FATF اولین چراغ سبز را گرفت

  4031225039 ۱۲ نظر، ۸ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

آنطور که یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته، کمیسیون‌های مشترک مجمع FATF را تصویب کرده و پیوستن به گروه ویژه اقدام مالی که می‌تواند تاثیر بسزایی در مبادلات تجاری ایران با دیگر کشورها داشته باشد تنها نیازمند تصویب در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

FATF اولین چراغ سبز را گرفت

به گزارش ایسنا، ضرورت عضویت ایران در گروه ویژه اقدام مالی که در گرو پیوستن به لوایح سی‌اف‌تی و پالرمو است همواره از سوی بسیاری از کارشناسان تاکید می‌شود. با این حال، این مهم طی سال‌های اخیر معطل مانده است.

پس از آنکه مجلس دهم FATF  را تصویب کرد بین مجلس و شورای نگهبان در این زمینه اختلاف نظر ایجاد و در حال حاضر به دستو رهبر انقلاب موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع داده شد. از لوایحی که هنوز لاینحل باقی مانده پالرمو و CFT است که بررسی آن در حال حاضر به مجمع تشخیص مصلحت نظام سپرده شده است.

در این خصوص به تازگی سید محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر CFT و پالرمو تصویب نشود یعنی روابط اقتصادی جمهوری اسلامی بر مبنای قاچاق است، خبر داده که یک کمیسیون مشترک از کمیسیون‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و قضائی جلساتی داشتند که خود آقای آملی لاریجانی مسئولیتش را برعهده گرفت و جلساتی داشتیم و خوشبختانه در این کمیسیون تصویب شد. امیدوارم در صحن مجمع هم تصویب شود.

به گفته او، اجرای این لوایح اصلاً ربطی به تضعیف مقاومت ندارد.

مدتی قبل نیز هادی خانی، رئیس مرکز اطلاعات مالی گفته بود تاخیر در پیوستن به FATF فقط به ایجاد مشکل در مبادلات مالی و بانکی و ضرر تجار و بازرگانان محدود نمی‌شود، بلکه با توجه به سخت‌تر شدن فرآیند الحاق، تعلل در تعیین تکلیف CFT و پالرمو نوعی فرصت‌سوزی است که هزینه‌های پیوستن را سخت‌تر و پرهزینه‌تر می‌کند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۲۵۳۷۹۱۱:۱۷:۲۹ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
هیچ فرقی نمی کند حتی تحریم نقطه زنی می شود
ناشناس۳۸۲۵۳۹۰۱۱:۲۸:۱۴ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
جلیلی و میر سلیم اونجا نباشن!
ناشناس۳۸۲۵۴۷۷۱۳:۳۶:۰۲ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
اگه در مجمع تایید لطفا تمام کسانی که به این لوایح رای مثبت و منفی دادن با شفافیت کامل رای های خودشون رو اعلام کنن که مثل برجام نشه
ناشناس۳۸۲۵۴۸۰۱۳:۳۹:۵۴ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
وقتی وضعیت اقتصادی کشور در شرایطی قرار بگیرد که پولی برای کمک به محور مقاومت نباشد دیگر بود یا نبود fatf چه تاثیر دارد ؟
ناشناس۳۸۲۵۵۰۰۱۴:۱۰:۳۲ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
حتما مي بايستي كار به اينجا كشيده شود كه شما با fatf موافقت كنيد ؟
ناشناس۳۸۲۵۵۰۵۱۴:۲۳:۰۵ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
الان میرسلیم حالش بد میشه
ناشناس۳۸۲۵۵۰۹۱۴:۲۹:۱۶ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
سالهاست که بعضی افراد ناآگاه، اقتصاد کشور را در گرو عدم پیوستن به این طرح قرار دادند، فریاد دلسوزان و فعالان اقتصادی را نشنیدند و به کشور و مردم لطمه زدند .
ناشناس۳۸۲۵۵۱۵۱۴:۳۷:۰۷ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
هنوز خبر قطعی نشده قیمت دلار ریزش کرد
لایحه۳۸۲۵۵۷۲۱۵:۴۶:۰۴ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
توجه کنید همه بندهای اف ای تی اف حتی در دولت قبل در‌کشور در حال انجام هست این دو لایحه مانده ربطی به دور زدن تحریم نداره و فقط تامین مالی تروریسم هست پس نیان باز بدون اطلاع بگید وااای راه تحریم دور زدن لو میره چون اگر قراره لو بره با همون بندهای دیگه که چند ساله داره اجرا میشه لو میرفت
ناشناس۳۸۲۵۵۹۲۱۶:۰۲:۱۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
اگر این خبر صحیح باشد بسیار مهم است. زیرا نشان می دهد یک نهاد فنی تر و تخصصی تر FATF را تایید کرده
ناشناس۳۸۲۵۶۶۳۱۸:۳۶:۴۳ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
تصویب نمی شود
ناشناس۳۸۲۵۸۰۲۲۱:۲۳:۵۸ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
اشتباه بزرگی رو‌ مرتکب میشن...با تایید FATF __ غرب قابل اعتماد نیست

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین