انتقاد تند و تیز کیهان از مرعشی/ سلبریتی‌هایی که برای برهنگی بسیج شدند/ وقتی آخوندی نگران سخنان سردار کوثری می‌شود

گروه سیاسی الف،   4030813112 ۵۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

انتقاد تند و تیز کیهان از حسین مرعشی

روزنامه کیهان نوشت: 

حسین مرعشی در روزنامه سازندگی نوشت: «امروز همه باید این واقعیت را بپذیرند که هیچ نیرویی در منطقه حذف‌شدنی نیست. تصوری که اسرائیل به خصوص تندروهای این رژیم دارند این است که اساساً حزب‌الله در لبنان وجود نداشته باشد یا هیچ فلسطینی‌ای در کرانه باختری و غزه زندگی نکند. تصوری که از اساس غیرواقعی است. از طرفی دیگر این تصور هم که برخی در بعضی از سطوح جبهه مقاومت به آن معتقدند که اسرائیل به‌زودی و در دوره زمانی کوتاه‌مدتی دست از خشونت و وحشی‌گری بردارد، تصور درستی نیست. تا آتش‌بس نشود، این جنگ و ویرانی و کشتار ادامه دارد. به همین دلیل امروز خاورمیانه بیش از هر زمان دیگری نیازمند یک آتش‌بس فراگیر و رفتن به سمت حل‌وفصل مشکلات واقعی برای خاموشی این جنگ خسارتبار است. بر این باورم كه ایران می‌تواند خواسته‌های خودش را برای پس از آتش‌بس و توافق، صورت‌بندی كند. در كوتاه‌مدت و حتی میان‌مدت می‌توانیم دودولتی را در سرزمین فلسطین كه هم كشورهای عربی به آن تمایل دارند و هم اروپایی‌ها و آمریكایی‌ها از آن سخن گفته‌اند، مطرح کنیم که البته تنها مخالف این طرح فقط اسرائیلی‌ها هستند. هرچند طرح چنین موضوعی نیز پیچیدگی‌های خاص خود را به لحاظ جغرافیایی دارد اما ایران می‌تواند ابتدا به عنوان یك گام حداقلی با دودولتی موافقت كند تا همه دنیا به یك اجماعی برسند و دولت فلسطین مستقر و منطقه نیز از این تنش خارج شود».

اظهارات مرعشی در حالی است که رژیم نامشروع صهیونیستی با فشار انگلیس و آمریکا و غرب از ابتدا با ادعای وضعیت دودولتی در فلسطین اشغالی تشکیل شد اما به طور فزاینده و مداوم، به اشغال بیشتر سرزمین فلسطین و تاراندن صاحبان این سرزمین مبادرت ورزید. در این روند، سران رژیم صهیونیستی تنها نبوده‌اند بلکه دولت‌های غربی پشت رژیم صهیونیستی بوده‌اند و مطلقاً از شرارت‌ها و جنایت‌های آن حمایت کرده‌اند. عبرت‌آموز این که یاسر عرفات با وجود عقب‌نشینی از منطق مبارزه و افتادن در تله آمریکایی- صهیونیستی سازش و صلح، از سوی صهیونیست‌ها تحقیر و تحدید و نهایتاً مسموم و ترور شد. انتفاضه فلسطین و تشکیل حماس و جهاد اسلامی، ریشه در این روند فریبکارانه داشته است.

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی که از حمایت صددرصدی غرب برخوردار است، نه‌تنها قائل به وضعیت دودولتی نیست بلکه قلمرو نامشروع خود را از نیل (در مصر) تا فرات (در عراق) می‌داند! نکته بعدی این که زمزمه آتش‌بس و صلح برای آمریکا و اروپا و اسرائیل در یک سال اخیر، به سیاق قبل از آن، صرفا عملیات فریب برای ایجاد دودستگی در منطقه و تردید و تزلزل در جبهه مقاومت، و زدن شبیخون بوده؛ چنان‌که در اقدامات تروریستی رژیم در لبنان و سوریه و ترور شهید هنیه دیدیم. با این وصف باید سؤال کرد که امثال مرعشی، نسبتی با عملیات روانی آمریکا و رژیم صهیونیستی دارند یا صرفاً از سر بی‌سوادی متهورانه سخن می‌گویند و هزینه می‌تراشند؟! نکته پایانی این که رژیم صهیونیستی هم‌اینک راه‌حل احمقانه دودولتی را با در اختیار گرفتن تشکیلات خودگردان (محمود عباس) و تبدیل آن به یگان امنیتی خود در جهت سرکوب مردم فلسطین پذیرفته و اجرا می‌کند.

******

بالا بردن برد موشکی و تغییر در دکترین هسته‌ای چه پیامی دارد؟

سایت مشرق‌نیوز نوشت: 

کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی، برای بار ظرف چند ماه تنش میان ایران با رژیم صهیونیستی و نیز تحرکات آمریکایی‌ها، درباره احتمال تغییر دکترین هسته‌ای ایران هشدار داده و البته این بار، احتمال تغییر در برد موشک‌های ایران را روی میز قرار داده است. این دومین بار ظرف ماه‌های اخیر است که کمال خرازی که مشاور رهبر انقلاب است، درباره احتمال تغییر دکترین هسته‌ای ایران هشدار می‌دهد که البته در مصاحبه جدید با المیادین، او افزایش برد موشک‌های ایران را هم چاشنی هشدار خود کرده است.

آخرین برآورد اطلاعات ملی امریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران که در ماه جولای ۲۰۲۴، مدتی بعد از هشدار خرازی درباره تغییر دکترین هسته‌ای ایران به کنگره امریکا ارائه شده، خبر از آن می‌دهد که تابو بودن سلاح هسته‌ای در ایران در حال شکسته شدن است و هشدار داده که اگر ایران در معرض «تحریم‌های بیشتر» یا «حمله» احتمالی قرارگرفته یا اینکه به خاطر برنامه هسته‌ای‌اش «مورد سرزنش» قرار بگیرد، ممکن است دست به غنی‌سازی اورانیوم تا ۹۰ درصد بزند. یک نظرسنجی که مؤسسه افکار سنجی «Iran Pol» در خردادماه ۱۴۰۳ انجام داده نیز نشان می‌دهد ۶۹ درصد ایرانیان از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای حمایت می‌کنند، چیزی که یک تغییر جهت کلیدی از نظرسنجی‌های قبلی را نشان می‌دهد.

به نظر می‌رسد تغییر در رویکردهای تهران در اعمال «سیاست‌های بازدارنده ترکیبی» باعث شده است که آژانس به نمایندگی از آمریکایی‌ها در تکاپوی جدید افتاده تا مانع از تغییر میز بازی شود. از نگاه آمریکایی‌ها ترکیب سیاست‌های بازدارنده اتمی با توسعه موشکی مسیر گفتگوهای پیشین را به‌صورت کامل بسته و غرب را در مواجهه جدیدی با ایران قرار خواهد داد که پرهزینه خواهد بود ازاین‌رو غرب با استفاده از ابزار آژانس در تدارک آن است که با باز کردن یک کریدور جدید دیپلماتیک با ایران درصدد مهار این وضعیت برآید.

ورود آژانس به فضای جدید پیش‌آمده در منطقه دارای سه نکته مهم و قابل‌توجه است:

1- نکته اول آن است که گروسی در حالی از احیای گفتگوها خبر داده که تا پیش‌ازاین دو بار (در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ میلادی) آن را رسماً زیر پا گذاشت و با اصرار بر بازرسی‌های فرا پادمانی نامتعارف، مانع از اجرایی شدن آن گردید.

2- از سویی گروسی تا قبل از جنگ غزه و نیز تجاوز صهیونیست‌ها به لبنان و خصوصاً تحقق عملیات غرورآفرین وعده صادق 2 نه‌تنها اصراری بر احیای تفاهم مذکور نداشت، بلکه در مواضع غیررسمی و خصوصی خود در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آن را غیرعملیاتی اعلام کرده بود.

3- همچنین گروسی در دیدارهای قبلی خود با مقامات سازمان انرژی اتمی ن به‌جای کلیدواژه «تفاهم با تهران»، بر روی «پروژه مهار هسته‌ای ایران» از طریق به‌کارگیری ابزارهای سلبی (ازجمله استناد تروییکای اروپایی به مکانیسم ماشه و ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد) تکیه می‌کرد، اما به‌محض پدید آمدن نشانه‌های تغییرات ترکیبی در مدل بازدارندگی خبر از تفاهم با ایران می‌دهد.

بی‌شک در روزهای آینده شاهد آن خواهیم بود که آمریکا برای مهار ایران و جلوگیری از اقدامات بازدارنده هیبریدی (توسعه هماهنگ موشکی و اتمی) پیامی‌هایی ارسال خواهد کرد که بیانگر یک مدل مشترک (در قالب احیای برجام، انعقاد توافق ثانویه یا تفاهم غیر اعلامی) خواهد بود، اما تجربه نشان داده است که این بسته جدید مانند تمامی پیام‌های پیشین بازهم توخالی خواهد بود. به همین دلیل تهران به‌جای تعلل روی گزاره‌ها و پیش‌شرط‌های آمریکایی و تروئیکایی در مسیری قدم خواهد برداشت که تضمین‌کننده ابتکار عمل‌های خود باشد. پیام‌های ویژه رئیس شورای راهبردی روابط خارجی مخاطب خاص دارد!

******

فتح الفتوح دولت با رجیستری آیفون/ نیازهای اصلی مردم را برطرف کنید

سایت جهان‌نیوز نوشت:

اقدام نسنجیده دولت در مجاز دانستن واردات گوشی آیفون (اپل) آمریکایی و تعیین تعرفه برای آن، منجر به این شد که برای دولت، حاشیه ایجاد شود. قضیه از این قرار است که ستار هاشمی وزیر ارتباطات دولت چهاردهم مدعی شد: «مشکل رجیستری آیفون با تدبیر دولت وفاق، حمایت رئیس جمهور  محترم و پیگیری فعالانه وزارت ارتباطات حل شد». اما چند نکته در مورد این موضوع، قابل بیان است:

یک: چند سال پیش، رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با هیئت دولت وقت، در مورد واردات بی رویه مثالی زدند و فرمودند: «شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار -این جور گزارش شد به ما- مصرف شده! البته بخش خصوصی این کار را می کند، منتها بایستی دولت جلوی این را بگیرد».

دو: بعد از ماجرای انفجار پیجرها در لبنان انتظار داشتیم که مسئولین ما تا انتهای قضیه را بخوانند و به بومی سازی سخت افزارهای ICT در کشورمان حساسیت بیشتری نشان دهند. واردات گوشی که هیچ، دولت ما راه را برای ورود رسمی آیفون آمریکایی باز کرده است

سه: اصلاً مجاز شدن واردات آیفون به جز اینکه دغدغه مرفهین و یا افرادی که می خواهند مانند ثروتمندان گوشی داشته باشند را برطرف کند، برای مردم عادی چه منفعتی دارد؟ این، دستاورد برای دولت محسوب می شود؟

چهار: براساس گزارش ایرنا عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و امور دارائی گفته است: «حتماً تعرفه واردات آیفون اصلاح خواهد شد؛ چرا که ۹۶ درصد بی‌معنا است و ما چنین مصوبه‌ای نداشته‌ایم و معقول آن به نظر من این است که تعرفه بیش از ۳۰ درصد نباشد ضمن اینکه ارز واردات آیفون حتماً توافقی خواهد بود».

در هر صورت، اگر تعرفه 96 درصد باشد، در اینجا، هم ارز کشور هدر رفته است و در برابر آن، دولت به جیب مردم و کسب درآمد ریالی هم، چشم داشته است. اگر تعرفه 30 درصد باشد، در اینجا هم اولاً، میزان ارزی که برای این گوشی استفاده می شود، مانند گوشی معمولی نیست. ثانیاً، این گوشی، گوشی خاص و اشرافی است. در شرایط جنگ اقتصادی و بحران ارزی، چرا باید ارز کشور – که برای نیازهای ضروری مردم و کشور باید استفاده شود – برای گوشی اشرافی آمریکایی هزینه شود؟ ثالثاً، این گوشی برای کشوری است که در حال جنگ با ما و دشمن درجه اول ماست؛ در عرصه های گوناگون با او دشمنی داریم.

پنج: متأسفانه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با شور خاصی از حل شدن مشکل رجیستری آیفون سخن گفته و با استخدام برخی کلمات، به گونه ای به آن آب و تاب داده است که گویا یک دستاورد بزرگ و فتح الفتوح اتفاق افتاده است! فرض بگیرید که یک وزیر کابینه ایالات متحده آمریکا در سکوی مجازی ایرانی، با آب و تاب خاصی از مجاز شدن واردات گوشی ایرانی سخن بگوید و یا مسئولین آمریکایی از دغدغه هایشان در مورد رفع فیلتر سکوهای ایرانی سخن بگویند و از این طریق به دنبال دستاورد سازی باشند. قطعاً خنده دار و غیر قابل باور است. هیچ وقت انتظار چنین کاری را از آنها نداریم!

******

توصیه موسوی‌لاری به پزشکیان برای مذاکره مستقیم با آمریکا

سید عبدالواحد موسوی، از چهره‌های سیاسی اصلاح‌طلب و وزیر کشور دولت خاتمی در گفت‌وگو با سایت خبرآنلاین، توصیه‌هایی را به دولت پزشکیان مبنی بر مذاکره مستقیم با آمریکا مطرح کرده و گفته است:

«درست است که پزشکیان وعده مرغ و تخم مرع و بنزین به مردم نداده است. ولی دو  جهت را مشخص کرده که یکی تعامل با دنیا است و این امر باید جایی خود را نشان دهد برای مثال همین بحث FATF است. در حقیقت پزشکیان باید این مسئله را حل کند تا ما بتوانیم اقدامات مالی انجام دهیم. بانک های ما در دنیا فعال نیستند. بانک ما نمی‌تواند یک دلار از این نقطه به نقطه دیگر منتقل کند. لذا باید این مسئله را حل کند. علاوه بر این دولت در بحث گفتگوی برجامی هم باید جلو برود. حتی با سردمداران کفر جهانی گفتگو کند، باید این تابو را بشکند و گفتگو کند. گفتگو به معنای پذیرش مطالبات آن‌ها نیست. قرص و محکم و متین از موضع یک ملت انقلابی دفاع کند و با آن‌ها صحبت کند. باید بتواند این کار را انجام دهد. در داخل باید این رفتارهای غیر اصولی که ملت را از دولت جدا کرده را کنار بگذارد. اگر پزشکیان غیر از این عمل کند، او تنها می‌ماند، حامیانش از او فاصله می‌گیرند و کمپین‌های ما پشیمانیم زودتر از موعد شروع به کار می‌کنند و دولت با معضل روبرو می‌شود».

******

 وقتی آخوندی نگران سخنان سردار کوثری می‌شود

اخیراً سردار اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوازدهم گفته که شورای عالی امنیت ملی برای پاسخ نظامی ایران به رژیم صهیونیستی موافقت کرده و در این رابطه جزئیاتی را شرح داده بود. این اظهارات با واکنش عباس آخوندی مواجه شد و او طی یادداشتی در صفحه شخصی خود در فضای‌مجازی نوشت: «تصمیم در باره انجام عملیات نظامی و یا صلح یک اقدام سیاسی است و باید توسط مقامات سیاسی مسئول اتخاذ شود. طراحی عملیات، انجام و راهبری آن اقدامی نظامی است که توسط نیرو‌های نظامی اتخاذ می‌گردد. سردار کوثری پیش از اعلام تصمیم از سوی مسئولان در این اظهارنظر، حرکت منطقی را به اقدام نظامی تقلیل دادند و با قطعیت اقدام نظامی از سوی ایران و تا حدودی نحوه‌ی آن را اعلام کردند. آشکارا این اقدام یک فضاسازی برای یک آرایش نظامی است که هیچ معلوم نیست چنین رویکردی سیاست اتخاذی مقامات مسئول ایران باشد. همه می‌دانیم که منطقه با آتش‌افروزی‌های رژیم اسرائیل در آستانه‌ی یک جنگ تمام عیار قرار دارد و سنت اسلامی و ایرانی -ضمن آمادگی کامل- کناره‌گیری از جنگ است، مگر آن‌که جنگ بر ملت، چون جنگ تحمیلی ۸ ساله تحمیل شود. قطعا این نوع اظهارنظر‌های خام می‌تواند پیامد‌های سنگینی برای ملت ایران داشته باشد».

عباس آخوندی در ادامه با اشاره به این بخش از صحبت‌های سردار کوثری که گفته بود «تصمیم نهایی درباره پاسخ نظامی ایران به رژیم صهیونیستی در شورای عالی امنیت ملی گرفته شده است و  اکثراً بالاتفاق یا بگوییم همه اعضای شورای عالی امنیت ملی با پاسخ نظامی ایران به اسرائیل موافقت کرده‌اند» این سوال را طرح کرده که: «آیا سردار کوثری عزیز سخنگوی شورای عالی امنیت ملی کشور هستند؟ شورا رییس، دبیر و سخنگو دارد. اگر تصمیمی اتخاذ شده‌است که باید اعلام عمومی شود، قاعدتا آنان باید اعلام کنند. آشکار است که این گونه پیش‌آگهی‌ها برای فضاسازی و فشار بر شورای عالی امنیت ملی است».

این سخنان در حالی از سوی عباس آخوندی مطرح می‌شود که قاعدتاً سردار اسماعیل کوثری به‌عنوان یک چهره نظامی و یکی از اعضای مهم کمیسیون امنیت‌ملی مجلس، پیرامون چنین مسئله حساسی نمی‌تواند ترجیحات شخصی خود را بیان کند و به احتمال زیاد با اطلاع از کلیت راهبرد ایران برای پاسخ به عملیات اسرائیل این سخنان را مطرح کرده است. عجیب است که عباس آخوندی جایگاه سیاسی و نظامی سردار کوثری را نادیده گرفته و سعی دارد با ابراز نگرانی، صحبت از پاسخ نظامی به تعرض اسرائیل را صرفاً منوط به شورای‌عالی امنیت‌ملی کرده و هر اظهارنظری در این باره را نوعی هزینه‌زایی و دارای پیامدهای سنگین تلقی کند.

******

ماجرای ظهر شنبه دانشگاه علوم تحقیقات

روزنامه فرهیختگان نوشت:

«حمله‌ای درکار نبود. خانم آ.د همکلاسی اینجانب رشته ادبیات فرانسه از سلامت روان برخوردار نیست. پرونده‌های انضباطی زیادی در دانشگاه داره. بشدت هم مزاحمت فیزیکی و روانی برای ما و سایر دانشجوها داشت» این روایت یکی از کاربران شبکه ایکس با نام ترانه است درباره یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات در عملی عجیب و خلاف شان عمومی در فضای این واحد دانشگاهی برهنه شد و واکنش‌های منفی متعددی را برانگیخت.

برخلاف تلاش عده‌ای در فضای مجازی برای تبدیل این اتفاق منافی عفت عمومی جامعه به یک کنش سیاسی و اعتراضی، از قرار معلوم و برپایه اطلاعاتی که تاکنون توسط منابع رسمی و غیررسمی منتشر شده فردی که اقدام به چنین حرکتی کرده اختلالات روانی و روحی شدید داشته و براساس کسب اطلاع خبرنگار «فرهیختگان» پس از تحویل به کلانتری توسط عوامل حراست دانشگاه، اکنون در یکی از بیمارستان‌های بیماران روانی بستری است.

فارغ از اینکه اتفاق شنبه در واحد علوم و تحقیقات براساس شواهد موجود متاثر از کنشی در فضای دانشگاه نبوده، آنچه مسلم است چنین اقدامی در راستای اعتراض و بیان دیدگاه نه در دانشگاه، نه در جامعه ایرانی بلکه در هیچ فضای عمومی در جهان حرکتی منطقی قلمداد نمی‌شود و پذیرفته نیست. اقداماتی از این دست بیش از همه چیز ظلم در حق دانشجویان و ساحت دانشگاه است.

******

دولت پزشکیان با توئیتر کار می‌کند؟

سایت تابناک نوشت:

در ماه‌های آغازین دولت پزشکیان، تغییرات قابل‌توجهی در نحوه مدیریت اطلاع‌رسانی به چشم می‌خورد. تأسیس «شورای راهبردی اطلاع‌رسانی دولت» به رهبری الیاس حضرتی، بیانگر تغییرات بنیادین در راهبرد‌های دولت برای استفاده از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی است. این شورا با اولویت دادن به شبکه‌های اجتماعی و کاهش نقش رسانه‌های سنتی و رسمی مانند ایرنا و ایسنا، نشان داد به دنبال دستیابی به اطلاع‌رسانی سریع و بی‌واسطه در کشور است. با این وجود، نحوه اطلاع‌رسانی اخیر دولت در ارتباط با خبر «رفع محدودیت واردات و رجیستری آیفون» نشان می‌دهد که دولت پزشکیان، رسانه‌های اجتماعی را نه تنها به‌عنوان ابزاری برای اطلاع‌رسانی، بلکه به‌عنوان ابزاری برای سیاست‌گذاری و مدیریت افکار عمومی به کار گرفته است. در حالی که برخی از کاربران این رویکرد را نشانگر ناهماهنگی می‌دانند، دولت با استفاده از این تکنیک، تلاش می‌کند روایت‌های خود را در ذهن مخاطبان قبل از هر نقد و مخالفت تثبیت کند.

انتشار خبر «رفع محدودیت واردات و رجیستری آیفون» مثالی بارز از این «سیاست‌گذاری با رسانه» است. ابتدا این خبر توسط ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری، به سرعت منتشر شد و واکنش مثبت عمومی را به دنبال داشت. پس از انتشار گسترده خبر و استقبال کاربران در فضای مجازی، به مرور تحلیل‌هایی از این خبر با انتشار تعرفه مصوبه که نشان از افزایش ۹۶ درصدی سود واردات و دو برابر شدن قیمت آن نسبت به قیمت جهانی داشت، مطرح شد. این تحلیل‌ها نگرانی‌هایی از افزایش قیمت‌ها و اعتراضاتی نسبت به لوکس کردن کالا‌های فناوری در میان مردم ایجاد کرد. در نهایت، با ورود فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، و اصلاح خبر، تأکید شد که نیاز به بررسی‌های بیشتری در این خصوص احساس می‌شود. این روند نشان داد که دولت با بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی، توانایی کنترل و هدایت افکار عمومی را به دست آورده است. هرچند که این اصلاح مصوبه می‌توانست قبل از انتشار خبر صورت بگیرد، اما به دلیل انتقادات مربوط به وعده‌های رفع فیلترینگ و رجیستری آیفون و فشار کاربران، خبر به این صورت منتشر شد تا نشان دهد که دولت در حال پیگیری این موضوع است.

این روند که از یک اعلان عمومی مثبت به تحلیل و سپس تکذیب و اصلاح خبر انجامید، به خوبی نشان می‌دهد که دولت چگونه با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و تکنیک‌های اطلاع‌رسانی می‌کوشد افکار عمومی را مدیریت کرده و روایت‌های مورد نظر خود را پیش از مخالفان در ذهن مخاطبان تثبیت کند. این استراتژی، نوعی سیاست‌گذاری از طریق رسانه‌ها با همکاری افکار عمومی به حساب می‌آید؛ به این معنا که در کنار مدیریت اخبار، دولت از رسانه‌های اجتماعی برای تأثیرگذاری بر سیاست‌های عمومی و هدایت روایت‌ها استفاده می‌کند.

******

سلبریتی‌هایی که این‌بار برای برهنگی بسیج شدند!

خبرگزاری فارس نوشت:

تعدادی از سلبریتی‌های  با انتشار تصاویر برهنه شدن یک دانشجو زن در دانشگاه علوم و تحقیقات در فضای مجازی، تلاش کردند مخاطبان خود را تهییج کنند.

کتایون ریاحی، مهدی یراحی، پانته‌آ بهرام، تهمینه میلانی، اشکان خطیبی، مهناز افشار، احسان کرمی، حمید فرخ نژاد، بهار ارجمند، گلشیفته فراهانی و ویشکا آسایش از جمله این افراد بودند. بی‌بی‌سی فارسی و اینترنشنال وابسته به صهیونیستها برجسته‌سازی این تحرکات را در دستور کار خود قرار دادند.

ظهر دیروز شنبه یک دانشجوی دختر در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات در محوطه ساختمان‌ شماره یک کلاسی برهنه شد. برخی تحلیلگران معتقدند با توجه به‌ تجارب اتفاقات قبلی مانند ۱۴۰۱، همزمان با آمادگی ایران برای پاسخ به حمله اسرائیل اقداماتی نظیر تحرکات گروهک جیش‌الظلم در جنوب شرق کشور، فعال کردن اعتراضات صنفی و به خط کردن سلبریتی ها مساله دار برای ایجاد تنش و دوقطبی در کشور قابل پیش بینی است و از ابزارهایی است که دشمن قبلا از آن بارها بهره برده است.