توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 189564
معیارهای انتخاب اصلح در انتخابات
بخش تعاملی الف - محمد حسن فرشیدی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۰۳
همانطور که اغلب ناظرین سیاسی اشاره کرده اند، پس از آغاز بیداری اسلامی در منطقه، غرب بسته ویژه ای برای فشار بر ایران را تدارک دیده است که هدف آن کند کردن روند پیشرفت ایران به عنوان مهمترین الگوی مطرح در جهان اسلام است. در این راستا از سال گذشته شدیدترین تحریم ها بر ملت ایران تحمیل شده است تا هدف فوق حاصل شود. نوک پیکان این تحریم ها بر خلاف ادعاهای مقامات غربی، به طور مشخص ملت ایران بوده است و نه تنها حکومت ایران. هداف غرب از این رویکرد شبه انتحاری، افزایش فشار بر ملت ایران به منظور فرسوده کردن آن و دست کشیدن آن از اهداف نظام اسلامی است. در این راستا، راهبرد تاثیر گذاری بر انتخابات ایران به منظور رسیدن به مطلوبات ذیل طراحی شده است:

۱- مطلوب حداکثری: افزایش فاصله دولت- ملت و کاهش مشارکت در انتخابات.

۲- مطلوب میانه: روی کار آمدن دولتی سازشکار و متمایل به غرب.

۳- مطلوب حداقلی: روی کار آمدن دولتی ضعیف که سرعت پیشرفت کشور را کاهش دهد.

با توجه به تجربیات انتخابات های گذشته و خصوصاً انتخابات مجلس نهم، کاهش مشارکت در انتخابات پیش رو دور از ذهن می‏نماید. لذا پیکان فشار تحریمهای اقتصادی، بیشتر روی اهداف دوم و سوم متمرکز خواهد بود. با توجه به این مطلب، رویکردهای تعیین نامزد اصلح در انتخابات آینده را می توان به شرح ذیل برشمرد:

۱- عدم سازش با غرب.

۲- حداقل تنش در روابط داخلی.

۳- کار آمدی و حل مشکلات با رویکرد جهادی.

با توجه به معیارهای فوق، باید گفت که رییس جمهور آینده، باید اولاً شخصیتی شجاع باشد تا در دام سازشکاری در برابر غرب گرفتار نشود. ثانیاً شخصیتی کم حاشیه و میانه رو باشد تا حداقل تنش را در روابط داخلی ایجاد کند و ثالثاً دارای کارنامه موفق اجرایی و همچنین رویکرد مدیریت جهادی باشد تا بتواند مشکلات کشور را با تدبیر حل نماید.
 
کلمات کلیدی : محمد حسن فرشیدی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.