تجربه حضور در ایستگاه فضایی مدار ماه روی زمین

  4030824009

عموم مردم اکنون می‌توانند با وارد شدن به یک مدل اولیه از محل اقامت فضانوردان در مدار ماه، پا به آینده‌ی اکتشافات قمری بگذارند.

تجربه حضور در ایستگاه فضایی مدار ماه روی زمین

به گزارش ایسنا، نمونه اولیه زمینی آنچه که بخشی از ایستگاه فضایی «دروازه ماه» ناسا است، اکنون در مرکز فضایی هیوستون در تگزاس برای بازدید علاقه‌مندان باز شده است.

جف سایدرز(Jeff Siders)، مدیر برنامه پایگاه سکونت و لجستیک(HALO) و مدیر توسعه کسب و کار در شرکت فضایی نورثروپ گرومن(Northrop Grumman) در مراسم رونمایی از این ماکت گفت: ما در نورثروپ گرومن بسیار خوشحالیم که می‌توانیم این مدل زیستگاه مداری ماه را برای کمک به ارائه نگاهی اجمالی به پروازهای فضایی انسان در آینده ارائه کنیم. این ماکت به ناسا و نورتروپ گرومن کمک کرد تا پیش ساز پایگاه سکونت و لجستیک فعلی را بسازند که به عنوان محیط زندگی برای فضانوردان آرتمیس در ایستگاه فضایی مدار ماه استفاده خواهد شد.

سایدرز گفت: ما امیدواریم این نمایش در به اشتراک گذاشتن هیجان آنچه که در فضای بین زمین و ماه و سپس در مریخ رخ خواهد داد، به ما کمک کند.

این زیستگاه به طول ۲۱ فوت و عرض ۱۴.۵ فوت(۶.۴ در ۴.۴ متر) در گالری آرتمیس مرکز فضایی هیوستون قرار دارد. بازدیدکنندگان از طریق دریچه‌ای مشابه آن چه در آینده یک فرودگر ماه به آن متصل خواهد شد، وارد این ماژول می‌شوند.

در داخل، ماکت به گونه‌ای ساخته شده است که نشان دهد چگونه قفسه‌های علمی و تجهیزات را می‌توان روی دیوارها نصب کرد که مشابه ایستگاه فضایی بین‌المللی است. همچنین نمونه‌ای از اتاقک فضانوردان و یک برج کنترل وجود دارد که شامل یک آب‌سرد کن و ایستگاه آبرسانی برای آماده‌سازی بسته‌های غذای خشک برای خوردن است.

درگاه دیگری بر روی دیوار و روبروی در ورودی قرار دارد که جایی است که فضاپیمای سرنشین‌دار اوریون برای بازگرداندن فضانوردان، سنگ‌های ماه و سایر نتایج علمی به زمین، به آن متصل می‌شود. دریچه‌ای در مجاورت دریچه اتصال اوریون نیز نمایی از ماه را ارائه می‌دهد که در این مورد، توسط یک صفحه نمایش ویدئویی ایجاد شده است.

نورثروپ گرومن در ابتدا این ماکت را بر اساس برنامه NextSTEP-2 ناسا در سال ۲۰۱۹ طراحی کرد و ساخت. در آن زمان، اندازه این ایستگاه قمری نهایی نشده بود.

سایدرز در مصاحبه‌ای گفته است: این ماکت ۴.۴ متر است. این شبیه یک ماژول ایستگاه فضایی است. ما ماکت دیگری داشتیم که سه متر بود و هر دو را در کنار هم قرار دادیم و سپس فضانوردان وارد شدند و اندازه‌ی هر دو را ارزیابی کردند.

فضانوردان دریافتند که نسخه سه متری را دوست دارند، زیرا فضای کافی برای شناور شدن و انجام تحقیقات فراهم می‌کند، اما ماژول ۴.۴ متری را برای فعالیت‌های مشترک مانند غذا خوردن در کنار هم ترجیح دادند، زیرا در آن همه می‌توانند دور هم جمع شوند.

سایدرز گفت: گزینه سه متری را می‌توان بر روی یک موشک اسپیس ایکس با تجهیزات بیرونی نصب کرد اما مورد ۴.۴ متری روی آن جا نمی‌شود.

ویلیام هریس، رئیس و مدیر اجرایی مرکز فضایی هیوستون می‌گوید: این ماکت یک مورد هیجان انگیز در نمایشگاه آرتمیس است. این یک نمونه عالی از چگونگی تحقق هدف ما برای نزدیک کردن مردم و فضا به عنوان مرکز بازدیدکنندگان مرکز فضایی جانسون ناسا است.

آنچه برای ما واقعا هیجان‌انگیز است این است که مهمانان می‌توانند به داخل آن بروند و واقعا درک کاملی از عناصر کلیدی لازم برای بقا و شکوفایی انسان در فضا و انتقال به ماه و بازگشت به زمین پیدا کنند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. دستاورد‌سازی برای دولت با قطع برق !

    2. یک یادآوری مهم به ظریف

    3. روحانی، مقصر کمبود برق و گاز است/ قطعی‌بودن شوک تورمی با سیاست‌های همتی/ واکنش سعید مرتضوی به ادعاهای پالیزدار

    4. دوران ترامپ و گام های کليدی در بازدارندگی هسته‌ ای ایران

    5. شگرد جدید تاکسی‌های اینترنتی برای افزایش هزینه سفر

    6. مازوت سوزی ، قطع برق و باقی قضایا !

    7. سندورم ALS اپوزیسیون

    8. معاون رئيس جمهور: قانون عفاف و حجاب جزو اولویت‌های دولت نیست

    9. باتلاق «بی بی»

    10. ترس و ناامیدی در پیام اخیر نتانیاهو

    11. پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟/ زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون/ سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر دولت

    12. محمود عباس: غزه در معرض نکبت دیگری قرار دارد

    13. افتتاح کلینیک ترک بی‌حجابی؟!

    14. آزمایش موشک قاره‌پیما توسط ایران؟/ گلایه‌های تند و تیز هاشمی از دولت پزشکیان/ ارتباط قطعی برق و برجام به‌ روایت یک نماینده مجلس

    15. سردار موسوی: پایگاه‌ها‌ی ‌موشکی را در عمق کشور توسعه دادیم

    16. نقاب هایی که وزارت بهداشت بر صورتش می زند!

    17. حد و مرز شفاف‌سازی اخبار تا کجاست؟

    18. میلیونها اتباع از یارانه استفاده می کنند/هیچ کمک بین المللی انجام نمی شود

    19. آیا ترامپ واقعا سر عقل آمده؟!

    20. آهای آقا و خانم سلبریتی! 

    21. پزشکیان در جلسه شورای عالی فضای مجازی: ادامه فیلترینگ قابل قبول نیست  

    22. ۳ نکته در مورد رویکرد احتمالی دولت ترامپ نسبت به ایران

    23. برهنگی مدعیان «زن زندگی آزادی»، صدای «من و تو» را هم درآورد !

    24. ۴ میلیون تومان هزینه یک باک بنزین سوپر

    25. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تشویق‌های ناآگاهانه «شروین حاجی‌پور» را به باتلاق توهم سوق می‌دهد/ امکان ندارد اسرائیل به‌ خاطر کاهش شدت پاسخ ایران آتش‌بس کند

    آخرین عناوین