نظر منتشر شده
۴۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 164368
سهم ریاست جمهوری احمدی نژاد در بالا رفتن احساس تکلیف های انتخاباتی
بخش داخلی الف، 28 مرداد 91
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۵۶
فعالیت‌های انتخاباتی غیر مستقیم شروع شده است و انتظار می‌رود که به مرور اوج هم بگیرد و شاید در ادامه ، سردی فصل پائیز و زمستان در پرتو حرارت تشعشعات انتخاباتی چندان احساس نشود . تاکنون افراد زیادی چه به صورت علنی و چه در محافل خصوصی آمادگی خود را برای کاندیداتوری ریاست جمهوری یازدهم اعلام کرده‌اند . "احساس تکلیف کرده‌ام" ، "احساس تکلیف بکنم" و در نهایت "به من تکلیف کرده‌اند و یا تکلیف بکنند" ، این جملات و گزاره‌ها پای ثابت اظهارات افرادی است که قصد کاندیدا شدن در انتخابات آتی را دارند .
 
جامعه ما را چه می‌شود که افراد این‌گونه احساسی پیدا می‌کنند و آیا این احساس مفید است ؟ پاسخ این سؤال و سؤالات مشابه آن را خبرنگار الف در گفتگوی با کارشناسان مسائل سیاسی گرفته است .
 
"تعبیر احساس تکلیف امر خیلی پذیرفته شده ای نیست و افراد تمایل خود را به کسب موقعیت‌های سیاسی در این قالب مطرح می‌کنند که نباید به این عبارات توجه کرد" این را سلیمی نمین می‌گوید و اعتقاد دارد جامعه ما نیز این‌گونه اظهارات را نمی‌پذیرند : "بعضی از افراد جملاتی مانند احساس وظیفه و احساس تکلیف را از اوایل انقلاب عاریت می‌گیرند که افراد در آن زمان بر اساس احساس تکلیف وارد عرصه‌ها می‌شدند و واقعاً نیت خیری داشتند ، اما اکنون این عبارات را نمی‌توان عمومیت بخشید و عمومیت دادن این موضوع لوث کردن تعابیر ارزشمند است". سلیمی نمین عنوان می‌کند که طبیعی است بعد از ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد بعضی از افراد احساس کنند که آن‌ها هم می‌توانند در قامت ریاست جمهوری در بیایند این از جهاتی حسن و از جهاتی می‌تواند به کشور لطمه وارد کند، حسن این کار در آن است که زمینه مشارکت گسترده فراهم می‌شود اما اینکه امر بر بعضی افراد مشتبه می‌شود که آن‌ها هم می‌توانند کشور را به لحاظ اجرایی اداره کنند و یک گام به جلو بردارند و پای در مسیر عمل بگذارند تبعاتی دارد و کارهای خود را در مسیر تبلیغات برای خود به پیش می‌برند.
 
عباس عبدی در پاسخ به این سؤال‌ها این‌طور می‌گوید که : "به دلیل روحیه ریاکاری که وجود دارد کمتر کسی منویات درون خود را برملا می‌کند و هر کس در صدد است قدرت خواهی خود را که لزوماً بد هم نیست پشت مفاهیم" احساس تکلیف" و "احساس وظیفه" و امثال آن پنهان کند لذا تا کنون نشنیده‌ام که کسی صریحاً بگوید می‌خواهد نامزد شود هر چند خیلی‌ها این ردا را بر قامت خود مناسب می‌دانند و پس از آقای احمدی نژاد همه چنین فکر می‌کنند. احساس تکلیف در واقع اصطلاح ریاکارانه همان قدرت جویی است که اصل مطلب هم که بد نیست گفته نمی‌شود و بجای آن مفاهیم مذهبی خرج می‌شود.
 
فاطمه امیری کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه احساس تکلیف همیشه باید باشد و افراد ابتدا در همان مناصبی که هستند باید احساس تکلیف کرده و به وظایفشان درست عمل کنند می‌گوید: احساس تکلیف یک امر درونی است،تشخیص آن به این آسانی نیست. اگر واقعاً احساس تکلیفی در بین باشد از این جهت که فضا را رقابتی می‌کند مفید و سازنده است.باید از ورود افراد و سلیقه های مختلف به فضای رقابتی استقبال کرد ولی هیچ مسئله ای نباید دلیل غیر عادی نشان دادن فضای کشور و  انتخابات شود.
 
محمد حسن قدیری ابیانه اعتقاد دارد بعضی از افراد نقدهایی را به دولت دارند و فکر می‌کنند که اگر خودشان به قدرت برسند می‌توانند این اشکالات را برطرف کنند . وی معتقد است : "اگر شناخت افراد از مسئله درست باشند و برای مشکلات موجود برنامه مدون و کاملی داشته باشند این احساس تکلیف مفید است و اگر شناخت نادرست و بر اساس توهم باشد این احساس تکلیف نیست و قدرت طلبی است". قدیری ابیانه با بیان اینکه قانون انتخاباتی ما ایراد افزود : "ایراد متوجه قانون ماست که اجازه می‌دهد افراد نامزد شوند ، البته صلاحیت این افراد را شورای نگهبان تعیین می‌کند . در برخی از کشورها نامزدها باید مراحل سختی را طی بکنند که بتوانند نامزد بشوند. مثلاً در بعضی از کشورها چند صد نفر از منتخبین مرد در مجلس، سنا و شوراهای شهر باید صلاحیت یک نفر را برای ریاست جمهوری تایید بکنند که وی بتواند نامزد ریاست جمهوری بشود ،اما در ایران تنها تأییدی که نیاز دارد ضوابطی مانند میزان تحصیلات و نداشتن سوء سابقه و .. است . البته شورای نگهبان نیز خواستار اصلاح این قانون شده است".
 
دوستی چندی پیش به مطلب زیبایی در این باره اشاره کرد و آن این است که جایی که پای یک متاع دنیایی و آنچه دارای ارزش و قیمت دنیایی وسط است افراد فوج فوج در راستای عمل به این تکلیف الهی احساس وظیفه می‌کنند! ولی خدا نکند روزی تکلیف به دادن مال یا جان باشد که در اینجا بقول سید الشهداء (ع):قل الدیانون!آری مردم باید ببینند که این کسانی که امروز برای تکیه بر مسند ریاست جمهوری احساس تکلیف کرده‌اند آیا دیروز هم برای خوابیدن پشت خاکریز پر خطر سنگر احساس تکلیف کرده بودند یا نه
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۰:۱۱:۳۶
ایا مدیریت احمدی نژاد فقط برای کشور هزینه داشته و هیچ سودی از مناقشات بین المللی گیر ایران نیامده (919624) (moderator22)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۲:۲۶:۳۵
در بعد بین المللی ، دکتر احمدی نژاد باطرح مسئله هولو کاست آنچنان آتشی به خرمن صهیونیست ها افکند که هنوز خاموش نشده است.

در بعد داخلی هم با به پیش راندن برنامه غنی سازی اورانیوم بزرگترین خدمت را به میهن خود انجام داد. (919848) (moderator16)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۲:۳۱:۵۱
یکی از منفعت های ریاست جمهوری احمدی نژاد این بود که نشون داد که قدرت طلبی ربطی به اصلاح طلب و اصول گرا ندارد، و اصول گراهای ما هم حاضرند برای قدرت طلبی شدیدترین تفرقه ها را در شرایطی در کشور پدید آورند که کشور درگیر یک جنگ تمام عیار اقتصادی است. (919857) (moderator16)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۲۶:۲۲
از مناقشات بین المللی تحریمات گسترده نصیب ایران شده که از این بابت باید از رییس جمهور محترم انصافا کمال تشکر را نمود! (919994) (moderator16)
 
نکونام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۴:۰۳:۱۶
سود حاصل می توان در موارد زیر لیست کرد :
- از دست دادن اعتبار ایران در نزد مردم مسلمان برای مثال مقایسه کنید اعتبار ایران و ترکیه در مصر
- رعایت کشور همسایه و دوست روسیه و واگذاری سهم ایران دریای خزر
- بی اعتباری پول ایران در مقایسه با ارزهای خارجی
- عدم اعتبار بین المللی در پروژه های عمرانی با وجود بلوف های غیر واقعی در پارس جنوبی
- . . . . . (920069) (moderator16)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۷:۲۵:۲۸
از مناقشات بین المللی تحریم و توهین به ایرانیان مسافر به خارج و یا زائرین نصیب ما شده است که کمتر رئیس جمهوری این همه را یکجا به ما داده بود (920405) (moderator16)
 
فرزند ایران
Canada
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۹:۴۵:۵۵
شما بقرمایید منافعی که کشورمان در سطح بین المللی از احمدی نژاد و حامیانش برده است (920538) (moderator16)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۰:۱۴:۵۸
اگر می خواهید این مسخره بازیها که بعد از انتخاب شدنشان در می اورند راحت شوید راحت به صورت پارلمانی انتخاب شوند (919633) (moderator22)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۴:۱۱:۴۳
اگر عمده نمایندگان وابستگی های گوناگون نداشتند این کار امکان پذیر بود اما حتی صاحبان سرمایه هم ارتباط دارند با قضایا ؛ اقای احمدی نژاد با کمال جرات گفتند نمایندگان را با چند صد میلیون میتوان اماده خرید کسی هم یارای اعتراض نداشت بقول شاعر تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل (920099) (moderator16)
 
ابوالحسن-ع
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۰:۱۹:۵۹
داداش در مملکت ما خیلی ها هستند شب می خوابند صبح احساس تکلف می نمایند
یکی احساس تکیلف می نماید سخنرانی ناطق نوری رابهم بزنند!
یکی احساس تکیلف می نماید سخنرانی هاشمی درنماز جمعه را بهم بزنند!
حال یکی هم احساس تکیلف می کند برای ریاست جمهوری آینده یک هم فکر بیاورد!
حتما تمام این عزیزان این احساس تکیلف را از طبقه بالا منزلشان توسط خانم های خانه به آنان می شود؟!
برای رضایی خدا بگذارید در این مملکت قانون حاکم باشد وبرای یک بار هم شده این مقدار احساس تکیلف ننماید (919640) (moderator22)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۲:۱۷:۲۱
آیا شما هم که الآن این کامنت را گذاشتید احساس تکلیف کردید؟ (919834) (moderator16)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۲:۳۵:۱۴
احساس تکلیف من هم داره زیاد می شه. شاید من هم کاندید شدم. اما بعید می دونم توی انتخابات آتی رای بدم. حتی به خودم. به دیگران که دیگه چه عرض کنم (919867) (moderator16)
 
علی
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۰۶:۴۶
در این کشور اگه رانت نفت که باید ملی باشد ولی دولتی هست نبود شاید بسیاری احساس تکلیف نمی کردند. (919943) (moderator16)
 
علی
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۰۸:۳۸
بسیاری از این حضرات در زمان جنگ 8 ساله هیچ احساس تکلیفی نمی کردند. (919955) (moderator16)
 
نکته سنج
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۵:۰۴:۵۰
با توجه به خدمات اقا ی دکتر به این کشور بنده احساس تکلیف کردم در انتخابات اینده رییس جمهور بشم {رای مهم نیست } بعد از دو یا 3 ماه بخاطر تکلیف استعفا میدم وبار دیگه اقای دکتر 8 سال به جامعه عدالت تزریق خواهد کرد { برادر بزرگوار شما دکتر مهندس بقایی } !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (920204) (moderator16)
 
هادی
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۶:۵۷:۱۰
جناب ابوالحسن خان
اتفاقاً با این اوضاعی که پیش اومده منهم احساس تکلیف کردم !! اینکه اگه رای ندم حداقل دلم نمیسوزه که کسی تکلیف مارو نگاه هم نکرد!!؟ یادتونه وقتی توی مدرسه تکلیف شب مینوشتیم صبح معلممون روش ضربدر میزد.........!!؟ (920362) (moderator16)
 
در به در
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۹:۱۸:۲۴
کاش یکی هم احساس تکلیف کنه یه کم به فکر این مردم باشه (920513) (moderator16)
 
ميرزا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۰:۵۱:۲۹
چرااداي تكليف فقط دراختيارگرفتن قدرت احساس ميگردد؟ (919686) (moderator22)
 
آگاه
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۰:۵۲:۳۵
واقعاٌ متأسفم از اين همه سطحي نگري آقاياني كه ادعاي فض مي كنند و خود را مافوق فكر و شعور ديگري مي دانند و اينگونه توهين به شعور مردم فهيم و آگاه ايران اسلامي روا مي دارند و انسان واقعاٌ متأثر مي شود وقتي مي بيند آقايان.... هنوز درك نكرده اند كه مردم از روي واقعيات و شعور كسي را انتخاب و كسي را پس مي زنند حال اين شخص هاشمي باشد خاتمي باشد يا حتي احمدي نژاد هركسي كه باشد تا مادامي كه در دامان رهبري است با اويند و در غير اينصورت سيلي محكمي مي خورند ......(انشاالله منتشر شود) (919689) (moderator16)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۱:۰۹:۴۹
واژه خدمت نیز بعد از انقلاب وارد کشوور شد وکسانی که کلی مزایا وحقوق بالا دارند می گویند فقط برای خدمت هستیم وبر سر مردم بیچاره منت می گذراند در حالیکه مردم برای کار کردن آنها از نفت وگاز و...محروم شدند ومالیات هم می دهند (919720) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۱:۲۵:۴۴
انقدر مردم ضرر و زيان ازطريق همين افرادي كه با احساس تكليف ملي وشرعي پستها ي مهم كشوري راغصب كردند ديدند كه ديگر نمي دانند بايد حرف چه كسي را باور كنند. (919745) (moderator22)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۱:۴۳:۵۲
رئیس جمهور آینده باید سعی کند از دکتر احمدی نژاد کوشاتر باشد. دکتر احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور منشا خدمات زیادی بودند. بی شک تاریخ در آینده با توجه به سنگ اندازیهایی که در کارهای ایشان انجام شد، از او به نیکی یاد خواهد کرد. (919784) (moderator22)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۰۲:۴۵
یک مثال برای شما می زنم تا بدانید حتی تاریخ هم نمی تواند بی کفایتی اقتصادی ایشان را بپوشاند :
با اینکه سالها از ریاست جمهوری خاتمی می گذرد ، هنوز یکی از نقاط قوت دولت خاتمی را اداره کشور و راه اندازی صندوق ذخیره ارزی با نفت 7 دلاری می دانند .

مسلما در سالهای آینده یکی از نقاط ضعف احمدی نژاد را خالی کردن صندوق ذخیره ارزی با نفت 140 دلاری خواهند دانست و اینکه در این دولت قیمت بنزین هفت برابر شد ، در برخی سالها برق سهمیه بندی شد و مردم به یاد سالهای اول دهه 60 مجبور شدند برای خریدن مرغ در صف های طویل بایستند و اینکه دولت ایشان در سال 90 ماهانه 40 دلار ودر سال 91 ماهانه 20 دلار به هر کس یارانه داد ، (یارانه ای که در سال 92 ارزشش به هیچ کاهش خواهد یافت ) (919936) (moderator16)
 
مسعود
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۰۳:۴۹
این شک شما یقینا" مصداق شک باطل است (919938) (moderator16)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۱۵:۳۸
می خواستم این دوست عزیز چند تا از خدماتی را که انجام داده را برای ما بگوید تا ما هم بدانیم و کار شکنی های را مقایسه کنید با دوره اقای خاتمی که تا تقی به توقی می خورد برادران وخواهران کفن پوش وسط خیابان بودند . (919971) (moderator16)
 
tian
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۴:۲۲:۵۰
نیازی نیست آیندگان قضاوت کنند اوضاع اقتصادی و صنعتی فعلی کشور نشان گر میزان زحمات و خدمات آقای احمدی نژاد هست. در ضمن اگر می شود لطف کنید تعدادی از این خدمات که آثار منفی وسیع به همراه نداشته ذکر نمایید تا ما هم بدانیم. (920118) (moderator16)
 
صادق
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۵:۳۰:۵۳
عزیز من, درآمد هفت سال دولت احمدی نژاد بر اساس آمار رسمی و منتشر شده, برابر است با کل درآمد نفت از زمان ملی شدن تا سال 84(درآمدحدود 50سال مساوی با 7سال). به نظر شما اوضاع اقتصادی و معیشتی با درآمد بی نظیر نفت مطابقت داره؟ (920239) (moderator16)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۷:۲۷:۱۰
چقدر هم طرفدار داری و هم حرفهات را تایید کردند (920410) (moderator16)
 
حمید
United States
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۷:۳۷:۰۸
ابتدا به تعداد منفیها نگاه کن و بعد نمودار رشد قیمتها در ششماهه گذشته را نگاه کن و بعد افزایش دستمزدها را ببین بعد بگو خدمات زیاد.ای کاش بنده خدا کمی میخوابید که برای ایشان فاضلترین عبادتهاست!!! (920423) (moderator16)
 
صادقی
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۷:۴۶:۰۸
کاش اسم مبارکتون رو می نوشتید. حالا فرض کنیم که عده ای جلوی کارهای احمدی نژاد سنگ انداختند دلیل تورم و گرانی هم سنگ انداختن است؟ آقای احمدی نژاد که ماشالله از هیچ احد و االناسی فرمان نبرد و نمبیرد و یک تنه متخصص همه چیز است چطور از پس سنگ ها بر نیامد؟ آقای احمدی نژاد که یک عده از مردم را به خس و خاشاک متهم کردند از سنگ دیگران می ترسند؟ واالله تا جایی که یادم میاد هر دولتی که سر کار میاد با ادبیات خاص خودش همواره این مساله نزاشتن و آی سنگ انداختن رو پیش میکشه. نه آقا یا خانم محترم. گیرم که سنگ انداختند، اما شما عمق فاجعه را ببینید. من قسم میخورم نام احمدی نژاد در تاریخ نه تنها نیک نخواهد بود که تاریخ البته تاریخی که آیندگان مینویسند از احمدی نژآد با نام کسی که هشت سال کشور را عقب انداخت یاد میکنند. بنده دانشجوی دکترای این کشورم اما هنوز بیکارم. به خدای احد و واحد قسم بیکارم. چطور میشود در دولت احمدی نژآد با تحصیلات دکتری بیکار بود؟؟؟؟؟؟ جوابی دارید؟ بله. وقتی وزیر محترم علوم اعلام میکند که ملاک جذب نیرو در دانشگاه علمی نیست بلکه چیز های دیگر است همین میشود.... اگر آمار دقیق میخواهید بروید به وزارت علوم تا اعلام نمایند چه تعداد دکتر بیکار داریم. احمدی نژآد همه افتخارش این است که مسکن توی بیابان ساخت و آجری هم به آجرهای حمام روستاها افزود.
در دولت احمدی نژآد مقولاتی مانند فرهنگ و هنر به تعلیق و تعویق افتاده است. و فساد اقتصادی خودنمایی میکند. عوام فریبی و لبخندهایی که عده ای ساده دل را فریب داد.
الف جان با همون صداقت و وجدان بیدار همیشگیت منتشر کن. حاضرم شماره تماسمم بنویسم. (920428) (moderator16)
 
aria
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۲:۱۵:۵۹
آقای توکلی !؟؟

رفتارتان با احمدی نژاد غیر اخلاقی و زشت است.

شما که مدعی تدین هستید !

در پایان ریاست جمهوری هاشمی 3000 نفر کاندیدا شدند.!!!!!!!!..

چرا همه چیز را به احمدی نژاد ربط میدهید.

اگر دین نداری لا اقل آزاده باش (919831) (moderator16)
 
ابوذر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۲:۳۵:۳۵
عده اي عشق قدرت و حاكميت دارند براي اينكه منتي سر مردم بگذارند از جملاتي احساس تکلیف کرده‌ام" ، "احساس تکلیف بکنم" و در نهایت "به من تکلیف کرده‌اند و یا تکلیف بکنند و...........
بياييد با مردم صادق باشيد بگوييد آمده ايم براي اينكه دوست دارم رئيس جمهور شوم
بخدا منهم از اينكه رياست جمهوري را بر عهده بگيرم بدم نمي آيد . ولي آيا در توانيم خدمت كنم خير (919868) (moderator16)
 
reb
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۲:۳۹:۳۰
این احساس تکلیف، با هر انگیزه و سونیتی در پشت ان از افت های دمکراسی است که باعث ظهور افراد چاپلوس با شعارهای عوامفریبانه در عریکه قدرت میشود شاید این یک جمله توجیه پذیر باشد اما به قول اقای قدیری دلیل نمی شود هر کسی با هر احساسی یا با یک توهم کور به خود اجازه دهد که وارد عرصه شود بلکه بایستی تغیری در قانون صورت گیرد و بتوان صافی هایی قرار داد ک دیگر شاهد هشت سال زندگی ملال اور نباشیم... (919876) (moderator16)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۲:۴۶:۳۰
کاش قانون عوض میشد و محدودیت سنوات رییس جمهوری برداشته میشد تا کشور ایران کماکان از فیض پر برکت آقای دکتر احمدی نژاد بهره مند باقی می ماند و هدایت این کشتی افتاده در گرداب یلایا به افراد بی تجربه و نا آشنا به سیاست جهانی سپرده نمیشد .و به امید روزی که سکان هدایت کشتی جهان به ایشان سپرده شود. (919890) (moderator16)
 
مجید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۰۶:۵۸
وقتی ادم های کوچک را در منسب های بزرگ قرار دهید همه ادم های کوچک دورو بر خود شون از ان شخص کمتر نمی بینند و در همه این احساس تکلیفی که شما می گویید ایجاد می شود. (919944) (moderator16)
 
آرمين
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۰۸:۰۷
متاسفانه ادبيلات سياسي در ايران ادبيات كوچه وبازاري است احساس تكليف كرد م يعني چه ؟ آقايان احساس كرده اند بد نيست ما هم يك يك دور سوار مردم بشيم ؟ اصلا" اين چه طرز حرف زدنه من نوكر مردمم و ما كف خيابونيم و از اين مزخرفات ... مرد م ما نوكر نمي خواهند مملكت ما ارباب و نوكر زياد داره مسئولين لايق و دلسوز كم داره اصلا" اين هايي كه نوكرم وچاكرم مي كنند مي خواهند به عوام اين را بقبولانند كه بدون كسب هيچ گونه منافع اقتصادي وسياسي دارند براي مردم كار مي كنند يعني پشت ظاهر عوام فريبانه اين حرف يك نوع منت گذاشتن بر سر مردم هم هست رييس جمهور بالاترين مقام كشور است كه توانسته در يك انتخابات توجه مردم را به خود جلب كند . براي كار كردنش هم دست مزد مي گيرد و موظف به خدمت كردن به مردم است و اينكه هر روز بگويد نوكرم وچاكرم حرف بيخود است . (919950) (moderator16)
 
ارمين
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۲۸:۴۳
آقاي هاشمي هر چند شخصيت پر فراز نشيبي بوده ولي يك نكته را نبايد درباره او ناديده گرفت سياست مداري عملگرا است ، حضور بلند مدت وتجربه زياد او را تبديل به چنين سياست مداري عملگرايي سياسي چيزي است كه در فرهنگ سياسي ما جايي ندارد كلا" عملگرايي سياسي يعني سياست مدار اهل حساب وكتاب باشد شرايط را در نظر مي گيرد بعد اقدام به انجام كاري بكند هاشمي وقتي مي بيند بايد اصلاحي شود اين كار انجام مي دهد و يا اگر بايد بر اصولي ايستادگي شود باز هم اينكار انجام مي دهد ولي عملگرايي با انقلابي بودن در تضاد است چرا كه در عملگرايي انچه كه دستيافتني تر است در نظر گرفته مي شود ولي در انقلابي گري آرمان ها مهم است حتي اگر دست نيافتني باشند چنين خوب روح انقلابي گري با شخصيت احمدي نژاد هماهنگ تر است مثلا" وقتي احمدي نژاد مي گويد بعد از هدفمند كردن يارانه ها يك نفر فقير هم باقي نمي ماند اين شعار انقلابي و ارمان گرايانه است ... بالاخره بعضي ها حال مي كنند با اين حرف ها ...ولي بايد اينطور آدم ها مواظب باشند آنقدر به قله نگاه نكنند كه جلو پاشونو نبينند با سر بخورند زمين . به نظر مي رسد آيت ا.. رفسنجاني
شخصيتي است كه اگر به گشايش سياسي در ايران نتواند كمك كند ولي قادر است گشايش اقتصادي انجام دهد . گشايش قتصادي چيزي است كه منافع بعضي ها رو به خطر مي اندازد. (919999) (moderator16)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۲۹:۱۵
اقای احمدی نژاد خیلی کارا کردند و نزدیکان ایشان اما همش منفی بود هیچ بار مثبتی نداشت (920002) (moderator16)
 
تافردا
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۳۰:۰۴
بسمه تعالی
دودوره ی ریاست جمهوری نهم ودهم نشان دادهرکس درایران، حتی افرادفاقدتجربه وتخصص نیزمی توانندتاسطح رئیس دولت، انتخاب شوندچون اصلاًقرارنیست کاری انجام شود یک منبع عظیم اولیه ی خداددی دراختیارداریم فقط کافی است این منابع رابا4عمل اصلی ضرب،تفریق،جمع وتقسیم کنیم وعلاوه برآن ازمنابع قبلی که بعضاًسرمایه گذاری شده است نیزدرصورتی که درآمدحاصل ازنفت وگازکفایت نکردبفروشیم وبخوریم تادوره 4تا8 ساله تمام شود این خصوصیات کشورهای جهان سوم که فاقدسیستم می باشنداست (920006) (moderator16)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۳۶:۰۹
اين ادبيات را آقاي توكلي هم بكاربردند (920016) (moderator16)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۴۳:۰۵
الف جان چرا بعضی از مقالات رو شب که میذاری صبح دیگه ازشون خبری نیست.

شما خود سانسوری هم دارید? (920029) (moderator16)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۴۴:۱۵
لطفا کسی کاندید بشه که این ردا به تنش برازنده باشه . یک دولت مرد و رئیس جمهور باید اول به مردم کشور و منافع کشور خودش فکر کنه و برای سزبلندی کشورش برنامه و تیم اجرایی کار آمد داشته باشه . ملت ایران به شومن نیاز نداره. ما به انسانی با دانش , با تجربه و بی ریا و تزویر و خردمند نیاز داریم . (920032) (moderator16)
 
قاف
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۳:۵۸:۰۰
رییس جمهوری که اقتدار ندارد وجهت پوشش ضعفهایش دیگران را خرابکار فرض می کند همان به که نباشد... (920063) (moderator16)
 
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۴:۳۵:۲۳
کشور رو مثل احمدی نژاد هر کسی میتونه اداره کنه.دوست وفامیل بازی ووعده الکی وادبیات سخیف ازخیلی ها ساخته است. (920148) (moderator16)
 
مجتبی
United States
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۵:۰۲:۳۳
من به مسئولین سایت الف میخوام بگم که این خطی که شما گرفتین هیچ ربطی به دغدغه های آقا نداره وخلاف نظرآقاهست که راحت اسم کسی ببریم.آقاگفتن کرسی های آزاد اندیشی جاش تو رسانه نیست.دوست دارم خود صاحب سایت(آقای ا.ت)بیاد ببینیم اون چه گلی به سر مامیزنه یاچه گلی به سرمون میگیره (920196) (moderator16)
 
قاف
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۵:۱۰:۲۳
مصداق التهاب را با گوشت وپوست واستخوانمان دراین دولت از خود راضی تجربه کردیم.اصلا تجربه خوبی نبود.... (920210) (moderator16)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۵:۴۱:۰۳
یک ویژگی مثبت دولت آقای احمدی نژاد این بود که نشان داد ظرفیت ریاست جمهوری تا چه حد است اما متاسفانه در استفاده از این ظرفیت از سرمایه انسانی و متخصص در انجام امور کلان کشور بهره نبرد و با جریان سازی همه را گوشه نشین کرد که البته همه آنان در قاعده این هرم قدرت قرار دارند و در حال لابی کردن جهت ورود به عرصه ریاست جمهوری هستند که ای کاش این جمع عاقلانه وارد گود بشن تا بتوننن عاشقانه برای مردم خدمتگزاری نمایند . شما ببینید در پایان دوسال آخر آقای خاتمی چه شلوغ کاری راه انداختند الان هم همین سبک در دوره پایانی ایشان راه انداخته شده . واقعا باید در دوره های بعد به برخی از این امور که بدعت شده پایان داد ....
چه می دونم از این حرفها (920260) (moderator16)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۱۸:۳۳:۳۸
یه زمانی به مغز آدم خطور نمیکرد که بشه انقدر راحت بانک تاسیس کردچون فکر نمیکردی آدم انقدر پولداروجود داشته باشه... ولی الان خیلی راحت هر روز یک بانک سبز میشه...همین مثال برا رییس جمهوری هم وجود داره همه فکر میکردن که رییس جمهور شدن یعنی یه آدم بادرجات خیلی بالا وخلاصه اینکه کار هرکسی نیست ولی بعد از رییس جمهور شدن احمدی نژاد آدما دیدن که نه بابا رییس جمهوری همچین کار شاقی نیست وقتی این بابا انقدر راحت بدون هیچ دانش وتخصصی اومد انتخاب شدو خودشو و هفت پشتشو بست چرا ما نتونیم. (920460) (moderator16)
 
قیطر
۱۳۹۱-۰۵-۲۹ ۱۴:۲۰:۰۱
اماده بذل وبخششهای امثال م.ر هم نفس رییس جمهور در جریان انتخابات باشید . وحق این را هم نداری بگویی از کجا اوردهای زیرا جواب میشنوی که این پولها مربوط به فعا لیتهای حقوقی ایشونه ........ای دل غافل کلانتر ما رو چی فرض کردی ؟ (921455) (moderator16)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.