلاع داشت

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، پایگاه خبری «واللا» رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام آمریکایی افزود که یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم اسرائیل دقایقی قبل از شروع عملیات انفجار پیجرها در لبنان با همتای آمریکایی خود تماس گرفت و به او گفت که این رژیم به زودی عملیاتی را در لبنان انجام خواهد داد.

این پایگاه خبری در عین حال به نقل از مقام آمریکایی مدعی شد که گالانت از ارائه جزئیات دقیق در مورد هدف یا شکل عملیات به همتای آمریکایی خود خودداری کرد.

این درحالی است که متیو (مت) میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پی انفجار پیجرها در لبنان مدعی شده بود که واشنگتن دخالتی در این انفجارها نداشته و از آن مطلع نبوده و در حال جمع آوری اطلاعات در این زمینه است و برای حل دیپلماتیک درگیری میان حزب الله و رژیم اسرائیل تلاش می‌کند.

پایگاه واللا همچنین به نقل از این مقامات عالی رتبه آمریکایی نوشت که رژیم اسرائیل از ترس اینکه وضعیت پیجرهای بمبگذاری شده از سوی حزب الله شناسایی شود، آنها را منفجر کرد.

این رسانه رژیم صهیونیستی به نقل از منبع آمریکایی یاد شده اضافه کرد که رژیم اسرائیل در جایگاهی بود که می‌توانست پیجرها را منفجر کند یا اینکه هک آنها توسط حزب الله شناسایی شود و بی فایده شوند.

پایگاه خبری واللا رژیم صهیونیستی افزود: در روزهای اخیر در اسرائیل (سرزمین های اشغالی فلسطین) این نگرانی که حزب الله ممکن است پیجرهایی را که مورد هک امنیتی قرارگرفته اند، کشف کند، افزایش یافت.

رژیم صهیونیستی دیروز سه شنبه در اقدامی جنایتکارانه تعدادی از دستگاه های دریافت پیام (پیجر) در لبنان را منفجر کرد.

حزب الله لبنان دیروز سه شنبه در بیانیه خود اعلام کرد: حدود ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه بعد از ظهر روز سه‌شنبه تعدادی از دستگاه‌های دریافت پیام (پیجر) که توسط تعدادی از کارگران واحدها و مؤسسات مختلف حزب‌الله مورد استفاده قرار گرفته بود، «به شکل مبهمی منفجر شدند» . ‌

منابع خبری گزارش دادند که درپی این جنایت ۱۱ نفر در لبنان شهید و چهار هزار نفر دیگر زخمی شدند. وزیر بهداشت لبنان صبح امروز چهارشنبه در آخرین آمار خود اعلام کرد که هم اکنون حدود ۳ هزار مجروح در بیمارستان های لبنان هستند.

حزب الله لبنان صبح امروز چهارشنبه در آخرین بیانیه خود با تاکید بر اینکه جنایت رژیم صهیونیستی عزم نیروهای مقاومت برای جهاد را دوچندان می کند، اعلام کرد که رژیم اشغالگر، به خاطر این جنایت تاوان سختی خواهد داد.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. پزشکیان مقابل قانون حجاب ایستاد:‌ نمی‌توانم آن را اجرا کنم/ اعلام دلیل مخالفت رئیس‌جمهور با قانون حجاب

  2. همتی بالاخره کنار رفت اما ...

  3. ترامپ به در می گفت که دیوار بشنود!

  4. اتحادیه اروپا: ایران فورا به برجام بازگردد!

  5. آمار رسمی مهاجرین افغانستانی در ایران اعلام شد/ حضور میلیونی افغانی‌های غیرمجاز

  6. نمایندگان به «همتی» اعتماد نکردند

  7. کسانی که در انتخابات شرکت نکردند، حق ندارند درباره بقیه صحبت کنند/ با هر درصدی به مجلس رفته‌ام، وزیر را پایین کشیدم

  8. پزشکیان را روی صندلی زلنسکی تداعی کنید! / انتقاد مرعشی از قیمت فعلی بنزین/ یک احتمال عجیب درباره آینده همتی

  9. بن بست در «وفاق» فقط با رفتن «همتی»؟!

  10. این حکمرانی اقتصادی همه را دلال کرده است!

  11. پشت‌پرده جوسازی‌های جدید علیه ایران

  12. چرا نتوانسته ایم؟!

  13. سوپر رادیکال‌ها به‌دنبال پاره‌کردن وفاق‌نامه!/ افزایش فشارها و احتمال تغییر استراتژی هسته ای ایران / رکوردزنی ظریف در استعفا

  14. نامه لازم نیست؛ توافق آماده است!

  15. موج سواری جدید رجب!

  16. مهدی یراحی به چه دلیلی شلاق خورد؟

  17. توضیحات ظریف درباره استعفایش از حضور در دولت

  18. واکنش ثابتی به استعفای ظریف/ هنوز چند مسئول دیگر با فرزندان دوتابعیتی در دولت حضور دارند

  19. سفره هایی که روز به روز کوچک تر می شود...

  20. ریزش دلار پس از عزل همتی توسط مجلس/ بوی تغییر به مشام می‌رسد؟

  21. تصمیم مسعود این است؟/ زمزمه‌هایی از استیضاح وزیر بعدی دولت/ تلاش نمایندگان برای ابلاغ قانون حجاب 

  22. جولانی و متحدانش در شوک!

  23. ترامپ: به رهبر ایران نامه نوشته ام

  24. میرسلیم: نباید بنزین را مفت بدهیم بسوزانند / نمی‌شود که قیمت همه چیز افزایش پیدا کند ولی دائما تو سر سوخت بزنیم

  25. هیچ فرد دلسوزی مخالف حجاب نیست

آخرین عناوین