مهر تایید سازمان حسابرسی بر عملکرد درخشان بیمه تجارت‌نو/ سود سهام «بنو» باز هم افزایش یافت

گزارش بازرگانی، 376031،   4030919025

شرکت بیمه تجارت نو، پس از پشت سر گذاشتن دوره‌ای دشوار در سال گذشته، در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ توانسته است با اتخاذ سیاست‌های مدیریتی مؤثر، به سودآوری قابل توجهی دست یابد. گزارش حسابرسی‌شده این شرکت که مورد تأیید سازمان حسابرسی قرار گرفته است، نشان‌دهنده تحول چشمگیری در عملکرد مالی آن است. نکته جالب توجه اینجاست که این گزارش، حتی نسبت به نسخه حسابرسی‌نشده‌ای که شرکت پیش‌تر در سامانه کدال منتشر کرده بود، بهبود بیشتری را در عملکرد نشان می‌دهد.

رشد شگفت‌انگیز درآمدهای بیمه‌ای

بر اساس گزارش حسابرسی‌شده، درآمد حق بیمه ناخالص شرکت در شش ماهه نخست ۱۴۰۳ به دو هزار و ۲۵۴ میلیارد تومان رسیده است که نسبت به هزار و ۲۰۹ میلیارد تومان در دوره مشابه سال گذشته، رشدی بیش از ۸۶ درصد را نشان می‌دهد. همچنین، حق بیمه خالص (سهم نگهداری) از ۸۸۸ میلیارد تومان به هزار و ۷۸۶ میلیارد تومان افزایش یافته که بیانگر مدیریت کارآمدتر در جذب و نگهداری پرتفوی بیمه‌ای است.

درآمد سرمایه‌گذاری از محل منابع بیمه‌ای نیز جهشی بی‌سابقه را تجربه کرده و از ۲۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به ۱۹۱ میلیارد تومان در سال جاری رسیده است، یعنی رشدی بیش از ۵۵۰ درصد. مجموع درآمدهای بیمه‌ای نیز با افزایشی ۱۱۱ درصدی به دو هزار و ۷۶ میلیارد تومان رسیده است.

مدیریت اثربخش هزینه‌ها

یکی از نقاط قوت مدیریت جدید، کنترل هزینه‌های شرکت بوده است. در حالی که خالص خسارات و مزایای پرداختی از هزار و ۱۹۵ میلیارد تومان در سال گذشته به هزار و ۳۰۸ میلیارد تومان افزایش یافته، اما این رشد نسبت به افزایش درآمدها بسیار محدود بوده و نشان‌دهنده مدیریت اثربخش در پرداخت خسارات است.

هزینه‌های بیمه‌ای، با توجه به گسترش فعالیت‌های بیمه‌ای شرکت، از ۲۷۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به هزار و ۶۳۰ میلیارد تومان رسیده است. با این حال، مدیریت جدید توانسته است در حوزه هزینه‌های غیرعملیاتی، صرفه‌جویی‌های قابل توجهی را محقق کند. به عنوان مثال، هزینه‌های تبلیغات و هدایا از ۳۰ میلیارد تومان در سال گذشته به ۲۲ میلیارد تومان کاهش یافته است، که صرفه‌جویی ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد.

تحول در سودآوری؛ بازگشت از زیان به سود

یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای تیم مدیریتی جدید، بازگرداندن شرکت به سودآوری است. در حالی که بیمه تجارت نو در شش ماهه نخست ۱۴۰۲ زیان خالصی معادل ۷۰۲ میلیارد تومان ثبت کرده بود، در سال ۱۴۰۳ این عدد به سود خالص هزار و ۶۴۲ میلیارد تومان تبدیل شده است.

سود عملیاتی نیز از زیان ۷۷۴ میلیارد تومان در سال گذشته، به سود ۱۲۳ میلیارد تومان در سال جاری رسیده است. سود پایه هر سهم نیز از ۱۱ تومان زیان به ۲۹ تومان سود تغییر کرده است. این ارقام، نشان‌دهنده تغییراتی بنیادین در عملکرد مالی شرکت و تلاش‌های بی‌وقفه تیم مدیریتی جدید است.

ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که سود پایه هر سهم «بنو» پیش از این و بر اساس گزارشی که در سامانه کدال منتشر شده بود، ۲۴ تومان اعلام شده بود که بر اساس گزارش سازمان حسابرسی، مشخص شد که سود هر سهم بیمه تجارت‌نو در ۶ ماهه نخست سال جاری ۲۹ تومان بوده است.

نکات جالب توجه در گزارش حسابرسی‌شده

بهبود عملکرد نسبت به گزارش حسابرسی‌نشده: نکته جالب در گزارش حسابرسی‌شده این است که عملکرد شرکت حتی نسبت به نسخه اولیه (غیرحسابرسی‌شده) بهبود یافته است. این موضوع، تأیید دیگری بر صحت اقدامات اصلاحی تیم مدیریتی جدید است.

افزایش حق بیمه صادره: در بخش حق بیمه صادره (مستقیم و غیرمستقیم)، شرکت توانسته است عدد چهار هزار و ۱۶۶ میلیارد تومان را ثبت کند که نسبت به هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان در سال گذشته، رشدی بیش از ۱۳۰ درصد داشته است.

رشد موجودی شرکت نزد بانک‌ها: موجودی شرکت نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری از ۱۲۶ میلیارد تومان به ۱۵۰ میلیارد تومان افزایش یافته است که نشان‌دهنده افزایش نقدینگی و مدیریت بهتر منابع مالی است.

گزارش عملکرد مالی شش ماهه نخست ۱۴۰۳ شرکت بیمه تجارت نو، بازتاب‌دهنده یک تحول اساسی در وضعیت مالی شرکت است.

لینک خبر، بیمه تجارت‌نو

تلگرامفیس‌بوکتوییترلینکدیننسخه‌ی متنی
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. «هر چه زودتر کشورت را به ما بفروش» !

  2.  از تحقیر و تمسخر زلنسکی تا اخراجش از کاخ سفید/زلنسکی: «آیا می‌توانم پاسخ بدهم؟»/ترامپ: «نه، تو خیلی حرف زدی!»

  3. ثابتی: نگذاشتیم رئيسی برجام را احیا کند !

  4. عارف: بنزین برای دولت نیم دلار تمام می‌شود اما ۱۵۰۰ تومان می‌فروشیم

  5. تنها سیاستمداری که اجازه توهین یانکی‌های آمریکا به ایران و ایرانیان را نداد

  6. معاون رئیس‌جمهور، تقصیرها را به گردن دولت قبل انداخت/ چرا ترکیه علیه ایران گستاخی می‌کند؟ /واکنش ابطحی به حواشی دیدار ترامپ و زلنسکی

  7. دلقک اوکراینی هم عبرت شد؛ این هم تجربه‌ای دیگر

  8. افزایش امضاکنندگان طرح استیضاح وزیر اقتصاد/ اسامی نمایندگانی که خواهان برکناری «همتی» هستند

  9. درس های دیجیتال یک جزیره برای ایران

  10. قاضی‌زاده: در سه سال دولت شهید رئیسی مشغول مذاکره محرمانه با آمریکایی‌ها بودیم

  11. واکنش اروپا به مشاجره ترامپ و زلنسکی

  12. سورپرایز بزرگ سپاه با تولید شناورهای آتش‌خوار/ رونمایی سردار تنگسیری از شناورهای خارق‌العاده ایران

  13. مهندسی اجتماعی در ترور رسانه‌ای مهاجران افغانستانی/ دلایل افغان‌ستیزی گسترده در ایران چیست؟

  14. فرافکنی حامی عبدالناصر همتی در مناظره با یک منتقد وزیر اقتصاد

  15. شوک به تهرانی‌ها/ مردم منتظر جیره‌بندی باشند/ وضعیت فاجعه‌بار برای پایتخت

  16. عزیزی: مذاکره باید برای ایران انتفاع اقتصادی داشته باشد

  17. زلنسکی از ترامپ عذرخواهی نکرد؛ «کار بدی نکردم»

  18. واکنش قاطع ایران به گزافه‌گویی وزیر خارجه ترکیه

  19. اضطراب و نگرانی وزیر خارجه آمریکا در بگو مگوی ترامپ و زلینسکی

  20. واکنش‌های بین‌المللی به مشاجره ترامپ و زلنسکی

پربحث‌های هفته

  1. نامه مهم نمایندگان مجلس به پزشکیان/ این شرایط، بسترسازی برای آشوب است

  2. شوک بزرگ به افغان‌های ایران/ ممنوعیت به‌ کارگیری اتباع در این استان کشور که افغانستانی‌های زیادی دارد

  3. «هر چه زودتر کشورت را به ما بفروش» !

  4. تکاپوی دولتی ها برای دفاع از «ژنرال کابینه»

  5. چاقوی غرب، دست داخلی‌ها و گلوی اقتصاد !

  6. دستور پزشکیان در رابطه با نامه پدر «امیرمحمد خالقی»، دانشجوی مقتول دانشگاه تهران

  7.  اگر پزشکیان رئیس‌جمهور نبود، مقابل قیمت دلار و تعطیلی‌ها سکوت می‌کرد؟/ سبقت رائفی‌پور از پایداری‌ها

  8.  از تحقیر و تمسخر زلنسکی تا اخراجش از کاخ سفید/زلنسکی: «آیا می‌توانم پاسخ بدهم؟»/ترامپ: «نه، تو خیلی حرف زدی!»

  9. قالیباف، ادعای چند روز قبل پزشکیان را رد کرد

  10. آمریکا و یک بحران عجیب!

  11. ثابتی: نگذاشتیم رئيسی برجام را احیا کند !

  12. فرصتی بزرگ برای سیاست خارجی ایران

  13. زیدآبادی: محبوبیت پزشکیان رو به کاهش است/ آسیب ناتمام مکتب روحانی/ همتی چرا استیضاح می‌شود؟

  14. ارزیابی مشاور عالی رهبرانقلاب از بررسی FATF در مجمع تشخیص/ توصیه به اصلاح‌طلبان نزدیک به پزشکیان

  15. زمینه‌چینی برای مذاکره ایران با ترامپ؟/ خاتمی: وضعیت کشور تقصیر پزشکیان نیست/ پیام واضح فرمانده ارشد نظامی ایران به آمریکا و اسرائیل

  16. عارف: بنزین برای دولت نیم دلار تمام می‌شود اما ۱۵۰۰ تومان می‌فروشیم

  17. زور قانون به زورگیران نمی رسد؟

  18. استیضاح یعنی چه؟ همتی باید محاکمه شود!

  19. به امید آن روز!..

  20. فرزند شهید مقیسه در گفتگو با تابناک: وقتی حمید نوری از سوئد آزاد شد، مسلم دانستیم که منافقین انتقام می گیرند+تصاویر منتشر نشده از قاضی مقیسه

  21. پاسخ یک مقام بلندپایه سیاسی به رژیم صهیونیستی / عبدی همچنان با اعدام مخالفت می‌کند/ طلبکاری به سبک خانم بازیگر

  22. رئیس‌جمهور لبنان در دیدار مقامات ایرانی: از جنگ‌های دیگران خسته شده‌ایم/ لبنان بهای سنگینی برای آرمان فلسطین پرداخت

  23. شلم شوربای مدیریت فرهنگی !

  24. رجانیوز: خاتمی باید پاسخگوی وضع فعلی باشد

  25. تنها سیاستمداری که اجازه توهین یانکی‌های آمریکا به ایران و ایرانیان را نداد

آخرین عناوین