گوگل صدها نفر از نیروهای خود را خانه‌نشین کرد

  4040123059

گوگل بار دیگر تیغ تعدیل نیرو را به حرکت درآورد و صدها نفر از کارمندان بخش‌های اندروید، گوشی‌های پیکسل و مرورگر کروم را اخراج کرد.

گوگل صدها نفر از نیروهای خود را خانه‌نشین کرد

به گزارش برنا، شرکت گوگل اعلام کرد: صد‌ها نفر از کارکنان واحد «پلتفرم‌ها و دستگاه‌ها» را اخراج کرده است؛ بخشی کلیدی که مسئول توسعه سیستم‌عامل اندروید، گوشی‌های هوشمند پیکسل و مرورگر محبوب کروم محسوب می‌شود.

به گزارش رویترز، این تعدیل گسترده پس از آن صورت گرفت که گوگل در ماه ژانویه، با هدف کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی نیروی انسانی، به شماری از کارکنان این بخش پیشنهاد ترک داوطلبانه شرکت را ارائه داده بود. با این حال، به نظر می‌رسد این پیشنهاد کافی نبوده و در نهایت تصمیم به اخراج رسمی گرفته شده است. 

سخنگوی گوگل در واکنش به این اتفاق اعلام کرد: این تغییرات با هدف هماهنگی بهتر منابع انسانی با اولویت‌های استراتژیک شرکت انجام شده است و به تیم‌های محصول این فرصت را می‌دهد تا با تمرکز و چابکی بیشتری به نوآوری ادامه دهند.

گوگل نیز همچون بسیاری از غول‌های فناوری، طی یک سال گذشته بار‌ها دست به تعدیل نیرو زده است؛ روندی که به نظر می‌رسد ناشی از تغییرات در اقتصاد جهانی، تمرکز بیشتر بر توسعه هوش مصنوعی و بهینه‌سازی هزینه‌ها در مسیر رقابت فشرده بازار باشد.

این اقدام بار دیگر نشان داد که حتی بزرگ‌ترین و قدرتمندترین شرکت‌های فناوری هم در برابر فشار‌های اقتصادی و تحولات سریع دنیای تکنولوژی، ناگزیر به بازنگری در ساختار نیروی کار خود هستند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین