توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره جذب طلاب در مدارس

  4030821077 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر آموزش و پرورش در خصوص شایعه‌ی جذب طلاب در مدارس بدون آزمون استخدامی، تصریح کرد: نه؛ طلبه‌ها هم مثل تمام کسانی که حق شرکت در آزمون‌های استخدامی دارند، می‌توانند در رشته‌هایی که مرتبط با آن‌ها است، شرکت کنند. هر کسی می‌تواند در رشته تخصصی خودش در آزمون استخدامی شرکت کند و طلبه‌ها مستثنی نیستند.

توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره جذب طلاب در مدارس
وزیر آموزش و پرورش در خصوص شایعه‌ی جذب طلاب در مدارس بدون آزمون استخدامی، تصریح کرد: هر کسی می‌تواند در رشته تخصصی خودش در آزمون استخدامی شرکت کند و طلبه‌ها مستثنی نیستند.
 
علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با ایلنا، در رابطه با امکان تامین تغذیه در مدارس، گفت: من که پیگیر هستم ولی می‌دانید که پول و اعتبار زیادی می‌خواهد. متاسفانه این موضوع برای آموزش و پرورش در بودجه ۱۴۰۳ گنجانده نشده است اما پیگیری‌هایی صورت گرفته است و از آقای پزشکیان خواهش کردم که این بودجه اختصاص پیدا کند.  ایشان هم به آقای پورمحمدی دستور دادند که اگر  ایشان بتواند این منابع را تامین کنند.
 
وی افزود: ما آمادگی داریم که این فرآیند را در دستور کار قرار دهیم. برای سال ۱۴۰۴ موضوع تغذیه مدارس را در بودجه پیش بینی کردیم و پیشنهاد دادم که گنجانده شود. امیدوارم در نهایی شدن لایحه هم این موضوع در بودجه بماند و پایدار شود.

طلاب برای استخدام در مدارس مانند سایر افراد در آزمون استخدامی شرکت کنند

وزیر آموزش و پرورش در خصوص شایعه‌ی جذب طلاب در مدارس بدون آزمون استخدامی، تصریح کرد: نه؛ طلبه‌ها هم مثل تمام کسانی که حق شرکت در آزمون‌های استخدامی دارند، می‌توانند در رشته‌هایی که مرتبط با آن‌ها است، شرکت کنند. هر کسی می‌تواند در رشته تخصصی خودش در آزمون استخدامی شرکت کند و طلبه‌ها مستثنی نیستند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۵۹۱۸۴۱۵:۱۲:۰۵ ۱۴۰۳/۸/۲۱
طلبه باشند بهتر است در این شرایط که ماهواره و فضای کثیف مجازی همه چیز را برعکس جلوه می دهد لاقل طلبه ها کمی فضای آموزشی را برای بچه پاکیزه می سازند
ناشناس۳۶۵۹۲۶۲۱۶:۲۱:۵۵ ۱۴۰۳/۸/۲۱
به عنوان یک معلم عرض کنم همین که گاهی یک روحانی آن هم در حدی معقول و چند بار در سال در مدرسه سخنرانی های تخصصی و کوتاه داشته باشد کافی است
ناشناس۳۶۵۹۵۰۷۲۰:۴۱:۵۶ ۱۴۰۳/۸/۲۱
به عنوان یه معلم میگم طلبه ها اگر درمدارس حضور داشته باشند واقعا عالی می شود .
ناشناس۳۶۵۹۲۶۶۱۶:۲۲:۴۲ ۱۴۰۳/۸/۲۱
محتوای درسی که هست...
ناشناس۳۶۵۹۲۸۷۱۶:۴۱:۰۳ ۱۴۰۳/۸/۲۱
منظورتون اینه که معلمای غیر طلبه هیچ نگرانی بابت مسائلی که گفتید ندارند یادتون باشه در تمام اقشار همه نوع تفکری هست
ناشناس۳۶۵۹۳۶۴۱۸:۰۷:۰۳ ۱۴۰۳/۸/۲۱
امیدوارم وزیر حرفش رو پس نگیره
ناشناس۳۶۵۹۴۳۰۱۹:۰۳:۰۴ ۱۴۰۳/۸/۲۱
ظاهرا قشری متنفذ بدنبال اشتغالزایی طلاب هستند اخیرا هم گفتند هر کلانتری یک روحانی داشته باشد
yektanetتریبون

آخرین عناوین