دارابی در اختتامیه گردهمایی معماری شهرسازی خاکی و نقش آن در توسعه پایدار معماری معاصر ایران: شاخص تمایز معماری ایرانی با سایر مناطق «خاک» است/ بیهویتی، آفت شهرسازی
قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور گفت: عنصر اصلی و شاخص تمایز معماری ایرانی با سایر مناطق، خاک است و نکته جالب این است که خاک از دیدگاه قرآن کریم، صفت الهی و مطهر است.
فرشاد فرهی درگذشت
فرهاد فرهی ـ معمار سرشناس و پیشکسوت ـ درگذشت.
معماری غنی شهر قزوین
شهر قزوین یکی از کهنترین و مهمترین شهرهای ایران است که در شمال غربی کشور قرار دارد. قدمت این شهر به دورههای پیش از اسلام و به دوران حکومت ساسانیان بازمیگردد. در طول تاریخ، قزوین به دلیل موقعیت جغرافیایی خود بهعنوان یکی از مراکز مهم تجاری، نظامی و سیاسی شناخته میشد.
شکست معماری جدید در نبرد با غول گرما/خانه های قدیم رویین تن بودند
چرا خانههای که امروز درکشورمان ساخته میشوند دربرابر افزایش گرمای هوا تا این اندازه ناکام بوده و نمیتوانند باگرمای هوا مقابله کنند؟پرسشی که کارشناسان امر در گزارش فوق پاسخ میدهند.
وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش: معماری نظام تعلیم و تربیت کشور باید اصلاح شود/ اهل کار نمایشی نیستم
گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش در دیدار با دبیران کل تشکل های صنفی معلمان گفت: معماری نظام تعلیم و تربیت کشور باید اصلاح شود.
به بهانه روز معمارمعماری و خلق کیفیت در فضا
دکتر علی دارابی، قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور،شاهکارهای هنر ایرانی - اسلامی
استان سمنان به واسطه در مسیر بودن جاده ابریشم کاروانسراهای زیادی را در دل خود جای داده است و به سرزمین کاروانسراهای ایران معروف است؛ کاروانسراهایی که شاهکار هنر ایرانی و اسلامی را نشان میدهند. همچنین وجود مساجدی چون مسجد امام و مسجد جامع جلوههای از زیبایی به این استان بخشیده است، در این گزارشی ویدیویی چند اثر تاریخی این شهر را مشاهده میکنید.
وزیر دفاع: معماری امنیت منطقه باید در خود منطقه طراحی شود
امیر سرتیپ آشتیانی گفت: معتقدیم معماری امنیت منطقه باید در خود منطقه طراحی شود و بنابراین هر رویکردی که توسط کشورهای منطقه برخلاف این سیاست اتخاذ شود، به هیچ عنوان مورد پذیرش نیست.
توضیح وزیر ارشاد درباره معماری مرکز جشنوارههای هنری فجر
اسماعیلی در مورد تحقق وعده احداث مرکز جشنوارههای هنری فجر از واگذاری زمین برای این کار خبر داد و گفت: تمام پیشبینیها انجام شده که به زودی کار سفارش طرح را به صورت ملی خواهیم داشت.
«معماری توسعه» (تجربۀ لی کوان یو و سنگاپور)؛ علیاشرف افخمی؛ انتشارات نیستانآینهای در جنوب آسیا
دکتر علی غزالیفر*،در جنوب شرقی آسیا، جزیرۀ کوچکی بود پر از جنگل و سرشار از تمساح، و در مقابل، خالی از منابع طبیعی. مردمانش غوطهور در مَد اقیانوس و فقر و فساد و فحشا. تقریباً نیمی از ساکنانش معتاد به مواد مخدر بودند و بیش از نیمی هم بیسواد. در کل، آنقدر مکان بدی بود که در گذشته، زندانیان خطرناک کشورهای دیگر را به آنجا تبعید میکردند