نظر منتشر شده
۶۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 63907
واکاوي دوپينگ رسانه اي اصلاح طلبان و اصولگرايان
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۱۶
همواره در مورد نابرابری و گاهی ناعدالتی رسانه ای بین اصولگرایان و اصلاح طلبان حرف و حدیث زیادی وجود داشته است. معترض این جدال نیز همواره اصلاح طلبان بوده اند. در این نوشتار   به مناسبت انتخابات اخير سعی می کنیم این مسئله را در موارد مختلف مورد واکاوی قرار دهیم.



مقايسه ظرفيتهاي رسانه اي نامزدهاي انتخابات در زمان تبليغات:



الف) صدا و سیما:

نظری دقیق تر به این برهه نشان می دهد که صدا و سیما برای نشان دادن بی طرفی تا می توانست پوشش خبری یکسانی به سفرهای تبلیغاتی و سخنرانی های انتخاباتی داد. برنامه تبلیغات تلویزیونی کاملا با زمان برابر و بر اساس قرعه کشی صورت گرفت. از این نظر می توان با حدی اغماض جناحهای سیاسی اصول گرا و اصلاح طلب را در انتخابات دارای برابری اطلاعاتی دانست. در این برنامه ها و مناظرات کاندیداها تا می توانستند از خود تعریف و این بار برخلاف گذشته بر دیگری تاختند. تنها شبهه این برابری در 20 دقیقه وقت مازاد احمدی نژاد در پاسخگویی به حملات رقبا در برنامه هایی که او حضور نداشت بود. البته طبق قانونی که قبل از برنامه ها تا یک دقیقه نشان داده می شد این حق طبیعی ایشان بود و حتی جناب موسوی نیز دریکی از برنامه ها پاسخ به تذكر مجری مناظره در مورد اینکه قانونا نمي توانند در مورد کسی که حضور ندارد سخنی گفته شود با عصبانیت فرمودند که ایشان اصلا بیاییند و هرچقدر می خواهند حرف بزنند.



ب) روزنامه ها و اینترنت:

در زمینه روزنامه ها و اینرتنت فضا به نفع جریان اصلاح طلب بود و می توان گفت که در اینجا نابرابری به ضرر جریان اصولگرا بود. تعداد روزنامه های منتقد دولت به مراتب بیشتر از روزنامه های طرفدار دولت بود. غیر از ایران و کیهان تقریبا روزنامه پرتیراژی که از احمدی نژاد حمایت کند، وجود نداشت. اما در اینترنت وضع اصلاح طلبان بسیار مناسب تر بود. فضای ایمیلهای راست یا دروغ: شبکه های مجازی تویتر: فیس بوک  کاملا در سیطره اطلاح طلبان قرار داشت. در مورد سایتهای خبری هنوز از فیلتر سایتهایی مانند سلام نیوز: نوروز: کلمه: قلم نیوز، آینده و غیره نیز خبری نبود. سایتهای اصولگرایی همچون الف و جهان نیز تا حدی موضع بی طرف اتخاذ کرده بودند و تنها سایتهای رجا و ثانیه با مخاطبانی محدود از دولت حمایت می کردند.



ج)‌ شبکه های ماهواره ای:

با نگاهی به شبکه های ماهواره ای کاملا مشخص بود که شبکه های بی بی سی و صدای آمریکا و سایر شبکه های خصوصی تا حد بسیار زیادی با روشهای گوناگون از آقای موسوی حمایت می کردند. رفتار شبکه های ماهواره ای همواره  دوپینگی برای اصلاح طلبان در برابر اصولگرایان بوده است. می توان به جرات گفت کسانی که به شبکه های ماهواره ای اعتماد دارند اکثرا به جناب موسوی رای دادند تا آقای احمدی نژاد



نتیجه: بر خلاف ادعای همیشگی اصلاح طلبان و مظلوم نمایی همیشگی آنها راجع به اینکه رسانه ای برای تبلیغات ندارند، آنها لااقل در زمان انتخابات اتفاقا بسیار بیشتر از رقیب دارای رسانه و فرصت برای ابراز نظرات خود و تخریب دولت بودند  دلیل این نتیجه را می توان در برابری فضا در صدا و سیما و سنگینی وزنه به نفع اصلاح طلبان در روزنامه ها: اینترنت و ماهواره ها جستجو نمود.

در حوزه ها شاید فضا به نفع احمدی نژاد و در دانشگاهها به نفع موسوی بود. بر این اساس نمی توان این ادعای اصلاح طلبان را پذیرفت که اصولگرایان با داشتن رسانه های بیشتر و قوی تر گوی سبقت را از اصلاح طلبان ربوده اند. پیروزی احمدی نژاد معلول هرچه بود لااقل معلول این موضوع نبود و اتفاقا می توان گفت جناب احمدی نژاد با داشتن رسانه و تبلیغات کمتر بر آقای موسوی پیروز شد. بنابراین اصلاح طلبان اگر به دنبال اصلاح خود هستند می بایست اشکال خود را محتوی  و استراتژی های تبلیغاتی خود و رقیب جستجو کنند.



پس از انتخابات:

بررسی فضای رسانه ای پس از انتخابات نشان می دهد که در زمینه ماهواره ها  هیچ تغییری با قبل از انتخابات ایجاد نشد مگر در جهت تقویت فضای هیجانی و شایعه پراکنی به نفع اصلاح طلبان. تا در این زمان شبکه های ماهواره با شدت  و هیجان هرچه تمام تر به کمک اصلاح طلبان آمدند. حتی شبکه های غیر فارسی نیز به کمک آنها شتافتند . در واقع تمامی قدرت رسانه ای غربی: وهابی و ضد جمهوری اسلامی به کمک اصلاح طلبان شتافته ونه تنها به احمدی نژاد و جریان اصولگرا، بلکه به کلیت جمهوری اسلامی هجوم بردند.

در واقع طیف اصلاح طلب با عملکرد خود با اینکه با محدودیتهای اینترنتی  و روزنامه ای  و صدا و سیما مواجه شد اما  در مقابل توانست از این موهبت دنیوی برخوردار شود. مطالبه آقای موسوی  از رسانه  ملی ابزاری یک طرفه وبدون طرف مقابل و البته برای شدت بخشیدن به اعتراضات بود که به او داده نشد. رفتارهای بعدی موجب بدبینی شدید حکومت نسبت به اصلاح طلبان در زمینه دادن رسانه شد. بنابراین می توان چنین استنباط کرد که اصلاح طلبان با رفتارهای اولیه خود رسانه های رسمی داخل کشور را به قیمت رسانه های ماهواره ای و اینترنتی فروختند و البته این انشقاق اطلاعاتی موجب  دو پاره شدن جامعه در زمینه تحلیل شد که هر گروهی به خاطر مطلع نبودن یا اعتماد نداشتن به منابع اطلاعاتی گروه دیگر جداگانه راه خود را رفت. والبته کم کاری ها و بعضا اشتباهات صدا و سیما نیز مزید بر علت شد.



نتیجه نهایی:

در مجموع نمی توان این ادعا را که اصلاح طلبان دچار مظلومیت رسانه ای بودند را لااقل برای زمان قبل و حین انتخابات پذیرفت. اتفاقا بر اساس آنچه گفته شد اصلاح طلبان در فضایی که به نفع آنها بود بازی را واگذار کردند.

در مبارزات انتخاباتی دوپینگ تبلیغاتی و رسانه ای رخ داد اما دوپینگ کننده اصلاح طلبان بودند نه اصولگرایان. اما پس از انتخابات هردو گروه به دوپینگ دست زدند. پس از انتخابات اصول گرایان از رسانه های رسمی و اصلاح طلبان از رسانه های غیر رسمی و کمک رسانه های خارجی  برخوردار شدند. نتایج نشان داد که رسانه های رسمی تا حدی نتوانستند بر رسانه های غیر رسمی و بیگانه چیره شوند  ولی اگر نبود اشتباهات پی در پی تبلیغاتی و عملکردی اصلاح طلبان و اگر نبود قدرت پارازیتها و فیلتر ها معلوم نبود آیا باز هم رسانه های رسمی می توانستند تا حدی  اوضاع را بدست گیرند یا خیر؟

به نظر می رسد هم اصلاح طلبان می باید فکری برای نحوه تبلغات خود صورت دهند هم اصولگرایان. چرا که اصلاح طلبان در فضای برتری رسانه ای بازی را واگذار کردند و اصولگرایان نیز در شرایط بحرانی و جنگ روانی تنها به کمک محدودیت توانستند اوضاع را آرام کنند. به همين دليل بازنگری در استراتژیهای تبلیغاتی ضروری به نظر می رسد.



 
 
دانشجو
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۰:۴۷:۴۱
1) وقتی که تمام رسانه های یک جناح خاص، دولت و نظام را هدف گرفته اند و لایه های پنهانی تر، آن را بهانه ای برای حمله به ارکان اصلی نظام می دانند، متمایل شدن صدا و سیما به حمایت از دولت، نه تنها بدون اشکال، بلکه واجب است.
2) خدمات پرشمار دولت، به طور طبیعی پوشش بیشتری را از صدا و سیما طلب می کند که مطمئنا در زمینه اطلاع رسانی برای این خدمات کوتاهی شده است.
3) نداشتن رسانه از سوی اصلاح طلبان، نه یک حقیقت، بلکه ترفندی همیشگی بوده است.
در دولت اصلاحات و زمانی که تنها وجدان منتقد از سوی روزنامه کیهان به گوش می رسید.
و حتی صدا و سیما در بخش اعظم آن 8 سال (به جز در نقاط فوق العاده تندی نظیر قتل های زنجیره ای و 18 تیر) نقاط منفی دولت خاتمی را پوشش نمی داد و حتی باعث شد تا بسیاری از مردم به هوای همین تبلیغات صدا و سیما که خاتمی را متفاوت از اطرافیانش معرفی می کرد، دوباره به او رای بدهند.
اما در همین شرایط یک طرفه، بدون اینکه منتقدی روبروی آن ها باشد، بارها و بارها اصلاح طلبان از نداشتن رسانه نالیدند!
4) حجم سنگین سیاه نمایی علیه دولت، کار بیشتری از رسانه ملی طلب می کند.
5) همین آگاهی بخشی باعث آن می شود تا نیاز به فیلتر سایت های قانون شکن، کمتر شود. البته این مسیر سخت و دشواری است. زیرا در این محدودیت رسانه های حامی نظام، کافی است تا دشمن، همین چند رسانه (نظیر صدا و سیما و فارس و کیهان و ایران و الف و جهان و رجا) را تخریب کند (که چنین هم کرده است) تا عملا هیچ رسانه قدرتمندی برای دفاع از انقلاب وجود نداشته باشد و مخاطبین کم اطلاع که در اثر هجوم و تخریب دشمنان، نمی توانند به این رسانه های حامی انقلاب اعتماد کنند؛ همچنان در بی اطلاعی بمانند.
مقابله با این حجوم و تخریب گسترده، کار سختی است که دقت و همدلی این رسانه های را می طلبد (285056)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۲۳:۵۹:۲۷
الف جان حرفت درست ولي اين كارهاي وزارت ارشاد جديد را چهميگي كه حتي صداي خود توكلي را هم دراورد (285274)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۸:۳۰:۱۶
واقعاً برای سایت معتبر الف به دلیل درج چنین تحلیل نادرست و نامفهومی متاسفم. (285368)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۰:۵۴:۱۶
x,xچرا که اصلاح طلبان در فضای برتری رسانه ای بازی را واگذار کردند? (285058)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۱:۰۸:۳۹
آقای یاسر سبحانی فر!

عجب! اگر همه این تحلیلها اینگونه باشد که وضع ما دیگه اینجوری نبود.

میشه بگید طی سالهای 84 تا 88، نه اصلا طی سالهای 76 تا کنون صدا و سیما چند برنامه از اصلاح طلبان پخش کرده؟

فکر نمیکنم تعدادش به اندازه 6 ماه برنامه ای که برای دولت نهم پخش،باشد.

تحلیل شما زمانی صحیح است، که بگوییم همه مردم ایران ماهوراه دارند، همه مردم دسترسی به اینترنت و همه جای ایران ، روزنامه های اصلاح طلب میرود، و نه فقط روزنامه های دولتی که بودجه اشان میرسد اینچنین پرتیراژ روزنامه بزنند. (285060)
 
ایرانی بیزار از دروغ
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۱۰:۴۰:۱۸
ناشناس عزیز تحلیل آقای سبحانی فر در صورت پیش فرزهای شما هم غلط است.
فقط در صورتی تحلیل ایشان می تواند درست باشد که مثلا اگر در باره تعداد روزنامه های موافق هر طرف صحبت می کند، تعداد دقیق روزنامه های اردوگاه هر طرف را با میزان تیراژ آنها بگوید هم چنین در باره سایتها نیز میزان سایت های موافق هر طرف و میزان مراجعه به آنها را مشخص کند. تا معلوم شود کدام یک بیشتر تاثیر گذار است.
بعد ایشان معتقد است که تبلیغات صدا و سیما در ایام انتخابات مساوی بود. ولی نمی دانم اخبار و گزارشاتی از قبیل افتتاح فلان بزرگ راه و راه آهن هم که هنوز در قابل بهره برداری بودن آنها شک است که در آن ایام به طور مداوم از صدا و سیما پخش می شد آیا تبلیغ به نفع یک کاندیدای خواص نبود.
متاسفانه آقای سبحانی فر براساس ذهنیات خود و بدون ارائه دلیل غیرقابل انکار، سعی دارد نتیجه دلخواه خود را بگیرد. که اینگونه تحلیل از یک انسان تحصیل کرده بسیار بعید است. (285411)
 
شعرباف
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۱:۱۲:۳۵
فرهنگ کشور ما طوری است که اگر سانسوری اعمال شود مردم نسبت کسب خبر طرف سانسور شده حریصتر می شوند و از هر امکانی جهت کسب خبر استفاده می کنند یعنی سانسور نتیجه عکس می دهد بعضی از مردم دنبال خبر گزاری های بیگانه می روند وانها هم دنبال منافع خود هستند بیشتر خبرهایی را منتشر می کنند که به نفعشان باشد در ثانی تلویزیون ما که چندی قبل شروع به برگزاری مناظره ها کرده بود آن را تعطیل ، و به جای آن در یک برنامه یکطرفه از آقایان شجونی و کچوئیان دعوت به برنامه کرد من ضمن احترام به این آقایان می پرسم آیا این آقایان نماینده طرفداران دولت و اصولگرایان می باشد؟ اگر اینطور باشد .... (285061)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۸:۵۳:۴۸
با سلام اقاي شعر باف شما مثل اينكه عادت داري به بافتن مسائل غير واقع بينانه اگر برنامه ها را مي ديدي اعلام كرد كه از چه اصلاح طلبهايي دعوت كرده اند و چگونه همه فرار كردند و جا خالي دادن و ترسيدن خوب وقتي نمي ايند چكار كنند ؟ كسي كه حرفي براي گفتن داشته باشه كه نمي ترسه . كسي كه دروغگو نباشد نمي ترسد . كسي كه حق باشد مي ايد وبا صداي بلند دفاع مي كنه . خوب چي شد نيامدند ! توي همين سايت نبود كه اقاي انصاري اعلام امادگي كرد بعد تا سئوالات را ديد فرار را به قرار ترجح داد اين بود دانستن حق مردم است ؟! و زنده باد مخالف من ؟!شما هم ناراحت سانسور نباش چون خود اين اقايان خودشان را سانسور كردند . البته انها مثل رهبر جنبشتان يكساعت وقت مي خواهند مستقيم بدون حضور مجري يا ديگري كه هرچي مي خواهند دروغ ببافند و مردم را فريب دهند (285238)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۱:۱۸:۲۷
با سلام خدمت دکتر سبحانی
استاد گرامی ام در دانشگاه شهید بهشتی
واقعا تحلیل درستی است.چند مقاله ای که از ایشان تا به حال دیده ام واقعا بدون تعصب بوده اند.درسته که ایشون بیشتر به اصلاح طلبا حمله می کنند اما همانظور که خودشون هم حضوری گفته اند این معنای تایید همه کارهای دولت نیست.تو مقاله راجع به خوشه بندی ایشون هم دیدم که به دولت انتقاد داشتند و البته خیرخواهانه و با پیشنهاد83.امیدوارم به این کارشون ادامه بدهند.کشور به این جور اساتید بی غرض بیشتر نیاز داره. (285064)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۱:۲۸:۲۶
من خودم سبز هستم
ولی انصافا از نوشته های جناب سبحانی میشه تصویر یک اصولگرایی رو داشت که لااقل از بقیهاصولگراها منطقی تره
در مورد رسانه ها واقعا حرف بی طرفی رو زده
اصلاح طلبا بی خود مظلوم بازی درمیآرند
اصولگراها هم به پیروزیرسانهای شون افتخار نکنند
بهقولایشون بامحدودیت تونستند کاری بکنند (285070)
 
رضا حسین خداداد
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۱:۳۵:۱۵
اول اینکه در این مقایسه جا داشت که مشاوران رسانه ای دو جناح که نقشی تعیین کننده در پیروزی احمدی نزاد داشتند نیز با هم مقایسه می شدند. واما بعد, مدیران رسانه ای اصلاح طلب که شامل روزنامه ها ,سایتها و شبکه های ماهواره ای می شدند در زمان انتخابات مثل هشت سال گذشته اوضاع کلی جامعه و خواسته های قشر متوسط و فقیر جامعه را به خوبی درک نکردند و فقط به تخریب رئیس جمهور و دولت و در پاره ای از اوقات حتی به نظام نیز حمله می کردند و این موضوع باعث شد که جناح اصلاح طلب با وجود هزینه های سرسام اور در این نبرد رسانه ای شکست بخورد و جالبتر اینکه بعد از انتخابات نیز همین روند را بدون هیچ گونه نقد منصفانه ای نسبت به اشتباهات اشتراتژیک خود کماکان انجام می دهند. واین یعنی حرکت به سوی شکست های دیگر. (285072)
 
پارسا
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۱:۴۵:۵۷
آرامش بهترین وسیله برای شناخت ماهیت واقعی اصلاح طلبان است که البته اصلاح طلبان از آن وحشت دارند هوچی گری،عربده کشی، حرفهای بی منطق و تکیه بر احساسات و بازی کردن با واژه ها اساس استراتژی اصلاح طلبان(بخوانید آشوب طلبان ) رو تشکیل میده این رو کسی میگه که سال 76 از طرفداران دو آتشه خاتمی بود سال 80 باز هم به خاتمی و جریانش فرصت داد و سال 84 اصلا رای نداد و سال88 با افتخار به احمدی نژاد رای داد. جریان منحرف اصلاحات از همین می ترسه از رو شدن دستش پیش ملت ایران و این میسر نخواهد شد مگر با آرامش.
پاینده ایران سربلند (285076)
 
ايمان
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۱:۴۷:۳۶
خوب اين مال قبل انتخابات بود بعد از انتخابات كمي به نفع اصولگرها بوده. اينا خودشون ا...

كردن يا ما رو با اين حزب بازيهاشون (285078)
 
سلمان
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۲:۰۲:۱۴
با سلام
فقط برنامه های تبلیغاتی صدا و سیما بی طرفانه بود، دلیل آن هم این است که اصلا آن برنامه ها مال صدا و سیما نبود و فقط مسوول پخش آن بود.

تمام دیگر برنامه های صدا سیما چه خبری، چه تحلیلی همه به صورت آشکار از دکتر و سیاستهای ایشان حمایت می کردند!

آیا تاثیر گذاری تلوزیون و ماهواره و اینترنت و روزنامه را در یک سطح فرض می کنید؟ (285085)
 
علی
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۲:۱۲:۳۷
بابا اصلاح طلبان بارها گفته اند زنم جیغ کنم فریاد که آزادی نیست
بگن چه میخواستند بگن نگفتند
موسوی که به قول خودش رسانه وماهواره وروزنامه وبلندگوو....ندارد صبح اطلاعیه میدهد 5 دقیه بعد همه میفهمند مگر فاصله بیانیه 17 تا نامه رضایی به رهبری واعتراض مردم که رضای ابوموسی اشعری است به چند ساعت رسید
اینها فقطدروغ تبلیغات میکنند بسیجیان را لخت میکنند وبعد مظلوم نمایی میکنند ندا را میکشند خواهر زاده موسوی را میکشند قران اتیش میزنند سنگ به نمازگزاران میزنند نیروی انتظامی را میزندند توهین به مقدسات میکنند بعد مظلوم نمایی میکند که ای وای مردم خداجوی قهرمان و...مردمتان مگر7هزار نفر بیشتربودند (285090)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۲:۱۴:۱۵
انصاف هم خوب چیزیه. روزنامه های اصلاح طلب که یکی یکی تخته شدن. سایت های اینترنتی اصلاح طلب هم که اکثرا فیلتر شدن. شبکه های ماهواره ای چه ارتباطی به اصلاح طلبان دارد؟ گذشته از این چند درصد از مردم داخل کشور از طریق روزنامه، اینترنت یا ماهواره اخبار را دریافت می کنند؟ اکثریت مردم داخل کشور از طریق صدا و سیما اخبار را دریافت می کنند. صدا و سیما هم که به اعتقاد بعضی از خود اصول گرایان بی طرف نیست. اگر صدا و سیما حقایق را بی طرفانه نشان می داد قطعا جامعه بهتری داشتیم. (285091)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۲:۳۱:۲۰
دوپبنگ تعبیر جالبیست اما عملکرد بیگانگان در ایران به ویژه از طریق رسانه هایشان در یک قرن اخیر بسیار پلیدتر و زشت تر از دوپینگ بوده. آن ها از هر کاری برای از بین بردن اسلام و ایران دریغ نمی کنند. به ویژه بعد از انقلاب. هر کسی بخواهد قدم کوچکی با خلوص نیت برای مردم بردارد اینقدر با ابزار رسانه هایشان آن شخص را می کوبند و ترور شخصیت می کنند و دیکتاتور و تمامیت خواه و افراطی می نامند که با تکرار مکرر به شیوه های پیچیده روانشناسی و چامعه شناسی آن شخص را در ذهن شنوندگانشان بی اعتبار کنند. از سوی دیگر اگر کسی ملت را از اسلام دور کند به مردم به اسم اسلام ستم و مرتکب جنایت و فساد شود و جواب مخالف را با شکنجه و اعدام و تهدید دهد در مورد او با همان روش ها در ذهن شنوندگانشان اصلاح طلب میانه رو روشنفکر و هرچیزی که بتواند آن اثر مورد نظرشان را ایجاد کند تکرار می کنند. ما ایرونی ها ساده و دشنانمان بدجنس. (285095)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۲:۴۰:۲۹
اینکه شما شکست در طول تبلیغات و واگذاری اصلاحطلبان که بعداز 22 خرداد روشن شد ( که اصلاح طلبان در فضای برتری رسانه ای بازی را واگذار کردند )را با عدم تجربه وتوان ,و اشتباه اصول گرایان ( شرایط بحرانی و جنگ روانی تنها به کمک محدودیت توانستند اوضاع را آرام کنند.)را با بعداز انتخابات قیاس میکنید اشتباه است چرا که شما برنامه های هر دو گروه را قبل , وبعد انتخابات برسی کنید نه شکست موسوی در انتخابات با ناکار آمدر دولت در مواجه با شورشها بعد از انمتخابات !
چرا که همه میدانیم کسی حتی در سران کشور وشاید خود آقای موسوی هم انتظار این شکل از نا آرامیها را نداشتد تا اینکه از قبل برای آن فکری کرده باشند ویا کسی در کشور هم ادا ندارد که قبلا این اتفاق درکشور تجربه کرده باشد وروش برخورد آن را میداند (285098)
 
علی
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۲:۵۶:۴۴
تحلیل و نگرش جالبی بود بنده موافق نویسنده هستم. (285104)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۳:۰۷:۵۹
حالا این همه گفتید اصلاح طلبان فیس بوک و همه چیز دستشونه .

بدونید که یدالله فوق ایدیهم .خدا یه چیز دیگه هست.خدا به ندای شبانه و نماز شب بسیجی ها نگاه میکنه.امام زمان میدونه کی یار واقعیش هست خودش حواسش به حزب الله هست.


راستی فیس بوک واقعا جالبه ها.من گفتم به بچه های پایگاه بگم برن عضو شن.ما باید تو فضای سایبر فعالیت رو صد چندان کنیم.انشالله تا سال اینده این محیط به تسخیر حزب الله در میاد.برنامش ریخته شده. (285109)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۸:۴۹:۰۹
استفاده از فیلتر شکن جرم داره برادر ! (285236)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۲۰:۴۷:۴۶
محمد جان
براي برادران ارزشي هيچ چيزي جرم نيست.
فيلتر و قطعي و پارازيت و غيره براي ما خوشه چهارمي هاست (285261)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۰:۴۰:۱۴
اها برادر خوبه من شما هم از کانادا خوشه بندی شدید و تحت فیلترینگ نظام اسلامی هستید.افرین به این نظام که سایت های شما رو از کانادا هم فیلتر کرده




شاید وقتی داشتی کامنت میذاشتی نمیدانستی که چیزی به نام خوشه 4 در ایران نیست

یا اینکه ای پی شما شناسایی میشه و نقشه هاتون نقش بر اب میشود.


اینو گفتم واسه شما خوشه 4 ی ها (285309)
 
حاجي رضا
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۸:۰۰:۲۹
دوست عزيز و مطلع من
اولا خوشه چهارمي در اصطلاح به كساني گفته ميشه كه خوشه اولي دومي يا سومي نباشن
دوما پرچمي كه در بالاي نظرات ظاهر ميشه لزوما نشانه محل سكونت اشخاص نيست

يا حق (285357)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۱۰:۳۶:۲۱
مثل اینکه باید به حاجی اقا بگم به حساب شما رسیدگی کنه.

اگر کسی در ایران خوشه ی یگ و دو و سه نباشد پس چیست؟شما پولدارها که ثبت نام نکردید از ترس مالیات بستن به اموالتان در هیچ خوشه ای قرار ندارید اون به ما ربطی نداره (285409)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۸:۵۸:۱۶
شما بهتره بری از کلاس اول دبستان دوباره بخونی .وقتی دوستمون میگه خوشه چهارمی یعنی داره طعنه میزنه .فهمیدی مجید جان! (285381)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۰:۳۷:۵۹
دوست عزیز استفاده از فیلتر شکن جرم هست در صورتی که شما بروید بی بی سی و بر ضد حکومت نظر بدهید .بروید بالاترین به مقدسات توهین کنید.بروید خدای ناکرده سایت های .... اون موقع هست که جرم داره.ما برای دفاع از انقلاب از کره ی ماه هم میگذریم فیلتر شکن که جای خودش را دارد.مشکل اینجاست که عدم حظور ما در این مکان ها باعث شده که گروهی توهم اکثریت بزنند همان طور که گفتم به زودی خواهید فهمید که اشتباه کرده اید. (285308)
 
سينا
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۸:۱۱:۰۴
منظورتون اينكه در فيلترينگ هم شهروند درجه يك و دو داريم؟ بد نيست به دولت محترم پيشنهاد بدين طرح خوشه بندي رو در فيلترينگ هم اعمال كند. (285359)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۲۰:۴۲:۳۲
احتمالا از فردا در پایگاه های بسیج دوره های فشرده فیسبوک تدریس خواهد شد ! البته اخوی قبلش باید 3 واحد موس پاس کرده باشی راستی شنیدم به شرکت های چینی سفارش دادید موس به شکل باتوم بسازن ! راسته ؟ (285580)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۰:۵۱:۵۱
جالب جواب من رو دوستانی از کانادا و انگلستان دادن. (285313)
 
حاجي آقا
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۳:۱۶:۱۹
در مجموع نمی توان این ادعا را که اصلاح طلبان دچار مظلومیت رسانه ای بودند را لااقل برای زمان قبل و حین انتخابات پذیرفت نميتوان پذيرفت يا دوستان اصولگرا نميتوانند بپذيرند؟

دوستان سايت الف كه همچنان اصلاح طلبان را مورد نوازش روزانه خود قرار ميدهيد.
آيا اگر دوستي به اين مقاله پاسخ داد آيا حاضر به انتشار آن خواهيد بود تا صداقت خود را نشان دهيد؟

يا حق (285119)
 
رسول
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۳:۵۰:۵۳
یعنی واقعا فکر میکنید با این تحلیل مردم باورشون میشه قبل از انتخابات شرایط در صدا و سیما مساوی بوده؟!
یعنی همه چی یادمون میره؟
بحث بر سر اینه که درسته که در فیلم های انتحاباتی عدالت برقرار شد و درسته که در مناظره ها فقط احمدی نژاد 20 دقیقه حرف اضافه تر حرف زد
اما اخبار ها چی!؟ مراسم افتتاح پروژه ها چی؟!
براستی یادمان رفته که تمامی اخبار ها با خبرهایی از محمود همراه بود؟ (285135)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۳:۵۵:۴۴
آقای سبحانی فرد آیا به آنچه می گویید خود اعتقاد دارید یا تنها برای ادای تکلیف می نویسید ؟
در مورد قبل از انتخابات تا حدودی موافقم البته اینکه صدا و سیما بی طرف بود به هیچ وجه مورد قبول نیست هر چند در روز های پایانی تقریبا وقت یکسانی به جریان های مختلف داد

اما پس از انتخابات تمام سایت های اصلاح طلب حتی سایت رسمی اقیلت مجلس ! فیلتر شد تمام شبکه های اجتماعی مجازی فیلتر شد و ... تعداد زیادی از روزنامه ها ی اصلاح طلب توقیف شد در مورد ماهواره، این موهبت دنیوی ! که ایرانیان ظرفیت استفاده از آن را ندارند مقدار زیادی غلو کرده اید ! اولا مگر ضریب نفوذ ماهواره چقدر است ثانیا وقتی تمام شبکه های خبری فارسی زبان با پارازیت مزین می شوند چه کسی می تواند از آنها استفاده کند ؟

اما نکته ای در صحبت های شما بود که خود واقفید با تحمیل سنگین ترین فیلترینگ باز هم فضای اینترنت در اختیار اصلاح طلبان است به نظر شما مشکل کجاست ؟ (285138)
 
م.ا
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۴:۰۳:۴۸
لازم به ذکر که صدا وسیما از چند روز قبل از انتخابات تبلیغات وسیعی رو برای احمدی نژاد در قالب تبلیغات برای دولت و انرژی هسته ای شروع کرد و الحق هم کم نذاشت (285139)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۵:۴۲:۴۷
نوشته جالی بود ممنونم.خوب زده به هدف.بازم بیاید کامنت بگذارید حرص بخورید. (285177)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۶:۲۹:۲۴
برادر گرامی ما هنوز مانور قدرت آقای احمدی نژاد در تاریخ 24 خرداد و قبل از تایید شورای نگهبان که با زیرنویس 6 شبکه ی تلویزیون و پخش زنده ی 2 شبکه تلویزیون که به همراه ناسزا گویی طرفداران ایشان به آقای موسوی و هاشمی انجام شد از یاد ما نرفته است. (285190)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۹:۰۱:۲۷
با سلام مگه قراره يادتون بره ! تا انتخابات بعدي هم يادتون نميره كه چه فكر مي كرديد وچه شد ! دنبال دوم خرداد ديگه بوديد و حكومت اقازاده ها به مردم كه زديد تو خاكي (285240)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۶:۳۳:۱۵
چرا قصاص قبل از جنایت می کنید اگر به موسوی فرصت داده می شد قطعا اوضاع بهتر از این بود. (285193)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۹:۰۷:۱۵
بنده خدا شما مثل اينكه تو باغ نيستي اگه يك نگاه به مصاحبه موسوي باتايم يك روز قبل انتخابات بكني مي بيني خبرنگار مي پرسه اگه شما در اين انتخابات پيروز نشوي جواب اين دختران وپسراني كه در خيابانهاي تهران براي شما پايكوبي مي كنند را چه مي دهيد ؟ موسوي گفت : پيروزي در انتخابات مهم نيست مهم تغيير است كه اغاز شده و ادامه خواهد داشت ! و ان نامه بدون سلام همراه با دود واتش وبنزين هم كه يادتان هست ؟ اينها فرصت براي چي مي خواستند ؟ ضايع كردن 24 ميليون راي ملت براي تغيير به نفع خواسته هاي خودشان ؟ كور خوانده اند اين مملكت زير بار ديكتاتوري نوين نميره . (285242)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۶:۵۸:۰۴
با سلام
نکته به نظرم در ارتباط با 20 دقیقه وقت اضافه آقای احمدی نژاد وجود دارد که اکثریت از آن غافلند:
اگر به فرض آقای موسوی 20 دقیقه در غیاب آقای احمدی نژاد سخن گفته و به تبع آن آقای احمدی نژاد 20 دقیقه وقت اضافه گرفتند باید این زمان را به مواردی اختصاص میدادند که آقای موسوی درباره آنها سخن گفته، برای مثال آقای رضایی در مناظره خود با آقای احمدی نژاد از نمودار فلاکت سخن گفتند ولی آقای احمدی نژاد پاسخ آقای رضایی را در 20 دقیقه وقت اضافه داد که آن 20 دقیقه را به خاطر حرف هایی که آقایان موسوی و کروبی زده بودند به آقای احمدی نژاد داده بودند،
حال این وسط رضایی چه گناهی کرده بود موسوی و کروبی یک حرفی زدند وبه خاطر آن حرفها به آقای احمدی نژاد وقت اضافه دادند، آقای احمدی نژاد در آن 20 دقیقه سرآقای رضایی را برید، به این میگن بیطرفی؟!
همین نکته را توجه کنید تا پی به بیطرفی رسانه ملی ببرید!
و من الله توفیق (285203)
 
احسان
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۶:۲۷:۳۷
مگه موسوی مجبور بود خلاف بکنه؟ مگه خودش نگفت به احمدی نژاد وقت بدید؟ نکنه منظورتون اینه که موسوی یا رضایی باید تعیین میکردند که احمدی نژاد در صحبتهاش چی بگه؟
در ضمن سه ... سیاسی همه برای نه گفتن به احمدی نژاد جمع شده بودند. چه طوری که جلسه دوستانه موسوی و کروبی برای غیبت کردن از احمدی نژاد عین انصاف بود، ولی 20 دقیقه دفاع احمدی نژاد در مقابل هر سه نفر اونها عین بی انصافی؟ (285316)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۸:۱۰:۱۹
چند مقاله ای که از ایشان تا به حال دیده ام واقعا بدون تعصب بوده اند
ایشون بیشتر به اصلاح طلبا حمله می کنند
کشور به این جور اساتید بی غرض بیشتر نیاز داره.
دم خروس رو باور كنيم يا؟
ايشون كه واقعا بي غرض و البته بيطرف و فراجناحي هستند و بهمين خاطر سايت الف مقالات ايشون رو چاپ ميكنه! (285219)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۸:۳۴:۴۸
اونی که گفته ما هنوز مانور قدرت احمدی نژاد یادمون نرفته این رو هم یادش نره که موسوی حتی برنده نشده و قبل از اعلان نتایج وعده جشن و مانور قدرت رو داد.همیشه همه چیز یادتون نره (285226)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۸:۳۶:۵۶
اون آقایی که گفته چرا احمدی نژاد جواب رضایی رو تو جواب به احمدی نژاد داد باید توجه داشته باشه که رضایی حرفشو وقتی زد که دیگه احمدی نژاد وقتش تموم شده بود.رضایی خواست سوال بی جواب مطرح کنه که احمدی نژاد جوابشو داد.
راستی چطور بود تعداد کلمات رو هم می شمردند تا یه وقت ناعدالتی نشه؟! (285227)
 
حاجي آقا
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۸:۳۷:۵۲
دولت محترم در راستاي انتشار آزاد اطلاعات علاوه بر فيلترينگ و قطع اس ام اس و ايميل و مسنجر جديدا به هك كردن سايتهاي مخالف هم ميپردازد. واقعا دست مريزاد به اين دولت و حاميان آن. (285228)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۸:۳۹:۵۹
کی گفته صدا سیما قبل انتخابات برای احمدی نژاد تبلیغات کرد.اگه خبر عادی که رئیس جمهور کجا رفت و چی گفت و با کی دیدار کرد تبلیغاته پس بگین 4 سال صدا سیما براش تبلیغات کرد
راستی دور دوم انتخابات خاتمی در سال 80 کجا بودید شماها
یا دور دوم هاشمی در سال 72
والا 6 ماه قبل از انتخابات صدا سیما از ترس اصلاح طلبان پر رو هر جا که موسوی و کروبی می رفتند خبرش رو پخش می کرد
این آقایون اون وقت چه کاره بودند؟این دوپینگ نیست؟ (285231)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۸:۴۳:۱۰
در جواب محمد که گفته آقای سبحانی آیا به اون چیزی که گفتید معتقدید باید بگم آره ایشون معتقدند چون تموم حرفایی که شما زدید و گفتید فلان جار رو بستند تو مقاله هست.لطف کنید اول مقاله رو کامل بخونید بعد کامت روشنفکرانه بدید.جناب سبحانی حتی نگفته این کار خوب بوده یا بد.فقط گفته این اتفاق افتاد و البته به نظر من باید هم می افتاد.شما جلو نظام شمشیر بکشی نباید از خودش دفاع کنه؟تو کل دنیا همینه.شبکه العالم رو براچی پخشش رو متوقف کردند؟ (285234)
 
محسن
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۹:۱۵:۲۵
اینکه اصلاح طلبان قبل از انتخابات رو به روشهای پوپولیستی آرودند و بعد از انتخابات رو به شورش نشان دهنده این است که این آقایان دیگر حرفی و فکر جدیدی برای ارائه ندارند. الان هم فقط دنبال سروصدا هستند تا ببینند چه پیش می آید و گرنه طرح و برنامه ای نه برای مبارزه و نه حتی نقد دولت و حاکمیت دارند. (285246)
 
محمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۱۹:۲۳:۵۵
چه جالب!
یعنی صدا و سیما فقط برنامه های کاندیداها را پخش می کرد و برنامه دیگه ای نداشت؟
20:30 که به تمسخر کاندیداهای اصلاح طلبان می پرداخت مال بی بی سی بوده دیگه لابد! اخبار کانالهای دیگه که یک طرفه بود مال کانالهای لس انجلسی بوده دیگه لابد!
چه قشنگ هم نتیجه گیری کردی: خب پس صدا و سیما بی طرف بوده!
شما یه آب به صورتت بزن چشمات باز شه. (285248)
 
مصطفی
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۲۲:۴۷:۵۴
جناب آقای سبحانی
با سلام
متأسفانه شما عمداً یا سهواً بخش اول تحلیلتان را که در مورد عدالت رسانه ای صدا و سیما بود کاملاً جانبدارانه مورد بررسی قرار داده اید و بر اساس آن در نهایت نتیجه ای غلط به دست آورده اید.
جای سوال بسیار جدی از شما وجود دارد که آیا به واقع بر این باور هستید که صدا و سیما در 4 سال گذشته و در ایام انتخابات بی طرفانه عمل کرده است؟

بنده در این زمینه ایرادهای جدی به جنابعالی دارم. متأسفانه شما چشم خود را بر روی حقایق بسته اید و تنها فرصت 20 روزه تبلیغات ریاست جمهوری و آن هم ویژه برنامه های انتخابات را مورد قضاوت خود قرار داده اید و بس.
علاوه بر این شما رسانه هایی که جناح اصلاح طللب هیچ تأثیری بر آن ها ندارد را به عنوان رسانه های اصلاح طلب قلمداد کرده اید. رسانه هایی مثل شبکه های ماهواره ای چه ربطی به اصلاح طلبان دارند؟
البته بنده بر این باورم که اصولگرایان از ضعف بسیار شدید رسانه ای رنج میبرند و دلیل آن هم عدم اقبال قشر روزنامه نگار و رسانه ای کشور به این جریان سیاسی است و برادران اصولگرا راه چاره را در دوپینگ شدید از طریق صدا و سیما و بستن رسانه های قانونی اصلاح طلب پیدا کرده اند. اما افسوس که سوراخ دعا را اشتباه پیدا کرده اند.
خداوند عاقبت همه ما را ختم به خیر کند. (285287)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۲۲:۵۱:۲۷
پس چی شد شعار تحمل مخالف ؟
آقای ناشناس نه دم خروس رو باور کن نه قسم حضرت عباس.خوب روزنامه های اصلاح طلب مطلب آقای سبحانی رو بزنند.
چرا نمی زنند؟صرف نداره یا مخاطباشون با مطالب دیگه آشنا می شوند؟
چون الف منتشر می کنه پس ایشون برابر الفه؟
والا تو الف حرف مخالف نشر الفیها بیشتر منتشر می ش تا سایتهای اصلاح طلب
کدوم روزنامه اصلاح طلب حرفای مخالفشو چاپ می کنه؟
راستی چرا هیچ اصولگرایی اعتراض نمی کنه که ایشون گفته بعد از انتخابات محدودیت ها باعث پیروزی رسانه ای شد اما این اصلاح طلبا از قسمت اول که می گه اونا دوپینگ کردند خیلی ناراحت شده اند؟
واقعا اینه شعار تحمل مخالف و انتقاد؟!
همین که انتقاد قبول نمی کنید هی بیشتر به خاکی می زنید عزیزان (285289)
 
حاجي جواد
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۸:۰۷:۰۸
ما اگه تحمل مخالف رو نداشتيم بعد از اينهمه سانسور شدن تو الف كه ديگه عطاشو به لقاش ميبخشيديم. شما چقدر به سايتهاي اصلاح طلب سر ميزني؟ اصلا سايت اصلاح طلبي مونده كه فيلتر نشده يا اعضاش خارج زندان باشن؟

يا حق (285358)
 
احسان
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۲۳:۰۹:۰۶
بهترین راهی که باعث پیشرفت مملکت میشه اینکه که باید رسانه ها رو که بیت المال مردمه از این که برای یک جناح خاص تبلیغ کنه نجات داد تا جناهی اگه مظلوم واقع شده جلوی انحرافات جناح قویتر رو بگیره این یه امر طبیعی و واضحه که ریشه همه مشکلات توی هر کشوریه. اگه الان اینقدر از فساد مالی و فعالیت غیر قانونی اقازاده ها توی کشور شکایت داریم فقط بخاطر نداشتن رسانه آزاد و اگاه. به نظر من اگه جلوی این روند گرفته نشه اینده خوبی در انتظار ایران نیست .به امید موفقیت (285291)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۲۳:۲۶:۰۷
آقا مصطفی
جالبه فرمودیه اید که چرا 20 روز انتخابات رو فقط مقایسه کرده اند! خوب می خواستی 4 سال رو مقایسه کنند؟ یعنی می فرمایید که صدا و سیما باید از چهار سال پیش کروبی و موسوی رو نشون می داد و برابر با رئیس جمهور درباره شون مطلب پخش می کرد؟
عجب بی طرفی هستید شما ! (285295)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۲۳:۲۷:۳۳
جناب مصطفی توجه داشته باشند که بله ماهواره ها نماینده اصلاح طلبند.
لابد می خوای بگی بی طرف بودند؟پس سازگارا و مهاجراین و نوری زاده به نفع احمدی نژاد قبل و بعد انتخابات تلاش تبلیغاتی می کردند؟ لابد موسوی بدش می اومد اما روش نمی شد بگه برای من تبلیغ نکنند! (285296)
 
محسن
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۲۳:۲۸:۰۰
الف جان تو خیلی حوصله داری که می خوای این جماعت به خواب رفته رو بیدار کنی
.ولشون کن برن تو همون کاخ های تصرف شده رو هم غلط بخورن (285297)
 
دانشجو
۱۳۸۸-۱۱-۱۷ ۲۳:۵۵:۰۶
الحمدالله نوه امامم كه تا حالا لب باز نكرده بوددر مقابل عملكرد صداوسيما نتونستن سكوت كنن. اگه شما پيرو امام و انقلابيد ايشون از گوشت و خون امامتونن. (285304)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۰:۳۵:۰۰
مگه صدا و سیما اشتباه کرده.هرکی حرفای امام گوش میده گویا امام الان زنده است و داره این مسائل رو میبینه.راستی انقلاب برای هیچ کس متوقف نشد دیدی که پس از فوت خود امام هم به راهش ادامه داد.مطمئن باش انقلاب ما برای هیچ فردی توقف نمی کند هر فردی که شما بگویید.وعده حزب الله 22 بهمن (285307)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۰:۴۸:۳۱
جالبه که وضعیت رسانه ملی قبل از انتخابات را برابر عنوان می کنند! نگارنده این مطلب ظاهراً شنیده اند که کسی گفته صدا سیما به عدالت عمل می کند و حجت بر ایشان تمام شده. نگارنده عزیز، اگر به همه سال ها و من جمله فضای انتخاباتی نگاه کنید متوجه این بی عدالتی در حق اصلاح طلبان می شوید. بارها و بارها از صدا و سیما در تخریب اصلاح طلبان برنامه پخش شد، آیا می توانید یک برنامه در تخریب اصول گرایان مثال بزنید؟ محتمل ترین حدس این است که نگارنده تا کنون به رسانه ملی نگاه کرده اند.
در ضمن وزن رسانه ملی با مجموع اینترنت و ماهواره مساوی نیست و برتری بسیار بسیار بیشتری دارد، لذا مقایسه شما درست نمی باشد.
کمی به فکر آخرت خود باشید و تقوا پیشه کنید! (285311)
 
احمد
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۱:۱۸:۱۴
واقعا صدا و سیما قبل از انتخابات بی طرف بود ؟ استفاده از شگردها و تکنیک های خبری در جهت تخریب و ایجاد تفرقه در جناح مقابل رئیس جمهور در بخشهای مختلف خبری صدا و سیما بکار گرفته می شد نمونه بارز آن خبر بیست وسی .
صدا وسیما به بهانه ی پوشش اخبار ریاست جمهوری غیر مستقیم برای ایشان قبل از انتخابات تبلیغ می کرد یک نمونه ی کوچک گزارش صدا و سیمادر سال گذشته در رابطه با مراسم شب یلدا مثلا مردم در کنار خانواده های خود شب نشینی می کنند و خوشحالند انتهای گزارش ختم می شود به دفتر ریاست جمهوری ساعت یک صبح آقای رئیس جمهور هنوز مشغول کارند و شب یلدا در کنار خانواده نیستند دوربین صدا وسیما هم حی و حاضر تصویر برداری می کند !
به این می گویند تکنیک خبری جهت دار البته برای تبلیغ . البته در اینکه رییس جمهور پر کار هستند هیچ شکی نیست ولیکن چرا صدا و سیما اینگونه گزارش ها را زمان رئیس جمهوری قبلی تهیه نمی کرد . (285319)
 
daneshjo
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۲:۳۲:۳۵
سلام.
بابا بسه دیگه. خسته شدیم. این همه ادم کشته شدند از هر دو طرف به خاطر جاه طلبی یه عده. اونها هموطنامون بودن یه سری ادم عین خودمون. گناهشون چی بود؟
تمومش کنید.
اقای/خانم الف به جای به بحث گذاشتن مسائل تکراری و سیاسی گذشته سعی کنید مسائل و مشکلات مردم را به بحث بگذارید. مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی ومدرسه و دانشگاه و جوان و پیر و کارمند و کارگر و کاسب و.... که بلکه یه سودی برای مردم داشته باشه و مردم بتونن نظراتشون رو با هم به اشتراک بزارند و بلکه صداشون به مسئولین هم برسه.
تا حالا چند تا بحث در رابطه با مدارس و نوجوانها وسنین بحرانیشون گذاشتید؟ چند تا در رابطه با دانشگاه و مشکلات جوانها؟ خانواده و اینکه امار طلاق بیداد میکنه؟ تاحالا مشکلات بازنشسته ها رو پیگیری کردید؟تا حالا رفتید از تولید کننده ها بپرسید چه خبره؟
حالا بگید این همه جنگ و بحث سیاسی نتیجه اش چی بوده؟
اونهایی هم که نمیدونستن چه خبره تا الان حتما فهمیدن دست چه کسانی توی کاره، منظورم امریکا و اسرائیل و... هستن. اونهایی هم که حرف منو قبول ندارن یه نگاهی به فیلمهایمطرح 2008 هالیوود بندازن خصوصا اونهایی که نامی از ایران و اسلام در انها به کار برده شده.
شما هم به مشکلات مردم برسید و صداشون رو به مسئولین برسونید.
ادامه دادن این بحث ها چرخه سوختس.
دست همتون هم درد نکنه. (285332)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۶:۳۶:۲۳
اینکه ایشان گفته اند صدا و سیما عدالت را در حق نامزدها رعایت کرده، بسیار ساده انگارانه است. جریان منتقد کشور در این 4 سال وجود داشت. تا جایی که از این منتقدان 3 نفر کاندید ریاست جمهوری شد. صدا و سیما میتوانست در این 4 سال با حضور منتقدان و به بحث گذاشتن مسائل چالشی، زمینه را برای انتقاد سازنده فراهم کند. در آمریکا که مثلا بین دو نامزد مناظره برگزار میشود، در میان افکار عمومی زمینه ها آماده شده است. اما اینجا ... یک مرتبه مردم را با مطرح کردن ... دچار شوک میکند. ...) (285342)
 
م
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۷:۳۶:۳۷
الف در کنار اخبار، تایتل ها و تحلیل ها خوبی رو بصورت معتدلانه منتشر میشه و چون اصولگراست فیلتر نمی شه! اما در مورد این مطلب باید بگم، من از هم اون آدمایی نیستم که از حقیقت بترسم و ازش فرار کنم حتی اگه به ضررم باشد(مثلا اعتراض خیابانی کار درستی نبود! هنوزم میگم)
اما در مورد رسانه ها باید خدمتتون عرض کنم که در حوزۀ رسانه ها اینترنتی شاید اصلاح طلبان سر تر باشند
اما شما بک غول تاثیر گذار به نام صدا و سیما دارین (285353)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۰۸:۵۴:۳۱
حتمأ در مورد افتتاح پروژهها هم بگین یا این مورد که تنها در بین اصلاح طلبان
مشکل بود و در بین اصولگرایان همه چیز گل و بلبل بود البته از دید آقای ضرغامی (285380)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۱۰:۱۶:۲۹
ما مي دانيم كه انسان موجودي جستجو گر است و همواره تلاش مي كند كه اخبار تازه/دسته اول وراست بدست اورد و اظهار نظر هاي موافق ومخالف را گوش كند حال سوال اين است كه ايا رسانه ملي ورسانه هاي داخلي اطلا ع رساني شفاف انجام داد ه اند كه مردم به ماهواره و رسانه هاي خارجي روي نياورند اگر چنين كرده اند كه چه خوب وجاي براي توجيه نخواهدبود ولي اگر چنين نبوده نبايد افراديكه براي كسب خبر به رسانه هاي بيگانه روي مي اورند مواخذه كرد و به انها مفتي مفتي مارك ضد انقلابي زد ما اگر واقعا مي خواهيم تمام گروه ها /جناحها/ اقوام وطوائف /اقليت هاي مذهبي در دامن جمهوري اسلا مي حفظ كنيم وچشم طمع دشمنان واستعمار گران خارجي به نظام وگشورمان نا اميد كنيم بايد به اطاع رساني شفاف تن بدهيم حتي اگر به ضرر جناح مورد حمايت خودمان باشد زيرا ضرر يك جناح و گروه در حد ضرر به نظام وكشور نمي باشد واقتدار وتداوم نظا م با عث جبران ضرر خواهد شد (285404)
 
۱۳۸۸-۱۱-۱۹ ۱۰:۱۴:۵۲
آقا چقدر سدا و صيما منصفانه و عادلانه برخورد ميكنه. من خسته شدم از اين همه عدالت.
يه كم سريال آبكي پخش كنن. مردم از بس اين سريال هاي پرمحتوا و سنگين رو ديدم. حتي ت اآخرين قسمتش هم نميشه حدس زد چي ميشه. يه كم از اين تحليلهاي سنگين كم كنن و به جاش رابين هود پخش كنن. در ضمن يه كم ساعتش بيشتر كنن.

(ساده شده مقاله بالا) (285677)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.