پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟/ زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون/ سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر دولت

گروه سیاسی الف،   4030822105 ۴۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۹ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی الف، با رصد اخبار، رویدادهای مهم و همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟/ زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون/ سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر دولت

پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟

روزنامه جوان نوشت: 

 توییت زدن یک فعال پان ترک در مورد دیدارش با رئیس‌جمهور باعث ایجاد بلوایی در شبکه ایکس شد. چه آنکه او پیش از این، خود را یک تجزیه‌طلب نامیده بود و علاوه بر این ادبیات موهنی نسبت به غیرآذری‌ها دارد. سؤال این است که آیا مسعود پزشکیان مطلع بوده که در حال دیدار با چه کسی است؟ یک تجزیه‌طلب و پان ترک فعال در شبکه ایکس (توییتر) عکسی از خود در کنار رئیس‌جمهور و در دفتر ریاست جمهوری منتشر کرده است. ( این فرد) در شبکه ایکس فعالیت می‌کند، نوشته که در فرصتی یک ساعته با رئیس‌جمهور درباره توسعه کشور و عقب‌ماندگی پیرامون و لزوم توجه به مسائل اقوام ایرانی بحث و گفتگو کرده است.

درباره اطلاع رئیس‌جمهور از هویت این فرد، می‌توان چند گمانه‌زنی داشت؛ اول اینکه پزشکیان از هویت او مطلع نبوده که همین عدم اطلاع هم عذر موجهی نیست. چون نشان می‌دهد پزشکیان به اعتماد کسانی از دفتر خود این دیدار را پذیرفته که همین دیدار نشان می‌دهد قابل اعتماد نبوده‌اند. اگر هم پزشکیان می‌دانسته در حال دیدار با چه کسی است که فقط باید گفت وای به روزی که بگندد نمک! رئیس‌جمهور باید نفر اول در دفاع از تمامیت ارضی کشور باشد، نه آنکه کسانی را به حضور بپذیرد که با فحاشی و الفاظ رکیک در فضای عمومی توییتر نسبت به مخالفان تجزیه ایران یا غیر آذری‌ها صحبت می‌کند.

این فرد چندین بار سابقه بازداشت امنیتی در سال‌های مختلف از سال ۹۰ تا ۴۰۱ را در پرونده خود دارد و روشن نیست چگونه و به چه منظور به دفتر ریاست جمهوری راه یافته است. آیا امکان چنین دیدار‌هایی با رئیس‌جمهور برای سایرین هم وجود دارد؟

سید مهدی طباطبایی معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور البته روز گذشته در واکنش به حاشیه‌های مطرح شده درباره این دیدار نوشت:حاشیه‌هایی که درباره یک ملاقات با آقای رئیس‌جمهور در فضای مجازی ایجاد شده، دقیق نیست. او اضافه کرد:در میان انبوه جلسات ایشان حضور افرادی با دیدگاه‌های مختلف در یک جلسه عمومی هرگز به معنی تأیید دیدگاه‌های شخصی افراد نیست.

******

دیوار کوتاه مازوت

روزنامه فرهیختگان نوشت:

در روزهای گذشته دولت اعلام کرد قصد دارد در 3 نیروگاه اراک، اصفهان و کرج مصرف مازوت را متوقف کند. پس از اعلام این تصمیم، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «‏شرط عدالت نیست برای تولید برق، بخشی از جامعه با جان خود هزینه آن را پرداخت کنند. از همین رو به دستور رئیس‌جمهور مازوت‌سوزی در سه نیروگاه اراک، کرج و اصفهان که شرایط ویژه‌ای دارند، متوقف می‌شود.» و در پایان نوشت: «می‌توان برای مدت محدودی «خاموشی منظم» را جایگزین «تولید سم» برای عموم شهروندان کرد.» در ظاهر این اقدام جای تقدیر دارد که مصرف مازوت در نیروگاه‌های مذکور را متوقف کرده است اما به نظر می‌رسد دولت این تصمیم را با لحاظ دلایل فنی موضوع نگرفته یا اینکه کل موضوع قطعی برق یا همان خاموشی منظم را به شهروندان اعلام نکرده است. بررسی‌های «فرهیختگان» نشان می‌دهد در پنج یا شش سال اخیر 15 نیروگاه مصرف مازوت داشته‌اند که البته برخی از آن‌ها همچون سه نیروگاه اراک، کرج و اصفهان در نزدیکی مراکز شهری قرار دارند و برخی اطراف شهرهای کوچک بوده‌اند که احتمال می‌رود این مسئله صرفاً در شهرهای بزرگ تبدیل به معضل بشود.

همچنین سهم سه نیروگاهی که مصرف مازوت در آن‌ها متوقف شده، از کل مصارف مازوت نیروگاهی کشور حدود 9 درصد است. البته باید گفت صرفاً نیروگاه‌ها نیستند که مصرف‌کننده مازوتند، طبق بررسی‌هایی که «فرهیختگان» با استفاده از داده‌های مالی شرکت‌های بورسی سیمانی انجام داده، در 6 ماه اخیر 13 شرکت سیمانی مازوت مصرف کرده‌اند. البته لازم به ذکر است عمده مصرف مازوت در بخش نیروگاهی با سهم 80 درصدی بوده و 20 درصد مابقی در بخش صنایع و غیره مصرف می‌شود که سیمانی‌ها نیز یکی از مصارف بزرگ غیرنیروگاهی هستند. با این اوصاف، به نظر می‌رسد دولت باید موضوعات تخصصی و فنی را از مسیر کارشناسی و نه مسیر کمپینی و توییتری پیگیری کند؛ چراکه اصل اولیه مورد تأکید مسعود پزشکیان در رقابت‌های انتخاباتی نیز تأکید بر این بود که موضوعات کشور باید از مسیر کارشناسی بگذرد. همچنین دولت باید صادقانه با مردم سخن بگوید و دلایل قطعی برق و گاز را شفاف اعلام کند تا مسیر اصلاحات اقتصادی برای دولت باز شود. 

******

مشاور امنیت ملی عراق از ایران چه می‌خواهد؟

روزنامه خراسان نوشت:

قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق که در راس یک هیئت امنیتی به کشورمان سفر کرد، با عباس عراقچی وزیر امور خارجه، علی اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی ، سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه و سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس دیدار و گفت‌وگو کرد. سفر الاعرجی به ایران ارتباط مستقیمی با تنش و منازعه میان ایران و اسرائیل دارد. منازعه ای که عراق به دو جهت به بخشی از آن تبدیل شده است: نخست، استفاده از خاک عراق برای حمله به ایران توسط رژیم صهیونیستی و دوم، حملات موشکی و پهپادی مقاومت عراق به سرزمین های اشغالی. به نظر می رسد، مشاور امنیت ملی عراق به دنبال این است تا عراق به منطقه حائل درگیری میان ایران و اسرائیل تبدیل نشود.

مقدمه سازی ها و لفاظی های اخیر اسرائیل مبنی بر آماده شدن ایران برای حمله به اسرائیل از خاک عراق نیز ادراک تهدید را در نزد مقامات عراقی دوچندان کرده است. دیدار مهم الاعرجی با اسماعیل قاآنی را نیز باید در همین راستا ارزیابی کرد. او احتمالا از فرمانده سپاه قدس خواسته است تا با فشار بر مقاومت عراق، مانع عملیات آن ها علیه اسرائیل شود. با این حال، احتمالا ایران نیز از مشاور امنیت ملی عراق می خواهد در رابطه با استفاده جنگنده های اسرائیل از آسمان عراق برای تجاوز احتمالی به ایران چاره ای اتخاذ کند.

******

هوشمندانه بجنگیم حتی در پشت جبهه

روزنامه قدس نوشت:

فیل‌ها از معدود جانورانی‌ هستند که می‌توان برای ایجاد ترس و وحشت از آن‌ها استفاده کرد. اگر به آن‌ها زره جنگی و مقداری تیغه و میخ به عاجشان اضافه شود، آن‌وقت یک هیولای جنگیِ ترسناک خواهید داشت! فیل‌های آفریقایی و آسیایی در هند و آفریقا در گذشته در ارتش گنجانده شده بودند. این حربه جنگی در هند آن‌ قدر رایج بود که تقریباً کل بدنه ارتش را فیل‌ها تشکیل می‌دادند. فیل‌ها کاملاً شکست‌ناپذیر نبودند اما می‌توانستند با حرکتِ سرشان به طرفین سربازان را از سر راه بردارند. معروف بود اسب‌ها اغلب از فیل‌های بزرگ می‌ترسند و از مواجه شدن با آن‌ها در میدان نبرد خودداری می‌کنند. اما گاهی واکنش فیل‌ها در میدان متمایز بود و این ترفند روانی جنگی که برای ایجاد ترس در مخالفان استفاده می‌شد می‌توانست کاملاً برعکس عمل کند. در یک نمونه معروف از خوک‌های شعله‌ور برای ترساندن فیل‌ها استفاده و سبب شدند سربازان خودی در هنگام تلاش برای فرار از دست فیل‌هایی که رم کرده بودند، زیر دست‌وپای آن‌ها له شوند؛ بنابراین استفاده از فیل‌های جنگی راهبرد پرخطری بود.

مسئله امروز ما هم در پشت جبهه (نزد افکار عمومی) همین است. فیل‌های رسانه‌ای دشمن مدام در حال تنه زدن به افکار عمومی ما هستند و می‌خواهند اولویت‌های جامعه را از میدان خارج کنند و انگاره‌های خودشان را در این ورطه جا بزنند. طرف مقابل می‌خواهد جامعه ایرانی بی‌توجه به تحولات میدان، گزاره‌هایی را بپذیرد که در نهایت ختم به انفعال و گسست اجتماعی شود. اسکی‌سواری رسانه‌ها و شبکه‌های خارجی روی مسائلی مانند بالا و پایین شدن قیمت دلار (جنگ ارزی)، صعودی شدن قیمت طلا، عدم ثبات قیمت کالاهای معیشتی، گران شدن بنزین و برجسته‌سازی مقوله بودن یا نبودن فیلترینگ با چاشنی داغ رجیستر موبایل‌های لوکس خارجی یا افشاگری‌های بی‌موقع و البته سیاه‌نمایی برخی چهره‌های سیاسی، به همین پازل برمی‌گردد. برای نمونه، همین روزها در حالی که مشغول تحلیل و پایش اخبار و احتمالات نحوه پاسخ‌گویی تهران به تجاوز رژیم صهیونیستی و شهادت نیروهای مدافع امنیت ملی هستید، یک رسانه مجازی‌ داخلی با انتشار محتوای به اصطلاح افشاگرانه، صدر تا ذیل چهره‌ها و مسئولان نظام را زیر سؤال می‌برد و بدون اینکه صغرا و کبرای درستی برای اظهاراتش ارائه کند به خودش اجازه می‌دهد با برچسب‌زنی و بهره‌گیری از عملیات روانی این نتیجه را به مخاطب عام خود القا کند که شرایط «سیاه» است و همه چیز را غیرقابل اعتماد جلوه بدهد. چنین شرایطی یعنی ما راهی نداریم جز نبرد هوشمندانه در پشت جبهه. باید با مردم به صراحت اما هوشمندانه سخن گفت تا بازی رسانه‌های خارجی و داخلی وابسته و یا کینه‌توز نسبت به اصل نظام خنثی شود. وقتی به هجوم ابهامات و دروغ پراکنی‌ها در پشت جبهه واکنش درستی نشان داده نشود، آن‌ها به مانند «فیل‌های وحشی» به شما تنه می‌زنند و از میدان خارج می‌شوید.

******

 وقتی برخی اصلاح‌طلبان، ترامپ را فرصت تلقی می‌کنند!

روزنامه شرق گفت‌وگویی با محمدعلی سبحانی، مدیرکل خاورمیانه وزارت‌خارجه در دولت خاتمی داشته که وی حضور مجدد دونالد ترامپ در کاخ سفید را فرصتی برای ایران قلمداد کرده و خواستار گفت‌وگوی مستقیم ایران و آمریکا شده است. او در این مصاحبه گفته:

ما باید واقعیت‌ها را ببینیم. در کنار آن باید منافع ملی، امنیت ملی و تمامیت ارضی را در نظر داشته باشیم. اولویت ما بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی و خروج کشور از بحران جاری اسـت. شما می بینید که اکنون کشور در همه زمینه‌ها با مشکلات دست و پنجه نرم می کند. باید واقعیت‌های جاری در کشور را ملاک تحلیل قرار دهیم و به ســمت آن نوع همکاری‌ها با آمریکا در دوره دونالد ترامپ برویم. من تأکید دارم همکاری با ترامپ به مراتب راحت‌تر از دموکرات‌ها و جو بایدن است. اگرچه من منکر شرایط حاد منطقه و همچنین گسل در روابط با آمریکا نیستم، اما واقعا تحقق پیشنهاد من تا حدود بسیار زیادی منوط به نوع واکنش مثبت و سـازنده ایران در دوره دونالد ترامپ است. واقعا من تصور می‌کنم دونالد ترامپ یک فرصت است. به خصوص آنکه دونالد ترامپ و جمهوری خواهان علاوه بر کاخ سفید اکنون سنا را هم در اختیار دارند و این یک فرصت ایده‌آل را در اختیار دونالد ترامپ قرار می دهد که با مجلس سنا به مسائل مختلف و حساس حوزه سیاست خارجی، آن گونه که می خواهد ورود کند تا بتواند تصمیمات کلیدی و مهم را بگیرد اگر واقعا دونالد ترامپ به فکر توافق با ایران باشد، چون کنگره را در دست دارد، حزب رقیب نمی تواند کارشکنی کند یا حداقل به سختی می تواند این توافق را به هم بزند. پس چرا نباید از این فرصت استفاده کنیم و با برخی کلمات مانند نگاه ایدئال‌گرایانه این فرصت ها را از دست بدهیم. در طول این سال ها تمام فرصت های خود را در منطقه و جهان از دست دادیم و وضعیت بعد از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ هم به اینجا رسیده است.

******

هشدار یک اقتصاددان حامی پزشکیان درخصوص بودجه ۱۴۰۴ 

فرشاد مومنی، اقتصاددان اصلاح‌طلب که در ایام انتخابات از مسعود پزشکیان حمایت کرده بود این روزها با بیان انتقادات جدی نسبت به بودجه تقدیمی دولت به مجلس از اثرات ناگوار این بودجه بر معیشت مردم می‌گوید و نسبت به آن هشدار می‌دهد. او در جدیدترین اظهارات خود گفته است: «من که در ایام انتخابات ریاست جمهوری، تا آخرین روزها به صورت عمومی از هیچ کاندیدایی حمایت نکرده بودم، از آقای پزشکیان حمایت کردم چرا که ایشان شرافتش را گرو گذاشت و گفت اگر من مسئولیت بپذیرم هرگز شوک درمانی نخواهم کرد، گفت: من به این اعتبار که خود این فهم و التزام عملی به آن چقدر می تواند برای ایران نجات دهنده باشد، یک روز مانده به آخرین مهلت تبلیغات گفتم فقط به اعتبار این تعهد و تعهد ایشان به رفع گرسنگی و عدالت آموزشی و عدالت در سلامت داشته است، به ایشان رای می دهم. بسیار متاسفم که ایشان از اولین روزهایی که بر مسند نشست، دم از ضرورت شوک درمانی زد».

وی معتقد است: «پرهیز از شوک درمانی، حیاتی ترین کاری است که باید در دستور کار حکومت و ملت توسعه خواه قرار گیرد. هر کس دل در گرو دین خدا و مردم و آینده کشورش دارد، باید تلاش کند آثار سوء شوک درمانی را بر همه عرصه های حیات جمعی ایرانیان آشکار کند. ما در این زمینه از یک تاریخ تلخ 35 ساله برخوردار هستیم. در اثر شوک درمانی ما شاهد میان تهی شدن توان مالی خانوارها، بنیه تولید ملی و به افلاس کشیده شدن مالی حکومت می شویم. تمام شواهد 35 سال گذشته ما آن را نشان می دهد، اما ما در واکاوی چگونگی برون رفت از آن قفل تاریخی اعتیاد حکومت گران به شوک درمانی، می توانیم اینها را با جزئیات و ارقام بسیار تکان دهنده، حتی در کادر داده های رسمی انتشار یافته هم مشاهده کنیم».

مؤمنی خاطرنشان کرد: «اگر درکی از توسعه در ساختار قدرت ایران وجود داشت، باید درک می شد که این نوع بودجه، رابطه مردم و حکومت را بدتر می کند. اگر گوشی برای شنیدن و چشمی برای دیدن بود، به محض اینکه درباره این مساله متقاعد می شدند باید روندها را متوقف می کردند. وقتی این روند را متوقف نمی کنند و اصرارهای ناهنجار هم می شود، به معنای این است که بخش بزرگی از آنها به تسخیر منافع غیرمولدها درآمده اند و اقتضائات معیشت خانوارها و بنیه تولید ملی و توان مالی حکومت را قربانی منافع غیرمولدها می کنند».

******

سوء‌مدیریت‌ها در قطعی برق دخیل است

محسن منصوری، معاون اجرایی دولت سیزدهم در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر درباره تلاش سید ابراهیم رئیسی برای عدم اثرگذاری ناترازی‌های حوزه انرژی بر خانوارها سخن گفت و به سوء مدیریت‌هایی که موجب قطعی برق در فصل سرما شده است اشاره کرد. بخش‌هایی از گفت‌وگوی وی به شرح زیر است:

* شهید رئیسی در مباحثی مانند آرد و نان، مسائلی از جنس سوخت و بنزین همینطور وضع خاموشی‌ها، بسیار توجه داشت. به هر حال شرایطی که الان در کشور موجود است در دوران شهید رئیسی نیز به همین صورت بود. خوشبختانه در دولت شهید رئیسی مجموعه‌های نیروگاهی بسیاری ساخته شد. حدود ۹۰۰۰ مگاوات به تولید شبکه برق کشور افزوده شد. البته احداث برخی از این نیروگاه‌ها در دولت‌های قبل آغاز شده بود و در دولت سیزدهم به اتمام رسید. اما به هر حال ناترازی‌ها به همین صورت بود. اتفاقی که در کشور رخ داده است جدید نیست.

* نمی‌گذاشتیم فشار ناترازی برق به آحاد مردم وارد شود. زیرا افکار عمومی و زندگی معیشت عموم مردم یک شاخص اصلی است که شهید رئیسی این را مبنای کار خود قرار می‌داد. فرمایش حضرت امیرالمومنین است که جایی که بین چند تصمیم باید انتخاب کنیم آنچه را که مصلحت توده مردم است باید برگزینیم.شاهد بودید که ما در این دوره در زمستان مطلقاً خاموشی نداشتیم، کاملاً با تدبیر کارها پیش می‌رفت در تابستان نیز با نظام برنامه‌ریزی که داشتند خاموشی خانگی وجود نداشت. خط قرمزی که شهید رئیسی با اعمال مدیریت وزارت نیرو اجرا می‌کرد این بود که در حوزه خانگی خاموشی نداشته باشیم.

* به نظرم بخشی از این نارسایی‌ها در حوزه مدیریت، قابل جبران و ترمیم هست. تصمیمی که در دولت فعلی اتخاذ شده تا مازوت سوزی انجام نشود در نوع خود نسبت به سلامت مردم کار قابل توجهی است، البته بخشی از خاموشی‌ها ناشی از مازوت سوزی نیست. زیرا سوخت نیروگاه‌های ما فقط مازوت نیست، گاز، گازوئیل و مازوت به عنوان سوخت استفاده می‌شود. در سال‌های گذشته در این فصل حدود ۳ میلیارد لیتر ذخیره سوخت نیروگاهی داشتیم، باید برای دپوی این میزان سوخت از اواخر تابستان اقدام می‌شد، امسال بخش زیادی از سوخت مورد نیاز هم اکنون ذخیره سازی نشده است.

* بخشی از خاموشی‌ها ناشی از سو مدیریتی است که در این حوزه رخ داده است. یعنی ذخیره سازی سوخت به غیر از مازوت به میزان مورد نیاز انجام نشده. هرچند که اگر قرار بود مازوت سوزی انجام دهیم هم حالا فصل مازوت سوزی نیست مگر چقدر هوا سرد شده؟ چه اتفاقی افتاده؟ به نظر می‌رسد بخش زیادی از این خاموشی‌ها به دلیل عدم انجام تکلیف دولت نسبت به ذخیره سازی مورد نیاز سوخت نیروگاه‌ها باشد که باید در زمان مناسب خودش انجام می‌شد.

******

زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون

خبرگزاری تسنیم نوشت:

دولت به تازگی (به عنوان یکی از دستاوردهای 100 روز اول فعالیت خود) از بازگشایی واردات و رجیستری آیفون با حقوق ورودی 15 درصد خبر داده است. در حالی که به تازگی دولت بر رفع ممنوعیت ایفون تاکید کرده است اما به نظر میرسد بار دیگر شواهد ارزی از بروز ناترازیهای شدید در سال اینده حکایت دارد. به عنوان مثال گزارش مرکز پژوهشهای مجلس 20 درصدی (معادل 200 هزار میلیارد تومان) از درامد ریالی دولت از صادرات نفت در بودجه 1404 را غیر واقعی قلمداد کرده است.

این گزارش مرکز پژوهشهای مجلس در حالی به صورت رسمی منتشر شده است که حتی برخی تحلیل گران این برآورد مرکز از درامد نفتی دولت را غیر واقعی و خوش بینانه قلمداد کرده اند. از سوی دیگر بر اساس همین خوش بینی سازمان برنامه و بودجه پیش بینی کرده است که در سال اینده 20 میلیارد دلار به صادرات غیر نفتی افزوده شده و تراز گمرکی که در دو سال اخیر به شدت منفی بوده ناگهان مثبت خواهد شد.

از سوی دیگر دولت در لایحه بودجه از سه مسیر، برای افزایش نرخ ارز رسمی خیز برداشته است، از یک سو با رشد 35 درصدی نرخ ارز واردات کالای اساسی را به 38500 تومان رسانده، از سوی دیگر نرخ نیمایی واردات کالای غیر اساسی را به کریدور صعودی مرکز مبادله تغییر داده که حداقل باید شاهد یک رشد 30 درصدی در این حوزه باشیم. همچنین نرخ محاسباتی ارز در گمرک نیز با جهش 100 درصدی مواجه خواهد شد که هزینه واردات کالا را دو برابر میکند.

جمع بندی این موضوعات علاوه بر تشدید احتمالی فشارهای تحریمی در سال بعد نشان میدهد به احتمال قوی شرایطی مانند آنچه که بانک مرکزی در سال 1399 تصمیم به اعمال محدودیت درخصوص آیفون اتخاذ کرد و یا بحثی که در دو سال اخیر درباره ممنوعیت گسترده آیفون 14 به بالا مطرح شد تکرار شده و دولت چاره ای جز اعمال محدودیت در این حوزه نخواهد داشت.

******

سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر

نماینده مردم تهران در مجلس وزیر نیرو را تهدید به استیضاح کرد.

حمید رسایی با اشاره به قطع برق و خاموشی‌ها در فصل سرما با انتشار توییتی خطاب به عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو نوشت: «یک هفته است که همه جا صحبت از خاموشی بی‌سابقه نیمه پاییز و زمستان است اما شما یک توضیح و عذرخواهی، حتی یک کلمه سخن از وزیر نیرو نمی‌شنوید! انگار چنین وزارت‌خانه و چنین وزیری وجود ندارد! شاید خبر استیضاح بابت این بی‌تدبیری که مردم را اینطور به زحمت انداخته، زبان وزیر را باز کند».

******

کشمکش‌های ادامه‌دار نرجس سلیمانی و زاکانی

خبرگزاری مهر نوشت:

«نرجس سلیمانی، عضور شورای‌شهر تهران امروز و در جریان قرائت گزارش حسابرسی مؤسسه همشهری مدعی شد که این شرکت ملکی را در لواسان تهران زیر قیمت فروخته است. بعد از آن محسن مهدیان مدیرعامل همشهری پشت تریبون رفت و توضیح داد که اولاً ما ملکی در تهران نفروختیم و بعد هم اساساً ملکی در لواسان نداریم. این رویه غلط در دوران اصلاحات بود که با فروش ملک، حقوق پرسنل می‌دادند که در این دوره یک بار هم اتفاق نیافتاده است. با این حال اقراریان اصرار داشت که فروش ملک لواسان در گزارش حسابرسی آمده است. این در حالی است که این بخش مربوط به گزارش سال‌های گذشته است که به عنوان صورت وضعیت هر سال تکرار می‌شود.

بر اساس اسناد موجود این ملک در دوران حناچی فروخته شده است و چون منجر به دعوی حقوقی می‌شود، دادگاه خریدار را محکوم می‌کند که باقیمانده پول را در سال ۱۴۰۲ به حساب همشهری واریز کند و عضو شورا به اشتباه یا هر عنوان دیگری در خواندن گزارش حسابرسی اقدام انجام شده در دوره گذشته را بنام این دوره می‌زند. گزارش حسابرسی شورای شهر از همشهری برای اولین بار مثبت و مطلوب ارزیابی شده است. در همین گزارش دیده شده است که شرکت زیان ده همشهری در دوران اصلاحات، تنها در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵۴ درصد رشد درآمدی داشته است».

گفتنی است که در ماه‌های اخیر نرجس سلیمانی به یکی از جدی‌ترین منتقدین علیرضا زاکانی و شهرداری تهران تبدیل شده و در بسیاری از مسائل انتقادات زیادی را به شهردار تهران وارد می‌کند.

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۶۰۷۰۵۲۰:۳۸:۰۲ ۱۴۰۳/۸/۲۲
افرین اقای رسایی که وظیفه نمایندگی رو به خوبی انجام میده
ناشناس۳۶۶۰۷۹۱۲۲:۰۰:۵۴ ۱۴۰۳/۸/۲۲
اصلاح طلبان 4 سال پیش میگفتن ترامپ بود باید با بایدن مذاکره کنیم حالا میگن بایدن بد بود باید ترامپ را فرصت تلقی بکنیم !!!
ناشناس۳۶۶۰۸۴۶۲۳:۳۶:۲۵ ۱۴۰۳/۸/۲۲
شما با بایدن هم حتی نتونستید مذاکره را به سرانجام برسانید! البته از حق نگذریم خیلی به دنبالش دویدید!
مهران۳۶۶۱۰۴۹۰۸:۵۱:۵۲ ۱۴۰۳/۸/۲۳
هیچکسی در دولت رئیسی خدا روشکر دنبال مذاکره کردن نبود و اب خوردن مردم رو مثل اقای روحانی به تحریم ربط نداد و همه در حال تلاش بودن تا اثر تحریم روکم کنند و در فروش نفت مشخص شد که تلاش مسئولین خیلی بیشتر از باج دادن های بعضی ها تونست مشکل فروش نفت رو حل کنه
ناشناس۳۶۶۱۰۵۲۰۸:۵۵:۳۱ ۱۴۰۳/۸/۲۳
برداشت نادرستی از اوضاع داری
ناشناس۳۶۶۱۰۸۰۰۹:۳۳:۰۹ ۱۴۰۳/۸/۲۳
چون برای ایرانی های اصیل و نه دنبال رو خارجی باج دادن و واگذاری منافع ملی جایگاهی ندارد و فرقی هم برای آنان نیست طرفش کی باشد
|الف۳۶۶۱۰۰۶۰۷:۵۲:۱۶ ۱۴۰۳/۸/۲۳
باید میگفتند کم کاری وزیر در 100 روز باعث ناترازی وکمبود برق شده یا عدم سرمایه گذاری که مربوط به تحریم در تمامی این سالهاست و زمانی نعمت نامیده میشد
ناشناس۳۶۶۱۱۳۸۱۱:۰۰:۰۸ ۱۴۰۳/۸/۲۳
یا مسئولین دولت روحانی که می گفتند ساخت پالایشگاه کثافت کاری است و ما زیر بار ساخت نیروگاه برای فلان مقدار برق نمی رویم اگر پالایشگاه می ساختند سوخت گازوئیل نیروگاه ها تامین بود و نیاز به مازوت نبود
ناشناس۳۶۶۰۷۲۳۲۰:۵۳:۴۷ ۱۴۰۳/۸/۲۲
دولت با این دست و فرمان جلو برود سال دیگر ونزوئلا به ایران سلام میکند و آگهی فروش ایران کلنگی صادر میشود تا دیر نشده باید جلوی اشتباه و ندانم کاری صورت گرفته را بگیریم جلوی ضرر هر وقت گرفته شود متفعت است
ناشناس۳۶۶۰۹۰۴۰۰:۵۸:۲۷ ۱۴۰۳/۸/۲۳
مگر از سال گذشته تا امسال چه اتفاقی افتاده که پارسال هیچ خاموشی زمستانی نداشتیم ولی امسال به بهانه کاهش مازوت سوزی داریم و چرا خاموشی ها در ساعات عادی روز است در صورتی که کسری برق باید خودش را در ساعات پیک مصرف نشان دهد ولی در ساعات پیک مصرف خاموشی نخواهیم داشت ؟؟؟؟؟ !!!!!!!!
ناشناس۳۶۶۱۰۶۵۰۹:۲۱:۵۹ ۱۴۰۳/۸/۲۳
سالهاست تعطیلی مدارس و ادارات را میبینید. ربطش اینه
ناشناس۳۶۶۱۵۵۹۱۷:۴۶:۰۹ ۱۴۰۳/۸/۲۳
در سه سال گذشته کارخانجات دو روز در هفته به علت قطعی برق تعطیل بودند.
ناشناس۳۶۶۰۷۳۰۲۰:۵۸:۲۴ ۱۴۰۳/۸/۲۲
آقای رسایی یا مطلبی را بیان نکنید یا تا آخر و حصول نتیجه عمل کنید
ناشناس۳۶۶۰۷۳۳۲۱:۰۲:۲۱ ۱۴۰۳/۸/۲۲
به به چه کشوری.همه به جان هم افتاده اند!!
امیر حسین سلطان/تهران۳۶۶۲۳۳۵۱۹:۵۷:۳۳ ۱۴۰۳/۸/۲۴
اینجاست که باید گفت خدا یک عقلی به دیگران بدهد و یک پولی هم به ما! اما گویا قرار است هی پولی به دیگران داده شود و به ما هم هی عقل! (من به مزاح این را به اطرافیان خودم مرتبا می گویم که خدا هی به شما پول می دهد و به من عقل!)
ناشناس۳۶۶۰۷۴۰۲۱:۰۷:۴۲ ۱۴۰۳/۸/۲۲
اقای پزشکیان در مناظرات میگفت میداند که نمیداند
ناشناس۳۶۶۰۸۳۳۲۳:۰۸:۳۸ ۱۴۰۳/۸/۲۲
امانمیدونه
ناشناس۳۶۶۰۸۵۰۲۳:۴۰:۵۹ ۱۴۰۳/۸/۲۲
کسی که می‌داند که نمی‌داند پی گیر ندانسته هایش می‌شود. ولی بعضی ها نمی‌دانند که نمی‌دانند و تصور می‌کنند که می‌دانند، چی؟
ناشناس۳۶۶۰۷۴۴۲۱:۱۰:۴۳ ۱۴۰۳/۸/۲۲
جناب رسایی باید برود وزیر یرو سه سال قبل که گفتند دیگه همه چییز اکی شده را بگیرد که چرا اینطوری شده است مگر تولید برق و تاسیسات ان مربوط به سه ماه کار وزیر نیرو هست البته ایشان بعید می دانم ادم منصفی باشد چون هدف وی از این صحبتها فقط ایجادمنافع دنیوی و فردی و حزبی خودش هست
مهران۳۶۶۱۰۵۰۰۸:۵۳:۳۲ ۱۴۰۳/۸/۲۳
بله مربوط به این سه ماه است که اقایون یادشون رفته بود یا از عمد ذخائر گازوئیل نیروگاه ها رو خالی رها کردن بهتر است نمودار ذخایر گازوئیل نیروگاه ها رو این سه ماه این دولت و سه ماه پایانی دولت شهید رئیسی ببینید
ناشناس۳۶۶۱۰۵۵۰۹:۰۲:۵۳ ۱۴۰۳/۸/۲۳
مشکل کمبود نیروگاه نیست... مشکل اینه که اینا اینقد تو فکر رفع رجیستری آیفون بودن که یادشون رفت نیروگاهها گازوییل لازم دارن و ذخایر گازوییل نیروگاهها هم کم شده ... موضوع حذف مازوت یه بازی و نمایش رسانه ایه برای اینکه این خبط و کم کاری رو دستاورد جا بزنند.... آمارهای رسمی خود شرکت برق و وزارت نفت از کاهش ذخیره گازوییل نیروگاهها بعد از مرداد که دولت تحویل تیم جدید شد کاملا در دسترسه ...
ناشناس۳۶۶۰۷۴۷۲۱:۱۴:۵۶ ۱۴۰۳/۸/۲۲
امام خمینی انقلاب را به دست نامحرمان و نااهلان نسپارید!
ناشناس۳۶۶۰۸۵۲۲۳:۴۵:۲۵ ۱۴۰۳/۸/۲۲
اتفاقا کسی که اکنون این مطلب را هی تکرار می‌کند و به پزشکیان طعنه میزند ، خودش نامحرم آست. زیرا شورای نگهبان را زیر سوال می‌برد. اول اندیشه بعد حرف!
ناشناس۳۶۶۱۰۸۲۰۹:۳۴:۰۶ ۱۴۰۳/۸/۲۳
مگر هرکس توسط شورای نگهبان تایید شود درست هست یا تایید صلاحیت نشود؟!!!
ناشناس۳۶۶۱۰۱۱۰۸:۰۳:۲۸ ۱۴۰۳/۸/۲۳
دموکراسی خودتون را هم قبول ندارید چون حتی اگر رئیس جمهور هم منتصب باشد باز سر این که کی منتصب شود با هم دعوا می کنید و الا کسی برای خدمت بی مزد و منت یقه پاره نمی کند
ناشناس۳۶۶۱۱۰۲۱۰:۱۷:۳۱ ۱۴۰۳/۸/۲۳
فعلا حرف از قانون و اهل بودن هست!
ناشناس۳۶۶۰۷۵۰۲۱:۱۹:۵۴ ۱۴۰۳/۸/۲۲
مازوت علت دست چندم آلودگی هوا هست و دولت جدید بگوید دنبال چی هست که برق منازل را قطع می کند
ناشناس۳۶۶۰۷۸۵۲۱:۵۶:۴۱ ۱۴۰۳/۸/۲۲
ربطی به آلودگی هوای همه شهرها ندارد. یک بار دیگر می‌گویم نیروگاه شازندروزانه ۶.۵ میلیون لیتر مازوت می‌سوزاند و ۴۵۰ تن گوگرد وارد. هوای اراک می کند(البته اگر از اعداد سر در بیاوری) که باعث بالاتر بودن میزان سرطان در مردم اراک و بیماری‌های ریوی شدید، آلرژی‌های کشنده به خصوص در کودکان و اثرات ثانویه ناشی از باران های لسیدی بر سلامت و سازه ها و گیاهان و تمام رودکی مردم می شود. مناسفانه مدیران عامل این نیروگاه غالبا غیر بونی هستند و خانواده آنها در شهر دیگری ساکن هستند. هزینه رفاه مردم در سایر نقاط را نباید مردم اراک بپردازند. اصلا نیروگاه اراک می‌تواند با گاز یا گازوئیل کار کند و شما برق داشته باشید ولی نه به قیمت سرطان و درد و رنج مردم. اثرات روانی دود کشنده مازوت ۳۵۰۰۰ppm نیز باعث نابودی اقتصاد و سلامت مردم شهر اراک شده است. در ضرورت و الزام توقف مصرف مازوت در نیروگاه اراک هیچ کس به جز مردم اراک حق تصمیم گیری ندارند. تولید مازوت ۳۵۰۰۰ppmدر پالایشگاه شازند و تزریق مستقیم آن به نیروگاه جنایت است و عاملان آن باید. تحت پیگرد قانونی قرار گیرند و محاکمه و مجازات شوند و به خانواده بازماندگان بیماران سرطانی و ریوی و ... غرامتهای سنگین بپردازند. در نهایت حل مشکل تامین برق مستلزم رعایت مصرف برق توسط مردن مصرف است. اگر مصرف کنندگان از اصناف و خانه ها و صنایع ایرانی در کشور آلمان بودند، قادر نبودند هزینه ۲۴ ساعت برق مفتی را که را اکنون بدون نگرانی مصرف می کنند در ایران مصرف میکنند، پرداخت کنند.
ناشناس۳۶۶۰۸۳۸۲۳:۲۸:۰۷ ۱۴۰۳/۸/۲۲
آلودگی هوا به خاطر حمل ونقل هست که تا 80 درصد دخیل هست!!
شاغل در نیروگاه شازند۳۶۶۱۰۲۲۰۸:۲۲:۳۲ ۱۴۰۳/۸/۲۳
اغلب اطلاعات فنی این نوشته غلط و اشتباهه . اولاً خانواده تمام کارکنان نیروگاه در اراک ، شازند و شهرکها و روستاهای مجاور ساکنند و مستفیض از آلودگی نیروگاه و صنایع مستقر در منطقه حتی با دوز بالاترند . نیروگاه با سوخت گازوئیل به عنوان سوخت اصلی نمی تواند کار کند . نقش نیروگاه شازند (اراک) در آلودگی اراک در بد بینانه ترین حالت 15 درصد است که توسط سازمانهای خارج از وزارت نیرو در اراک اندازه گیری شده است و 85 درصد مابقی به خودروها ، پالایشگاه و پتروشیمی و صنایع همجوار اراک (آلومینیوم سازی و ...) تعلق دارد . حال که دو واحد نیروگاه شازند خارج است و دو واحد دیگر نیز با ظرفیت 60درصد با سوخت گاز در مدار است علی القاعده باید هوای اراک تمیز باشد که در روزهای آتی که بعضاً با پدیده وارونگی هوا مواجه ایم میزان نقش نیروگاه در آلودگی اراک بهتر مشخص خواهد شد . 35000ppm مفهوم نیست ، اگر منظور درصد گوگرد مازوت خروجی پالایشگاه است که عدد آن حدود 3.5 درصد است و اگر منظور ترکیبات گوگردی دود است که عدد آن ماکزیمم 2000ppm است . ولی متن شما یک جمله طلایی دارد و آن هم جمله آخر است که در خصوص قیمت برق است . وزارت نیرو یک وزارت خانه ورشکسته است که حتی هزینه حقوق کارکنان خودش را هم از فروش برق نمی تواند تامین کنند ، هزینه تعمیرات و بروزرسانی تجهیزات که بماند . میزان حقوق کارکنان وزارت نیرو از سایر وزارت خانه های با کارکرد فنی و خدماتی عقب مانده است . کلام آخر : دودکش و دود نیروگاه شازند (اراک) خاکریزی است که مدیریت فشل و ناکارآمد دولتی که امکان رفع آلودگی سایر حوزه ها را ندارد امکان پناه گرفتن در پشت آن را پیدا می کند و با خارج کردن واحدهای نیروگاه این تفکر را القاء میکند که کارستان انجام داده است . این اقدام آنها مثال واضح ترک فعل است که چند سالیست ورد زبان سیاستمداران شده است . تولید نارضایتی عمومی از تبعات مستقیم چنین اقداماتی است .
ناشناس۳۶۶۰۷۹۵۲۲:۰۴:۰۲ ۱۴۰۳/۸/۲۲
با قطع برق و افزایش قیمت دلار و افزایش قیمت بنزین و برق و مرغ و گوشت و گوجه فرنگی و غیره بدنبال ایجاد نارضایتی عمومی هستند !
ناشناس۳۶۶۰۸۳۴۲۳:۱۲:۳۷ ۱۴۰۳/۸/۲۲
شیخ‌حسن‌فریدون‌دربطن‌و اوج‌تحریمهابرای‌چی‌برق‌رو قطع‌میکردو۱۰۰۰مشکل‌رو عمداًایجادمیکرد؟
ناشناس۳۶۶۰۷۵۱۲۱:۲۰:۴۲ ۱۴۰۳/۸/۲۲
خود دولت باید استیضاح شود بنظرم
ناشناس۳۶۶۰۷۵۵۲۱:۲۸:۳۱ ۱۴۰۳/۸/۲۲
کلمات را اشتباه ادا نکنیم نگوییم ناترازی بگوییم نامدیریتی و کار نابلدی مسولان همه دوران ها که به این روز ها افتاده ایم اکر دشمن هم چند مکان صنعتی را هدف قرار دهد که دیگر هیچ
ناشناس۳۶۶۰۷۷۰۲۱:۴۱:۰۱ ۱۴۰۳/۸/۲۲
ملاقات پزشکیان با یک پانترک تجزیه طلب مایه تاسف و شرمساری فراوان است.
ناشناس۳۶۶۰۸۰۶۲۲:۱۹:۵۱ ۱۴۰۳/۸/۲۲
والله وزیر قبلی آقای محرابیان می بایست در سمتش ابقا میشد
ناشناس۳۶۶۰۸۵۷۲۳:۴۹:۳۱ ۱۴۰۳/۸/۲۲
که برق کارخانه ها را قطع کنه؟!
ناشناس۳۶۶۱۰۰۱۰۷:۴۰:۵۶ ۱۴۰۳/۸/۲۳
به نظرشما آقای محرابیان تودولت قبلی چی کار می کرد که خاموشی نداشتیم ؟برق صنایع رو به شکل گسترده وهفتگی تادونوبت قطع می کردن بعد از عدم قطع برق به مردم می گفتن ،جناب رسایی که الان میخوان وزیر نیرو توضیح بدن میدونن این سالها خودشون وتفکر امثال رساییها چه بر سر تولید کشور آورده ،میگن تحریم نعمت هست برید ببینید تو پارس جنوبی مشکل تحریم وعدم سرمایه گذاری چه بلایی سرتولیدگاز کشورداره میاره ،مشکل اصلی برق الان نبود کافی گاز هست.
ناشناس۳۶۶۱۰۸۵۰۹:۴۲:۱۱ ۱۴۰۳/۸/۲۳
اولا سومین کشور تولید کننده گاز در جهان هستید ولی چند برابر کشورهای دیگر گاز در مصرف خانگی و ماشالله همه نیروگاه ها گازی کردید و آنهایی که گازی هم نیستند اجازه مصرف دیگر سوخت نمی دهید و الان هر دو خانگی و صنعت قطع می کنید در حالی که قبلا صنعت قطع می شد و طوری هم قطع می کردند که ضربه خاصی نخورد هدف از قطع برق منازل چیست؟!!!!
ناشناس۳۶۶۱۵۶۱۱۷:۵۱:۱۳ ۱۴۰۳/۸/۲۳
شما در خارج ایران تشریف داری که خودتو کنار کشیدی؟
ناشناس۳۶۶۱۰۳۸۰۸:۴۶:۵۵ ۱۴۰۳/۸/۲۳
من هم فکر کنم قصدی وجود داره در فشار آوردن به مردم
ناشناس۳۶۶۱۰۹۲۰۹:۵۱:۱۶ ۱۴۰۳/۸/۲۳
آقای پزشکیان کاش در انتخاب همکارانتان بیشتر دقت می کردید. دیدار با یک پان ترک با این سابقه؟!
ناشناس۳۶۶۱۲۳۷۱۲:۲۵:۵۴ ۱۴۰۳/۸/۲۳
واژه پان در ادبیات سیاسی معنی خاص خودش رو داره و به معنی «همه خود انگاری» است.یعنی یک گروه قومی یا نژادی همه اقوام،نژادها و زبانهای دیگر را انکار کرده و ذیل گروه قومی و نژادی خود تعریف نماید. با این تعریف تنها پان موجود در ایران پانفارسیسم و پان آریائیسم است.
ناشناس۳۶۶۱۴۱۳۱۵:۱۱:۴۶ ۱۴۰۳/۸/۲۳
مهارت تجزیه طلبان در بازی با کلمات رو در این کامنت میبینیم
ناشناس۳۶۶۱۵۴۱۱۷:۲۷:۳۰ ۱۴۰۳/۸/۲۳
اگه پاسخ منطقی داری عنوان کن وگرنه خود شما داری با کلمات بازی میکنی.
ناشناس۳۶۶۱۲۴۶۱۲:۳۲:۳۱ ۱۴۰۳/۸/۲۳
منصوری و رسایی از افراد معلوم الحال هستند و حرفشان حتی برای هم باندی های خودشان هم فاقد ارزش است. پزشکیان با تدبیر رهبری انتخاب شد تا خرابکاری های دولت سیزدهم تداوم پیدا نکند و مملکت به مرز نابودی نرود. منع مازوت سوزی در چند نیروگاه یک اقدام مقطعی و یک مسکن است نه درمان. مشکل این است که در طی حدود 30 سال به اندازه ناچیزی در حوزه تامین برق سرمایه گذاری شده و دولت بی تدبیر سیزدهم با قطع گسترده برق صنایع بزرگ سعی در پنهان سازی این ناترازی داشت. در فصل سرما که وارونگی هوا هم وجود دارد مازوت سوزی یعنی قتل عام تدریجی و عمدی مردم. لذا فرق است بین یک رئیس جمهور با سواد که چگونه نسبت به تولید و سلامتی مردم تصمیم بگیرد. ذکر این نکته هم ضروریه که حتی در زمان حضور دولت سیزدهم قطع برق منازل به شدت افزایش داشت و احتمال هم دارد که برخی از ته ماندههای آن دولت عمدا در فعالیت نیروگاه ها اختلال ایجاد کرده باشند.
ناشناس۳۶۶۱۲۸۲۱۳:۰۳:۰۱ ۱۴۰۳/۸/۲۳
در ارتباط با آیفون بیش از یک میلیون گوشی رجیستر نشده الان داخل کشوره بعد هم بخواهیم یا نخواهیم وارد میشود پس دولت برای رفع بخشی از کسر بودجه اش رجیستر میکند تا سرش بی کلاه نماند ولی احتمالا ارز نمیدهد یعنی مثل الان مسافری میاید که دولت هم ارز نداده باشه هم دو برابر پول گرفته باشه
ناشناس۳۶۶۲۲۴۲۱۶:۰۹:۰۹ ۱۴۰۳/۸/۲۴
باروزی دوساعت قطع برق خانگی هیچ اتفاقی نمی افتد اما با مازوت سوزی جان هزاران نفر در معر ض خطر قررار می گیرد
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

  1. معمای ارز در ایران و ۲ سوال راهبردی

  2. ثابتی: مساله شخص ظریف و چند نفر خاص نیستند، این مساله بخشی از پروژه نفوذ است

  3. آیا حضور سگ‌ در پارک‌ها برای شما اذیت‌‌کننده است؟!

  4. شایسته نیست که کارگزار نظام در یک مجمع جهانی حرف‌های دشمن شاد کن بزند

  5. رودرو کردن یک خانم بدحجاب با یکی از طراحان قانون حجاب!

  6. وزارت اطلاعات تابعیت مضاعف فرزندان ظریف را تایید کرد

  7. توهین بی‌بی‌سی‌ فارسی به شهدا بی‌پاسخ نماند+ عکس

  8. بابک زنجانی ابراز ندامت کرده و به او فرصت انجام اقدامات جبرانی داده شده است

  9. سقوط بیش از ۴۰۰ درصدی دستمزد کارگران در ده سال

  10. علت گرانی و کمبود سیب زمینی در بازار چیست؟

  11. تاکسی‌هوایی برای اولین بار در ایران به پرواز می‌آید

  12. صدمات ورزشگاه آزادی بعد از دیدار پرسپولیس - تراکتور

  13. زمستان سال آینده خاموشی برق نداریم

  14. سردار شادمانی: جنگنده «سوخو ۳۵» خریداری شده است

  15. آقای قالیباف! به ظریف انتقاد می کنید که چرا فلان حرف را زده، اما در برابر فحاشی‌ها به او سکوت می‌کنید؟ / سفر شما به اتیوپی چه توجیهی داشت؟

پربحث‌های هفته

  1. وقتی دختر، پدر را تخریب می کند!

  2. رئیس مجلس خواستار پیگیری انتصابات غیرقانونی در دولت شد

  3. همه نفوذی اند غیر از ما !

  4. فرصت ترامپ برای ایران !

  5. شکایت محمد خاتمی از کیهان / حسین شریعتمداری احضار شد

  6. تجمعاتی که سراسر ضرر است/ حمله آخوندی به قرارداد راهبردی ایران و روسیه/ لزوم همگرایی میانه‌روها

  7. شائبه‌ مذاکرات پنهانی؟/ آتش‌بیار معرکه نباشیم!/ مسئولیت پرونده کرسنت با خاتمی، زنگنه و روحانی است

  8. پزشکیان یک پست دیگر به ظریف داد

  9. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: هاشمی رابطه با آمریکا را ضروری می‌دانست/ همکاری ایران و روسیه به نفع مردم دو کشور است/ مقابله به مثل با اسرائیل، عاقلانه‌ترین کار است

  10. روایتی از نقش پخشان عزیزی در پژاک علیه ایران

  11. پزشکیان پوپولیست نیست/ ظریف نباید با جلیلی وارد چالش می‌شد/ بازگشت بابک زنجانی؟!

  12. سخنانی که فقط به نگرانی مردم دامن می‌زند

  13. رئیس‌الوزرای افغانستان: دستور داده‌ایم آب هیرمند به سوی ایران روانه شود/ برادران ایرانی‌مان را از آب محروم نمی‌کنیم

  14. ادعای تازه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره غنی‌سازی در ایران

  15. دکتر زرشناس: آقایان مسئول، آقایان اقتصاددان، چرا انقدر صبح تا شب دروغ می‌گویید؟

  16. تذکر قالیباف به ظریف؛ کارگزاران نظام مراقب حرف‌های خود باشند

  17. فائزه هاشمی: از بی‌حجاب حمایت می‌کنم/ پدرم به میدان اعتقادی نداشت!

  18. توصیف تند کیهان از سخنان ظریف در داووس؛ آفتابه نداره!

  19. معمای ارز در ایران و ۲ سوال راهبردی

  20. چرا صهیونیست‌ها سرانجام به آتش‌بس تن دادند؟

  21. رمزگشایی از توئیت مرموز ایلان ماسک

  22. دو طرف پرونده کرسنت آقایان زنگنه و جلیلی نیستند/ بازی‌های رسانه‌ای برای کم کردن فشار از روی متهم اصلی است

  23. علی مطهری‌: برقرای روابط با آمریکا به نفع آرمان‌های انقلاب است!

  24. پزشکیان دور بعد کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نخواهد شد

  25. همتی:‌ نمی‌توانیم حقوق بیشتری به کارمندان پرداخت کنیم

آخرین عناوین