ضرب‌وشتم دانش‌آموزان توسط معلم در کرجو سنندج/معلم اخراج شد

  4040125032 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

تنبیه بدنی دانش‌آموزان توسط یک معلم در روستای کرجو سنندج باعث جریحه‌دار شدن افکار عمومی شد. مسئولان آموزش و پرورش در گفت‌وگوی اختصاصی با تسنیم از اخراج معلم خاطی خبر می‌دهند.

ضرب‌وشتم دانش‌آموزان توسط معلم در کرجو سنندج/معلم اخراج شد

به گزارش تسنیم از سنندج، معلم یک دبستان در روستای کرجو سنندج به علت گم شدن شارژ موبایلش، دانش‌آموزان کلاس را در کلاس حبس و مورد ضرب‌وشتم قرار داد که بر اثر این ضرب‌وشتم، یکی از ‌دانش‌آموزان به شدت زخمی و در بیمارستان‌ بستری شد.

تعدادی از والدین و اهالی این روستا در تماس تلفنی با خبرنگار تسنیم، خواستار پیگیری موضوع و دفاع از حق این دانش‌آموزان شدند. پیگیری‌های ما حاکی از آن است که این موضوع که ناشی از "نبود نظارت جدی بر نحوه رفتار معلمان" است، صحت داشته و دانش‌آموزان یک کلاس روستایی به خاطر گم شدن وسیله شخصی معلم، مورد ضرب‌وشتم این معلم قرار گرفته‌اند!

در همین زمینه؛ صلاح‌الدین مفیدی، رئیس آموزش‌ و پرورش ناحیه دو سنندج در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم ضمن ابراز تأسف از رفتار معلم روستای کرجو این شهرستان، اظهار کرد: با توجه به دریافت خبری مبنی بر ضرب‌وشتم و تنبیه بدنی دانش‌آموزان این مدرسه، ضمن پیگیری موضوع، دستور رسیدگی را صادر کرده‌ام.

 وی ضمن تأیید ضرب و شتم این دانش‌آموزان توسط معلم (با هویت مشخص) افزود: هم‌اکنون همکاران حقوقی و حراست در مدرسه حضور پیدا کرده‌اند و پیگیر موضوع هستیم و اجازه نداده‌ایم که معلم در کلاس درس حضور یابد.

آموزش و پرورش , معلم , آموزش و پرورش , معلم , آموزش و پرورش , معلم , آموزش و پرورش , معلم , آموزش و پرورش , معلم , آموزش و پرورش , معلم ,

رئیس آموزش‌ و پرورش ناحیه دو سنندج تصریح کرد: با هیئت حقوقی و حراست هماهنگی‌های لازم را انجام داده و اجازه نخواهم داد معلم سر کلاس برود. او قبلاً نیز یک سری تعهدات داشته است. معلم فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان است که امسال کار خود را آغاز کردهه و البته قبلاً هم مشکل داشته است.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا این معلم خاطی مشکل روانی دارد، گفت: بله، صددرصد. تا ساعت 11 امروز حکم اخراجش را از شهرستان صادر خواهیم کرد و پرونده این معلم به استان ارسال می‌شود و از حق دانش‌آموزان کوتاه نخواهیم آمد.

مفیدی بیان کرد: ضمن آرزوی سلامتی برای دانش‌آموزان عزیز، با توجه به اینکه دفاع از حقوق دانش‌آموزان و معلمان جزو رسالت‌های اصلی و مهم آموزش و پرورش است، مدیریت آموزش‌ و پرورش منطقه و اداره‌کل به محض اطلاع، به موضوع ورود پیدا کرده و با جدیت علت وقوع حادثه را بررسی می‌کنند و با فرد خاطی برابر مقررات و ضوابط مربوطه رفتار خواهد شد.

به گزارش تسنیم؛ انتشار تصاویر این اتفاق ناگوار بازتاب منفی در میان افکار عمومی به همراه داشت و انتظار می‌رود مسئولان آموزش و پرورش استان و شهرستان در دفاع از حقوق دانش‌آموز ورود جدی به این مسأله داشته باشند و نه تنها با معلم خاطی بلکه با مدیر و معاون آن مدرسه روستای کرجو سنندج نیز که نظارت کافی و لازم بر نحوه رفتار معلم را نداشته‌اند، برخورد کنند و آنان را از سمت خود عزل کنند چراکه چنین اتفاقاتی آبروی کردستان را نشانه می‌رود که با پرورش دانش‌آموزان نیز مغایرت اساسی دارد.

قانون اجازه تنبیه بدنی دانش‌آموز را به هیچ عنوان به معلمان و مربیان مدارس نمی‌دهد به همین دلیل خبرنگار تسنیم جهت پیگیری موضوع از مراجع قانونی و دستگاه قضایی نیز قول مساعد به والدین دانش‌آموزان خواهد داد. سؤالی هم که اینجا مطرح است طبق ادعای رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان سنندج که این معلم دچار مشکلات روانی است، چطور این فرد در آموزش‌وپرورش آن هم به عنوان معلم به‌کارگیری شده است؟ چطور صلاحیت این فرد برای پرورش دانش‌آموزان تأیید شده است؟ همه اینها باید بررسی و شفاف‌سازی شود.

خبرگزاری تسنیم موضوع را با جدیت پیگیری خواهد کرد؛ این رسانه ضمن رصد دقیق فرآیند رسیدگی، پیگیری‌های لازم را تا روشن شدن ابعاد کامل حادثه، شناسایی و معرفی مقصران احتمالی و برخورد قانونی با کوتاهی‌ها و قصورهای صورت‌گرفته ادامه خواهد داد.

این گزارش می‌افزاید؛ کرجو، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان سنندج و در 28 کیلومتری مرکز استان کردستان است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۵۲۳۳۲۱۰:۴۱:۳۶ ۱۴۰۴/۱/۲۵
چرا این همه خشم وجود دارد؟؟
ناشناس۳۸۵۲۹۴۳۱۹:۲۵:۴۳ ۱۴۰۴/۱/۲۵
از قدیم الایام همین بوده من در روستا تحصیل کردیم و به کرات شاهد این مسائل بودم برخی معلمین از سلامت روانی برخوردار نبودن
ناشناس۳۸۵۲۳۵۳۱۰:۵۲:۴۹ ۱۴۰۴/۱/۲۵
حکم‌به‌مجازات‌کمترازقصاص‌،خیانت‌به‌ عدالت‌وحقوق‌بشراست مدیرومعاونان‌مدرسه‌که‌قطعاًازاین‌جنایت وشکنجه‌خبرداشتندلیاقت‌وصلاحیت‌لازم راندارندوبایدبرای‌همیشه‌ازاشتغال‌دولتی محروم‌شوند
محمد۳۸۵۲۴۱۹۱۱:۵۴:۰۳ ۱۴۰۴/۱/۲۵
مردم شریف روستای کرجو سنندج بادیدن این تصاویر واقعا غمگین شدم و امیدوارم فرد خاطی به مجازات برسد
ناشناس۳۸۵۲۵۴۵۱۳:۱۱:۰۲ ۱۴۰۴/۱/۲۵
رئیس آموزش‌ و پرورش ناحیه دو سنندج گفته معلم قبلا مشکل داشته است. پس خود رئیس باید برکنار شود.
ناشناس۳۸۵۲۵۶۳۱۳:۲۰:۰۹ ۱۴۰۴/۱/۲۵
البته آن معلم کاری بسیار زشت و قابل پیگیری جدی انجام داده ... اما ... اما ... اما خبر دارید اوضاع مدارس و وضعیت تربیتی دانش آموزان چگونه است ؟
ناشناس۳۸۵۲۶۲۹۱۴:۱۶:۵۳ ۱۴۰۴/۱/۲۵
کاش بپرسید خطای دانش اموز چی بوده؟
تبریز۳۸۵۲۸۶۰۱۸:۰۲:۴۸ ۱۴۰۴/۱/۲۵
ظاهراً گم شدن شارژر آقا معلم بوده.
ناشناس۳۸۵۲۸۷۴۱۸:۲۶:۰۶ ۱۴۰۴/۱/۲۵
نمی دانم چرا دلم به حال معلم هم سوخت.
معلم۳۸۵۳۰۶۸۲۲:۰۵:۳۰ ۱۴۰۴/۱/۲۵
اکر این اتفاق در امریکا افتاده بود صدا و سیما پیگر می شد.
yektanetتریبون

آخرین عناوین