نظر منتشر شده
۱۵۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 395261
شكل و قواره جديد غول کنکور؛
تب بالای رشته پزشکی در بین دانش‌آموزان ایرانی
بخش اجتماعی الف، ۳ مهر ۹۵
تاریخ انتشار : شنبه ۳ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۱۷
غول کنکور اگر چه هنوز نفس می‌کشد و ظاهرا به این زودی‌ها از پا درنمی‌آید اما حالا مدتی است که دانشجو شدن جز در برخی رشته‌های خاص و پولساز کار دشواری نیست و حتی بدون شرکت در کنکور هم می‌شود از پشت نیمکت‌های دبیرستان بر صندلی‌های دانشجویی تکیه زد.

اين آساني دانشجو شدن را البته نبايد به‌حساب شكست كنكور گذاشت؛چه اينكه هيولايي كه سال‌هاي گذشته زندگي نوجوانان و جوانان ايراني را سخت كرده بود، حالا با شكل و قواره جديدي در حال عرض اندام است؛روياي دكتر شدن!

به گزارش همشهری،تلخي ماجرا هم محدوديت شديد پذيرش برخي رشته‌ها و انتقال رقابت از پشت كنكور و سال آخر متوسطه به پايه دهم است؛جايي كه دانش‌آموزان بايد انتخاب رشته كنند و به شوق برخي رشته‌هايي كه بر اثر محدوديت پذيرش تبديل به طلا شده‌اند، انتخاب اول و آخر خودشان و والدين‌شان بيشتر رشته تجربي براي دكترشدن است.

هدايت تحصيلي
آنچه در آستانه كنكور با عنوان «انتخاب رشته» مي‌شناسيم، در مقطع متوسطه به نام «هدايت تحصيلي» شناخته مي‌شود.هدايت تحصيلي يعني براساس بسته تدوين شده، دانش‌آموزان به سوي آينده‌اي بهتر هدايت شوند؛موضوعي كه در سال‌هاي گذشته مورد غفلت واقع شد و امسال در آستانه ثبت‌نام مدارس وقتي آموزش و پرورش خواست اوضاع را كمي سامان بدهد، اعتراض والدين و دانش‌آموزان مانع اين كار شد.كارشناسان البته تأييد كردند ورود نا مناسب به اين موضوع و نداشتن يك پيوست رسانه‌اي و توجيهي براي والدين باعث اين مقاومت شد.هر چه بود، كار آنقدر بالا گرفت كه پاي نمايندگان مجلس، وزير آموزش و پرورش و حتي شخص رئيس‌جمهور به اين ماجرا باز و پرونده اين كار تقريبا بسته شد.آموزش و پرورش تقريبا از طرحي كه مي‌خواست اجرا كند عقب‌نشيني كرد تا بار ديگر انتخاب رشته در مقطع متوسطه تقريبا با نظر دانش‌آموزان و والدين انجام شود؛ انتخابي كه در بيشتر موارد محدود به رشته تجربي بوده تا رؤياي دكترشدن فرزندان را براي پدر و مادرهايشان تعبير كند. نتيجه اين اتفاق نيز بر هم خوردن آمايش تحصيلي، خلوت‌شدن ساير رشته‌هاي مهم و مورد نياز كشور مخصوصا در حوزه فني و حرفه‌اي و البته افزايش چشمگير پشت‌كنكوري‌ها در رشته تجربي است؛ موضوعي كه حالا معاون وزير هم درباره آن اظهار نگراني كرده است.

تب تجربي‌ها
معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش در آستانه سال تحصيلي جديد با تأكيد بر اينكه آنچه در هدايت تحصيلي مورد توجه است، توانايي و استعداد دانش‌آموز است نه روياهاي والدين، گفت: «ظاهرا انتخاب رشته مربوط به برآورده كردن آرزوي اولياست تا توانمندي‌ها، علايق و استعدادهاي دانش‌آموزان. اما در هدايت تحصيلي به استعداد و علاقه دانش‌آموزان توجه مي‌شود. در آزمون‌هاي مشاوره‌اي كه براي تعيين استعداد و گرايش دانش‌آموزان انجام مي‌شود، بيشتر با تحليل شخصيت دانش‌آموز و زمينه‌هاي علاقه‌مندي او، رشته تحصيلي مشخص مي‌شود و اين آزمون‌هاي استاندارد با فرهنگ و جامعه ايراني همسويي دارد.»

علي زرافشان با بيان اينكه از ۸۸۰هزار داوطلب كنكور امسال، ۵۲۰هزار داوطلب رشته تجربي و ۳۶۰هزار داوطلب ۲رشته انساني و رياضي بودند، جزئيات اين اتفاق را اينطور توضيح داد:«اين درحالي است كه كل ظرفيت رشته تجربي، ۲۰۰هزار نفر است. البته زيرمجموعه‌هاي رشته پزشكي، بيش از ۷هزار نفر ظرفيت ندارد. اين تمايل براي رشته تجربي تا چند سال آينده كه چندان هم دور نيست، ميزان داوطلبان كنكور در اين رشته را به‌شدت افزايش خواهد داد و تجربه تلخ پشت كنكوري‌ها براي فارغ‌التحصيلان رشته تجربي و ديپلم‌هاي تجربي تكرار مي‌شود.»

ظرفيت تكميل است
حالا اگر هدايت تحصيلي آنطور كه بايد جدي گرفته نشود، نتيجه ادامه اين موج افزايش بيشتر تقاضا براي تحصيل در رشته تجربي خواهد بود. حتي اگر اهميت هدايت تحصيلي را درنظر نگيريم، باز هم محدوديت ظرفيت آموزشي موجب تبديل اين موضوع به بحران خواهد شد.ظرفيت مدارس و البته تعداد معلم‌ها در رشته تجربي محدود است و شايد به‌زودي با تعداد متقاضيان اين رشته فاصله جدي‌تر پيدا كند.به اين ترتيب تجربه فاصله زياد بين پشت كنكوري‌ها و صندلي‌هاي دانشگاه‌ها در دهه گذشته، اين بار در مقطع متوسطه و در مورد رشته تجربي تكرار خواهد شد. با توجه به فشارهايي كه محدوديت در پذيرش برخي رشته‌هاي دانشگاهي از جمله پرستاري به‌وجود آورده، بازار اشتغال در اين رشته‌ها تا سال‌ها داغ خواهد بود و استعداد و نظر كارشناسي معلمان، اگر علاقه دانش‌آموزان را هدايت و خواسته‌هاي والدين را اصلاح نكند، غول كنكور اين بار بزرگ‌تر و جلو‌تر از گذشته جلوي دانش‌آموزان خواهد ايستاد؛در پايه دهم و در رشته تجربي!
 
کلمات کلیدی : رشته پزشکی+هدایت تحصیلی+درآمد پزشکان
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۷:۲۴:۲۹
خوب شما حساب کنید استاد بنده فوق دکترا هست. تو google scholar چقدر به مقاله هاش استناد شده. آدم با سواد ی هست.
انصافا مثل این تو ایران مگر چند تا هست؟
هیئت علمی هست.حالا من نمیدانم چقدر پول تو بانک داره و چطور زندگی میکنه اما این استاد ، ماشین ش 30 میلیون هست و وضع معمولی داره
حالا پزشک عمومی یا دندانپزشک نگاه کنید.هفت سال پزشکی خونده و تا آخر عمر راحت هست. در آمد این کجا و اون کجا؟
یک ویزیت 22 تومن هست. یک دندان ترمیم ساده بکنند. 10-15 دقیقه وقت میگیره . بالای 100 تومن پولش هست .
در جامعه هم پزشک رو چند برابر بالاتر دکتر رشته های دیگه میدونند.
خوب چرا طرف درس نخونه چند سال پزشکی قبول بشه و خودش راحت کنه؟
به نظرم سختی که این استاد ما کشیده این همه مقاله داده ، هر مقطع درس خونده از لیسانس رفته فوق بعد دکتری بعد فوق دکتری...چند ده برابر پزشک عمومی هست. (3947322) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۳۵:۰۲
موافقم مهندسی خوندن هم اتلاف وقته و عمره و هم اینکه درگیر درسهای فوق العاده مشکل میشید و کلا زندگی خود را بر باد می دهید و اخر سر هم بیکار خواهید ماند. تجربی رو انتخاب کنید و از زندگی لذت ببرید از هر طرفی نگاه می کنم خیری در مهندسی نیست.
الان دوستان مدرک ما مهندسها رو هم گرو گرفتن میگن اثبات کن که بیکاری و کاغذ بازی خودش رو می طلبه ازاد کردن مدرکش یا باید پول چند سال تحصیلش رو کامل پرداخت کنید تا مدرکتون رو در این شرایط بیکاری بهتون بدهند بتونید اپلای کنید و اگر قبول شدید از کشور مهاجرت کنید. در هر حال در داخل کاری نمیتونید بکنید باید تا دکترا رو اونم خارج ادامه بدین تا بتونید مساله و مشکلی که با انتخاب نادرست ایجاد کرده اید رو حل کنید.
بیکار بمونید بهتر از مهندسی خوندنه از ما گفتن بود (3947410) (alef-11)
 
شاهین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۵۷:۵۶
با مطالعه ی روزی 10-12 ساعت به مدت 9 ماه خیلی راحت میشه در این رشته ها قبول شد.
درسته تعداد زیاد شده اما تلگرام و اینستاگرام و ... و ... دست و پای جوانان رو بسته.
الان امکانات هست اما اون تلاشی که قبلا بوده دیگه نیست.
بهتون قول میدم حداقل 500 هزار نفر از این 520 هزار نفر سیاهی لشگراند و هدفشون اصلا قبولی در رشته های پزشکی نیست. (3947448) (alef-3)
 
سحر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۳۰ ۱۹:۵۱:۲۴
اگه یکی امکانات آموزشی نداشته باشه چی (4269475) (alef-11)
 
حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۰۸:۳۲
درست میفرمایید
متاسفانه اموزش پرورش میخواست دانش اموزان رو به سمت رشته هایی که هیچ بازار کاری ندارند هدایت کنه!
رشته های مهندسی اگه پارتی هم داشته باشی و استخدام بشی نهایتا ماهی 3 میلیون تومان داری اما اگه بتونی دندانپزشک بشی حداقل ماهی 10 میلیون تومان!
به نظرتون عجیب نیست که تمام پزشک ها دوست دارند بچه شون هم پزشک بشه!؟
این مشکل فقط و فقط با افزایش ظرفیت ها حل میشه.
رشته های پزشکی هم هیچ سختی ای نداره اونایی که استاد دانشگاه یا پزشک و معلم هستند و بچه شونو از همون بچگی عادت دادند که مطالعه کنه و وقتی به کنکور میرسه بتونه راحت روزی 15 ساعت مطالعه کنه از پس این آزمون خیلی راحت برمیاد. وگرنه جوشکار و بنا و ... خیلی خیلی بیشتر از یه پزشک زحمت میکشند. (3947469) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۲:۳۴:۵۸
برای پزشک و دندانپزشک شدن پول میخوادو این چرخه افتاده بین پولدارها
فقط دهه شصت و اوایا هفتاد درصدی از بچه های مردم معکئلی بدلیل اینکه جو دهه هشتاد و نود ایجاد نشده بود تونستن برن
یکی کلاسهای کنکور تضمینی رفتن برای دولتی
یکی هم دانشگاه پردیس و ازاد و دانشگاههای اروپا و هند و فیلیپین (3947762) (alef-11)
 
بابک
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۱۱:۳۳:۲۵
البته اینجوری ها هم نیست!
یه مطالعه ی روتین و یه تلاش سخت میخواد.
بعید میدونم کسی که پولدار باشه ترجیح بده این مسیر سخت رو واسه پولدارتر شدن انتخاب کنه.
اکثر قبولی های پزشکی فرزندان خود پزشکان، اساتید دانشگاه و تا حدودی هم فرزندان معلمین و فرهنگی ها هستند و این به خاطر پولدارتر بودنشون نیست به خاطر اینه که فرزندان این اقشار به خاطر جوی که در منزلشون بوده بیشتر میتونن مطالعه کنند و به مطالعه ی زیاد عادت دارند.
پول خودش پول میاره نیاز نیست کسی که پولداره با پولش بره 15 سال درس بخونه تا بتونه پول دربیاره! (3949872) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۲:۴۹:۴۸
ماهی ۱۰میلیون ، بهتره از خواب بیدار بشی
۱۰ میلیون فقط مربوط به دو روزشه (3947789) (alef-3)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۱۷ ۰۶:۴۳:۴۲
سلام... درسته که پزشکان درامد بالایی دارن اما بهتره ببینیم مثلا یک جراح متخصص حداقل 14سال درسخونده ...با همه سختیهای عمل و طول تحصیل شون و شیفت های سنگینی که داشتن ... (4550384) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۴۵:۱۳
دوست عزیز، به یک نفر معادل با سختی که کشیده حقوق نمیدن، بلکه بازار عرضه و تقاضای نیروی کار میزان دستمزد افراد را مشخص می کنه. الان کلی دکتری بیکار در بخش صنعت وجود داره که حتی رفتن از غرب دکتری گرفتن و برگشتن و شغل ندارند. استاد شما اگر بگه این حقوق کم من هست، بهش میگن خوب می تونید، بروید، مشکلی نیست نیروی کار متقاضی زیاده، یک نفر دیگه رو استخدام می کنیم. ولی یک پزشک مطب خودش رو داره و اصلا برای خودش کار می کنه، ولی استاد شما کارمند دانشگاه هست.

بعد مدرکی به نام فوق دکتری هم وجود ندارد. (3947538) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۰۰:۳۶:۴۰
کی گفته وجود نداره؟! استاد من هم فوق دکترا دارن من خودم دانشجوی ارشد برق مخابراتم (4464714) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۰:۴۹:۵۴
درود بر شرفت کو گوش شنوا؟ (3947624) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۱:۵۱:۱۹
در این دولت ، متاسفانه این شکاف طبقاتی بشدت تقویت شده و چند سال آینده آسیبی که وزیر بهداشت با سیاست غلط افزایش چند صد درصدی خقوق پزشکان به کشور زده است مشخص خواهد شد. بحث هجوم و تلاش کنکوری ها برای پزشک شدن نقطه شروع است
من در دانشگاه علوم پزشکی مشغول تدریس هستم
جماعت دانشجوی پزشکی بخاطر همین سیاست غلط چنان با حالت تحقیر به دانشجویان دیگر رشته ها مانند پرستار ی ، هوشبری ... می نگرند که یک معضلی در این دانشجویان ایجاد شده که ایا برگردند و رشته ای که چند ترم تحصیل کرده رها کرده دوباره کنکور شرکت کنند یا با تحقیر شدن در رفتار و نگاه پزشکان را تحمل کند

تمام دنیا تفاوت بین دستمزد پزشک و پرستار بین 3 تا 5 برابر است اما در ایران چند ده برابری است که هنر وزیر بهداشت در اضافه کردن این شکاف بسیار تاثیر داشته است.
این دولت نه تنها با اون کلید زنگ زده باعث کشوده شدن مشکلات مردم نشد بلکه درب چند معضل و گرفتاری را نیز برای مردم باز کردند ....... روحانی متشکریم... (3947707) (alef-11)
 
سجاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۰۹:۱۷:۲۱
پیرو صحبت شما دوست عزیز عرض میکنم
به اون دسته از لیسانسه های پیراپزشکی که قصد دارند مجددا در کنکور سراسری شرکت کنند توصیه میکنم این کار رو نکنند. الان رقابت خیلی خیلی شدیدتر شده و هر سال هم رقابت بیشتر میشه.
کنکور هم متاسفانه (به خاطر سهمیه هایی که هست) عادلانه نیست.
به نظرم پول آموزش رایگانشونو با دانشگاهی که ازش مدرک گرفتند تسویه کنند و با اون سابقه کاری که دارند مهاجرت کنند و از ایران برن.
کشوری مثل استرالیا قدرشونو میدونه و خیلی راحت میتونن اونجا حداقل سالی 100 هزار دلار پول جمع کنند.
کافیه 5-6 سال اونجا کار کنند و بارشون رو ببندند.
این مسیر خیلی راحت تر از اینه که بخوان دوباره یه سال از کار بیکار بشن و زیر فشار سنگین کنکور له بشن تا شاید پزشکی قبول بشن و بتونن ده سال بعد به درآمد بیشتر برسند.
حالا دیگه خود دانید! صلاح کار خویش خسروان دانند! (3949658) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۳:۵۸:۱۱
چی شد؟؟ نوبت که به پزشکی رسید همه دلواپس شدید؟؟؟ (3947886) (alef-11)
 
فاطمه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۹:۳۳:۴۵
منظورتون چیه؟
دلواپس یعنی چی؟ (3948226) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۸:۵۶:۵۸
ما مقطع و مدرکی به نام فوق دکترا نداریم. (3948165) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۲:۰۵:۰۷
وقتی پس از دکترا ، پژوهش بالایی انجام بدهی مدرکی می گیری که در ایران به آن فوق دکترا می گویند. (3948477) (alef-3)
 
مهدی
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۱۷ ۱۰:۴۲:۱۷
یه دوره به نام پسا دکتری هست که اونور میگم post doc و اینجا علاوه بر پسا دکتری بهش میگن فوق دکتری.... اینور فقط یه دوره هست و اونور مدرک هم میدن.... (4103328) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۲:۳۴:۲۴
مدرکی با عنوان فوق دکترا وجود ندارد. گذراندن دوره های پژوهشی یا post-doc اصلا به معنی داشتن مدرک بالاتر از دکترا نیست. ... (3948526) (alef-11)
 
دانشجو برق اكسفورد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۵:۴۹:۲۷
با سلام ايرانى ها همه به دنبال پول هستند و در كشورى مثل ايران مهندس بدرد نميخورد چون همه ى مردم فشار خون قند و چربى دارن شما ها بايد پزشك بشيد چون ما بايد تكنولوژى رو پيش ببريم (3948784) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۷:۳۷:۲۴
چرا همیشه در ایران مسئولین توقع دارند شخص منافع شخصی خود را قربانی منافع جمعی کند. چرا کسی به این فکر نیست که یک دانش آموخته ی رشته های فنی فارغ التحصیل از بهترین دانشگاه های دولتی چگونه شکم خود را سیر کند و حداقل سر پناهی داشته باشد. ازدواج و تشکیل خانواده پیشکش.اتفاقا این دانش آموزان و والدینشان کار درستی میکنند. بروید به فکر خود باشید که هیچ کس دیگر به فکر شما نیست. (3947338) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۱۸:۲۳
بچه ها مطمئن باشید پدر و مادتان بیشتر به فکر شما هستند گول مسئولین مدرسه را نخورید. (3947485) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۸:۵۸:۵۴
همین تاکید بر واژه دولتی باعث بدبخت شدن شما شده. عمرتان را در توهم مکان تحصیلتان به باد داده اید. ارزش افزوده مهم است نه مدرک شما از هرجا (3948170) (alef-11)
 
حمید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۰:۳۰:۳۸
متاسفانه یه عده که از دانشگاه های قارچی و به زور پول مدرک گرفتند دانشجویان و فارغ التحصیلان زحمتکش دانشگاه های دولتی رو مورد هجمه قرار میدن.
توان علمی و سطح سواد افراد تو همون کنکور مشخص میشه و افراد نخبه وارد دانشگاه های دولتی (روزانه) میشن و بقیه هم هدایت میشن به سمت دانشگاه های پولی. (3948307) (alef-3)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۲۰:۵۹:۲۰
در دانشگاه های امریکا و کانادا از داوطلبان پزشکی مصاحبه شفاهی هم انجام میگیرد . اگر داوطلبی در امتحان کتبی هم قبول شده باشد چنانچه در مصاحبه واجد شرایط نباشد مردود میشود . یکی از مدیران کارخانه متورسازی هواپیما در تلویزیون میگفت وقتی مهندس تازه کار را استخدام میکنیم در داخل کارخانه دوره ها و اموزش های مجدد برای او برگزار میکنیم وبعد از چندین سال متخصص در شاخه ای میشود . ایا در کارخانه های ما چنین مراکزی وجود دارد ؟ رشته پزشکی رشته سخت و دیر بازده و پر استرس است . مردم ظاهر را می بینند . یک متخصص بیهوشی میگفت وقتی در اطاق عمل فشار خون بیمار کاهش پیدا میکند مثل زنان درد شدید زایمان پیدا میکنم و بدنم خیس عرق میشود ؟؟؟؟ (3949130) (alef-11)
 
برزو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۷ ۰۶:۰۹:۲۸
اگه بعد از حداقل 12 ماه زحمت کشیدن و رتبه اوردن دوباره بخوان هرکی رو خودشون دلشون خواست برای پزشکی انتخاب کنند دیگه واویلاست!
سهمیه ها کم بود دیگه حالا بیان یه مصاحبه ی شفاهی هم بذارن واسه پزشکی و یه سری رو از پزشکی خوندن محروم کنند تا دوباره با پارتی هرکی رو دلشون خواست بفرستند دانشگاه!
طبق امار جهانی الان 70 درصد مردم اختلالات روانشناختی دارند اینجوری دیگه هیچکس نباید پزشکی بخونه!
بحث سلیقه میاد وسط و دوباره یه عده اقازاده وارد دانشکده های پزشکی میشن و حق افراد مستعد ضایع میشه.
اگه اینجوریه از فردا واسه پرستاری (و کلیه ی رشته های پیراپزشکی) هم باید مصاحبه ی شفاهی بگیرن!
همه ی دنیا دارند به سمت عدالت میرن ما تو فکر این هستیم واسه هر چیزی و هر کاری هزار تا فیلتر و گزینشی بذاریم!
اگه به خاطر رابطه ی پولی بین بیمار و پزشک میگید که اصلا این موضوع تو دنیا حل شده است فقط تو ایرانه که پزشک و بیمار رابطه ی پولی دارند!
اگه به خاطر اشتباهات پزشکی هم میگی که واسشون در کمیته های پزشکی پرونده تشکیل میشه و پرونده طبابتشون باطل میشه. (3952980) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۷:۴۷:۵۹
اگر بیایند و مثلا شغل معلم ادبیات را به درآمدهای سرسام آور برسانند مطمئن باشید خیل عظیم دانش اموزان به سراغ آن خواهند رفت! مشکل پول است و پول است و پول! (3947351) (alef-13)
 
دکتری مهندسی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۷:۴۹:۱۱
با سلام

شما باید اصل درست کنی وقتی بنده دکتری مهندسی دانشگاه دولتی دارم بیکار به هرجا میرم برای کار، اطرافیان نگاه میکنند و من براشون شدم درس عبرت برای بچه هاشون

در عوض افرادی در اطراف ما هستند که با یک فوق دیپلم یا لیسانس هوشبری مامایی و پرستاری و ... سرکار هستند و از بنده دکتر موفق تر هستند.


مهندسی در ایران === بیکاری (3947353) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۹:۰۱:۲۱
احتمالا درست درس نخوندی که نتونستی کارآفرینی کنی یا که منابع درسیت ناکافی بوده. من لیسانس مهندسی دارم از دانشگاه آزاد و یک کارگاه کوچک در یک منطقه صنعتی اصفهان راه اندازی کردم با پول تلاشم. درآمدم هم از خیلی از پزشکا بیشتره. (3948177) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۰:۳۱:۵۲
فرق کارافرینی باپزشکی اینه که طبق علم اقتصاد همه کارافرینان نمیتونن موفق بشن یعنی در بازار رقابت و رکود و .... معدودی میتونن
ولی پزشکی همه پولدارن در هر شرایطی و حتی رکود اقتصادی (3948312) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۳:۵۳:۲۶
یعنی شما فکر می کنید هر کسی مهندسی خونده باید کارآفرینی کنه؟ سوالم اینه که اگر شما در زمینه مهندسی کارآفرینی کنید، آیا در کارگاه یا شرکت خودتون کارمند مهندس ندارید؟ پس چرا اونها سراغ کارآفرینی نروند؟

در ضمن، کسی که ارشد یا دکتری مهندسی می گیره، سنش معمولا بالای 28 سال میشه و اگه بخواد سراغ کارآفرینی بره، با فرض موفق شدنش احتمالا تا 30 سالگی طول میکشه. به نظر شما زمان ازدواج ایشون کی هست؟ منظورم اینه که طرف حتی اگه ماهیگیری رو بلده، نمی تونه وقت برای ماهی گرفتن بزاره! همین الآن گشنه شه! شما وقتی از گرسنگی مرد بهش می گی چرا نرفته ماهی بگیره؟! (3948636) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۴:۴۰:۵۶
عزیزم یکم به این فکر کن که این درسی که خوندی چقدر تو کارگاه زدنت تاثیر داشت!!!

تو رشته پزشکی دقیقا از درسی که میخونی پول در میاری نه از خلاقیت! (3948703) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۸ ۱۸:۳۶:۲۵
به نظر من این دوستمان کارافرین نیست و کارگاه هم نداره چون اگه اینجوری بود اصلا وقت نداشت بیاد پشت اینترنت و این همه کامنت رو بخونه و بعد کامنت هم بگذاره!!! دوستان من کارگاه دارن اینقدر فشار و مشغله کاری دارن که اصلا وقت وبگردی پیدا نمیکنند (3955640) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۰:۳۰:۲۸
دوست عزیزواقعیت را هم باید گفت یکی از دلایلی که همه میرفتن مهندسی یکی بخاطر کلاسش بود یکی هم همه از کارهای سخت و سروکله زدن با بیماران در پرستاری و .. فراری بودند
البته دلیل نرفتن به پزشکی هم بخاطر این بود درامدش ان زمان فرقی با مهندسی نداشت وگرنه پزشکی بسیار کار راحتیه شما همه درسها هم یادت بره چن تا قرص مینویسی میدی دست ملت
جراحی کردنش هم از مکانیکی راحتتره اگر استرس ذاتی نداشته باشی
مریض هم مرد میگی قسمتش بود نمرد میگی معجزه من بود
نمیدانم کار روتین و دستوزالعملی جراحی را چرااینقدر لزرگ کردن (3948304) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۲۱:۵۲:۲۴
چرا اینهمه سال متوجه نشدی رشته ات توی جامعه مشتری نداره؟ یه بقال بیسواد یه سال مغازه میشینه وقتی متوجه میشه کارش نمیگیره جمع می کنه یه کار دیگه رو امتحان می کنه اونوقت بنازم یقول خودت دکتر که نفهمیدی و همونطور چیزی رو که خریدار نداره میبری بازار (3949181) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۷:۵۴:۵۵
کار درستی می کنن الان رشته های مهندسی درامدی ندارند و همه بیکار هستند به نظر من یا نباید درس بخونن و برن دنبال کسب و کارهای دیگه یا اگه میخان درس بخونن همین رشته تجربی رو ادامه بدن. رشته های تجربی در دانشگاه اکثرا زیر نظر وزارت بهداشته و با محدود سازی که انجام دادن و افزایش چند برابری تعرفه ها این رشته ها رو پولساز نگه داشتن ضمنا ضریب تعداد پزشکان در ایران بسیار پایینه و به افزایش پزشک هم نیاز داریم
رشته های مهندسی اشباع شده اند و درس خوندن در این رشته ها که بسیار هم سخت هستند اتلاف وقته
به نظر من بزودی رشته ریاضی کاملا از دانش اموران خالی میشه البته الان هم تا حدی کاهش یافته و اکثر داوطلبان کنکور در این رشته بچه های هنرستان و ..هستند.
راه حل هم این بود که دوستان متولی رشته های مهندسی رو محترم نگه دارن که این کار رو نکردن و علاوه بر اینکه دستمزد مهندسان رو طبق تعرفه کارگری حساب می کنن(در قانون کار) هر دانشگاهی هم که تونست ظرفیت مهندسی اعلام کرد و دیگه الان کاریش نمیشه کرد.
به والدین هم توصیه میکنم اصلا بچه هاشون رو سراع رشته های مهندسی نفرستن که نه معدل بالایی خواهند داشت نه کاری و نه حرفه ای به عبارت دیگه طرف دیپلمه باقی بمونه به نظر من هزاراتن برابر ارزشش از مهندسی خوندن بیشتره (3947359) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۱:۳۶:۴۷
الان تراکم در رشته های مهندسی زیاد است،ودر اموز وپرورش تعداد دانش اموزان ریاضی به نسبت تجربه یک به ده است
شما به تراکم بالای الان نگاه نکن یک دانش اموز دهمی تا به مدرک کارشناسی برسه سربازی تمام کنه ده سال میگذره ،تا اون موقع نیروی مازاد مهندسی الان از بازار جمع میشه وبا توجه به نیاز وکمبود نیروی مهندسی وفنی فارغ التحصیلان راحت جذب بازار خواهند شد،
پس اینده با رشته های مهندسی است (3947681) (alef-11)
 
قاسم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۰۸:۵۴:۰۸
اشتباه میکنید دوست عزیز.
ما تا 50 سال اینده مهندس تربیت کردیم! شما نگران نباش!
همین الانشم 160 هزار داوطلب ریاضی داشتیم که همشون قراره مهندس بشن و صندلی دانشگاه برای همه هست
اگه از سال آینده دیگه یه نفر هم در کنکور ریاضی شرکت نکنه ما تا 25 سال اینده در کشور مهندس خواهیم داشت. (3949622) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۱۶:۵۴:۵۲
هموطن محاسباتت اشتباهه اولا که ظرفیت رشته های مهندسی تقریبا پر میشه ثانیا با یک درصد این ظرفیت هم باز بازار اشغال خواهد بود.
ثالثا تا دلت بخاد بازار پر از مهندسه بیکاره
محاله که وضعیت مهندسی درست بشه
مهندسی خوندن اشتباهه 100 درصد هست (3950473) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۰۵:۵۰
مشکل کنکور یا انتخاب رشته نیست مشکل در کشور عدم وجود کار و در صورت وجود عدم توازن درآمدها است / وقتی یک کارشناسی ارشد پزشکی چندین برابر دکترای فنی درآمد دارند پس دیگر رشته های فنی چنگی به دل نمی زنند (3947369) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۰۶:۰۳
استعداد!!!!!

هرچه قدر هم استعداد داشته باشی اخرش داخل رشته های فنی بیکاری....
استعداد و علاقه کیلویی چند؟؟؟؟؟؟؟؟
پول پول پول ..... (3947370) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۰۷:۵۲
حل این مشکل با هدایت تحصیلی ظلم به مردم هست. اگر دولت قصد درست کردن این قضیه را دارد باید اختلاف طبقاتی که برای پزشک ها درست کرده است را از بین ببرد در این صورت خود به خود مشکل حل خواهد شد (3947372) (alef-13)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۲:۲۱:۲۲
درامد اونها کم کنن چی به تو میرسه .... حسادت خیلی بده .... راه حل اینه که دولت اشتغال و کارآفرنی تو رشته های فنی ایجاد کنه و در پذیرش بی حساب و بی رویه دانشجوی مهندسی تجدید نظر کنه .... (3947745) (alef-11)
 
سید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۰۹:۲۳:۵۶
دوست عزیز دیگه کاهش ظرفیت رشته های مهندسی هم وضع رو بهبود نخواهد داد!
بازار کار رشته های مهندسی نابود شده دیگه الان واسه این کارها خیلی دیره.
________________

منظور دوستمون اینه که اگه درآمد پزشکان (با افزایش ظرفیت های پزشکی) کم بشه چندتا مزیت داره:

1- دیگه دانشجویان فارغ التحصیل پزشکی با دیده ی تحقیر به پیراپزشکان (یا بقیه ی اقشار) نگاه نمیکنند.

2- درصورت افزایش ظرفیت رشته های پزشکی در همه جای کشور نیرو داریم و دستمزدشونم متعادل خواهد شد و بدون اینکه نیاز به کارانه های نجومی برای ایجاد انگیزه باشه به خاطر فرار از بیکاری هم که شده میرن مناطق محروم کار میکنند.

3- دانش آموزان و کنکوری ها صرفا به خاطر علاقه انتخاب رشته میکنند نه به خاطر پول!

و ...
فواید بی شمار دیگه ای که داره و قلم از نوشتنشون عاجز هست. (3949662) (alef-11)
 
بی نام
Germany
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۱:۳۳:۲۴
یعنی میفرمایید ، باید همه بدبخت بشن تا دیگه هیشکی تلاش نکنه که زندگیشو نجات بده؟ (3947949) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۲:۰۶:۵۰
یعنی اگر دکتری مطابق نرم کشورهای دیگر حقوق بگیرد بدبخت می شود؟! (3948483) (alef-3)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۱۱:۱۲
خیلی خوبه که این رقابت شدید به وجود اومده , چون هرکی که با سواد تره و بیشتر درس خونده و تلاش کرده وارد دانشگاه میشه و در آینده پزشک بهتری میشه واسه جامعه و حداقل انبر و قیچی در بدن بیمار جا نمیگذاره ... (3947377) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۳۵:۵۷
البته ظرفیتها هم باید زیاد بشه پزشک واقعا کم داریم (3947412) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۳۸:۴۴
چقدر ساده انگاری است که بگیم اگر کسی کنکور تجربی (مشخصا پزشکی) قبول شده باسوادتره!!! و چون در کنکور بیشتر درس خونده (؟!!!) پزشک بهتری میشه. شما یا احتمالا کنکور ندادی (حداقل در 20 سال اخیر) یا درک بسیار ساده ای از پزشکی داری. کمی تو استدلال هاتون دقت بفرمایید. (3947417) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۰۵:۳۵
مشتی جوان که با هدف پول وارد پزشکی رشته پزشکی می شوند فکر می کنید اصلا برای انسان ارزشی قائل خواهند بود؟ (3947461) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۰:۲۷:۳۰
واقعا ترسناکه (3947913) (alef-3)
 
شاهین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۲:۵۰:۲۶
ما که نمیتونیم "پول سنج"(!) نصب کنیم روی داوطلبان کنکور ببینیم کی به خاطر پول میره کی به خاطر علاقه!

البته جو بدی بین مردم ما راه افتاده و اونم اینه که هنوز متوجه نشدند که پزشکی قبل از هرچیزی یه "شغل" هستش و نباید انتظار داشته باشیم رایگان و محض رضای خدا کار کنند! اونم شغلی که برای به دست اوردنش به معنای واقعی کلمه زجر کشیدند . یک شبه یا یک ساله و دو ساله به دست نیاوردند.

اگرم میبینید در بعضی کشورها خدمات درمانی رایگانه دلیلش این نیست که پزشکان رایگان کار میکنند بلکه دولت و بیمه ها مردم رو ساپورت میکنند وگرنه مطمئن باشید در همون کشورهایی که درمان رایگان هست پزشکان باز هم خیلی بیشتر از بقیه ی اقشار درآمد دارند. (3948553) (alef-11)
 
دانشجوی دکتری در حال انصراف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۷ ۱۰:۵۳:۳۶
کی گفته دکتری برق یا یه رشته مهندسی دیگه زجر نکشیده، شما بیاین یه پایان نامه معمولی خودتون بنویسید، بعد می بینید چی میشه و چطوری روح و جسمتون داغون میشه... البته خودتون بنویسید از صفر تا صد.... نه اینکه بدین دیگری انجام بده.... (4103347) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۰:۳۳:۱۶
شما درصدهای رتبه های برترتجربی را ببین اکثرا در ریاضی فیزیک ضعیفن اکثرا زیر هشتاد درصد
دیگه پزشکی ابادان که دیدم طرف با فیزیک ریاضی زیر پنجاه درصد قبول شده بو (3948315) (alef-3)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۲:۱۶:۳۱
درصد ملاک قضاوت نیست!
اینکه رتبه های برتر کنکور تجربی درصدهاشون نسبت به قدیم کمتر شده دلیل بر این نیست که سواد کمتری دارند بلکه کنکور فوق العاده سخت تر شده!
بهتره شما تست های شیمی و زیست شناسی کنکور 95 و 94 رو ببینید و با تست های همین درس ها در مثلا کنکور تجربی 1380 مقایسه کنید!
تست ها فوق العاده مفهومی تر، محاسباتی تر و سنگین تر شده و متعاقبا درصدهایی که داوطلبان کسب میکنند هم کمتر شده.
کنکور رقابته قرار نیست همه 100% یا بالای 80% درصد بزنند!
ضمنا شما ظاهرا خیلی دقت نکردی وگرنه کسی که با فیزیک و ریاضی زیر 50% رتبه ی برتر کنکور تجربی شده بدون شک تو زیست و شیمی و درس های عمومی درصد بالای 80 زده و تو اون درس ها جبران کرده تا تونسته رتبه ی برتر بشه. اگه به کارنامه ها دقت کنید میتونید این موضوع رو متوجه بشید. (3948502) (alef-11)
 
پرستار بیمارستان شهدای تجریش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۲۴:۵۰
اگه میخوان اخلاق بعضی از پزشکای امروز رو داشته باشن و فقط پولو بشناسن ؛ بی کار باشن مفیدتر خواهند بود تا بخوان پزشک شن (3947396) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۲:۰۹:۴۵
همچنین در مورد پرستاران (3948491) (alef-3)
 
بابک
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۲:۳۷:۴۷
صحبت شما سرشار از تناقضه!
یعنی چی بیکار بمونند بهتر از پزشک شدنه!؟
بالاخره تا وقتی ظرفیت کم باشه این مشکلات ادامه داره!
حالا فک کردید اگه ظرفیت رو صفر کنند و دیگه هیچکسی در رشته ی پزشکی پذیرش نشه اون دسته ای که تا الان پزشک شدند اخلاقشون خوب میشه؟ (3948529) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۲۷:۰۶
من به عنوان یک رزیدنت سال آخر قلب یک توصیه میکنم به اونایی که فکر میکنن پزشکی یک رشته و شغل ماورای تصوره و از الف تقاضا دارم اون رو چاپ کنه
ببینید دوستان من برای اینکه پزشک بشم از کلاس اول ابتدایی تا کنکور شاگرد اول بودم.و ۴ سال برای قبولی تو رشته پزشکی شبانه روزی درس خوندم.بعد از اون ۷ سال هم دوره عمومیم طول کشید.دو سال بعد رفتم طرح با حقوق ماهی ۲ تومن که هنوز ۹۰ درصدشو بهم پرداخت نکردن! بعد از اون دو سال دیگه هم خودم رو حبس کردم تا در آزمون دستیاری رشته قلب قبول شدم.و الان من یک مرد ۳۳ ساله مجرد و بی پول با ۱۵ کشیک شبانه روز و کار ماهانه ۴۰۰ ساعت (عجیبه ولی واقعیته محضه)دارای حقوق ماهیانه ۸۵۰ هزار تومان هستم. که اگر ما رو لایق میدونستن حداقل حقوق ما رو طبق قانون کار میدادند(یعنی ۱ میلیون برای ۱۷۵ ساعت کار در ماه) امسال به حول و قوه الهی فارغ التحصیل میشم و باید ۴ سال برم طرح در یک جای دور از خانه و خانواده ام.اگر هم فردا بعد از ۴۰ سالگی درامدی داشتم دیگران به دیده حسادت و توهین به من نگاه میکنند.هیچکدوم پیش خودشون نمیگن این بیچاره از ۷ سالگی تا ۳۵ سالگی روزانه ۷ تا ۸ ساعت میانگین درس خونده.نه بچگی کرده نه جوونی.این واقعیت پزشکیه.اگر هم پولدار بشم در اینده بیشتر استفاده اون رو خانواده ام میبرند چون یک پزشک متخصص به ندرت وقت آزاد خواهد داشت.اینا رو گفتم که با چشم باز این رشته رو انتخاب کنید.برای پولدار شدن و خوشبختی راههای خیلی بهتری هم هست دوستان.پزشک شدن با نیت پولدار شدن یه نظرم یک ایده بسیار مسخره ست.هم سن های من الان زن دارند بچه هم دارند خوشبخت هم هستن.آواز دهل از دور خوش است.
از الفد تقاضا میکنم برای یک بار هم که شده کامنت بنده رو در اسرع وقت چاپ کنن تا بقیه بدونن که این راه جز زجر و سختی چیزی نداره.شاید دلیل اعصاب خوردی اکثر پزشکا همین راه پر پیچ و خم و به نوعی هفت خوان رستم باشه.زیاد به پزشکی فکر نکنید. (3947399) (alef-11)
 
حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۰۰:۰۳:۳۷
واسه پولدار شدن چه راهی هست؟ به من نشون بدید!
من الان یه جوانم، سربازی هم رفتم! هیچ پولی ندارم، پارتی هم ندارم، پدر پولدار هم ندارم!
پزشکی و دندانپزشکی تنها راهی هست که میشه از "هیچ" به "همه چیز" رسید.
ضمنا شاید پزشکی رشته ی سخت و پرپیچ و خمی باشه اما دندانپزشکی اینجوری نیست.
من (به عنوان یه بیکار!) با خودم حساب و کتاب کردم که اگه همین الان سفت و سخت بشینم کنکور بدم و دندانپزشکی قبول بشم بعد از 6 سال درس خوندن و دو سال طرح میتونم برم تو کلینیک های دندانپزشکی کار کنم و حداقل ماهی 10 میلیون دربیارم! (بدون هیچ سرمایه ای از خودم!)
بعد از دو سال کار (در ایران) هم میتونم با حدود 50-60 میلیون تومان پول مدرکو آزاد کنم و برم خارج از کشور (مثلا استرالیا)
اونجا با این مدرک (حداقل) میشه سالی 300 هزار دلار دراورد! 5 سال کار میکنم و بعدشم برمیگردم ایران!
مثلا تو همون 40 سالگی دیگه دندانپزشکی رو میبوسم و میذارم کنار! خودمو بازنشست میکنم!
3 میلیارد تومان پول اونقدری هست که تا آخر عمرم هرچی خرج کنم تموم نشه!
اما اگه بخوام از الان مثلا برم تو یه شغل فنی (مثل کابینت سازی) حداقل باید 3 سال (تقریبا مفتی!) شاگردی کنم تا تازه وقتی کامل کار رو یاد گرفتم بهم حقوق مصوب اداره کاری 800 هزار تومانی بدن! بعدشم تا ده سال هیچی نخورم و هیچی نپوشم و هیچ جا نرم تا پول جفت و جور شه بتونم برم واسه خودم یه مغازه ی مستقل بزنم تا شاید بتونم با کلی زحمت و عرق ریختن ماهی 3-4 میلیون دربیارم!
کدوم مسیر بهتره!؟
دیگه اسم مهندسی و ... رو هم نیاوردم چون اونم آینده اش مشخصه!
شما درست میگید! انتخاب رشته ی پزشکی سخت ترین راه پولدار شدنه اما واسه کسی مثل من کوتاه ترین مسیره! پس ارزششو داره وارد این مسیر بشم.
_________
خواهش میکنم کامنت منم منتشر کنید. مرسی از سایت خوبتون. (3949338) (alef-11)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۰۰:۱۰:۳۸
از اول دبستان روزی میانگین 7-8 ساعت مطالعه! اینم از اون حرفاست!!!
با یه مطالعه ی روتین در سال کنکور مثلا با روزی ده ساعت خیلی راحت میشه قبول شد.
با بین 2 تا 4 هزار ساعت مطالعه در سال کنکور میشه پزشکی قبول شد حالا اگه کسی رتبه های دو رقمی و ... بخواد نزدیک به 4 هزار ساعت و کسی که دانشگاه خیلی واسش مهم نباشه با همون 2 هزار ساعت مطالعه میتونه قبول شه.
بیشترین سختیش هم همین کنکوره که رقابته وگرنه تو دانشگاه همین که درس رو پاس کنی کافیه. (3949348) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۱۱:۰۴:۴۹
با سلام خدمت آقای دکتر

در مورد تلاش دانشجویان پزشکی باید عرض کنم دیگه اون دانشجویان قبلی رو نداریم ( با توجه به اینکه با توجه به شغلم بینشون هستم) دانشجویان پزشکی فقط شب امتحان می خونن و اساتید محترم هم کلی نمره بهشون میدن - هیچیک از دروس تستی نمره منفی نداره - طول ترم رو تو کافی شاپ ها هستن- یک ماه مونده به امتحانات بکوب میخونن - تو بخش ها هم به یاری اساتید با نمرات نجومی بخش ها رو پاس می کنن ...................حالا دیگه خیلی سخت نیست پزشکی خوندن (3949821) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۱۵:۱۹:۰۸
۱۸سال دیپلم
۷سال عمومی
۴ سال تخصص
۲ سال طرح شامل سربازی که حداقل ماهی ۳۰میلیون میگیره متخصص مناطق مجروم در طرح سلامت برای بدون جراحی و با جراحی ماهی ۱۰۰ میلیون جمعا ۷۰۰ میلیون تومان تا ۲.۵ میلیارد تومان

یعنی شما در سن ۳۱ سالگی تخصصت را با طرح و سربازی گذراندی و بین یک تا دومیلیارد نقدینگی داری وامهای بانکی و تسهیلات دیگر بماند (3950335) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۱۶:۵۷:۲۶
بزرگنمایی نفرمایید (3950476) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۷ ۰۰:۴۴:۳۰
خب پذیرش در مقطع دکتری برق صنعتی شریف که خیلی سخت تره روزی باید 12 ساعت درس بخونی تا قبول شی چرا اون باید بیکار باشه و تو با روزی 7 ساعت درس خواندن شاغل؟ (3952913) (alef-13)
 
دانشجو دکترا
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۱۷ ۱۱:۰۰:۲۳
ازتون خواهش میکنم این مطلب رو منتشر کنید...شرمنده آقای دکتر، دوستم رزیدنته و بالای یک تومن میگیره... ضمنا چرا فک میکنین مهندسی که برا پایان نامه ارشدش که شب و روز رو مخشه و زندگیشو تحت الشعاع قرار میده، زحمت نمیکشه؟ بدون اینکه یک قرون بگیره و غالبا مجبوره پولی هم برای تجهیزات و مواد آزمایشگاهی بده.... کاش همه از زاویه دید بقیه هم نگاه کنیم... تو فامیلمون طرف فوق لیسانس برق از امیرکبیر داره برگشته کنکور تجربی داده.... ینی چی؟ وقتی رتبه 2 ریاضی، دانشجو دانشگاه شریف برمیگرده و کنکور تجربی میده و رتبه اش یک میشه؟ ینی تواناییشو از اول داشته ولی اولش انتخاب غلط کرده و حالا بخاطر ترس از آینده شغلی، برگشته کنکور تجربی میده.... این نهایت بی عدالتیه، (4103366) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۵۲:۲۰
بزرگترين مشگل ما اينه كه جامعه آماري صحيحي از سوي دولت ها و اداره آمار براي چشم انداز سال هاي پيش رو نداريم و خيلي وقت ها هم كه آماري ارائه ميشه در عمل اتفاق ديگري ميفته،
چنانچه سازمان آمار بيايد و آماري بدهد كه كشور ما براي ٦ سال آينده براي چه رشته هايي نيازمند نيروست از همين الان كنكوري ها برنامه ريزي دقيقي ميكنند،
، ما كه سال هشتاد كنكور داديم اولويت اول همه مهندسي ساختمان(عمران) بود، اما هيچكس نگفت كه حسابداري يا مديريت در سال هاي آينده ، آينده درخشاني دارد، و يا مثلا معادن ما به x تعداد مهندس نياز دارد ، و مازاد بر آن آينده اي ندارند، و براي هر رشته اي بحثي و مثالي وجود دارد،
بايد وزارت علوم و آموزش پرورش و وزارت صنعت و .. با سازمان آمار هماهنگ شوند و ورودي دانشگاه ها را بر حسب نياز مملكت تنظيم كنند، و به كنكوري ها و دبيرستاني ها مشاوره دهند،
طوري نشود كه ١٠ سال ديگه همين دانش آموختگان پزشكي بسياري بيكار بمانند يا به حداقل حقوق و درآمد و يا شغل هاي پاره وقت اكتفا كنند، همان اتفاقي كه امروز تا حدودي براي مهندسين عمران و معماري افتاده، (3947439) (alef-11)
 
برزو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۵۵:۴۰
عرضه و تقاضا تعیین کننده است! الان رشته های پزشکی به مراتب بازار کار بهتری دارند. هم در ایران و هم در خارج از کشور.
خب وقتی الان اقبال اومده سمت رشته ی تجربی چرا ظرفیت رشته های پزشکی رو از 7000 نمیکنند مثلا 14000 تا متناسب با تعداد داوطلبان بشه؟
چرا هر سال ظرفیت ها رو کم میکنند!؟
شما هم مطمئن باش کم نگه داشتن ظرفیت ها و پشت کنکور موندن دانش آموزان به نفع خود سازمان سنجش و موسسات کنکوری هم هست و باعث درآمدزاییشون میشه.
هزینه ی ثبت نام در کنکور 93 بود ده هزار تومن در سال 94 شد 15 هزار تومان و در سال 95 شد 18 هزار تومان. امسال هم لابد میشه 25 هزار تومان!
الان خیلی ها که مثلا رتبه شون میشه 3000 و رو مرز قبولی نمیتونن پزشکی یا دندانپزشکی قبول بشن دوباره سال اینده کنکور میدن و هم عمر خودشون رو تلف میکنند و هم دوباره کلی پول تو جیب موسسات کنکور میریزند. خب وقتی اینهمه میشه درامدزایی داشت چرا به فکر اصلاح این قضیه باشند!؟
کتاب های آمادگی کنکور و حتی کلاس های تست زنی و موسساتی که ازمون های ازمایشی برگزار میکنند هم کلی پول به جیب میزنند از این بازار آشفته!
از طرفی بیکاری جوانان هم باعث شده به این مسیر رو بیارن و دوباره در کنکور شرکت کنند. در یکی از سایت ها کامنتی میخوندم که دکترای کامپیوتر و حتی یه معلم که ارشد شیمی داشت و استخدام اموزش پرورش بود میخواست کنکور تجربی بده پزشکی قبول شه! یه کامنتهایی میخوندم که مغزم سوت میکشید! (3947441) (alef-11)
 
احسان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۸:۵۷:۱۵
همیشه از وقتی یادمه تو دبستان اکثر بچه ها دوست داشتن دکتر شن . مال الان نیست. منم دوست داشتم پزشک بشم (3947446) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۰۱:۴۲
درس خواندن تو رشته ی ریاضی جز اینکه خودتا با یه سری درسهای سخت به درد نخور تو ایران پیر میکنی هیچ ثمر دیگری ندارد. تازه اگه تو دانشگاه دولتی باشه که دیگه بیشتر خودتا عذاب میدی. مگه اینکه بخوایی بری دیگه برنگردی. (3947453) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۰۲:۳۱
البته تحصیل در پزشکی و دندانپزشکی همچین هم سخت نیست. فقط کافیه با هزینه معقول- حداقل در مقایسه با دانشگاه ازاد- تشریف ببرید کشورهای اطراف مثل اذربایجان، ترکیه، فیلیپین، مالزی، بلغارستان، مجارستان، هند و ... (3947454) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۲۱:۵۶:۳۸
خوب اگه اینجوریه پس معطل چی هستی، (3949189) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۰۴:۵۴
همیشه برای من این سوال مطرح بوده که چرا با وجود نیاز شدید جامعه به متخصص و پزشک ظرفیت پذیرش این رشته را پایین نگه می دارند؟ به خصوص اینکه این موضوع با سلامتی مردم سر و کار دارد و معلوم نیست تا به حال چند نفر به خاطر کمبود پزشک جان خود را از دست داده اند!!!!!!! (3947457) (alef-3)
 
اميرحسين
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۵۵:۱۰
به دليل الارتايدي ه كه توي اين رشته ها حاكم ه و برنامه ريزان اصلي كساني اند كه خود داراي بيشترين منفعت از اين انحصار طلبي و محدوديت در بذيرش دانشجو در اين رشته ها هستند (3947546) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۰:۲۵:۲۱
به دلیل مافیای موجود در وزارت پزشکان (3947582) (alef-3)
 
مرتضي
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۱:۰۴:۳۰
سلام دوست عزيز
تربيت يك متخصص در هر رشته اي به امكانات نياز داره و وقتي امكانات كم باشه تربيت صحيح صورت نميگيره
اين قضيه در رشته هايي كه كارشون حساسيت بيشتري داره مهمتره
پزشكي هم جز اين رشته هاست
وقتي تو شهري امكانات دانشگاه و بيمارستان اموزشي نسبت به ٣٠ سال قبل مثلا دو يا سه برابر شده انتظار افزايش ظرفيت ٢ تا٣ برابر معقوله و اگر بيشتر بشه كيفيت افت ميكنه
الان ظرفيت رشته هاي پزشكي خصوصا تخصص ها افزايش خوبي پيدا كرده(ظرفيت تخصص سال ٨٤ حدود ١٣٠٠ نفر بوده و سال ٩٤ بيش از دو برابر شده) ولي اگه از دست اندركاران بپرسي بهتون در مورد كيفيت خواهند گفت و خودمون چند سال بعد حسش ميكنيم (3947641) (alef-11)
 
مجتبی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۰۸:۵۹:۳۹
اگه امکانات نیست چرا ظرفیت رشته های پزشکی و دندانپزشکی از سال 91 هر سال داره کمتر و کمتر میشه!؟
میتونید دفترچه ی انتخاب رشته ی 91، 92، 93، 94 و 95 رو با هم مقایسه کنید و ظرفیت ها رو بشمارید.
اگه امکانات نیست دلیل بر این نمیشه که ظرفیت هر سال کمتر بشه و منطقی این هستش که ظرفیت نسبت به سال قبل یا سال های قبلش "ثابت" بمونه نه اینکه کمتر بشه!
ضمنا کشور خیلی نیاز به پزشک داره بهتر نیست به جای افزایش نجومی کارانه ها و دستمزدهای پزشکان در جهت افزایش امکانات آموزش پزشکی هزینه کنیم!؟
ضمنا سال 84 هنوز جمعیت دهه شصتی ها به آزمون دستیاری نرسیده بودند اما 2-3 سالی هست که جمعیت دهه شصتی به ازمون دستیاری رسیدند. (3949629) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۱۳:۵۸:۳۰
ما هم صحبتمان همینن است که چرا با وجود نیاز شدید جامعه به پزشکان امکانات آموزشی را زیاد نمی کنید که ظرفیت پذیرش بیشتر شود . البته دلیلش برای ما روشن است زیرا بیشتر از 70 درصد بودجه وزارت بهداشت در جیب پزشکان می رود و دیگر بودجه ای برای افزایش امکانات بیمارستان ها هم نمی ماند چه برسد به امکانات آموزشی (3950169) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۱۳:۵۹:۳۶
همین الان هم پزشکانی که فارغ التحصیل می شوند سواد آنچنانی ندارند که شما مرتب از ترس باصطلاح پایین آمدن کیفیت مرتب می گویید ظرفیت را زیاد نکنید
حرف شما مصداق این ضرب المثل است که از ترس مرگ خودکشی کنیم (3950175) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۰۵:۱۵
منم که الان ارشد مهندسی برق تو دانشکاه خواحه نصیر میخونم ، به شدت پشیمونم که چرا پزشکی نخوندم، لااقل کارم تضمین شده بود، حتی شده تو یه روستا!!!! الان چی؟؟؟؟ (3947459) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۲۱:۵۷:۲۹
راست میگی انصراف بده ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست (3949190) (alef-11)
 
عالم
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۰۵:۳۰
بنده یک فوق لیسانس تاپ ترین رشته مهندسی از یک دانشگاه دولتی هستم. من در ضمن یک جوان بیکار این جامعه هستم. در این زمان که من این کامنت رو مینویسم پشت در اتاق یک پزشک متخصص هستم که تو همین مدت سه نفر را ویزیت کرد که میشه به عبارتی حدود 100 هزار تومن.
توصیه ام به پدر و مادر ها اینه که بچه هاشون رو راهنمایی کنن که اگر وارد رشته های فنی بشن سختی مطالب درسیشون چندین برابر پزشکان و رشته های تجربی هستش و در آینده هم درآمدشون تقریبا نسبت به اونها شاید صد ها برابر کمتر. آنگاه با این اطلاعات اجازه بدید تصمیم بگیرند.
بنده خودم به شخصه اگر بچه ای داشته باشم قطعا اجازه نمیدم به جز رشته تجربی رشته ی دیگری بخونه چون این برابر با اتلاف عمر و مجهول گذاشتن وضعیت آینده ی اونه.
همین الان جالبه بدونید کنکور دکتری رشته های فنی رو منابع و شرایط و ضرایبش رو سال به سال عوض میکنن و تا چند ماه قبل از آزمون(آزمونی برای ورودی که الان نصف ضریبش دست اساتید بعضا بی انصاف و مسئولین دانشگاه هایی افتاده که حق ملت رو ضایع میکنن) دانشجو حتی سردرگم میمونه که چی باید بخونه! مثلا امسال قرار بوده آبان ماه آزمون دکتری مهندسی بگیرن، یهو چند ماه قبل از آزمون اعلام کردن نمیگیریم و منابع و ضرایب رو هم میخوایم تغییر بدیم!! خب اون دانشجو میخواد چجوری برای یک عمر خودش برنامه بریزه وقتی شرایط 6 ماه آینده ش رو نمیدونه قراره چی به سرش بیارن! (3947460) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۰۷:۲۱
مشکل به دلیل ایجاد دانشگاه های زیادی بود که آن موقع که دلیل ایجاد این دانشگاه را از موسس پرسیدند گفت یک زن خانه دار با سواد بهتر از بی سواد است ولی به اینکه ان فرد با سواد دیگر به خانه داری رضایت نخواهد داد فکر نکرد و این مشکل را به وجود اورد (3947466) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۰۹:۰۱
اخه کدوم صنعت تو ایران رو حساب کتابه که طرف بره ریاضی بخونه. دیگه یه مشت صنعت مونتاژی و وارداتی که ما داریم نیاز به درس خوندن نداره. وقت خودتون را بیخود هدر ندید. (3947471) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۱۰:۰۳
تقصیر اساسی با وزیر بهداشت و نحوه نگرش نادرست ایشان است. وقتی به صراحت هر میزان کسب درامد را در پزشکی حق فرد می داند، وقتی درامد کلان خود را از بیمارستان داری ناشی از کد یمین و تلاش خودش معرفی می کند، ماجرا همین است. درامد بی نظارت جامعه پزشکی ناشی از عدم نظارت وزارت بهداشت است که به نگاه سرمایه دارانه وزیر بهداشت برمی گردد. (3947474) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۰:۱۹:۰۰
نه عزیزم ،نه تقصیر وزیر بهداشت است و نه تقصیر پزشکان، بجای این که بیان وضعیت صنعت و تولید برا ی کار مهندسی سر وسامان بدهند، با رشته تجربی درگیرند. (3947900) (alef-3)
 
سهراب
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۱۹:۰۲
سایت محترم الف از همین الان پیش بینی میکنم با پیر شدن جمعیت ایران اگه ظرفیت رشته های پزشکی به همین صورت بخواد ادامه پیدا کنه (یعنی کم نگه داشته بشه) علاوه بر مشکلات ادامه دار کنکور و ادامه ی هجوم دانش آموزان به رشته ی تجربی تا 20 سال اینده در بخش بهداشت و درمان هم به مشکلات عمده بر میخوریم. (3947486) (alef-3)
 
کیانوش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۲۰:۳۸
تا بوده همین بوده تا هست چنین است!
از قدیم رشته های پزشکی فوق العاده بوده هنوزم هست. در تمام دنیا هم همین طوره و نه فقط در ایران.
فقط چیزی که هست اینه که والدین نباید بچه ی خودشون رو مجبور کنند بره رشته ی تجربی این به نظر من اشتباست. (3947489) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۷:۴۴:۱۷
نظر وزارت بهداشت هم به نظر شما نزدیک است. (3948069) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۷:۴۶:۱۲
تعداد پزشک ایران در 1000 نفر کمتر از یک نفر هست یعنی 0.89. برای کشور عقب مانده تاجیکستان که مهندسان ما برایشان سد و جاده میسازند 1.9 است. (3948072) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۲۴:۳۴
من ارشد مهندسی پزشکی دارم، برای مراحل پزشکی نظام وظیفه رفته بودم بیمارستان امام سجاد، دکتر مربوطه با لحنی بی ادبانه از من پرسید چند کلاس سواد داری؟ همین طوری بی مقدمه... من دیگه حرفی ندارم. (3947508) (alef-3)
 
ثريا دالغين
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۷:۵۶:۲۵
به نظر من پزشكي تنها رشته در كشور هست كه لابي قوي دارد...سيستم ورود و خروجش جالب است مثلا شما با كمترين نمره و استعداد هم فارغ التحصيل شويد متوسط درامدتان تضمين است! سيستم تدريس اش قوانين نانوشته زيادي دارد..همچنان يك پزشك فارغ التحصيل دانشگاه ازاد خود را عقل كل ميداند! ...بدون كوچكترين مطالعه در مباحث علوم انساني و گاها فني خود را صاحب نظر ميدانند!..اسناد پزشكي تعريف شده در كشور طوري طراحي شده كه پولساز است!...اساتيد رشته بدون استثنا هواي وارد شدگان رشته را تا بعد فارغ التحصيلي دارند!خلاصه دور از حضور كدام بي عقلي حاضر ميشود اين مزايا را رها كند به دامان رشته هاي ديگر برود كه قوانين ورود و خروجش معلوم نيست و به عبارتي بي سرپرست است! :) (3948082) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۳۱:۵۴
من مهندس برق از دانشگاه علم صنعت بصورت قراردادی با حقوق ماهیانه یک و نیم میلیون یک زندگی فقیرانه دارم البته هر لحظه احتمال اخراجم است با این وضعیت هر کس در رشته های مهندسی درس بخونه در عقلش باید شک کرد ۰ (3947519) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۱۹:۳۷:۵۳
اگه می خواهید این مشکل را حل کنید کافی است ظرفیت پزشکی را 5 یا 6 برابر کنید . بعد از 10 سال می بینید دیگه دکتر هم مثل فنی ها در کشور اشباع شده است (3947530) (alef-3)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۲:۲۴:۰۸
خیانت به دانشگاه و تمام جوان با درس خون و با استعداد کشور ..... (3947752) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۷:۲۸:۵۸
درحال حاضر دکترهای درپیتی در این مملکت زیاد داریم (نمونه اش مسئله ی مرحوم کیارستمی) اگر ظرفیت 10 برابر شود که واویلاست (3948048) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۸:۴۷:۴۱
همین الان هم اشباع شده
این عددهای دهن پرکن فقط متعلق به 10 درصد از پزشکان شاخص است
بقیه در درمانگاههای خیریه با ویزیت نصف دولتی کار میکنند (3948145) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۲۱:۵۹:۱۸
اگه همه اونا بیکار بشن برا تو آب ونون میشه؟ (3949192) (alef-11)
 
Denmark
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۰:۱۵:۰۴
بنده دانشجوی دکتری عمران هستم با بیست و سه سال سابقه ماهی یک میلیون ونهصدهزار تومان در شهرداری دریافتی دارم آنهم با کلی مسئولیتهای گوناگون ضمنا سالی حداکثر سه نقشه معمولی نیز جهت نظارت از طریق نظام مهندسی دارم با کلی مخاطرات گوناگون که آنهم سالی پنج میلیون نمیشود چه مصیبتها که در طول عمر نکشیدیم دیپلم ریاضی مهندسی عمران با چه سخنی در اراک ارشد مدیریت ساخت عمران وتو در نهایت نتیجه هیچ البته در همین شهرداری ما افراد دیپلم وداخل باند فقط پاد اش ومزایایشان چند برابر ماست (3947563) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۰:۳۰:۰۷
هدایت تحصیلی و سوق دادن بچه ها به سمت رشته های ریاضی و انسانی از سیاستهای مافیای پزشکی است، آخر کدام آدم عاقلی میره رشته ریاضی و انسانی با این وضعیت کار و اشتغال این رشته ها، مسئولین هم به جای مجبور کردن فرزندان مردم به سمت رشته های ریاضی و انسانی ظرفیت رشته های پزشکی را چندین برابر کنند تا هم درامد پزشکان متعادل شود و هم تمام نقاط کشور به پزشک دسترسی داشته باشند، کلام و نصحیت آخر من به عنوان فارغ التحصیل مهندسی کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران به دانش آموزان و والدین محترمشون فقط برید تجربی و گول حرفهای الکی مسئولین رو نخورید که این حرفها بیشتر در جهت منافع لابی پزشکی می باشد. (3947590) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۰:۳۲:۱۹
جامعه مسیر درست انتخاب میکنه و الان هم انتخابش درسته. وقتی با داشتن دکتری رشته های مهندسی از دانشگاه دولتی که میشه حدود 10 سال درس خوندن ,کار پیدا نمی کنی یا حقوقت نهایتا میشه 3 م , دیگه چه انتظاری میشه داشت. البته مقایسه باید در شرایط برابر باشه , مثلا یک پزشک عمومی یا یک مهندس با مدرک ارشد که هر دو هم کارشون کارمندی باشه نه اینکه یکی کارآفرین و نخبه باشه و یکی کارمند!
متسفانه در ایران فقط مدیر شدن و دلالی درامد داره و با توجه به سطح پایین علمی در صنعت ما ,به تخصص بالایی نیاز نیست.
وضع صنعت ما به جایی رسیده که من با مدرک ارشد مهندسی از دانشگاه دولتی به سختی کار پیدا کردم و بیشتر جاهایی که برای مصاحبه رفتم , بیشتر ترجیح میدادند که طرف با تجربه و کار بلد باشه و در عین حال مدرک تحصیلیش پایین تر باشه (حتی دیپلم هم داشته باشه مهم نیست) چون حقوق کمتری انتظار داره. خیلی از شرکتها ,مدرک ارشد مهندسی را استخدام نمی کنند و مدرک دکتری هم که شانسی برای کار پیدا کردن نداره. واقعا وضعیت رشته های مهندسی خجالت آوره اونهم وقتی میبینیم بیشتر کارهایی که در کشور انجام شده در همین حوزه بوده.

متاسفانه پزشکان بیشتر بیماریها رو نمی تونند درمان کنند و کارشون شده توصیه به تحمل بیماری! وقتی رباط و تاندون پاره میشه با پیچ مهره کردنش مشکل را حل می کنند . وقتی استخوان میشکنه پلاتین می بندند. وقتی رگ قلب میگیره ,یه روبات که محصول زحمات مهندسین هست را می فرستند و چربی ها را خارج می کنند. وقتی دندان میافته , یه دندون جدید را در استخوان پیچ می کنند! وقتی سرماخوردگی ویروسی میگیری میگن ما از ویروسها شناخت چندانی نداریم! وقتی میره پیششون کلی آزمایش و عکس می نویسند که با دستگاه هایی که محصول کار مهندسین هست بدست میآد. جراحی هاشون بیشتر به وصله پینه زدن شباهت داره تا درمان اندام مربوطه! تقریبا هیچ اندام بدن را نمی تونند بازسازی یا درمان کنند. اگر الکساندر فلمینگ نبود و آنتی بیوتیک را کشف نمیکرد احتمالا رشته پزشکی هم تا حالا منسوخ شده بود. متاسفانه حقوقی که می گیرند در مقایسه با درامد سایر مشاغل , بیشتر از کاری هست که عملا انجام میدن (3947596) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۱:۱۴:۰۵
بنده فارغ التحصیل ارشد برق شریفم با درامد ماهانه ۲ تومان
با یک دندانپزشک مقایسه کنید۰ چه نتیجه ای باید گرفت?!? (3947653) (alef-3)
 
جهان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۱:۱۷:۵۱
تها راهش افزایش ظرفیت در رشته های پزشکی است جون تا مزر 400تا500 هزار نفر می شود اشتغال ایجاد نمود و مانند کشورهای پیشرفنه سخت گیری نمود و هرکس زحمت کشید می تواند فارغ تحصیل شد در ایران مانند قیفی که وارونه شده عمل می شود و نتیجه آن این است که دندانپزشک دندان سالم می کشد و جراح ارتوپد پای سالم به جای پای آسیب دیده عمل می کند و................. (3947658) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۱:۴۰:۱۶
چاپ مدرك رشته هاي پزشكي رو بسپاريد به دست تواناي پيام نور و دانشگاه آزاد، اونوقت خواهيد ديد كه ديگه اصلا كسي درس نميخونه. (3947687) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۱:۵۳:۰۵
شما یک نفر دکتری مخابرات رو مقایسه کن با یک پزشک درسهای دکتری مخابرات ریاضیات مهندسی پیشرفته الکترومغناطیس و سایر درسها که واسه پاس کردنش باید حتی بعد از سالها خواب و کابوس یینینی با یک پزشک ...خوب حالا برید حقوق و مقایسه کنید و احتمال پیدا کردن کار بعد میشه فهمید پدر مادرها چقدر عمیق نگرند (3947712) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۲:۰۱:۴۳
اصلا کشور ایران کشوری صنعتی نیست که برن مهندسی بخونن همه تو این کشور مریضند پس به دکتر احتیاج داریم بالتبع کسب و کارشون هم پررونق میشه علوم انسانی هم جای خودشو داره (3947720) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۲:۱۴:۰۹
فقط پزشکی بخونید (3947735) (alef-3)
 
دانشجو پزشکی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۲:۲۸:۰۴
پزشکی و رشته های علوم پزشکی با جان و سلامتی مردم در ارتباط هست و نباید افراد بی استعداد و ناکارامد پذیرش شوند و باید بسیار سختگیرانه باشد هم آزمون ورودی و هم دانشگاهها وگرنه در آینده بحران جدیدی به سیستم درمانی وارد خواهد شد ..... (3947756) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۱۴:۰۱:۵۵
جوانان این مرز و بوم استعداد زیادی دارند به طوری که تا رتبه های بالای 10 هزار هم به راحتی می توانند در رشته های پزشکی فعالیت کنند. (3950184) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۱۶:۵۹:۴۷
واضح لگو که ما کسی جز خودمون رو قبول نداریم نمیخایم دست زیاد بشه چرا حرفو میپیچونی (3950481) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۲:۴۳:۱۶
به نظر می اید در هر صورت برد با دختران وپسران مهندس است چون پسران مهندس دختران پزشک را می گیرند وپسران پزشک هم دختران مهندس را (3947771) (alef-3)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۰۹:۰۲:۵۶
باشه، بهش میگم! (3949637) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۲:۴۹:۲۴
فقط من در تعجب هستم چرا با وجود بیکاری گسترده فارغ التحصیلان رشته های فنی و علوم انسانی، هر روز ظرفیت این رشته ها افزایش می یابد و دانش آموزان بیچاره را می خواهند به زور با هدایت تحصیلی به سمت این رشته ها سوق دهند، اما با وجود کمبود شدید رشته های پزشکی در کشور ظرفیت این رشته ها نه تنها افزایش نمی یابد بلکه حتی کاهش هم پیدا می کند، و جدیدا هم می خواهند دانش آموزان را از رفتن به رشته تجربی با زور باز دارند، کمبود پزشک به حدی است که طبق گفته آقای قاضی زاده هاشمی وزیر محترم پزشکان، پزشکان عمومی با حقوق 17 میلیونی حاضر به کار نشدند، دولت هم که کل بودجه مملکت رو در حال تزریق به وزارت پزشکان است، آیا تمام این عوامل نشان دهنده یک لابی و مافیا قوی پزشکی در کشور نیست. (3947786) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۲:۴۹:۴۸
همه چيز به استعداد نيست ، بايد شركت يا كارخانه اي وجود داشته باشد كه مهندس مورد نظر در آن مشغول به كار شود يا نه ؟ امروز تنها دو بنگاه بيمارستان و دانشگاه هستند كه پر رونق و پول ساز هستند ، بقيه در حال ورشكست شدن هستند و حتي براي شاغلين فعلي نيز جايي ندارند چه برسد به جديدالورود ها ،
وقتي از دسته بيل و خاك اره از چين وارد مي شود ديگر چه نياز به مهندس و توليد ؟ (3947788) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۳:۰۸:۳۱
تنها رشته است که بعد از استخدام شدن با مدرک دیپلم کارمندان نتونستن مدرک از دانشگاههای قارچی ادارت بگیرن (3947828) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۳ ۲۳:۴۷:۲۱
مساله تعرفه گذاری نا متعارف نا عادلانه و نا متوازن برای خدمات پزشکی است در مقایسه با سایر تخصص ها وخدمات مورد نیاز جامعه (3947865) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۰:۲۱:۴۴
باید دانش آموزان یاد بگیرند که با توجه به علاقه و استعداد و شناخت تعیین رشته کنند. همین. نه بازار کار و نه هیچ فاکتور دیگه ای نباید در نظر گرفته بشه. (3947906) (alef-3)
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۰۹:۰۳:۵۰
که فرداش هم بیکار بمونند و بشینن گوشه خونه!
عجب نسخه ی خوبی! (3949639) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۱۴:۰۳:۳۱
نه عزیز اگر یکم پزشکان از حقوق های چند میلیونی خود کوتاه بیایند ده ها نفر دیگر هم می توانند در این رشته فعالیت کنند (3950190) (alef-3)
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۱۷:۰۱:۱۲
چه ربطی داشت!؟ (3950486) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۸ ۱۵:۱۹:۵۹
اگر یکم فک کنی ربطشو متوجه می شی چیز زیاد سختی نیست شما که خیلی ادعای هوشتان می شود (3955407) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۱:۲۳:۴۹
وقتي دولت به وزارت بهداشت بودجه چند هزار ميلياردي مي ده تا حقوق پزشك ها رو بالا ببره فقط و از طرف ديگه ظرفيت پزشكي محدود نگه داشته ميشه شما چه انتظاري داري ديگه؟ والا اگر امروز دانش آموز باهوشي بخواد رياضي بخونه بايد در عقلش شك كرد (3947946) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۰:۳۴:۳۸
ببخشید نقش خودت را در رای به دولت پزشک سالار و لیست امید پزشکان مجلس فراموش کردی (3948318) (alef-3)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۲:۵۴:۳۴
شما از کجا مطمئنی اگه دولت دیگه ای سر کار میومد وضع خیلی بهتر میشد!؟
وزیر بهداشت فعلی کاری کرده که همه تحت پوشش بیمه باشند و هزینه های درمان رو خیلی خیلی کم کرده.(حتی نزدیک به صفر!)
مثلا یه نمونه از کارهای خوبش این بوده که مالیات سیگار رو زیاد کردند و درآمدهای حاصله رو به بخش درمان اختصاص دادند. به نظر شما کاری زیباتر از این ممکن بود انجام بشه!؟
بهتره اگر هم انتقادی داریم جانب انصاف رو رعایت کنیم. (3948560) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۵:۴۱:۴۳
با تشکر از دوستانی که برای مملکت برنامه ریزی می کنند. اولش رشته های فنی رو نابود کردند حالا بزور می خوان ملت رو بفرستن ریاضی بخونن واقعا زحمت می کشین تو این مملکت (3947993) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۷:۳۴:۱۵
الان دیگه بچه های باهوشی که قبلا میرفتن رشته ریاضی میرن رشته تجربی و اونایی که قبلا پزشکی قبول میشدن الان باید برن زیست شناسی و مامایی بخونن. پزشکی کشور هم ارتقا پیدا میکنه. (3948052) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۱:۳۷:۲۲
باهوش بودن در رشته ریاضی با باهوش بودن در رشته تجربی یا انسانی یا حتی فنی با هم تفاوت دارد.. کسی که ذهن باز و تیزی در ریاضی دارد لزوما نمی تواند در رشته تجربی هم باهوش و تیز باشد (3948435) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۷ ۱۱:۱۷:۱۸
حداقل 5 نفر از نزدیکامو میشناسم که فارغ التحصیل پیامنور بوده توش تا امیر کبیر که پشیمون شدن و دارن پزشکی و دندون و دارو میخونن... (4103393) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۷:۳۶:۳۱
لابی پزشکان سخت تحت فشار است تا ظرفیت های پذیرش را بالا ببرد ولی تا حالا مقاومت کرده و حتی از راه هایی مثل هدایت تحصیلی و اجبار به فرستادن دانش آموز به رشته های دیگه وارد شد ولی نتوانست به هدفش برسد. الان هیچ راهی جز افزایش ظرفیت ندارد. (3948056) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۷:۳۷:۴۳
پزشکی یعنی استخدام اتوماتیک. یعنی فرار از بیکاری با درامد چند ده یا چند صد میلیونی و تقریبا معاف از مالیات. (3948057) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۱:۲۴:۱۹
برو پسر خوب بیشتر تحقیق کن (3948404) (alef-3)
 
ali
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۷:۴۲:۱۱
البته به این مسئله هم توجه کنید. درسته که پزشکی کشور ما نسبتا خوبه اما متاسفانه پیشرفت یک کشور رو بیشتر در صنعت و مهندسی میشناسن تا پزشکی.شما نگاه کنید مهندسان در دنیا باعث پیشرفت پزشکی شدند. امیدوارم وضعیت مهندسی کشور ما درست بشه که بسیار مهم تر از پزشکی است. (3948063) (alef-3)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۰:۴۳:۴۵
برو آقا دلت خوشه !!! اکثر دستگاه های حساس پزشکی از خارج می آید. اصولا صنعت ما قابلیت رقابت با آنها را ندارد. چون آنها صدها سال زودتر از ما شروع کرده اند و با سرعت نور دارند پیش می روند (3948339) (alef-11)
 
بهمن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۶:۱۹:۲۲
ببین بهر حال ما همیشه نباید از اونا عقب باشیم حالا اونا هزار سال هم جلو باشن اگه تلاش کنیم بهشون میرسیم شک نکنین فقط تلاش (3948827) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۷:۴۴:۵۴
این پزشکها نگران مردم نیستن نگران رقابتن، چرا باید چگالی پزشک تو اروپا 4 تا 6 پزشک برای 1000 نفر جمعیت باشه و تو کوبا 7 تا برای 1000 نفر جمعیت اونوقت تو ایران زیر یکی برای 1000 نفر
مدرس کمه، دولت اضافه کنه اساتید خارجیو بیاره ولو مدت محدود، تجهیزات همین طور، بیمار هم که الی ماشاء الله داریم
واقعا احتمال نمیدن که مردم متوجه شن که منظورمافیای پزشکی از پایین نگه داشتن ظرفیت رشته پزشکی فقط کسب پول بیشتره؟؟؟
.... (3948070) (alef-11)
 
مهندس موفق
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۰۸:۰۸:۱۵
متاسفانه ما مردم ايران بسيار جوگير هستيم. رشته هاي پزشكي الان خوب است و درامد خوبي هم دارد ولي 10 سال ديگر كه دانش اموزان مشتاق فعلي دكتر شوند نه تنها خوب نخواهد بود بلكه بايد براي كار به افغانستان بروند. اين چند سال ركود تمام مي شود و پيش بيني من اين است كه تا 3 يا 4 سال ديگر هم با فشار افكار عمومي ظرفيت رشت هاي پزشكي بيشتر مي شود و هم با رونق اقتصاد كشور رشته هاي مهندسي ارج و قرب پيدا مي كنند و درامد يك مهندس حتي از يك پزشك هم بيشتر مي شود. والدين گرامي نبايد همين يكي دو سال را ببينند و فكر 10 سال آينده را بكنند. من خودم در رشته فني دانشگاه شريف درس خوانده ام و در 20 سال قبل براحتي پزشكي تهران هم قبول مي شدم ولي رشته هاي مهندسي را بيشتر دوست داشتم و الان هم با حقوق حدود 8 تا 10 ميليوني زندگي نسبتا خوبي دارم. (3948099) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۷ ۱۱:۲۱:۵۶
منم مهندسی شیمی شریف خوندم و دنبال کار.... ولی متاسفانه نیست، چون به دلیل اشباع رشته های مهندسی فقط با پارتی میشه رفت سرکار... همیشه هم افسوس میخورم که چرا حداقل 5 سال زودتر دنیا نیومدم یا چرا عقلم زایل شد و مثل خیلی از دوستام نرفتم خارج از ایران ویا هزار تا چیز دیگه.... چققد بدبختیم.... یه دختر شاد و سرحال انرژیک بودم که الان دارم داروی اعصاب مصرف میکنم.... خیلی سخته..... خدا نبخشه باعث و بانی اتفاقات رو...
خواههش میکنم اینا رو حذف نکنین (4103403) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۰:۳۱:۱۴
کل سیستم آموزشی ما اشکال داره... باید تو 12 سال استعداد هر کسی مشخص بشه شاید خیلی از دکترهای معمولی محترم الان اگه مثلا سراغ نقاشی میرفتن الان برای خودشون پیکاسو یا کمال الملک بودن یا یه حسابدار معمولی شاید یه مکانیک ماهر میشد ولی متاسفانه این سیستم فشل آموزشی ما که هیچ فکری هم برای بهبودش نمیشه داره استعدادها رو نابود میکنه و دانش آموزان رو فقط به سمت رشته های خاصی سوق میده که سودی نه برای خودشون و نه برای جامعه نداره.. البته نرود میخ اهنی در سنگ (3948311) (alef-11)
 
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۱:۰۹:۴۲
پذیرش پزشکی را زیاد کنند علوم پزشکی سر اپادر انحصار پزشکان است وبه خاطر منافع خودشان وبدون توجه به نیاز مبرم جامعه به پزشک باز هم پذیرش این رشته را محدود نگهداشته اند و هیچکس در جامعه به این آقایان نمی تواند بگوید بالای چشم شما ابروست همه میدانیم با افزایش پذیرش پزشکی دسترسی بیمار ان به پزشک افزایش یافته و هزینه های درمان کاهش میابد. (3948371) (alef-11)
 
اميرحسين
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۷:۳۳:۵۷
دوست عزيز بذيرش در رشته ي بزشكي در مقطع عمومي بالاست همين الان جند هزار بزشك عمومي بيكار داريم مهم اينه كه ظرفيت تخصص بسيار بايين ه و بطور عمد و حتي ميشه خيانت أميزي حاضر به افزايش ظرفيت هاي تخصص نيستند در صورتي كه واقعا كشور به بزشك متخصص نياز مبرمي داره ولي مافياي بزشكي كه خودشون وضع كننده ي قانون ند براي خدشه وارد نشدن به درامدهاي كلان و انحصاري كه دارن حاضر به إصلاح وضع موجود نيستند
من تعجب ميكنم جرا اين موضوع تا حالا در مجلس مطرح و بحث نشده است (3948922) (alef-11)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۳:۰۳:۵۶
بسمه تعالی

واقعیت اینست که لابی پزشکان بسیار سنگین است و افرادی که در مقام تصمصم ساز و تصمیم گیرنده مملکت هستند در مقابل این قشر منفعلانه عمل میکنند. به همین دلیل وزارت بهداشت کاملا به نفع پزشکان عمل میکند و 11 درصد بودجه مملکت را به صورت حقوق به این عزیزان میدهد.
مشکل بقیه مشاغل این نیست که بدرد نمیخورند بلکه اینست که دلسوزی ندارند تا بتوانند از بودجه مملکت نصیبی داشته باشند.

لازم است بدانیم جامعه فقط به پزشک نیاز ندارد و بسیاری از افراد که در رشته های دیگر درس خوانده اند افراد بسیار باهوش و کوشایی بوده و تمام افرادی هم که پزشکی خوانده اند انسانهای باهوشی نبوده اند(آنهم با خط کش کنکور) اینرا از میزان تاثیر انواع سهمیه ها در قبولی پزشکان میتوان فهمید.

روی صحبت من با حاکمان کشور است . جامعه ما شدیدا به عدالت نیازمند است.
عدالت در محاسبه حقوق تمام رشته ها
عدالت در نظام پرداخت
عدالت در ایجاد فرصت کار و بهبود فضای کسب و کار

اینهمه تبعیض در نهایت به بحران و مشکل ختم خواهد شد. (3948576) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۳:۵۳:۰۲
افزایش سهمیه پزشکی تنها راه مشکل امروز و آینده است (3948634) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۵:۰۹:۰۷
کشورهایی مثل سوئد و ژاپن چیکار می کنن با دانش آموزان؟؟؟؟ خوب شما هم همون کارها رو بکنید. (3948739) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۶:۴۱:۲۸
اکنون و در آینده فقط امور خدماتی(نظافت، راننده امور حمل نقل، امور رسیدگی به بیماران و افراد سالمند و ...) بازار کار خواهد داشت لذا استقبال از امور خدماتی مانند پزشکی کاملا بجاست. (3948854) (alef-11)
 
حمید
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۷:۵۶:۱۱
الان که شما مشغول این کامنتا هستین پزشکا دارن پول درمیارن...... (3948939) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۱۸:۰۱:۴۰
آنها مافیا پزشکان ندارند که ملتی را گروگان گرفته باشد (3948944) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۲۰:۲۹:۵۳
بنظر من همه برن تجربی و همه برای پزشکی تلاش کنن اگرم نشد برن بازار آزاد ... بقیه رشته ها علافی محضه
برق شریف (3949096) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۲۱:۵۹:۲۱
رشته های پولساز و جالب دیگه ای هم هستند که در کشورهای دیگه ملت براشون سر و دست میشکنند مثل رشته های مالی و فاینانس، mba که پذیرش گرفتن تو این رشته ها خیلی سخت تر از رشته های مهندسی هست. (3949193) (alef-11)
 
هادی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۴ ۲۳:۳۷:۲۱
ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه های روزانه رو هر سال به میزان ده درصد اضافه کنند تا به مرور بعد از چند سال به سه برابر ظرفیت فعلی برسه و بعد بدون اینکه کاهش یا افزایش بدن همین مقدار بمونه.
فقط روزانه نه پیام نور و ازاد و پردیس!
اگه در ایران کار بود کار میکنه اگرم بازار کار ایران اشباع شده بود هزینه ی آموزش رایگان رو با دانشگاه تسویه کنند و مهاجرت میکنند. (3949297) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۰۷:۱۱:۴۳
این مبالغی که الان پزشکها میگیرند خیلی ناعادلانه و زیاده. دلیلش هم این است که به بهانه کیفیت ظرفیتها را کم میکنند. این توهین مسلم به استعداد ایرانیها. پانصد و بیست هزار نفر متقاضي پشت کنکور تجربیات هستند. به قدر کفایت ظرفیت باز کنید تا احتکار شکسته شود.
به خدا روز محشری هم هست.
من نمیدونم این وزیر چراتوسط نماینده ها استیضاح نمیشود . مجلس درمورد پزشکان و بیمارستان ها دخالت کند در غیر این صورت مردم بایداز کمبود پزشک بمیرند. (3949480) (alef-11)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۰۷:۴۹:۵۳
میدونین چرا به خاطر درامد بالاش وقتی هر دکتری 100تا200 میلیون کارانش باشه منم میرم دکتری (3949518) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۵ ۱۴:۲۴:۰۴
به نظر من تنها رشته ای که در ایران نتایج خوبی داشته ودر دنیا مطرح است پزشکی است بجای تخریب وحسادت نسبت به پزشکان در ارتقا رشته های دیگر بکوشید وورودی کنکوررابگیرید تا فقط افراد مستعد وارد دانشگاه شوند ووقت ونیروی کشور را برای بچه های ضعیف هدر ندهید تا بعدا زبانشان دراز باشد تعدادی باید در دیپلم بمانند وتعداد بیشتری درپا یان سیکل اول واگر عدهای برای تحصیل به دانشگاهای خارج کشور می روند هم جلوگیری کنید چون انجا هم چون نمی خواهند اینها را به کار بگیرند دل نمی سوزانند (3950225) (alef-11)
 
حمید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۲۰ ۲۰:۲۷:۰۳
سلام
معلومه که پزشکی (4157400) (alef-11)
 
ابراهیم
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۰۶ ۰۷:۰۷:۴۸
بنام خدا
وقتی همه میان پزشکی، یعنی مملکت اصلا تولید نداره که نیاز به مهندس پیدا کنه!
این یعنی وضع اقتصادی ما الان فاجعه بار تر از قبل.ه و ظاهرشو با آمارهای کاذب پوشاندن. (3951264) (alef-11)
 
تینا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۱۹ ۰۲:۱۹:۴۸
فقط میتونم بگم متاسفم..یزمانی رشته های مهندسی رو بورس بود..بهترین بچه ها رفتن ریاضی بعد هم مهندسی..با اون وضعیت اسفناک تو بهترین دانشگاهها درس خوندیم..بعد هممون دیدیم که تو این مملکت تخصص مهندس پشیزی ارزش نداره..فقط باید بحال مملکت گریست..کاش از اول ی برنامه ریزی درستی بود..که بچه هارو درست راهنمایی میکردن..الان خیلی از مهندسای نخبه بیکار میتونستن پزشکای زبده ای باشن (4466230) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
تب بالای رشته پزشکی در بین دانش‌آموزان ایرانی