ویروس مسری «بچه پولدارها» !
«تاحالا کار نکردم و بابام خرجمو میده. آدم باید وقتی میره سر کار شرایط یه جوری باشه که بعدش حداقل بتونه پول یه کافه یا رستوران رو داشته باشه، به آدم زور میاد به خاطر ۲۰ یا ۳۰ میلیون تومن بره سر کار، چرا خودمو خسته کنم؟ چندبار خواستم برم سر کار بابام گفته نمیارزه، نمیخواد بری» این جملات را پسری ۳۰ ساله در یک «بلایند دیت» به زبان میآورد.
ویژگیهای ویروس جدید سرماخوردگی/ مصرف خودسرانه ویتامین ممنوع
عضو هیئت مدیره انجمن پزشکان عفونی کودکان ایران گفت: سرماخوردگی یکی از رایجترین بیماریهای ویروسی در کودکان و بزرگسالان است.
بزرگترین کشف ویروسی جهان انجام شد
محققان با استفاده از هوش مصنوعی موفق به شناسایی بیش از ۱۶۱ هزار گونه جدید از ویروسهای RNA شدند. این کشف بهعنوان بزرگترین کشف گونههای ویروسی شناخته شده است.
ویروس کرونا به کره ماه هم رحم نکرد
در اوایل سال ۲۰۲۰، زمانی که کره زمین با ویروس کرونا مواجه شد، محققان اعلام کردند که در این دوره، دمای کره ماه کاهش یافته است.
سرماخوردگی و کرونا ۲ ویروس شایع تنفسی در کشور
در پایش ویروسهای در گردش بیماریهای حاد تنفسی در شهریور ماه سال جاری، ویروس عامل سرماخوردگی در رأس و کروناویروس در رتبه دوم ویروسهای در گردش در کشور قرار دارند.
پاییز؛ فصل شیوع ویروسهای پاراآنفلوآنزای انسانی
ویروسهای پاراآنفلوآنزای انسانی دستهای از ویروسها هستند که منجر به بروز عفونت در ناحیه تنفسی فوقانی یا تحتانی بدن فرد میشود و فصل پاییز شایعترین فصل شیوع آنهاست.
طرح اضطراری سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با ویروس آبله میمونی
سازمان جهانی بهداشت در بیانیهای نسبت به وضعیت اضطراری شیوع ویروس آبله میمونی تاکید کرد و گفت که برنامه ویژهای برای مقابله با این ویروس آماده کرده است.
آبله میمونی؛ سایه ترسناک یک ویروس شبیه کرونا
شناسایی مواردی از بیماری آبله میمونی در پاکستان، می تواند زنگ خطری برای ورود این ویروس به کشورمان باشد.
ویروس آبله میمون پاکستان را به حالت آماده باش درآورد
پس از شناسایی چند مورد از ابتلا به بیماری ویروس آبله میمون در پاکستان، نخست وزیر این کشور طی نشست ویژه برای بررسی راهکارهای جلوگیری از شیوع این بیماری اعلام وضعیت اضطراری کرد.
پارچه هوشمندی که میتواند ویروسها و سرطان ریه را شناسایی کند
پژوهشگران «دانشگاه واترلو» نوعی پارچه هوشمند ابداع کردهاند که با ارائه شدن در قالب ماسک صورت میتواند ویروسها، سرطان ریه و بیماریهای دیگر را از تنفس کاربر تشخیص دهد.
ظهور سویه کشندهتر «آبله میمونی» در آفریقا؛ تغییر نحوه انتقال ویروس و افزایش مبتلایانِ بدون علامت
کارشناسان هشدار دادهاند یک سویه جدید و کشنده از بیماری «ام پاکس» که پیشتر با عنوان آبله میمونی شناخته میشد در آفریقا در حال گسترش است.
وضعیت سویههای جدید کرونا در دنیا و ایران
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه KP.۳ از سوشهای جدید کرونا به حساب میآید، اظهار کرد: اگرچه ابتلا به KP.۳ در کشور گزارش شده اما شدت این سویه زیاد نیست و موارد حاد درباره این سوش گزارش نشده است.
درباره ویروس «نیپا» چه میدانیم؟
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره ویروس «نیپا» (Nipah) که گفته می شود اخیرا مقامات بهداشتی هند را در حالت آماده باش قرار داده، توضیح داد.
کوید - ۱۹ دوباره جان میگیرد؟
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده از افزایش ۲۳.۵ درصدی مبتلایان کووید-۱۹ از اواسط تیرماه خبر میدهد، شرایطی که از وقوع موج تابستانی عفونتها حکایت دارد. پزشکان توصیه کردهاند در صورت ابتلا به ویروس فرد به مدت ۲۴ ساعت در خانه بماند، ماسک بزند و تماس با دیگران را برای پنج روز دیگر محدود کند.
وحشت در اراضی اشغالی در پی گسترش یک بیماری ویروسی
گسترش یک بیماری ویروسی در اراضی اشغالی نگرانی مقامات این رژیم را برانگیخته است.
علت عدم ابتلای طبیعی برخی افراد به کووید-۱۹ مشخص شد
گروهی از داوطلبان در بریتانیا به دانشمندان اجازه دادند تا ویروس سارس-کوو-۲ را برای تحقیق در مورد اینکه چرا برخی از افراد به طور طبیعی به کووید-۱۹ مبتلا نمیشوند، درون بینی آنها قرار دهند. این اولین مطالعه در نوع خود بود که راه را برای ساخت واکسنها و درمانهای بهتر باز میکند.
فروش ویروسیاب کسپرسکی در آمریکا ممنوع میشود!
دولت بایدن برنامه هایی را برای ممنوع فروش نرم افزار آنتی ویروس ساخت شرکت روسی کسپرسکی لَبز» در آمریکا اعلام میکند.
واکسنی که ویروسهای ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
تحقیقات حاکی از آن است که یک واکسن جدید احتمالا در مقابل شاخه هایی از ویروس کرونا که هنوز ظهور نکرده اند، کارآمد خواهد بود و برای مقابله با همه گیری های آتی به کار می رود.
کمبود آهن عاملی برای ابتلا به کووید طولانی
پژوهشهای جدید کمبود آهن در خون را به عنوان عامل اصلی ابتلا به کووید طولانی شناسایی کرده است.
هفته ۲۰۸ پاندمی کرونا در ایران + نمودار
بنابر اعلام مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، آخرین آمار و ارقام کووید ۱۹ در کشور حاکی از آن است که در طی هفته ۲۰۸ این بیماری در ایران، تعداد موارد مثبت بستری ۴۲.۷ % کاهش و تعداد مرگ ۵۰ % کاهش نسبت به هفته قبل ( ۲۰۷ ) داشته است.
نسل جدیدی از آنتیویروسهای کسپرسکی به ایران آمد
گزارش بازرگانی، 260145،کشف موجودات جدیدی در روده و دهان انسان
دانشمندان ارگانیسمهای عجیب ویروسمانندی را در روده و دهان انسان کشف کردهاند که دقیقا نمیدانند چه میکنند.
وزیر بهداشت: ویروس شیوع یافته به هیچ وجه نگران کننده نیست
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: ویروسی که این روز ها مردم را درگیر کرده است اصلا نگران کننده نیست.
بیماری یا ویروس «X» مرگبارتر از کرونا
برخی کارشناسان از ظهور بیماری یا ویروسی به نام «X» خبر میدهند که میتواند کشندگی ۲۰ برابری نسبت به کرونا داشته باشد. سازمان بهداشت جهانی برای نخستینبار در سال ۲۰۱۸ واژه بیماری X را اصطلاحی برای یک بیماری همهگیر بینالمللی و جدی معرفی کرد. محققان معتقدند بیماری ایکس ممکن است ۲۰ برابر کشندهتر از کووید-۱۹ باشد.
هشدار دانشمندان در مورد ویروسهای قطب شمال
دانشمندان هشدار میدهند که ویروسهای زامبی قطب شمال در سیبری میتوانند همه گیری وحشتناک جدیدی را ایجاد کنند.
احتمال آغاز واکسیناسیون «روتاویروس» و «پنوموکوک» برای کودکان از دهه فجر
معاون بهداشت وزارت بهداشت از احتمال آغاز واکسیناسیون «روتاویروس» و «پنوموکوک» از دهه فجر امسال خبر داد و گفت: واکسن روتاویروس میتواند سالیانه از ۱۲۰ هزار مورد بستری کودکان به دلیل اسهالهای روتاویروسی و همچنین واکسن پنوموکوک از حدود ۵۰ هزار عفونت شدید پنوموکوکی پیشگیری کند.
آیا بدنمان میتواند همزمان به چند ویروس آلوده شود؟
دانشمندان اعلام کردند که این امکان وجود دارد که بدن یک فرد همزمان به چند ویروس مبتلا شود و رفتار بدن در چنین شرایطی بسته به نوع ویروس است.
فیلم| جزئیات حضور یک خرابکار هلندی در پرونده استاکسنت
در گزارشی که نشریهای هلندی منتشر کرده، اطلاعات جدیدی از پرونده خرابکاری استاکسنت افشا شده. در این گزارش آمده که یک مرد هلندی ویروس را وارد نیروگاه هستهای نطنز کرده و دو هفته پس از آن در تصادفی در دبی کشته شده است.
آمار جهانی کرونا؛ آمریکا رکورددار مبتلایان و فوتی های روزانه
بنابر تازهترین بهروزرسانیِ «ورلداُمتر» از آمار جهانی کرونا (کووید ۱۹)، مجموع موارد ابتلا در کشورهای مختلف تاکنون به ۷۰۰ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۳۵۲ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۶۳ هزار و ۴۲۴ بیمار نیز تأیید شده است.
از سویه جدید ویروس کرونا چه میدانیم؟
شیوع سویه جدید ویروس کرونا در چندین کشور جهان، باعث ایجاد نگرانی شده و سازمان جهانی بهداشت نیز آن را سویه قابل توجه طبقهبندی کرده اما از این سویه چه میدانیم؟
ظهور زیرسویه جدید کرونا؛ ایمنیگریز و بهسرعت در حال گسترش/ ۶ توصیه مهم سازمان جهانی بهداشت
خبرآنلاین نوشت: همزمان با شیوع سریع گونه جدیدی از ویروس کووید-۱۹، به نام JN.۱، سازمان جهانی بهداشت آن را از مشتقات سویه اومیکرون طبقهبندی کرد، اما گفت که تهدید چندانی برای سلامت عمومی نیست. هرچند با آغاز زمستان، این زیرسویه ممکن است میزان بیماریهای تنفسی را در بسیاری از کشورها افزایش دهد.
آمار جهانی کرونا؛ ثبت بیش از ۶۹۹.۵ میلیون ابتلا از آغاز همهگیری
بنابر تازهترین بهروزرسانیِ «ورلداُمتر» از آمار جهانی کرونا (کووید۱۹)، مجموع مبتلایان به این بیماری در کشورهای مختلف تاکنون به ۶۹۹ میلیون و ۵۶۷ هزار و ۳۳۹ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۵۶ هزار و ۵۳۰ بیمار نیز تأیید شده است.
آنتیویروس ایرانی چطور عمل میکند؟
به تازگی یک آنتیویروس ایرانی رونمایی شد که به گفته مسؤولان این پویشگر امنیتی هر اپلیکیشن موبایلی را میتواند بررسی و مخرب بودن یا نبودن آن را اعلام کند و قادر است بیش از ۶۰ درصد بدافزارها را در فضای مجازی شناسایی کند.
ویروس جدیدی وارد ایران نشده؛ آنفلوآنزا با توپ پر آمده است
این روزها بسیاری افراد با نشانهها و عوارض بروز بیماریهای تنفسی فصول سرد سال مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا روبرو شدهاند و برخی نیز از ورود ویرس جدید به کشور دم میزنند.
آمار جهانی کرونا؛ ثبت ۱۰۲ فوتی در روز گذشته
بنابر تازهترین بهروزرسانیِ «ورلداُمتر» از آمار جهانی کرونا (کووید۱۹)، مجموع مبتلایان به این بیماری در کشورهای مختلف تاکنون به ۶۹۸ میلیون و ۵۶۳ هزار و ۴۲۸ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۴۴ هزار و ۹۷۱ بیمار نیز تأیید شده است.