پاسخ یک مقام بلندپایه سیاسی به رژیم صهیونیستی / عبدی همچنان با اعدام مخالفت می‌کند/ طلبکاری به سبک خانم بازیگر

گروه سیاسی الف،   4031205066 ۳۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال‌کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند‌ ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی «الف» با رصد اخبار، رویدادهای مهم و همچنین تحلیل‌های صورت‌گرفته، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

پاسخ یک مقام بلندپایه سیاسی به رژیم صهیونیستی / عبدی همچنان با اعدام مخالفت می‌کند/ طلبکاری به سبک خانم بازیگر

سکوت مرگ‌بار آژانس مقابل بمب‌سازها

روزنامه فرهیختگان نوشت:

در آستانه برگزاری جلسه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) مدیرکل آژانس، رافائل گروسی، در یک نشست خبری در ژاپن بار دیگر به مطرح کردن اتهاماتی علیه تهران پرداخت. گروسی در اظهاراتی تأکید کرد که ایران باید اثبات کند که به دنبال دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای نیست و آژانس باید خود اقدام به راستی‌آزمایی این ادعا‌ها کند. این سخنان در حالی مطرح می‌شود که ایران همواره تأکید کرده است که برنامه هسته‌ای‌اش صرفاً برای اهداف صلح‌آمیز است و حداکثر همکاری را نیز با آژانس داشته تا حدی که بر اساس بیانیه واکنشی سازمان انرژی اتمی یک چهارم بازرسی‌های آژانس از ایران صورت گرفته است. در طی این حجم بازرسی اکنون این آژانس است که اگر ادعایی می‌کند باید شواهد آن را ارائه دهد نه اینکه هر بار با اتهام‌زنی توپ را در زمین ایران بیندازد. 

اتهام‌زنی‌ها به ایران و چشم‌پوشی از خطا‌های علنی متحدان غرب دلیل کافی برای اثبات این مدعاست که آژانس برای اعمال بازرسی‌های شدید بر ایران صرفاً مناسبات سیاسی را مد نظر قرار می‌دهد و مناسبات سیاسی سیال خود را نیز با رویکرد سیاسی دولت‌های مختلف در آمریکا هماهنگ می‌کند. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به عنوان نهاد نظارتی اصلی بر اجرای پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT)، وظیفه دارد تا برنامه‌های هسته‌ای کشور‌های مختلف را تحت نظارت خود قرار دهد. این نظارت‌ها که با ادعای اطمینان از اینکه هیچ کشوری به دنبال تولید سلاح هسته‌ای نباشد، انجام می‌شود در مورد ایران با سایر کشور‌ها با تبعیضی آشکار اعمال می‌شود.

فرانسه، انگلیس و ایالات متحده هر سه عضو پیمان NPT هستند و به‌طور رسمی برنامه هسته‌ای خود را تحت نظارت‌های آژانس قرار داده‌اند. این کشور‌ها به‌طور قانونی متعهد به عدم گسترش سلاح‌های هسته‌ای هستند و برنامه‌های هسته‌ای خود را به‌طور شفاف گزارش می‌دهند. با این حال، به‌دلیل وضعیت خاص این کشور‌ها به‌عنوان قدرت‌های هسته‌ای رسمی، نظارت‌ها بیشتر بر روی تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز و غیرنظامی آن‌ها متمرکز است و هیچ‌گونه بازرسی شدید یا نظارت گسترده‌ای از تأسیسات هسته‌ای نظامی آن‌ها انجام نمی‌شود.

******

عبدی همچنان با اعدام مخالفت می‌کند

عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با انتشار یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت:

پس از کشته شدن یک جوان دانشجو و سرقت لپ‌تاپ و تلفن او، چند یادداشت در این باره نوشتم. خلاصه آنها این بود که تاکید بر مجازات و به‌ویژه اعدام، مسأله را حل نمی‌کند. گر چه مسئولیت‌های فردی در ارتکاب جرم وجود دارد، و هر جرمی را یک یا چند نفر انجام می‌دهند و از این نظر باید میان افراد مجرم و دیگران با اجرای مجازات تفاوت قایل شد، ولی در نهایت جرم یک مسأله فردی نیست، بلکه یک پدیده اجتماعی است و باید ریشه‌یابی اجتماعی شود. آقای پزشکیان هم در جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی به درستی گفت که: «قتل دانشجوی دانشگاه تهران به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد.»

تأکید بر فرد و مجازات او با حداکثر شدت، موجب دو انحراف جدی می‌شود. اول اینکه از ریشه‌ یابی علل ارتکاب جرم غفلت می‌شود. دوم اینکه ارتکاب برخی از جرایم تابع شدت مجازات نیست و هر چه مجازات شدید شود، لزوماً آن جرم مهار نمی‌شود یا کاهش نمی‌یابد، مجازات در این موارد فلسفه دیگری دارد. پس از این یادداشت انتظار می‌رفت که اگر رسانه‌ای خواست که به آن بپردازند، اسیر جو روانی نشود. یکی از دوستان متنی را در نقد یادداشت‌های من را فرستاد که در خبرگزاری تسنیم منتشر شده بود. انتظار می‌رفت که یک خبرگزاری بزرگ مطالبی را منتشر کند که حداقلی از اعتبار علمی و منطقی را داشته باشد و از گزاره‌های در خور استفاده کند نه به خاطر من، بلکه به خاطر اعتبار رسانه و احترام به خوانندگان خود.

روشن است که از نظر بنده این دو جوان قاتل گرچه مرتکب جنایت شده‌اند و باید محاکمه و عادلانه مجازات شوند ولی آنان نیز از منظری فراتر از جنایت رخ داده، آسیب دیده و قربانی هستند. خوب اگر شرایط به گونه‌ای باشد که جوانان کشور از طریق نهادهای اجتماعی، جامعه‌پذیر نشوند و در جامعه حل و جذب نشوند و نیازهای متعارف آنان از طریق هنجارهای پذیرفته شده تامین نشود، نه راحت ولی در نهایت تعداد زیادی از آنان مرتکب جرم خواهند شد. چگونه این امر بدیهی را می‌توان رد کرد؟ این کار فقط از کسی برمی‌آید که واقعیت و منطق نزد او کم‌ارزش باشد. 

مسئولیت‌های فردی در ارتکاب جرم در جای خود هست، ولی نادیده گرفتن عوامل ساختاری و اقتصادی و اجتماعی موجب می‌شود که نه تنها جرم کم نشود، بلکه بیش‌تر هم بشود. اجازه دهید آمار و ارقام دقیق‌تری از انواع سرقت و تعداد دستگیرشدگان این جرم را طی ۱۶ سال از ۱۳۸۵ تا ۱۴۰۱ مرور کنیم. یعنی از اغاز سلطه بلامنازع تندروها در کشور. این آمار در سالنامه آماری ۱۴۰۱ مرکز آمار جدول ۳-۱۵ درج شده است.

******

هدیه ای که نمایندگان برگرداندند

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس، در تذکری شفاهی با اشاره به روند استیضاح وزیر اقتصاد و دارایی، از هوشیاری و بصیرت نمایندگان مجلس دوازدهم قدردانی کرد.

وی با اشاره به تلاش برخی مدیران و مقامات برای جلوگیری از استیضاح، اظهار داشت: «زمانی که یک رئیس سازمان، ۷۵ نفر از نمایندگان را به جلسه‌ای در ایام استیضاح دعوت می‌کند، اما تعداد شرکت‌کنندگان حتی به اندازه انگشتان یک دست هم نمی‌رسد و همان افراد نیز هدایای دریافت‌ شده را به دستگاه‌های نظارتی تحویل می‌دهند، نشان‌دهنده هوشیاری مجلس است.»

حاجی دلیگانی همچنین از فشارهای مختلف بر نمایندگان برای صرف‌نظر از استیضاح پرده برداشت و افزود: «مدیران عامل بانک‌ها، معاونان بانک مرکزی، برخی استانداران و مدیران، به‌طور مستمر با نمایندگان تماس می‌گیرند و تلاش دارند که روند استیضاح متوقف شود، اما نمایندگان با استواری در برابر این فشارها ایستاده‌اند.»

وی با اشاره به افزایش امضاهای استیضاح از 75 به 102 امضا، تأکید کرد: «نمایندگان همچنان در حال اضافه کردن امضاهای خود هستند و حتی برخی اعلام کرده‌اند که روز استیضاح رأی خود را به‌صورت علنی اعلام خواهند کرد.»

******

طلبکاری به سبک خانم بازیگر

خبرگزاری فارس نوشت:

سلبریتی‌ها نشان داده‌اند که محتاج توجه هستند و در این زمینه در فضای آزاد اطلاعاتی که در کشور وجود دارد برای دیده شدن اقدامات مختلفی انجام می‌دهند و حتی پای در امور سیاسی هم می‌گذارند. جالب اینجاست که بسیاری از این افراد که وارد گود سیاست شده‌اند به دلیل اینکه سررشته‌ای از امور این حوزه ندارند و از سواد رسانه‌ای کافی برخوردار نیستند،‌ دچار اشتباهات فاحش می‌شوند.

مشاور و فرد آگاهی هم کنار آنان نیست که این افراد را به درستی راهنمایی کند. بعضا همین اشتباهات مداوم سبب می‌شود که کم کم به حاشیه رفته و سرنوشت خود را تغییر دهند. برخی از سلبریتی‌های پشیمانی که حالا با رفتارهای خارج از قاعده به خارج از کشور رفته‌اند از این نوع افراد هستند که مجبور شده‌اند شغل‌هایی مانند رانندگی «تاکسی اینترنتی»‌ را برای خود برگزینند.حالا یکی از بازیگرانی که در تلویزیون شناخته شده و با بازی در سریال‌های تلویزیونی توانسته اسم و رسمی برای خود دست و پا کند در روز تولدش با الفاظی قابل تامل به سیاه نمایی درباره وضعیت کشور بعد از انقلاب اسلامی پرداخته است.

«شقایق دهقان» در این پست در صفحه اینستاگرام خود از عالم و آدم طلبکار شده و هر چه دلخواهش بوده نوشته و عاقبت عنوان کرده که در این شرایط به وی ظلم شده است! اینکه در قبل از انقلاب وضعیت سینمای ایران با فیلم فارسی چه بود بر همه مکشوف است اما اینکه فردی که به عنوان یک بازیگر تلویزیونی شناخته می‌شود و در فضایی که بعد از انقلاب اسلامی در رسانه ملی به‌وجود آمده توانسته ایفای نقش کند، همه این موارد را نمی بیند موضوعی است که به نظر می‌رسد افراد قبل از هر نوع سیاه نمایی باید به کارنامه کاری خود که در همین بستر شکل گرفته نگاه کنند.

فضای آزاد ارائه نظرات به این معنا نیست که سلبریتی‌ها بدون قاعده و توجه به درستی گفتار برای جلب نظر دیگران به موضوعات غلط تکیه کنند. این افراد اگر در فضای هالیوود یا سینمای کشورهای غربی بودند قطعا باید پاسخگوی سخنانی که بر زبان رانده‌اند‌، می‌بودند.متاسفانه دیده می‌شود برخی از بازیگرانی که کم کار شده‌اند نیز در این حیطه اقدام به سیاه‌نمایی و پمپاژ ناامیدی به جامعه می‌کنند که این رویه غلط نه تنها گره‌ای از کار آنان باز نمی‌کند بلکه باعث منزوی‌تر شدن آنان می‌شود و بساط سوء‌استفاده ضدانقلاب از این افراد را مهیا می‌کند.

فضای بازیگری نیز به عنوان یک مارکتینگ و بازار شناخته می‌شود و هر روز افراد بیشتری جذب این بازار می‌شوند. خصوصا اینکه غیر از تلویزیون و سینما،‌ نمایش خانگی نیز اضافه شده و جا برای ایفای نقش‌های مختلف باز است. از این رو این خانم بازیگر باید از هم‌صنفی‌های خود که چرا به وی توجه نمی‌کنند،‌ گلایه کند نه اینکه همه چیز را با هم ادغام کرده و نتیجه دور از ذهن بگیرد.

******

چرا پزشکیان برای مراسم شهید نصرالله به لبنان نرفت؟

روزنامه خراسان نوشت:

چند روز قبل و همزمان با نزدیک شدن به تاریخ برگزاری مراسم تشییع و تدفین شهیدان «سید حسن نصرالله» و «سید هاشم صفی الدین» در لبنان، دولت این کشور در اقدامی ناگهانی و غیرمنتظره، از ممنوع‌‍‌شدن نشستن پروازهای ایرانی بر باند فرودگاه بیروت خبر داد؛ حرکتی که موجب سرگردان شدن شمار قابل توجهی از مسافران لبنانی و دیگر کشورها در ایران شد. همان برهه دولت لبنان مدعی شد که این حرکت در هماهنگی با تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران و به طور خاص علیه شرکت‌های هواپیمایی کشورمان است. با این حال، برخی منابع آگاه و رسانه ای اعلام کردند که رژیم اشغالگر قدس از کانال آمریکا به دولت لبنان هشدار داده که در صورت نشستن هواپیماهای ایرانی بر باند فرودگاه بیروت، یا آن ها و یا فرودگاه مذکور را هدف قرار خواهد داد.  پیش از آن نیز برخورد غیردیپلماتیک مقامات انتظامی فرودگاه سعد حریری با یکی از دیپلمات های ایرانی سبب حاشیه و جنجال شد.

حالا اما پس از این جنجال آفرینی ها، روز گذشته خبرگزاری فارس در گزارشی به این که کدام مقام ایرانی به عنوان رئیس هیئت ایرانی در مراسم تشییع حضور پیدا می کند، دعوت نشدن مسعود پزشکیان توسط همتای لبنانی را دلیل اصلی عدم حضور وی در بیروت عنوان کرد و نوشت :«به رغم درخواست‌های متعدد برای تشییع پیکر سید حسن نصرالله در ایران، این امر به‌دلیل مسائل فقهی و شرعی مبنی‌بر لزوم تسریع در تدفین پیکر پس از خاک‌سپاری موقت، منتفی شد. همزمان کارشکنی‌های آمریکا و لغو پروازها از مبدأ ایران مانع از حضور مردم و برخی از مقامات ایرانی در مراسم تشییع در لبنان شد.براساس این گزارش، اگر چه آقای پزشکیان برای حضور در مراسم اعلام آمادگی کرده بودند، اما دولت لبنان دعوتی برای رئیس‌جمهور ایران ارسال نکرد و حضور آقای قالیباف نیز پس از پیگیری‌های او و به دعوت نبیه بری، رئیس مجلس لبنان، انجام خواهد شد.»

اگر چه حالا نباید به سراغ حواشی رفت اما رویکرد ضد ایرانی دولت جدید لبنان در قبال تهران و دعوت نکردن رئیس جمهور کشوری که همواره به عنوان متحد لبنان شناخته می‌شود، نشان می‌دهد که تمایل دارند سناریوهای صهیونیستی را پیاده‌سازی کنند. دستگاه دیپلماسی کشورمان لازم است که به این موضوع ورود کند و با یادآوری کارنامه ایران در همراهی با لبنان و کمک های کشورمان در حفظ خاک این کشور و جایگاه قدرتمند ایران در غرب آسیا ، جلوی این زیاده روی دست نشانده های صهیونیستی را بگیرند.

******

رد پای کدام سازمان را در گرانی‌های اخیر باید دنبال کرد؟ 

خبرگزاری تسنیم نوشت:

مسعود پزشکیان در جریان بازدید از وزارت امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: «همان‌گونه که در مجلس گفتم، الآن هم دوباره می‌گویم که تمام سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی در جلسه سران قوا با حضور تیم اقتصادی دولت و رؤسای کمیسیون‌های اقتصادی مجلس و کارشناسان تصمیم‌گیری شده است.»

در واقع طبق اظهارات رئیس جمهور، سیاست‌های ارزی که با روی کار آمدن دولت چهاردهم در دستور کار قرار گرفت، ذیل تفکرات وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه توسط بانک مرکزی اجرا شده است، تصمیماتی که مشخصاً در این 6 ماه منجر به التهابات سنگین در بازار ارز و طلا و به‌تبع آن بازار کالا شده است، این افزایش نرخ‌ها کم‌کم خود را در شاخص تورم بهمن ماه نشان دادند به‌طوری که طبق گزارش مرکز آمار ایران تورم ماهانه بهمن به عدد 305.5 رسید و نسبت به ماه قبل 4.1 درصد افزایش یافت که بیشترین افزایش از اسفند 1401 است.

این روزها در شرایطی که در چند روز آتی جلسه استیضاح وزیر اقتصاد برگزار خواهد شد، نباید از نقش رئیس سازمان برنامه و بودجه در التهابات ارزی اخیر غافل ماند. به‌گفته کارشناسان اولین پالس گرانی و التهاب در بازارها توسط سازمان برنامه و بودجه صادر شد. مشخصاً در بودجه 1404 ارز کالا‌های اساسی حدود 3 میلیارد دلار کم شده و نرخ 28 هزار و 500 متناسب با تورم تا انتهای سال افزایش یافته است، این در حالی است که بیش از چهار الی پنج سال است که کشور با تورم بالای 40 درصد دست‌وپنجه نرم می‌کند و تصویب چنین بودجه‌ای منجر به افزایش تورم خواهد شد. از سویی با افزایش نرخ ارز نیمایی به 55 هزار تومان، یکی دیگر از زمینه‌های تشدید تورم مهیا شد، از آن سو افزایش 2برابری نرخ ارز محاسباتی گمرک نیز عامل دیگری برای افزایش قیمت کالاها محسوب می‌شود.

******

اتهامات عجیب «عیسی کلانتری» به مخالفان مذاکره

عیسی کلانتری، معاون سابق حسن روحانی در دولت اعتدال و وزیر دولت اصلاحات، در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد، اتهامات عجیبی را به کسانی وارد کرده که مذاکره با آمریکا را نادرست می‌دانند. بخش‌هایی از این مصاحبه به شرح زیر است:

* گروهي كشور را به حاشيه كشاندند. ايران طي سال‌هاي اخير سرمايه‌گذاري مولدي صورت نداده است. به قيمت‌هاي ثابت 9سال قبل (سال 95) در ايران 350هزار ميليارد تومان سرمايه‌گذاري شده است؛ اما طي 5 سال اخير يعني از سال 98 تا 1403 مجموعا، 50 هزار ميليارد تومان سرمايه‌گذاري شده است. با اين روند كشور ساخته نمي‌شود و مشكلات مردم حل نمي‌شود. افرادي كه به دولت و مردم توهين مي‌كنند و مذاكره را نفي مي‌كنند، شكم‌شان سير است، منافع‌شان هم در تحريم و جنگ و تنش و گسترش فقر است. آنها از فقر مردم ثروتمند مي‌شوند. كاسبان تحريم در كدام دسته و گروه حضور دارند؟ فساد 3.8 ميليارد دلاري مگر در زمان مديريت همين آقايان ثبت نشد؟ اما هيچ كس هم به آنها نمي‌گويد، بالاي چشم‌تان ابروست!

* بايد ببينيم چه عاملي باعث ناديده گرفتن منافع ملي كشور شده است؟ حتما فاكتورهايي وجود دارند كه عده‌اي خاص به دنبال آن بودند و كشور را به اين روز انداختند. حتما بايد مراودات بين‌المللي كشور به منوال 4 دهه گذشته باقي بماند تا تندروها و كاسبان تحريم سودهاي كلان به جيب بزنند. امروز ايران براي هر نقل و انتقال بانكي بايد 30 درصد بيشتر هزينه كند. اغلب اين پول به جيب كاسبان تحريم مي‌رود. وقتي با جهان نتوان ارتباط برقرار كرد، اقتصاد كوچك‌تر مي‌شود. اقتصاد كوچك‌تر تبعيض بيشتري را ايجاد كرده و ضريب جيني بيشتري را ايجاد مي‌كند. در اين وانفسا اقليتي ثروتمند مي‌شوند و اكثريت انبوهي فقير‌تر مي‌شوند.

* فشارها روي دولت فزاينده است. يك روز تندروها استيضاح وزرا را كليد مي‌زنند و روز ديگر در صدا و سيما تريبون در اختيار آنها قرار داده مي‌شود تا به دولت توهين كرده و اصل سياست تنش‌زدايي را زير سوال ببرند.

******

با گل و شیرینی به استقبال قاتلان دانشجوی مظلوم برویم!

سایت مشرق‌نیوز نوشت:

الهه کولایی، از فعالان اصلاح‌طلب به تازگی طی اظهاراتی در یک نشست با اشاره به حادثه قتل یک دانشجو توسط زورگیرها گفته است: « قتل مظلومانه این جوان قلب همه ما را به درد آورد. البته قاتلان هم خودشان مقتول بودند؛ یعنی آنها هم قربانی نابه‌سامانی‌های اقتصادی و اجتماعی هستند که امروز در کشور ما گسترش یافته و چشم‌انداز نگران کننده‌ای پیش روی ملت ایران قرار داده است».

* برخی سیاسیون جمهوری اسلامی در هر رویداد تلخ و شومی به اسم همدردی اما با انگیزه کاسبی وارد می‌شوند تا ابزار و پله‌ای برای ضربه زدن به نظام بسازند و حرف‌های خانم کولایی یک مصداق آشکار در این زمینه است. دقت شود که با فرض غلط خانم کولایی عملا باید در تمام زندان‌ها را باز کرد و با گل و شیرینی به استقبال اشرار و جانیانی رفت که بی‌گناه بوده‌اند اما به دلیل مدیریت بد جمهوری اسلامی در اقتصاد و اجتماع مجبور به ارتکاب به جرم شده‌اند! فرضی غلط که حتی می‌تواند جانیان بزرگ تاریخ مثل شمر و ابن‌ملجم و منافقین و... را هم تبرئه کند و آنها را قربانیان شرایط خاص اجتماعی بنامد.

در این فرض غلط همچنین گزینه‌ای به نام عقلانیت و اختیار و انتخاب فردی هم وجود ندارد و این مسئله بی‌بنیادی کامل حرف‌های کولایی را اثبات می‌کند. همچنین اشاره کولایی به شرایط بد اقتصادی و اجتماعی در ایران هم صحیح نیست و ایران ما اگرچه مثل تمام دیگر کشورهای جهان با مشکلاتی روبه‌روست اما بحران ندارد، دچار قحطی نیست، حاکمیت توانسته ارزان‌ترین نان و سوخت و مالیات و درمان را به مردم ارائه کند و نرخ بیکاری ایران هم تک‌رقمی است و فرصت‌های شغلی خالی آنقدر زیادند که اقتصاد ایران عملا مجبور به واردات نیروی کار است.

آیا قاتلان آن دانشجوی مظلوم اگر مشکل اقتصادی داشتند؛ نمی‌توانستند یکی از این مشاغل بر زمین مانده را بردارند و یا در یک شغل صاحب مهارت شوند؟ پاسخ روشن است…

******

پاسخ یک مقام بلندپایه سیاسی به رژیم صهیونیستی 

ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، در شبکه اجتماعی ایکس پیرامون هرگونه اقدام علیه ایران به رژیم صهیونیستی هشدار داد.

در این توییت آمده است: «هرگونه اقدام نابخردانه رژیم صهیونیستی نه تنها با پاسخی قاطع روبرو خواهد بود، بلکه ویرانگر و پشیمان کننده برای این رژیم مواجه خواهد بود. دوران «او بزند، ما دوباره خواهیم ساخت» به پایان رسیده است.»

پیش از این مسعود پزشکیان رئیس جمهوری گفته بود: «می‌گوید مراکز هسته‌ای را می‌زنیم، تو بزن ما دوباره می‌سازیم. مراکز هسته‌ای ما در ذهن بچه‌های ماست نه روی زمین.»

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۹۹۳۳۵۲۱:۱۸:۲۲ ۱۴۰۳/۱۲/۵
اگر اسراییل به تاسیسات اتمی ایران حمله کند و موجب انتشار موارد رادیو اکتیو شود ایران هم حق مقابله به مثل خواهد داشت و مواد رادیو اکتیو را در قالب dirty nucleur bombکلاهک موشکهای فراصوت به سمتشان شلیک کند حتی اگر موشکها را در هوا هم بزنند مواد رادیواکتیو در سطح وسیعتر منتشر خواهد شد و با توجه به وسعت اسراییل اثرات آن بسیار بیشتر از اثرات آن بر ایران خواهد بود ..همیشه قرار نیست تشعشعات رادیواکتیو پس از انفجار اتمی، مانند آنچه در هیروشیما روی داد، در محیط پراکنده شوند. گاهی می‌توان از بمب کثیف برای این کار استفاده کرد. در بمب کثیف مواد رادیواکتیو پس از انفجار متعارف غیراتمی در محیط پراکنده می‌شوند و آنجا را به تشعشعات رادیواکتیو آلوده می‌کنند...پس بهتر است قبل از اتخاذ هر گونه تصمیمات تهاجمی به عواقب آن فکر کنند ... برتری اسراییل در جت های رادار گریز است برتری ایران هم برتری موشکهای فراصوت است پس برای برقراری موازنه تهدید موشکهای فراصوت حاوی مواد رادیو اکتیو از موشکهای فراصوت معمولی بیشتر است باید بدانند اگر به ایران حمله و موجب انتشار رادیواکتیو. شوند خودشان هم در معرض قرار خواهند گرفت
ناشناس۳۷۹۹۳۳۹۲۱:۱۹:۲۷ ۱۴۰۳/۱۲/۵
آقای عبدی کسانی که تندرو می نامید تندرو نیستند این شمائید که به شدت کندرو هستید
ناشناس۳۷۹۹۷۱۱۰۷:۰۸:۵۳ ۱۴۰۳/۱۲/۶
ایران و آمریکا در مورد دهها موضوع با هم اختلاف و دشمنی دارند.هرگز نمی شود فقط در مورد یک قضیه با هم توافق کنند چون دشمنی در موارد دیگر ان یک توافق را بی اثر خواهد کرد.
ناشناس۳۷۹۹۳۴۶۲۱:۲۲:۴۰ ۱۴۰۳/۱۲/۵
در اوج سخت ترین مشکلات اقتصادی کسی حق ندارد از کس دیگری دزدی کند مخصوصا از طبقه متوسط و فقیر چه برسد به اینکه بخواهد به او چاقو هم بزند. این همه انسان های شریف دارند سخت ترین کارها را با حقوق کم انجام می دهند یعنی آن ها نمی توانستند دزدی و خلاف کنند؟؟؟
ناشناس۳۷۹۹۳۵۱۲۱:۲۵:۴۲ ۱۴۰۳/۱۲/۵
کسانی که با مذاکره مخالفت می کنند عقل دارند و می دانند غرب مخصوصا ترامپ به تعهد خود عمل نخواهد کرد و فقط می خواهد ایران به تعهد خود عمل کند. این تهمت هایی که به مخالفان مذاکره زده می شود پوچ است
ناشناس۳۷۹۹۷۹۸۰۸:۵۷:۲۵ ۱۴۰۳/۱۲/۶
مگر فقط این هست؟ دنبال رو دشمنان می خواهند منافع ملی واگذار شود تا دشمن با خیال راحت ایران را تجزیه کند
ناشناس۳۷۹۹۳۶۰۲۱:۳۰:۱۲ ۱۴۰۳/۱۲/۵
آقای کلانتری شما با این دولتی که از آن حمایت کردید کشور را با تورم وحشتناک مواجه کردید بعد به کسانی که مقصر را می خواهند استیضاح کنند تندرو می گویید؟؟؟
ناشناس۳۷۹۹۳۶۴۲۱:۳۳:۳۳ ۱۴۰۳/۱۲/۵
آقای همتی یک ماه پیش اعلام کرد صادرات غیرنفتی 18 درصد رشد داشته و کسری تراز تجاری کاهش یافته و رکورد فروش نفت در ماه گذشته شکسته شده پس چگونه گران شدن دلار تا این حد در زمان وزارت خود را می تواند توجیه کند؟؟؟
ناشناس۳۷۹۹۸۰۲۰۹:۰۰:۵۷ ۱۴۰۳/۱۲/۶
دولت درخواستش را می برد در سران قوا بعد میگه با تصمیم دیگران انجام می شود!! همان کی بود کی بود من نبودم جریان غرب گرا
ناشناس۳۷۹۹۳۶۶۲۱:۳۵:۱۱ ۱۴۰۳/۱۲/۵
آقای پزشکیان مدام می گفت باید با کارشناسان صحبت کرد. معلوم نیست ایشان با کدام کارشناسان صحبت می کند که همه چیز در حال گران شدن و کم آمدن است؟
ناشناس۳۷۹۹۳۹۸۲۱:۴۷:۱۶ ۱۴۰۳/۱۲/۵
عیسی کلانتری پاسخگو باشد مفاسد عظیم پدیده شاندیز و صندوق فرهنگیان و فولاد و پتروشیمی وغیره در زمان مدیریت چه جریانی رُخ داد ؟!
ناشناس۳۷۹۹۵۰۳۲۳:۱۰:۴۴ ۱۴۰۳/۱۲/۵
همان چای دبش هم شروعش در زمان دولت آقای روحانی بود و در زمان شهید رئیسی کشف شد
ناشناس۳۷۹۹۸۵۵۰۹:۴۰:۴۳ ۱۴۰۳/۱۲/۶
ولی وزیر دولت شهید رئیسی متهم شد نه وزیر دولت روحانی!
رادمهر۳۷۹۹۹۲۰۱۰:۳۹:۲۴ ۱۴۰۳/۱۲/۶
متهم نه محکوم اتهام هم بخاطر کوتاهی در انجام وظیفه هست نه هم دستی
ناشناس۳۸۰۰۰۱۰۱۱:۵۶:۴۴ ۱۴۰۳/۱۲/۶
طبق امار موثق دولت روحانی رکورددار مفاسد اقتصادی در تمام دولت ها بود.
ناشناس۳۷۹۹۴۰۵۲۱:۵۱:۲۵ ۱۴۰۳/۱۲/۵
حق کاملا با عباس عبدی است. اعدام به تنهائی هیچ تاثیری در کاهش جرم ندارد و تجربه این سالها هم نشان داده است.تا سرچشمه های ایجاد جرم کاهش نیابد جرم و جنایت هم کاهش نمی یابد. حتی به فرض که این قاتل را آتش بزنند بعد از مدتی دوباره فراموش می شود.
ناشناس۳۷۹۹۵۸۹۰۰:۲۶:۵۵ ۱۴۰۳/۱۲/۶
عبدی یا شما یا هرکس دیگری حق ندارد برای جان انسان‌ها تصمیم بگیرد. جان انسان متعلق به خدا و در دست اوست. هرکس با خدا و دین و شریعت او مقابله و دشمنی کند، به عذابی خوار کننده گرفتار می‌شود. خداوند در چند مورد حکم به قتل و اعدام داده است که صراحتا در قرآن آمده. پس عبدی و همفکرانش به جای فلسفه بافی در مورد اعدام، باید به خاطر مخالفت با امر خدا، فکر عذاب آخرت باشند!
ناشناس۳۷۹۹۸۰۰۰۸:۵۹:۰۰ ۱۴۰۳/۱۲/۶
مانند مدینه فاضله که قوانین جزایی را تسهیل کردن اما روز به روز دزدی ها و شرارت ها بیشتر شده!!!
ناشناس۳۷۹۹۴۱۱۲۱:۵۴:۵۹ ۱۴۰۳/۱۲/۵
عیسی کلانتری جوابگو باشد با برجام و در دوران اوباما چرا هیچکدام از تحریمهای پولی و بانکی و مالی لغو نشدند و سرمایه خارجی جذب نشد ؟!
ناشناس۳۷۹۹۴۱۵۲۱:۵۹:۰۲ ۱۴۰۳/۱۲/۵
عباس عبدی خود بهتر میداند که امار جرم و سرقت از دهه 90 به شدت افزایش یافته و این نتیجه فتنه تندروهای اصلاح طلب در سال 88 است که سبب تحریمهای بانکی و نفتی شدند.
ناشناس۳۷۹۹۴۱۹۲۲:۰۲:۴۴ ۱۴۰۳/۱۲/۵
اژانس چرا در مقابل اسرائیل و انگلیس و فرانسه که بمب اتم دارند سکوت می کند و به برنامه صلح امیز هسته ای پیله می کند ؟!
ناشناس۳۷۹۹۸۲۷۰۹:۱۲:۵۰ ۱۴۰۳/۱۲/۶
آژانس روی ایران حساس هست .
ناشناس۳۷۹۹۴۲۱۲۲:۰۴:۰۸ ۱۴۰۳/۱۲/۵
اقای کلانتری 22 سال مذاکره کردیم چرا تحریم ها روز به روز بیشتر و ارزش پول ملی کمتر شد ؟!
ناشناس۳۷۹۹۴۲۸۲۲:۰۸:۳۷ ۱۴۰۳/۱۲/۵
دکتر قالیباف و نماینده مقام معظم رهبری و برخی نمایندگان مجلس و اقای عراقچی و هیئت ایرانی با 2 فروند هواپیما به بیروت رفتند و در مراسم تشییع میلیونی سید مقاومت شرکت کردند تا اسرائیل بفهمد هیچ غلطی نمی تواند بکند.
ناشناس۳۷۹۹۴۵۸۲۲:۲۸:۰۲ ۱۴۰۳/۱۲/۵
آقای حاجی دلیگانی برخی از نمایندگان مجلس عنوان کرده اند نبود مجلس بهتر از بودنش است مردم باید یک تجمع عظیم مقابل مجلس بکنند
ناشناس۳۷۹۹۴۹۷۲۳:۰۷:۴۷ ۱۴۰۳/۱۲/۵
یکم، جناب عبدی و خانم کولایی، اگر خدای ناکرده و زبانم لال، همین جرم بر علیه خود و یا نزدیکانتان اجرا شده بود، باز هم همین رویه را دنبال می کردید و همین نظریه را داشتید؟؟؟؟؟؟
ناشناس۳۷۹۹۵۲۱۲۳:۲۷:۳۶ ۱۴۰۳/۱۲/۵
کلاهک هسته ای کلاسیک و موشک قاره پیما و کلاهک های تاکتیکی کوچک هسته به تعداد زیاد و توسعه هوش مصنوعی در تسلیحات جدید جواب وراجی های آمریکا و غلط های اضافی اسرائیل هست زمان را برای مذاکره ای که تسلیم محض هست از دست نباید داد تنها مذاکره ای قابل قبول هست که صرفا در مقابل عدم استفاده ایران از کلاهک هسته نه ساخت آن تمام تحریم های ریز و درشت آمریکا و سازمان ملل بکل برداشته شود
ناشناس۳۷۹۹۶۶۸۰۴:۳۰:۴۴ ۱۴۰۳/۱۲/۶
خانم‌کولایی‌پاسخ‌دهند‌در‌کشورهایی‌که‌مردم‌از‌نظر‌اقتصادی‌از‌ما‌بهتر‌هستند‌جرم‌و‌جنایتی‌اتفاق‌نمی‌افتد.آیا‌در‌ژاپن‌یا‌کره‌جنوبی‌قتل‌و‌ادم‌کشی‌وجود‌ندارد.ایا‌حکم‌قصاص‌که‌در‌قران‌آمده‌حکم‌بیخودی.دست‌بردارید‌از‌روشفکری‌احمقانه.ایا‌آگر‌یکی‌از‌نزدیکان‌شما‌هم‌در‌خیابان‌مورد‌خفت‌گیری‌‌قرار‌گیرد‌و‌در‌نهایت‌جانش‌را‌از‌دست‌بدهد‌باز‌هم‌همین‌نظر‌را‌دارید.یا‌مانند‌آن‌فوتبالیست‌معروف‌که‌برای‌لغو‌حکم‌اعدام‌کسی‌که‌جوانی‌را‌با‌قساوت‌قلب‌کشته‌بود‌خانواده‌مقتول‌را‌تحت‌فشار‌گذاشته‌بود‌اما‌وقتی‌از‌خودش‌گردنبندی‌به‌سرقت‌رفت‌حاضر‌به‌گذشت‌از‌سارق‌نشد‌بلکه‌اصرار‌به‌اشد‌مجازات‌سارق‌داشت.
هوش مصنوعی۳۷۹۹۶۷۲۰۴:۴۱:۱۰ ۱۴۰۳/۱۲/۶
از تصمیم های احساسی و پر هزینه پرهیز شود.به عقلانیت جمعی تکیه کنید.
ناشناس۳۷۹۹۷۱۷۰۷:۱۴:۱۱ ۱۴۰۳/۱۲/۶
باید بگن بازیگر در سینما و تلویزیون حجاب بذاره بیرونش به خودش مربوطه و ممنوع التصویری رو بردارند
حسین۳۷۹۹۸۲۰۰۹:۰۹:۴۴ ۱۴۰۳/۱۲/۶
سال71 فاضل خداداد اولین مفسد اقتصادی بعد از انقلاب بود که اعدام شد آیا بعد از اعدام او فساد ریشه کن شد؟ ریاضیدان مشهور فرانسوی اقای پاسکال میگه ریشه همه بزهکاری ها در جامعه بیکاری هست برید بیکاری رو حل کنید
ناشناس۳۷۹۹۹۶۶۱۱:۱۷:۵۷ ۱۴۰۳/۱۲/۶
ریشه کن نمی شود ولی کمتر می شود. آیا کسانی که اختلاس کرده اند بیکار بوده اند؟؟؟ البته بیکاری هم تاثیر زیادی دارد
ناشناس۳۷۹۹۹۷۴۱۱:۲۵:۱۴ ۱۴۰۳/۱۲/۶
درسته بیکاری باید حل شود مجرم هم باید مجازات شود . بیکاری نهایت 20 درصد در کاهش دزدی اثر دارد نه بیشتر. بقیه مربوط به موضوع اخلاقی هست دوست عزیز اتفاقا بسیاری از مجرم ها و دزدان و سارقان اصلا احتیاجی به کار ندارند و یا اصلا اهل کار نیستند اینها بهانه هست . راه مقابله با دزدی و خلاف قاطعیت در برخورد هست .دزد و خلافکار وقتی ببیند هزینه دزدی برایش سنگین و حتی غیر قابل جبران هست دیگر جرات نمی کند حتی به جرم فکر نمیکند چه برسد که انجام دهد
ناشناس۳۸۰۰۰۰۵۱۱:۵۲:۱۰ ۱۴۰۳/۱۲/۶
چرا این همه سفسطه! تصور کنید اگر اعدام نمی شد الان چند برابر فساد بیشتری داشتیم!
ناشناس۳۷۹۹۹۶۵۱۱:۱۶:۳۵ ۱۴۰۳/۱۲/۶
آفت و ضرر بزرگ فضای مجازی این هست که شما هر کاری انجام دهید در این فضا درآمد کسب می کنید که متاسفانه درآمد بسیار قابل توجهی هم هست و بدتر هم این هست که نیازی هم نیست شما خیلی خیلی زیاد هم بیننده بگیرید300 هزار بیشتر و کمتر هم باشد برای اینها درآمد خوبی دارد وحتی بیشتر از حقوق بازیگری یا هر کار دیگری .
yektanetتریبون

آخرین عناوین