نظر منتشر شده
۳۱۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 207795
این دو سوتفاهم را برای آقای روحانی روشن کنند
لیلی محسنی، 19 آذر 92
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۵۴
رئیس جمهور محترم در مصاحبه به مناسبت ارایه گزارش صد روزه، دو نکته مهم بیان کردند که تحت الشعاع فرم و شکل آن برنامه کذایی قرار گرفت. یکی از این دو نکته، به حداقل رساندن نقش دولت در مسایل فرهنگی و سپردن فرهنگ به کف جامعه و دیگری، پرهیز دولت از استفاده از اطلاعات بانکی و دارایی های مردم بود. متاسفانه رئیس دولت اعتدال، در هر دو مورد دچار تفریط فاحشی شده اند.

در مورد فرهنگ، لازم است مشاوران ایشان که از قضا، غرب را هم خوب می شناسند به آقای روحانی یادآوری کنند، حتی لیبرال ترین دولت ها هم، فرهنگ را به کف جامعه نمی سپارند، چه برسد به کشور ما که در معرض شدیدترین تهاجم فرهنگی قرار دارد و از زبان و گویش و خوراک و ورزش و تفریح و خلاصه سبک زندگی مان به شدت تحت بمباران فرهنگ های مهاجم غربی و شرقی و عربی قرار دارد.

برای آقای رئیس جمهور باید توضیح داد که اگر سیاستگذاری فرهنگی را به کف جامعه بسپاریم، میل عموم به مصرف چیپس و پفک و فست فود گرایش دارد و درآینده، با نسلی چاق و دچار بیماریهای قلبی عروقی مواجه خواهیم بود. باید به آقای رئیس جمهور یادآوری کرد که کف جامعه ما «اخراجی ها» راخیلی خیلی بیشتر از«جدایی نادر از سیمین»می پسندد. کف جامعه میل به قلیان دارد که قطعاً برای سلامتی اش مضر است. کف جامعه ما، محیط زیست را آلوده می کند، کف جامعه ما، در صفحه فیس بوک مسی، آن فحش و فضیحت ها را می نویسد... تعارف چرا؟ کف جامعه ما همین است که هست... آیا در چنین جامعه ای، دولت باید خود را از فرهنگ کنار بکشد و سیاستگذاری فرهنگی را به کف جامعه بسپارد؟!

دومین نکته عجیب درمصاحبه آقای روحانی، که قبلاً نیز تکرارکرده بودند، این جملات بود: «برای اینکه بفهمیم چه کسی به یارانه نیاز ندارد، راه حل‌هایی پیش بینی شد که دیدیم برای اجرای آنها باید در زندگی خصوصی مردم دخالت کنیم، یعنی باید برویم نگاه کنیم در حساب‌های بانکی مردم چه خبر است؟ املاک مردم چگونه است؟ دخالت در زندگی خصوصی مردم و مطلع شدن از حساب‌های بانکی مردم ممکن است برای کوتاه مدت و برای یک موضوعی مفید باشد ولی حتماً به ضرر کشور است.»

لازم است مشاوران اقتصادی آقای روحانی که اغلب تحصیل کرده غرب هستند به ایشان توضیح دهندکه اطلاع کامل دولت از جزئیات همه دارایی ها و حساب های بانکی و ریز تغییرات آنها، از بدیهات سیاستگذاری اقتصادی درغرب است و در آمریکا، کسی جرات ندارد درآمد یا دارایی ای را از چشم دولت پنهان کند. سیستم مالیاتی با شهروندی که دارایی یا درآمدی را از چشم ماموران مالیاتی مخفی کند، مثل جنایتکارها رفتار می کند. دولت آمریکا خیلی صریح و بی رودربایستی از همه جور اطلاعات حساب های بانکی و حتی از آن بالاتر؛ از اطلاعات حاصل از شنود، دوربین های شهری و حتی کنترل نامه های اینترنتی مردم برای تأمین امنیت عمومی، یافتن فراریان مالیاتی و تعقیب مصالح ملی استفاده می کنند و باکسی هم تعارف هم ندارد.

مشاوران اقتصادی آقای روحانی، اولین مرتبه که ایشان استفاده دولت از اطلاعات حسابهای بانکی مردم را نفی کردند، باید برایشان توضیح می دادند که در آمریکا به عنوان یکی از لیبرال ترین اقتصادهای دنیا، دولت برای سیاستگذاری اقتصادی، یافتن فراریان مالیاتی و کنترل رفتارهای مصرفی و تمایلات سرمایه گذاری در مردم، به خصوصی ترین اطلاعات شهروندان سرک می کشد و رئیس جمهور آمریکا هم هرگز نمی گوید در زندگی خصوصی مردم دخالت نمی کنیم، حتی اگر تازه انتخاباتی را برده باشد.

بدیهی است مشاوران آمریکا دیده آقای روحانی، این واقعیت ها را می دانند اما اینکه چرا این بدیهیات را به ایشان نگفته اند و ایشان را از تکرار این اشتباه فاحش پرهیز نداده اند، واقعاً جای تعجب دارد. نکند مشاوران و نزدیکان، بر سر روحانی عزیر آن بیاورند که مشاوران و نزدیکان چاپلوس بر سراحمدی نژاد آوردند؟
... چنین مباد.
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۰۰:۳۶
كاملا موافقم ولي جاي بحث بسيار داره كه لطفا اين بحث را در جامعه باز كنيد (1832341) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۱۶:۵۱
کف جامعه! اونوقت منظورتان از بالای جامعه همان هایی ست که آقازاده هایشان کف جامعه را غارت میکنند؟؟ (1832635) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۳۵:۳۷
دولت راستگویان قول داده بود که در صد روز آغاز به کار تحول جدی در رفع مشکلات اقتصادی بوجود خواهد آورد ولی گرانی‌های سرسام‌آور مواد غذایی و تعرفه‌های آب، برق، تلفن و گاز و پنج برابر شدن انشعاب برق و... این وعده‌ها را در مقابل علامت سؤال قرار داده است. (1832695) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۰۹:۰۴
تحریم‌ها فرصت خوبی است برای اصلاح الگوی مصرف و شایسته است دست‌اندرکاران به ویژه دولت و صدا و سیما نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری نشان دهند و به جای گره‌زدن چشمان مردم به دست‌های دشمنان، از این تهدید فرصت‌سازی کنند. (1832794) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۰۹:۱۹
اگر رویکرد دولت یازدهم این است که تا تحریم‌ها برداشته نشود هیچ کار اساسی برای پیشرفت کشور نمی‌توان انجام داد، باید هشدار داد که این تفکر بسیار خطرناک است و کشور را وابسته به خارج نگه می‌دارد. (1832796) (alef-10)
 
حميد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۶:۴۸
شما 8 سال مديريت كرديد بسه! (1833105) (alef-13)
 
احمد مقدم
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۱:۰۸:۲۴
سرکار خانم لیلی محسنی :

چگونه از کف فرهنگ عدم دخالت متولیان فرهنگی را برداشت نمودید ؟ کف فرهنگ یعنی سپردن امورات فرهنگی به اهل فرهنگ.

محض اطلاع عرض کنم در معنی وازه فرهنگ اختلاف نظر بسیار وجود دارد کف فرهنگ یعنی برای فرهنگ سازی ورزشی از ورزشکاران شروع کنیم . دیگر فرمانده نیروی انتظامی مدیر تصمیم گیرنده پرسپولیس نباشد.


فرهنگ سه جنبه دارد جهانی ، ملی ، محلی / کف فرهنگ یعنی وقتی تدریس به زبان محلی طبق اصل قانون اساسی در کنار فارسی منع قانونی ندارد چرا این کف رعایت نشده است.

بحث بسیار است و اگر بخواهم به تناسب علوم اجتماعی جواب دهم باید پیش زمینه مطالعاتی در فرد وجود داشته باشد.

به طور کلی کف فرهنگ به معنی رهایی فرهنگی نیست بلکه انجام تغییرات فرهنگی به صورتی که لجام گسیخته نباشد.

.................................................................

اما در مورد کاربرد کلمه سرهنگ باید گفت تاثیر شغل بر رفتار انکار ناپذیر است ، پزشک اولین چیزی که می بیند عوامل بیماری زا حتی در محیط منزل است ، معلم بیشترین وسواس را در مورد درس فرزند خود دارد. خلاصه هر فردی حیطه کاری و شغلی خود را به سایر جاها تسری می دهد اگر با این دیدگاه به سرهنگ بنگرید که معمولا" عادت دارد دستور بدهد یا دستورات مافوق را اجرا کند کمی مطلب برای شما قابل لمس تر خواهد بود. پس سرهنگ را به معنای عدم اعتقاد به ارتباط یکجانبه فرض کنید آن وقت دیدگاه شما تغییر خواهد کرد.
.................
در مورد دارایی های مردم هم مطالبی درج کرده اید که دارای اشتباهات فاحشی می باشد و صد البته خارج از حوصله یک کامنت (1834280) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۷:۵۷:۱۳
کف فرهنگ نبود کف جامعه بود.
آنچه شما گفتی با برداشته شدن سایه دولت نمیسازد. مسلم است که کار فرهنگ را باید فرهنگی انجام دهد اما این فرهنگی کجا پرورش یافته است؟ آیا این به معنای برداشتن دولت از فرهنگ است؟ به هیچ وجه.

درباره اقتصاد هم در غرب همینگونه است که در این نوشته بیان شد. کسی که از قوانین و تسهیلات یک جامعه برای دستیابی به سرمایه بهره میبرد باید وظیفه خود نسبت به جامعه را نیز درنظر داشته باشد. (1834831) (alef-6)
 
صدرا
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۹:۰۳:۴۹
آقای مقدم
باید خدمت شما عرض کنم که یک‌طرف سخن گفتن و یک‌جانبه نگری در در بیانات و سخنرانی‌ها
عادت دیرینه ما شده مختص سرهنگ ها و نظامی‌ها نیست علی بن ابی‌طالب زمانی که بر منبر می‌رفتند
از پایین منبر و در بین سؤالاتی مطرح برای آن حضرت بر بالای منبر بیان می‌شد
حتی سؤالاتی تند و گاه بی‌ادبا نه را آن حضرت با صبر و حوصله پاسخ‌گو بودند
به سؤالات دقیق پاسخ می‌دادند و صداقت را در رفتار نشان می‌دادند
اما در 16 آذر با حضور رئیس جمهوری آقای روحانی در دانشگاه شهید بهشتی فرصت
پرسیدن سؤال را از دانشجویان گرفته و به سخنرانی پرداختند و متأسفانه
اولین جلوه نظامی را دیدیم که باید بگویم شروع بسیار بدی بود
برای کسی که از اعتدال صحبت می‌کند و مردم را به آن امیدوار می‌کند .
امیدوارم آقای روحانی این اشتباه نه چندان کوچک را جبران نمایند
که وگرنه از سرهنگ بودن نیز فراتر خواهند رفت .
از هیچ کدام از انسان و خودکامگی دور نخواهد بود حتی تمام کسانی که سرهنگ و نظامی نیستند . (1834923) (alef-6)
 
علی
۱۳۹۲-۰۹-۲۲ ۰۰:۰۵:۱۹
برادربزرگوارجناب احمد مقدم اظهار نظر بسیار دقیق حضرتعالی مایه ی مباهات است افسوس افرادی اتفاقا" باسواد درمواردی برداشت های شخصی از یک نظریه را بدون بررسی وتحقیق درانظار عموم قرارمی دهند که دربیشتر موارد اثری سوءبرجای می گذارد قبول می فرمایید که همه دقیق وبه هر موضوعی آگاه نیستند لذا امیدوارم وآرزو دارم کامنت آنجناب مورد مداقه قرارگیرد که حداقلی رابه واقعیت برگرداند. (1838752) (alef-6)
 
مجتبي
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۵۴:۵۰
شما در همه ي كارهات اينقدر عجولي؟
بحث يه مملكته ها رفيق..باشگاه بدن سازي نيست! (1833151) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۵۸:۲۱
جناب آقای روحانی:

وزیر اقتصاد و دارایی شما که با رای قاطع همین نمایندگان سکان هدایت اقتصاد را به عهده گرفته است نباید آستانه تحملش تا این میزان پایین باشد که با یک سوال میدان را خالی کرده و صحبت از استعفا بزند زیرا قطعاً مشکلات اقتصادی کشور بسیار پیچیده تر و سنگینتر از سوال نمایندگان خواهد بود.

چه معنی دارد که یک وزیر قهر کند؟ (1833536) (alef-13)
 
محمد رضا
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۱۸:۰۵:۰۹
برادر عزیز مجلس به اقای وزیر اقتصاد کارت زرد به ناحق داد . اگر اقای وزیر هم قهر کرد به این علت بود که موضوع نرخ ارز که رییس بانک مرکزی عنوان کرد اقایون مجلسی از وزیر اقتصاد سوال کردند ، در صورتی که رییس بانک مرکزی مستقل است و ربطی به وزارت اقتصاد ندارد . (1836423) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۵۴:۴۴
عزیز من روحانی از اول هم گفت 100 روز گزارش وضع موجود می ده....اینقدر این حرف رو تکرار نکنید (1832751) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۷:۵۹:۰۴
اینقدر این حرف را تکرار نکنید آبروی ما را بردید فیلمش در سایتها پخش شده که گفتند تحول تغییر برنامه کوتاه مدت و از این حرفها. (1834837) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۱۳:۵۷:۳۳
يرويد برنامه دوربين 1 تاريخ 6 خرداد را نگاه كنيدبعد اظهارنظر كنيد (1835819) (alef-6)
 
علی
۱۳۹۲-۰۹-۲۱ ۰۰:۴۰:۱۳
اگه گزارش وضع موجود میداد چرا گرون شدنهای الان رو نمیگفت. (1837138) (alef-6)
 
آزاد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۰۴:۰۶
دولت دروغ گویان شما تو 8 سال این فاجعه رو درست کرده حالا انتظار داری تو 100 روز درست بشه
بعدش اینکه روحانی از اول هم گفت من پایان 100 روز میگم چی تحویل گرفتم
ازین عقده ای بازیتون دست بردارید طرفدارای دولت دروغ گویان (1832952) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۸:۴۵:۳۷
پس چرا دولت راستگو وعده ای داد که نمی تونست. نکنه برای رای بود؟ راسسسسسسسسسسسسسسسسسسستگو؟؟؟؟!!!!!!!! (1834018) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۹-۲۱ ۰۰:۲۴:۳۶
آقای عجول اګر قرار بود معجزه ای پیش بیاد آمده همین چند روز پیش یکی از مسؤلین دوران احمدی نژاد ګفت اګر احمدی نژاد هنوز رییس جمهور بود حداقل ۱۰۰ درص افزایش قیمت در کالاهای خانګی داشتیم ولی امسال فقط رکود داریم.پس لطفا توجه به واقعیات بکن (1837115) (alef-6)
 
گگگ
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۹:۱۲:۰۰
واقعا وجدانش زیرپانگذاشت شما که اهل اخلاقید جنا ب اعتدال (1834065) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۱:۳۲:۴۴
کاملا از اعتدال شما (آزاد) مشخصه که طرفدار دولت اعتدالید ها (1834336) (alef-10)
 
مسعود
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۶:۱۹
8 سال گام به گام براي ويراني اقتصاد و فرهنگ اين كشور رو با 100 روز يكي مي كني؟! فكر مي كنم شما نقد سازنده نمي كنيد بلكه مغرضانه و سياسي موضع مي گيريد مثل آقايان جبهه پايداري كه در دولت قبلي روزه سكوت گرفته بودند تا مملكت به اينجا رسيد كه همه كشور بايد بسيج شوند تا بلكه شايد به نقطه اول- سال 84- برگرديم! شما اگر يك خانه رو امروز بكوبي و خراب كني شايد چند روز كافي است اما بخواهي خانه اي حتي ساده تر از خانه قبلي بسازي چقدر زمان نياز است؟! (1833101) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۸:۰۱:۱۷
اهالی اعتدال همه‌شان اینقدر انصاف داردند؟ یعنی نسبت به 84 پبشرفت نکردیم که باید به اون برگردیم.
اعتدالتون تو حلقم. (1834840) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۳:۰۱:۴۰
اینا که فرمودین عوارض دولت قبلیه (1833180) (alef-13)
 
بازنشسته کشوری
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۳:۳۶:۵۲
عزیزان انصاف را رعایت کنید تا حدودی جلوی گرانی های افسار گسیخته احمدی نژادی گرفته شده است. (1833290) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۸:۰۴:۵۸
اگر به تاریخ قیمتهای درج شده روی محصولات دقت کنید خواهید توقف افزایش قیمت در همان آخر دولت قبلی انجام شد. چون دیگر رشد تورم به حد نهایی خودش رسیده بود (توجه کنید رشد تورم نه خود تورم که همچنان باقی است.) (1834842) (alef-6)
 
حمید رضا
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۱۵:۵۷:۵۴
عزیزم مثل اینکه خرید نمیری نمیدونی تو این 100 روز چقدر همه چی گرونتر شده . حداقل احمدی نژاد تو 8 سال گرون کرد آقای تدبیر و اعتدال تو 100 روز گرونی آورد . خدا بداد همه برسه با این راستگوووووووووها !!!!! (1836162) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۸:۵۵:۴۳
از این دروغ چه نفعی می برید؟ یعنی همین صد روزه همه چیز سرسام آور شد؟ «پنج برابر» یعنی چه؟ چرا در روز روشن دروغ می گویید؟ (1834039) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۹-۲۱ ۰۰:۴۵:۵۷
شما گوشت شیر سیب زمینی پیازو ...میخرید؟ قبض تلفن ،برق،گاز،آب این دوره ی شما با دوره های مشابه تو سال های قبلتان تغییر نکرده؟ مال ما که دو برابر شده ! (1837146) (alef-6)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۹-۲۱ ۰۰:۱۴:۴۹
خدایش دارید شلوغش میکنید.تو صنف ما که قیمت اجناس رو به پایین و بیشتر مقاومت دلالهاست تا شرایط اقتصادی که فکر کنم تا چند ماه دیګه بهتر بشه (1837104) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۳۵:۵۵
خطاب به آقای روحانی عرض می‌کنم طبق رهنمودهای مقام عظمای ولایت و فرمانده معظم کل قوا نظامی بودن از جمله سرهنگی از افتخاراتی است که نصیب هر کسی نمی‌شود. چرا رئيس جمهور اصرار دارند فرد درس خوانده حقوق را منطقی جلوه دهند و عنوان سرهنگ را برای شخصی فاقد منطق به کار می‌برند؟ این ظلم آشکاری است بر قشر عظیمی از مدافعان این انقلاب در سپاه، ارتش و ناجا. (1832696) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۰۹:۳۳
به نظر می‌رسد اطرافیان آقای روحانی نسبت به ایشان حسادت می‌ورزند چون با ممانعت از تضارب آرا و صرفا تکیه بر جنجال می‌خواهند مانع رشد سیاسی اخلاقی و محبوبیت آقای روحانی شوند. (1832798) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۱۱:۱۳
‌در شأن ریاست محترم ‌جمهوری نیست که در چند سال دوره کوتاه مسئولیت سرگرم عنوان حقوقدان و ترجیح آن به سمت سرهنگی بشود. بنده یک سرهنگ ارتش هستم که در دانشگاه رشته حقوق خوانده‌ام ولی یک روز خدمت نظامی خودم با لباس و عنوان سرهنگی را که در میان آتش و خون برای اعتلای کشور صورت گرفته با دهها مدرک دانشگاهی عوض نمی‌کنم. (1832807) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۲۱:۱۹
آخه برادرعزیز این کامنت شما چه ربطی به مقاله بالا داشت که اینهمه هم با طمطراق نوشته ای (1832842) (alef-10)
 
فالینا
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۰۶:۴۲
گویا خانم نویسنده متن تازه از سیاره دیگر تشریف آورده و مطلع نیستند پس باید به ایشان گفت که : ما حدوداً 35سال پیش انقلاب کردیم و از آن زمان تا کنون روال همان بوده که شما میفرمایید یعنی دولت برنامه میساخت و نظارت میکرد بر اجرای آن و مردم فقط مجری اوامر بودند و عاقبت حالا این مدینه فاظله را داریم که اصلاً مردم جومونگ گرا و ماهواره پسند نیستند و اصلاً از صفحات اجتمایی استفاده بد نمیکنند و در مدارس هم اصلاً مواد مخدر یافت می نشود و ... جهت دید بهترتان یک بار به معنی آموزش و پرورش دقت کنید .در ضمن مشاوران این دولت را با مجیزگویان قبل مقایسه نکنید. (1832964) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۸:۱۰:۲۵
باید دید در این وضعیت تهاجم فرهنگی که نه بلکه شبیخون فرهنگی اگر افسار فرهنگ رها شده و به قول آقایان به کف جامعه واگذار میشد الان چه وضعی داشتیم.
یک بار این روش در دولت اصلاحات تجربه شد و آثار مخرب آن هنوز هم از بین نرفته است گرچه دولت قبل هم خیلی کار موثری انجام نداد. (1834845) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۰۸:۳۶
پای ارتش رو نکش وسط دوست عزیز. (1832972) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۸:۱۲
منظور آقاي روحاني اين است كه نظامي بايد در كار خودش باشد وظيفه ذاتي و قانوني خود را انجام دهد و طبق رهنمودهاي مقام عظماي ولايت و فرماندهي معظم كل قوا در سياست پاسداري نكند و طبق رهنمودهاي امام خميني ره اكيدا در رقابتهاي سياسي ورود نكنند. مغلطه نكنيد. (1833114) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۸:۱۷:۰۳
به جاي مسخره كردن ، از روي پل صدر عبور كن و دوستان نظامي و دعا كن ! (1833939) (alef-10)
 
:)
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۲:۲۵:۰۰
دوست عزیز اگه این جوری که شما میگید باشه بهتره آقای حقوق دان تشریف می بردن مجلس چون اونجا به تخصص قانون گذاری و حقوق دانی بیشتر نیاز داره و از اونطرف یکی که تخصص اجرا داره و مدیریت خونده رییس جمهور می شد.
-------------
وقتی یه نفر می تونه خارج از تخصصش (چه نظامی چه حقوق دان و ...) می تونه به کشور کمک کنه چرا مانع میشید؟ (1834419) (alef-10)
 
مجتبي
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۵۲:۱۹
شما فكر ميكنيد يك حقوقدان بهتر ميتونه ارتش رو هدايت كنه يا يك سرهنگ؟؟
حلا فكر ميكنيد يه سرهنگ بهتر ميتونه مملكت و اداره كنه يا حقوقدان؟
نظاميان از مفيدترين انسانهاي هر جامعه هستند ولي در جاي خودشان.
در ضمن سرهنگ گفتن اقاي روحاني خطاب به غربي ها بود..و البته مزاح. (1833137) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۳:۰۲:۳۴
معلومه خدمت نرفتی تا فرق حقوقدان و سرهنگ رو بدونی (1833191) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۶:۲۸:۵۴
میخواست بگه سردار نیستم گفت سرهنگ تو حالا ناراحت نشو!! (1833745) (alef-13)
 
یاشار
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۱:۲۵:۳۷
ورود نظامیان به سیاست ممنوعه . (1834317) (alef-10)
 
حسين
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۲:۱۸:۱۳
منظور اين است كه سرهنگ ها و سرباز سفرها نمي توانند مدير ورزشي باشند ، نمي توانند استاد دانشگاه باشند ، نمي توانند خطيب نماز جمعه باشند ، نمي توانند تاجر و بازرگان باشند ، نمي توانند فيزيك دان باشند ، نمي توانند شيمي دان باشند ، ونمــــــــــــــــــي توانند ........... تنها وظيفه ي سرهنگ ها دفاع از وطن است . (1834411) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۱۲:۱۶:۱۵
دوست من حق با شماست، سرهنگ ها محترمند چون بخشی از این جامعه هستند و خدماتی را ارائه می دهند که مایه آرامش و امنیت جامعه است. چیزی که مورد انتقاد است، «پادگانی کردن جامعه» است و این دیدگاه که قدرت نظامی به معنای استیلا بر جامعه باشد، یعنی چون اسلحه دست من نظامی است، دیگران در جامعه باید تابع نظر من باشند. (1835426) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۱۰:۵۴
رئیس‌جمهور محترم که سخن از اعتدال می‌زنند و خود حقوقدان هستند چطور افراطیون و برخی فتنه‌گران را در دولت جای می‌دهند؟! وقتی همرزمان شهید احمدی روشن‌ها را کنار می‌گذارید طبیعی است که مخالفین مشی این شهید را به کار بگیرید. (1832805) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۲۹:۰۸
شما هروقت ياد گرفتي به شعور مردمت احترام بزاري آنوقت پاسخت رو دريافت ميكني. (1833032) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۹:۰۳
متاسفم كه الف منفي ها را برداشته است و بنابراين فضاي كامنتها غيرشفاف شده است. (1833119) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۱:۴۱
دوست من همانطور كه اين دولت در داخل تحت فشار افراد تندروست كه منافعشان به خطر افتاده، اوباما و دولتش هم تحت فشار لابي اسرائيله.
همانطور كه ما بعد از توافق ژنو خط و نشان كشيديم انها هم مي كشند.
صدا و سيما كه اين چيزا رو نشون نميده ولي در همين مصاحبه ي اخير، آقاي اوباما در حالي كه براي نزديكان اسرائيل حرف ميزد گفت "برچيدن كامل برنامه ي هسته اي ايران با واقعيت فاصله دارد، بايد راهي جلوي پاي ايرانيان گذاشته شود كه "كرامت" انان حفظ شود"
يه سري حرفا و تهديدات كاملا بديهيست در ديپلماسي.
الان توپ در زمين امريكاست..كافيست خطايي از او يا اسرائيل سربزند، انوقت نه ايران بلكه هم پيمانانشان هم رودرويشان ميشوند. اين است منطق، كه ١٠ سال پيش هم شاهدش بوديم ولي متاسفانه به دلايلي كه معلومه به سرانجام نرسيد. (1833081) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۸:۱۳:۴۹
ما فعلا داریم برای 6ماه بعد این منطق دعا میکنیم. خدا خودش کمک کنه! (1834851) (alef-6)
 
مسعود
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۹:۴۵
زمان دولت قبلي چه بلايي و چه تحقيري بود كه به سرمان نيامد؟! (1833123) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۵۹:۴۵
چطور کف جامعه وقتی آقایان را به قدرت رساندن خوب بودن؟؟ (1832936) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۰۲:۲۱
کف جامعه فکر کنم منظورشون همون "رعیت" هست! (1832946) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۲۲:۳۶
با این اوصاف و با درافشانی های خانم محسنی قاعدتا باید به این نتیجه برسیم که آمریکا و انگلیس حق داشتن مردم ایران رو بخاطر حمله به سفارتخونه هاشون بی فرهنگ و غیرمتمدن بدونن!!!!! درسته خانم محسنی؟؟؟؟؟!!!!!! ولی من معتقدم همه مردم ایران این جماعت اندک نیستن!!! تعریفی که من از کف جامعه دارم با تعریفی که شما ازش دارین،فرق میکنه...نمیخوام توهین کنم خانم محسنی ولی نوشته شما سرشار از توهینه...خانم محترم! شاید شما اطرافیان خودتون رو کف جامعه بدونید ولی مستحضر باشید که همه اونایی هم که چیپس و پفک میخورن یا فیلم بی معنی اخراجی هارو میبینن یا به قلیون علاقه دارن یا برای مسی کامنت میزارن ویا... بی فرهنگ نیستن...شاید کف جامعه باشن ولی همشون بی فرهنگ نیستن...امثال شما که همیشه سنگ مقاومت و مبارزه با استکبارو به سینه میزنین،به هیچ عنوان شایسته نیست که مستقیم یا غیرمستقیم،پیدا یا پنهان،با غرض یا بدون غرض،همسو با آمریکا و غرب بشید و چنین بی احترامی ها و توهین های ناروایی رو نثار ملت ایران بکنید!!!!!!اجازه ندین دیگران با خوندن این نوشته ها قبل از هرچیزی خود نویسنده رو متهم به بی فرهنگی و فحاشی بکنن!!!! خواهشا درج بفرمایید. (1833017) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۹:۵۶:۴۰
کف جامعه فقط برای رای دادن خوبه؟ اگر ما چیپس و پفک را ترجیح میدیم اگر اخراجیها و فست فود را ترجیح میدیم لابد یه چیزیمون هست دیگه که امثال شماها تو این همه سال نتونستین یا نخواستین درمان کنین شایدم تلاش کردین بدترش هم بکنین (1834142) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۸:۲۰:۵۴
محض اطلاع شما و دوستان عرض کنم اکثر فست فود خورها و چیپس و پفکی‌ها جدایی نادر از سیمین را ترجیح میدهند مثل شما. (1834862) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۸:۱۸:۴۳
فکر کف جامعه را اگر افرادی با طرز فکر و ادبیات فاخر شما فرض کنیم با سپردن فرهنگ تمام ملت به آن فاتحه فرهنگ را باید خواند. (1834858) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۳۷:۱۲
الف هر چی نظر منفی هست فقط منتشر می کنی! (1833059) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۵:۵۷:۱۲
من موندم ما ملت از اینها و آقازاده هایشان خوشمون نمیاد ولی چیکار با ما میکنن که بهشون رای میدیم (1833673) (alef-13)
 
عبدالله مومن
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۵:۵۷:۵۰
اين خانم هم . وسط دعوا . نرخ تعيي كرده است !!! (1833675) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۲:۲۹:۱۶
نه
بالای جامعه قشر فرهیخته هستند.
کف جامعه لمپن ها زندگی می کنند.در جامعه ی سالم بالای جامعه دست کف جامعه را میگیرد و آن را ارتقا می دهد نه اینکه خود با شیرجهبه کف جامعه سقوط کند. مشکلی که در چندسال اخیر سیاست ایران را گرفتار کرده بود. (1834427) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۱۰:۴۶:۳۰
تعداد آرائ این نظر بی ربط برایم از همه چیز جالب تر است.
کف جامعه به معنی قشر بالا یا قشر پایین نیست، بلکه کف جامعه یعنی اکثریت این مردم، یعنی رفتارهایی که در خیابان ها دیده می شود.

جالب است که اینهمه آدم رای مثبت به این نظر داده اند اما حتی فکر نکرده اند که چه نوشته، صرف اینکه لغت آقازاده در آن است آن را تایید کرده اند، این یعنی کف جامعه ما... (1835170) (alef-6)
 
علیرضا
۱۳۹۲-۰۹-۲۱ ۰۳:۴۶:۱۳
سلام
بحث آقازاده ها و غیر آقازاده ها رو به همه جا نکشید هر چند آقازاده ها به اندازه ی کافی چپاول کرده اند.
تا جایی که به کار و شغل من ربط داره، سپردن فرهنگ به کف جامعه ی فرهنگی، اهل فرهنگه. خانم محسنی هم یک اشتباه یا سوءتفاهم دریافت دارند که کف را پایین و لایه ی زیرین معنی کرده اند. کف در متن رئیس جمهور به معنی متنه.
با این روال پیشنهادی روحانی،مثلا در زمینه ی نشر کتاب، ممیزی توسط خود اهالی فرهنگ ، نویسندگان و ناشران انجام می شه و به جای تشکیل دستگاهی عریض و طویل با حقوق بگیران بسیار، دولت وظیفه اش را توسط اهل فرهنگ انجام میده. ناشر سرمایه گذاری نموده، پس برای حفظ سرمایه اش از چاپ کتابی که بعدا توقیف بشه خودداری می کنه. این روال پذیرفته شده در جهانه. خانم محسنی و دوست بی نام!
پیروز باشید (1837228) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۲۲:۲۷
فرار مالياتي در كشور بسيار بسيار بالاست مميزين با گرفتن رشوه ( حاضرم با سند ثابت كنم الكي نميگم تو دوربين شركت هست) لطمه به همه مردم و قشر كارگر و كارمند ميزنه بايد بدانيم كه مردم مقداري از سود حاصل رو بايد ماليات بدن ولي نميدن چرا (1832655) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۴۴:۴۹
شما ابتدا متن کامل صحبت های آقای دکتر ظریف را مطالعه بفرمایید بعد چنین اظهار نظری کنید. فرمایش ایشان دقیقا منطبق با مثال شماست. پس از چه ایراد می گیرید نمی دانم؟ (1832887) (alef-10)
 
مرتضی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۵۷:۵۶
واقعا آقای روحانی درست گفته نه میشه در امور اجتماعی مردم را مجبور کرد و نه اینکه جاسوسی در زندگی مردم کرد همانطور که قرآن هم منع کرده از جاسوسی در زندگی مردم (1832927) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۵۹:۴۰
کسی بهت نگفته از دینت برگرد هیچ مسلکی هم منع از تعامل با دنیا نکرده ، یه کمی روشنفکر باشیدبهتره (1832935) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۷:۵۳
استاد او ١٤٠٠ سال پيش بوده هاا..هر كاري به وقت خودش.
بشينيم كار خودمونو انجام بديم برا كل دنيا شاخ و شونه بكشيم و شعار بديم و بگيم به ما چه كه دنيا به ما بي اعتماده ما توكلمون به خداست هروقتم جنگ شد امداد غيبي ميادو....!!!
برادر خدا عقل داده كه انسان خودش راهش و بسازه..توكلمون برخداست ولي عقلمون كه كشك نيست! (1833113) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۵۱:۴۷
الان در جنگها تعداد نيروها و استعداد نيروها ملاك اصلي نيست پيشرفتگي سلاحهاست كه مهم است چه اينكه هواپيماهاي بدون سرنشين هم در جنگها وارد مي شوند و بسيار بااهميت هستند. (1833134) (alef-13)
 
شهروند انقلابی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۰۰:۳۹
با سلام یک سوال اساسی از جناب ظریف این سخنان ومواضع جناب عالی (او رفت /برد برد/ ملت ما نامحرم است ولی کاخ سفید اسنادرا منتشر میکند/حاکمیت جزایرایرانی قابل معامله با امارات /بمب شیطان سیستم دفاعی ایران را نابود میکند /این سخنان مارا تعضیف یا تقویت میکند ؟گوی جناب عالی به خودمان گل میزنی (1832770) (alef-10)
 
مسعود
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۵۲:۳۶
مذاكره به نفسه بد نيست. فضا را مسموم نكنيد. در زمان دولت محبوب شما معلوم نشد چه بلايي سر درياي خزر و سهم ما آمد درسته؟! (1833139) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۴۱:۵۶
آقای عزیز من هم با چشم خودم دیده ام ، ولی در عجبم چرا مسولین مربوطه نمیبینند؟ که صد البته هم میدونن و هم میبینن و هم میخورن، اصلا کل ملت ایران میدونن که توی تمامی ادارات و سازمانها تا رشوه ندهن کارشون درست نمیشه ، یعنی تو ایران رشوه خواری علنی شده و رشوه خواری را حق خودشون میدونن، به خدا حق هم دارن چون با این حقوق و ارزشی که دولت بهشون میده باید بعد از اداره گدایی کنن که نمیشه ؟! ( همون کلاهبرداری ملت از همدیگه در کنار زندگی مسالمت آمیز با همدیگه ) پس هیچوقت نباید دنبال کسی گشت که این مشکل رو حل بکنه!! (1833478) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۵۰:۱۰
شما لطفا نگران سود مردم نباش تا آنجایی که شده از سودشان کم شده (1833506) (alef-13)
 
یاشار
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۱:۲۷:۲۷
دوست گلم من شرکت دارم و برای امنیت اقتصادی که دولت برام به وجود آورده مالیات می دم ولی وقتی دولت بدترین شرایط اقتصادی رو درست کرده - 10 برابر مالیات به صاحبان شرکت و صنایع ضرر زده . برای چی باید مالیات بدم ؟! (1834323) (alef-10)
 
نیکخواه
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۱:۳۰:۲۶
اعتماد عمومی باعث مشارکت اجتماعی و مشارکت سازندگی و توسعه در همه زمینه ها را به دنبال خواهد داشت . برای جلب اعتماد عمومی باید نهادهای مدنی ازاد شکل بگیرد که اگاهی را در جامعه بالا ببرد و این اگاهی زمینه ساز نظارت مردم بر سازمانها و نهادهای حاکمیتی . دولتی و خصوصی خواهد بود . هر کار دیگری غیر از این یا نیم بند است یا بیهوده . چون هیچ دایه ای دلسوزتر از مادر نخواهد بود. اگر دولت میخواهد با فساد مبارزه کند باید بدون هیچ مصلحتی نهادهای مدنی را تقویت کند. (1834330) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۳۸:۰۵
نمی دانم چرا وقتی این بحث ها را می شنوم یاد ماجرای زیر می افتم:

شخصی می گفت قرار است یک سفینه بسازیم و با آن به خورشید برویم. به او گفتند؛ مرد ناحسابی، به چند هزار کیلومتری خورشید که برسید، ذوب می‌شوید و یارو گفت؛ فکر آنجا را هم کرده‌ایم! قرار است شب وارد خورشید شویم! (1832701) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۱۳:۲۴
من هم وقتی وعده و وعیدهای مسئولین را می شنوم یاد ماجرای زیر می افتم:

از شخصی پزسیدند کی وارد این شهر شدی؟ گفت پس‌فردا، گفتند؛ مردک! پس‌فردا که هنوز نیامده است؟! و آن شخص گفت؛ آخه چون خیلی کار واجبی داشتم، دو روز زودتر آمدم! (1832817) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۵:۰۱:۲۵
راست گفتی سرمون رو کردیم زیر خاک فکر میکنیم هیچکی متوجه ما نیست (1833547) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۰۶:۲۲
مقاله را قبول دارم ولی واقعا حرف اقای ظریف درست است ببینید امریکایی که اگر روزی دیوانه شوند می تواند همه دنیا رادرعرض نیم ساعت ازبین ببرد ازبین بردن ایران برایشان سخت نیست، مهمترین عامل بازدارنده حمایت مردم از حاکمیت و داشتن منطق در برخورد با افکار عمومی دنیا است. (1832783) (alef-10)
 
مسعود
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۵۴:۰۱
حرف مهم نيست عمل مهم است. مگر در دولت قبلي مرتبا سخن از گزينه نظامي نبود؟! آنچه مهم است و عيان است بعد از انتخابات 24 خرداد انسجام ملي پيشرفت كرده است و تهديدات كاهش يافته است و حاضر شده اند سر ميز مذاكره با ما به توافق برسند هر چند شكننده. قبلا همين توافق هم نبود. (1833146) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۱۳:۱۴
امریکا کشوری مانند عراق نیست که بشود با پلتیک انرا ترساند .لطفا کمی منطقی باشید.وقطعا جنک با امریکا برای کشور ما منفعتی ندارد (1833399) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۵:۰۸:۲۸
زیاد حرس نخور سکته میزنی زن و بچه ات بیچاره میشن، یه لیوان آب بخوری حالت جا میاد، بهت یاد ندادن دو تا بزرگتر با هم حرف میزنن ساکت باشی (1833568) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۷:۱۶
انا فتحنا عینکم فاستبصروا الغیب البصر.

اگر تهدید یا تحریم‌مان کنند، حتی اگر لب تشنه جان دهیم ، قطعا سازش نمی‌پذیریم. (1833109) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۵۴:۲۲
بزرگنمايي نيست واقعيتي است كه خود بهتر مي دانيد. (1833149) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۴۹:۴۰
این همه سال که دست جامعه نبود فرهنگ به کدوم سمت رفت ؟!!!! (1832740) (alef-10)
 
رها
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۵۹:۴۳
جالبه که به غرب استناد می کنید! (1832766) (alef-10)
 
dovoud
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۱۴:۰۸
جالبه شما وضعیت اقتصادی و منشور حقوق شهروندی آمریکا را با کشور ما مقایسه می کنید ! مردم ما به دولت مردان اعتمادی ندارند تا وقتی اعتمادی نباشد وضعیت همین گونه خواهد بود وقتی من مالیات دهنده هیچ نقشی در پروسه هزینه کرد آن ندارم و اثرش را در زندگی و سطح خدمات دهی دولت نمی بینم و اصلا هزینه کرد آن را هم نمی دانم چرا باید با این سیستم اعتماد کنم ! (1832992) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۲۶:۱۸
سلام. ایشان نگفتند کف خیابان، گفتند باید به دست نهادهای مردمی مانند ان جی اوها و گرره های مردمی فرهیخته سپرده شود. (1833027) (alef-13)
 
amir
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۳۳:۱۹
دقيقا به همان دليل كه در صفحه فيس بوك جامعه اين فحش ها را نوشته اند بايد فرهنگ را به كف جامعه واگذار كرد زيرا تا كنون كه فرهنگ در سر جامعه بوده است كه اين افتضاح بوجود آمده است مديريت فرهنگي سر جامعه اين است نه كف جامعه اين سفسطه اي است كه توسط سايت الف در اين مورد صورت گرفته است (1833046) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۵۱:۳۵
مطمئن باشید کسایی که فحاشی کردن به مسی میدونستن که این به تخریب و بدنامی ایران و ایرانی در دنیا منجر میشه. فقط پیج مسی با 51میلیون هوادار بعترین پلتفرم برای اینکار بود. (1833133) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۵:۰۷:۴۳
وقتی شکل حکومت ما شبیه هیچ یک از دول غربی نیست بهتر است مقایسه نکنید!
آنجا درآمدها و مالیاتها معلوم است،دلیلی هم برای پنهان کاری نیست!
اینجا اگر برای دانشگاه فرزندت نیاز به پول داشته باشی باید بروی بانک به دروغ چندتا فاکتور تقلبی خرید کالا جور کنی تا پنج میلیون وام بگیری،چون وام تحصیلی نمی دهند!
اینجا اگر راست بگویی امورت لنگ می ماند،چه بسا به دیوانگی متهم شوی! (1833564) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۶:۵۲:۰۲
عجب معلم عافیت طلبی! (1833778) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۵:۲۰:۴۳
عزیزدلم کجاش رو موافقی داره شعار می ده توی آمریکا اگه به اطلاعات مردم دسترسی دارن ولی اطلاعاتش رو به پسرعموهاشون نمی دن وصادقانه مردم رو به امنیت کامل رهنمون می شن ولی اینجا اگه دولت چنین حقی رو رسما برای خودش قائل بشه اولاهمسایه هات زودتر از خودت می فهمن فردا ناهار چی می خوری دوما مامورین دولتی هم تمام دروازه هارو ازبیخ می کنن که اگه نصف شب خواب بودین مزاحمت نشن در رو باز کنین راحت بیان پولهات رو بششششممممارن.یعنی خواب رو از دریغ می کنن.
البته الآن هم این کند کاوها برای بدبخت بیچاره های کف جامعه هست ولی حداقل یواشکی. (1833600) (alef-13)
 
SIAMAK
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۶:۰۳:۱۴
1: اولا کف جامعه همان افرادی هستند که پای صندوقهای رای میآیند و صد البته به جمهوری اسلامی و دولتها و مسئولین و سیاستهای اقتصادی و صد البته فرهنگی آنها رای می دهند. پس نمی توانید بگوئید مردم فرهنگ انتخاب ما و سیاستهای فرهنگی ما را دارند اما از نظر فرهنگی بیمارند و کلا بی فرهنگند.
2:رئیس جمهور و دولت و نظام برگزیده همین فرهنگند و برای خدمت به همین مردم آمده اند آنها نیامده اند که فرهنگ مردم را با دستور بخشنامه و پلیس و ... اصلاح کنند چرا که این را محکوم به شکست است. دوست عزیز اصولا تمام مشکلات فرهنگی امروز ما ناشی از همین اقدامات است که می خواهد با آمپول زور و سانسور و ... به مردم فرهنگ تزریق کند.
3: از کجا میدانید که نظام های به قول شما لیبرال در امور فرهنگی مردم دخالت می کنند. عزیز برادر در تمام نظام های به قول شما لیبرال افراد آزاد هستند هر چه میخواهند بخوانند و هر چه می خواهند ببینند و هر چه می خواهند بخورند و هر چه می خواهند به پوشند . و تا زمانی که کسی به حقوق فردی کس دیگری تجاوز نکرده و یا به حقوق اجتماعی دیگران تجاوز نکرده و یا عمل خلاف قانونی که موجب ضایع کردن حق دیگران نشده را انجام نداده کسی با او کاری ندارد. حالا شما می توانید بگوئید هولوکاست و انکار آن آزاد نیست که این مسئله یک مسئله دیگری است و به نوعی ترویج نژاد پرستی محسوب می شود که البته در بسیاری از کشورها ممنوع است و حالا شما می توانید بگوئید نژاد پرستی نیست! بسیار خوب از نظر شما نیست اما از نظر مردم آن کشورها هست پس انکار هولوکاست و یا ترویج نازیسم و یا هرگونه نژاد پرستی دیگر در آن کشور ها تجاوز به حقوق یک عده تلقی شده و قانونی منع شده است.
4: مرقوم نموده اید اطلاع از حساب افراد جرم و سرک کشیدن در اموال آنها و اصولا قانون از کجا آورده اید در آن کشور ها هست ، بسیار خوب از نظر من هم هست و خیلی هم خوب است اما شما و همفکرانتان که دائم سیاستهای آنها را میکوبید چرا ترویج افکار آنها را میکنید . شما که دائم از صدا و سیمایتان نارضایتی مردم آنها را از فضولی و جاسوسی دولتهایشان را در بوق میکنید چرا از آقای روحانی انتقاد میکنید. اصولا رطب خورده کی منع خرما کند؟
در پایان انتقاد اقتصادی شما را وارد می دانم اما معتقدم در این مقوله نیز شما هدف خاص خود را دنبال میکنید چرا که افکار شما در انتقاد اول خودتان روشن است و انتقاد دوم کاملا هدف مند است (1833695) (alef-13)
 
هشترودی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۸:۵۳:۵۸
اتفاقا شما خیلی بیشتر از همه دچار افراط و تفریط شده اید.چظور شده تا دیروز آمریکا و فرهنگ امریکا را قبول نداشته و لیبرالیسم را شدیدا نفی می کردید حال چه شده برای اثبات نظر خود از آمریکا و لیبرالیسم مایه می گذارید و اینچنین نگاه عاقل اندر سفیح دارید؟
شما در برداشت از سخنان روحانی دچار افراط و تفرط شده و دقیقا چیزی را برداشت کرده و فهمیده اید که در ذهن خودتان جاریست.
منظور روحانی از این که فرهنگ را به مردم بسپاریم این است که دولت نباید یک طرفه برای مردم فرهنگ سازی کند و نباید خود را بالاتر از مردم ببیند و قاضی کارهای فرهنگی و تولیدات فرهنگی باید مردم باشند. مثال چیپس و پفک و قلیان که شما آورده اید از روی قصد و غرض است آخر تولیدات فرهنگی مثل کتاب و فیلم چه ارتباطی به سلامت دارد.فیلم و چیپس در دو طرف یک طیف قرار دارند که نباید مقایسه کنید.ایشان به صراحت گفتند که جایگاه و فهم و شعور یک نویسنده بزرگ بسیار بالاتر از یک کارمند ممیزی است و باید به انها اعتماد کرد/
یکی از ضعیفترین قیاسهایی بود که خواندم . (1834038) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۰:۵۵:۳۳
شما هم میدانید منظور روحانی این نبود پس چرا وارونه به نعل میخ میزنید.منظور روحانی سپردن هر کاری به اهلش بود.دوری از فضای امنیتی که در 8 سال گذشته در فرهنگ این مملکت سیطره داشت.

در امریکا در مورد بررسی دارایی مردم هم برای همه افراد انچه گفتید عمومیت ندارد.مگر در مورد کسانی که مدرکی دال بر تخلف از قانون توسط ناظر مربوطه مشاهده شود.مثلا بانگها طبق قانون باید مراقب پولشویی افراد باشد .پول یا مفت به حساب کسی واریز نشود.اگر واریز شد گزارش میکند. (1834256) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۲:۲۵:۲۹
سرکار خانم محسنی

1- ممکنه لطف کنید بگید کف جامعه دقیقا کجای جامعه است ؟ و چرا خیلی خوب نیستند از نظر شما ؟ و چکار کنیم حوب شوند ؟ و اینکه شما این مورد رو فهمیدید و جناب رییس جمهور که احتمالا به اندازه سن شما سابقه فرهنگی و روحانی دارند نفهمیدند ؟ و ؟؟؟؟

2- البته نکته دوم رو درست فرمودید و مباحث مالی جامعه و افراد آن باید شفاف باشد و این سر کشی به زندگی خصوصی افراد نیست ولی توجه اکید به لوازم حرفتان داشته باشید این شفافیت یعنی همه اقشار و سازمانها و ... باید در مسیل مالی شفاف باشند در این صورت کار بسیاری از مجموعه ها که از عدم شفافیت لذت میبرند لنگ خواهد شد متاسفانه این مجموعه ها در کشور کم قدرت هم نیستند !! (1834421) (alef-10)
 
فری
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۸:۲۸:۵۸
شما کاملا موافقین !؟
اولا که برای خودتان اسم انتخاب کنین
که این از بدیهیات فرهنگ میباشد . خودت را معرفی کن عزیز جان .
دوما سرکار خانم لیلی محسنی در نظر دارند برای دکتر روحانی که بیش از 20 سال در راس امورات بودند و سفرهای خارجی نیز داشتند خط مشی و چراغ راه روشن نمایند !!!!
خانم محسنی بفرمایین شغلتان چیست ؟ فقط مقاله مخرب نوشتن ؟
نویسنده این !!!!
پس فرهنگی هستین ؟ درسته ؟
کف فرهنگ یعنی نویسنده ها و هنرمندان وارد عرصه کار شوند و دولت یا حکومت با اهرم فشار بر سر هنرمندان نکوبد که : این چنین هنر نمایی کنین .
کف فرهنگ یهنی هنرمندان را به حساب آوردن .
از چیپس و .... گفتی اینها تبلیغاته !!! اونهم تبلیغات دولتی . بفهم اینها را . تلوزین در اختیار کف فرهنگه یا در اختیار دولتی ها ؟؟!!
مردم فیلم اخراجی را از جدایی نادر از سیمین بیشتر پسندیدند !!!!
از کجا این آمار را درآوردین ؟ از فروش ؟ معلومه که فیلم کمدی در همه دنیا بیشتر فروش دارد اما تاثیر گذاری فیلمهای پر محتوی همیشگی است چون اخراجی ها را نمیشه برای سومین بار دید اما اون دیگری را میشه 10 بار هم دید .
فهمیدین .
اطلاعات اقتصادی ریز به ریز مردم را در نیاوردن یعنی فضولی در زندگی مردم نکردن یعنی اینکه دولت بایستی برنامه مدون اقتصادی داشته باشه نه اینکه بی برنامه باشد و بعدش بداند دو حساب من و شما چقدر است برای اون پولها کیسه بدوزد
فهمیدین
بفهم
تازه اگر برای همه مردم را درآورد بقول معروف
....... نه تو مانی و نه من
....... در شهر هر آنچه هست گیرند (1834871) (alef-6)
 
یکی از کف نشین ها
۱۳۹۲-۰۹-۲۱ ۱۱:۰۳:۰۰
واقعاً متاسفم. تا به امروز انقدر توهین یکجا را به مردم ایران ندیده بودم. جای تاسف دارد از این همه گستاخی و بی ادبی.
من به آقای روحانی رای ندادم و با این نظر ایشان هم موافق نیستم. اما موضوع دولت و مردم است. آقای روحانی می گوید باید فرهنگ را به مردم سپرد نه به دولت. شاید به ظاهر درست به نظر آید اما مقدماتی دارد که فراهم نیست. نویسنده یا ایران نیست یا کنج خانه اش نشسته و حرف مفت می زند.
مشکل نویسنده این است که همه را به کیش خویش می پندارد. خودش را دیده برای مردم همه مردم ایران نسخه می پیچد. نسخه ای که پر از توهین و بی ادبی است.
کف جامعه یعنی مردم.
باز هم متاسفم برای این توهینها:
«اگر سیاستگذاری فرهنگی را به کف جامعه بسپاریم، میل عموم به مصرف چیپس و پفک و فست فود گرایش دارد و درآینده، با نسلی چاق و دچار بیماریهای قلبی عروقی مواجه خواهیم بود. باید به آقای رئیس جمهور یادآوری کرد که کف جامعه ما «اخراجی ها» راخیلی خیلی بیشتر از«جدایی نادر از سیمین»می پسندد. کف جامعه میل به قلیان دارد که قطعاً برای سلامتی اش مضر است. کف جامعه ما، محیط زیست را آلوده می کند، کف جامعه ما، در صفحه فیس بوک مسی، آن فحش و فضیحت ها را می نویسد... تعارف چرا؟ کف جامعه ما همین است که هست... آیا در چنین جامعه ای، دولت باید خود را از فرهنگ کنار بکشد و سیاستگذاری فرهنگی را به کف جامعه بسپارد؟!» (1837520) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۱ ۱۱:۳۲:۴۵
اخراجی ها از جدایی نادر از سیمین بدتر بود؟
تحلیل هارو هم نباید به کف جامعه سپرد (1837580) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۰۱:۵۹
اگه قرار باشه حساب بانکی افراد چک بشه در کمتر از 24 ساعت هزاران خاوری خواهیم داشت رئیس جمهور محترم نگران این مسئله هستند با خاوریها چه کنیم که در هر اداره و سازمانی وجود دارند (1832342) (alef-10)
 
مسعود
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۵۷:۰۰
آنقدر دولت نهم و دهم بي اعتمادي در غربي ها به وجود آورده است كه به اين راحتي ها حاضر نيستند به ما اعتماد كنند و تحريمها را كاهش دهند. اين از گناه دولتهاي نهم و دهم است دولت يازدهم چه گناهي كرده كه اومده خرابي ها و تباهي ها را جبران كنه و شبانه روزي تلاش مي كنه كه مردم اندكي نفس بكشند؟! منصف باشيم به خاطر منافع گروهي و جناحي و سياسي . منافع مردم و منافع ملي را از ياد نبريم. (1833162) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۱۶:۵۲
رییس جمور نگران این بودند که اگه حسابهای مردم چک بشه مردم با خارج کردن پولهاشون از بانکها سیستم بانکی رو نابود میکنند. (1832827) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۰۳:۰۸
جزاک الله خیرا (1832950) (alef-13)
 
حميد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۵۴:۵۷
دولتهاي نهم و دهم بهشت رانت خواران ايران بود. (1833153) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۸:۲۰:۵۴
انقدر دولت نهم و دهم ، هشتم هفتم نكنيد ، توي هر دولتي اين مسائل بوده و هست و خواهد بود . متاسفانه ! (1833958) (alef-10)
 
سرو
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۰۲:۰۴
به به . سركار خانم محسني.
هنوز مطلب مينويسيد...
فكر كردم با تيم قبلي تشريف برديد....
الف تو رو خدا چاپ كن تا ببينند ما يادمان هست نوشته هايشان را... (1832343) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۴۲:۳۱
بنده از مسائلی که روزنامه‌های زنجیره‌ای به صورت سازمان‌دهی شده به طور همزمان برجسته می‌کنند و با آب و تاب به آنها می‌پردازند متوجه می‌شوم که رضایت خداوند در آن نیست، برعکس کار آنان راضی‌کننده شیطان است. بنابراین از این جهت فکر می‌کنم این کار آنان مفید است چرا که بدین ترتیب کار تشخیص حق از باطل آسان‌تر می شود. (1832719) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۰:۱۵
اساسا هر كس مخالف نظر شما مطلب بنويسد هدفش راضي كردن شيطان است!!
عزيز من اين چه حرفي است؟ چرا تهمت ميزنيد؟ (1833077) (alef-13)
 
امير حسين سلطان/تهران
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۵۷:۵۴
اتفاقا هيچ هم اشكالي ندارد مطلب بنويسند اما با رويكردي همه جانبه نگر. سركار خانم نويسنده مطلب بايد توجه داشته باشند قرار نيست هر آنچه در غرب و مشخصا در آمريكا مورد اتكا و تاكيد و ملاك عملكرد دولتها قرار ميگيرد عينا در ايران هم پياده شود.ما بايد با فرهنگ بومي و ايراني و اسلامي خودمان بدنبال راهكارهاي كارآمد باشيم.اخذ ماليات از واجدين شرايط كار بسيار مهم و مفيدي است اما نه با توسل به هر دستاويزي ولو آنكه آن دستاويز و روش و شيوه ها در جهان غرب جواب داده باشد.رئيس جمهور ضمن اينكه رئيس دولت و قوه مجريه است مسئوليت اجراي قانون اساسي را هم عهده دار است و لذا ميبايست به پاسداشت اصول مصرح در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران متعهد و ملتزم و مجري باشد. حالا در غرب چگونه ماليات از مردم ميگيرند بخواهيم بدون در نظر گرفتن تمامي مسائل جانبي و پيراموني آن به آنان تاسي نماييم قبلا ضرورت دارد قانون اساسي كه ميثاق ملي است را براي هميشه كنار گذاشته و دربست به قوانين كشورهاي ديگر روي آوريم!!! اگر در كشورهايي هم پيشرفت هايي بوده است كه قطعا چنين است حاصل سالها و دهه ها و شايد قرنها تلاش و ممارست و تجربه و بها دادن به افكار و انديشه هاي خبرگان جوامع آنان است و لذا نميتوان به آنچه آنان بدانها دست يافته اند يك شبه دست يافت.بدون تمهيدات و ايجاد زيرساخت هاي لازم و جا افتادن فرهنگ مورد نياز مگر ميشود صرفا براي دلخوش نمودن بنده و شما يا ديگران دسترسي به حساب هاي خصوصي افراد حقيقي و حتي اشخاص حقوقي را براي دولت و يا دولتمردان تجويز نمود؟؟؟!!!بحث يارانه ها نيازمند مطالعات اساسي تر دارد و اعلام داوطلبانه افرادي كه واقعا ميتوانند از دريافت اين يارانه ها صرفنظر نمايند ميتواند تبليغ و حتي به صورت تكليف شرعي بر اي اين قبيل افراد مورد عمل و تكليف قرار بگيرد. والسلام. (1832762) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۳:۰۱:۴۴
نویسنده محترم و سایت الف حامی فرهنگ دولتی هستند نه دولت فرهنگی.

راه حل ارتفاء فرهنگ نظامی نیست. فرهنگی ست.

ارشاد بازور نتیجه اش همین می شود که ملاجظه می فرمایید. به باور و اقناع مردم اعتقادی دارید؟ (1833182) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۰۴:۵۴
بانی حکومت غربی با مبانی حکومت دینی بسیار متفاوت است و مقایسه این دو بدون تردید راه به ترکستان می باشد. حکومت دینی باید به مبانی مسجلی چون حریم خصوصی شهروندان، آزادی انتخاب سرنوشت اعم از شر و خیر و...پایبند باشد. (1832347) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۵۲:۵۲
دو كلمه هم از مادر عروس. ببينم جناب شما از كدوم دهكي كه ياد رعايت حريم خصوصي شهروندان در حكومت ديني افتادي؟ دهك دهم يا نهم؟ (1833514) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۸:۱۰:۳۷
حرف من اینه که فرض کنیم یارانه ثروت ها حذف بشه چطور شناسایی می شند مثلا میگند زمین داران بزرگ یارانه نگیرند خب سند که ندارید پس از شورا می خواهند که لیست بدهد به نظر شما اسم کی رو می دهند زمین دار نزدیک به خودشان یا بی زمین مخالف خودشان همین را بگیرید هر کسی در هر شغلی هست به اطرافش تعمییم بده این روش ها فقط سبب نارضایتی مردم میشه من قبلا در همین سایت در یاداشتی تحت عنوان چرا گروهی ثبات را در ایران را نمی خواهند به زوایای این اشتباه حذف یارانه برخی افراد اشاره کردم (1833931) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۶:۰۸:۳۲
مبانی حکومت دینی خیلی چیزهای دیگه مثل فرار نکردن از مالیات ، از زیر کار در نرفتن و ... هم داره. چرا فقط اون قسمتی که به نفع ماست رو می بینیم ؟ (1833709) (alef-13)
 
ابراهیم قنبری
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۰۵:۱۶
به نام خدا
تلاش دولت بر ارائه تصویر دولت فرهنگی است و نه فرهنگ دولتی (1832348) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۰۶:۲۳
اینکه چرا آقای روحانی گفته در زندگی مردم سرک نمی کشیم به این دلیل است که مردم ایران بیشتر احساسی عمل می کنند تا منطقی و عقلانی. در آمریکا قانون گرایی در بطن جامعه رسوخ کرده و سرک کشیدن دولت در دارایی مردم نیز امری قانونی و بدیهی است. اما مردم ما هنوز قانون را خوب درک نکرده اند. برای همین حرفهای احساسی را بیشتر از حرفهای منطقی و قانونی دوست دارند. (1832350) (alef-10)
 
مهدي-ل
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۵۴:۳۶
اصلا بحث احساس وعقل نيست عزيز من چطور براي ماليات گرفتن از كارمندان وكارگران جيك و پيك درامدشون روي يك برگه براي همه به نمايش در مياد چون راه فرار رو ميبندند تا هيچكس نتونه از پرداخت ماليات فرار كنه ول-----ي براي پولدارها وكارخانه دارها وغيره قانون مالياتي اصلا محلي از اعراب نداره وبراحتي ميتوانند با يك عريضه نويسي حتي مبلغ ماليات رو از نصف هم كمتر كنند . يعني مي نويسند كه اي بابا امسال درامد نبود وضرر كرديم وبا اسمون ريسمون بافتن يا از پرداخت معاف ويا به حد اقل ميرسانن .واين امتياز از كارمندان وكارگران گرفته شده .اصلا مگر ميشود در قانون يكي از درامدهاي دولت از محل اخذ ماليات باشد ولي دولت نتواند به درامدها دسترسي داشته باشد ؟؟؟؟؟خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل (1832750) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۳۸:۰۰
دقیقا. این طرح نباید تو زمان کوتاهی انجام بشه چون مردم راه فرار رو خوب یاد گرفتند مثل بیرون کشیدن پول از حسابهاشون ونگهداری پول به صورت نقد یا به راحتی می تونن داراییهاشون رو به اسم بستگان نزدیکشون بکنند (1832876) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۵۴:۵۰
من حرف شما رو نمي پذيرم عليرغم اينكه قبول دارم كه مردم ما بيشتر احساسي عمل مي كنند. مطمئن باشيد كه همين مردم احساسي با عمل به قانون و جاري شدن قانون در جامعه برخوردي خيلي درست و بجا از خود نشون مي دن. (1833522) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۰۷:۲۵
حالا یعنی چی؟ یعنی آمریکا الگو است؟ (1832352) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۰۸:۳۲
با اولین نظر آقای روحانی در باره واگذاری فرهنگ به مردم و نقش حداقلی دولت موافقم. همین تصدیگری دولت در فرهنگ است که مردم را به موجوداتی بی تفاوت تبدیل کرده که منتظر شنیدن دعوت حکومتی به این مراسم و آن راهپیمایی مینشینند و از خود دیگر کمتر ابتکار عمل دارند (عیر ار برخی مراسم مانند محرم) و این موضوع نقاق و دورویی را هم نهادینه کرده است.

اما با دومین نظر ایشان درباره نظارت مالی دولت مخالفم. دولت باید بداند دقیقا هر نفر چقدر پول و از کجا درمیآورد. به همین خاطر است که اینهمه فساد، معاملات صوری و بازار سیاه ... در کشر ما زیاد است. آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است. (1832355) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۱۱:۱۵
فکر کنید چه کسانی با نظر دوم موافقند؟ مسلما کسانی که نمی خواهند کسی بداند که چقدر ثروت و از چه راهی بدست آورده اند.
و اما مخالفین چه کسانی هستند؟ به احتمال زیاد قشر متوسط و فقیر جامعه که مصداق ضرب المثلی هستند که ذکر کردید.

سوال اینجاست که چرا رییس جمهور موضعی اتخاذ کرده که به مذاق گروه نخست خوش بیاید؟ (1832808) (alef-10)
 
یاشار
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۱:۳۱:۵۰
" دولت باید بداند که هر نفر چقدر پول در می آورد " همین کارها رو کردیم که تمام کارخانه دارها و سرمایه داران ، سرمایه هاشون رو در امارات و کشور های عربی سرمایه گذاری میکنند . کمی در مورد کفش میهن ، کفش بلا ، باتری پارس و نساجی مازندران ، محصولات خانگی ارج و... مطالعه کنید و ببینید چرا روسای تمام این کارخانجات از ایران رفتند . همین کارها را کردیم که برند ملی ما شده چیپس چی توز (1834334) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۱۱:۱۲
از نظر نویسنده فرهنگ را در خوراک تعریف کرده (1832359) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۱۲:۳۷
اگر دولت سر از ملک و دارایی مردم درآورد همینها که به او خرده می گیرند طوری با او برخورد می کنند که گویا تلفن مردم شنود شده است.به همین دلیل الآن وقت سر ازحساب کسی درآوردن نیست.با مطرح کردن این موضوع از سوی مخالفان اجازه سرک کشیدن از حسابهای مردم را مخالفان به او می دهند. (1832362) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۴۳:۴۸
بهتر است دولت به وضعیت حسابهای بعضی از بنیادها و آستان رضوی بپردازد. (1832568) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۴۵:۲۹
چگونه است که آقای روحانی رئیس‌جمهور محترم طی چند دقیقه مکالمه تلفنی با اوباما رئیس‌جمهور آمریکا پی به ادب و هوش ایشان می‌برد ولی از عملکرد چندین ساله وی به شخصیت واقعی ایشان پی نبرده است؟ (1832572) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۹:۲۰:۲۵
این الان دقیقاً به چی ربط داره که شما اینجا نوشتی دوست عزیز؟!!! (1834083) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۴۶:۳۱
اگر کسی بخواهد 10 تن برنج را از شمال وارد تهران کند دو هفته طول می‌کشد از دولت بپرسید چگونه طی صد روز هزاران تن کالای اساسی مورد نیاز کشور را از دیگر کشورها وارد و در تمام نقاط ایران توزیع و انبارها را پر کردند؟! بارگیری کالاهای خریداری شده و انتقال از مبدا و تخلیه و وارد کشور شدن حداقل 4 ماه طول می‌کشد البته بدون احتساب بستن قرارداد با طرف فروشنده و مشکلات اعتباری و... (1832575) (alef-4)
 
شهروند انقلابی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۰۷:۰۴
با سلام با ادعا خزانه خالی است وگندم نداریم دل دشمنان را شاد وتوی دل مردم را خالی کردند ودر اخر وزیر اقتصاد گفت خزانه خالی نیست (1832787) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۴۰:۴۱
توی دولت قبل بله طول می کشید نمونش تو دارو .. (1832881) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۶:۰۵:۱۹
وزیر سابق اقتصاد توضیح داد که پیش از این اقدام به واردات کرده اند (1833704) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۴۷:۴۷
در تاریخ مجالس جهان و ایران، استفاده از این ابزار برای تصویب قوانین خلاف، وادار کردن نمایندگان به سکوت، رأی اعتماد گرفتن برای وزرا و جلوگیری از تصمیمات خائنانه، امری سابقه‌دار است. چنین انحراف خطرناکی نباید در مجلس نظام جمهوری اسلامی وجود داشته باشد. به خاطر آنچه در سال‌های اخیر در مجالس هفتم تا نهم پیش آمده، علاوه بر آن دسته از نمایندگان که مرتکب خلاف شده‌اند، قطعاً رؤسای مجلس و اعضاء هیأت رئیسه نیز باید پاسخگو باشند. آنها یا از این انحراف مطلع بودند یا نبودند. درصورت اول سؤال اینست که چرا مانع نشدند؟ و در صورت دوم سؤال اینست که پس چرا بر صندلی‌های ریاست و هیأت رئیسه تکیه زده‌اند؟ (1832578) (alef-4)
 
علی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۱۴:۵۵
مقاله خانم لیلی محسنی مصداق کامل نعل وارونه هست.
در تمام سالهای بعد از انقلاب دولت دخالت کامل در فرهنگ داشته ودر زمان آقای روحانی هم این ادامه داشته و فقط آقای روحانی به آن انتقاد میکنند.بیشتر بد اخلاقی کف جامعه از سیاستهای دولتی هست مثل وقتی کارمند جزء اختلاسهای کلان مدیران ارشد را میبیند به خودش حق میدهد که از قافله عقب نماند، تبلیغ چیپس و پفک در رسانه رسمی و دولتی ما انجام می شود و در خصوص تجسس در زندگی خصوصی مردم و شنود اطلاعاتی این از موارد خلاف دولت آمریکا هست که در تمام دنیا موجب سرافکندگی دولت آمریکا شده حال چه شده که خانم محسنی به این کار خلاف آمریکا استناد میکنند؟ (1832630) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۱۳:۳۹
کاملا درست بود.خصوصا در رابطه با اطلاع از درآمدهای اشخاص در کشورهای غربی (1832363) (alef-10)
 
صادق
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۱۰:۴۶
ظاهرا به ضررتان تمام میشه (1832985) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۱۳:۳۹
خانم محسنی دقت بفرمایید که تا به حال همه کارهای فرهنگی به دست دولت بوده است و نتیجه همان است که شما در مقاله خود ذکر کرده اید. مثل صفحه فیس بوک مسی و اخراجی ها و قلیان و ... کار فرهنگی در ایران فقط در انحصار دولت بوده و نتیجه همین که می بینید. (1832364) (alef-10)
 
slm
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۰۰:۲۹
در مورد مسله اول نویسنده منظور رییس جمهور را متوجه نشد . ولی درمورد مسله دوم با ایشان موافقم (1832769) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۵:۵۹
اتفاقا ظاهر قضیه دست دولت بوده و الا عمده فعالیت فرهنگی دیت یک سری غرب زده مثلا روشنفکر بوده است که نتیجه آن را هم میبینیم !!!! (1833100) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۱۵:۲۴
سلام
در آمریکا همه چیز شفاف هست. نه فقط بحث مالیات. شفافیت در سرمایه گذاری، شفافیت در ساختارهای اداری، شفافیت در انتخابات، شفافیت در عملکرد کلی بخشهای مختلف. قصد رییس جمهور در عدم جاسوسی از مردم و کنکاش در زندگی خصوصی مردم اشاره به این واقعیت دارد که متاسفانه به دلیل سالم و درست نبودن ساختارها و ضوابط جاری راهی جز سرک کشیدن فرد به فرد در زندگی مردم به گونه اطلاعاتی نیست و در شرایط کنونی راهی هم جز این نیست. ماموران مالیاتی خآمریکا در حریم خصوصی مردم ورود نمی کنند. بلکه هویت داشتن همه و داد و ستد و خرید با پایه آن هویت است که امکان ردیابی عملکرد افراد را فراهم می آورد... (1832369) (alef-10)
 
مليحه
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۱۹:۳۲
قابل تامل است! (1832377) (alef-10)
 
محمد ايراني
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۲۰:۳۹
يه ايراد بايد از شما آقاي نويسنده گرفت ،يه جا ميگين امريكا بد يه جا ميگين امريكا خوب ،تكليف روشن كنيد،بده يا خوبه؟ (1832380) (alef-10)
 
محغ
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۴۲:۲۱
از هر کسی می شود چیز یاد گرفت. فقط چشمان باز و تعقل لازم است. (1833480) (alef-13)
 
جهان
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۲۲:۱۵
سرکار خانم محسنی
سلام علیکم
نکته اول
منظور رئیس جمهور از سپردن فرهنگ به کف جامعه این است که تشکلهای مردمی غیر دولتی باید متولی امر فرهنگ باشند؛ که سرکارتان از تمام زوایای آن در غرب آگاه هستید.
نکته دوم
اطلاع از اطلاعات خصوصی و بویژه اقتصادی مردم در زمان تحصیل آن باید توسط دولت کسب گردد نه پس از آن که سرکارتان از تمام زوایای آن در غرب آگاه هستید. (1832384) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۳:۳۴:۰۱
ممنون كاملا بجا بود.
بايد اضافه كنم كه ايشان چنان فاحش فاحش ميكنند هر كي ندونه فكر ميكنه رئيس جمهور ٢ كلاسم سواد نداره! (1833282) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۲۳:۴۰
ایشون تقصیری نداره
اگه بررسی بشه کیا پولدار شدن تو این سالها نه تو مانی و نه اون!!!
آره استاد
پشت پرده خیلی سنگین تر از این حرفاست (1832387) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۲۷:۲۲
گاه می اندیشم چرا تا وقتی دولت آقای احمدی نژاد بر سر کار بود، (ر. م) و و (م . ر ) را انتقاد برنمی تافت؟
آیا جز این بود که حد اعتماد رئیس دولت به داخل پرانتزی ها، باعث شائبه شده بود که مشاوران و وزرای یک دولت، به مثابه فرشتگان آری از خطا هستند؟
روحانی عزیز دوستت داریم، اما مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید هم میترسد!

وگرنه Money Laundering یا پولشویی از طریق اخفا اطلاعات مالی از جرم های بزرگ اقتصادی است که سال 88 در مجلس محترم هم قانون مبارزه با آن به تصویب رسیده است. حال که وزیر اقتصاد در مقابل کارت زرد مجلس تهدید به استعفا می کنند یعنی نباید این قوانین مصوب را بدانند؟ (1832391) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۲۸:۰۱
اولاً ایشان نفرمودن فرهنگ را به کف جامعه بسپاریم بلکه گفتند به اهل آن. شما نگران مذهب باشید که به کف جامعه چسپیده است.

در مورد عدم حذف یارانه هم از ناچاری بود جواب افراد کف جامعه را چگونه می دادید (1832392) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۲۸:۳۹
تساهل در امور فرهنگی ایران را مثل اندلس در فرهنگ غرق خواهد کرد نفس اماره به سو که دست از سر دینداران هم بر نمی دارد حالا اگر جوان باشد این نفس کلا زندگی اش را متلاشی خواهد کرد جوان خیر و شر خودش را نمی داند به کف زدن دانشجویان غره نشوید که اقتضائ سن نوجوانی و اوان جوانی شور و شوق غیر متعارف است که اگر هدایت نشود مخرب خواهد بود برای همین همه دگر اندیشان جوانان را هدف قراردادند متینگ های انتخاباتی مختلط چیزی است که سیاسان برای کسب رای سوئ استفاده می کنند مجلس اگر اکثریت ان از خانواده شهدا و ایثارگران هستند باید دغدغه بیشتری برای حفظ نظام داشته باشند این راه وزارت علوم راه اشتباهی است که اثرش را در انتخابات بعدی نشان خواهد حتی اگر شورای نگهبان مواظبت کند که کشور دست نا اهلان نیفتد ولی باز هم مجلس اسلامی باید مراقب باشد (1832394) (alef-4)
 
بیژن
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۲۸:۴۰
حرف حساب نداره جواب.
ولی من فکر می کنم غرض آقای روحانی از اینکه فرمودند ما نمی خواهیم توی حساب مردم سرک بکشیم این بود که مبادا موجب نگرانی مردم بشن و مردم حسابهای بانکی خودشون را خالی کنند و نظام بانکی که همش با پول مردم داره درآمد کسب میکنه را دچار مشکل کنند.
نویسنده عزیز باید در نظر داشت که نمیشه نظام اقتصادی ایران و آمریکا را با هم مقایسه کرد. نظام اقتصادی آمریکا بسیار گسترده، قوی و دارای حجم بالایی از پوله همینطور بحث پرداخت مالیاتی در اون کشور هم با کشور ما غیر قابل مقایسه است. اغلب مالیات دهندگان آمریکا پولدارها هستند در حالی که در ایران کارمندان و کسبه خرد. در آمریکا مالیات دهی فرهنگ عمومیه و تک و توک فرار مالیاتی دارند ولی در ایران چی بگم.
اما در خصوص فرهنگ فرموده شما تا حدود زیادی درسته اما شما در نظر داشته باشید که حوزه فرهنگ در ایران تا کجا دولتیه و آیا باید در اون تجدید نظر بشه یا نه؟ (1832395) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۵۵:۱۳
بحث اینه که نباید آدمهایی که هزینه خرید آرای کاندیداهای ریاست جمهوری را تامین میکنند در این دوره احساس نا امنی کنند . چون دم انتخابات میروند و بر روی شخص دیگر سرمایه گذلری می کنند و طی دوره هم نفعی از پولشان به دولت نخواهد رسید . (1832592) (alef-13)
 
مریم
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۱۸:۳۰
یعنی منظورت این است که این افراد که تو می گی به پول یارانه احتیاج دارند (1832833) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۵۵:۵۱
بحث اینه که نباید آدمهایی که هزینه خرید آرای کاندیداهای ریاست جمهوری را تامین میکنند در این دوره احساس نا امنی کنند . چون دم انتخابات میروند و بر روی شخص دیگر سرمایه گذلری می کنند و طی دوره هم نفعی از پولشان به دولت نخواهد رسید . (1832596) (alef-13)
 
بارانی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۲۸:۵۹
شاید منظور رئیس جمهور از کف جامعه رها کردن مسائل فرهنگی نباشد و گرنه وزارت خانه فرهنگ برای چیست. اما در مورد حسابهای بانکی نظر رئیس جمهور صحیح نیست. گزارشی از تلویزیون ایران پخش شد که نشان میداد در فرانسه بر اساس گردش حسابهای بانکی مالیات را تعیین می کنند. (1832396) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۳۲:۰۹
نکته‌ای که به عمد یا اشتباه مطرح کردید و اشتباه بود اینکه کف جامعه‌ای که اخراجیها را بیشتر از جدایی... میپسندد با کف جامعه‌ای که به مسی توهین کردند و همان طرفداران جدایی نادر... بودند خیلی متفاوت است.
اما در مجموع تذکر لازم بود. (1832403) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۳۳:۱۲
...نکند دوست دارید به دوران طلایی (بخوانید قهوه ای) احمدی نژاد برگردید؟ (1832405) (alef-4)
 
محمد رضا
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۳۷:۴۲
نویسنده محترم برخی مطالب فوق قیاس مع الفارق است مانند مقایسه اخراجی ها با جدایی ..... آنهاییکه اخراجی ها را می پسندند کف جامعه نیستند بلکه بطن جامعه هستند چون تلاش دارد تزویر درجامعه اسلامی را فاش کند البته با بقیه مطالبت موافقم (1832417) (alef-5)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۳۰:۰۰
نمیدونم چرا یک عده انقدر نسبت به افشای حسابهای بانکی خود حساس هستند مگر مشکلی دارند. آنکه حسابش پاک است از محاکمه چه باک است. خوب کاملا مشخصه که به دلیل وجود پولهای کثیف و ثروت نامشروع یک عده تمایل ندارند که حسابهای بانکی آنها چک شود چون ایجاد بحران میکند. در مورد فرهنگ هم باید گفت که اگر دولت خود را به طور کامل از فرهنگ به کنار بکشد اوضاع از چیزی که هست بسیار وخیم تر میشود. نمونه اش هم زمان پهلوی و سینمای معروف به فیلمفارسی که کف جامعه انرا ترجیح میداد و دولت آنزمان هم که کاملا از دخالت در اینگونه فیلمها خودداری میکرد و دیدیم که چه فیلمهای مبتذلی ساخته میشد که روی سینمای هالیوود و بالیوود را سفید کرده بود که یکی از دلایل انقلاب هم همین فساد افسار گسیخته اخلاقی در اواخر حکومت پهلوی بود. (1832538) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۴۱:۴۱
اتفاقا در زمان شاه فرهنگ دولتی ایجاب میکرد که تولید فیلم فارسی به شرحی که فرموده اید ترویج گردد. (1832713) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۱۰:۰۲
متاسفم از دیدگاه نویسنده محترم خصوصا این جملات:

«لازم است مشاوران اقتصادی آقای روحانی که اغلب تحصیل کرده غرب هستند به ایشان توضیح دهندکه اطلاع کامل دولت از جزئیات همه دارایی ها و حساب های بانکی و ریز تغییرات آنها، از بدیهات سیاستگذاری اقتصادی درغرب است و در آمریکا، کسی جرات ندارد درآمد یا دارایی ای را از چشم دولت پنهان کند. سیستم مالیاتی با شهروندی که دارایی یا درآمدی را از چشم ماموران مالیاتی مخفی کند، مثل جنایتکارها رفتار می کند.»

این جمله ها را ایشان با چه اطلاعاتی بیان نموده اند؟
جهت استحضار شما در بانکهای غربی دولت که هیچ حتی کارمند بانک هم از موجودی حساب اطلاعی ندارد و نمی تواند داشته باشد. یعنی شما اگر به بانک
مراجعه کنید حتی پرینت حساب شما را هم به شما نمی دهند. باید خودتان با
کامپیوتر بانک و شخصا اقدام کنید. حال مقایسه کنید با وضعیت حریم اشخاص که شما حتی از مونیتور بعضی از بانکهل حساب بقیه را نیز می توانید ببینید.
دسترسی به حساب در بانکهای غربی کاملا خصوصی است.
موارد تخلف مالیاتی هم فقط و فقط با دستورات بسیار خاص دادگاه آنهم با طی مراحل بسیار پیچیده امکان دارد. بله باکسی تعارف ندارند ولی وقتی که اثبات شود ایشان فرار مالیاتی داشته است.
در اینجا (غرب) همه چیز شفاف است هر کسی قرار است در جایی استخدام شود اگهی استخدامش تمام شرایط حقوق و .. . درج شده. امکان عدم شفافیت را سلب کرده اند نه که بروند به زندگی مردم سر بزنند که تو چه درآمدی داشته ای.
اتفاقا سرمایه دارد را تشویق میکنند چون میدانند مفید است.

متاسفیم که این دیدگاه بسیار مترقی رییس جمهور به عنوان عدم اطلاع ذکر شده.
به نظرم سایت الف و آقای توکلی که علی الظاهر در غرب تحصیل کرده اند باید بیشتر دقت کنند. (1832801) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۳۰:۴۵
تا آنجا که من از مشی دولت متوجه شده ام آقای روحانی می خواهند فرهنگ را به دست اهل فرهنگ بسپارند و این خیلی فرق دارد با کف جامعه. اهل فرهنگ هم یعنی : هنرمندان ، نویسندگان ، سینماگران ، ناشران...
آیا واقعا کارمندان اداره ارشاد خیلی بیشتر از این اصحاب فرهنگ می فهمند که می شود به آنها اعتماد کرد اما نمی شود به هنرمندان و نویسندگان و... اعتماد کرد.
بالاخره باید در این مملکت یک روز بپذیریم که نمی شود فرهنگ را با حصار دولتی کرد. (1832540) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۴۲:۲۴
ببخشبد بطن با کف چه فرقی دارد؟
خود روحانی اتفاقا در بیان این حرف اشتباهش گفت(نقل به مضمون) هر فیلمی که مردم پسندیدند بماند.
حالا این کف باشه یا بطن! فرقی نداره... اشتباهه (1832564) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۴۳:۳۰
آمریکا با آن رئیس جمهور مودبش الگوی ما نیست الگوی بعضی هاست! (1832567) (alef-4)
 
حيدري
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۳۸:۵۷
خداروشكر بالاخره يه نفر پيدا شد تعارفات معمول و ملزوم رو كنار بگذاره و به واقعيت فرهنگي كف جامعه متمدن 7000 ساله ( و به روايتي 1400 ساله ي) ما اشاره اي هرچند بسيار بسيار كوتاه و گذرا داشته باشد. (1832421) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۴۰:۲۴
در این یادداشت دو نکته فرض شده اند که با بیان آقای روحانی متفاوت هستند در نتیجه جمع بندی نگارنده یادداشت با واقعیت فاصله فاحشی دارد نخست اینکه ارجاع امور فرهنگی به اهل آن که منظور تشکلهای صنفی که صد البته تخصصی نیز می باشند با سپردن امور به کف جامعه متفاوت است هرچند تعریف کف و احتمالا" خواص که عبارت مقابل آن خواهد بود دارای ابهامات فراوانی است که برای دهه ها از آن متنعم بوده ایم اینکه کارمندی جوان در فلان اداره که بواسطه نسبت فامیلی با ریاست محترم مشغول به خدمت هستند چگونه از صلاحیت اظهار نظر در مورد اموری برخورداراست که پدیدآورندگانش به اندازه سن وی از تجربه برخوردارهستند حالا تحصیلات پیشکش ، مقال دیگری را برای بحث می طلبد . نکته دوم اینکه ایجاد اطمینان در مردم برای عدم مراجعه به سوابق مالی تازمانی که راه کار قانونی و رسمی مانند کشورهائی که مثال زده شد برای ایجاد آرامش در بازار می باشد بدیهی است در صورت تصویب قوانین شفاف توسط مجلس محترم برای ارجاع به اسنادی از این قبیل دولت موظف به استناد به اینگونه سوابق خواهد بود (1832425) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۴۱:۵۳
خانم محسنی به نظر میرسد شما وضعیت تحلیلی خوبی ندارید و نوشته تان شبیه فحشهای زیرلب بی دلیل یک فرد عصبانی است . از اینکه رسانه الف بصورت مکرر به نوشته های شما پوشش میدهد که به نظر میرسد از فرهنگ تا اقتصاد صاحب نظر هستید متعجب هستم . مگر آقای روحانی و مشاورین ایشان دلقکهای سیاستها و قوانین امریکا هستند که شما با این لحن نازل و متلک گویی چون مبنای دولت سرک کشیدن به حریم اقتصادی خصوصی نیست و چون شما خیال میکنید در امریکا این اتفاق می افتد نتیجه گرفته اید اطرافیان روحانی چاپلوس هستند و مثلا تلاش کرده اید در نوعی مخفی گویی آن را بیان کنید که توان همین را نیز ندارید ؟ در هشت سال گذشته که نوشته های متعددی از جنابعالی در رسانه الف منتشر شده اعم از تحلیل سینما و کارتون تا امور سیاسی کلان من بخاطر ندارم در مورد چاپلوسی اطرافیان احمدی نژاد چیزی نوشته باشید آیا اکنون این مطلب بیاد شما افتاده یا حالا که معجزه هزاره سوم از سکه افتاد فقط اهرمی ساده و ارزان برای زدن روحانی کشف کرده اید ؟ به نظر میرسد در پس این نوشته فقط نوعی لج در مورد امریکا دیده بودن و اهل مسافرت و تحصیل خارجی بودن برخی مشاوران روحانی مطرح شده که در این زمینه میتوانید از آقای بذرپاش از تحصیلکرده های بومی هم طیف خودتان و نظراتشان در مورد خزانه خالی که اخیرا تکرار میشود کمی بهره برداری و کسب عبرت کنید . « و ما اکثر العبر و اقل الاعتبار » (1832430) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۷:۳۲:۱۴
این خانم کلا برای کار برای برادر حسین بیشتر مناسب هستند تا سایت وزینی مثل الف. (1833849) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۴۳:۵۲
نویسنده محترم شما نگران ایشان نباش بهتر از شما می دانند. (1832432) (alef-10)
 
مهندس ادبیات!
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۴۶:۳۴
واقعا چرا عاقل کند کاری!!!!

معنی عاقل در فرهنگ لغت بنده حقیر به آنکس میگویند که شخص کاری انجام نمیدهد که ریشش و پایش و غیرو .... گیر باشد.. تبصره: البته آن ریش و پا میتواند از آن دوستان یا خانواده ایشان باشد
خواه قبل از تصویب قانون باشد خواه بعد از آن....

بله دیگه...... (1832439) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۴۷:۱۳
در مورد ایراد فرهنگی کاملا نظرتون درسته و انتقاد سازنده یعنی همین...ولی در مورد نظر دوم اتفاقا به طرز عجیبی دارید از ایراد فرهنگی که گرفتید چشم پوشی میکنید...با این فرهنگی که الان مردم ما دارند فکر میکنی اگر کسی سرش رو توی مسائل اقتصادیش بکنه مردم براش کف میزنن؟ نه عزیزم مردم ما اگه بفهمن در مورد دارایی هاشون جستجو شده باز میشن دلال سکه و دلار...نویسنده محترم از روی کینه نقد نکن چرا که نقد اول و دوم زمین تا آسمون خاستگاه متفاوتی دارن... (1832441) (alef-4)
 
علی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۴۸:۱۴
ظاهرا توهم غرب در این مورد خاص به شما هم سرایت کرده بجای الگو گیری همه جانبه ازغرب نگاهی هم به الگوهای اسلامی می تواند کمک حال ما باشد . منظور آقای ریس جمهور اینست که موی دماغ مردم نباشیم اسلام دین حیات بخش است الگوی ما لیبراسیم غربی نیست تفکر بزرگانی چون پیامبر (ص) وحضرت علی (ع) است در جاهایی هم که غربی ها به آرامش رسیدن از تفکر ناب اسلامی بهره برده اند اما با استفاده ابزاری که از دین و تفکر دینی در کشور ما رایج است همه چشم امید به غرب بسته اند ما اول باید خود را پالایش کنیم (1832443) (alef-4)
 
شهروند
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۵۱:۱۲
مشاوران و خود آقاي روحاني بهتر اشما وهر كس ديگري ميداند كه مردم را نبايد فقط به خاطر حضور در پاي صندوق راي به صحنه كشاند و تنها از انها بعنوان ابزار براي حكومت مردم سالاري استفاده كرد درمورد اطلاعات شخصي نيز دينو فرهنگ ما چنين اجازه را به كسي نداده است روشن شد ؟ (1832451) (alef-4)
 
شهروند ایرانی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۵۲:۲۷
جناب نویسنده موضوع را درست متوجه نشده است. 1- فرهنگ را بدهیم دست مراکز فرهنگ نهاد. 2- سردرآوردن از امول مردم برای امور یارانه ای کار درستی نیست و سبب بی اعتمادی مردم به دولت می شود.و در ارتباط با داراییهای مردم، مراکز قانونی کار خودشان را انجام می دهند. (1832456) (alef-13)
 
mah pari
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۵۲:۵۸
نویسنده عزیز در متن اول به مقابله با غرب پرداخته و ان را ازبنیان خراب میداند.اما در متن دوم کاملا از اقدامات دولت غرب حمایت میکند.اگر الگو برداری اقتصادی موردی ندارد میتوان الگو برداری مفید فرهنگی هم کرد.در ضمن گرایش به مواد مخدر یا تنقلات در همه جوامع وجود دارد ولی نمیتوان ان را کف فرهنگی یک جامعه دانست.اگر مثلا ماری جوانا در هلند ازاد است نمیتوان گفت پس همه معتادند کما اینکه نیستند یا اگر مثلا 30 درصد جوانان ایران معتادند 70درصد معتاد نیستند پس نمیتوان کف جامعه را معتاد فرض کرد (1832458) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۵۵:۰۰
تا حالا كه در اين موضوعات فرهنگي دخالت كرده ايد چه اصلاحي توانسته ايد انجام بدهيد كه هنوز هم بخواهيد در همين مسير حركت كنيد؟ جز اينكه همه ويژگي هايي كه به عنوان كف فرهنگ جامعه برشمرده ايد 30 تا 35 سال پيش نادر بود و در اثر قيموميت حكومت بر جنبه هاي شخصي زندگي مردم الان به عرف رايج تبديل شده است؟ خودتان را به خواب زده ايد يا واقعا خواب هستيد؟ دولت بايد كارهاي اصلي اش را خوب انجام دهد نه اينكه همه كار مملكت به دولت وصل شود! (1832462) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۵۵:۱۶
هر روز که می گذرد مطمءن تر می شوم که کشور ما قحط الرجال است. (1832464) (alef-13)
 
یک بانکدار
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۵۶:۵۵
نویسنده محترم اقای روحانی در خصوص حسابهای بانکی به درستی مطلب را بیان کردند .شما در بالا مطالب قشنگی در خصوص فرهنگ بیان کردید در کشورهای دیگر مردم از دو چیز نمی توانند فرار کنند یکی مالیات ودیگری مرگ ایا در ایران نمی بینی فرهنگ پرداخت مالیات همانند گرفتن باج می باشد اگر در حسابهای بانکی مردم تجسس شود مطمن باشید تمام پول بانکها به موسسات وصندوق های منتقل می گردد که قابل پیگری نیست و یا پول در بازار تزریق وبه کار دلالی وواسطه گری پرداخته می شود .وباز کشور دچار تورم و کلیه بانک های ورشکسته ایران ورشکسته تر می شود از سایت الف تقاضا داریم تحلیل های منطقی را انتشاردهد (1832468) (alef-13)
 
امير110
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۵۹:۱۳
خانم باسواد : قانون مي گويد دسترسي به حساب اشخاص تنها با حكم دادگاه ميسر است و بس. يعني اينكه بايد قوه قضائيه براي 75 ميليون ايراني حكم تكي صادر كند تا بتوانند به اطلاعات حساب اشخاص دسترسي يابند. پس يك كار مي ماند كه يا بايد قانون نوشت و يا بيخيال شد. برو يكم بخون. (1832472) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۰۱:۱۹
اینجا ایران است و نه غرب و صحبت دکتر روحانی نیز متناسب با وضعیت فعلی ایران بود. دولتی کردن فرهنگ درکنار حضور مداوم گروههای فشار وبی عرضگی و ترسو بودن همه ی کسانی که مدیرند و میزی میگیرند ناچار دولت را مجبور می کند تا از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کند ، بایک تیر دو نشان، به گروههای فشار می گوید: 1-بسم الله خود شما اگر عرضه دارید شروع کنید 2- .....(خود شما حدس بزنید) (1832477) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۰۱:۲۵
باز ذره بين برداشتين؟
از كاه كوه ساختيد؟ (1832478) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۰۱:۴۷
خب اين كه كاملا مشخصه چون ايشون نمي خواهد ايران رو مثل يه كشور ليبرال اداره كند اين مسئله كاملا روشنه كه اداره يك كشور نياز به يه مدل يكدست داره و ما در ايران توافق داريم كه اين مدل ليبرالي نيست هرچند ممكنه از اون الگوبرداري كرده باشه اما شما نمي توانيد يك مورد خاص را در نظر بگيريد و بگوييد چرا اونجا هست و اينجا نيست توجه داشته باشيد بسياري موارد ديگر هم در اونجا هست كه من اگر از اونها نام ببرم شما حتي كامنت من را هم منتشر نمي كنيد (1832479) (alef-4)
 
بی نظر
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۰۲:۵۶
چرا سفسطه می کنید و دروغ می گوید؟؟
1- آقای روحانی گفتند فرهنگ را به اصحاب فرهنگ بسپارید نه کف جامعه
2- اگر این نقل قول ساختگی " کف جامعه" را هم بپذیرم آنوقت این سوال مطرح می شود که آیا این کف جامعه همون کسانی نیستید که شما در راهپیمایی ها و انتخابات و برنامه های دیگه به عنوان مردم با بصیرت و نجیب و .... یاد می کنید؟ یا شاید هر جا به نفع شما باشه آحاد ملت خوب هستند و هر جا به نفع شما نباشه کف جامعه اراذل و اوباش هستند؟؟؟

هر انسان عاقلی این رفتار کاربران با مسی را تقبیح می کند ولی علت اصلی این رفتار را باید در محدودیت های ناشی از عدم وجود آزادی بیان در گذشته می دانم. (1832481) (alef-4)
 
صابر
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۰۴:۰۳
فرهنگ سازی بهتر از تحمیل فرهنگ است اما واگذاری فرهنگ به کف جامعه غلط است....پس نه باید فرهنگی تحمیل شود و نه فرهنگ را باید رها کرد....اعتدال یعنی همین (1832484) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۰۴:۰۴
شما از یکطرف از تهاجم فرهنگی غرب و مصرف چیپس و پفک و چاقی مینالی از طرف دیگه ، سرک کشیدن و اطلاع کامل دولتهای غربی در زندگی و اموال مردمشان را حسن میدانی.. اول تکلیف خود را روشن کن که با غرب موافقی یانه ؟ !آیا دولت بر اموال و داراییهای ملت نظارت کند خوب است یا نه؟ (1832485) (alef-10)
 
صالح
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۰۴:۱۳
نويسنده محترم ،بالاخره از مطالب مقاله شما بنده كه نفهميدم شما دولت را به پيروي از سياست و برنامه هاي آمريكا ميكنيد يا نه چون كه در يك قسمت از مطالب دولت را از بابت سپردن فرهنگ به كف جامعه به دليل پيروي از سياست هاي غرب و شرق و عربي به باد انتقاد ميگيريد و در آن به توهين هاي فيس بوكي مسي اشاره مي كنيد كه برخلاف برداشت شما ريشه غربي و شرقي وعربي ندارد و آنرا بايد در ريشه هاي فرهنگي كشور جستجو كرد و از طرفي دولت را تشويق به استفاده از اطلاعات حساب بانكي افراد به مثابه دولت هاي غربي و با تاكيد به آمريكا مي كنيد .
توجه به اين نقطه نداريد كه الگو برداري فرهنگي و اقتصادي براي هيچ كشوري نتيجه مطلوب ندارد وتصميم سازان بايد كليه تصميمات خود را بر اساس واقعيات آنچه كه در جامعه جاري و ساري است اتخاذ نمايند. (1832487) (alef-10)
 
میلاد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۰۴:۳۵
نکته اول اینکه مشکل دولت قبل نه مشاوران رییس دولت ، بلکه خود رییس دولت محل ایجاد مشکل بودند، دوم هم اینکه لزومی ندارد اگر در غرب تحصیل کرده ایم حتما تمامی مبانی آنان را در موارد مختلف به کار ببریم، بلکه مطابق با فرهنگ جامعه خود در حد معقول از آن بهره ببریم، مقاله فوق بیشتر بوی سیاست زدگی و تقابل های حزبی می دهد و اشکالات بی اساسی به رییس جمهور کنونی گرفته است، الف لطفا چاپ کن (1832489) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۰۷:۴۹
هم روحانی و هم مشاورین اش اینو میدونن... اما وقتی رئیس جمهور با عموم مردم صحبت می کنه، قاعدتا نمی تونه بگه ما حسابای بانکی شما رو چک می کنیم یا یهتون فرهنگ رو دیکته می کنیم. توی آمریکا هم هیچ وقت اینقدر صریح "گفته نمی شه". اما در عمل و پشت درهای بسته انجام میشه. اینجوری در نهایت مردم بشتر حس میکنن که دولت همه چی رو میدونه و فرارهای مالیاتی خود به خود کمتر میشه. دقیقا عین آمریکا. (1832498) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۰۹:۵۴
خوب بخواهند حساب بانکی را چک کنند انوقت ببین تو مدیران کلی و روسا و... چه فضاحتی ببار میاد (1832501) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۰:۴۷
البته نویسنده محترم حرف درستی را در کل مطلب نوشته اند اما شاید دلیل پسندیدن اخراجی ها بر جدایی نادر از سیمین چیزی غیر از آن چه نویستده گفته باشد علاوه بر این در مورد اتفاقی که در صفحه فیس بوک آقای مسی افتاد را هم به نظر من نمی توان به کل جامعه نسبت داد و دلیل ایراد این نظر این است که برای بیان یک نظر خوب استفاده از مثال های نادرست مطلب را بی اعتبار می کند.
اما برای بیان رواج فرهنگ نادرست می توان به نحوه رانندگی شهروندان و همان مثال حفظ محیط زیست که نویسنده هم به آن اشاره کرده توجه نمود. (1832502) (alef-5)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۱:۴۸
خوب حالا شما هم تو شیر برنج دنبال گوشت میگردید؟!! (1832507) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۲:۰۵
بالای جامعه کجاست؟ همان صاحبان قدرت و مدیران و مسئولان و که 3000میلیاردی میدزدن و میرن؟ من هم کف جامعه ام. دوستان و آشنایان من هم کف جامعه اند. خودم و هرکه دیدم از فحاشی به مسی شوکه شد و ابراز انزجار کرد. کف هر جامعه ای آدم خوب دارد بد هم دارد. این قائله مسی ظاهرا از این به بعد دستاویز همه چیز خواهد شد! (1832508) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۲:۱۰
نویسنده محترم که نوشتی:
میل عموم به مصرف چیپس و پفک و فست فود گرایش دارد و درآینده، با نسلی چاق و دچار بیماریهای قلبی عروقی مواجه خواهیم بود. باید به آقای رئیس جمهور یادآوری کرد که کف جامعه ما «اخراجی ها» راخیلی خیلی بیشتر از«جدایی نادر از سیمین»می پسندد. کف جامعه میل ....
توی آمریکا به واسطه "نگاه مادی گرایانه" ، جامعه در حال از هم پاشی است!!! و هر جور فساد و فحشا به راحتی صورت میگیره!!! مگه فرهنگ با همین کف مردم کنترل نمیشه که :
میل عموم به مصرف چیپس و پفک و فست فود گرایش "ندارد" و درآینده، با نسلی چاق و دچار بیماریهای قلبی عروقی مواجه" نخواهد بود".....
مشکل ما کف جامعه نیست، مشکل ما کفی است که شما و امثال شما برای خودش ساخته و برای ما تصمیم میگیره!! (1832509) (alef-4)
 
reza
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۲:۵۰
جناب نگارنده
مگر قرار است آمریکا الگوی ما باشد که شما تماما با آمریکا مقایسه می کنید؟ اگر قرار به تقلید و دنباله روی از آمریکا بود که این همه دعوا با هم نداشتیم. (1832511) (alef-5)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۴۷:۴۸
رضای عزیز شاید مقصود نگارنده این باشد که یرای گرفتن مالیات میتوان حسابهای ثروتمندان را را از حساب فقرا تشخیص داد و سپس به فقرا یارانه داد (1832579) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۳:۰۷:۳۹
نه منظوری نداشتن کلا بعضیا فقط می‌خوان ایراد بگیرند (1833213) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۳:۰۰
1- کف جامعه به قلیان و ... گرایش ندارد بلکه اقلیتی اندک آن هم برای تفریح به این موارد گرایش دارند که اگر محدود شوند نتیجه عکس حاصل میشود . لذا برخورد مستقیم مناسب نیست بلکه میبایست دولت از طریق مبادی فرهنگی ذیربط و با افزایش سطح آگاهی جامعه و با ایجاد امکان تفریحات سالم جایگزین به صورت ریشه ای با این پدیده مبارزه نماید. در مورد چیس و پفک و ... هم که عمدتا مورد مصرف کودکان و نوجوانان است بهتر است اول صدا و سیمای ملی را توجیه کنیم مصرف کنندگان را تحریک نکند و دوم آگاه سازی خانواده ها به صورت ریشه ای و اصولی که آن هم بهترین ابزار صدا و سیما و سایر رسانه ها در دستور کار باشد. اما از لحاظ قانون و عملا دولت نمیتواند مصرف و تولید آن را ممنوع کند .
2- گردش مالی و تعاملات اقتصادی اشخاص حقیقی ( و حتی اشخاص حقوقی ) در ایران شفاف نیست . به عنوان مثال آیا تعاملات مالی نمایندگان مجلس و بسیاری از دولت مردان یا مدیران و متمولین خصوصی و سایر اشخاص حقیقی تماما به نام خود آنها صورت میگیرد ؟ آیا گردش بالای حساب بانکی یک نفر بیانگر تمکن مالی اوست؟ آیا شفافیت اقتصادی در ایران همچون کشورهای آمریکا و .... است ؟ آیا امنیت اقتصادی در ایران همانند کشورهای آمریکا و غرب است تا افراد بدون نگرانی به صورت شفاف عملیات اقتصادی خود را انجام دهند؟آیا فرهنگ اخذ و پرداخت مالیات در ایران سالم است ؟ و بسیاری از این سوال ها .
لذا به نظر من حق با آقای روحانی است . (1832512) (alef-4)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۳:۰۵
بالاخره نفهمیدیم قوانین و سیاستهای غربی خوبست یا بد اگر رئیس جمهور بخواهد برخی از سیاستهای غربی را پیاده کنند مخالفان می گویند سیایتهای غربی بد است اگر رئیس جمهور سیساتهای خودش را بخواهد اجرا کند باز مخالفت می کنند و می گویند حتی در غرب هم چنین کاری نمی کنند و باید سیساتهای غربی را بکار بریم (1832513) (alef-10)
 
اباذر
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۳:۰۶
خانم محسنی، اگر کسی دیگر اینطور از فرهنگ غرب و آمریکا، تعریف میکرد حتما توسط خود شما متهم به غرب زدگی میشد!

با عرض پوزش، قیاس های شما اشتباه است. به زعم من از زور عناد با روحانی به قیاسهایی روی آورده اید که منطق ندارد و صد البته در آن "تقوا" وجود ندارد. صرفا یکسری صحبتهای درست و غلط است که به دنبال هم ردیف شده!

در خصوص یارانه، صحبت روحانی را درست میدانم. اصلا به دولت ربطی ندارد چه کسی چقدر درآمد دارد که بخواهد از یارانه استفاده کند یا خیر. اشتباه در شیوه اختصاص یارانه است. یارانه باید به نوع مصرف تعلق بگیرد نه به درآمد افراد.

در خصوص مالیات، صحبت شما درست است و علی القاعده آقای روحانی هم با آن مخالف نیستند. کمااینکه در بودجه 93 درآمد مالیاتی افزایش یافته و این تحقق نمیابد مگر به شرط دانستن درآمد و سود افراد جامعه.


در خصوص سپردن فرهنگ به جامعه، منطق کلام روحانی درست است. در یک جامعه اسلامی، اگر قبول دارید که انقلاب توانسته تاثیرگذار باشد، باید بپذیرید که مردم نیازمند قیم برای فرهنگشان نیستند. دولتها میتوانند آموزش بدهند میتوانند فرهنگ سازی بکنند ولی قیم فرهنگی مردم نیستند.

سرکار خانم محسنی لطفا ادب، انصاف و تقوا را در کلام رعایت کنید. برای من فرقی نمیکند ولی قطعا روز جزا باید دقیقتر از این نکته سنجی های کلامی که در کلام دیگران میکنید به خداوند متعال پاسخ دهید. پس چه بهتر همین الان هم این دنیا را بهتر بسازیم و به اعتلای مملکت کمک کنیم و از گوشه کنایه زدن بپرهیزیم و تنش ایجاد نکنیم. هم آن دنیا را برای خودمان خوب بسازیم! (1832514) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۵:۰۳
اخیراً قائم مقام سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به کمبود سرویس بهداشتی عمومی در ایران گفته است که وضعیت به گونه ای است که راهنمایان تور به توریست های خارجی توصیه می کنند در سفر به ایران قرص ضد ادرار همراه داشته باشند تا به مشکل برنخورند!
هر چند که این سخن ، عجیب به نظر می رسد ولی از عمق "فاجعه" خبر می دهد.(
کسانی که ولو هر از گاهی راهی سفر می شوند، قطعا با مشکل کمبود سرویس های بهداشتی در طول جاده های کشور، مواجه شده اند.

این مشکل به ویژه به هنگام سفر خانوادگی، گردشگران را بیشتر می آزارد و بسیاری از هموطنان به خاطر دارند که گاه ده ها و صدها کیلومتر رانندگی کرده اند تا به یک سرویس بهداشتی برسند و ... .

اما ماجرا به اینجا ختم نمی شود. در جاده های ایران نه تنها سرویس بهداشتی به اندازه کافی وجود ندارد، بلکه همین اندک بضاعت موجود نیز چنان وضعیت آشفته، غیربهداشتی و شرم آوری دارد که بسیاری ترجیح می دهند در عین نیازمندی به سرویس های بهداشتی، از این سرویس های غیربهداشتی استفاده نکنند.

متاسفانه برخی رسانه ها و مسئولان، با این تصور باطل که پرداختن به موضوع سرویس های بهداشتی دون شأن آنهاست، بدین مهم نمی پردازند و این در حالی است که در دنیا، نه تنها این موضوع بسیار مهم و حیاتی قلمداد می شود، بلکه حتی روز جهانی w.c نيز وجود دارد (که در ایران از آن یادی نمی شود) و همایش های علمی، صنعتی و تجاری زیادی سالانه درباره آخرین فناوری های مرتبط با سرویس های بهداشتی در سطوح عالی برگزار می شود.
البته وضعیت درون شهرها هم چندان بهتر نیست و کمبود سرویس بهداشتی ، مردم را می آزارد.


اگر می شد تعداد افرادی که در شبانه روز در جاده های کشور به سرویس بهداشتی نیاز پیدا می کنند ولی آن را نمی یابند را دانست و آسیب وارده بر کلیه و سیستم گوارش آنان بر فرد فرد آنان را برآورد و بر تعدادشان ضرب کرد ، آن وقت می شد عمق فاجعه را دریافت ولی در اصل این معضل ملی تردیدی نیست.

در 25 اسفند 1386 ، اسفندیار رحیم مشایی ، رئیس وقت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ، وعده داد: در هر 25 کیلومتر از راه های کشور یک دستشویی می سازیم.

ای کاش مشایی در طول حضورش در قوه مجریه ، به جای فلسفه بافتن درباره جهان هستی و ارائه نظرات شخصی اش درباره انبیا و امام زمان و ایران و ... به همین یک وعده اش عمل می کرد تا نه نیازی به توصیه برای گردشگران خارجی برای داشتن قرص ضد ادرار باشد و نه خود مردم ایران ، که 12 ماه سال در این کشور زندگی می کنند این قدر برای یک عمل ساده فیزیولوژیک معذب باشند.
البته نکته مهم خطاب به مسوولان کنونی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و وزارت راه و شهرسازی این است که اگر قبلی ها نساختند ، شما که با شعار تدبیر و امید بر سر کار آمده اید بسازید و الا توصیه هایی مانند همراه داشتن قرص ضد ادرار از هر کسی بر می آید. (1832519) (alef-4)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۵:۰۴
من با این نظر موافقم وبه این نکته توجه کنید که وقتی گردش مالی حساب یک فرددر یک ماه یک میلیارد تومان است یعنی حداقلش خون ده هزار نفر رادر شیشه کرده است و هر تراکنش بانکی به نظر من باید حداقل نیم درصد مالیات داشته باشد که مستقیم به حساب سازمان مالیاتی ریخته شود آن وقت به حساب مردم هم سرک کشیدن نمی خواهد (1832520) (alef-10)
 
هادی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۸:۴۵
برای به دست آوردن دل مردم که اغلب در کف جامعه هستند همه چیز می شود گفت ؟ (1832523) (alef-10)
 
سهیل
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۱۹:۴۸
بنام خدا
در مورد واگذار کردن سیاستگذاری فرهنگی به کف جامعه که آقای دکتر روحانی فرمودند، ایشان در اولین مصاحبه‌شان بیان کردند که دولت نقش مشورتی را خواهد داشت. متأسفانه اگر مردم را با زور بخواهی به راهی ببری، نتیجه‌ای جز فسردن مردم برایت حاصل نمی‌شود.
چه خوب فرمود حافظ شیرازی:
«صوفی بیا که خرقه سالوس بردریم//وین نقش زرق را خط بطلان به سر کشیم»
مورد دوم که خانم محسنی، نویسنده مقاله، فرمودند که در امریکا همین طور است، بنده در جریان نیستم. اما این اصلا ربطی به درست بودن این کار ندارد و کاملاعلی‌حده است.
اکنون شاهد بی‌اعتماد شدن کشورها به دولت امریکا هستیم. شاهد اعتراض اتحادیه اروپا به شرکت میکروسافت به دلیل سرک کشیدن در اطلاعات افراد نیز بوده‌ایم.
البته بنده از اساس با برداشته شدن یارانه مخالف بوده‌ام. این کار به اقتصاد ضربه می‌زند. چون دیگر تولید برای کسی مقرون به صرفه نیست. شاید اگر بنده کتابم را ۲ سال قبل چاپ میکردم ۵ هزار۰۰ تومن باید برای چاپ می‌دادم ولی الآن ۱/۵ میلیون دادم! با چنین شرایطی کار تولیدی ریسکش خیلی بزرگ می‌شود.
از طرفی اگر برخی کارخانه‌دارها به تولیدشان ادامه دهند ضریب جینی افزایش پیدا می‌کند.
طرف کارخانه‌دار خرجش که بیشتر شود از آن طرف بهای کالا را بیشتر می‌گیرد. و این یعنی پول بیشتری از دست مردم فقیر خارج می‌شود و به کارخانه‌دارها می‌رسد. در واقع این یارانه نخواهد بود بلکه آتش به جان مردم است. من چون به نقاط مختلف کشور سفر کرده‌ام شاهد گلایه مردم بوده‌ام که حتی برخی آرزوی مرگ می‌کردند. (1832525) (alef-10)
 
mahdi
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۲۱:۵۷
با شما موافقم و برای دولت آرزوی توفیق دارم. (1832528) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۲۳:۵۹
نوشتن در مورد فرهنگ کار هرکسی نیست و با سیاست و اقتصاد متفاوت است (1832529) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۲۴:۳۳
معلوم نشد که رفتارو کردار آمریکایی ها خوب و پسندیده است و کی ناپسند و نادرست . (1832530) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۲۵:۳۳
تصور کنید که جامعه بداند که دولت در حساب و کتاب و گردش نقدینگی و ... مردم سرک میکشد یا جامعه تصور کند که دولت میخواهد این کار را بکند . آیا جامعه حاضر است بی تفاوت باشد ؟ جواب معلوم است . در نتیجه عملیات اقتصادی مردم مبهم و غر شفاف تر از اینکه هست خواهد شد. مردم به دولت اعتماد نخواهند کرد و نقدینه ها و دارایی های خود را مستور خوهند نمود.و عواقب بد این اقدام بسیار بیشتر از مزایای آن خواهد بود . (1832532) (alef-10)
 
امین
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۲۶:۱۱
سرکار خانم محسنی این نمونه هایی که مثال زدید اتفاقا نتیجه دخالت نامناسب حاکمیت در فرهنگ است. حاکمیت وظیفه بستر سازی صحیح فرهنگی را بر عهده دارد که اگر این بستر سازی درست بود، دیگر کف جامعه بقول شما نه تنها تمایلی به آلوده کردن محیط زیست نداشت بلکه خود نسبت به این امور حساسیت نشان می داد. آیا در کشورهای پیشرفته دولت مردم را مجبور به رعایت محیط زیست می کند یا این مردمند که دولت را به دلیل برخی سیاستهای ضد محیط زیستی، مانند انتقال ضایعات اتمی به کشورشان، مورد بازخواست قرار می دهند؟ حال مقایسه کنید با کشور ما که عده ای به دلیل اعتراض به خشک شدن دریاچه ارومیه بازداشت شده و انگ ضدامنیتی می خورند. اگر دولت زیرساختها را درست کند، در مدارس از سنین ابتدایی اصول زیبایی شناسی و هنر را تدوین کند، مطمئن باشید کف جامعه نیز طرفدار هنر فاخر خواهد شد و نیازی به دخالت دولت در نتیجه گیری فرهنگی نخواهد بود. (1832533) (alef-4)
 
ناشناش
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۲۶:۳۷
لازم به توضیح به جنابعالی است که بین الاکلنگ غرب و شرق دست و پا میزنی. ما قرار نیست الگو برداری نظیر به نظیراز غرب داشته باشیم. شما هم بجای گیر دادن به خود آقای روحانی بفرمایید در ادامه سلسه مباحث علمی تون از دکتر! دفاع کنید!!! (1832534) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۲۷:۱۸
کف جامعه فرهنگی منظور است (1832535) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۳۱:۰۳
البته وقتي سقف جامعه (طبقه فرهيخته) را مي ترسانيم و اجازه ورود به فيس بوك ندارد، اجازه ........ ندارد، محيط امنيتي است و هزاران مشكل پيش روي آنها قرار مي گيرد.... آنگاه كف جامعه ورود مي كند و آبروي كشور را مي برد. مي دانستيد اگر به سقف جامعه اجازه حضور در اجتماع و شبكه هاي اجتماعي را مي داديد آنگاه اين سقف جامعه با تقبيح كارهاي ناشايست كف جامعه ، جلو اين هرزگي را مي گرفت (1832542) (alef-4)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۳۴:۰۸
جهت اطلاع در کشورهای غربی از جمله آمریکا دسترسی اداره مالیات به حساب های شرکتی امکان پذیر است اما دسترسی به حساب های شخصی مستلزم حکم قضایی است. (1832546) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۳۴:۱۵
الآن من متوجه نشدم بالاخره غرب خوبه یا بد؟
شما می‌گی توی غرب اینطوریه! خب چه ربطی داره؟ ما باید چطور باشیم؟ (1832548) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۳۵:۲۱
شاید شما درست حرف روحانی را متوجه نشدید. اینکه سایه سیاست از روی فرهنگ و ورزش برداشته شود متفاوت است با اینکه فرهنگ جامعه را به کف جامعه بسپاریم.
در مورد درامد مردم هم مشکل اینجاست که راه در رو در مملکت ما زیاد است. اگر این راههای دررو بسته شود اونوقت مطمین باش که دولت حساب‌های مردم را چک می‌کند. روحانی با اون حرف به مردم اطمینان داد که کاری به حساب بانکی نداره که یه موقع مردم حسابشون خالی نکنن دولت له بشه. (1832551) (alef-10)
 
abbas
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۳۷:۵۳
نقد قسمت فرهنگی را قبول ندارم
اما نقد قسمت دوم بسیار بسیار واجب و صحیح است. اگر کشوری پیشرفته میخواهیم باید دولت از تمام داراییهای افراد کاملا مطلع باشد تا بتواند مالیات دریافت کند و شفاف سازی در اقتصاد صورت گیرد. هیچکس مانع از این نیست که در ایران کسی مانند بیل گیتس بوجود بیاید . هم مردم و هم دولت مردان به همچین افرادی افتخار خواهند کرد. مشکل داراییهای نامشروع است که باید مشخص شود. (1832557) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۳۹:۵۸
نویسنده محترم کجا آقای روحانی گفتند فرهنگ به کف جمعه سپرده شود دقت بفرمایید گفتند به اهلش به متخصصش واگذار شود در آمریکا با حساب بانکی کار ندارند شفافیت معاملات باعث مشخص شدن درامد افراد می شود فکر کردی کسی که تاجر است پول را در بانک نگه می دارد یا تبدیل به جنس کرده و در انبار (1832560) (alef-4)
 
امیر
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۴۶:۵۷
نویسنده های شما اکثرا در نوشته هایشان جفتکی هم به احمدی نژاد مظلوم می زنند. از شما چاپلوستر مگر می شود پیدا کرد. فکر کردید دوتا فحش به دو مسئول بدهید دیگر چاپلوس نیستید؟ برخی مثل شما برای مردم آنهم برای جلب نظر و رای آنان و سپس اقبال بیشتر برای رسانه تان چاپلوسی می کنید. که در نتیجه نهایی نامزدهای آینده تان رای بیاورند یا پول بیشتری به جیب بزنید و یا.. تنها کسی که از این استفاده های ابزاری کثیف از این اصطلاحات بظاهر شرافتمندانه نکرد احمدی نژاد بود. (1832576) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۴۷:۰۷
نظر بنده در مورد مسائل فرهنگی عکس نظر نویسنده است...
هرگز دولت و دولتها نمیتوانند وارد مسائل فرهنگی مردم شوند. همانطور که رضا خان نتوانست عذاداری را از مردم بگیرد و کشف حجاب کند؛ دولت های بعد از انقلاب هم نتوانستند حجاب را کاملا اجرا کنند...
متاسفانه دولت ها به طور سطحی به مسائل فرهنگی مینگرند و معمولا با زور سعی در اجرا آن دارند که اصلا جوابگو نیست....

اما درباره بررسی دارایی های مردم باید بگویم اگر همه قرار است که با توجه به درامدشان مالیات دهند، پس باید درامد مردم معین شود و این جز با بررسی کامل زندگی مردم ممکن نیست. مگر اینکه دولت بخواهد فقط از جماعت کارمند که حقوقشان معین است، مالیات دریافت کند....
از اطلاعات بدست آمده سیستم مالیاتی هم میتوان در جهت شناسایی دهک ها و پرداخت مناسب یارانه ها استفاده کرد. (1832577) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۴۹:۳۹
از زمان قاجاريه ( و بخصوص در زمان ناصر الدين شاه و محمد علي شاه) اين عبارت در دربار رايج بود كه" رعيت صلاح خويش نميداند" و نياز است كه قبله عالم امور را به انها ديكته كند.
متاسفانه اين مقاله با همان ديد محمد علي شاهي نوشته شده (1832583) (alef-13)
 
عليرضا
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۵۲:۵۰
سلام
بسيار عالي بود.فيلم كتاب قانون كف فرهنگ ما را به تصوير كشيد و بهتره ببينيد نظر كارشناسان فرهنگي در خصوص واقعيت ببينيد. (1832587) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۵۳:۴۲
ما که غربی نیستیم (1832589) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۵۵:۰۱
چطوره که فرهنگ رو به شما بسپارند؟؟ اصلا فرهنگ مگه میشه که حکومتی باشه؟ بابا شما رو به خدا بیدار بشید؟؟؟ انگار که تو این دنیا نیستید !!!!!!!!!!1 (1832591) (alef-13)
 
سعیدی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۰۹:۵۵:۴۶
نویسنده ایم مقاله می خواهد بگوید کف جامعه ما مشتی نفهم و بی فرهنگ و بی خرد هستند که باید افساری به گردن آنها انداخت و به زور به ایشان فرهنگ خورانده شود ، بقول خودش چه بخواهیم چه نخواهیم! . پس چطور می شود دم انتخابات ها و هنگام راهپیمایی ها و موقع بحران و جنگ مسولین خرد و کلان نظام همین کف جامعه را تا عرش بالا می برند و آنها را فهمیده ترین و شجاع ترین و در صحنه ترین ملت می خوانند ؟ (1832595) (alef-13)
 
پارسا
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۰۲:۴۹
با عرض سلام خدمت نوسينده عزيز كه مشخص بدجور از مواضع آقاي روحاني عزيز عصباني هستند بايد بگويم اولا مردم ما خيلي با شعورن و نياز به تعيين تكليف از جانب امثال شما را ندارند كه چه چيز خوب است يا چه چيز بد است دوم اينكه ذائقه خودتون را به كل جامعه نسبت ندهيد سوم اينكه خود شما اصلا سياست هاي كشور آمريكا رو اشتباه ميدونيد چطوره كه آقاي روحاني رو تشويق ميكنيد كه از سياست هاي آمريكا پيروي بكنه چهارم اينكه خود كشور آمريكا هم همين الان از تفحص در زندگي خصوصي افراد كه باعث بي اعتماد مردم كشورش به دولت شده رنج مي بره ،كشور ما بايد اگه قراره چيزي هم كپي بكنه از كشور هاي ديگه چيزاي خوبشون رو برداره نه چيزايي كه با گذشت زمان نشون داده شده كه سياست هاي غلطي هستند (1832609) (alef-13)
 
سرو
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۰۲:۵۱
آقاي الف ؟ من توهين كرده بودم؟
يا افترا؟
خواستم به نويسنده تون ياد آوري كنم (1832610) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۰۴:۲۹
جناب الف - میشه لطف کنید مطلبی که می گذارید تحصیلات و تجارب علمی نویسنده را هم بگذارید؟ هرچند دکترای باد آورده بیداد می کند و معیاری نیست ولی واقعا قرار دادن هر متنی از هر کسی هم کار درستی نیست (1832611) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۱۰:۰۱
چی شد بالاخره؟ آمریکا الگو است یا شیطان بزرگ آقای نویسنده؟ (1832621) (alef-13)
 
احمذ
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۲۰:۲۸
خداوند می فرماید مردم به حاکمان خود می نگرن حالا می داند چرا جامعه ما چنین است یا این کلام خدا را که ار دهان مبارک مولا ایراد شده رد می کنی مردم می خواهند عدالت برقرار باشر حالا به جامعه نگاه کن استخدام و رفتن به دکتری و ........ بارتی بازی ایا باز هم بگم (1832647) (alef-4)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۲۱:۴۳
نويسنده جان سلام

تا حالا هر چه دست دولت بود شد فرهنگي كه مسي كه بي مثال دنيا دوستش دارند با جملات و حملات زشت ايران را به او نشان دادن بگذار كمي هم از مرگ بر اين و مرگ بر ان رها باشيم شايد كمي با فرهنگ باشيم  (1832653) (alef-4)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۲۷:۵۳
در این سالها که فرهنگ دست دولت بوده این کاستی ها بوجود آمده (فست فود و ...) پس مجری اشتباه اجرا کرده مطمئنا در صورتیکه نزد مردم اداره شود بی فرهنگی کمتر خواهد شد...البته تمام اینها شعار است و ... (1832671) (alef-10)
 
ناصر
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۲۹:۰۶
نتونسته جمعو جور کنه خواسته با یه ژست روشن فکرانه که به زندگی خصوصی مردم نباید . . . کرد قضیه رو حل کنه (1832674) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۳۳:۴۶
برادر عزیز ایشان فرهنگ را به کف جامع نسپردند.ایشان فرمودند باید به نخبگان سپرده شود. فرهنگ با نظامی گری تغییر نخواهد یافت.چیپس و پفک را به زور اسلحه نمیتوان از کسی گرفت.دختری که به زور اسلحه و از ترس بازداشت و کتک و لی حرمتی حجاب برسر نماید ازدین و نظام دینی متنفر شده و نظام را به چالش خواهد کشید.باز کردن لوازم ماهواره مردم از پشت بام منازلشانکه حریم خصوصی آنهاست مردم را از ماهواره رویگردان نخواهد کرد بلکه حریص تر به ماهواره و رویگردان از نظام خواهد نمود.برای دروغ گویی مردم چه راهکار نظامی سراغ دارید.برای جلوگیری از اختلاط نامحرم در میان فامیل هم شاید برنامه اعزام مامور ارشاد به هر خانه در دستور است؟بیاییم سرمان را چون کبک زیر برف نکنیم.تغییرات فرهنگی باید با زبان فرهنگ باشد نه نیروی قهریه.نیروی انتظامی در جایی به کار می رود که توسط عموم مردم پشتیبانی شود نه اقلیت 30یا 40 درصدی مردم.در تهران اکثریت مردم از شبکه های ماهواره ای استفاده می کنندو حجاب کامل اسلامی را رعایت نمی کنند.پس نیروی انتظامی نمی تواند با اکثریت مردم تهران برخورد انتظامی کند و با این کار پشتیبانی مردم را ازدست میدهد.اتفاقات 88 هشدار دهنده بود.ادعای تقلب به خودی خود نمی توانست نظام را به چالش بکشد این چالش زمانی اتفاق افتاد که بخش عظیمی از جوانان با مدعیان همراهی کردند و این به مدد همین رفتار های اشتباه برخی متولیان دین و مسئولین حکومتی بود. (1832691) (alef-4)
 
ش ش
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۳۴:۵۰
معلوم نيست ما ايرانيان به چه نوع بيماري دچار شده ايم كه هميشه سعي مي كنيم خودمان را با امريكا مقايسه كنيم مگر قياس پرايد با هواپيما امتيازي را براي اولي به بار مي اورد؟ مگر شناخت جايگاه حقيقي خويش در جهان كمك بيشتري به پيشرفت ما نخواهد كرد؟ ايا بهتر نيست باحفظ خصوصيات فرهنگي و اقتصادي خود الگو هائي مثل تركيه و افريقاي جنوبي و هندوستان داشته باشيم ؟ (1832693) (alef-10)
 
بعثت
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۳۴:۵۵
در مورد نکته دوم، حالا هر کاری که در آمریکا انجام میشه دلیل بر خوب بودنش نیست. در آمریکا هم بررسی حسابهای مردم برای کنترل فرار مالیاتی به صورت رندم وموردی انجام میشه اما اگر در ایران برای مشخص شدن دهک ها این کار لازم باشه باید تمام حسابهای بانکی مردم ایران کنترل بشه که به طور قطع منجر به بی اعتمادی کامل مردم به بانکها میشه. (1832694) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۵:۵۳:۴۹
احسنت به شما که به فکر بانکها هستید ... (1833667) (alef-13)
 
رحمتی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۳۶:۰۲
این خانم اینجاشو راس میگه که کف جامعه ما سلیقه فرهنگی ضایعی داره...
مقتی یادم می افته مردم اخراجی ها بیشتر از جدایی دیدن کفرم بالا میاد (1832698) (alef-10)
 
سید
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۵:۰۷:۱۸
بزرگترین مشکل جامعه ما افکار امثال شماست که فکر میکنن خودشون هر چی دوست دارن همون فرهنگ برتره!
هرکی جدایی نادر از سیمین رو رو نبینه و بجاش اخراجیها رو دیده باشه ضعف فرهنگی داره؟؟؟؟؟قبلا بجای فرهادی هم مخلباف اسطوره شما بود؟راستی مخملباف الان کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل ما حرفهای مفت شماست که در قابل مثلا روشنفکری زده میشه!!! (1833563) (alef-13)
 
محمد-آ
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۰:۵۶:۵۹
در خصوص سپردن فرهنگ به دست مردم نمی دانم دقیقا منظور رئیس جمهور چیست ولی چیزی که مشخص است در این سال ها که متاسفانه محدود به این 8 سال هم نی شود در خصوص مسایل فرهنگی افرادی تصمیم ساز بوده اند که از کمترین تخصصی در این زمینه برخوردار بوده و فقط با نگاه ایدئولوژیک به موضوع نگریسته اند.به طور مثال در زمینه موسیقی در دادن مجوز برای اجرای کنسرت و آلبوم برای افرادی همچون استاد شجریان و ناظری و دیگرانی که در زمینه موسیقی امتحان خود را پس داده اند به گفته این عزیزان راجع به شعر حافظ و مولانا هم باید جواب پس بدهند! که منظور از این بیت چیست یا ...!منظور از سپردن فرهنگ به دست مردم احتمالا این است که دولت نگاه و سلیقه خود را به مردم تحمیل نکرده و اجازه انتخاب به ایشان دهد نه اینکه در همه زمینه ها آزادی مطلق داده شود! (1832759) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۱۱:۱۵
با گفته کف جامعه بشدت موافقم ،درک عمیق نویسنده رو از جامعه نشون میده. (1832809) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۳۰:۴۳
تحلیل وانتقاد سطحی و بی نمک بود. دولت بایدبه بعضی موضوعات فرهنگی نظارت کند نه اینکه هزینه کند کتنرل پفک وچیپس .... از وظایف وزارت بهداشت است نه...
ازطرف دیگر یارانه راباید بهمستحقش داد مستحق را از کجا بشناسیم ؟ (1832855) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۳۲:۲۲
خانم محسنی کف جامعه اینترنت را بلد نیس. با مسی کاری ندارد. این طبقه متوسط تازه تشکیل شده است که هم بی فرهنگی لومپن ها را یدک می کشد وهم با اینترنت و زشتیکاری از طریق آن مشکلی ندارد.
ضمنا اگر سرکار جدایی نادر از هرکس را می پسندید و اخراجی ها را دوست ندارید،، می توانید طبقه اجتماعی خود را برای ما معرفی کنید؟ (1832866) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۴۶:۱۶
اتفقا همه این معظلاتی که نویسنده محترم به ان اشاره کرده نتیجه سالها دخالت بی حد و حصر دولت در ان زمینه به خصوص در زمینه فرهنگ است.این را دیگر هر ادم مطلعی میداند که فرهنگ را با دستور از بالا نمیتوان هدایت کرد.هر کار را باید به اهلش واگذار کرد و از هوچی گری و قیاسهای بی مورد پرهیز کرد. (1832894) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۴۸:۳۱
متاسفانه نویسنده بی اطلاع از نحوه نظام حفظ اسرا ر بانکی افراد در آمریکا
احکامی صادر کرده اند . در آمریکا شما میزان دارایی خودرا برای مالیات خود
اظهار میکنید در صورت تخلف با حکم دادگاه میشود از بانک سئوال کرد.
این که دولت خود بدون حکم دادگاه دست به این کار بزند در تمام نظام های
غربی بر خلاف موازین قانون اساسی آنها است . خواهشمندم برای روشن شدن
اذهان این مطلب را درج کنید . (1832901) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۵۱:۴۴
آقای روحانی از روی سیاست و زیرکی اینها را گفتند (1832910) (alef-10)
 
امیر اسد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۵۶:۳۰
سرکار خانم محسنی
حتما توجه دارید که دولت یازدهم تنها کمتر و یا حدود چهار ماه است که سرکار آمده آنهم بعد از یک هشت سال که نهایت اعتماد مردم به دولت ، یارانه نقدی ای بود که می گرفتند.
البته بنده با آنچه فرمودید در اصول موافقم، اما از لحاظ زمانی و اعتماد سازی در این مقطع از زمان شاید برای دولت یازدهم مهمتر باشد، که ابتدا به مردم نشان دهد که آنها و آنچه دارند برایش مهم است و سپس بگوید که من با شما همراهم و می توانید به من اعتماد کنید و اعتماد کردن به منه دولت به نفع شماست و در آخر است که راه کارهایی از قبیل اینکه ، حالا این دولتی که از شماست به دلایل فلان و فلان مثلا بهتر است خطوط اصلی فرهنگی را ترسیم و پایش کند، و یا داشتن اطلاعات اقتصادی همه احاد جامعه است که می تواند کمک شایانی در اخذ مالیات "حقه" بر درآمد را در راستای عدالت و رفاه جامعه در پی داشته باشد، ارائه کند.
پس فکر نمی کنید کمی عجله کرده اید؟ (1832923) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۵۷:۲۴
باانكه طرفدار روحاني هستم كاملا حرفتان را قبول دارم درست است روحاني بايد مواظب باشداينها مي تواند مسئله ايجاد كند. (1832926) (alef-13)
 
م م
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۱:۵۸:۱۴
خانم محترم ما نفهميديم بالاخره آمريکا بايد الگو باشد يا نه؟ (1832929) (alef-13)
 
ن ن
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۰۰:۱۰
حتما الگوی جامعه، طبقه بالای جامعه(آقای احمد خاتمی) است؟ (1832938) (alef-13)
 
توكل
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۰۷:۴۸
اقتصاد يك پروسه است. اگر مي خواهيد سيستم مالياتي امريكا را تقليد كنيد بايد اول مقدمات آن را فراهم كنيد. مثلا اقتصاد غيردولتي، كم فساد، شفاف و غيره. دوست عزيز مقاله ي شما منو ياد سياست هاي جوگيرانه ي احمدي نژاد ميندازه. آقاي روحاني هميشه گفته اند فرهنگ را به اهل فرهنگ بسپاريد. اهل فرهنگ كه مثل به قول شما كف جامعه فكر نمي كند. اهل فرهنگ مي داند جدايي نادر از سيمين خوب است. بيشتر فكر كن بعد بنويس دوست عزيزم. (1832967) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۰۸:۳۱
خانم لیلی محسنی کارشناس فرهنگین یا اقتصادی؟ (1832970) (alef-13)
 
بندری
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۰۹:۱۳
سلام ببخشید این خانم نویسنده خودشان از کارمندان سازمان تامین اجتماعی نیستند؟ (1832975) (alef-13)
 
عباس
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۱۰:۳۶
من با نظر دکترروحانی موافقم
تحلیلتون اشتباهه ربطی هم به تحصیل در غرب نداره (1832984) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۱۱:۴۰
کف جامعه چه ربطی به حرف روحانی داره شاید من اشتباه میکنم ولی یادم نمیاد ایشون از کف جامعه گفته باشه بلعکس ایشون گفتن که بجای سپردن امر فرهنگ و هنر به امسال سازندگان اخراجی ها باید آنرا به اهل فرهنگ سپرد و به اونها اعتماد کرد این یعنی کمترین دخالت در امر آفرینش فرهنگ و هنر.در ضمن ایشون باید به این سوال جواب بدن که اگر این رویه رو قبول ندارن به کدام رویه فرهنگی اشاره دارن که الان با تغییرش ما دچار این همه فقر فرهنگی نخواهیم بود ؟ ما مدتهاست به مقوله فرهنگ و هنر از منظر ایدئولوگ مینگریم ولی نتیجه اش؟ کسی از کف اجتماع انتظار کار فرهنگی نداره ولی از سنگ هم انتظار داشتن خطاست (1832988) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۱۳:۱۴
منظور دييس جمهور محترم اين بود كه هرهنگ تحميلي نيست بلكه بايد توسط هر صنف اداره و مديريت شود اين حرف خيلي هم حسابي و درسته
رييس جمهور گفتند كه اصحاب هنر از خيلي از كارمنداني كه بايد مجوز كار فرهنگي صادر كنند بهتر و فرهيخته ترند . واقعا اينو شك داريد . كاش يه سري به اداره ارشاد دولت نهم و دهم ميزديد ... اقاي رسايي از دل اين ارشاد بيرون اومده (1832990) (alef-13)
 
بي طرف
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۱۶:۲۲
بدون آنكه بخواهم نظر نويسنده محترم را رد يا تاييد كنم لازم است عرض كنم بحث فرهنگ و تعريف آن و لزوم يا عدم لزوم دخالت دولت در سياستگذاري فرهنگي در حال حاضر يكي از چالشي ترين مباحث مراكز اكادميك كشورهاي مختلف است به نحوي كه مثلا حتي دولت آمريكا و فرانسه دو رويكرد كاملا متفاوت به اين قضيه دارند لذا ورود به مبحث فرهنگ با تعاريف كلاسيك وكلي گويي به نوعي ساده انگاري موضوعي با اين اهميت ويزه است و بهتر است بحث در اين مورد را كه امري بسيار تخصصي است به كارشناسان امر كه شناخت همه جانبه اي از اين مقوله دارند واگذار كنيم و باور كنيم كه مفاهيم فرهنگي بسيار بيشتر از مسائل فني ،پزشكي و...پيچيدگي و اهميت دارند. (1832998) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۳۱:۵۹
الف مواظب باش به نظر میاد داری راست افراطی میزنی. (1833039) (alef-13)
 
majid r
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۶:۴۳
اگر به نظر شما حضرت علی (ع) رئیس جمهور بود اگر می دید یک کاری به صلاح مردم می باشد ولی اگر انجام دهد باعث دلخوری مردم و احیانا رای ندادن در دوره بعد بشود فکر می کنید چه می کرد؟
احمدی نژاد اینگونه بود که کاری را میکرد و حرفی را می زد که مردم خوشحال شوند هر چند این خوشحالی دوامی نداشته باشد.
درود بر کسانی که رضای خدا را در نظر می گیرند.
یکی از رای دهندگان به روحانی. (1833104) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۴۹:۰۵
متاسفم براي نويسنده مطلب كه خود نيز واقف است كه نوشته او چيزي بيشتر از سم پاشي عليه دولت تدبير و اميد نيست .
اولا منظور جناب روحاني از سپردن امور فرهنگي به جامعه آنچيزي كه شما بحث كرده ايد نبود و ايشان به روشني فرمودند كه امور فرهنگي رابايد به اهلش سپرد نه به زعم شما به كف جامعه . منظور ايشان برداشتن سدهاي متعدد سانسور و حذف سليقه اي در زمينه فيلم و كتاب و تئاتر و غيره بود .و درضمن همانطور كه ايشان در مذمون كلامشان گفتند هر جامعه اي كه فرهنگش دولتي شود فاتحه فرهنگ آن جامعه را بايد خواند . مطمئن باشيد اگر در قرون گذشته نيز با امور فرهنگي مثل حال حاضر در ايران برخورد ميكردند بسياري از مفاخر فرهنگي تاريخ ايران وجود خارجي نداشتند و حكام هم دوره آنها اجازه تاليف آثار را به آنها نمي دادند.
ثانيا در مورد عدم سركشي به حسابهاي بانكي مردم كه ايشان باز هم بدرستي به آن اشاره كردند بسيار واضح است در شرايط تورم سركش در ايران و نبود سيستم جامع آماري دقيق انجام اين كار باعث خروج سپرده هاي مردم از بانك و لاجرم ورود به بازارهاي كاذب از يكسو و تشديد تورم و از سوي ديگر ورشكستگي بانكها ميگرديد . شرايط رواني اقتصاد حال حاضر ايران هيجاني است و به كوچكترين عملي عكس العمل بزرگ نشان ميدهد . لذاجناب روحاني با تدبير درستشان جلوي ضرر بزرگتري را گرفت .
در پايان به جناب نويسنده مطلب متذكر شوم خوب است اگر قرار است انتقادي كنيد آن انتقاد بجا و متين و مفيد باشد نه تخريب و عوام فريبي . جامعه امروز ايران براي گذار از اين موقعيت دشوار كه با ندانم كاري عده اي تندرو درست شده به همدلي و همفكري نياز دارد نه به باند بازي و جناح بازي .
خواهش ميكنم يكبار هم شده منافع ملي ايران عزيز را به جناح و حزب و دسته خود ترجيح دهيد و اجازه دهيد در فضايي آرام مردم از حق مسلم حيات و زندگي كردن خود بهره ببرند و بهبود تدريجي اوضاع اقتصادي و اجتماعي اميدهايشان را براي فرداي بهتر پررنگتر كند . . (1833120) (alef-13)
 
وحید
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۵۰:۰۲
شایان ذکر اقای روحانی فرمودند نخبگان و دست اندر کاران هربخش وضمنا شمانویسنده محترم خود در تعریف از کف جامعه به شدت دچار افراط شده اید ولازم است از بدنه یا اکثریت کف جامعه عذر خواهی نمایید (1833124) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۲:۵۳:۲۵
باسلام
اواخر رژیم گذشته ، یارانه به صورت خواروبار در ادارات توزیع می شد ،بیایید به جای اینکه بگویم به قشرمرفه یارانه ندهیم که اولا آنها هم حق برابر ویکسانی دارند دوم اینکه قشر مرفه انتقام این کار را خواهد گرفت (1833143) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۳:۰۷:۲۹
کف جامعه ما «اخراجی ها» راخیلی خیلی بیشتر از«جدایی نادر از سیمین»می پسندد. کف جامعه ...!!!!
کدوم کففففففف هاااا !؟ (1833211) (alef-13)
 
Bahman
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۳:۲۲:۳۷
"سپردن فرهنگ به کف جامعه" سرکار محسنی این را از کجا استنتاج فرمودند. فرهنگ را باید به متولیان اصلی آن یعنی روحانیت سپرد همچنانکه رسالت اصلی ایشان است. (1833252) (alef-13)
 
ارشد
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۳:۲۲:۴۹
بر خلاف خانم محسنی -که دفاعیات شداد وغلاظشان از احمدی نژاد وجبهه پایداری اظهر من الشمس بود ودوز بصیرتشان در آن زمان بالا می زد وزیاد فتنه فتنه میکردند والان ...ظاهرا همه چیز یادشان رفته -بنده معتقدم سخن روحانی مصداق شعر مثل معروف گر زباغ رعیت ملک خورد سیبی ....بود ...ایشان نخواست به بهانه شفافیت اقتصادی وفرهنگی بهانه دست غلامان دهد ...تا به طرفه العینی دمار از روزگار رعیت بیچاره در اورند ...وقتی خانمی اهل فرهنگ وکتاب ومطبوعه چون شما کف جامعه را قلیان می داند وفحش به مسی در فیس بوک ...دیگر وای به حال بازپرسان پلیس فتا ومامورین گشت ارشاد که بسیاریشان حتی یک برگ کتاب نخوانده اند ....آدم اگر آدم باشد با دیدن افکار چون شمایی ...دیگر به آن ملک اسبق خرده نمی گیرد که چرا لوایح دوقلو را از مجالس باب طبع تان -که برخ اعضای موثرش فرق سیمین دانشور از بهبهانی را نمی داند وبه ان پی تی می گویدام پی تی - پس گرفت وحداقل حقوق باقی مانده ملت را بر باد نداد .... (1833253) (alef-13)
 
خوابیده
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۰۵:۱۳
این فساد از قوانین دست پا گیروطولانی اب می خورد ولی بعضی از قوانین که در دنیا تست شده اصلا به ان نگاه هم نمی شود چرا ...یکی همین موضوع مسکن است ایا فساد دران بیشتر از بخشهای دیگر نیست ........ این موضوع همان طور که در 86 کشور جهان با گرفتن مالیات بر خانه های خالی چندین برابر اجاره ان بازار عرضه و تقاضای مسکن و اجاره تسبیت شده واز رفتن سرمایه غیر ضروری به این بخش جلوگیری کرده و از احتکار مسکن یطور جدی جلو گیری کرده حال چرا این کار امتحان پس داده چرا سالهاست در ایران انجام نمی شود و کسی دلیل ان را نمی گوید جای سوال نیست ایا از فسادی که در این رابطه است کسی خبر دارد ........... (1833376) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۱۲:۴۵
به سایت وزین الف توصیه می کنم نوشتارهای از این دست توام با ارائه اطلاعات از نویسنده شامل تحصیلات و تجارب واحتمالا گرایش سیاسی منتشر بنمایند تا هر شخص محترمی احتمالا برای شهرت یا ... اقدام به ارسال مطلب ننماید (1833397) (alef-13)
 
هادی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۱۳:۴۲
هرچند با روحانی مخالفم وبه ایشان رای نداده ام اما کاملا باتحلیل غلط شما مخالفم.اخراجی ها وفحاشی به مسی یعنی کف جامعه؟؟
جدا برای سایت شما متاسفم که هرچی رو بهم وصل میکنید تا نتیجه بگیرید!!
کف جامعه فیسبوک چه میداند چیست؟
کف جامعه قلیان میکشد یا اقای ریس میراث فرهنگی؟
اتفاقا کف جامعه همانی است که ایام محرم میرود هیات.روز انتخابات رای میدهد.روز راهپیمایی می اید.زیر فشار تحریم وگرانی اخم نمیکند.
ضمنا برای ویزا این سفارت خانه ان سفارتخانه نمیدود.
کف جامعه درست است نیاز به فرهنگ سازی ندارد واگر ذره ای فرهنگ مانده مال همان کف جامعه است نه بالای جامعه که خودش را روشنفکر مینامد اما کمترین شئون اخلاقی را رعایت نمیکند نیاز به فرهنگ سازی دارد.همان اقازاده هاو.... (1833402) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۱۶:۵۱
من پیشنهاد می کنیم خانم محسنی با این همه دقت و درک بالا از سخنان رییس جمهور به عنوان مشاور اطلاع رسانی و رفع سوتفاهم به رییس جمهور معرفی شوند . (1833409) (alef-13)
 
طلا
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۱۷:۴۵
خواهر گرامی تحلیل بسیار ضعیفی از گزارش 100 روزه ارایه دادهاید. الف عزیز شما سطح سایتو با این یاداشتها پایین نیار. (1833413) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۲۶:۴۷
سلام، ايشان وقتي مي گويند نبايد در زندگي مردم سرك بكشيم اين بحث مبناي فقهي اسلامي دارد. چه ربطي به عملكرد كشورهاي غربي دارد. مگر آنها الگوي ما هستند كه در آنجا دولت در زندگي مردم حضور دارد و دولت ما هم بسترش را آماده كند تا از زندگي خصوصي مردم سر در بياورد؟ (1833442) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۴:۳۷:۵۸
نه عزیزم. خیلی خیلی اشتباه فرض کردید.
1- کف جامعه ایرانی در جنگ با عراق شرکت کرد و کشته داد(حالا بگذریم که به اسم بعضی های دیگر تمام شد.!)
2-کف جامعه ایرانی حماسه 2 خرداد را ایجاد کرد.
3- کف جامعه ایرانی از خیلی به اصطلاح نخبگان سیاسی دیگر احمدی نژاد و دروغ هایش را زودتر شناخت.
4- کف جامعه ایرانی حماسه 25 خرداد را ایجاد کرد و به روحانی رای نه به احمدی نژاد و سیاسیتهای تنش زایش داد.
5- کف جامعه ایرانی، همانهایی بودند که 22 بهمن 57 را خلق کردند. حالا خودتان را خواص و مردم را نادان می دانید!!!!!!!!!!!!

عزیزم بازهم منتظر کف جامعه ایرانی باشید که وقتی عصبانی شود دیگر کسی جلودارش نیست.

از مردم عذر خواهی کن که فردا خیلی دیر است (1833471) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۲:۰۷:۲۶
همون کف جامعه به احمدی نژاد 25 میلیون رای داد
همون کف جامعه حماسه9دی را افرید
بازم بگم...........؟؟؟؟؟؟ (1834398) (alef-10)
 
هموطن
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۵:۲۶:۲۸
نگارنده متن ظاهرا دل خوشی از غرب و تحصیل در غرب ندارند. نگاه شما به تهاجم فرهنگی نگاه قشر کمی از جامعه است که همیشه خیال می کنند دشمن در کمین نشسته است بی کار و بی بار تا بیاید فرهنگ غنی ما را که بقول خودتان سرو ته اش به قلیان و مواد و ... ختم میشود بر دارد و ببرد و بجایش چیپس و پفک بدهد.
کمی تیز بینانه تر باشید و راه دور نروید. همین شیرهایی که به وایتکس هزار و یک جور مواد دیگر آغشته است مگر برای سلامتی کودکان مان مفید است و مگر از غرب آمده که شما نگران چاقی نسل آینده هستید؟
خانم محترم،! همانگونه که دوستان گفتند با بغض و غضب نمیشود در برابر عقاید یک مدیر(رئیس جمهور) اینگونه داد سخن کرد . بهتر بود نظراتتان را در دوران دولتهای خدمتگذار، مهروز و هزار و یک گنده گوی بی فکر دیگر هم اعلام می کردید. مگر نه اینکه این تنها وظیفه شما بود؟؟
جای تعجب است که نمیدانید که منظور از کف جامعه یعنی چه؟ و اینکه دخالت دولت در این خصوص کم بشود یعنی چه؟ و گفتن اینکه در حسابهای دیگران نباید سرک کشید و آنهم در یک تریبون رسمی کشور یعنی چه؟
و این دقیقا قدم اول دموکراسی است که ظاهرا" اول باید برای قشر تحصیل کرده ای مثل جنابعالی تفهیم بشود.
راستی اگر شما جای آقای روحانی بودید چه می کردید؟؟ (1833614) (alef-13)
 
امين
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۵:۴۶:۲۵
ظاهرا دچار سوء برداشت از سخنان روحاني شديد. روحاني گفت دولت تصدي گري نکنه و نظارت بکنه. ثانيا کف جامعه يعني عموم اهل فرهنگ که اگر هم خظايي رخ داد جامعه فرهنگي خودش را تصحيح مي کند و دولت هم کار نظارتي خودش رو انجام مي ده. در همين قضيه مسي هم جامعه فرهنگي بود که قبح مسئله رو آفتابي کرد. بايد اطمينان کرد. در مورد دوم هم نه اينکه دولت حساب مردم را نداند بلکه منظور اين بود که بر اساس اين دانسته فعلا و بدون زيمنه سازي فکري وفرهنگي از اين اهرم خود استفاده نکند. در جوامع غربي زمينه ماليات دادن و حسابرسي در ذهن مردم جامعه نهادينه شده است و مردم نسبت به دولت گارد ندارند. برخلاف جامعه ما که مردم اطمينان چنداني به سيستم دولتي ندارند (1833654) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۵:۴۸:۳۶
منظور رییس جمهور این نیست که فرهنگ سازی نشه، منظور اینه که این کار توسط دولت انجام نشه بلکه توسط اهالی فرهنگ باشه. کسی نگفته توسط خود مردم باشه که پای "اخراجی" ها رو وسط میکشی! (1833658) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۵:۵۰:۰۸
الف تخریب کن فقط ، چون اصول گرا نیست ایراد داره همه کارش؟ (1833659) (alef-13)
 
پویا
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۶:۱۵:۳۹
چرا بعضی ها جنبه نقد رو ندارند؟ این متن خیلی منصفانه و دقیق نوشته شده بود. (1833720) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۶:۲۱:۲۱
نظریه نویسنده محترم درست است ولی بهتر است به این نکته توجه کنیم که اقتصاد فعلی ایران در شرایطی است که جلب اعتماد سرمایه گذاران فعلا مهمتر از کنترل با استفاده از همه ابزارها می باشد به همین دلیل فکر کنم باید به آقای روحانی در باره سرک نکشیدن به حساب های مالی در مقطع کنونی حق داد ولی در مورد اول حرف شما کاملا درست است مگر اینکه منظور رئیس جمهور از کف چیز دیگری باشد (1833730) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۶:۲۸:۱۸
با مورد دوم موافقم ولی از نقد اولتون بوهای بدی میاد ! (1833743) (alef-13)
 
عزیزپور
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۶:۳۰:۳۷
1:منظور اقای رئیس جمهور محترمدرموردواگذاری فرهنگ به کف جامعه،قطعاَهمه احادجامعه اعم ازصالح وناصالح وخردمندونابخردمقیدبه اخلاق وبی اخلاق نبوده است همانگونه که در منطق دین بعضاَ ملاک درتشخیص ، عرف معین شده است که منظور ،عرف عقلاومتدنین است وسخن رئیس جمهورکه فردی روحانی واشنا به مبانی دین وخردمندوحقوق دان است ناظربه همان عرفی است که درمنطق فقهامصطلح می باشد2:همانگونه که نویسنده محترم مقاله باحدّت وشدّت امریکا رامثال اثبات حقانیت گفتارخویش قرارداده شایسته بود به این نکته توجه می فرمود که فرهنگ حاکم برجامعه مافاصله بسیارزیادی بافرهنگ امریکائیان دارد شفافیت وعدم پنهان کاری جزءاداب قانونی انان است ایادرنظام خانوادگی مابین افرادخانواده ،شفافیت حاکم است یاهنوزبخش عمده مدیریت اقتصادی حانواده برپنهان کاری مدیرخانواده استواراست چه رسددربُعداجتماعی،ازاین گذشته ایاتفتیش دربخش زندگی خصوصی افراداعم ازدارائی ورفتاروعقیده باقوانین دینی وقانون اساسی هم خوانی دارد؟این نویسنده چنین باوری ندارد شاید که خطاباشد
دراینگونه موارد حساس باید موضوعات از جنبه های مختلف موردبررسی قرارگیردوازشتابزدگی وعجله که ازابزارشیطان است برحذربود (1833749) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۶:۴۲:۲۹
چرا شما د ر دوره احمدی نژاد که فرهنگ ایران را نابود کرد و دروغ،ریا و فریبکاری را عملا نهادینه کرد خفه شده بودیذ؟ (1833765) (alef-13)
 
کوروش
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۶:۴۳:۱۷
تو امریکا خیلی کارهای دیگه هم انجام میشه مثلا ازادی های فردی ، حقوق مدنی و... که خوب مردم هم می بینند تمام این کارها ی دولت برای رفاه مردم است ولی در ایران چی؟چرا وقتی مسله کنترل به میان میاد امریکا مثال خوبیه ولی وقتی صحبت از ازادی و امثالهم به میان میاد امریکا خونخواره
خلاصه:تمامی رویکردهای دولت در کلیت هم معنا و مفهوم پیدا میکند (1833768) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۷:۰۲:۵۴
نویسنده محترم تمایلات شدید قیم مأبانه دارند و این همان عامل بازدارنده پیشرفت ما می باشد. کف جامعه در هر زمینه یعنی متخصصان و افراد حرفه ای همان بخش. فراموش نکنید که کف جامعه اخراجی ها را به آن حد نرساند بلکه اراده معطوف به قدرت آنچنان می خواست و کف جامعه جدایی نادر از سیمین را به آن جایگاه جهانی رساند گرچه اراده معطوف به قدرت حتی یک تبریک خشک و خالی هم نگفت. (1833805) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۷:۵۳:۰۸
از یک نرم افزار یا از یک سری آدم بیکار استفاده نمایید تا تعداد نقدهای انجام شده از دولت 9ام و یازدم رو در 120 روز اول مقایسه کند و آمار بدهد. اگر هم می خوایید من می تونم این کار رو برایتون انجام بدم چون کارم داده کاوی! (1833886) (alef-10)
 
رحیم
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۷:۵۶:۴۷
تهدید نمایندگان مجلس توسط وزیر اقتصاد جای سوال است لطفا نمایندگان از شان مجلس دفاع کنند تا دوباره تکرار نشود (1833895) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۸:۲۶:۳۰
نمایندگان اگر می خواستند از شان مجلس دفاع کنند دوره قبل دفاع می کردند که احمدی نژاد گفته بود مجلس در راس امور نیست! آن زمانی که احمدی نژاد هفته ای 5 بار قانون را زیر پا می گذاشت و از مرتضوی، رحیمی، بقایی و امثالهم دفاع می کرد و سه چهار تا دزد را خط قرمز خودش عنوان می کرد باید نماینده ها از شان مجلس دفاع می کردند، نه الان که یک وزیری عصبانی شد. (1834868) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۸:۳۱:۲۲
مقاله بالا همان تفکر اقتدارگرایی را در ذهن متبادر می کند که 8 سال تمام کشور را به قهقرا سوق داد (1834874) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۸:۰۴:۳۷
" حتی لیبرال ترین دولت ها هم، فرهنگ را به کف جامعه نمی سپارند" 1. دکتر روحانی نگفتند فرهنگ را به کف جامعه بسپریم فرمودند دست اهلش بدهیم. 2. بعنوان کارشناس ارشد حقوق بین الملل خدمت شما عرض می کنم اتفاقا نه لیبرال ترین کشورها که حتی عقب افتاده ترین کشور ها هم چنین ممیزی که در کشور ما هست ندارند و آن را توهین به شعور و فهم مخاطب می دانند (1833921) (alef-10)
 
پرهام
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۸:۴۶:۴۷
اتفاقا برای رهائی از مشکلات فرهنگی راهی که دولت می رود خوب است و کار فرهنگی را به فرهنگیان می سپارد (1834022) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۸:۵۲:۴۵
متاسفانه در کشور ما تمامی سقف جامعه از افرادی که شایسته نیستند استفاده شده و همین افراد دچار فساد مالی و فرهنگی هستند و به نحوی این افراد الگوی زیر دستان خود هستند و لذا این چرخه بد اموزی همچنان می چرخد بهتر است ما در جامعه الگوهای خوبی داشته باشیم که ریا کار نباشند و به صورت واقعی مردم را هدایت کنند مطمئنا تغییر محسوسی در جامعه به وجود خواهد امد (1834034) (alef-10)
 
ابی
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۹:۴۶:۴۹
رئیس دولت قبلی را به پوپولیسم متهم می کردند اما خودشان گوی سبقت را از همه ربوده اند!!!! (1834126) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۱۹:۵۲:۰۶
اين مقاله اين است كه براي نشان دادن صحت گفتار خود به مدلهاي غربي مراجعه كرد.اگر انها از جيك و پوك مردم جاسوسي ميكنند و سرد مياوردند دليل نميشه كه ماهم اين كار رو بكنيم بعد توجيه بياو يم كه ليبرالترين كشورهاي دنيا هم اين كار رو ميكنند (1834137) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۰:۰۶:۴۳
اگر فرهنگ در کف جامعه درست شکل بگیرد مشکلات بسیار کم خواهد شد.
درود بر روحانی (1834160) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۰:۰۷:۱۴
دولت حق ندارد به نام یارانه در حریم شخصی افراد دخالت کند این خلاف روح فرهنگی جامعه ایران است (1834162) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۰:۳۸:۲۳
شما ها بهتر است همان جهان را مدیریت کنید و دست از سر ما بر دارید (1834231) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۰:۴۰:۲۰
کاملا با این نویسنده ی محترم موافقم چون کف جامعه را اگر به حال خود رها کنیم دروغگو نمی شوند و چاپلوسی نمی کنند و ... (1834234) (alef-10)
 
یاشار
۱۳۹۲-۰۹-۱۹ ۲۱:۲۲:۱۴
کاری نکنید که این کوچک اعتمادی که به بانک ها هست از بین برود . کی گفته که در غرب اطلاعات اقتصادی افراد را چک میکنند . سوئیس به بانکداریش معروفه و همه سرمایه داران جهان پولهاشون رو اونجا نگه میدارند و تنها دلیلش هم کاملا محرمانه موندنه اطلاعاته (1834307) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۱۴:۲۳:۴۹
در اروپا و امریکا درآمدهای همه مشخص است و مشخص است در سال هر کسی یا شرکتی چه قدر در آمد دارد و همه چیز شفاف است بهنوان مثال فوتبالیستها -هنرپیشه ها و شرکتهای بزرگ و افراد معروف هر ساله درآمدهایشان در خبرگزاری ها اعلام میشود ولی شما یک نمونه اینجا مثال بزن؟ (1835895) (alef-6)
 
sadegh
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۷:۳۷:۳۹
البته نقدکردن برنامه های دولت خوبه ولی حالا که این دولت میخوادکم کم اختیارات را به کف جامعه واگذار کندچراکه نه (1834802) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۷:۵۱:۴۲
خواهر گرامی تند نرو. کاش یک تحلیلی هم از سر صدق برای دولت قبلی می نوشتی (1834823) (alef-6)
 
اسم من سلام
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۹:۰۱:۴۹
کف جامعه ی فرهنگی به معنای رها کردن و بی توجه شدن به مسائل فرهنگی جامعه نیست ، یعنی توجه داشتن به بن مایه های فرهنگی و ریشه های آن .
این برداشت فقط و فقط در ذهن جنابعالی منبعث می شود و بدان که هر چه ما از اصالت ها و ریشهای غنی فرهنگی خودمان دور باشیم به همان نسبت شناخت مان به مسائل جامعه شناسی و فرهنگ جامعه کاسته خواهد شد .
ایشان که اشاراتی به بزهکارانه جامعه را با بن مایه های اصیل فرهنگی مقایسه نموده اند باید دیدگاه عمیق تری در ذهن و پندار خود ایجاد کنند تا اصل سپردن فرهنگ به کف جامعه را با تعریف جامعه شناسی تطبیق دهند . بعنوان مثال چرا شما فضای آرام و اصالت آمیز روستا نشینان را سالم و بدون خدشه دار شدن مسائل بزه ای می داند ؟ چون آنجا ریشه های غنی فرهنگی هنوز دستخوش آب رنگ های فرهنگ غرب نشده و بر این باورند که ایران کهن خود دارای تمدن و فرهنگ غنی است و اثر پذیری از فرهنگی گه با فرهنگ ما امتزاج پیدا نمی کند ، نمی توانیم آن را تحویل بگیریم . نتیجه اینکه کف جامعه که همان مرام ها و کردار های نیاکان ما ست باید فرهنگ اصیل ایرانی را در ست گیرند و مسئولان دلسوز هم آنها را به جان و دل صیانت نمایند . یاد آوری می کنم که این چوب ها که بر سر ما می خورد بخاطر این است که همه ی موضوعات را با دیدسیاسی مطالعه می کنیم . (1834919) (alef-6)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۹:۰۲:۲۷
نمیدونممنظورچه بود یعنی ماباید برنامه های کاریمون مثل امریکا باشه برداشت من اینه نویسنده هچون ÷یشنهادی داداست (1834920) (alef-6)
 
فرهنگ دوست
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۰۹:۳۶:۳۰
اظهار نظر خانم محسنی به جای آنکه فرهنگی باشد، سرهنگی بود. انگار که کسی به ایشان حقی داده که برای جامعه تعیین تکلیف کنند.
می گویند اگر اختیار خوردن را به کف جامعه بسپاریم مردم دلشان می خواهد چیپس و پفک بخورند. خوب بخورند به شما چه؟
دولت می تواند اطلاع رسانی کند که پفک برای سلامتی بد است، مردم نخورید. می تواند کارخانه های تولید پفک را کنترل کند که استانداردهای مصوب را رعایت کند.
دولت حق ندارد به مردم بگوید چه بخورند و چه نخورند.
در مورد مسائل فرهنگی اختیار دولت از این هم کمتر است. دولت نباید به مردم بکوید چه نوع موسیقی را گوش کنند یا چه نوع شعری را بخوانند.
فرهنگ امر سرهنگی نیست، راه خودش را می رود و زیاد هم به حرف سرهنگها گوش نمیکند. (1834997) (alef-6)
 
علي
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۱۰:۵۳:۴۸
1 - خيلي جالبه كه فقط شما استنباط كرديد كه منظور رييس جمهور محترم سپردن فرهنگ به كف جامعه است در صورتي كه اصلا چنين چيزي وجود نداشت و ندارد.

2 - مرتب تحصيلات در غرب و غربي بودن و مانند آن اشاره ميكنيد !! (1835195) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۱۵:۵۴:۰۶
اطلاعات دارایی های مشمول مالیات مردم مصداق حریم شخصی نیست. دولت در همه جای دنیا برای پیدا کردم فراریان مالیاتی و متهمان پولشویی حسابهای مردم را چک می کند. حتی در لیبرال ترین کشورها. تازه علاوه بر آن به کسی که یک فراری مالیاتی را معرفی کند جایزه هم می دهند. (1836157) (alef-6)
 
ولی
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۱۸:۰۷:۰۸
دوموضوع را یکی گرفته اید.!یکی داشتن اطلاعات و دومی برای یک موضوع بی ارزش اطلاعات راهمگانی کردن و به پیشانی افراد مارک زدن و اطلاعات را جار زدن ! اقای رییس جمهور گفتند برای 45 هزار تومان نباید بی اعتمادی در جامعه ترویج کرد. البته وزارت اقتصاد ودارایی باید برای کارهای خود از اطلاعات کافی برخوردار باشد (1836428) (alef-6)
 
علی
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۱۹:۵۲:۴۱
به نظر من منظورشان از کف جامعه هنرمندان فیلم های مبتذل وطنی ، روشنفکرانی مثل مهاجرانی است! (1836636) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۹-۲۰ ۲۰:۰۴:۲۳
وظیفه دولت تسهیل مشارکت مردم در حیات فرهنگی است. مشارکت فعال با خلق آثار فرهنگی و عرضه اندیشه و اطلاعات و سرگرمی. و مشارکت انفعالی با بهره مندشدن از آثاری که دیگران تولید کرده اند. مشارکت فعال مردم در حیات فرهنگی مستلزم برداشتن موانع از سوی دولت است و ساختن زمینه خلاقیت و ابداع. دولت نمی تواند و نباید خالق آثار فرهنگی یا سفارش دهنده آن باشد. آثار دولتی یا سفارشی ناچار در مسیر تفکر دولت خواهد بود و نه آثار نقادانه. خلق آثار فرهنگی نیازمند فضای باز، گردش آزاد اطلاعات و اندیشه ها، برداشتن شبح سانسور، آزادی بیان و محدودیتهای ناروا بر خالقان آثار است. مشارکت انفعالی یعنی حق افراد در دسترسی بدون مانع ناروا به آثار فرهنگی.
دخالت و تصدی گری دولت در فرهنگ فقط به تباهی فرهنگ می انجامد.
نویسنده محترم سرنوشت دخالت اتحاد شوروی در فرهنگ را مطالعه کنند. (1836660) (alef-6)
 
ايراني
۱۳۹۲-۰۹-۲۱ ۰۸:۵۱:۴۴
من فكر مي كنم ايشان فقط يك عده كمي از جامعه را مي شناسند .اكثريت جامعه اين نيستند كه ايشان مي فرمايند اكثريت جامعه فر هنگ را با جزيياتش رو به كمال تحليل و اجرا ميكنند اگر شما يك بسته چيپس بخوري به فرهنگ لطمه زدي يا حتي در ساعات بعد نيمه شب هم چراغ راهنمايي را رعايت كني؟ (1837343) (alef-6)
 
علي
۱۳۹۲-۰۹-۲۱ ۱۰:۰۱:۰۶
1- هركس توقع دخالت در حوزه فرهنگ از دولت را دارد بخصوص در كشور ما بايد بداند كه حد دخالت و اعمال سليقه آن فاجعه به بار مي آورد.
2- اقتصاد ما به دليل نوع حكومت؛ قابل حساب كشي و نظارت نيست . (1837410) (alef-6)
 
hasan
۱۳۹۲-۰۹-۲۱ ۱۰:۱۱:۲۲
بنام خدا در کشور های پیشرفته وتوسعه یافته همه مردم در امدهایشان ودارائیهایشان شفاف و مشخص است و براساس ان وخود اظهاری اشخاص مالیات میگیرند و همیتطور اسامی میلیونر های جهان را در نشریات معتبر منتشر مینمایند. باسپاس (1837420) (alef-6)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.