شلیک به ترامپ، کار دست کیهان داد!

  4040117119 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

هیات نظارت بر مطبوعات بعد از انتشار مطلب چند روز پیش کیهان درباره ترور ترامپ به این روزنامه تذکر داد.

 شلیک به ترامپ، کار دست کیهان داد!

به گزارش تسنیم، در اطلاعیه هیئت نظارت بر مطبوعات آمده است: «موضع اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران در قبال ترور ناجوانمردانه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، محاکمه عاملان این جنایت به‌ویژه رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده در دادگاه صالحه و بین‌المللی است.»

هیئت نظارت بر مطبوعات ضمن تقدیر از عملکرد مسئولانه و هوشمندانه مدیران رسانه‌های کشور در صیانت از منافع ملی، تنویر افکار عمومی و ایفای رسالت رسانه‌ای، بر لزوم رعایت ملاحظات خاص امنیتی و منافع ملی در مواجهه با جبهه ظلم و استکبار و در نظر گرفتن جنگ شناختی و ترکیبی دشمنان ایران تأکید کرده است.

بر همین اساس هیئت نظارت بر مطبوعات به دلیل تخطی یک روزنامه از این موارد با استناد به ماده 6 قانون مطبوعات که به صراحت بر ممنوعیت انتشار مطالب علیه امنیت، حیثیت و منافع جمهوری اسلامی ایران در داخل یا خارج تأکید دارد ، به مدیرمسئول آن تذکر رسمی داده است.

روز گذشته در صفحه گفت و شنود روزنامه کیهان آمده بود که همین روزهاست که به انتقال خون شهید سلیمانی چند تا گلوله توی کله پوکش (ترامپ) شلیک بشه و ریق لعنت را سر بکشه!