رئیس‌جمهور: خیانتی بالاتر از این نیست که کسانی را بر سر کار بیاوریم که شایستگی ندارند

  4031012156 ۱۶ نظر، ۲۰ در صف انتشار و ۲۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

مسعود پزشکیان در همایش کارگزاران گزینش کشور تصریح کرد: به تعبیر امیرالمومنین (ع) خیانتی بالاتر از این نیست که کسانی را بر سر کار بیاوریم که شایستگی و تجربه کافی برای آن کار را ندارند، اتفاقی که متاسفانه در کشور ما شاهد آن هستیم.

رئیس‌جمهور: خیانتی بالاتر از این نیست که کسانی را بر سر کار بیاوریم که شایستگی ندارند

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، شامگاه چهارشنبه در همایش کارگزاران گزینش کشور با بیان اینکه بر اساس احادیث و آیات قرآن کریم تقوا، حرکت بدون خطا معنا شده است، افزود: در کلام حضرت علی (ع) تقوا اسب رامی است که سوار خود را به منزل مقصود می‌رساند و در تقوا هلاکت معنا ندارد، هیچ کشت و محصولی با وجود انسان‌های متقی بی‌آب نخواهد ماند و اگر جامعه تشنه ماند و دچار مشکل شد به خانه‌های خود بروید، مشکل را در خود بجویید و توبه کنید.

رئیس جمهوربا بیان اینکه امروز مقصر روندهای نادرست در ادارات و سازمان‌ها خودِ ما هستیم و باید ریشه این مشکلات را هر کس در هر جایی که مسئولیت دارد جستجو کند، افزود: مگر می‌شود ما بر اساس این سیره و اندیشه حرکت کنیم و جامعه همچنان درگیر این مشکلات باشد؟

پزشکیان با تاکید بر اینکه تقوا و تدین نه به ظاهر بلکه به عمل و رفتار افراد بستگی دارد، تصریح  کرد: وقتی من ظاهری مقدس به خود می‌گیرم و به اتاق عمل می‌روم اما مریض را به درستی درمان نمی‌کنم بیمار بر اثر عارضه می‌میرد اما پزشک دیگری که ظاهری مقدس ندارد و بیمار را به درستی درمان می‌کند در اینجا چه کسی با تقواتر است؟ این شاخص قابل تعمیم به مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نیز هست.

رئیس جمهور در ادامه به انتشار کلیپی از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که در آن خاطره‌ای از رد صلاحیت خود از سوی گزینش بیان می‌کرد، اشاره ‌کرد و گفت: مشابه همین اتفاق برای بنده هم افتاد و اگر مداخله رهبری معظم انقلاب نبود بنده نیز رد صلاحیت شده بودم. ببینید ما در گزینش چگونه عمل می‌کنیم؟

پزشکیان با بیان اینکه ما باید به دور از نگاه‌های تنگ‌نظرانه به دنبال کسانی باشیم که می‌توانند مشکلات مردم و کشور ما را حل کنند، تصریح کرد: به تعبیر امیرالمومنین (ع) خیانتی بالاتر از این نیست که کسانی را بر سر کار بیاوریم که شایستگی و تجربه کافی برای آن کار را ندارند، اتفاقی که متاسفانه در کشور ما شاهد آن هستیم.  

رئیس جمهور افزود: مگر می‌شود افراد را به صرف حزب‌اللهی بودن و بدون تجربه و علم بالا بیاوریم؟ خیانتی بالاتر از این وجود دارد؟ چرا امروز ما با ایرانی که بر اساس سند چشم‌انداز رهبری معظم انقلاب باید بهترین و برترین کشور منطقه باشد، فاصله داریم؟

پزشکیان با تأکید بر اهمیت پیاده‌سازی عدالت و انصاف در جامعه، اظهار داشت: آن چیزی که خداوند در قرآن بیان کرده، باید در زندگی ما به واقعیت تبدیل شود. انسان‌ها در قیامت بر اساس اعمالشان داوری خواهند شد و هیچ بهانه‌ای در روز محاسبه از مدیران پذیرفته نخواهد شد.

رئیس جمهور در ادامه تصریح کرد: در جامعه اسلامی، به ویژه برای ما مسلمانان و مدعیان عدالت، پیاده‌سازی اصول عدالت، انصاف و اخلاق امری ضروری است که نباید از آن غافل شویم.

پزشکیان اشاره به مشکلاتی که در سیستم اداری و انتخاب‌های نادرست ممکن است رخ دهد گفت: اگر در سیستم اداری و گزینش‌ها دچار مشکل هستیم، این به انتخاب‌های نادرست و عدم انتخاب افراد شایسته و کاردان برمی‌گردد. وظیفه ماست که با دقت و توجه، بهترین و متقی‌ترین افراد را برای مسئولیت‌ها انتخاب کنیم.

رئیس جمهور افزود: اگر در فرآیند گزینش‌ها و مدیریت‌های خود دقت نداشته باشیم و عدالت را رعایت نکنیم، نه تنها به جامعه بلکه به آینده کشور آسیب خواهیم زد. ما باید با همت و تلاش، افرادی را برای مسئولیت‌ها برگزینیم که با اخلاق نیکو، تخصص و تقوا، کشور را به سوی پیشرفت و عدالت سوق دهند.

پزشکیان با تأکید بر وحدت و همبستگی میان تمام اقوام و مذاهب ایرانی، اظهار داشت: ایران متعلق به همه ایرانیان است. چه کرد و چه ترک، چه با لهجه‌های مختلف و چه با جنسیت‌های گوناگون، همه ما در این سرزمین با هم زندگی می‌کنیم. ایران سرزمین قومیت‌ها، لهجه‌ها و زبان‌های مختلف است و ما باید در کنار هم، بر اساس اصول عدالت و انصاف زندگی کنیم. این سرزمین نیاز به همدلی و همکاری دارد تا با عزت و سربلندی به پیشرفت برسد و الهام‌بخش منطقه خاورمیانه باشد.

رئیس جمهور با اشاره به مسئولیت مسلمانان و پیروان ولایت فقیه در ایجاد الگویی برای دیگر ملت‌ها افزود: الگو بودن به معنای دعوا کردن و داشتن رفتار بد نیست. بلکه الگو بودن یعنی با رحمت، گذشت و انصاف زندگی کنیم. در قرآن آمده است که انسان باید قلبش مالامال از محبت و مهربانی نسبت به دیگران باشد. این همان چیزی است که امام خمینی (ره) به ما آموخت و ما باید آن را در رفتار خود پیاده کنیم. اسلام در جامعه باید در رفتار ما نمایان شود و ما باید با تلاش و همت، فرهنگ رحمت و انصاف را در جامعه ترویج دهیم.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت رفتار فردی در ایجاد تغییرات مثبت در جامعه تاکید کرد و  گفت: گفتار من ممکن است برای برخی افراد قابل درک نباشد، اما رفتار من برای همه قابل فهم است. در هر زبان و مذهب، در هر قومیت و جنسیت، رفتار ما از آنچه که می‌گوییم بیشتر تأثیرگذار است.

رئیس جمهور تصریح کرد: آنچه که از ما در جامعه نشان داده می‌شود، از اهمیت بالایی برخوردار است و باید همواره تلاش کنیم رفتار ما به گونه‌ای باشد که الگویی برای دیگران شود.

رئیس‌جمهور همچنین بر لزوم انتخاب افراد شایسته و امانت‌دار در مسئولیت‌ها تأکید کرد و گفت: باید امانت‌های مردم را به کسانی بسپاریم که داناتر، عالم‌تر، دلسوزتر و دارای اخلاق بهتر هستند. این افراد باید به عنوان مسئولان و مدیران انتخاب شوند، نه اینکه به دنبال کسانی باشیم که شایستگی لازم را ندارند.

پزشکیان تصریح کرد: وظیفه ما این است که بهترین‌ها را انتخاب کرده و در مسیر خدمت به مردم از توانمندی‌های آنان بهره‌برداری کنیم.

رئیس جمهور در بخش پایانی سخنان خود با اشاره مجدد به لزوم انتخاب افراد شایسته و متعهد برای مسئولیت‌ها، اظهار داشت: در گذشته، هنگام انتخاب افراد برای مسئولیت‌های مختلف، ما به دنبال کسانی می‌گشتیم که علاوه بر داشتن علم و مهارت، دلسوز و درستکار نیز باشند. در دانشگاه‌ها، رقابتی سالم و به دور از هر گونه جریان‌سازی‌های سیاسی و اجتماعی وجود داشت. ما به دنبال افرادی می‌گشتیم که با علم و اخلاق خود بتوانند خدمت کنند و در امتحانات نهایی، نفرات اول و دوم کشوری بودند. این رویکرد بر مبنای انتخاب شایستگان و با هدف استفاده از ظرفیت‌های افراد با مهارت و دلسوزی بود، نه کسانی که فاقد تخصص و مهارت بودند.

پزشکیان گفت: امیدوارم در آینده نیز افرادی را پیدا کنیم که بتوانند با اخلاق خوش، در مسئولیت‌های مختلف کشور خدمت کنند. به ویژه در ادارات، بنگاه‌ها و شهرداری‌ها، افراد باید با مردم با مهربانی و احترام برخورد کنند. وظیفه ما این است که به مردم خدمت کنیم، مردمی که به ما اجازه داده‌اند تا در این مسئولیت‌ها قرار بگیریم.

رئیس جمهور تصریح کرد: وظیفه ما این است که خدمتگزار مردم باشیم، نه اینکه تنها به فرمان دادن و حکم کردن بپردازیم. اگر در سیستم مدیریتی، دستوراتی به‌طور دستوری و بدون ارتباط با مردم داده شود، این باعث تضعیف بنیان‌های جامعه می‌شود و موجب ایجاد تغییرات منفی در دین و اجتماع خواهد شد. باید دقت کنیم که تنها افرادی که صلاحیت و شایستگی دارند به مسئولیت‌ها گمارده شوند، تا با هم به سوی فردای روشن و الهام‌بخش گام برداریم.

پیش از آغاز سخنان رئیس‌جمهور در نخستین همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور، قائم پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و رئیس هیئت عالی گزینش، با اشاره به سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری در خصوص گزینش در سال ۱۳۸۹، بر لزوم بهبود معیارها و روش‌های گزینش منابع انسانی تأکید کرد و گفت: هدف ما جذب نیروی توانمند، متعهد و شایسته است و باید از نگرش‌های سلیقه‌ای و غیر حرفه‌ای پرهیز کنیم.

قائم پناه همچنین با اشاره به فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) در خصوص گزینش، به اهمیت تأسیس هیئت‌های گزینش جدید در سال ۱۳۶۱ اشاره کرد و افزود: در آن زمان مشکلاتی در گزینش پیش آمد که منجر به قانون گزینش و تشکیل هیئت‌های جدید شد.

رئیس هیئت عالی گزینش سپس به چالش‌های پیش روی گزینش در کشور پرداخت و بر لزوم اجرای سیاست‌های دولت در جهت رفع بی‌عدالتی و تحقق عدالت در گزینش تأکید کرد.

قائم پناه گفت: گزینش باید به فرآیندی شفاف و عادلانه تبدیل شود که برای همه افراد فرصت برابر ایجاد کند. معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به اهمیت مشارکت نخبگان و برطرف کردن تبعیض‌ها در گزینش، افزود: «دولت کنونی به خواست اکثریت جامعه برای رفع تبعیض و بی‌عدالتی آمده است و باید به فکر آینده‌ای روشن برای ایران باشیم.

قائم پناه بر لزوم اصلاحات در گزینش نیروی انسانی تأکید کرد و گفت: هدف ما جذب افراد شایسته و کارآمد است تا بتوانیم دولت و نظام را توانا و کارآمد کنیم.

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۲۳۷۹۳۲۲:۳۵:۵۵ ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
شایستگی را چگونه تعریف می کنید؟ شایسته ویژگی‌هایی دارد؟ ایا اگر فردی خیلی توانا و عدالت گرا و توسعه بخش رییس دانشگاه بود، حتما باید پس از انتخابات عوض شود؟ شایستگی ملاک است یا هم حزبی؟
ناشناس۳۷۲۴۴۶۸۱۰:۳۲:۳۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
مدیران شایسته باتجربه و توانمند با اتکاء بر شایستگی‌های مدیریتی خود می‌توانند کارایی و اثربخشی تولید را افزایش دهند. آنها منابع و عوامل موثر بر تولید را شناسایی کرده و سهم هر یک را در افزایش تولید مشخص می‌کنند. مدیران شایسته نوآوری را وارد چرخه تولید می‌کنند تا سازمان بتواند با تغییرات محیطی هوشمندانه و خلاقانه عمل کند. شایستگی‌های مدیریتی و رهبری موجب تقویت رضایت شغلی و انگیزه کارکنان سازمان می‌شود و نرخ ترک کار و خروج کارکنان را کاهش می‌دهد. مدیران و رهبران شایسته توانایی برقراری ارتباط موثر با کارکنان را دارند و با تقویت هم افزایی و تعاملات سازمانی بهره‌وری سازمانی را افزایش می‌دهند. قابلیت یادگیری مستمر و ترغیب دیگران به یادگیری مداوم یکی از شایستگی‌های کلیدی مورد نیاز مدیران و رهبران امروزی است.مدیران امروزی برای برخورداری از مهارت‌های حل مسئله مستلزم تغییر نگرش و ارتقاء مدل‌های ذهنی خود هستند. مدل‌های ذهنی پیشرو، شفاف و منعطف در مواجهه با ابهام و پیچیدگی قادر به اجرای فرآیندهای تجزیه و تحلیل و حل مسئله است.
ناشناس۳۷۲۴۴۶۹۱۰:۳۲:۴۴ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
سازمان‌ها برای تعیین شایستگی‌های مدیریتی باید ماموریت، چشم‌انداز، اهداف، ارزش‌ها، فرهنگ و جو سازمان را بررسی کرده و در اولویت قرار دهند. از نظرات، انتقادات و پیشنهادات تمام ذی نفعان تاثیرگذار داخلی و خارجی سازمان برای تعیین و شناسایی شایستگی‌های مدیریتی بهره بگیرند. نتایج تحقیقات و پژوهش‌های معتبر و همچنین مدل‌های شایستگی سازمان‌های موفق داخلی و خارجی را مطالعه کرده و با فرهنگ، نیازها و اولویت‌ها و همچنین نوع کسب‌وکار سازمان مطابقت دهند. شایستگی‌های مدیریتی مهم و اصلی را براساس نیازها و اولویت‌های کوتاه‌مدت، میان مدت و بلندمدت سازمان شناسایی و صورت بندی کنند.
ناشناس۳۷۲۴۵۰۵۱۰:۵۸:۲۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
« ویژگی های مدیران شایسته» توجه به لياقت و شايستگي افراد در كار را شايد بتوان با قدمت تاريخ پيدايش دولتهادر جهان مقارن دانست آمار ارزيابي شايستگي و لياقت به طور علمي و آماري و با استفاده از روشها و فنون روانشناختي ، عمري بيش از يك قرن ندارد. شناخت ابعاد شايستگيهاي مديريتي ، براي توسعه و براي ارزيابي مديران يك عامل اساسي است . مديران ، مسئول مديريت كردن سازمانهاي پيچيده با چالشهاي مختلف وتقاضاهاي غيرقابل پيش بيني هستند. سه مشخصه اصلي شغل مديريت ، ايجاز، تنوع وجزءكردن كار است . مديران بايد داراي سرعت عمل باشند و انعطاف پذير، و به گونه اي شايسته رفتار كنند كه رفتار آنها منجر به اثربخشي در محيط شغلي شود. پل سندويث (PALL SANDWITH) اظهار مي دارد كه امروزه سازمانها با سه تهديدمواجهند كه متقاضي <كيفيت روبه رشد در ساختار منجر به منافع ساختار >، <كاهش هزينه در ساختار که درذحکومت داری کوچک سازی دولت برای کاهش هزینه > و <نوآوري برمبنای تجارب دولت های موفق > هستند. براي كساني كه نقش مديريت و سرپرستي دارند اين مفاهيم نياز به دانش و مهارتهاي با درجه بالايي را طلب مي كند. سندويث الگوي حوزه شايستگي را ارائه داده است. در اين الگوشايستگيهاي مدير درگرو افزايش نقش او در مديريت و سرپرستي است. درواقع وي معتقد است كه كيفيت بخشي به هريك از سه موضوع فوق مي تواند به ميزان افزايش شايستگي مدير كمك كند. گريفين مديران را براي انجام صحيح وظايف مديريتي ملزم به تعدادي مهارت خاص دانست كه ازجمله اين مهارتها عبارتند از: · مهارت انسانــي · مهارت فنـــي · مهارت ادراكـــي · مهارت تشخيصـــي · مهارت ارتباطـــي · مهارت تصميم گيـــري · مهارت در مديـــريت زمـــان به عقيده وي مهارت تشخيصي يعني مهارتهايي كه يك مدير را به دادن مناسبترين پاسخ به يك موقعيت قادر مي كند. مديران بايد بتوانند تنوعات را مديريت كنند. آنان بايدقادر باشند كه يك گروهي از افراد باهوش و افراد ماهر كه داراي شخصيتهاي متفاوت فردي هستند را در يك تيم هماهنگ كرده و هدايت سازند. مديران نيازمند يك سري مهارتهاي خاص هستند که این ویژگی‌ها کاملا تعریف شده قابل دسترس جهت تعریف الگوی شایستگی است
ناشناس۳۷۲۴۵۱۰۱۱:۰۰:۲۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
طوركلي مي توان مولفه هاي شايستگي را در شش گروه كلي ( ابعاد شايستگي )جاي داد: · دانش و معلومات حـــرفه اي · مهارتها (مهارتهــاي رفتاري ، مهارتهاي فكـــري ) · ويژگيهاي شخصيتي (اعتمادبه نفس ، بـــرون گرايي و...) · نگرش و بينش (ارزشها، اصول گرايـــي ) · اعتبار حرفه اي (ارتباطات قــوي رسمي ، قدرت حرفه اي و...) · اعتبار عمومي (ارتباطات قوي غيـــررسمي ، شهــــرت عمومي و...) اين ابعاد الگوي عمومي توسعه مديران را شكل مي دهد. الگويي كه <شايستگي مديران را به اثربخشي مديريتي > پيوند مي زند. اين الگو نشان مي دهد كه توسعه شايستگيهاي مديريتي ، بهبود اثربخشي مديريتي را درپي داشته و متقابلا براي دستيابي به مديريت اثربخشي ، مي بايست به صورت همه جانبه اي ابعاد شايستگي مديران را توسعه بخشيد.
ناشناس۳۷۲۳۸۱۹۲۳:۰۰:۳۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
الان همتی و فرزین شایسته اند؟
ناشناس۳۷۲۴۴۷۲۱۰:۳۶:۲۰ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
قطعا همتی در حال حاضر بهترینه
ناشناس۳۷۲۴۴۸۹۱۰:۴۵:۳۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
فرزین آدم دولت قبل ،
ناشناس۳۷۲۳۹۱۲۰۰:۰۳:۴۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
آقای همتی شایستگی سکان داری وزارت اقتصاد را دارد ؟ ایشان که قویا معتقد بود در شرایط تحریمی هیچ‌ کاری نمیتواند انجام بدهد !
ناشناس۳۷۲۳۹۹۶۰۱:۰۷:۲۲ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
آیا ظریف اهلیت حضور در دولت را دارد؟ آیا حضور عارف در دولت نشاندهنده‌ی شایستگیست؟ آیا قائم پناه قابلیت حضور در بدنه‌ی دولت را دارد؟ آیا همتی بر اساس شایستگی در دولت حضور دارد؟
ناشناس۳۷۲۳۹۷۳۰۰:۴۲:۴۰ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
چطور؟
ابو۳۷۲۴۲۰۰۰۷:۱۲:۴۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
اول باید مشخصات دقیق افراد شایسه را مجلس تعیین کند تا هر کسی بصورت سلیقه ای نتواند نظر شخصی اعمال کند مرحله بعد پایش عملکرد افراد منتخب میباشد که آنهم باید توسط کمیته های تخصصی در مجلس صورت گیرد .
ناشناس۳۷۲۴۳۴۹۰۹:۰۴:۴۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
حرف شما متین اما لطفا بفرمایید پسر شما شایستگی پستی که بهش دادی رو دارد و امثال او البته
ناشناس۳۷۲۴۴۶۴۱۰:۲۷:۳۲ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
اقای رییس جمهور بنظر شما تیم اقتصادی حضرت عالی توانایی رفع مشکلات موجود با توجه به واقعیت های موجود در تمامی سطوح سیاسی و اقتصادی ایران را دارد؟اقای همتی قبلا ازموده شده و همه دیدند چه مدیریت فاجعه باری در بانک مرکزی داشتند
ناشناس۳۷۲۴۴۸۶۱۰:۴۴:۳۹ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
جناب رييس جمهور تا كنون كيفيت برنامه هاي پنج ساله را مطالعه فرموديد كه چرا اين برنامه ها عليرغم إعداد و درصد پيشرفت از نظر كيفي و اثر گذاري موفق نبودند ،علت هاي ناموفق بودند آنها چيست؟
رضا۳۷۲۴۴۹۰۱۰:۴۶:۳۶ ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
اقا نماز و روزه ورفتار و...احکام دین را تعطیل نکن.باور بفرما خیلی از این اعمال تعطیل میشوند.

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. زمزمه‌های استیضاح همتی/ سیاست‌ ارزی، کار دست وزیر اقتصاد داد؟

  2. بنویسید تابوشکنی بخوانید وطن‌فروشی

  3. آداب باخت

  4. صفرای دلار و سرکنگبین مسوولان اقتصادی !

  5. این یک قیاس مع‌الفارق است!

  6. بازی جدید طالبان با ایران

  7. ۲ نکته در مورد جنجالِ ۱۰۰ همتی!

  8. اعتراف سلطنت‌طلب‌ها به وابستگی شاه!

  9. «بن بست» فرزین؟!

  10. طرح عجیب مجلس برای پرداخت یارانه ۱۰ میلیونی/ فاجعه تورمی دوباره یا گشایش بزرگ؟!

  11. رئیس کل بانک مرکزی: نرخ دلار بازار ایران را یک سایت آمریکایی تعیین می‌کند

  12. ایده «تیر چراغ‌برق» رهایشان نمی‌کند/ آقای خاکپور! چشم‌هایت را باز کن/ چند سوال از رسایی

  13. یک آمار تکان‌دهنده درباره وضعیت مستاجران ایرانی

  14. طرح عجیب مجلس/ همه‌پرسی از مردم برای یارانه ۱۰ میلیونی و آزادسازی قیمت‌ها!

  15. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: همتی خودش دولت قبل را برای گرانی دلار سرزنش می کرد / جوانان عربستانی غبطه ایران را میخورند/ حمایت از یمنی‌ها به نفع ماست

  16. میرسلیم: مردم با FATF چه کار دارند؟!

  17. دو روایت از یک ماجرای عجیب نفتی!

  18. رکوردزنی مدینه‌ فاضله غربی در بی‌خانمان‌سازی

  19. پزشکیان در تنگنای چاپلوسان دستپاچه ودوستان عجول/ اشتباه راهبردی و دلار ۸۰ هزار تومانی/ عملکرد دولت به روایت یک اصولگرا

  20. دو كلمه با آقاي خاتمي!

  21. هدف از پخش شایعه استعفای رئیس‌جمهور چه بود؟/ تلاش رادیکال‌ها برای ایجاد تنش در سطوح بالای حاکمیت/ رمزگشایی از اعتراف بلینکن درباره ایران

  22. قدرت دفاعی ایران را با یک سلسله رزمایش نشان می‌دهیم

  23. سازنده ورزشگاه «آزادی» کیست؟

  24. ادعاهای نادرست جهانگیری! / مجادله قالیباف و رسایی در مجلس/ وقتی برخی چهره ترامپ را غلط‌انداز به تصویر می‌کشند! 

  25. ادعای همتی درباره موافقت رهبری با طرح مجدد دو لایحه جنجالی

آخرین عناوین