حضور ۲ میلیون اتباع غیرمجاز در ایران/ انسداد مرز در اولویت قرار گرفت

  4031113146 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر کشور با بیان اینکه حداقل ۶ میلیون اتباع در کشور داریم که ۲ میلیون نفر از آنها غیر مجاز هستند، گفت: انسداد مرز از طریق دیوار و شیوه اپتیکی و انسداد کامل در اولویت قرار گرفت.

حضور ۲ میلیون اتباع غیرمجاز در ایران/ انسداد مرز در اولویت قرار گرفت

به گزارش مهر، اسکندر مؤمنی، وزیر کشور امشب (۱۳ بهمن‌ماه) در جریان حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: تلاش می‌کنیم استانداران یک شخصیت حقوقی مستقل جدا از تک تک استانداری‌ها داشته باشند. الان همه وزرا شخصیت مجزا دارند اما هیئت وزیران شخصیت مجزای حقوقی دارند که بحث‌های کلان در هیئت وزیران مطرح می‌شود.

وی افزود: درصدد هستیم که استانداران غیر از اینکه در هر استانداری هستند، مجمع استانداران به عنوان مجمع حقوقی مجزایی شکل گیرد که تا الان نیز الحمدالله به خوبی شکل گرفته است. چهار نشست تا الان برگزار کردیم که سه نشست از آن را رئیس جمهور شرکت کردند. فکر می‌کنم در مسیر درستی قرار گرفتیم به هر حال جمع استانداران یک تجربیات بسیار خوبی در میدان دارند و تصمیماتی که در مرکز گرفته می‌شود و بازخوردی که برمی‌گردد این تصمیم به این پختگی می‌رسد.

وزیر کشور گفت: وزارت کشور حدود ۱۵۰۰ شهرداری دارد. بررسی‌هایی که در جمع استانداران صورت گرفت، پروژه‌های متوقف شده حدود ۴۵۰ هزار میلیارد تومان به صورت ریالی و حدود ۴ میلیارد دلار ارزی پروژه‌هایی هستند که به دلایل مختلف از جمله زیست محیطی، قضائی و یا داشتن معارض متوقف شده است و حدود ۳۰ درصد از این پروژه‌ها پیشرفت داشته است. استانداران ملزم شدند که این موانع را رفع کنند.

وی افزود: برآوردی که داشتند حدود ۲۵۰ هزار شغل در این میزان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی وجود دارد.

وزیر کشور در خصوص وضعیت اتباع خارجی در کشورمان گفت: بر اساس برآوردها حداقل ۶ میلیون اتباع خارجی در کشور داریم و حداقل ۲ میلیون از آنها غیر مجاز هستند. آن‌هایی که اصلاً شناسایی نشدند را نمی‌توان آمار گرفت اما این حداقل‌هایی است که همکاران من برآورد کردند.

وی افزود: ما سه مسیر را دنبال می‌کنیم که یکی از آن طرد اتباع غیر مجاز است. ما مشترکات زیادی با همسایگان داریم اما توان کشور نیست که این همه میهمان را پذیرایی کند. کمک‌های مجامع بین‌المللی نزدیک به صفر است و فرصت‌های شغلی زیادی از هموطنان گرفته می‌شود و گریزی نداریم این را به دور از هیجانات ساماندهی کنیم.

مؤمنی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار اتباع در مرز صورتجلسه شدند و با همکاری سازمان بین‌المللی مهاجرت ثبت شد و این مهاجرین به کشورهای خودشان برگردانده شدند، بیان کرد: انسداد مرز در اولویت قرار گرفت که شامل دیوار و انسداد اپتیکی و بقیه بخش‌ها برای انسداد کامل و اشراف مرز است.

مؤمنی در خصوص نحوه برگزاری انتخابات سال آینده گفت: بر اساس زمانبندی انتخابات شوراها باید اواخر بهار سال آینده برگزار شود و ما بر اساس همین اعضا را انتخاب کردیم. اما در مجلس برای اینکه همه شهرهایی که انتخابات نمایندگی دور دوم مجلس را برگزار کنند یک تأخیر ۶ ماهه انداختند لذا ما زمانبندی خود را ادامه می‌دهیم.

وی افزود: در حال حاضر انتخابات میان دوره‌ای مجلس با قوانین فعلی فقط در یک شهر می‌تواند برگزار شود و آن هم تبریز است.

مؤمنی در خصوص اخباری که در رسانه‌ها مطرح شده است مبنی بر محدودیت تردد هفت روزه با پلاک‌های شهرستان در شهر تهران گفت: قطعاً مخالف این طرح هستیم و به عنوان وزیر کشور قطعاً اجازه این کار را نخواهم داد. اولاً هیچ‌گونه از مشکلات ترافیکی را حل نمی‌کند زیرا با توجه به عوارض موجود اذهان به سمت درآمدزایی می‌رود.

وی ادامه داد: ما نمی‌توان قوانین را زود زود عوض کنیم شهر اداره نیست و مردم کارمند ما نیستند که هر موقع خواستیم آئین‌نامه‌ها را تغییر دهیم. مردم می‌خواهند در شهر آرامش داشته باشند زندگی قابل پیش‌بینی داشته باشند و هر روز تغییرات جدیدی ایجاد نشود.

وزیر کشور افزود: و نکته سوم اگر بقیه شهرها همین تصمیم را بگیرند که خودروهای پلاک تهران وارد آن شهرها می‌شود عوارض سنگین بر آن ببندند، یک واگرایی ایجاد می‌شود و سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۶۵۵۱۶۰۰:۰۱:۳۲ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
ما مجاز و غیر مجاز نداریم. همه افغانها غیر مجاز محسوب میشن چون: نه مثل ایرانیهای ترکیه ، پول بردن که خونه بخرن نه مثل ایرانیهای کانادا و اروپا تخصص داشتن نه مثل ایرانیهای آمریکا سرمایه داشتن هیچ منفعتی بجز اشغال کردن شغلهای پایین کشور که خود ایرانیهای رده پایین به این شغلها نیاز واجب دارند و استفاده از یارانه پنهان سوخت و نان و آب و انرژی و ناامن کردن جامعه ، کار دیگه ای نکردن کمبود نیروی کار در ایران با وجود نرخ بالای بیکاری، به دلیل دستمزدهای پایین و بیگاری است که در صنایع ایران رایج است
سینا۳۷۶۵۵۸۳۰۲:۱۴:۲۵ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
احتمالآمنظورایشان20 میلیون مهاجرافغانی بوده که لابدصفرآن درست چاپ نشده است!درصورتی که همه آحادمردم میدانندکه فقط نزدیک به8 میلیون آنهادرتهران والبرزبسرمیبرند!
ناشناس۳۷۶۵۶۴۳۰۶:۲۴:۳۲ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
به مراتب بیشتر هستند اینها.
ناشناس۳۷۶۵۷۱۷۰۸:۳۷:۲۹ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
بیش از 10 میلیون فقط افغانی در ایران حضور دارند به غیر اتباع سایر کشورها.قبول صحیح مشکل نیمی از راه حل مشکل است
ناشناس۳۷۶۵۸۱۴۰۹:۴۹:۲۱ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
افغانی ها هر ماه خروج ارز از کشور دارند که باعث رشد قیمت دلار میشه
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. ثابتی: نگذاشتیم رئيسی برجام را احیا کند !

  2. پزشکیان مقابل قانون حجاب ایستاد:‌ نمی‌توانم آن را اجرا کنم/ اعلام دلیل مخالفت رئیس‌جمهور با قانون حجاب

  3. «هر چه زودتر کشورت را به ما بفروش» !

  4. همتی بالاخره کنار رفت اما ...

  5. ترامپ به در می گفت که دیوار بشنود!

  6. اتحادیه اروپا: ایران فورا به برجام بازگردد!

  7. آمار رسمی مهاجرین افغانستانی در ایران اعلام شد/ حضور میلیونی افغانی‌های غیرمجاز

  8. نمایندگان به «همتی» اعتماد نکردند

  9. کسانی که در انتخابات شرکت نکردند، حق ندارند درباره بقیه صحبت کنند/ با هر درصدی به مجلس رفته‌ام، وزیر را پایین کشیدم

  10.  از تحقیر و تمسخر زلنسکی تا اخراجش از کاخ سفید/زلنسکی: «آیا می‌توانم پاسخ بدهم؟»/ترامپ: «نه، تو خیلی حرف زدی!»

  11. عارف: بنزین برای دولت نیم دلار تمام می‌شود اما ۱۵۰۰ تومان می‌فروشیم

  12. پزشکیان را روی صندلی زلنسکی تداعی کنید! / انتقاد مرعشی از قیمت فعلی بنزین/ یک احتمال عجیب درباره آینده همتی

  13. بن بست در «وفاق» فقط با رفتن «همتی»؟!

  14. این حکمرانی اقتصادی همه را دلال کرده است!

  15. پشت‌پرده جوسازی‌های جدید علیه ایران

  16. سوپر رادیکال‌ها به‌دنبال پاره‌کردن وفاق‌نامه!/ افزایش فشارها و احتمال تغییر استراتژی هسته ای ایران / رکوردزنی ظریف در استعفا

  17. معاون رئیس‌جمهور، تقصیرها را به گردن دولت قبل انداخت/ چرا ترکیه علیه ایران گستاخی می‌کند؟ /واکنش ابطحی به حواشی دیدار ترامپ و زلنسکی

  18. نامه لازم نیست؛ توافق آماده است!

  19. موج سواری جدید رجب!

  20. مهدی یراحی به چه دلیلی شلاق خورد؟

  21. توضیحات ظریف درباره استعفایش از حضور در دولت

  22. واکنش ثابتی به استعفای ظریف/ هنوز چند مسئول دیگر با فرزندان دوتابعیتی در دولت حضور دارند

  23. سفره هایی که روز به روز کوچک تر می شود...

  24. ریزش دلار پس از عزل همتی توسط مجلس/ بوی تغییر به مشام می‌رسد؟

  25. تصمیم مسعود این است؟/ زمزمه‌هایی از استیضاح وزیر بعدی دولت/ تلاش نمایندگان برای ابلاغ قانون حجاب 

آخرین عناوین