به گزارش خبرگزاری مهر، الیاس قاسم نژاد گفت: پس از سالها پیگیری و برگزاری جلسات متعدد صلح و سازش این پرونده با نیت خیرخواهانه و نیکوکارانه و اعلام گذشت اولیای دم به مناسبت ماه مبارک رمضان خاتمه یافت.
رئیس زندان قائمشهر بیان کرد: این رضایت نتیجه تلاشهای مستمر شورای حل اختلاف زندان، مددکاران اجتماعی و مسئولان زندان قائمشهر و مراجع قضائی این شهرستان است که با عفو و گذشت اولیای دم به ثمر نشست و این خانواده نیکوکار با روحیهای سرشار از گذشت و ایمان از حق قصاص خود صرفنظر کردند و عمری دوباره به زندانی محکوم به قصاص نفس بخشیدند.
وی ضمن تقدیر از این اقدام انساندوستانه، آن را نمونهای بارزی از ترویج فرهنگ عفو و گذشت در جامعه دانست و ابراز امیدواری کرد تا چنین رویکردهایی به کاهش آسیبهای اجتماعی و تقویت همبستگی میان مردم کمک کنند.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.