بدترین عادت برای باز کردن روزه در زمان افطار
28 خرداد 1395 ساعت 19:16
یک متخصص طب سنتی عوارض باز کردن روزه با آب سرد را تشریح کرد و گفت: بدترین عادت برای باز کردن روزه در زمان افطار، نوشیدن آب سرد است.
به گزارش تسنیم, ناصر رضایی پور درباره روزه داری, اظهار داشت: بدترین عادت برای باز کردن روزه در زمان افطار، نوشیدن آب سرد و دیگر نوشابهها است که موجب ضعف هاضمه، یبوست، سوءهاضمه، افزایش عطش، ضعف اعصاب و... میشود.
در فاصله افطار تا سحر آب زیاد نوشیده نشود
به گفته وی نوشیدن زیاد آب و دیگر مایعات در فاصله افطار تا سحر، اشتباه است. فرایندهای تشخیص کاهش مایعات بدن کارآمدند و بهموقع احساس تشنگی را ایجاد میکنند. بدن ما به این حجم زیاد مایعات نیازی ندارد و آب مورد نیاز خود را از همه مواد غذایی کسب میکند. زیادنوشیدن مایعات، موجب احساس سنگینی، کسالت، ضعف معده و سوءهضم میشود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: البته مصرف مواد لعابدار مانند نوشیدن شربت خاکشی و همچنین مصرف متعادل سبزیجات و میوهجات تازه و همچنین آبمیوههای طبیعی، موجب کاهش شدت عطش میشوند و از سوی دیگر منابع مفیدی برای تأمین املاح و ویتامینها نیز هستند.
رضایی پور افزود: زولبیا و بامیه در این سالها به نوعی سنت رمضان ایرانیها تبدیل شده است. طراحی شیرینیهای ایرانی همچون حلوا، زولبیا و بامیه، همیشه شامل دو جزو چربی و شیرینی بوده که موجب افزایش قوا میشود.
مصرف بیش از حد زولبیا و بامیه موجب تشنگی و ضعف سیستم گوارش میشود
وی اضافه کرد: حلوای کمچرب خوب است و خوردن آن توصیه میشود ولی در مصرف زولبیا و حلوای خیلیشیرین نباید زیادهروی شود چون روغن زیادی دارد که میتواند اخلاط نامناسب تولید کند، همچنین شیرینی زیاد، موجب تشنگی، ضعف گوارشی، کاهش اشتها و در نهایت چاقی میشود.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: بهتر است زولبیا و بامیه، برای رفع هوس و به میزان کم، ۲-۱ ساعت پس از افطار خورده شود. البته این توصیه مربوط به زمانی است که زولبیا و بامیه با رعایت استانداردها و اصول بهداشتی تهیه شود.
کد مطلب: 363470
آدرس مطلب: http://alef.ir/vdca0enew49niy1.k5k4.html?363470