بازداشت کلاهبرداری که کارت‌های بانکی مسافران مترو را عوض می‌کرد

  4030828063

رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: کلاهبردار حرفه‌ای مترو و بی‌آرتی با استفاده از کارت‌های مسروقه دستگیر شد.

بازداشت کلاهبرداری که کارت‌های بانکی مسافران مترو را عوض می‌کرد

به گزارش ایسنا، علی ولیپور گودرزی در این باره گفت: کارآگاهان پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ در پی دستگیری یک کلاهبردار حرفه‌ای که با استفاده از کارت‌های عابربانک مسروقه از مسافران مترو و ایستگاه‌های بی‌آرتی سرقت می‌کرد، اقدامات خود را آغاز کردند.

وی افزود: تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، متهم این پرونده با مراجعه به پایانه‌های مسافربری و ایستگاه‌های مترو، به ویژه در ساعات شلوغ، خود را به عنوان فردی دلسوز و کمک‌کار معرفی می‌کرد و سپس با ایجاد حواس‌پرتی برای مسافران، کارت‌های بانکی آنها را تعویض و با استفاده از رمز کارت، مبالغی را از حسابشان برداشت کرده است .

بررسی‌های بیشتر نیز نشان داد متهم اغلب افراد مسن، کم‌سواد یا بی‌سوادی را که برای خرید بلیت یا شارژ کارت خود به کمک نیاز داشتند، هدف قرار می‌داد و با ایجاد حواس‌پرتی، کارت بانکی فرد را تعویض کرده و با استفاده از رمز کارت، مبالغ مورد نظر را برداشت می‌کرد.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: در برخی موارد نیز متهم مبالغ سرقت شده را به کارت‌های بانکی دیگری منتقل می‌کرد تا ردیابی او دشوار شود.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه کارآگاهان پایگاه ۵ پلیس آگاهی با بررسی‌های دقیق و پیگیری شکایت‌های متعدد، موفق به شناسایی و دستگیری این فرد شدند ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه متهم، تعداد زیادی کارت بانکی متعلق به افراد مختلف کشف شد.

سردار گوردزی اظهار کرد: تحقیقات نشان می‌دهد که اکثر مالباختگان این پرونده، افراد مسن و کم‌سوادی بودند که به دلیل عدم آشنایی با شیوه‌های کلاهبرداری، طعمه این فرد سودجو شده‌اند .

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. «کیا» جان روحت شاد !

  2. تردید یا قاطعیت؟! یک قانون و هزار حرف

  3. چهارنعل رفتن اسب تورم !

  4. تیر خوردن که چیزی نیست، تکه تکه هم شده اند! اما...

  5. مزد خوش خدمتی جولانی به اسراییل

  6. توصیه‌های زیباکلام به پزشکیان/ تصور مردم از فساد مسئولان به روایت باهنر/ بانکی‌پور: فروکنندگان پونز، منتقد قانون حجاب شده‌اند!

  7. فواد ایزدی: سختگیری حجاب نشود، جوانان جلوی تیر نمی‌روند!

  8. وصله پینه کردن تا کی؟!

  9. واشنگتن پست: رفتار امریکا و اسرائیل ایران را به سمت سلاح هسته ای سوق می دهد

  10.  معامله بزرگ بر سر سوریه

  11. اظهارات بهزاد نبوی درباره مسئله مذاکره / روایت انفعال روحانی/ گلایه از گلایه‌های رئیس‌جمهور

  12. سرخوشی ترک‌ها در سوریه

  13. دیگ جوشان و گربه دست آموز!

  14. تخریب قبور شهدای مدافع حرم در جنب حرم حضرت زینب(س)

  15. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

  16. رهبر انقلاب: ریاکاری روش همیشگی استعمارگران و سرمایه‌داران غربی است

  17. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

  18. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

  19. اسد در سوریه؛ نه دولت_ ملت سازی، نه رفاه!

  20. پزشکیان: اختلافات را کنار بگذاریم/«ما می‌توانیم» مملکت را درست کنیم

  21. میرسلیم از FATF و قانون حجاب می‌گوید/ یک توصیه برای بوسیدن دست پزشکیان!/ ارسال پیام‌های مرموز از تهران به آمریکا

  22. فرزین: گروهی تلاش می کنند با پخش شایعه دل مردم را خالی کنند

  23. عضو هیات رئیسه مجلس توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب را تایید کرد

  24. چرا درباره تحریر‌الشام باید نگران بود؟

  25. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: مشکلات اقتصادی مردم سوریه، انگیزه‌های آنان را برای نبرد تضعیف کرد/ آقای «همتی» چه‌ دستاوردی جز گرانی داشته؟!

آخرین عناوین