نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 348453
تلگرام هم دلال ازدواج اینترنتی شد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۴۵
کارشناس مسائل دینی و اجتماعی گفت: ما در کشور ۱۱میلیون‌ پسر و دختر ازدواج‌ نکرده داریم و این یازده میلیون نفر لقمه پرچرب و نرمی برای نگاه های کاسب کارانه است.

به گزارش میزان، ازدواج نخستین سنگ بنای تشکیل خانواده و بالطبع، جامعه و اجتماع است و میزان اندیشه و تدبیر در آن در میزان پیشرفت یا انحطاط و صعود یا سقوط جامعه تاثیر دارد. ازدواج دارای آثار و نتایج بسیاری است که اثر آن مستقیما در خانواده و جامعه قابل مشاهده است.

حال در این میان، برخی از ازدواج ها کم ارج و کم اهمیت و در نتیجه، ناپایدارند و نمی توانند برای همیشه و یا حتی برای مدتی خوشبختی زوجین را تضمین کنند. برخی نیز ارجمند، مهم و در نتیجه پایدارند.

این روزها با توجه به افزایش فعالیت کاربران در فضای مجازی، تمایل به ازدواج هایی که به ازدواج اینترنتی معروف شده، افزایش پیدا کرده است.

موضوعی که می تواند آسیب‌های فراوانی بدنبال داشته باشد.

حجت الاسلام حسن محزون در گفت وگو با میزان درباره ازدواج‌های اینترنتی گفت: طبق تحقیقاتی که انجام شده، ازدواج های اینترنتی عامل اصلی ۲۵درصد از طلاق های کشور است. در این ازدواج ها به طور معمول چون طرفین نسبت به روحیات یکدیگر شناخت و آگاهی ابتدایی دارند و مدت آشنایی‌شان قبل از ازدواج،کوتاه است باعث می شود، بیش از ۹۰درصد ازدواج هایی که در فضای مجازی اتفاق می افتد، منجر به طلاق شود.

وی در ادامه تصریح کرد: فضای مجازی چون بر اساس بی اعتمادی استوار است و این بی اعتمادی دو طرفه است؛ اگر شخصی با نوعی بی اعتمادی وارد این فضا شود، همیشه این دغدغه را دارد که آیا اولین انتخاب همسرش بوده یا خیر و همیشه تردید دارد که آیا من در فضای مجازی انتخاب اول همسرم بوده ام؟

حجت الاسلام محزون افزود: در یکی از سایت های معروف همسر یابی ۱۶۵۰۰نفر متقاضی ثبت نام کرده اند و از این تعداد فقط پنج درصد افراد توانسته اند ازدواج کنند.

کارشناس مسائل اجتماعی کشورمان گفت: ما در کشور ۱۱میلیون‌ پسر و دختر ازدواج‌ نکرده داریم و این یازده میلیون نفر لقمه پرچرب و نرمی برای نگاه های کاسب کارانه است.

وی افزود: بعضی از این کانال های تلگرامی بین ۱۰ تا ۴۰ هزار تومان حق عضویت می‌گیرند. مثلا اگر گروهی سی هزار نفر عضو داشته باشد و این مقدار پول را برای عضویت و یا برای حق آشنایی بین افراد دریافت شود، مجموع دریافتی مدیران این کانال ها رقم بالایی خواهد شد و به نوعی درآمدزایی است.

حجت الاسلام محزون خاطر نشان کرد: به طور کلی ازدواج در فضای مجازی به نگاه کارشناسان روانشناسی و اجتماعی به خصوص در کشور ما امری نامطلوب است و نمی شود به آن ازدواج امیدوار بود.
 
کلمات کلیدی : تلگرام، ازدواج
 
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۲-۰۷ ۱۷:۴۶:۴۹
تلگرام متاسفانه گاهی کانالهایی معرفی میشوند که ادم میماند اینها ایا ادم هستند دنیا به کجا میرود طرف اسمش را با عکس گذاشته و دعوت میکند به ورود به کانال خوب اول فکر کردم این زن است مثل خیلی از کانالهای اشپزی و دکور خانه است وقتی وارد شدم بعد از سه یا چهار نظر ان را پاک کردم اما تاسف اینکه دنیا دارد به کجا میرود هنوز مرا رها نکرده احمق نیستم میدانم که نمیتوان جلوی پیشرفت و تکنولوژی را گرفت میدانم پلیس نمیتواند در همه موارد دخول کند اما خود اشخاص چرا اینگونه شدند (3669194) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۸ ۰۰:۵۸:۳۲
خوب زير ساخت ازدواج اين جوانها را داريد ٥/٥ مليون زوج !! يخورده فكر كنيد !!
كفى نيمى از اين تعداد بخواهد ازدواج كند و با حكومت و نظام بخواهد واقعا و با همت و غيرت براى ازدواج اين جوانان تلاش نمايد ....
حداقل ٢/٧٥٠/٠٠٠ واحد مسكونى بايد وجود داشته باشد
حداقل يك نفر از اين زوج ها شغل و كار لازم خواهد داشت و اين در حاليست كه واقعا هردو باد شاغل باشند .
آيا زير ساختهاى اقتصادى براى لوازم خانگى و جهيزيه براى اين تعداد ازدواج وجود دارد ؟؟
بله مشكلات بسيار بيش از حد تصور است و دليل آن نبودن دور انديشى و هوشمندى مديريت كشور از حداقل بيست و پنج سال پيش و بعد از پايان جنگ بوده است. و البته فرصت سوزى
هاى بسيار و آزمون و خطاهاى بسيار كه ناشى از بيكفايتى مديريتى در كشور بوده است و بزرگترين بيكفايتى نيز در دوران دولت نهم و دهم با بيش از ٨٠٠ ميليارد دلار درامدهاى ارزى كه ميتوانست بسيارى از مشكلات حال و حتى بيست سال بعد را نيز قابل حل نمايد اتفاق افتاد .... و اين در حالى است كه سالى يك مليون به اين يازده مليون اضافه ميشود و تا ده سال ديگر شايد با بيش از ١٦ مليون فرد مجرد كه سن ازدواج انا ديگر گذشته مواجه خواهيم شد و در پى آن مشكلات
جمعيتى ، و با اين روند...مديريت كشور بهوش باشد (3669743) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.