نظر منتشر شده
۶۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 189160
اقتدارگرایی رسانه ملی در طراحی مناظره های انتخاباتی
حامد صفایی پور، 13 خرداد 92
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۴۶
نوآوری در هر کار با مقاومت عده ای روبرو می شود، اولین اجرای یک ایده نوآورانه نیز غالبا با مشکلاتی روبرو است. اما این نباید باعث ترس از تغییر و ایجاد فضا و تجربه های تازه باشد. کار صدا و سیما از این جهت ستودنی است؛ از جهت دامن زدن به یک تجربه تازه، و صد البته قابل ستایش.

اما ادعای مجری برنامه با این مضمون که: « طراحی این سبک جدید، حاصل صدها ساعت کار کارشناسان خبره­ ی رسانه ملی بوده است»، انتظار ما را از کیفیت آن بالاتر می برد و اهمیت بررسی موشکافانه­ ی این طرح جدید را دوچندان می سازد. بر این اساس، در تحلیل آنچه مشاهده شد و قریب به چهار ساعت از وقت رسانه ملی را در موضوعی با اهمیت گرفت چه باید گفت؟

این برنامه از زوایای گوناگون قابل تحلیل است. از جهت تبلیغاتی که پیش از آن توسط رئیس رسانه ملی درباره آن نمود. از جهت پیش فرض هایی که در پس طراحی آن مفروض قرار گرفته بود و از جهت اجرا و موارد دیگر. من از این میان تنها به بررسی پیش فرض اقتداگرایانه رسانه ملی در ترتیب و مهندسی این برنامه می پردازم و این برنامه را از این جهت مورد نقد قرار می دهم.

به نظر من روش ترتیب این برنامه اقتدارگرایانه بود بدین معنا که برای روش و منش و سطح و موضوع گفتگوهای کاندیداها بیش از وظیفه یک نهاد مجری و اطلاع رسان، تعیین تکلیف شده بود. شان صدا و سیما برگزاری آزمون هوش هیجانی – آنچنان که برخی تحلیلی گران اشاره کرده اند- از کاندیدا ها نیست. شان صدا و سیما تنها مجری گری در رعایت یک نظم زمانی و ساختاری در گفتگوها آن هم با مشورت خواهی و کسب تکلیف از خود کاندیداهاست.

نفس اینکه رسانه ملی با افتخار اعلام کند که درباره سبک برگزاری برنامه و نوع پرسشها بینی و بین الله هیچ کس جز رئیس رسانه و دو سه نفر دیگر اطلاع ندارند و قرار است امروز در یک حرکت غافلگیر کننده روش و منش جدیدی جایگزین روش مناظره های دو به دو بشود، از نظر من موید این ادعاست که سیمای ملی درباره وظیفه خود دچار توهم مسئولیت و اقتدار گرایی شده و از موضع فرماندهی و بالادستی در موضوع « دانستنی های ملت ایران از زبان کاندیداها» می نگرد.

این اتفاق در برنامه های دیگری نیز سابقه دارد. برای نمونه، شان رسانه ملی تعیین و انتخاب چهره های ماندگار نیست. انتخاب چهره های ماندگار باید توسط نهادهای مسئولی همچون وزارت علوم و فناوری، بنیاد ملی نخبگان و ... تعیین شود و در این میان رسانه ملی می تواند با بهره گیری از تیم های هنری و فکری به معرفی بهتر این چهره ها به مردم ایفای نقش کند. شان رسانه ملی تعیین پیر غلامان امام حسین(ع) نیست. شان صدا و سیما پخش آن دسته از مداحی ها و برنامه های مذهبی است که در  مراکز مسئول کارشناسی شده و صحت و وثاقت آنها مورد تایید واقع شده است.

نقطه توجه فعالیت حرفه ای و علمی رسانه ملی باید متوجه جنبه فنی و هنری کار خود باشد، ورود در محتواهای مختلف و ایجاد نوعی مرجعیت برای رای و نظر رسانه ملی، در تعیین درستی و نادرستی امور آسیب شناسی گسترده ای دارد.
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۱:۴۹:۲۳
خوب است در دور بعدي مناظره ها موقعيت خانوادگي نامزدها و محل زندگي آنها و چگونگي کار فرزندانشان مطرح تا معلوم شود از نظر طبقاتی ( مالی) هم اکنون در کدامین طبقه اجتماع قرار دارند. (1396186) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۰۵:۰۹
البته اگه دروغ نگویند و خود را فقیر ننامند!
چون همه میدانیم که زندگی یک استاد دانشگاه رده بالا یا کارمند رده بالای سفارت حقوق کمی نمی گیرد!!
پس اگر هم کسی ادعا می کند وضعیت اقتصادی مثل مردم ضعیف دارد، دروغ محض می گوید! (1396567) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۱۱:۱۰
اصلا مهم نیست که کاندیدا پولدار است یا فقیر، فقط کارامد بودن اهمیت دارد. (1396595) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۲۳:۳۶
عارف به سرعت متوجه شد که صدا وسیما می خواست بگه شما کسی نیستید (1396661) (alef-13)
 
میثم
۱۳۹۲-۰۳-۱۴ ۱۲:۵۱:۰۸
عارف اگر متوجه همه چیز بود، معدن مس رو با محیط های جذب گردشگر اشتباه نمی گرفت... . (1399213) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۴ ۱۵:۲۲:۱۱
اتفاقا پاسخ ایشان نیز صحیح بود. آن معدن متروکه مس تبدیل به مکان گردشگری و تاریخی شده است. تو گوگل سرچ کنی پیدا می کنی! (1399499) (alef-6)
 
دانشجوی خواجه نصیر
۱۳۹۲-۰۳-۱۵ ۱۱:۰۳:۱۱
این هنوزم مشغول کاره و طلای المپیک ورزش کاران از اونجا میاد اسم معدن یوتا است و در جنوب غربی آمریکا است و عمیق ترین معدن جهان است (1401407) (alef-15)
 
حمید امجدی
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۵:۰۹:۲۴
هیچ فرقی نمی کنه که در کدام طبقه اجتماع قرار دارند مهم اینه که بتونند مدیریت درست انجام بدهند.
این حرف ها که رئیس جمهور باید از طبقه متوسط یا پایین جامعه باشه تا بتونه حال مستضعفینو درک کنه یک حرف عوامفریبانه هست (1397110) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۸:۴۳:۴۲
پولدارن که پولدارن ... زحمت کشیدن نوش جونشون! کاندیدی که نتونه جیب خودشو پرکنه چطوری میخواد جیب ملتو پر کنه؟ (1397910) (alef-10)
 
شهاب
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۲۰:۵۰:۳۵
واقعا متاسفم برای بعضی که هنوز فکر می کنند که طبقه مالی رییس جمهور اهمیت دارد

عزیزان ، رییس جمهور باید با تدبیر باشد و بتواند کار کند ، اگر پولدار بود هم بود

مثلا آقای احمدی نژاد که عضو طبقه پایین جامعه (می دونستینش ) بود ، چه گلی به سرتون زد ؟ (1398245) (alef-10)
 
اکبر بی‌کار
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۲۳:۰۸:۴۲
با سلام
می‌شد قرعه‌کشی کرد تا هر نامزد فقط با سه نامزد دیگر مناظره کند؛ مجموعا هم می‌شد 12 تا مناظره. (1398579) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۱:۴۹:۳۹
کيفيت مناظره تلويزيوني بين کانديداهاي رياست جمهوري نشان از پويايي و دقت نظر و وقت شناسي در نياز جامعه بر مسائل روز داشت و با اين ابتکار قابل تقدير، رسانه هاي معاند و دشمنان داخلي و بيروني که در جهت نااميد کردن مردم و ياس از حضور در انتخابات حرکت مي کردند کيش و مات شدند. (1396189) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۴:۲۹:۳۱
وا....چطوری شما اینو استنباط کردی؟؟؟؟؟ (1396952) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۴ ۱۱:۴۸:۵۶
اين كه مناظره نبود .بيچاره ملت كه 4 ساعت وقت گرانبهاشون رو پاي اين برنامه بيخود گذاشتند .معمولا در مناظره برنامه هاي كانديداها در مباحث مختلف و توسط خودشان نقد مي شود . از آقاي حيدري كه مجري توانمندي است انتظار نداشتم كه اجراي چنين برنامه بي محتوائي را قبول كند (1399106) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۱:۵۰:۵۹
نشان دادن عکس معدن در مناظره اول نقطه عطف مناظره بود! (1396194) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۲۱:۱۷
چیز دیگه ای برای گفتن نداری نه (1396640) (alef-13)
 
ایوب
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۲۱:۳۵:۵۴
توهم بدنگفتی! (1398360) (alef-10)
 
mohamad
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۱:۵۶:۳۲
حالا هرچقدر هم که زحمت کشیده بودند دیدیم هیچ بازخورد مثبتی نداشت.
امیدواریم مناظره های بعدی ارزش وقت گذاشتن را داشته باشد. (1396226) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۱:۵۷:۵۳
وقتی‌ ضرغامی و یا قبلش لاریجانی و یا محمد هاشمی‌ در جایگاهی قرار میگیرند که از هر گونه پاسخ گویی و یا حتّی تحقیق و تفحص با هر عملکردی برای ۱۰ سال بدور هستند ، این طبیعی‌ است که جایگاه خود را حتّی بالاتر از رئیس جمهوری به حساب آورند... البته این موضوع در مورد کیهان و شورای نگهبان و بسیاری دیگر از نهادها صادق است و به همین دلیل آقای شریعتمداری با اسودگی‌ رئیس جمهوری که ۸ سال منتخب مردم بوده را با الفاظی همچون وطن فروش و خاان خطاب می‌کند و یا شورای نگهبان صلاحیت رئیس شورای تشخیص مصلحت نظام را به دلیل اینکه از خطو فکری این شورا تبعیت ۱۰۰ درصدی ندارد رد می‌کند. (1396232) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۱:۵۹:۲۷
این مناظره ها تنها جنبه سمبلیک دارد و بر روی آرای مخاطبان تاثیر اندکی دارد.

خیلی ازمردم انتخابشان را بدون دیدن این مناظرات انجام می دهند. (1396240) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۰۸:۲۸
تاآنجاکه می شنویم ومی بینیم،هیچ یک از کاندیداها حرف جدیدی برای گفتن دررابطه با اقتصادی که قرار است پیاده شود نگفته اند؛حرف مشترک همگی کاندیداها این است که "می شود!"درست همانمند دکتر احمدی نژاد که 8 سال پیش می گفت :"می شود" ولی ما نمی دانستیم اقتصاد ما بکلی فلج می شود!اما ایا الآن این کاندیداهای محترم که با اعتماد به نفس کامل به صحنه آمده اند، چاره ای برای اقتصاد ایران خواهند داشت یانه؟ درضمن ،خدا کند در مناظره ها مثل دکتر احمدی نژاد شیوه ی" بگم بگم " پیش نگیرند! (1396279) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۰۹:۱۵
بنده خدا آقای احمدی نژاد ، قبول اشتباهاتی به خصوص لجبازیها و یک دندگیهایی را در سه چهار سال آخر ریاست جمهوری داشت ولی در کل به نظر بنده کارهای قابل قبول و مفید بسیار هم داشت ولی متاسفانه الان تبدیل شده به آدم بده و هرکی میرسه یه چیزی بهش میگه والا من که دارم میبینم همه هی انتقاد میکنند راجب وضع اقتصادی و مشکل احمدی نژاد ، ولی همین افراد وضع مالیشون نسبت به چند سال قبل بسیار بهتر شده هرچند خود بنده که به ایشون رای دادم وضع اقتصادیم از مخالفان ایشان بدتر شده ولی باید حقیقت را گفت که اکثریت جامعه وضعشون در زمان آقای احمدی نژاد بهتر شد ولی نمیدونم چرا همشون هم دارن اعتراض میکنند. (1396283) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۲۳:۵۰
مرد حسابی حالت خوبه ؟ وضع مردم با یارانه 45 تومن بهتر شده یا تورم 120% !؟ (1396663) (alef-13)
 
على
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۴:۲۳:۳۱
احتمالا مردم مريضند كه وضعشون خوب شده و اين همه اعتراض مى كنند (1396924) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۶:۲۵:۳۶
دوست عزیز دو تا از کارهای قابل قبول و مفیدش را بگو، همگی مخلص تو و رئیس جمهورت می شویم. (1397366) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۷:۳۳:۰۰
منظور ایشان ان دسته ادمهایی بوده که دارایی های فیزیکی داشته اند و ارزش شان چند برابر شده و ضمنا کسانی که شغل ازاد داشته اند با بالا رفن نرخ تورم نرخ خدماتشان را چند برابر کرده اند بنابراین فقط قشر حقوق بگیر و کار مند متضرر شده و یا کارمندانی که خانه و ماشین نداشته اند و گرنه سایر افرادی که دارایی ثابت داشتند وضعشان بهتر شده. (1397619) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۷:۴۵:۲۵
شوخی خوبی نبود . (1397679) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۳-۱۴ ۰۸:۴۷:۱۰
فرمایش شما کاملا درسته وضع منم خوب شده مثلا خونه 50 میلیونیم شده 500 میلیون ولی دستم نمیرسه پول ثبت نام بچه ام رو در مدرسه بدم بنظرم احساس میکنم یه چیزی غلطه شاید سرم کلاه رفته!!!! (1398965) (alef-6)
 
بستنی چمن از بیرجند
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۰۹:۳۵
بالاخره یک ایده خوب بود
کم کم برنامه های خوب وپخته از دل همین برنامه های مورد انتقاد شما آقایون در میآد
همون اول بسم الله گیر دادید که بد است
اگر تو می توانی بهتر بزنی ،بستان، بزن
کاش به جای انتقاد صرف؛ کمی فکر تان را متوجه خلاقیت های بهتر می کردید (1396285) (alef-1)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۱۱:۱۸
دقیقا واقعیت موجود را به تصویر کشیدید چرا که رسانه میلی ( نه ملی) هرطور که خودش صلاح بداند با مردم و مسئولین برخورد میکند، یک روز رئیس جمهور را سانسور میکند، یک روز مردم درمانده را نادیده میگیرد و احتمالا یک روز...
رسانه ملی خود را بالاتر از ریاست جمهوری ، مجلس و حتی گاهی قوه قضائیه میداند و در هر زمان که خودش مصلحت بداند به هر کدام از قوا نزدیک و روز دیگر از انها دورتر میشود، جالب اینجاست که اگر کار اشتباهی در رسانه انجام شود یا به مقامی یا شخصیتی توهین شود به خاطر اقتدار گرایی رسانه ملی هیچ اتفاقی نمی افتد اما خدا نکند در روزنامه یا نشریه ای به شخصی یا مقامی کوچکترین اهانتی بشود
خواهش میکنم منتشر کنید (1396294) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۶:۵۹:۵۲
بهتره اسم تلوزیون به رسانه میلی تغییر پیدا کنه (1397496) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۲۰:۴۶
نمی خوام از رسانه اقتدارگرا دفاع کنم ولی
1- اشتباه مجری در معرفی نحوه اجرا باعث بروز مشکل شد در حقیقت سوالات جوری طراحی شده بود که نظر نامزدهارو در مورد برنامه های اقتصادی دولتهای قبلی جویا بشه و هر نامزد بگه از کدوم مکتب اقتصادی پیروی می کنه
2- در مورد تصاویر هم همین طور بود هر تصویر یک آیتم اساسی اقتصاد بود اما با توضیح اشتباه مجری تبدیل به آزمون انشا شد
3- در حقیقت اشتباه فاحش مجری که اتفاقا جزو قوی ترین مجریان سیما هست برنامه رو نابود کرد که احتمالا دلیلش عدم توجیه یا نتوجیه ناصحیح وی بود (1396342) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۲۷:۰۴
"کارشناسان خبره­ ی رسانه ملی "

حضرت عباسی، این کارشناسان فامیل و دوست و آشنا که در صدا و سیما دور هم جمع شده اند نیستند ؟؟؟

اگه محبت کنید و نامشان را معرفی‌ کنید ممنون میشویم (1396373) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۳۰:۵۷
تلویزیون میخواست به نامزدها بگه هیچی نیستید. نامزدها دوزاریشون دیر افتاد! (1396389) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۲۲:۵۲
عارف به سرعت متوجه شد (1396654) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۳۴:۵۱
از اجرای خوب برنامه کاندیداها توسط صدا و سیما تشکر میکنم و درخواست دارم از کاندیداها سئوال شود حداقل 6 نفر از وزرای کابینه خود را به مردم معرفی کنند با تشکر (1396412) (alef-1)
 
4
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۳۴:۵۶
در موارد ديگر هم اين صادق است

براي مثال سري بزنيد به سامي افرادي كه در مراسمات

و برنامه هاي خاص مهمان صدا و سيما هستند

يا بازيگرند و يا بازيكن انگار در اين كشور نه نخبه اي است و نه

بزرگي كه حرفهايش مردم را ژاي رسانه بنشاند (1396413) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۴۱:۱۳
اینها هنوز نیامده "بگم بگم" احمدی نژادی را شروع کردند خداوند آخرش را به خیر گرداند (1396440) (alef-1)
 
رسول مشهدی
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۵۱:۱۹
این مناظره انسان را به یاد مرحوم نوذری و مسابقه از کی بپرسم می انداخت.
خدا پدر آقای ضرغامی را رحمت کند که باعث شد یادی از آن مرحوم بکنیم و صلواتی به روحش بفرستیم.
اگر دست آقای ضرغامی باز باشد احتمالا در مراحل بعدی مناظره انسان را یاد مسابقه محله خواهد انداخت و نامزدها حتما باید یک شیرین کاری هم انجام بدهند.ومجری هم بهمراه تماشاچیان تا ده خواهند شمرد. (1396494) (alef-13)
 
abbas
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۵۵:۰۸
خیلی کلمه قشنگی گفتی "اقتدارگرایانه" بود و کار صدا و سیما درست نبود . نباید کاندیداها به دستور مجری از صندلی خود بلند شوند و پشت میکروفن اصلی بروند.
پیشنهاد من به کاندیداها این است که روش عارف و رضایی را در پیش بگیرند یعنی اینکه مهم نیست چه میگویند مهم این است چگونه عمل میکنند (1396520) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۲:۵۹:۳۶
تنها صداوسیمانیست متاسفانه درکشورما بسیاری ازنهادهاوسازمانها نقش قیم را
داشته وبنوعی اقتدارگرایی میکنند. (1396544) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۰۸:۳۳
رسانه ملّي سال هاست كه اين رويكرد اقتدارگرايانه را در پيش گرفته و خود را در حد يكي از سه قوّه كشور و حتي بالاتر از آنها مي داند. البته اين مسأله بيشتر از همه ريشه در روحيه و شخصيت قدرت طلب جناب ضرغامي دارد كه صدا و سيما را به عنوان تخت فرمانروايي خود مي بيند و عملاً به عنوان يك حزب سياسي از آن استفاده مي كند تا از رقابتهاي سياسي كشور عقب نماند. بيشتر كاركردهاي نامتعارفي كه امروز از صدا و سيما مي بينيم، به ويژه همين مشي اقتدارگرا، در همين واقعيت ريشه دارد و چنانچه فكري براي آن نشود صدا و سيما به يكي از گره هاي كور كشور تبديل خواهد شد. (1396583) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۲۳:۰۸
سلام بر همه ؛
دقیقا" درسته . کاملا" از موضع بالا و تحقیرآمیز بود . علتش هم این است که رئیس صدا و سیما خودش را بالاتراز رئیس جمهور می داند . چراکه نه . بودجه خدادتومنی . پرسنل خدادتایی . انتصاب از بالا به جای انتخاب . در دست داشتن اذهان عمومی عوام و تاباندن آن به هر سو . اسب مرادیه این صدا و سیما . آقای رئیس حالشو ببر ولی دیگه اینقدر تابلو خرابکاری نکن . (1396659) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۲۶:۲۲
این شیوه مناظره را از مناظره آمریکا برداشتن (1396673) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۳۵:۱۰
آرامش حق مسلم ماست
با توجه به سوابق علمی و اجرایی جناب آقای عارف و تجربه ی موفق دولت اصلاحات در مدیریت اقتصادی(دوستان می توانند با آمار های واقعی این ادعا رو نقد کنند) به نظر من ایشان بیشترین شایستگی رو برای
"خدمت همراه با عقلانیت" به 75 میلیون ایرانی دارند. (1396724) (alef-13)
 
فضول
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۳۶:۱۵
جل الخالق! کپی برداری و ایده نو آورانه؟! (1396730) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۳۷:۰۴
سلام

البته این چیز عجیبی نیست و رویه صدا و سیماست. منتها تو این مناظره ها مورد توجه قرار گرفت.
اصولا صدا و سیما سال هاست که برنامه هایش، در عرصه های مختلف علمی فرهنگی سیاسی، با سلیقه، نیاز و منطق عموم مردم جامعه سازگاری ندارد و توجهی به سلیقه و نیاز واقعی مخاطب نمی شود و اساسا برای مخاطب ارزشی قائل نیستند.
ببینید برای برنامه مهمی مثل این مناظره ها، اینقدر ضعیف تصمیم گیری کردند که اینقدر اشکال ازش گرفته میشه، پس برای برنامه های عادی روزمره چطور تصمیم گیری می کنند خدا می داند.

امیدوارم الف نظرم رو سانسور نکنه. (1396737) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۳:۴۴:۳۷
ضرغامی فکر کرده از رئيس جمهور بالاتره ؟ (1396763) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۴ ۱۲:۵۷:۱۴
عملا بالاتره. (1399224) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۴:۱۳:۱۲
"اقتدارگرایی رسانه ملی در طراحی مناظره های انتخاباتی"
جوک قشنگ و جديدی بود (1396874) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۴:۳۶:۴۴
همانطور كه ترس از آشوب و هرج و مرج گاهي حكومت ها را به سمت اقتدار گرايي ميبرد و مانع ابراز وجود و انديشه ها ميشود، در مورد صدا و سيما هم به نظرم ترس از همين موضوع اونها رو به اين سمت برده است، در حالي كه اگر به مرام و عمل رهبري نگاهي داشته باشند مي بينند كه در شرايط بسيار حساس هم ايشان چقدر با سعه صدر برخورد كرده و از سبيل عدالت و اعتدال خارج نشده اند، و در عين حال باجي هم به زياده خواهان نداده اند، به نظرم خوب است به منش ايشان كه بايد الگوي همه ما باشد نزديك شويم. (1396995) (alef-13)
 
بالاک 13
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۴:۴۲:۵۸
رسانه میلی بیشتر بهش میاد (1397029) (alef-13)
 
دانشجو
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۵:۲۶:۲۲
مناظره نبودو بحث و مسابقه هفته بود خیلیم کسل کننده بود (1397166) (alef-13)
 
مرتضی
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۵:۴۰:۳۶
عارف ، رضایی و روحانی با اعتراض در مسابقه تلویزیونی (مناظره)نشان دادند که در صورت انتخاب تا حدودی رییس جمهور مردم خواهند بود و صرفا تدارکاتچی نخواهند بود. صدا سیما علاقه داشت این هشت نفر به عنوان بازیگر فیلم مناظره را بازی کنند ولی این سه نفر نشان دادند که قرار نیست بازیگر آنها باشند. آقای زرنگ (قالیباف) یک روز بعد متوجه شد مردم از نقشش خوششون نیومده شروع کرد بیانیه دادن. جلیلی هم مثل دانشجویی که داییش استاد امتحانه بهش گفتن فقط بیا برگتو خط خطی کن نمره قبولیت با ما! (1397201) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۷:۱۲:۵۴
بفرماییدرسانه شخصی نه ملی (1397539) (alef-10)
 
عبد
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۱۹:۳۵:۲۶
والله بجای این حرف های مفت و بی خود.به فکر نظام اسلامی.به فکر معیشت مردم .به فکر شغل جوانان و....باشید.با شما هستم مسولین.همیشه زود دیر میشه. (1398048) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۲۱:۲۰:۰۲
صدا و سیما باید در انحصار یک فرد یا گروه خاص نباشه یا اجازه تأسیس تلویزیون خصوصی داده بشه مثل همه ی دنیا وگرنه باز هم مسابقه ی هفته و خنده بازار رو به نام مناظره به خورد 70 ملیون ایرانی میدن (1398325) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۳ ۲۳:۱۷:۱۷
من با دیدن این مناظره ها و مصاحبه های تلویزیونی آنها به این نتیجه رسیدم که هیچکدام حرفی برای گفتن ندارند و لباس ریاست جمهوری برایشان بیش از حد بزرگ است. بنابراین تصمیم گرفتم به هیچکدام رای ندهم. (1398598) (alef-6)
 
شاکی متهم
۱۳۹۲-۰۳-۱۴ ۱۰:۱۴:۳۶
تا زمانی که ساختار نظارتی بر صدا و سیما اصلاح نشود اصلا انتظار هیچ عملکرد مثبتی را نداشته باشید .

خیلی طبیعیه که اونها خودشون را از همه بالاتر بدونن.

درست اینه که نمایندگا منتخب مردم برعملکرد رسانه با حق عزل رئیس سازمان و سایر معاونت ها نظارت کنند .(کمیسیون فرهنگی مجلس)
ضمنا بحث شفافیت مالی و صورت حساب های مالی نیز باید توسط مجلس تایید شوند.
ضمنا میبایست مردم بتوانند مستقیما نظرات و پیشنهادات خود را اعمال و پیگیری کنند زیرا از پول همین مردم و مملکت اکثر هزینه های سازمان پرداخت میشود.

من نیدونم چرا هیچ اراده ای برای درست کردن این معضل نیست. (1399018) (alef-6)
 
علي
۱۳۹۲-۰۳-۱۴ ۱۲:۲۰:۰۷
ظاهرا دوستان شما كه زياد يهشون بد نميگذشت از حداد و قاليباف و ولايتي و حتي جليلي زياد انتظاري نيست چون اينها اصلا انگار بهشون گفته بودند كه قراره اينطوري باشه در ثاني اصلا قدرت منظره نداشتند ثالثا در حد رئيس جمهوري نبودند كه اعتراض به اقتدار گرايي و كاريز مازدايي و توهين به ملت دفاع كنند پس فردا هم ازشون نميشه انتظار داشت فقط دكتر اقتصادي فقط دكتر محسن رضايي (1399148) (alef-15)
 
[سید جمال
۱۳۹۲-۰۳-۱۴ ۱۳:۲۶:۳۳
واقعا برخورد صداوسیما اقتدارگرایانه بود.صحنه های قبل از شروع برنامه را همه دیدند.اقای ضرغامی همه کاندیداها را ردیف نشانده بود و مشغول توجیه انها بود انگار نه انگار که اینها کاندید ریاست جمهوری هستند وشما اقای ضرغامی چکاره ای که برای انها خط مشی تعیین می کنی؟بدتر انکه اعضای کمیسیون نظلرت بر تبلیغات را که از چمله مقامات امنیتی وقضایی هم در بین انها بود در انجا مقابل کاندیداها نشانده بودند که از کاندیداهای خاصی زهره چشم بگیرند تا انها جرات حرف زدن نداشته باشند باعث تاسف است این کارها. (1399273) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۴ ۱۵:۲۵:۱۸
یاد مریض بدحالی افتادم که در حال جان دادن است! (1399511) (alef-6)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۰۳-۱۵ ۱۰:۴۳:۳۸
من فكر ميكنم كار صدا و سيما يك كپي بردازي از روش مناظره كاند يدا هاي در امريكا ميباشد
(لاري كينگ و مناظره دو كانديداي رياست جمهوري)
ان روش براي مناظره دو نفر شايد خوب باشد ولي مطمئناً براي مناظره هشت نفر روش مناسب نميباشد
در اينگونه مصاحبه اصل قضيه ( محتواي نظر ) فداي روش مصاحبه ( ترتيب مصاحبه ) شده بود
من دوست داشتم مناظره كنندگان راجع به سياست خارجه كشور اعلام نظر كنند ، ولي تقريباً در اين رابطه كمتر اعلام نظر شد.
جايي كه كشور با مشكل روبروست و هزينه هاي نبود روابط خوب خارجي را مردم با گوشت و پوست خود پرداخت ميكنند (1401373) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۵ ۱۲:۱۹:۵۷
چرا رسانه ملی؟ کی ملی بوده که الان باشد؟ماخیلی وقت است که بی خیال رسانه ملی! شدیم بهار جان. (1401549) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۰۳-۱۵ ۱۲:۲۸:۴۴
رسانه ملی نه. رسانه زیاده خواهان وتندروها.شما هم بی خیال رسانه ضرغامی بشوید.......... (1401582) (alef-15)