توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 206890
اولین کلید روحانی
بخش تعاملی الف - دکتر محمد بهروزیه
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۰۹
تبریک به همه ی مردم ایران. بیاییم قبل از آنکه درگیر پیچیدگی های الفاظ این توافق نامه شویم. بیاییم قبل از آنکه آیه های یاس و ناامیدی از گوشه گوشه ی کشور بلند شود. قبل از آنکه متوجه شویم که «بخش زیادی از مشکلات» نیز متوجه خود ما بوده است. شاد باشیم واحساس پیروزی را با تمام وجودمان لمس کنیم.

تبریک به رهبر انقلاب به خاطر حمایت از برگزاری انتخابات آزاد ریاست جمهوری اخیر و تجلی خواست و اراده ی سیاسی مردم.

تبریک به مردم عزیز کشور برای درک و شعور جمعیِ بالای سیاسی. رویکرد تیم مذاکره کننده ی ما موجب تحسین و حیرت بسیاری از فعالان سیاسی جهان شد. دیدیم که استفاده از یک وزیر کشور «کاربلد» چقدر می تواند مذاکرات را به جلو ببرد. امیدوارم همه ی ملت تصمیم بگیریم که فرهنگ «رفیق بازی و پارتی بازی» را جایگزین «شایسته سالاری و تخصص گرایی» کنیم. اگر چنین کنیم شاهد موفقیت های بیشمار دیگری نیز در دیگر زمینه های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، ورزشی و ...خواهیم بود.

امروزه در حوزه های مختلف علوم، به اندازه ی کافی برجسته ترین افراد ایرانی و مسلمان و خبره داریم. اگر به آنها و نصایح آنان نیز اعتماد کنیم و کار را به کاردان بسپاریم، خواهیم دید که قفل بسیاری از مشکلات دیگر نیز که «حل نشدنی» می نماید، «باز» خواهد شد.

امیدوارم رئیس جمهور روحانی، در باز کردن قفل دیگر مشکلات، از نظرات شایسته ترین و برجسته ترین نخبگان کشور استفاده کند. به یاد داشته باشد که وی به دلیل تجربه ی ارزشمند و بی نظیر خود و دکتر ظریف - نماینده ی ایران در سازمان ملل متحد به مدت پنج سال - در امور «دیپلماسی» توانست «با کلید مناسب» قفل «روابط دیپلماتیک» را باز کند.

اکنون نیز باید با مراجعه به برجسته ترین استادان و مدیران کشور در دیگر زمینه ها، با اعتماد به آن ها، «گشودن قفلهای دیگر» را نیز به آنان بسپارد. من به عنوان کوچک ترین «عضو هیات علمی» در رشته ی حقوق، خدمت شما عرض می کنم که در این سال های گذشته همواره افسوس می خوردم که چرا باید استادان بزرگ ما در زمینه ی حقوق، همچون «دکتر آزمایش» ،«دکتر کاتوزیان»، «دکتر نجفی ابرند آبادی» و چند استاد برجسته ی دیگر، در سطح جهان و تاریخ پیش رو، و در دانشکده های حقوق و میان قضات، نام آشنا و پر آوازه باشند، ولی در سطح تحلیلهای خبری در «رسانه ها» و «تصمیمم سازی های» حقوقی و وضع قوانین، مورد استفاده قرار نگیرند. از دیگر همکاران دانشگاهی در دیگر رشته ها نیز که می پرسیدم، متاسفانه می شنیدم که برترین و برجسته ترین نخبگان دانشگاهی آن رشته ها نیز کمتر مورد مشورت «تصمیم گیران» قرار می گیرند.

از «ماهاتیر محمد» رییس جمهور مالزی نقل می کنند که در پاسخ به سوال از دلیل پیشرفت کشورش می گوید: «ما مردم باهوشی نیستیم. ولی به نخبگان کشور خودمان اعتماد می کنیم و کارها را به آنان سپرده ایم...»

چهره های ماندگار علمی و سیاسی و مدیریتی کشور که اکنون زنده هستند، هر یک کلیددار حل یکی دیگر از معضلات کشور را در اختیار دارند که امیدوارم «رییس جمهور روحانی» از آن استفاده کند.
 
کلمات کلیدی : دکتر محمد بهروزیه
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.