نورمن: ایران و آژانس برای جلوگیری از تقابل در شورای حکام در حال مذاکره هستند  

  4030827129

خبرنگار نشریه آمریکایی نوشت پس از بازگشت مدیرکل آژانس از ایران، مذاکرات بین این نهاد و تهران ادامه یافته «تا اقدامات و همکاری سازنده‌ای در جهت جلوگیری از هرگونه تقابل در شورای حکام شکل بگیرد».

به گزارش ایسنا، «لارنس نورمن» خبرنگار نشریه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال به نقل از منابع خود، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در حال حاضر تروئیکای اروپایی (انگلیس، آلمان و فرانسه) قطعنامه خود علیه ایران را در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش می‌برند.»

او افزود: «آن‌ها در تلاش برای کسب حمایت دیگر کشورها از این قطعنامه هستند، اما حتی پس از بازگشت گروسی از ایران، مذاکرات بین آژانس و تهران ادامه یافته تا اقدامات و همکاری سازنده‌ای در جهت جلوگیری از هرگونه تقابل در شورای حکام شکل بگیرد.»

پیشتر «رافائل گروسی» دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای دیدار با مقامات ایران به این کشور سفر کرده بود.

«محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران روز پنجشنبه و در کنفرانس خبری مشترک با گروسی درباره تلاش کشورهای اروپایی برای صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس هشدار داد و گفت: اگر آن‌ها مسیر تقابل و صدور قطعنامه مداخله‌جویانه و اخلال در برنامه هسته‌ای ایران را در پیش بگیرند، ایران بی‌درنگ و به صورت متقابل پاسخ می‌دهد و ما اقدامات لازم را انجام می‌دهیم.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

پربحث‌های هفته

  1. «کیا» جان روحت شاد !

  2. تردید یا قاطعیت؟! یک قانون و هزار حرف

  3. چهارنعل رفتن اسب تورم !

  4. تیر خوردن که چیزی نیست، تکه تکه هم شده اند! اما...

  5. مزد خوش خدمتی جولانی به اسراییل

  6. توصیه‌های زیباکلام به پزشکیان/ تصور مردم از فساد مسئولان به روایت باهنر/ بانکی‌پور: فروکنندگان پونز، منتقد قانون حجاب شده‌اند!

  7. فواد ایزدی: سختگیری حجاب نشود، جوانان جلوی تیر نمی‌روند!

  8. وصله پینه کردن تا کی؟!

  9. واشنگتن پست: رفتار امریکا و اسرائیل ایران را به سمت سلاح هسته ای سوق می دهد

  10.  معامله بزرگ بر سر سوریه

  11. اظهارات بهزاد نبوی درباره مسئله مذاکره / روایت انفعال روحانی/ گلایه از گلایه‌های رئیس‌جمهور

  12. سرخوشی ترک‌ها در سوریه

  13. دیگ جوشان و گربه دست آموز!

  14. تخریب قبور شهدای مدافع حرم در جنب حرم حضرت زینب(س)

  15. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

  16. رهبر انقلاب: ریاکاری روش همیشگی استعمارگران و سرمایه‌داران غربی است

  17. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

  18. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

  19. اسد در سوریه؛ نه دولت_ ملت سازی، نه رفاه!

  20. پزشکیان: اختلافات را کنار بگذاریم/«ما می‌توانیم» مملکت را درست کنیم

  21. میرسلیم از FATF و قانون حجاب می‌گوید/ یک توصیه برای بوسیدن دست پزشکیان!/ ارسال پیام‌های مرموز از تهران به آمریکا

  22. فرزین: گروهی تلاش می کنند با پخش شایعه دل مردم را خالی کنند

  23. عضو هیات رئیسه مجلس توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب را تایید کرد

  24. چرا درباره تحریر‌الشام باید نگران بود؟

  25. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: مشکلات اقتصادی مردم سوریه، انگیزه‌های آنان را برای نبرد تضعیف کرد/ آقای «همتی» چه‌ دستاوردی جز گرانی داشته؟!

آخرین عناوین