حکمرانی موضوع سلامت، نیاز به اراده قوه حاکمیت دارد
در نشست علمی تخصصی مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری مطرح شد: ایران در بحث مرگومیر کودکان زیر ۵ سال رتبه ۸۲ دنیا را دارد. قسمت اعظم از بودجه سلامت باید به سلامت روان اختصاص داده شود. یکی از شاخصهای نگرانکننده در حوزه بهداشت و سلامت کشور موضوع بهداشت دهان و دندان است. هزینههای بیمارستانها در کشور بالاست و درآمد در بیمارستانهای دولتی همیشه از تورم سالانه عقبتر است.
پیشی گرفتن نرخ رشد تولید خودروهای مونتاژی به نسبت نرخ رشد تولید خودروهای داخل
در نشست علمی-تخصصی مرکز مطرح شد: درآمد صنعت خودرو در جهان ۳ هزار میلیارد دلار است که ۳ درصد از سهم GDP جهان را به خود اختصاص داده است. /در صنعت خودروسازی۶۰ میلیون نفر در دنیا و ۸۰۰ هزار نفر در ایران مشغول به فعالیت هستند/ رتبه تولید خودرو در ایران طی چند سال اخیر بین ۱۶ الی ۲۰ دنیا در نوسان بوده است./خوشبختانه در کشور توانستهایم به داخلی سازی بیش از ۷۰ درصد در تولید قطعات دست پیدا کنیم.
در نشست علمی تخصصی مرکز پژوهشهای توسعه و آینده نگری مطرح شد:سیاستهای پولی بانک مرکزی در مسیر درستی قرار دارد
سیاستهای پولی و سیاستهای مالی دو ابزار کشورها برای مهار تورم است/ در طی پنج دهه گذشته نرخ تورم در کشور ما همواره دورقمی بوده است/ مهمترین مسائل دولت در حوزه اقتصاد وابستگی بودجه به نفت و توزیع ناکارای یارانههاست/ هزینه اجرای اصلاحات اقتصادی نباید بر دوش مردم باشد/ رشد نقدینگی و مسئله نرخ ارز بازار آزاد دو لنگر مهم بانک مرکزی بوده که بر آنها متعهد است.
در نشست علمی-تخصصی مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری مطرح شد: کلید رشد اقتصادی کشور، در توجه به اقتصاد دریامحور
در نشست علمی-تخصصی مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری مطرح شد: بر اساس آمارهای موجود حدود ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور مرتبط با کسبوکارهای دریایی است و این در حالی است که در دنیا کشورهایی وجود دارد که تولید ناخالص آنها از دریا به ۵۰ درصد هم میرسد.