توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 479808
خطر ابتلا به تب کریمه‌ی کنگو در قصابی‌های بین‌راهی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۹
مدیر روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام گفت: مردم تا حد امکان به کبابی‌های کنار جاده‌ها مراجعه نکنند چون متاسفانه اکثرا، گوشت را بلافاصله پس از ذبخ ، کباب می‌کنند.

«جعفر رشیدی» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون موردی از ابتلا به تب کریمه‌ی کنگو در استان مشاهده نشده و تمام اقدامات پیشگیرانه انجام‌شده و آماده مبارزه با این بیماری در استان هستیم.

وی بابیان اینکه سم موردنیاز به شهرستان‌های استان ارسال‌شده و مراکز دامپزشکی آماده سم‌پاشی مناطق مشکوک به این بیماری است، افزود: با همکاری نیروی انتظامی آماده‌ی قرنطینه منطقه مشکوک یا ابتلا به این بیماری هستیم.

رشیدی با اشاره به اینکه از دامداران و چوب‌داران و بانوان خانه‌داری که در دام با ارتباط هستند درخواست جدی داریم نکات بهداشتی و ایمنی را رعایت کنند، تصریح کرد: اقشار مذکور بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.

مسئول روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام از مردم خواست گوشت موردنیاز و فرآورده‌های خام دامی را حتماً از مراکز مجاز خریداری کنند.وی بابیان اینکه مردم از خرید گوشت از قصابی‌های «مهدی‌آباد» و «شباب» جدا خودداری کنند چراکه بر این مراکز هیچ‌گونه نظارت شرعی و بهداشتی صورت نمی‌گیرد و  خطر جدی برای ابتلا به این بیماری هستند.
 
کلمات کلیدی : تب کریمه، تب کریمه کنگو، قصابی، گوشت
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.