نظر منتشر شده
۱۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 377109
حمله دوباره هکرها و ادامه رسوایی طرفداران هیلاری کلینتون/ آیا ترامپ با پوتین همدست شده است؟
بخش بین الملل الف، 9 مرداد 95
تاریخ انتشار : شنبه ۹ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۲۴
ستاد انتخاباتی دمکرات های کنگره آمریکا اعلام کرد که روز جمعه (دیروز) هدف حمله سایبری قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ها، مردیت کلی، سخنگوی ستاد اعلام کرد که تحقیقات نشان می دهد که این حمله هم مشابه حمله های سایبری اخیر بوده است.

خبرگزاری رویترز به نقل از برخی منابع آگاه نوشت که شبکه اطلاعاتی مورد استفاده ستاد انتخاباتی کلینتون هم هدف حمله سایبری روز جمعه قرار گرفته است. اکنون پلیس فدرال آمریکا (اف.بی.آی) پیگیر تحقیقات این پرونده است.

حمله های سایبری به دمکرات ها در هفته های اخیر موجب افشای ده ها هزار ایمیل شخصی مقام های کمیته ملی این حزب شده است که نشان می دهد آن ها از همان ابتدای رقابت ها، مخفیانه از کلینتون حمایت می کردند و در صدد توطئه علیه برنی سندرز نامزد رقیب او بودند. این اتفاق باعث شد دبی واسرمن شولتز، رهبر حزب دمکرات در مجلس نمایندگان این کشور، پیش از برپایی کنگره سراسری این حزب از سمت خود کناره گیری کند.

باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا، روز سه‌شنبه گذشته در مصاحبه با «ان‌بی‌سی»، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا روسیه برای نفوذ در انتخابات هشتم نوامبر تلاش می‌کند، مدعی شده هر چیزی ممکن است. اوباما ضمن اشاره به باور کارشناسان مبنی بر دست‌داشتن روس‌ها در این اقدام، تأکید کرده اکنون مطمئنیم روس‌ها سیستم‌های ما، اعم از سیستم‌های دولتی و خصوصی را هک کرده‌اند. رئیس‌جمهوری آمریکا در حالی تأکید کرده هنوز نمی‌تواند انگیزه‌های مستقیم پشت این افشاگری را تشخیص دهد، اما می‌داند دونالد ترامپ بارها ولادیمیر پوتین را ستایش می‌کند.

اریک شولتز سخنگوی کاخ سفید روز جمعه در این رابطه متذکر شد: وزیر خارجه تصریح کرده بود که مدتی است نگران فعالیت های روسیه در فضای مجازی هستیم. گمان نمی کنم این آخرین باری باشد که در این رابطه صحبت می کنیم.

مادلین آلبرایت، اولین وزیر خارجه زن آمریکا در دوران ریاست‌جمهوری بیل کلینتون، نیز ضمن اشاره به اظهارات ستایش‌آمیز ترامپ در قبال رئیس‌جمهور روسیه که او را رهبری قوی خطاب کرده، پیروزی نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات را هدیه‌ای به ولادیمیر پوتین دانسته و با نگرانی هشدار داده آنچه ما از اقدامات اخیر روسیه فهمیده‌ایم، آن است که پوتین مایل به پیروزی ترامپ در انتخابات است. او که در روز دوم کنوانسیون ملی دموکرات‌ها در فیلادلفیا سخن می‌گفت، در اشاره به ماجرای افشای ایمیل‌های کمیته ملی دموکراتیک آمریکا، اظهار کرده احتمالا پای هکرهای روس وابسته به کرملین در میان است.

ستاد انتخاباتی کلینتون هم این رسوایی را به دولت روسیه مرتبط دانسته و مدعی شده بود که کاخ کرملین برای حمایت از ترامپ، دست به تخریب دمکرات ها زده است.

رابی موک، مدیر ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون، روز یکشنبه این موضوع را علنی کرد: کارشناسان به ما می گویند که عوامل دولت روسیه در سامانه انفورماتیک حزب دمکرات نفوذ کرده و همه ایمیل های حزب را هک کرده و در سایت های مختلف اینترنتی، انتشار داده اند. آن چه که آزاردهنده تر است این است که به گفته همین کارشناسان این اقدام از سوی روسیه و برای کمک به دونالد ترامپ، صورت گرفته است.

اما مسکو هر نوع دخالت در امور داخلی آمریکا را رد می کند.

جولیان آسانژ، مؤسس وب‌سايت ویکی‌لیکس، نسز در مصاحبه‌ای که با شبکه «سی‌ان‌ان» داشته، ضمن اشاره به اثرات سیاسی شگرف ایمیل‌های افشاشده در فضای انتخابات ماه نوامبر، اظهار کرده تیم مشاوران انتخاباتی هیلاری کلینتون درصدد است تا با انحراف افکار عمومی به سوی ردپای احتمالی روس‌ها در این افشاگری، بر مسئله اساسی که همانا حمایت غرض‌ورزانه مرکزیت حزبی از نامزد مطلوب خود در برابر رقیب سوسیالیستش بوده، سرپوش بگذارد.

دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوریخواه چهارشنبه هفته گذشته خطاب به هکرهای روسیه گفته بود که اگر پشت پرده حمله های سایبری هستند، بیش از ۳۰ هزار ایمیل مفقود شده کلینتون در زمان تصدی وزارت خارجه آمریکا را هک و افشا کنند. این در حالی است که کارشناسان می گویند این ایمیل ها ممکن است حاوی اطلاعات امنیت ملی باشد و درخواست از یک کشور خارجی برای هک آن ها، اوج حماقت نامزد جمهوریخواهان است.

فارغ از صحت و سقم ادعای کمپین انتخاباتی کلینتون، برخی موضع‌گیری‌های بین‌المللی ترامپ در طول رقابتهای انتخاباتی اخیر و همچنین، پیغام‌های محبت‌آمیز رد و بدل شده میان او و ولادیمیر پوتین – رئیس جمهور روسیه – بوضوح نشان می‌دهد که او در مقایسه با هیلاری کلینتون که هیچگاه دوست روسیه نبوده است، گزینه مطلوب این کشور برای ریاست جمهوری آمریکاست.

نیویورک تایمز ماه گذشته در تحلیلی در این باره نوشت در صورت پیروزی ترامپ و تحقق وعده‌های انتخاباتی او، خروج نیروهای آمریکا از سه منطقه کلیدی جهان یعنی آسیای شرقی، اروپا و خاورمیانه باعث آزادی عمل روسیه در این مناطق خواهد شد. کمااینکه علاوه بر اروپا، اکنون تعارض منافع روسیه و آمریکا در منطقه خاورمیانه و دریای جنوبی چین نیز به وضوح قابل مشاهده است
 
کلمات کلیدی : کلینتون+ترامپ
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۲:۳۱:۵۴
تاریخ نشان داده است که روسای جمهور از حزب جمهوری خواه کمتر با ایران دشمنی کرده اند. (3854809) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۷:۲۸:۱۰
خیلی‌ وقت است که پوتین و نتانیهو یک محور تشکیل دادند و هدف آنها فشار به غرب به خاطر پوتین و از آن‌طرف فشار و تخریب خاورمینه به نفع اسرائیل است.. دوستان باید خیلی‌ ساده باشند که در تصویر نهایی‌ پوتین را حافظ و دوست ایران بدانند... همه هدف این محور حالا آوردن ترمپ هست تا ضربه نهایی‌ به ناتو برای پوتین و خاورمیانه و به خصوص ایران برای اسرائیل زده شود... حالا نتنیهو به مراتب روابط بهتری با پوتین دارد تا با اوباما... در دو سال گذشته، پوتین و نتنیهو شاید ۸ بار با هم دیدار داشتند در حالی‌ که نتانیاهو و اوباما فقط یکبار دیدار داشتند... کیست که ندند تمام تیم‌ ترمپ ، از لابی همراه نتنیهو است و کیست که ندند تمام تلاش پوتین و سرویس مخفی‌ روسیه کمک به ترمپ است.... آسانژ، ویکی لیکس، اسنو دن، داعش ،فرماند هان بعثی داعش و... همه هرگز سندی علیه پوتین و اسرائیل منتشر نمیکنند ولی‌ پشت سر هم علیه آمریکا و غرب سند منتشر میکنند و یا مانند داعش پشت سر هم به کشورهای غربی یا ترکیه که در مدار پوتین نیستند حمله می‌کنند.... در مورد ترکیه، شما شاهد خواهید بود، که دیگر داعش حمله برنامه ریزی شده یی به ترکیه نخواهد داشت، چون آردوغان حاضر شد از پوتین معذرت خواهی‌ کند، و سگهای پوتین یعنی‌ داعش و القدأه دیگر به ترکیه کاری نخواهند داشت... البته دوستان خواهند گفت که تلاش روسیه برای موفقت ترمپ به نفع ایران است چون پوتین دوست ایران است، ولی‌ پوتین در مورد ایران و حزب‌الله در نهایت به نفع نتانیاهو عمل خواهد کرد، که در سوریه شاهد هستیم.... پس ترمپ وظیفه خود یعنی‌ حمله به خورمینه را به خاطر دوستی‌ با پوتین فراموش نخواهد کرد. (3855405) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۸:۰۴:۰۸
مخصوصا ریگان (3855495) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۸:۴۵:۳۵
کاملا بر عکس (3855573) (alef-13)
 
يك متنفر ترامپ
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۲:۲۱
متاسفانه ١٠٠٪ ترامپ مي ايد
١- ضعيف شدن اروپا كه انگلستان زرنگي كرد و در رفت
٢- اجراي اين قسمت پلان خاور ميانه جديد از نظر امريكا

دلايل امدن ترامپ است (3854894) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۷:۰۹:۴۱
مردم امریکا اینقدر نادان نیستند که یک جنگ طلب رو انتخاب کنند (3855363) (alef-13)
 
محمد
Germany
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۳:۱۳:۳۴
نتانیاهو از ریاست جمهوری ترامپ دفاع کرده ...
ویکی لیکس هیچ سندی علیه اسرائیل افشا نکرده است
رسانه ها می خواهند بگویند پوتین اما مطمئنا پوتین احمق نیست که از ترامپ دفاع کند کسی که از حضور ترامپ سود می برد بدون شک اسرائیل است. (3854901) (alef-13)
 
محمد
Germany
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۳:۲۰:۴۱
ترامپ همان رئیس جمهور دیوانه امریکاست که نوستر داموس پیش بینی آن را کرده
این فرد گزینه اسرائیل برای حمله نهایی به خاورمیانه است

مطمئنا با ایجاد حملات تروریستی بسیار بزرگتر از زمان بوش، باید منتظر بزرگترین لشکرکشی برای حمله به خاورمیانه در زمان این فرد باشیم

داعش و حکومت اسلامی در سوریه و حملات تروریستی به غرب همه یک پازل بسیار بزرگ است که با حضور ترامپ تکمیل می شود. (3854918) (alef-13)
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۳:۵۸:۳۸
عرصه بین المللی عرصه بده و بستانهای سیاسیت . طبیعی است که منافع استراتژیک کشورها همیشه در گرو تحولات داخلی کشورهای اثر گذار در سطح بین المللی بوده و بنابراین حمایت و یا میل کشورها برای پیروزی نامزدی که همسو با منافع آنان در آینده قدم بر خواهند داشت چیز جدیدی نیست . (3854998) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۴:۱۶:۴۲
کلینتون داره می‌بازه و می‌خواهد مظلوم نمایی کند. (3855031) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۴:۱۶:۴۷
بهتر
بذارید دست کلینتون رو شه
کلینتون با این که یه دموکرات محسوب میشه و طرفدار سرسخت برجامه ولی هزار برابره ترامپ موزیه و برای ایران خطرساز
ترامپ اتفاقا برای ایران و روسیه و حرب الله بهتره، از هارت و پورتش نترسید. دلش به اندازه یه گنجیشکه! (3855032) (alef-13)
 
تبریزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۷:۴۷:۲۸
آره بنده خدا دلش مثل گنچیشک زود می لرزه اون دکمه پرتاب سلاح های هسته ای رو سریع فشار می ده. (3855451) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۴:۵۶:۲۳
افشای کودتای ترکیه هم از همین طریق صورت گرفته چون شاهد بودیم چگونه اردوغان 180درجه تغییر جهت داد وبه سمت روسیه چرخید !! البته این موضوع بی ارتباط با اسرائیل نیست چون اسرائیل هم مایل به روی کار آمدن ترامپ است ! خلاصه این که روسیه به هیچ وجه قابل اعتماد نیست ! (3855110) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۷:۳۰:۱۱
واقعا این ایالات متحده به جایی رسیده که یه نفر باید بهش کمک کنه شلوارش رو بکشه بالا (3855411) (alef-13)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۰۹ ۱۹:۵۳:۰۵
باور من این است نباید خیلی به تبلیغات اهمیت داد و افراد را در فضاهای مسموم به قضاوت نشست... پوتین رهبر بزرگی برای روسیه است و این را به معنای تمجید من از ایشان قلمداد نکنید.نمی دانم چرا در ایران برخی خواسته یا ناخواسته غربگرا و طرفدار آمریکا شده اند و این آمریکا برایشان شاخص خوب یا بد بودن است...آیا رهبری مثل پوتین که تلاش دارد غرور شکسته روسیه را برگرداند و خیلی هم موفق بوده است برای مسکو بد است؟ اگر بد است پس گورباچف و یلتسین ها خوبند؟! مسلما که چنین نیست.حالا همین پوتین برای تامین منافع اش در حال اثرگذاری بر انتخابات آمریکاست.او میداند که هیلاری تکرار اوباماست ولی ترامپ اندیشه های درونگرایی برای آمریکا را دنبال می کند و این نگاه ترتمپ باعث می شود که از نقش کدخدایی آمریکا در جهان کاسته بشود.نتیجه این می شود که جهان بخ سمت چند صدایی و چند قطبی شدن پیش می رود.ترامپ بارها گفته که داعش را حذف می کند و این نگاه به بحران سوریه صرفا به این معنا نیست که ترامپ از بشار حمایت می کند، با تغییر رویه نظامی گری به سیاست ورزی جریانات دخیل در سوریه نهاینا حکومتی به نام رای مردم جایگزین می شود و یقینا این ساختار تامین کننده منافع سوریه،روسیه و ترکیه و تا اسرائیل است.جای عجب نیست که یک حکومت سکولار در سوریه آنچه نیست ک ایران دنبال کرده است و باقی ماندن نیروهای بسار در بخشی از قدرت آینده هم باب میل داعش نیست و .... و رویهفرفته همه جریانات درگیر در سوریه هم اشک می ریرند و هم لبخند می زنند! ترامپ گفته عربستان باید هزینه تامین امنیتش را توسط کاخ سفید بپردازد و آمدن ترامپ باب میل شیوخ عرب نخواهد بود... مسلما که عربستان بسترهای لازم تشنج برای حرکت به سوی تبدیل شدن به کشوری دموکرات را دارد، یعنی ترامپ می تواند جنگ را از سوریه به ع بستان بکشاند و اگر آمریکا با ناتو کنار نیاید و در سوریه محافظه کارانه تر گام بردارد و کشور فلسطین را به رسمیت بپذیرد. ،مسلما که دولت ایران هم استقبال می کند با آمریکای جدید از در روابط نزدیک تر و نه صرفا بازگشایی سفارت گام بردارد....روی سخنم این است که چنان فکر نکنیم که چپن رسانه ها می گویند ترامپ دیوانه است! پس حتما ایشان تا دیروز عربده کش بوده و از پشت کوه آمده است و دلقک است...ابدا...هیچ ریاست جمهور آمریکا دلقک نبوده ک این دومی اش باشد....با مطالعه استدلال کنیم.... در آمریکا دموکرات ها جایزه صلح نوبل گرفتند اما چندین حکومت را سرنگون کردند و چند وطن را با تاریخ شان به خاک سیاه نشاندند...خیلی گول ظاهر را نخوریم.... ما در ایران دنبال توسعه و پیشرفت خود باشیم و در انتخابات بعدی ریس جمهوری به دنبال کسی باشیم که سوای از شعار، عملکردش هم بتواند قابل دفاع باشد و از بحران های داخلی بتواند بکاهد و از بحران آفرینی بتواند جلوگیری کند و احتراز داشته باشد. (3855676) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.