نظر منتشر شده
۴۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 271224
 
تأمین امنیت روانی جامعه، حلقه مفقوده دولت
نعیمه موحد، 26 اردیبهشت 94
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۰
درباه کسانی که دامنه نفوذ کلمات و عبارت‌هایشان به وسعت یک جامعه است همانقدرکه ظاهر و معنی کلام مهم است، بار روانی که حتی نحوه ادای جملات بر دوش جامعه می‌گذارد هم مهم است.

اینکه بسیاری از مسئولین جمهوری اسلامی اینطور وانمود می‌کنند که حرفهایشان فقط توسط رسانه‌ها و منتقدینشان برجسته می‌شود و آن‌ها سخنرانی ساده و بی منظور خود را ایراد می‌کنند، غافل بودن ازهمین ابعاد روانی جملات است.

وقتی رئیس جمهور در دیدار با فرماندهان نیروی انتظامی بدون اینکه هیچ عقبه، مثال و یا حتی توضیحی راجع به نسبت مجریان قانون با ارکان اسلام ارائه بدهد، می‌گوید: « پلیس موظف به اجرای اسلام نیست. پلیس فقط باید قانون را اجرا کند.» موجی از شبهه‌های فقهی و دینی که جای مطرح کردن آن در کف جامعه و درسخنرانی های یک سویه نیست ایجاد می‌شود. تئوری پردازی‌هایی که به درد مردم هم نمی‌خورد وچاره مشکلات آنان نیست، واکنش‌های گوناگونی حتی در سطح مراجع معظم تقلید را به وجود می‌آورد تا رئیس جمهور را مجبور کند که در مراسم گرامیداشت روز معلم اینگونه به شبهه‌ها واکنش نشان دهد که: «نمی‌توانیم به قوه قهریه نظام که دستبند و کلت همراهش است، بگوییم بیا و اجتهاد کن»،

حالا گذشته ازاینکه هیچکس نفهمید حسن روحانی به چه مناسبت پای تشکیک در قانون و دین را به اذهان مردم باز کرد، این سؤال را در ذهن جامعه به وجود می‌آورد که مگر کلت و دستبند به دستان (!) اجتهاد هم می‌کند؟ نیروی انتظامی ما به اسلام عمل می‌کند یا قانون؟

ودست آخر هم نمی‌توان انتظار داشت که نتیجه چیزی جز این بشود که چون رئیس جمهور در تریبون رسمی این حرف را زده است حتماً نیروی انتظامی اجتهاد می‌کند و ممکن است خلاف قانون هم عمل کند و به همین راحتی وجهه نیروی انتظامی در چشم مردم یک جامعه با گفتن جمله ای در ظاهر معمولی و انتقادی دراندازه های یک ارگان بی قانون و خودسر پایین می‌آید.

درهمین حین، وزیرکشور دولت یازدهم به خود این حق را می‌دهد که دوماه با واژه‌های افشاگری درباره پول کثیف و فساد انتخاباتی نمایندگان مجلس و... افکارعمومی را تهییج کند و بعد هم که موعد افشاگری می‌رسد با انداختن تقصیر گردن رسانه‌ها برای همیشه این گذاره را در ذهن جامعه حک کند که پول کثیف وجود داشت اما دست‌هایی مانع از افشاگری وزیر شد.

اگر رحمانی فضلی بعد از بگم بگم ها و دست آخر نگفتن‌ها درباره پول کثیف، با هیچ توبیخ و تنبیهی مواجه نشد، شاید توقع زیادی باشد که بپرسیم وقتی حدود دوماه پیش علی یونسی، دستیار ویژه روحانی برای اظهارات عجیبش درباره کشور عراق، توسط دادگاه ویژه روحانیت احضار شد، چه اتفاقی افتاد و مسئله به کجا رسید؟ ولی حداقل می‌توانیم بگوییم که بار روانی صحبت‌های نسنجیده دستیار رئیس جمهور به حدی بود که علاوه بر سوء استفاده رسانه‌های بیگانه موجب پاسخ تند عراق به ادعای یک مسئول ایرانی شد و حتی خودش را وادار به اصلاح صحبت‌هایش کرد.

نکته اصلی این است که امنیت صرفاً در امور فیزیکی خلاصه نمی‌شود و امنیت روانی مردم یک جامعه همین عدم آرامش و تشکیک ذهنی است که بعد از هر صحت بی پشتوانه و مبهم از طرف مسئولین بر آنان وارد می‌شود.

مسئول مستقیم هرگونه ناامنی روانی که بر اثر اقدامات ناصحیح مسئولین و یا سخنان نادرست آنان به مردم وارد می‌شود و ممکن است برخی را نسبت به دیگرمسئولین و خود نظام در شک و تردید و بی اعتمادی قرار می‌دهد، دولت است که وظیفه تأمین تمام وجوه امنیت ملت از جمله امنیت روانی را برعهده دارد.

بدیهی است که این مورد درباره حسن روحانی که مقام حقوقی ریاست جمهوری وی برعهده داشتن ریاست شورای عالی امنیت ملی است، وظیفه سنگین‌تری را بردوش دولت یازدهم گذاشته است.
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۱۷:۱۷
آقای روحانی ریاست محترم جمهوری در شیراز صحبت از مروت با دوستان و مدارا با دشمنان کرده است. گلایه «دوستان» این است که اگر ایشان به مروت با آنان معتقد و پایبند هستند پس چرا هم‌وطنان منتقد خود را با الفاظ بی‌سواد تحقیر کرده و به جهنم حواله دادند؟ (2891711) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۷ ۱۲:۱۰:۱۱
میشه تعریفتون رو از امنیت روانی بدونیم آخه بیشتر به این معنی استفاده میشه که یعنی هیسسسسسس هیچی نگین امنیت روانی به هم نخوره (2892954) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۱۷:۴۲
آیا وقت آن نرسیده آقای رئیس‌جمهور از سخنرانی‌های سراسر احساسی خود دست کشیده و فکری برای گره‌گشایی از مشکلات اساسی مردم بکنند. این حاشیه‌سازی‌ها برای ملت آب و نان نمی‌شود فقط بر زخم دل آنها نمک می‌پاشد. (2891714) (alef-8)
 
جسین
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۱۸:۲۱
از آنجا که یک پلیس هستم می‌خواستم دیگران را در جریان بند الف ماده هفت قانون نیروی انتظامی قرار بدهم. در این ماده و قانون آمده که اعتقاد و التزام به اجرای احکام اسلام یکی از شروط عضویت در این نیرو می‌باشد فلذا شایسته است کسانی که درمورد نیروی انتظامی به قضاوت می‌نشینند توجه به آیین‌نامه این نیرو داشته باشند. (2891716) (alef-13)
 
سادات5
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۲۰:۱۱:۴۰
هرکسی بخواد تو هر اداره دولتی استخدام بشه باید به عین همین موارد پایبند باشه و مختص نیروی انتظامی نیست. بعدشم این بند و ماده ای را که شما ذکر کردید هر مسلمانی باید رعایت کتد تا بتوان به او گفت مسلمان . (2892353) (alef-8)
 
امیری
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۲۰:۱۹:۰۶
منظور از التزام به اجرای احکام اسلام، التزام پلیس به تکالیف فردی است.تعجب است که امور بدیهی را هم خوب فرا نگرفته اید. (2892368) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۲۰:۲۱:۰۸
به رئیس‌جمهور عرض می‌کنم با توجه به اهتمام شما در بحث به نتیجه رساندن مسئله هسته‌ای با آمریکا، آنچه به صفر نزدیک شده غنی‌سازی است نه تورم. شما آن را جابجا اعلام کردید! (2892370) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۱۸:۵۷
اتفاقا این مخالفان دولت هستند که امنیت روانی را از مردم میگیرند (2891717) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۱۹:۲۸
اتفاقا بحث روحانی کاملا امنیت روانی برای مردم ایجاد میکنه (2891720) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۲۰:۲۳
کار دولتمرد این نیست که کلی‌گویی کرده و با سخنرانی احساسات مردم را تحریک نماید. دولتمرد اگر مردم را به عنوان کارفرما قبول دارد باید اجازه انتقاد بدهد و منتقدین را تحقیر نکند. (2891722) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۲۱:۱۹
اتفاقا حرف های روحانی کاملا منطبق با امنیت روانی جامعه است ! (2891725) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۷ ۰۹:۳۰:۴۳
اون علامت تعجب، جالب است
بیشتر توهم ایجاد می کنه تا امنیت روانی
گفتن تورم صفر، جهشت اقتصادی ، برداشته شدن کامل تحریم ها ..... اینها ایجاد توهم می کند یا امینت روانی ؟؟؟!!!! (2892755) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۲۱:۳۴
وقتی آقای رئیس‌جمهور برای ساکت کردن منتقدین دلسوز برخورد زننده می‌کند و با الفاظ تحقیر‌آمیز و اتهامات غیراخلاقی و غیرقابل اثبات مثل دلال تحریم و... آنان را مورد خطاب قرار می‌دهد عقل حکم می‌کند نماینده‌ای از سوی دولت تعیین و برای رفع نگرانی‌هایی که وجود دارد اقدام‌هایی صورت گیرد. چون مردم گناه نکرده‌اند که چوب تنش‌آفرینی مسئولان را در بی‌سامانی امور بخورند. (2891726) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۲۱:۴۲
عجب تحلیل مضحکی ! (2891727) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۲۲:۰۸
رئیس‌جمهور می‌گوید وظیفه پلیس اجرای قانون اساسی است نه اجرای اسلام! آیا معنای این سخن این است که قانون حاکم بر کشور جدای از احکام اسلام است؟ مگر غیر از این است که ریشه قوانین جاری، اسلام است؟ (2891731) (alef-13)
 
انصار
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۲۰:۱۶:۵۵
احکام اسلام کاملتر و جامعتر از احکام و قوانین کشوری است.
برای مثال،بنا بر احکام اسلام،انجام فریضه نماز،تحت شرایطش ، برای مسلمانان واجب است. ولی نیروی انتظامی وظیفه ندارد مردم را به نماز خواندن وادار سازد.
نیروی انتظامی انچه را بصورت قانون،جهت اجرا به انها ابلاغ شده را باید اجرا نمایند.
زیر کار در رویی نکنند؛اضافه از انها نخواستیم. (2892364) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۲۲:۲۵
هر سال که می‌گذرد طبق دیدگاه آقای رئیس‌جمهور یکی از دستگاه‌های نظام از حکم اجرای اسلام خارج می‌شود امسال هم نیروی انتظامی شامل چنین تشخیصی شده است. چند سال دیگر از جمهوری اسلامی فقط اسم آن باقی خواهد ماند. یک نفر پاسخ بدهد پس برای چه انقلاب کردیم؟! (2891733) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۲۳:۰۴
دولت یازدهم در زمینه سیاست داخلی - خارجی - اقتصادی و اجتماعی خیلی ضعف دارد. در این شرایط به جای آنکه به فکر رفع مشکلات مردم باشد، دولتمردان با طرح استانی شدن انتخابات برای مجلس آینده به دنبال حاکمی کردن هم حزبی‌های خود هستند. (2891738) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۲۳:۲۸
حمله به خوشحالی مردم بعد توافق لوزان مصداق بارز نا امنی روانی است (2891739) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۲۳:۳۷:۴۶
عزیزم خود دولت مردان می گویند در لوزان توافق نکردیم بعد شما خوشحالی راجع به چی را می گویی؟؟ (2892615) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۲۹:۵۹
فعلا که شما امنیت روانی جامعه را بهم ریختید
شب و روز در حال سم پاشی علیه مذاکرات و دولت هستید (2891757) (alef-8)
 
سیدمهدی
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۳۲:۱۱
والا همه این حرفا وصحبت ها از قبل روش فکر شده وجنا بروحانی بامشاورانش هماهنگ کرده این حرفا باعث میشه یه چند وقتی بحث روزنامه ها به این صحبت ها پرداخته بشه وبه چیزهای مهم تر پرداخته نشه (2891762) (alef-13)
 
نيما
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۵۰:۵۹
بهترين جمله را كفت اقاي روحاني (2891789) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۵۳:۴۸

امنیت روانی تنها در دو مثال نیست و اینکه ما دو مبحث را بیان کنیم این مصداق تفکر گروهی است!
من کاری به سلیقه ی شما و دلبستگی شما ندارم ولی اگر انسان بخواهد پدیده ی اجتماعی را بررسی کند نباید فقط در دو پارامتر آن راببیند
بدونه شک این پارامترهایی که شما معرفی کردید بیشتر حرف دل مردم بوده
ما در نظر سنجی های که در همین سایت و هم سایت های دیگر در مورد دو مثال زده شده علنا دیدیم بر طبق مثبت ها ی مخاطبان تماما حرف آقای روحانی را مصداق امنیت روانی میدانند
اینکه دولت دست به اقدام حذف یارانه بگیران به صورت بلقوه و آنی نمیزند چه دلیلی دارد ؟جز جلوگیری از تشویش اذهان عمومی !
خانم موحد امنیت روانی الان بیشتر بود یا آن موقع که شب میخوابیدیم و صبح کابوس افزایش قیمتها را میدیدیم و سخن وحشتناک فروشنده ها که (( وایستا تا قیمت بگیرم ))
خانم موحد الان کسی برای عمل جراحی در بیمارستانهای دولتی وحشت هزینه های سرسام آور را ندارد
(((امام خامنه ای : ما میخواهیم اگر کسی مریض شد غیر از رنج مریضی رنج دیگر نبیند )))
سرکار خانم موحد کاهش هزینه های بیمارستانی و عمل جراحی مصداق امنیت روانی نیست ؟
خانم موحد دولت سعی کرده بودجه ی سالیانه را سرموقع در آذر ماه تقدیم مجلس کند آیا این کار فراموش شده مصداق امنیت روانی نیست ؟
خانم موحد من یادمه هیچ کس حق اعتراض به دولت بصورت علنی و براساس فصل سوم قانون اساسی را نداشت
اعتراض معلمان و برخی دیگر تجمعات انتقادی صنفی مصداق امنیت روانی نیست؟
خواهر من شما جوردیکه به موضوع نگاه کنید و از پدیده ی تفکر گروهی بپرهیزید تا انشالله بتوانید واقعیت هارا بهتر درک کنید
شاد و موفق پیروز باشید (2891796) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۵۵:۵۵
من با نظر رییس جمهور کاملا موافق هستم (2891803) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۵۸:۱۶
من با نظر شما موافق نیستم امنیت روانی تنها در این دوموضوع نیست !
مردم میخواهند حرفشان شنیده شود (2891808) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۵۸:۴۶
خانم موحد:

آیا همچین مقاله ای برای احمدی نژاد هم نوشته بودید. (2891811) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۵۹:۵۷
واقعا به حال این دولت باید تاسف خورد (2891815) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۳:۰۳:۴۶
این موضوع را همگان به فراموشی سپرده اند .
به صرف وقت انرژی نهادن بر آن نمی ارزد. (2891829) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۳:۱۱:۴۹
این برداشت خوشبینانه است که نویسنده به آن پرداخته ولی میتوان این برداشت را هم کرد که دولتی ها عمدا دوپهلو و جنجالی حرف میزنند تا توجه مردم و رسانه ها را از مسائل اصلی مثل وضع معیشتی و مذاکرات و هزاران وعده بر زمین مانده منحرف کنند! (2891855) (alef-13)
 
باقر ساری
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۳:۴۱:۰۱
این مقاله ضعیف نمی تواند راه گوشا باشد چون اگه ملاک نیروی انتظامی عمل به قانون باشه تا اسلام {با برداشتهای جورواجور } در زندگی مردم و حقوق شهروندی از زمین تا آسمان فرق خواهد داشت
مفسران و نهادهای مسئول اسلام را طبق شرایط گوناگون تبدیل به قانون میکنند وظیفه نیروی انتظامی فقط عمل به آن است نه اجتهاد (2891884) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۴:۳۰:۴۳
شما امنیت مردم رو بهم ریختین
1.روحانی حرف خوبی زده
2.چرا خرمن کهنه به باد میدی برادر؟
3.شما از چی عصبانی هستی حالا!!! (2891947) (alef-13)
 
دانا
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۴:۳۸:۱۹
چطور وقتی احمدی نژاد این همه به مردم دروغ گفت و لیستی را که سالها در جیبش نگه داشته بود رو نکرد و آخر سر معاون اولش سر از اوین درآورد کسی از امنیت روانی حرف نزد؟!

اگر بییندگان فهیم سایت وزین الف دروغ های احمدی نژاد را به خاطر دارند یکی یکی همینجا ذکر کنند تا نویسنده محترم بدانند که مردم طرفدار حق هستند و چشم یه هیچ عملکرد و گفتاری نمی بندند چه احمدی نژآد باشد چه هر کس دیگر. (2891963) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۴:۴۲:۵۶
حرف آقای روحانی کاملا درست است (2891971) (alef-13)
 
لیلا
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۴:۴۴:۵۸

این درسته که مسوولین باید متوجه تاثیر و تفسیر کلامشون باشن ،اما این هم درسته که افراد و گروه های خاصی بعضی از این صحبت ها رو گلچین کرده و به خاری در چشم تبدیل میکنن،
زمانی هم که مایل نباشن بعضی حرف ها رو نمیشنون و قابل تفسیر نمیدونن، هنوز یادمونه رییس جمهوری رو که هاله نور داشت و این که گروه های خاص اون موقع اثر روانی بدی برای حرف مذکور احساس ننمودن. (2891976) (alef-13)
 
بوشهر
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۵:۱۸:۱۰
"و به همین راحتی وجهه نیروی انتظامی در چشم مردم یک جامعه با گفتن جمله ای در ظاهر معمولی و انتقادی دراندازه های یک ارگان بی قانون و خودسر پایین می‌آید"
اولا" صحبت آقای روحانی کاملا" درست است و اگر نویسنده بالا کما فی السابق قصد دارد تا با تلقین افکارش ذهن ها را نسبت به دولت وقت ناخوش و ناراضی کند چیز جدیدی نیست.
به همان نسبت که مردم در گرفتاریهایِ روزمره اشان چشم به نیروی انتظامی داشته و دست یاری به آنان دراز میکنند به همان نسبت هم شاهد وجود ماموری خودسر و بی قانون نیز هستند و صد البته بدیهی است که عمل ناشایست یک دهکده را به پای مردم یک کشور , نه مینویسند و نه کسی قبول میکند.
همانطور که معلمی یک تنبیه بیجا میکند و تحویلدار بانکی پولِ عده ای بازنشسته بیخبر را جابجا میکند و حسابدار شرکتی پول ناحقی به جیب میزند و نمونه های فراوان دیگر , به همان نحوه هم یک مامور انتظامی کاری خلاف انجام میدهد و نسبت به سایرین با قدرت بیشتری هم انجام میدهد چرا که قدرت در دسترس است و اگر به نام دین هم خواسته باشد تخلفش را انجام دهد که واویلا!
خودِ فرماندهان محترم نیروی انتظامی به عملکرد افراد تحت فرمانشان آگاهند و صحبتهای رئیس جمهور فقط تکرار معلوماتی است که این فرماندهان از آن به خوبی مطلع و واقف هستند.
صحبتهای آقای روحانی بسیار واضح بود,مامور انتظامی قرار نیست اجتهاد کند بلکه باید موارد شرعی مجتهدین را که تبدیل به قانون شده است انجام دهد . (2892005) (alef-13)
 
ناراضي
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۵:۳۵:۲۴
باسلام
رئيس جمهور عزيز و محبوب
چرا در برخي از ادارات و سازمانها پرسنل را از دستگاههاي امنيتي و انتظامي مي ترسانند .
اگر كسي تخلف كرد بايد در برابر دستگاه قضا و قانون پاسخگو باشد نه اينكه توسط افراد منتصب به دولت تهديد و يا اخراج شود كه زندگي شان دستخوش بازي هاي سياسي آقايان شود .
(2892037) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۵:۵۱:۵۸
سرکار خانم موحد
مسئولين کشور از صدر تا ذيل هر چقدر مقرب درگاه خداوند باشند، از پيامبر اسلام بالاتر نيستند. وقتی خداوند در قرآن به دفعات به پيامبر می فرمايد مسئول ابلاغ دين است و خداوند خود رعايت کنندگان و غير آنها را بررسی و به مکافات عمل می رساند، بنابراين اصلی ترين مسئله شما که حجاب می باشد، در همين رويه قرار خواهد گرفت. بيش از اين دين و ايمان مردم را با ون های گشت ارشاد تخريب نکنيد. احتمالا شما به امر به معروف و نهی از منکر متوسل خواهيد شد که آن هم با رويه گشت ارشاد صدها سال نوری فاصله دارد. (2892059) (alef-13)
 
محمود
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۶:۲۱:۳۶
اقاى الف امنيت اجتماعى درعمل به قانون شكل ميكيرديا بابرخوردايديولوزيك
ماارزوداريم مجرى قانون باشد زيرااودرجامعه بااقسام ادمها با عقيده هاى
مختلف سروكاردارد مردم بااين صحبتهاكه حاكى ازتفكيك وظايف اركانهاست
اميدوارترميشوند (2892087) (alef-13)
 
ایمان
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۶:۴۱:۰۲
پنهان کردن و لاپوشانی واقعیت ها بیش از هر عامل دیگری به امنیت روانی جامعه آسیب میزند اتفاقا آقای ریس جمهور مواردی را که مردم درکف جامعه خود بارها دیده اند بیان داشتند . (2892115) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۶:۵۶:۲۴
البته اگر پلیس علمی با مسائل بر خورد می کرد اکنون شاهد این همه بد حجابی و ... نبودیم روحانی درست گفته (2892139) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۷:۱۶:۰۴
حوادث تبریز، ایرانشهر و اخیرا تبریز همگی نشان دهنده یک نکته بسیار مهم هست
چه بخواهیم چه نخواهیم یک عارضه ی بسیار خطرناک روی داده است. بین مردم و سیستم اطلاع رسانی رسمی گسل عمیقی هویدا شده است. هر روز که می گذرد این فاجعه عمیق تر می شود چاره کار تکذیب یا پوشاندن آن نیست.
این مشکل نیازمند توجه عاجل است. (2892155) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۱۷:۵۴:۵۸
کسانی که با سخنرانیهای خود بر علیه زنان در تریبونها باعث تحریک گروههای خودسر و اسیدپاشی شدند چه؟ آیا از اقدامات خود عذرخواهی کرده اند یا اینکه همچنان به سخنان آتش افروزانه خود ادامه میدهند؟ رئیس جمهور تا آنجا که شنیده ایم همواره بر رعایت قانون و حفظ آرامش تاکید کرده اند (2892201) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۶ ۲۳:۳۸:۵۲
آيا ( نعيمه موحدي ) نام مستعار جديد ( كبري آسوپار ) است ؟ (2892616) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۷ ۰۱:۵۸:۵۰
قوانین اسلامی وقتی بصورت قانون در آمدند قابل اجرا و پیگیری هستند

وگرنه هیچ کسی حق ندارد خارج قانون، سلیقه ای عمل کند. (2892666) (alef-8)
 
محد رضا
۱۳۹۴-۰۲-۲۷ ۱۵:۴۹:۵۸
فعلا با قطع یارانه من بازنشسته و بالا رفتن هر روز قیمتها امنیت روحی ور وانی خودم وخانواده ا م به خطر افتاده جناب ریس جمهور (2893435) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.