نحوه ارتباط جمشید شارمهد با اعضای FBI و موساد

  4030809087 ۰ نظر، ۳ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

جمشید شارمهد طی مدت فعالیت‌های تروریستی و جنایتکارانه خود با اعضای سازمان‌های اطلاعاتی موساد، اف‌بی‌آی و سی‌آی‌ای ارتباط داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید شارمهد، سرکرده گروهک مزدور انجمن پادشاهی معروف به تندر، که سال‌ها به دستور اربابان خود در سازمان‌های جاسوسی غربی، آمریکایی و رژیم کودک‌کش صهیونیستی، عملیات‌های تروریستی متعددی را علیه ایران اسلامی طراحی و اجرا کرده بود، در تاریخ هفتم آبان ماه به سزای اعمال جنایت‌کارانه خود رسید.

گروهک تروریستی تندر در اواسط سال ۱۳۸۲ توسط تعدادی از عناصر سلطنت طلب با رویکرد تئوریزه کردن تروریست ضددینی در انگلستان تأسیس شد.

سابقه تأسیس این گروهک را سال‌های نخست دهه ۸۰ و یا به طور دقیق‌تر سال ۱۳۸۳ می‌دانند.

نام دقیق‌تر این گروه انجمن پادشاهی ایران (تندر) است که فتح‌الله منوچهری با نام مستعار فرود فولادوند در سال‌های نخست تأسیس این گروه و تا سال ۱۳۸۵ سرکردگی آن را برعهده داشت.

پس از انتخاب جمشید شارمهد در سال ۱۳۸۵ به عنوان سرکرده، رویکرد نرم این گروه به رویکرد سخت و تروریستی تغییر مسیر می‌دهد و به اقدامات تروریستی در اماکن مذهبی، اقتصادی و حساس می‌پردازد.

کشتار مسلحانه، بمب‌گذاری، کشتن زنان و مردان و کودکان بی‌دفاع از افتخارات ننگین گروهک تروریستی تندر بوده که به آن در اغلب پیام‌های رسانه‌ای خود اشاره می‌کردند.

یکی از اقدامات مجرمانه جمشید شارمهد به عنوان سرکرده این گروهک، طراحی و هدایت اقدامات تروریستی از جمله بمب‌گذاری در حسینیه شیراز ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ بود که موجب به شهادت رسیدن ۱۴ نفر و مجروح شدن تقریباً ۳۰۰ نفر شد.

این فرد قصد انجام ۲۳ اقدام تروریستی داشته که موفق به انجام ۵ مورد آن شد.

تلاش برای بمب‌گذاری در سد سیوند شیراز ۲۵ آبان ۱۳۸۵، برنامه‌ریزی جهت ترور مسئول پروژه سد، انفجار در کفشداری حرم حضرت امام (ره) (۳۰ آبان ۱۳۸۸)، آتش سوزی در هتل جهان تهران در هنگام ساخت و تهیه بمب جهت انفجار در حوزه علمیه آیت‌الله العظمی گلپایگانی از دیگر موارد اتهامی، وی بود.

رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد طی هفت جلسه در دادگاه انقلاب اسلامی انجام شد. یکی از موضوعاتی که در جلسات دادگاه به آن پرداخته شد، نحوه ارتباط جمشید شارمهد با اعضای FBI و موساد بود.

نحوه ارتباط جمشید شارمهد با اعضای FBI و موساد

جمشید شارمهد بعد از انجام عملیات‌های خود با افسران آمریکایی ارتباط برقرار می‌کرد.

وی در سال ۲۰۰۳ میلادی (۱۳۸۱ شمسی) از کشور آلمان به آمریکا مهاجرت کرد و در آن‌جا ساکن شد.

پس از انفجار در حسینیه رهپویان شیراز مقامات آمریکایی با متهم ارتباط برقرار کردند و طبق گفته جمشید شارمهد اولین ارتباط او با FBI بعد از انفجار شیراز بود که آن‌ها در این دیدار برخی نکات امنیتی را به وی تذکر دادند.

در اقاریر و اعترافات شارمهد آمده است که وی با دو سناتور محلی آمریکایی ملاقات داشته و درباره اهداف و اقدامات گروه تندر با آن‌ها صحبت کرده است.

به گفته جمشید شارمهد، سه نفر از اعضای اف‌بی‌آی با وی تماس گرفتند و با او گفت‌وگوهایی را داشتند.

وی در اظهارات خود گفته اگرچه افراد سیاسی به او کمک مالی نکردند، اما با اعزام تیم آی‌تی تمامی سیستم‌های رایانه‌ای او را ارتقا دادند.

طبق گفته شارمهد وی با ۹ نفر از افراد اف‌بی‌آی و سی‌آی‌ای ارتباط داشته که آخرین دیدار او در ژانویه ۲۰۲۰ انجام شد.

وی اظهار داشته که مقامات سیاسی آمریکا به او هشدار دادند که از آمریکا خارج نشود، زیرا در صورت خروج امنیت او را تضمین نمی‌کنند.

در اقاریر جمشید شارمهد آمده که با یک تیم سیاسی از اف‌بی‌آی در ارتباط بوده و در مورد اهداف گروه خود در ایران با آنها صحبت می‌کرده و در سال ۲۰۱۵ درباره جلب تیم‌های جاسوسی در ایران با این افراد صحبت داشته است.

تمامی آی‌دی‌ها و پسوردهای گروه تروریستی تندر در اختیار افسران اف‌بی‌آی قرار داشته و متهم مکاتباتی با وزیر امور خارجه و رئیس جمهور آمریکا نیز داشته است.

جمشید شارمهد نقشه فتح تهران و راه کوروش را برای ترامپ، جان بولتن و هوک ارسال کرده و هوک در یکی از سخنرانی‌ها از گروهک تندر یاد کرد.

بعد از انفجار حسینیه شیراز برخی از رسانه‌های مکتوب آمریکا و همچنین شبکه فاکس و سی‌ان‌ان با متهم مصاحبه داشتند.

دولت آمریکا ویزای تأسیس شرکت تجاری، ویزای مخصوص قربانیان سیاسی و پناهنده به آمریکا، حق معاملات، حق کسب و کار، خدمات بیمه و بازنشستگی و خدمات امنیتی را به جمشید شارمهد اهدا کرده بود.

همچنین متهم از طریق یکی از عوامل خود با ۲ نفر از اعضای موساد آشنا شد و تلاش داشته تا حمایت آنها را جلب کند.

در همین راستا با شخصی به نام یعقوب آشنا شد و تلاش داشت تا طرح راه کوروش خود را به رئیس دولت رژیم صهیونیستی ارسال کند.