نظر منتشر شده
۱۳۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 194330
درباره گزینه پیشنهادی برای وزارت آموزش و پرورش؛
هشدار درباره بازگشت به قبل از اجرای سند تحول بنیادین
مهدیار کریمی، 8 مرداد 92
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۳۹
1- شاید یک اجماع عمومی در این موضوع که مشکل اصلی وفوری کشور مساله اقتصاد و تولید است بوجود آمده باشد و انتخاب ریاست جمهوری جدید را نیز با توجه به شعارهای مطرح شده با سمت و سوی اقتصادی توسط ایشان می توان تبیین کرد. اما نکته ای که باید به آن توجه کرد نوع نگاه به حل مساله اقتصاد است. عمده اقتصاددان و صاحبنظران صرفا نگاهی فرمولی و یا حداکثر سیاسی به مساله اقتصاد دارند و به زمینه های فرهنگی و اجتماعی آن توجه ندارند. اگر مساله تولید یکی از مسائل اصلی کشور است در کنار بقیه موارد باید به ضعف فرهنگ کار و تلاش و تعاونی و یا فرهنگ غلط مصرف توجه کرد. جامعه ای که مصرف و تقاضا برای مصرف در آن بیشتر از تولید باشد همیشه دچار تورم خواهد بود.

 قسمت عمده اخلاقیات، بینش ها و رفتارهای افراد جامعه  تحت تاثیر ساختار کلان آموزشی کشور قرار دارد و  به همین خاطر باید بسیاری از معضلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی که امروزه  کشور با آن دست به گریبان است را حاصل نظام آموزشی غلط و بیمار کشورمان دانست. اگر فرهنگ کار و تلاش و تولید و یا تعاونی و سرمایه گذاری در کشور دچار مساله است می توان قسمت عمده این ضعف را به گردن نظام آموزشی که آموزش پرورش یکی از مهمترین ارکان آن است انداخت. همین طور ضعف در فرهنگ مشارکت سیاسی واجتماعی.

  2- به اذعان بسیاری از کارشناسان تربیتی و جامعه شناسان آموزش و پرورش نظام آموزش و پرورش فعلی ایران یک گرته برداری ناقص از آموزش و پرورش قرن هجدهمی و نوزدهمی غربی است که در آن به جای پرورش خلاقیتها و آموزش های زیستی اجتماعی و فرهنگی، صرفا تربیت نیروی کار ماهر برای چرخاندن چرخهای دنیای روز به روز صنعتی شونده مهمترین ماموریت آن بود. اگر چه  بعد از جنگ های جهانی و تحولات اجتماعی نیمه دوم قرن بیستم و انتقاداتی که به این سیستم آموزشی در غرب شد اصلاحاتی بنیادین در ساختار و محتوای این سیستم آموزشی صورت گرفت اما این تغییرات جدید در سیستم آموزشی کشورمان ملاحظه نشد و همان سیستم قدیمی ادامه یافت.
در یک دهه اخیر با رشد رشته های دانشگاهی در حوزه تعلیم و تربیت و انتقاداتی که به سیستم فعلی وارد شد سعی شد اصلاحاتی در آن  صورت گیرد. در ابتدا این اصلاحات تنها به معلم به عنوان عنصر اصلی تاثیر گذار در مدرسه نظر داشت و ارتقا معیشت وی را وجهه اصلی همت خود قرار داد و به طور جدی تر در مجلس هفتم و  دولت نهم و دهم معیشت معلمان در قالب افزایش حقوق و استخدام حق التدریسان  نسبت به قبل رشد قابل توجهی یافت اگر چه هنوز با وضعیت ایده آل فاصله دارد. 

اما این اصلاح کمّی تغییر عمده ای در کیفیت خروجی های سیستم آموزش و پروش ایجاد نکرد. شاید مهمترین دلیل این بود که نظام آموزش و پرورش به عنوان یک سیستم که در آن معلم، کتاب، مدرسه و ساختار آموزشی اجزا اصلی این سیستم بودند ملاحظه نشده بودند و تنها بر عنصر معلم و آن هم صرفا ارتقا معیشتی وی (که البته بسیار لازم ولی ناکافی بود) تاکید شده بود. ضعفهای کیفی سیستم آموزش پرورش آنقدر روشن و واضح بود که علاوه بر انتقادات کارشناسان و اساتید تعلیم و تربیت  حتی انتقادات عمومی رهبر انقلاب را در پی داشت. ایشان در چند  نوبت  با اشاره به ضعفهای عمده این سیستم آموزشی خواستار تحول در آن بودند. در پی توجه به همین مطالبه رهبری شورای تحول در آموزش و پرورش تشکیل و بعد از مدتها بحث و بررسی صاحب نظران تعلیم و تربیت، سند ملی تحول بنیادین در آموزش و پرورش تصویب  و اجرای آن از دولت دهم آغاز شد. در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش علاوه بر توجه به معلم، تحول در کتب درسی و ساختار آموزشی و نیز مدرسه محوری مورد ملاحظه قرار گرفته بودند. 

3- با توجه به تحولات و مطالباتی که از آموزش و پرورش وجود دارد اجرای سند تحول در آموزش و پرورش، مهمترین رسالت وزیر جدید خواهد بود. وزیر جدید برای اجرای این سند باید علاوه بر صاحب نظر بودن در مباحث تربیتی بر مبانی نظری این سند نیز مسلط باشد. اما با نگاهی به سابقه کاری وزیر پیشنهاد شده برای این وزارتخانه یعنی آقای دکتر محمد علی نجفی وی را فاقد هر دو این مهارتها می بینیم. البته ایشان دارای سابقه مدیریتی در وازرت  آموزش و پرورش بوده است اما به خاطر سابقه تحصیلی ایشان در حوزه ریاضی و فنی عملا به جز اداره و رتق و فتق امور اقتصادی و عمرانی تحول خاصی در حوزه آموزش و پرورش شاهد نبودیم . البته اجرای سیستم جدید نظام آموزشی ترمی واحدی در دبیرستان و شکل گیری پیش دانشگاهی در دوره ایشان اتفاق افتاد ولی عملا به دلیل همان آَشنا نبودن ایشان و همکاران به مبانی این تغییر(تبدیل دوره 12 ساله به یک دوره تربیتی عمومی) و نداشتن نگاه سیستمی به نظام آموزشی عملا اجرای طرح ابتر ماند و به انحراف کشیده شد. البته فراموش نکنیم در دوران وزارت ایشان معلمان  از لحاظ اقتصادی و منزلت اجتماعی نیز به عنوان یکی از ضعیف ترین اقشار جامعه شناخته می شدند که بعدها در دوره مجلس هفتم و دولت نهم و دهم این وضعیت مقداری بهبود یافت. ریاست بعدی وی بر سازمان برنامه و بودجه در دوران اصلاحات نیز نشان می دهد که ایشان بیشتر از اینکه دغدغه آموزش و پرورش داشته باشند به مدیریت در عرصه های اقتصادی و عمرانی علاقمند هستند. به نظر می رسد انتخاب گزینه ای از میان تکنوکرات ها با سابقه پر رنگ سیاسی و حزبی و  بدون علقه و تجربه و ایده در مباحث تربیتی برای این وزارتخانه مهم و حساس و حیاتی نوعی بازگشت به عقب و انحراف از اجرای سند مهم تحول آموزش و پرورش باشد.
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۴:۴۴:۴۶
متاسفانه همیشه این وزارتخانه مهم مورد کم توجهی بوده است ولی امید است دولت تدبیر و امید ، با تدابیر خاص امید را به این وزارتخانه هم بیاورد ، (1539268) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۱:۳۴:۰۶
با توجه به تفکرات تکنوکراتی کارگزارن سازندگی هیچ امیدی به وزارتخانه های فرهنگی در دولت روحانی نباید داشته باشیم همانطور که به دولت احمدی نژاد و دولتهای قبلی نداشتیم. (1539686) (alef-10)
 
سعید احمدی
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۰۲:۱۳:۲۱
سیستم 2+5+3 یک سیستم بازی در فوتبال است و به صورت شناور عمل می کند که خط میانی در صورت لزوم می تواند به خط حمله یا دفاع اضافه شود . و از 3+3+4 دفاعی بهتر عمل می نماید.

الان که آموزش و پرورش آزمایشگاه شده :
برای نظام آموزشی 3+6+3 هم باید امتحان شود زیرا می توان بعضی کلاسها را به ابتدایی و بعضی را هم به دبیرستان افزود .

جناب حاجی بابایی گزینه ای مناسب برای وزارت ورزش است و همچنین با توجه به انتقال پاس تهران به همدان نشان داد قابلیت لازم برای سرمربی گری تیم ملی فوتبال را هم دارد. (1543471) (alef-10)
 
عبدالله
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۱۳:۰۸:۱۵
بنظر می رسد نویسنده محترم یادداشت اصل موضوع را خوب ریشه یابی کرده اند ولی درباره گزینه جدید وزارت آوپ در اشتباه هستند . اگر عملکرد وزرای آوپ را از ابتدای انقلاب باهم مقایسه کنند ملاحظه خواهند که آقای نجفی بهترین آنها بوده و با هوشمندی شأن و منزلت و رفاه معلمان و کیفیت آموزش را بیش از دیگران ارتقا داد . ما عملکرد متخصصان علوم تربیتی و فلسفه و مدیریت را دیدیم ، این آخری ( آقای حاج بابایی ) خدا زیادش کند تا بگذارند چند تا مدرسه را اداره کند شاید پس از 5 سال بفهمد تعلیم و تربیت چیست بعد به سمت معاون اداره منظقه همدان منصوبش کنند و اگر ظرف 10 سال درک بهتری از تعلیم و تربیت بدست آورد اورا به سمت رئیس اداره یکی از نواحی آموزش وپرورش همدان منصوب نمایند و از این سمت بالا تر برایش خطرناک است و در همین سمت بازنشست شود تا همه معلمان و دست اندرکاران آوپ در آینده کابوس مشابه این فرماندارنظامی مستبد بی خبر از مسایل تعلیم و تربیت را نبینند. (1543740) (alef-13)
 
فرید
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۵:۲۲:۲۴
آقای نجفی فرد باسواد و تحصیلکرده ای هستند و دوران وزارتی شان دوران نسیتا خوبی از حیث معیشتی برای معلمان بوده ولی در این برهه از زمان ما نیاز به یک وزیر جدبد با ایده های نو و سبقه فرهنگی و تعلیم و تربینی داریم
متاسفانه اقای دکتر نجفی با سبقه کار اقتصادی شان فعلا خیلی به درد این وزارت خانه نمیخورند. (1540985) (alef-10)
 
صابر
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۴:۵۶:۰۹
من فکر می کنم همین وزیر فعلی را مجددا انتخاب نمایند و اجازه بدهند کارشان را به سرانجام برسانند بهتر می باشد. (1539287) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۲:۳۴
نه خیر ایشون تا اونجایی که میشد با اقدامات مخرب شون آموزش و پرورش رو به ورطه نابودی کشاندند استخدامهای غیر ضروری و غیر تخصصی مخصوصا در پایه ابتدایی آنچنان ضربه ای به پایه های آموزش و پرورش وارده اورده که صدای اون رو 20 سال دیگر وقتی شاهد فارغ التحصیل شدن افراد بی سواد و بی بنیه علمی خواهیم بود، شنید. وقتی فوق دیپلم کامپیوتر و کشاورزی و دامداری معلم اول ابتدایی میشند و وقتی فوق دیپلم عمران و لیسانس مکانیک مشاور میشند که همگی به زور سهمیه استخدام شدن باید به حال این سیستم از پایبست ویران که کشور روی آن تکیه خواهد داشت خون گریست. (1539486) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۲:۵۰:۵۰
بله نتایج معلمهای بیسواد امروز را بیست سال دیکر و حتی مدتی کمتر دیده خوتاهد شئ مثلا لیسانس روانشناسی که جمع کسرها رو بلد نیست و هر شب باید درس بگیرد که فردا به چه بدبختی درس بدهد .. فاجعه فاجعه (1539844) (alef-10)
 
معلم ابتدایی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۹:۱۴:۵۸
با حرف شما کاملا موافقم. اقدامات آقای حاجی بابایی هیچ دردی از
آموزش و پرورش دوا نکرد (1539996) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۹:۲۰:۱۴
همین وزیر خوبه چشمها را بر واقعیتها باز کن کدام آباد کرده که این یکی انجام نداده است.پس همراهیش کنین . (1540004) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۱:۲۰:۰۶
وزیر فعلی بهتر است مدتی به استراحت بپردازند (1539678) (alef-10)
 
رهگذر
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۲:۱۰:۳۰
الف عزیز
بحث شما در مورد این که ایشان بیشتر به بحث اقتصادی علاقه مند است نشان از این نیست که ایشان به دنبال تحول در آموزش وپرورش نیست زیرا عدم وجود تحول در این وزارت خانه تا زمان وزیر اموزش وپرورش دولت نهم اشکار بود. تحول از به وجود امدن سند تحول بنیادین اغاز شد و این هم جزو میراث هیچ یک از وزیران این وزارتخانه نیست . وزیر کنونی هم در اغاز امر با شعارهای انقلاب گونه وارد شد و تا الان شاهد هیچ گونه اقدام مثبت ان چنانی در این وزارت خانه در دوران ایشان نبوده ایم .این از زبان من است که دانش اموز دو وزیر دولت نهم ودهم تاکنون بوده ام . (1539699) (alef-10)
 
معلم
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۹:۳۲:۲۷
با سلام ب نظر من کار اساسی در اموزش وپرورش رفع تبعیض فاحش بین لیسانسیه ها و فوق لیسانس هات چون همه ب یک چشم نگریسته میشوند و برای نمونه در افزایش فوق العاده شغل همه معلمان چه سیکل چ دکترا هشتاد تومن اضافه شد ==واقعا جای تاسفه (1540028) (alef-10)
 
جواد
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۱:۱۰:۳۵
من یک معلم. ای کاش آقای حاج بابایی ابقا شوند. آقای نجفی کارنامه خوبی در وزارت خانه نداشتند! (1540259) (alef-10)
 
کارشناس
۱۳۹۲-۰۵-۱۰ ۱۴:۱۶:۲۳
فقط متخصصین خوب می دانند که باید یک نفر مانند آقای دکتر نجفی بیاید و از انحراف بیشتر در آموزش و پرورش جلوگیری کند. (1542544) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۵:۱۶:۰۴
آقای دکتر نجفی به همراه مرحوم علاقه مندان سالها در آموزش و پرورش زحمت کشیده اند . دوره وزارت ایشان اگرچه در اجرای نظام ترمی ناکام ماند اما خدمات ایشان به نسبت دوره فعلی بسیار بهتر و قانونمندتر بود و بسیاری از معلمان از ایشان به نیکی یاد می کنند. (1539311) (alef-13)
 
شبیه راز
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۸:۳۴:۴۱
منظورت حتما معلمای کره مریخه دیگه نه! (1539544) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۰:۰۴:۰۲
با احترام صحبت کنید (1539779) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۲:۴۱:۱۶
من هم شنیدم خیلی ها از ایشون راضی بودند.طرح خانه معلم رو ایشون دادند اگرچه معلمان اونقدر ثروتمند نیستند که از این موقعیت ها استفاده کنند.
ولی بر من ثابت شده است که هیچ کس نمی تواند آموزش وپرورش این کشور را نجات دهد زیرا از دید همگان یک نهاد هزینه بر است نه در آمد ساز. به همه هموطنان عزیزم می گویم تا زمانی که آموزش پرورش آباد نشده است انتظار آبادانی کشور را از لحاظ فرهنگ، اقتصاد و ... نداشته باشید. (1539723) (alef-13)
 
دلتنگ
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۹:۱۷:۲۰
قسمت دوم سخن شما واقعیت تلخ جامعه ما و دلیل اصلی عقب ماندگی آن است که هیچ کس جرات پذیرش آن را ندارد. (1540000) (alef-10)
 
م
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۳:۴۸:۵۹
بنده از بدو استخدام شش وزیر آموزش و پرورش را دیده ام به نظر من بهترین وزیر آقای نجفی بوده اند که در زمان وزارتشان هم به مسائل تربیتی و هم آموزشی و هم معیشتی معلمان توجه داشتند (1539761) (alef-13)
 
نیک بین
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۳:۳۴:۳۱
در زمان وزارت ایشان (نجفی) معلم بی ابرو شد علنا در صدا وسیما گفت اگر چوب دست معلم ببینم به گرده او میزنم و با برنامه ای که صدا وسیما ان زمان میساخت هر هفته معلم ودانش اموز را باهم دعوا میانداخت دیگر انکه هر روز یک تصمیم میگرفت 1-امد برای جلوگیری از امار شدید مردودی ابتدایی امتحان نهایی پنجم را حذف در نتیجه سال بعد امار قبولی به طرز عجیبی با لا رفت 2- نمره 7 را شرط تبصره گذاشت یعنی اگر کسی تمام نمراتش 20 بود ولی یک نمره زیر 7 داشت مردود میشد چون نمی توتنست تبصره بزند وتعداد زیادی از شاگردان دبیرستانی به خاطر درس های مردود میشدند که دیگر در سال های بعد نمی خواندند مثلا درس هندسه اول دبیرستان رشته علوم وریاضی سال دوم علوم تجربی تا چهارم ان دیگر هندسه نداشت ولی دانش اموزی بخاطر نمره هندسه سال اول مردود میشد3- نظام ترمی ووپیش دانشگاهی که قرار بود 10 درصد انجام شود ومطالعه کنند اگر خوب بود در مجلس تصویب واجرا شود ولی ایشان طی چند سال بطر کامل اجرا کرد بدون مطالعه ومجوز مجلس 4- قرار بود پیش دانشگاهی برای تعداد کمی باشد با معدل بالای 16 که میخواهند دانشگاه بروند ولی چون با مشکل آقا زاده ها برخورد (معدل پایین آنها)شد 14 و بقیه ماجرا 5- ترمی واحدی قرار بود باشد چون به مشکلات اخلاقی وخروج شاگردان از مدرسه برمیخورد شد ترمی سالی ! 5-شروع مدارس را هر ساله در تابستان جلو میاورد تا 15 شهریور هم در سال 75 شد که دیگر مجلس جلو ان را گرفت که با توجه به گرما ومناطق گرم سیری ونبود امکانات سرمایشی در مدارس وقانونی تصویب کرد که شروع مدارس از اول مهر ماه باشد 6- تعطیلات زمستانه اورد چیزی شبیه تعطیلات زانویه مسیحیان که اول زمستان 2هفته دارند و... این ها مواردی بود که الان من به خاطر دارم ایشان به هیچ وجه بدرد این وزارتخانه نمی خورد چون اگر خوب بود آقای خاتمی به ایشان چنین پستی را میدادند در آخر باتوجه به اینکه ایشان مدرک ریاضیات از امریکا دارند وادم با سوادی هم هستند ونشان داده که در برانامه وبودجه هم علاقه دارند وهم تخصص (در زمان خاتمی وشورای شهر رییس برنامه وبودجه بودند) وما فرهنگیان تقریبا آقای حاجی وزیر دوم خاتمی بهتر بودند چرا که طرح انتخاب مدیر توسط معلمان را اوردند وشورای معلمان وتا حدی برای معلمکان ارزش قائل شدند که در محیط مدرسه کمتر در کار انها دخالت کنند واز لحاظ رفاهی هم خوب کار کردند (1539855) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۵:۱۸:۱۶
مدارس غیر انتفاعی(پولی شدن آموزش) نیز در دوران ایشان تاسیس شدند که یکی از خجالت آورترین سیستمهای آموزشی در تربیت دانش آموزان بی سواد می باشد. (1539315) (alef-13)
 
رهگذر
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۲:۱۴:۵۱
به نظر شما ایجاد مدارس برای باسوادی دانش اموزان باسواد و دانشمند بوده است؟
عقل سلیم چه حکم می کند؟ (1539703) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۳:۴۰:۰۴
مدارس غیر انتفاعی باعث کاهش بار مالی وزارتخانه می شود (1539858) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۱:۲۱:۰۷
دوست عزیز در هر جایی که نباید فقط به سود مادی و پولی مقطعی فکر کرد. واقعیت این است که اگر پول در دو جا رخنه کرد و تعیین کننده بود آنجا نابود می شود:
1-آموزش 2-بهداشت
بهتر است بروید به جاهای آموزشی پولی و هم چنین بیمارستان هایی خود گردان سری بزنید تا واقعیتها را آن طور که هست ببنید نه آن طور که می خواهید باشد. (1540289) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۰:۵۵:۲۱
پوزش نظر شما خیلی عوامانه است مدارس غیر انتفاعی یعنی واگذاری کمی از بار مدارس به دوش مردم برای آنان که از نظر مالی مشکلی ندارند (1540208) (alef-10)
 
دکتر زیارتی
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۵:۱۸:۴۸
باسلام. نمی دانم شما حتی برای یکبار هم که شده این سند به اصطلاح تحول بنیادین را مطالعه کرده ایدیانه؟ اما بنده بعنوان یک کارشناس تعلیم وتربیت به شما عرض می کنم که بیش از نود درصد این سند شعاری بوده و در حد شعار نیز باقی خواهد ماند . ده درصد مابقی نیزکه به مسائلی چون تعطیلی پنج شنبه ها و دایر کردن مدارس در نوبت صبح ونظام 6-3-3و... مطمئنا تحولی در آموزش وپرورش ایجاد نخواهد کرد. تغییرات جزیی کتابهای درسی وتاسیس دانشگاه فرهنگیان هم ایده جدیدی نیست واحیائ مراکز تربیت معلم سابق می باشد. بنا بر این مشغول شدن به این اسناد شعاری مشکلی را حل نخواهد کرد. (1539316) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۸:۳۶
بنده هم تا حدودی که با این سند آشنایی دارم نظر ایشان را تایید میکنم. اساسا برخی دیگر اسناد هم ماهیتی شعار گونه و بدون توجه به واقعیات دارند. (1539494) (alef-10)
 
بهترین مردم معلم می شوند!!
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۲:۴۵:۱۸
به طور کلی آموزش وپرورش تنها محل شعارهاست. اگر موافقید + را بکوب. (1539728) (alef-13)
 
شجاعی
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۲:۴۶:۴۸
منم خواستم نظر دوست عزیزمون روتاییدکنم، متاسفانه تغییرات درنظام آموزش وپرورش درحدشعارباقی مونده وپوسته وظاهرقشنگی داره امابه سبب اجرای ناموفق همیشه ضررتغییرات بیشتربوده . من یادنظریه مرتون میافتم اون جایی که بحث مناسک پرستی رواشاره میکنه ، حالاآموزش وپرورش ماهم شده داستان همون پرستاری که باید به اصل وظیفه اش که خدمت رسانی به بیماره بپردازه درحالی که بیشترزمانش روبه آراسته کردن ایستگاه پرستاری اختصاص میده. اصلی ترین سرمایه آموزش وپرورش نیروی انسانی اونه که کمترین توجه بهش میشه ، حالاآقایون نگران بازگشت به عقب هستن ؟ نگران برچیده شدن سندنظام تحول بنیادین؟کدوم تحول؟کدوم نظام؟من با20سال سابقه درمعلمی فقط ظاهرسازی دیدم وبس بخداخیلی زشته که وزیربیادافتخارکنه که همه ی مطالبات 4سال پیش فرهنگیان راپرداخت کرده و ازبزرگترین افتخاراتش تنظیم سندتحول بنیادینی باشه که فقط شعاره ولاغیر. (1539730) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۱۲:۳۵:۰۷
بخدا راست گفتی فقط ظاهر سازی و امار بافی (1543714) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۵:۳۳:۰۷
آقای کریمی
درست به عکس نظر شما ضعیفترین افزایش حقوق که اصلا با تورم نسبتی نداشت در دولت نهم و دهم ایچاد شد و هیچ توجهی به معیشت معلمین نشد.
تازه در دوره ی آقای نجفی بیشترین افزایش حقوق برای معلمین حاصل شد.
شما چه کاره هستین که آمار غلط میدین.
اتفاقا ایشان از وزیران موفق آموزش و پرورش بودند .
لطفا قبل از نظر دادن برید مطالعه کنید. (1539334) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۳:۴۹:۰۸
من هم دقیقا با نظر ایشان موافقم. (1539762) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۰:۵۳:۱۵
1- این متن یک نگرش تنگ نظرانه است به کارنامه ی آقای نجفی و تحولات بنیادینی که در زمان ایشان صورت گرفته و احتملا با هدف ابقای وزیر فعلی نوشته شده

2- این موضوع هیچگاه از اذهان فرهنگیان نمی رود که موثرترین
و بالاترین ترمیم و افزایش حقوق در زمان اصلاحات صورت گرفت که تقریبا در 8 سال با تورم مهار شده ی آن زمان رشد چهار برابری حقوق را داشتند و این را به وضوح در زندگی و سطح معیشت حود دیدند.
ایجاد صنف معلمان که با هدایت خود دولت شکل گرفت و آزادانه ابراز نظر و اعتراض داشتند و پروژ های ساختمانی و........ که الان خبری از انها نیست ...........
چیزی که در زمان احمدی نژاد اتفاق افتاد بی ارزش کردن مدرک و هم سطح کردن حقوق یک مستخدم با مدرک پنجم ابتدایی با مدیر مدرسه با مدرک کارشناسی بود وگرنه افزایش حقوق 17درصدی زمان خاتمی چه وجه قیاسی دارد با افزایش 6درصدی احمدی نژاد؟؟؟!!! ودر این روزهای پایانی یک افزایش عجولانه که راه به حایی نمی برد تفاق افتاده که نشان از عدم صداقت این دولت دارد لطفا اگر قرارا است دیدگاهی را مطرح کنید دیدگاه کارشناسی شده باشد مردم شعور دارند و حافظه ی تاریخی این ملت مثال زدنی است. (1540201) (alef-10)
 
مجید
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۱۱:۵۳:۱۷
جناب کریمی معلومه شما اصلا مشکلات اموزش وپرورش را درک نکرده اید اموزش وپرورش امروز از نداشتن سند یا ایده رنج نمی برد از سو مدیریت و بی تدبیری رنج میبرد . اقای دکتر نجفی با سوابق درخشان خود مهمترین .مشکل را که ناتوانی وسو مدیریت است را حل خواهد کرد و با انتصاب مدیران متخصص وکاملا درد اشنا با اصول تربیتی و روانشناسی مشکلات را کاهش خواهد داد . ایشان فکر مهندسی -مدیریت قوی -هوش سرشار =نظم - وتوجه به دیدگاههای کارشناسی دارند . وهمه اینها برای کاهش الام اموزش وپرورش کافی است. (1543662) (alef-10)
 
سبحانی
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۵:۵۳:۲۷
ضمن احترام به نویسنده محترم این نوشته ، بنظر می آید ایشان آشنایی اندکی با مشکلات طرح تحول بنیادین داشته باشد چرا که مهمترین مشکل این طرح ناتوانی مدیران فعلی آموزش و پرورش در اجرای مناسب و یکپارچه این طرح می باشد. و اتفاقا از این منظر جناب آقای نجفی با آشنایی که به مدیریت طرحهای استراتژیک دارند جزو مناسبترین گزینه ها می باشند .
اشکالی هم که نویسنده محترم بر طرح نظام نیمسالی واحدی گرفته اند خیلی مبهم است اگر روشن تر بفرمایند بعنوان کسی که اندکی آشنایی و تجربه کارشناسی در این زمینه دارم می توانم توضیحاتی را عرض کنم (1539358) (alef-13)
 
ali
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۶:۱۰:۴۰
سند تحول در آموزش و پرورش که در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است توسط کارشناسان فنی و مهندسی و کارکردهای جزیی نگری تدوین شده است و کمتر کارکرد اجرایی برای رسیدن به یک تمدن ایرانی اسلامی دارد . جایگاه دانش آموزان و تحولات شخصیتی آنان دیده نمی شود فقط یک سری شعارهای آرمانی که با واقعیت موجود کمتر تناسب دارد دیده می شود . مهمتریت تکلیف دولت جدید در حوزه آموزش و پرورش کارشناسی این سند می باشد . (1539368) (alef-13)
 
reza
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۶:۱۱:۵۸
برادر من؛این همه صغری و کبری چیدی که بگی نجفی خوب نیست؟ نکنه انتظار داری هنوزم یه عده تبلیغاتچی وظاهرساز، آموزش مملکت رو به قهقرا ببرند؟ اونم با شعارهای دهن پرکن و توخالی به اسم سند چشم انداز وتحول بنیادین و ساختار 6-3-3 و....
آقای نویسنده ؛شما یا واقعا نمی فهمی ویا خودت رو زدی به نفهمی و ادای دلسوزای تعلیم وتربیت رو در میاری
هرکی ندونه، هر معلم آگاهی خوب می دونه که متأسفانه در دوره جاجی بابایی، نا کارآمدی،بی برنامگی،عدم مدیریت ،ظاهرگرایی،شعارگرایی،حیف ومیل بیت المال برای مقاصدسیاسی و....در میدان عمل به اوج خود رسیده است
...حال آنکه می بینیم در حرف و شعار، وزارت ایشان بابرنامه ترین،کارآمدترین،علمی ترین،ولایی ترین،موفق ترین،باهنر ترین،با مزه ترین،بانمک ترین و... معرفی میشه.
حرف حقیر به عنوان یک معلم و کارشناس ارشد مدیریت آموزشی اینه که ما خوشبختانه در عرصه تىوری و مبانی نظری، الی ماشاءالله صاحبنظر و کارشناس وسردار نظر داریم ،چه در داخل سیستم آموزش ورپورش و چه در خارج از این سیستم مفلوک که مدام برایش نسخه می بیچند. اما دریغ از یک سرباز عمل.
امیدواریم این دفعه؛دکتر روحانی بدون توجه به نسخه های بی شمار دایه های مهربانتر از مادر و هشدارهای امثال جنابعالی ، یک وزیر معلم باهوش و پخته و اهل عمل،را عهده دار امور معلمان نماید. انشاءالله (1539369) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۹:۲۹:۰۱
این نظر شماست جناب!! (1539604) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۳:۵۶:۲۵
دوست عزیز به عنوان یک معلم قاطعانه عرض می کنم بیشترین شعار در زمان وزیر فعلی داده شد. امیدوارم کارشناسان بیطرف در مورد طرحهای پیاده شده (مانند نظام جدید 6-3-3، مدارس قرآنی و...)نظرات خودشون رو بدن تا وزیر جدید بتونه بهتر عمل کنه. (1539772) (alef-13)
 
معلم ابتدایی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۹:۲۳:۵۱
واقعا آموزش و پرورش در دوره آقای حاجی بابایی بدترین دوران و راکد ترین دوران خود را در حوزه عمل سپری کرد. ولی شعار تا دلتون بخواد (1540014) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۱:۰۴:۱۳
خیلی از طرخ هایی که ارایه دادند فقط بار مالی برای آموزش و پرورش داشت بدون نتیجه ! مثلا دارالقرآن ها ،،مدارس قرآنی و....... در صورتی گه که متولی این امور مئارس نسیتند پس دارالقرآن های سطح شهر وظایفشان چیشست؟؟؟؟؟؟؟ ریاکاری و تظاهر و ظاهر پرستی براستی اگر فقط کتاب داستان راستان شهید مطهری مبنا قر ار می گرفت از مدرسه تا دانشگاه ما با خروجی هایی مواجه می شدیم که به واقع انسان بودند ولی اینها کاری به باطن دین ندار ند و ظاهر را می آرایند (1540239) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۰۱:۵۰:۲۸
خیلی نظر پخته و منصفانه ای بود و درد دل معلمان میباشد با توجه به این همه بی برنامگی در این سالها که معلمان تکلیف خودشان را نمیدانستند (1543443) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۶:۱۴:۰۶
اقای نجفی هیچ تناسبی با اموزش و پروش دولت روحانی ندارند (1539371) (alef-13)
 
فرهنگی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۳:۴۵:۵۶
من هم با شما موافقم که بیشترین زجر را ما در دوران آقای نجفی کشیدیم که هنوز که هنوز از لحاظ معیشتی عقب افتادیم مربوط به آن دوران است پس بهتر این آقا نباشد (1540651) (alef-10)
 
معلم
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۶:۱۷:۳۸
به نظر من دکتر نجفی یکی از بهترین وزیران آموزش و پرورش در بعد از انقلاب بوده و علاوه بر تو جه ویژه به وضعیت معیشت معلمان در بعد تحول در آ .پ همراه با پیشر فت جهانی موفق عمل کرد و یک مدیر عمل گرا است و بر خلاف وزیر فعلی که بسیار حرف می زند و کمتر عمل می کند آقای نجفی بر عکس ایشان می باشد مثلا ایجاد مجتمع ها ی آموزشی مدارس را نا توان و نا کار آمد کرد که وزیر جدید با ید اصلاح کند

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی (1539373) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۶:۲۵:۱۳
چرا بجای تشکیل دولت شایسته که مبنای آناز طریق شناخت شایسته و عهده داری شایسته سالاری است این روزها دائما اسامی مردانی را می شنویم که مدتهاست به کسوت بازنشسگی در امده و یا باید در بیایند و نیز در سابقه خویش بجز رفاقت با سردمداران و امکان رفت و آمد با آناننه حائز کارنامه مطلوبند و نه اشتهار به کارآمدی دارند ؟

.آینان که بجای پاسخگوئی به نتایج ناگوار ناشی از بی تجربگی و رانت خواری در حوزه های وظیفه قبلیشان در زمانهای معین به حاشیه می روند و تنها مزیتشان حضور در کلکسیونی از تبلیغ و خود شیفتگی است.

از مزیت حضور غ این در حالی است که در همه شعب کار و وظیفه به لطف اینهمه سال تربیت نیرو , شایستگان بیشماری در داخل همان مجموعه های وظیفهای یافت می شوند که در تجربه و کارنامه خدمتی خویش نیز نمراتشان کاملا مطلوب است , جوانند و صاحب انرژی و خلاقیت ولکن اساسا با سردمداران رفت و آمدی ندارند و صلاحیتشان در گرو رفاقت با سر دمداران و باند بازان نیست .

آقای الف محترم !
اسامی ممنتخبین دولت را که انتشار می دهید کاملا نگران کننده و موید چهره ای ایستا برای توسعه و رشد مورد انتظار در کشور است .
قطعا تشکیا هیات وزیران از طریق ایجاد شرکت سهامی بازنشستگان رانت خوار و راکد مانده در این دوران نه به نفع کشور الست و نه به نفع رئیس جمهور منتخب .
معلوم نمی دارد که مجلس محترم! چگونه رضا به تشکیل شرکت سهامی بازنشستگان رانت خوار راکد از خلاقیت و کار و متبحر در کلام بدون محتوا خواهد داد. ولکن اگر این اسامی بر صحنه بیاید و این مجلس با آن همراه باشد معنایش این است که نه تنها از تدبیر و امید باید دل برید بلکه نظم شایسته سالار در قلمرو ایران را به طور اساسی باید تدفین شده تلقی نمود. (1539380) (alef-13)
 
سنگ پا
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۸:۵۸:۵۴
دوست عزیز در هر موردی باید با توجه به زمانه تصمیم گرفت.زمانی بنده عقیده داشتم که جوانان عهده دار امور مملکت باشند و پیران مشاور.اما در این 8سال همین تازه کاران و جوانان بلایی به سر مدیریت این مملکت در آوردند که به نظر من این عقیده حداقل 8سال دیگر باید اجرا شود و فعلا بهتر است پیران با تجربه این اوضاع فوق آشفته را جمع کنند.در ضمن اتهام رانت خواری به مدیران قدیمی با تمام اشکالاتی که به آن ها می شود گرفت ادامه همان روش فعلیست که همه را از قطار انقلاب پیاده کرده است. (1539568) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۲:۱۰:۳۳
اقای کریمی عزیز - نوشته ی شما ادم را به یاد مقالات کیهان عزیز و حملات وب سایت های تندروو یاران اصول گرا و حامیان برخی کاندیداها به جناب دکتر روحانی پیش از انتخابات می اندازد. چه قدر حول برتان داشته است؟ چه خبرتان است؟ واقعا از این همه تاخت و تاز به پیشوای اصلاحات - خدمات شایانشان - وزرای اصلاحات ....... خسته نشدید؟ چه قدر می خواهید سیاه نمایی کنید؟ انتخابات بیدارتان نکرد؟ پی نبردید که مردم ایران هوشیارتر از ان هستند که شما فکر می کنید؟ این همه شخصیت های با سابقه ی قرهنگی صحبت ها ونظراتتان را رد کرده اند ونظر 180 درجه متفاوت با شما دارند : نمی خواهید به حرمت این مردم کمی روزه ی سکوت بگیرید - دندان روی جگر بگذارید( کاری که هشت سال می کرده اید) و رخصت فرمایید تا کابینه با ارامش کارش را اغاز کند بعدا اگر بدتر از این هشت سال طلاییتان شد تاخت وتاز را شروع کنید؟!!!
با سپاس از وب سایت همیشه متفاوت الف. (1539822) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۶:۲۸:۴۳
این نجفی با تغییر سیستم آموزشی به نطام جدید که حدود سال 76 انجام داد نسل ما رو که بیچاره کرد. امیدوارم مجلس بهش رای نده. من که نمی بخشمش هیچ وقت چون با درصدهای بالا نتونستم توی کنکور اون سال قبول شوم ولی فرد دیگه ای نظام قدیم بود با درصدهای مشابه مهندسی مکانیک مشهد قبول شده بود که خودش هم تعجب می کرد پس چرا من هیچ جا قبول نشدم (1539384) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۶:۳۸:۰۰
چرا آقای حاجی معرفی نمی شوند؟ (1539396) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۸:۳۳:۲۵
هر وزیری که دلسوز دانش آموزان باشد و درد مردم و فرهنگیان عزیز را بفهمد خوب است، الان یکی از اولویت ها باید بالابردن کیفیت آموزشی در آموزش و پرورش و یکی هم توجه به معیشت و نگهداشت نیروی های متخصص آموزش و پرورش باشد که انشاءا... آقای دکتر نجفی با جدیت دنبال خواهند نمود. ایشان سابقه مدیریتی لازم را دارند. توکل بر خدا. (1539542) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۶:۴۰:۲۰
اگر ضعف نجفي در انحراف از طرح تحولي است كه منجر به از هم پاشيدگي بين نسلي درست در وسط دوران تحصيل ميليون ها دانش آموز شد و به جاي اينكه از اول كار اين تحول را ايجاد كنند ، به صورت خلق الساعه پايه ششم دبستان را به وجود آوردند با كمترين كيفيت تحصيلي (كتابهايي كه طي مرداد و شهريور سال گذشته آماده شد فقط به اين دليل كه رئيس جمهور محترم خوش داشتند همان موقع تحول را به چشم ببينند !)

همان بهتر كه دچار اين انحراف بشوند .
نسلي از دانش آموزان بدون طي كردن مقطع پيش دانشگاهي ديپلم خواهند گرفت ، براي اينها كاري نمي توان انجام داد اما اميدوارم براي بقيه كودكان اين مملكت كه همچون موش آزمايشگاهي با آنها رفتار مي شود فكري بشود (1539401) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۶:۵۳:۴۰
یادمان نرود ارتقای معیشت معلمان در دولت مهروزی نه از نبوغ حاجی بابایی که از محل رشد درآمدهای نفتی بود که نسبت به دوره سازندگی رشد بالایی داشت ونی دولت احمدی نژاد بودجه عمرانی را فدای جاری - دستمزد معلمان کرد - نتیجه آن فشار بر روی کشاورزان وصنعتگران شد که نتیجه آن بیکاری گسترده است لذا کمی منصفانه بیندیشیم وبگذاریم دکتر نجفی بیاید تصمیم بگیرد عمل کند شاید ان شای الله اوضاع بهتر شد اگر هم نشد فرصت برای انتقاد داریم (1539422) (alef-13)
 
معلم ابتدایی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۹:۲۷:۴۸
شما از کدام ارتقای معیشت حرف می زنید. ؟ (1540024) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۲۱:۳۰:۳۲
من به عنوان یک معلم امیگویم که قدرت خرید معلمین نسبت به هشت سال پیش حداقل یک پنجم شده. (1541765) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۰۱:۵۳:۲۳
کدوم بودجه فدای دستمزد معلمان شد ؟ کلی توی اموزش و پرورش صرفه جویی شد و بودجه ها کمتر و دست مدرسه ها جلوی اولیا دراز تر شد (1543450) (alef-10)
 
سعيد
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۶:۵۶:۳۶
از شما درخواست ميکنيم به جاي اينکه به نيمه خالي ليوان نگاه کنيد نيمه پر ليوان را هم ببينيد آيا شما نظرات خود معلمان را در مورد 9 سال وزارت ايشان شنيده ايد ؟ آيا نميدانيد که تا قبل از ايشان معلمان از لحاظ معيشت بسيار در مضيقه بودند
و ايا سيستم آموزشي که در حال حاضر اجرا شده است و دوران تصدي وزير فعلي آموزش و پرورش را دوران خوبي براي آموزش و پرورش مي دانيد هرگز چنيني نيست اگر شما يک نظرسنجي از معلمان کنيد نتيجه آن اين است که بسياري از فرهنگيان از وضعيت فعلي آموزش در کشور ناراضي هستند پس جانب داري نکنيد (1539428) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۶:۵۷:۳۶
بعضی اشکالات این سند :
1 . سیستم آموزشی 3 - 3 دوره ابتدایی هرگز قابل اجرا در اکثریت مطلق روستاهای کشور نیست . یعنی در تمامی روستاها شاید یک ساختمان فیزیکی مناسب 5 یا 6 کلاسه برای دوره ابتدایی وجود دادرد و هرگز دو ساختمان مجزا برای اجرای این طرح 3 - 3 وجود نخواهد داشت .
2 . تغییر نام دوره راهنمایی به متوسطه 1 و دوره دبیرستان به متوسطه 2 هیچ دردی را دوا نخواهد کرد .
3 . در سیستم قبلی ، دروس تخصصی یک دانش آموز 12 ساله که در سال اول راهنمایی تحصیل می کرد توسط دبیران همان دروس با تجربه علمی بالا و مدارک دانشگاهی مختص همان درس تدریس می شد در حالی که در سیستم آموزشی جدید ، همه دروس پایه یک دانش آموز 12 ساله که حالا در پایه ششم ابتدایی تحصیل می کند توسط یک آموزگار دارای توان علمی محدود می باشد تدریس می شود .
4 . تاسیس دانشگاه های پردیس با آن همه بار مالی بسیار بالا برای جذب دبیران آینده به خصوص در این مقطع زمانی که آموزش و پرورش از پرداخت به موقع حقوق معلمانش عاجز است ، ( خانم بنده حقوق مهر ، آبان ، آذر و دی ماه سال قبل را دریافت نکرده هنوز !) اقدام مناسبی نیست . آموزش و پرورش می توانست از فارغ التحصیلان علاقمند و نخبه دانشگاهی از طریق آزمون ، دبیران آینده را جذب کند . و البته با برگزاری یک دوره آموزشی .
و ... (1539430) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۷:۲۰:۰۴
با سلام ما معلمان از طرح تحول وزیر چیزی نیافتیم جز 6-3-3 (1539451) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۷:۲۴:۵۹
جانا سخن از زبان ما میگویی (1539456) (alef-13)
 
یک مدیر
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۷:۳۳:۵۵
لطفا از این به اصطلاح تحول بنیادین دفاع نفرمایید بنده مدیری هستم که سروکارم با تمامی مقاطع به حصوص ابتدایست این تحولی که شما می فرمایید مشکلی که از آموزش و پرورش حل نکرد هیچ مشکلاتی هم برای مدیران و آموزگاران ایجاد کرده که جناب آقای نجفی با توجه به سابقه ی درحشان مدیریتی که دارن باید سریع جلوی این ضرر وزیان را بگیرند
1-مجتمع های آموزشی روستایی و شهری: (بدلیل اختلاف مدیریتی ایجاد شده بین مدیر مجتمع و مدیر آموزگار که باعث اخلال در روند همان آموزش نصف و نیمه مدارس روستایی شده)
2-پایه ششم :بدلیل شتابزدگی در اجرای این برنامه کتابهای کارشناسی نشده ودیبران بی تجربه وآموزش ندیده (حتی آنهایی که دوره ضمن خدمت رفتن اکثرا اذعان کردند که این دوره ها کمکی به آنها در تدریس نکرد و با تجربه ضمن سال معلومات حاضر را کسب کردن که این خود یک فاجعه آموزشی است) موجبات دلزدگی آموزشی را در این دسته از دانش آموزان ایجاد کرد همچنین اختلاط دانش آموزان این پایه با دانش آموزان پایه های پایین تر که مشکلات اخلاقی را در زنگهای تفریح ایجاد نمود از پیامد های دیگر غیر کارشناسی و شتابزدگی در اجرای این برنامه بود
3-طرح مدارس قرآنی:بدلیل عدم بررسی جوانب مختلف این طرح بجز در مناطق خاص وبیشتر در بین دختران آن هم به اصرار و تلاش مدیر مدارسی که مجری این برنامه بودند در بقیه موارد استقبال چندانی (با توجه به هزینه های انجام شده ) از این طرح نشد نه اینکه بچه ها دوست نداشته باشند بلکه تداخل با بقیه برنامه های درسی آنها داشت علاوه براین همان دروس قرآنی که در مدرسه توسط معلم باتجربه آموزش داده میشد در این مدارس دوباره در یک صورت ضعیفتر آموزش داده میشد و بچه ها در موارد متعددی از غلط بودن برخی از آموزش های نیروهای بکار گرفته شده و بعضا کم تجربه در این کلاس ها شکایت می کردند (آموزشگاه خود من مجری این برنامه بود که بدلیل مشکلات ناشی از بی برنامگی در اجرای این طرح انصراف دادم)
4-طرح سباح :باز بدلیل عدم بررسی جوانب مختلف این طرح با شکست مواجه شد چرا که نبود استخر مناسب در سطح شهر و عدم اختصاص بودجه مناسب به این طرح مدارس حتی در تامین هزینه وسیله حمل ونقل دانش آموزان با مشکل مواجه بود چه رسد به پول بلیط استخر
دریکی از مدرسه غیر انتفاعی که پسر من تحصیل می کرد با توجه به هزینه ایی که دادم بچه من چیزی به نام شنا یاد نگرفت چه رسد به دانش آموزان مدارس دولتی که حتی تا در استخر هم بچه ها را نتوانستن نبردند

5-هوشمند کردن مدارس (نوع ایرانی آن )یعنی مدرسه نیمه الکترونیک :مدیر مدرسه با هزار ترفند اولیا را برای پرداخت هزینه های هوشمند کردن یک یا چند کلاس مجاب میکند وته مانده حساب مدرسه را هم برای این کار خالی میکند رییس اداره هم برای افتتاح دعوت میشود تو سایت اداره هم میزنند فلان مدرسه هوشمند شد از روز بعد مدیر به جای پیگیری برنامه های آموزشی مدرسه باید برای رفع عیوب دستگاهها-اشکالات ناشی از استفاده نادرست از طرف معلمان دوره ندیده و نا آشنا با تکنولوژی و تامین هزینه های جانبی این برنامه با دردسرهای جدیدی مواجه میشود
من مدارسی را سراغ دارم که کلاسهای آن هوشمند شده ولی مدیر مجبور شد در کنار نابلو هوشمند وایت برد نصب کند تا معلمان راحتر درس بدهند و عملا بجز در موارد خاص هیچ استفاده ایی علیرغم هزینه های صورت گرفته در این بخش از وسایل الکترونیکی در آموزش نمی شود چرا؟چون محتوای درسی برای این برنامه تدوین نشده و معلم هم الزامی برای استفاده از آن نمی بیند

6-نظام رتبه بندی معلمان:من نمیدونم با اجرای این برنامه چقدر به حقوقمان اضافه میشود ولی همکاران میگویند بین 300 تا400 هزار تومان فرض کنید 700هزارتومان سال گذشته آقای محسن رضایی در جمعی گفت 1000تومان پارسال الان 300تومان ارزش دارد یعنی اگر امسال حقوقمان با این افزایش دومیلیون100هزارتومان شود هنوز با حقوقی که دو سال پیش می گرفتیم از نظرقدرت خرید برابر نشدیم
پس نباید با این افزایش ها امید معجزه داشت در حالی که دوسال پیش باز ما کلی از نظر حقوق با سایر مشاغل همطراز اختلاف داشتیم

7-بیمه طلایی:تصور بفرمایید که 5000تومان پول دارو می خواهید بدهید بیمه طلایی هم دارید پس از جستجوی زیاد داروخانه ایی که این بیمه را قبول می کند را هم پیدا کردیدداروخانه ایی به شما می گوید برو از صفحه ی اول دفترچه و کارت بیمه طلایی کپی برام بیار حال باید بروید در خیابان دنبال یک عکاسی یا دکه ای که کپی انجام می دهد بگردید خود من در سال قبل بجز دو سه بار دیگر از این بیمه برای دریافت دارو استفاده نکردم بدلیل کاغذ بازی خسته کننده آن حتی مطالبه هزینه های درمانی انجام شده را هم نکردم تنها استفاده ی من در دندانپزشکی بود و بدلیل مشکلات پرداخت روز بروز پیدا کردن داندانپزشک-داروخانه و...طرف قرداد این بیمه سخت و سختر میشود
من قصد سیاه نمایی ندارم ولی اینها در کنار دهها مشکل دیگر نتیجه دستکاری ناشیانه ایست که در سیستم آموزشی کهنه و پوسیده آموزش و پرورش شد نه اینکه تحول بنیادین ضرورت نداشت بلکه هر کاری موقعی دارد موقع این کار زمانی بود که تمام دستگاه ها ارگان ها وسازمان ها در بعد کلان با این تحول هماهنگ میشدند مثل موضوع هسته ایی
برای اجرای برنامه های تحول بنیادین به یک عزم ملی نیاز داریم( نه اینکه بیایی از چند کناب و دفتر رو نمایی کنی بعد بگویی تحول بنیادین انجام شد)

جناب آقای دکتر نجفی می بایست در شروع تصدیشان در پست وزارت در ابتدا تمام برنامه های اجرا شده در راستای سند را ملغی نمایند بعد از کار کارشناسی و بررسی زیرساخت ها و انجام مراحل آزمایشی ورفع نواقص وایرادات در یک برنامه پنج و ده ساله اقدام به تحول درنظام آموزشی کشور با توجه به تجارب موفق کشور هایی که شرایط اجتماعی واقتصادی کشور ما را دارند نمایند (1539462) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۳:۴۳:۵۶
کاملا با تمام موارد مخصوصا :شنا ،بیمه طلایی ، هوشمند سازی و...موافقم آخه مگه میشه بدون مقدمه ،آماده سازی ،همینطوری خیالی و رویایی ،بدون همخوانی دیگر امور این موارد را عملی کرد؟ (1539860) (alef-10)
 
معلم ابتدایی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۰:۱۹:۴۶
وضعیت اسفبار استخدامها و اعزام سرایداران به کلاس درس را هم اضافه کنید (1540136) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۰۱:۵۹:۴۳
خیلی جامع و کامل توضیح داده بودین، نویسنده ی مقاله باید این نظر رو قشنگ حلاجی کنه چون نظر یه نفر در بطن ماجراست و میدونه چی به چیه (1543461) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۷:۳۶:۱۷
دوران دکتر نجفی به گوه کارشناسان و معلمان از بهترین دوران بود گرچه اشکالاتی هم بود، لطفا سیاسی به قضیه نگاه نکنید آخه تو دوران جنگ و سازندگی چه کار ویژه میشد برا معلم ها کرد که الان مثلا خیلی به معیشت رسیدگی شد!! (1539466) (alef-13)
 
همشهری امام رضا
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۸:۱۱:۲۲
من به عنوان یک معلم با 20 سال سابقه و 3 سال مدیریت در مدارس خارج از کشور باید بگویم: 1- دوره آقای نجفی از نظر های مختلف برای معلمان بسیار خوب بود و یک گام به جلو بود بخصوص از نظر اقتصادی و در زمان دولت نهم و دهم بر عکس دورانی بود پر از شعار های تو خالی 2- طرح تحول فقط یک انشای خوب است پر از شعارهای قشنگ ولی هیچ گونه دستورالعمل اجرایی ندارد ضمنا کاش این طراحان سایر روش های آموزشی و تربیتی را در سایر نقاط جهان می دیدند بعد انشا نگاری می کردند
3- ظاهرا آقای کریمی اصلا تخصصی در حوزه آموزش و پرورش ندارند و بیشتر مقاله نویس هستندلذا بهتر است ایشان وارد این مقوله نشوند.
4- طرح تحول بیشتر طرحی برای تبلیغات بود تا طرحی برای عمل و بقول همکاران ما هنوز بانیان طرح در 6-3-3 یا 3-3-3-3 یا هر مدل دیگر آموزشی اش مانده اند چه برسد به پرورش دانش آموزان. (1539512) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۲:۳۶:۳۴
جالب بود و فقط باید گفت در دوره احمدی نژاد به معلمان و البته همه کارمندان و کارگران ظلم شد (1539833) (alef-10)
 
فرهنگی
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۸:۱۶:۳۲
تو به خدا وزیری توانمندو با فکر به این وزارتخانه پیشنهاد بدین .والله نجفی به درد این وزارتخونخ نمی خوره. (1539520) (alef-10)
 
بهشتي
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۸:۵۳:۳۲
دوست عزيز نويسنده من نمي دانم شما چه سمتي داري يا چقدر با آموزش وپرورش ونظرات فرهنگيان آشنايي داريد ولي بنده بعنوان يك فرهنگي با 25سال سابقه وآشنا به ديدگاه همكاران ،معتقدم آقاي نجفي در بين وزرا قبلي وفعلي ازمحبوبيت بيشتري برخورداره (1539559) (alef-10)
 
فرهنگی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۶:۲۳:۰۸
دوست عزیزاینجانب درپایان شهریور بازنشسته میشم و 30 سال سابقه دارم وباتوجه به شناختی که ازآقای نجفی دارم به نظرم آقای روحانی درجایی دیگه از ایشون استفاده کنند.وگرنه ازماکه گذشته که بخوام به فکرخودم باشم (1539893) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۹:۲۴:۱۶
امیدوارم هر وزیری که ر سر کار می آید،یک مقدار به فکر وضعیت معیشت معلمان هم با توجه به تورم 50درصدی کنونی باشد.نا شکر نیستم ولی واقعا با این حقوق که بنده دریافت میکنم،واقعا چرخاندن یک زندگی سخت شده است.برای هر وزیری که سر کار می آید آرزوی موفقیت میکنم.من هم فکر میکنم آقای نجفی گزینه ی مناسبی باشند. (1539599) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۹:۴۲:۴۵
سلام ،بنده به عنوان یک صاحب نظر اظهار نظر می کنم ،سند تحول بنیادین قطعا مشکلی از مشکلات اموزش وپرورش را حل نخواهد کرد و ان دلایلی دارد که چاپلوسی ها و ترس از اتهامات واهی وهجمه های ویرانگر موجب میشود انسان از بیان انها باز دارد ،می گویند از تو یک اشاره واز عاقل وفهیم درک موضوع ،بنده فقط یک اشاره کوچکی میکنم برنامه ریزان وسند نویسان انگار هیچ شناختی از وضعیت و موقعیت وشرایط جهانی ندارند ،باید ما تکلیفمان را با مواردی از قبیل گسترش شبکه های اجتماعی واینترنت وجهانی شدن و دموکراسی ومردم سالاری ومطبوعات ازاد وازادی بیان روشن کنیم چون اینها امروزه بخش تفکیک ناپذیری از فلسفه اموزش وپرورش هستندواگر روشن نشود نسل جوان هم منتظر ما نخواهد ماند و نتیجه ان است که انها میروند وما باید به سر وکول هم بپریم وتازه با خرواری از ناهنجاری های مدیریت نشده مواجه خواهیم بود ،وقتی بخواهیم تکلیف مان را با این واژه ها روشن کنیم در گیرو داری وحشتناک وتهمت ها ی فراوانی روبه رو خواهیم شد که این اقایی که امده فلان است وبهمان ، پس ترجیحا اگر بخواهیم مدیر باشیم باید سکوت کنیم چاپلوسی کنیم وحرف هایی بزنیم که کلی باشد به قبای کسی هم بر نخورد وخلاصه هیچ کس هم نفهمد چی میخواد بشه ،لذا بعد انقلاب وضعیت ما با اموزش وپرورش این بوده است ،لذا برای اینکه خودی نشان داده باشیم تا کارنامه مقبولی هم ارائه بدهیم مجبوریم وارد حوزه هایی بشویم که گاها خنده دار هم است و.....،مورد دیگر این است که اقای حاجی بابایی اتشی به خرمن اموزش وپرورش انداخته که نسل های بعد باید جور انرا بکشند اگر اقای توکلی بخواهند بنده از نزدیک حاضرم مثال های عینی بزنم ولی یک مثال خیلی سطحی میزنم تا مطلب یک ذره روشن بشه تا بدانید این اقا چقدر نادان تشریف دارند همین هوشمند سازی مدارس یکی از خیانت های بزرگی است که انجام شده ودر حال انجام است وتبعات فرهنگی ان بسیار وخیم وغیر قابل پیش بینی ،برای هوشمند سازی یک مدرسه حداقل برای هر کلاس یک دیتا یک لب تاپ ویک تابلوی هوشمند نیاز است لطفا ارقام خرید این لوازم را محاسبه ودر عدد ادعایی ایشان ضرب کنید تا ببینید در این بی پولی وبدبختی چه پول نجومی در این مدارس حیف ومیل شده حتما سوال خواهید کرد چرا ایراد کجاست ،اگر محتوای الترونیکی نباشد این تجهیزات به چه دردی میخورد ایشان وهمه صاحب نظرا ن می دانند هیچگونه محتوای ارزشمند واستانداردی در دسترس نیست نتیجه چه میشود محتوا نباشد تجهیزات چه میشود خود به خود از این تجهیزات استفاده ای میکنند که نباید بکنند وعواقب فرهنگی وتربیتی ان چه میشود ،ایا عقل حکم نمیکرد اول محتوا تهیه شود بعد امکانات خریداری شود این امکانات تا محتوا تهیه شود دیگر کاربری به روز ندارد ،ایا برای اگاه سازی خانواده ها وبچه هاچه برنامه ای دارند چه کار کرده اند ایا معلمان اموزش های لازم را دارند ایا وهزاران ایای دیگر حیف صد حیف دلم پر از اتش است از این همه حماقت های عجیب و.....ومثال های متعدد بسیار دارم ،و اما در مورد وزیر ،گروه های سیاسی همه در تکاپو هستند، اسامی زیادی مطرح است ولی بدانید هیچ کدام از این اقایان صلاحیت لازم را ندارند ولی اگر قرار به انتخاب باشد همین دکتر نجفی شاید بهترین انتخاب از بین این گزینه ها باشد ،قاعدتا ان گزینه ای که اصول گرا باشد شجاع باشد برنامه ریز باشد تحول خواه واصلاح طلب به معنای واقعی باشد اهل تشنج افرینی نباشد وبداند برای تغییرات چگونه وبا چه کسانی وبا چه زبانی لابی کند اصول مدیریت بداند اموزش وپرورش را بشناسد عاشق کشور ونظام هم باشدوهزاران ویژگی دیگر مطمئن باشید این گزینه ها خانه نشین هستند وناشناخته وجایگاهی هم ندارند چوت اویزان از هیچ گروهی هم نبودند ونخواهند بودومصلحت هم نیست از افراد امتحان پس نداده میدان داده شود،پس به نظر بنده با همین شرایط ایشان بهترین گزینه هستند ،یک بار یک پیام دادم ساختار نظام اموزش وپرورش با مهارت ودقت فراوان با انجام مشورت های فراوان وبه دور از تشنج افرینی باید اصلاح شود میشود در این حوزه پانصدهزار شغل ایجاد کرد ومیشود رضایت همه کارکنان ان را جلب کرد میشود اقتصاد ان را متحول کرد هزینه ها را به شدت کاهش داد وبه ان پویایی داد میشود...... وبزرگترین فاجعه همین نظام 3،3،6 است که حداقل من یکی نفهمیدم ضرورت اجرای ان چیست واگر یک نظر سنجی بکنید اکثریت دبیران ومعلمان هم نمی دانندد کاش میشد کاری کرد (1539617) (alef-13)
 
نیما
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۹:۴۵:۲۶
آقای حاجی تنهاهنرش تحمیل هزینه هابه اولیابود.
3سال است سرانه دانش آموزی به مدارس نمیدهد.
بیش ازیکسال است اضافه کارساعته مدیومعاونان مدارس رانداده است.
ومسایل ومشکلات دیگرکه بهعنوان یکمدیرمدرسه خبردارم ولی جاش اینجانیست که بگم....... (1539619) (alef-10)
 
بهروز شاهقلي
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۹:۵۴:۰۷
الان يك ماه و اندي به اول سال تحصيلي 92 مانده ولي من دبير هنوز كتاب درسي اول راهنمايي(متوسطه جديد) را ندارم. هنوز طرح درس ندارم و طرح سئوالات امتحاني نكرده ام. هنوز نميدانم كه سال آينده قرار است چه چيز را درس بدهم. سرفصل كتابها را نميدانم. باور مي كنيد؟
آيا اين بود معني تحول بنيادين؟
در روش جديد نظام آموزشي كه توسط حاحي بابايي اجرا شد دانش آموزان بالغ ششم ابتدايي در كنار بچه هاي كوچكتر، براي مدارس و معلمان مشكلات اساسي ايجاد مي كنند و صد البته سه سال ديگر هم در دوره راهنمايي اين اتفاق خواهد افتاد يعني بچه هايي كه بايد اول دبيرستان باشند در كنار اول راهنمايي مي ايستند و فقط ده نفر معاون و ناظم بايد زنگ تفريح در حياط مدارس نگهبان باشند تا مسائل نامتعارف ايجاد نشود.
آخه كجاي اين تغيير بنيادين است؟
شان و منزلت معلمان هم به شدت نزول كرده. شما چند تا معلم پيدا كنيد كه به فرزندانشان توصيه كنند كه معلم شوند. اين از محالات است.
اگر قانون ارفاقي بازنشستگي25 به 30 سال كه در وزارت علي احمدي اجرا شد يك بار ديگر اجرا شود جامعه خواهد فهيمد كه معلماني كه به فرزندانشان درس مي دهند چقدر به كارشان علاقه مندند و چقدر به حرفه خويش رغبت دارند؟
اقاي نجفي بايد فورا جلوي استخدامهاي بي رويه را بگيرد. دولت اصولگرا به اسم ايجاد اشتغال، افراد زيادي را حتي به عنوان سرايدار و خدمتگزار در مدارس استخدام كرده كه ممكن است دولت تدبير نتواند حقوق آنها را تامين كند.
همين الان سالانه 25 هزار نفر در دانشگاه فرهنگيان استخدام مي شوند كه قطعا در سه سال آينده آقاي نجفي بخاطر كاهش جمعيت دانش آموزي با پديده معلم مازاد رو به رو خواهد شد و البته سفره فقيرانه ي آموزش و پرورش كه نميتواند حقوقشان را سر برج بپردازد.
به نظر من دكتر نجفي مي خواهد يك ويرانه را تحويل بگيرد. (1539629) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۱۹:۵۹:۴۱
حا جی بابایی بد ترین وزیری بود که من در 19 سال معلمی دیدم (1539634) (alef-13)
 
معلم زنجانی
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۰:۰۰:۵۲
به نظر- نویسنده مطلب نه از اموزش و پرورش اطلاعاتی داشته ونه از وضعیت معلمان و نه سنش قد می دهد از خدمات ارزنده دکتر نجفی اگاه باشد-حاج بابایی با اقداماتش اموزش و پورش را به ویرانه و خرابه تبدیل کرد (1539636) (alef-13)
 
معلم هریسی
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۰:۰۹:۲۸
آقای کریمی نویسنده مقاله
لطفا کمی تحقیق کن ببین سند بنیادین چه کرده بعدا بنویس (1539643) (alef-13)
 
قوامی نژاد
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۱:۳۷:۳۴
سند تحول بنیادین بدین جهت که یک سند است ونقشه راه را تعیین می کند بسیار خوب است ولی در این سند با محتوای شعاری فراوان وبی توجهی به واقعیتهای موجود روبرو هستیم اصول حاکم برسند که یک سند بالادستی برای معلمین محسوب می شود به گونه ای است که بیشتر حالت دستوری برای معلمین دارد نه نظر خواهی واز آنان در برنامه ریزی . به صورت کل آموزش وپرورش در ایران حالت شعاری دارد وبه طریق خاص این سند نیز نیز واجد همین حالت است . در تنظیم سند که از پشت میزها صورت گرفته کسانی دخیل بوده اند که اگرچه دارای مدرک در حوزه تعلیم وتربیت هستند ولی کمتر در اموزش وپرورش مشغول بکار بوده اندواز دکترها واساتید ومتخصصین شاغل در حوزه آموزش وپرورش به صورت واقعی کمتر بهره برده شده است . این سند از معلم نظری نمی خواهد به او امکاناتی نمی دهد وبه منزلت معلم بی توجه است به افکار او توجهی مشاهده نمی شود از نظر اقتصادی نه توان مداخله دارد ونه فصلی را در خود می بیند که به اقتصاد معلم توجه کند دمکراسی از نوع مشارکتی ان را در کمترین حد خود دارد تمرکز گرایی را جایگزین تمرزدایی کرده است از قدرت معلمین در نیروهای به اصظلاح صف کاسته وبه قدرت نیروهای ستادی افزوده است ومشکلات زیادی را فراهم اورده است ولی از معلم می خواهد که شبانه روز برای تحقق این شعارها بدود حال آنکه خود معلم شبانه روز در گیر امور دیگری است علاوه بر اینها عملکرد آقای حاجی بابایی در سالهای اخیر به ویژه به نظر من تضاد ایشان با روحیه علم جویی و ادامه تحصیل فرهنگیان که خود را در حذف ماموریت به تحصیل فرهنگیان و حذف ارزش مدارک تحصیلی در حقوق ودریافتی فرهنگیان وحذف امتیازات تالیفات ومقالات ونظام پیشنهادات معلمین نشان داد نشانگر این نکته است که این سند حتی از سوی خود آقای حاجی بابایی دنبال نشده است انشاا... که وزیری وارد حوزه آموزش وپرورش شود که از همه وزیران گذشته آموزش وپرورش قوی تر باشد هرچند بنده به عنوان یک معلم که از سال 66 در آموزش وپرورش خدمت کرده ام وبا مدرک دکترا ونظر نسبتا کارشناسی در بین تمام وزرا آموزش وپرورش آقای نجفی را از بقیه قویتر یافته ام وحال هم انتظار شخصی ام این است که اگر از ایشان قوی تر کسی هست که مسئولیت به ایشان واگذار شود وگرنه ایشان قبول زحمت کنند ولی اگر من جای آقای روحانی بودم یک معاونت با عنوان معاونت آموزش وپرورش به معاونتهای ریاست جمهوری اضافه می کردم تا با توجه خاص مسائل بنیادین این وزارتخانه یکبار برای همیشه حل شود (1539688) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۱:۵۲:۰۸
به عنوان یک فرهنگی با 24 سال سابقه ی تدریس می گویم که شتابزدگی در اجرای تغییرات در آموزش و پرورش باعث پرورش نسلی بی سواد و فاقد مهارت های لازم برای زندگی قانون گریز و بی توجه به قوانین و مقررات شده است که متاسفانه نتیجه ی واقعی آن را در چند سال آینده با بروز هنجار شکنی های گسترده و افت تحصیلی قابل ملاحظه و ... شاهد خواهیم بود . البته شاید اکثر جامعه متوجه بلایی که بر سرمان خواهد آمد نخواهند شد اما آنهایی که دستی در آموزش و... دارند به وضوح آن را می بینند (1539695) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۲:۱۲:۱۷
انتقادات وارده به دکترحاجی بابایی
1-خودرای
2-شتاب زده
3-عجول
4-بی برنامه
5-شعارزدگی شدید
6-استفاده ابزاری ازارزش های دینی ومذهبی ؛مثلا مدارس قرآنی که فقط موازی کاریست
7-انتصاب مدیران توصیه شده ؛کم توان ؛بداخلاق ؛بی حوصله(نمونه بارزآن استان سمنان)
8-عدم قبول مسئولیت درمواقع بروزحادثه واتفاق
9-موقعیت سنجی به نفع خود؛نمونه آن الان داره احساس مینکه بایدبره کنارداره نظام رتبه بندی معلمان رامطرح میکنه
10-تخریب ساختاراجرایی مدارس باایجادمجتمع های آموزشی
11-توجیه گردروغین
12-واردکردن نیروهای بدون تخصص ؛بعضابدون گزینش ؛فامیلی ووابسته ؛نمونه های بسیاراست
13-بی توجه به قانون بویژه دراستخدامی مهرآفرین
14-دگرگونی درساختاراجرایی ادارات کل ؛درادارات کل ادارات کوچکتری ایجادشده است مثلا اداره تامین وآموزش نیروی انسانی که شایددراداره کل 5نفرنیرونداشته باشه حالا رئیس این اداره فوق العاده مدیریت داره میگیره آنوقت معلم بدبخت بایدبره سرکلاس بدون فوق العاده
15-بی توجه به نیروهای صف (معلم کلاس)ازنظرمادی وحتی معنوی
16-رواج رفیق بازی ودوست بازی وفامیل بازی بویژه درانتصابات مدیران ستادی ؛مدارس و.....
17-بهم ریختگی سازماندهی نیروی انسانی درشروع سال تحصیلی ؛درسال 91/92دراستان سمنان دبیرزیست شناسی دبیرستان دردوره ابتدایی درکلاس پنجم ویاششم تدریس داشته است ازاین قبیل همکاران فراوانند.فقط به صرف اینکه مانیروکمبودنداریم وسازمان کلاسی پایه ششم خوب بسته شده است
18-بی نظمی درسیستم تشویق وتنبیه ؛خوب وبدیکی هستندوبعضاکسانی که نزدیکترندتوفیقات بیشتری دارند.برای نمونه دردوره ایشان اگربازدیدی ازوزارتخانه ویااداره کل ازیک مدرسه صورت میگرفت تمام همکاران آن مدرسه تشویق کتبی میشدنددیگه کاری نداشتندببینندکی خوبه کی متوسط وکدام نیرونیازبه بازآموزی
19-اجباری کردن اردوهای راهیان نوروازبین رفتن استعدادهای درخشان مملکت
20-عدم ارزیابی ازمدیران چه درستادوچه درمدارس ؛برای مثال اگرنیرویی مدیرمدرسه باشه دیگه تابازنشستگی ایشان مدیره حالا ایشان خودش راارتقاداده باشه یانه کاری ندارندفقط رفیق بازی
21-بشدت تحت درانتصابات مخصوصامدیران کل ایشان؛که بگندماارزشی وولایتی هستیم
22-سیاستزدگی شدیددرآموزش وپرورش
23-ایجادروحیه پرخاشگری دربین بعضانیروهای ستادی
24-یکدندگی درابلاغ واجرای بی چون وچرای مصوبات وقوانین
25-بی ثباتی درابلاغ مصوبات ؛پارسال مدیران مناطق شعارشان این بود100درصدمدارس ابتدایی یک نوبته ودرشیفت صبح فعال هستندولی امسال باعنایت به اینکه متوجه شدندکلاس های ششم نبایدکنارکلاس اول ودوم وسوم باشندبعضی ازاین کلاس ها(دوره دوم ابتدایی)رادارندبه نوبت دوم انتقال میدند.
26-عدم توجه به قابلیت ها وتوان های مدیریتی افرادبرای انتصاب مدیریت مناطق وشهرستان ها(مدیرمنطقه ای که نتواندیک نامه الکترونیک نوشته وارسال نمایدچگونه میتواندمدعی باشدکه منطقه راداره هوشمندمیکنه)فقط شعار
27-بی توجهی به واریزسرانه مدارس درسال 91/92سوال کنیدازمدیران سرانه آنهاکی واریزشده
28-اختلاف زیاددردادن پاداش معلمان نمونه منطقه ای ؛استانی وکشوری ؛دراین سالها معلمان کشوری به اندازه قیمت یکدستگاه پرایدوفیش حج عمره پاداش گرفتند؛معلمان نمونه استانی 500000هزارتومان ومنطقه 300000هزارتومان؛کدام سیستم تشویقی این رویه رامیپذیرد
29-بخشش کامل آموزشکده های فنی وحرفه به آموزش عالی ؛اگرقدرت داشت این آموزشکده هارانگهمیداشت وکمکی بودبرای هنرستان های فنی وحرفه ای وکاردانش
30-تخلف شدیددرجذب معلمان قرآنی که باپارتی بازی ونامه های محرمانه بصورت شرکتی جذب شدندوالان درطرح مهرآفرین خیلی راحت استخدام شدند.ودربرخی شهرستان ها ازآنهابعنوان مربی پرورشی استفاده مینمایند
31-الزام کردن مدیران برای رفتن به مدارس در15روزاول تیرماه بدون درنظرگرفتن اضافه کاری و....بازرنگی که معاونان ایشان دارندسریع آیین نامه اجرایی مدارس راتغییرداده ومیگندخب آیین نامه میگه که مدیران باید15روزاول تیرماه به مدارس برنددرحالیکه این فقط برای مدیران دوره متوسطه بوده است
32-ایجادسرخوردگی ؛ازبین بردن روحیه وروان همکاران متقاضی انتقال بویژه در2ویا3سال اخیروبخصوص دراواخرشهریورماه
33-اولویت اول برای ایشان ؛اول پرداخت اضافه کاری نیروهای ستادی است وبعدنیروهای صف (معلم ومدیر)
34-رواج کاغذبازی ؛نمره دهی باطراحی توافقنامه های انعقادی بین مدیران ومعلمان
35-برگزاری ضیافت افطاری برای همکاران ؛بنظرشمااینکاردرست تراست ویاپرداخت همین هزینه به چنددانش آموزبی بضاعت
36-داشتن تیک عصبی وانتقال آن به معاونان خود
37-استفاده ازابزارتهدید؛قطع حقوق ؛معرفی به کارگزینی برای نیروهای مازاد؛آقای وزیراگرنیازداری استخدام کن ودیگه مازادمفهومی نداره واگرنیازنداری استخدام نکن
38-بی توجهی به نظام پیشنهادات ؛سامانه رابرای این منظورتعریف کردندولی پیشنهادات شایدبعداز3ویا4ماه زمان ببره برای بررسی
39-بی برنامه گی شدیددررویه های مربوط به درجات ؛عالی ؛خبره وارشد؛همکاری درسال 89ازنظرسیستم حقوق عالی شده الان باید50تا100صفحه تجربیات خودش رابافرمت pdfتنظیم کرده وارسال کنه ؛این کارفقطبرای کافی نت هادرآمدبسیارخوبی داشته وبرای یک مجموعه 50صفحه ای مبالغی نزدیک به 30هزارتومان هم گرفتنددراین زمینه جناب دکتراشتغال زایی خوبی داشتند.
40-استفاده ازخدمتگزارونیروی اداری برای پوشش کلاس دردوره ابتدایی
41-افزایش هزینه های آموزش وپرورش بویژه باتعریف مجتمع های آموزشی وپرورشی ومدیران ومعاونان مجتمع های آموزشی وپرورشی ؛هرمدیرمجتمع حداقل 200000هزارتومان فوق العاده مدیریت میگیره ؛حالا حساب کنیددرکل کشورچقدرمیشه ؛وچقدربازدهی دارند
42-اگروزارت آموزش وپرورش دارای نقشه راه شده است پس چرابی قانونی وفردگرایی درزمان حاجی بابایی تشدیدشده است .نمونه بارزاین بی قانونی رادرتبدیل وضعیت نیروهای خدماتی واداری ببینید (1539700) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۱:۳۴:۴۹
خودت چه جوری استخدام شدی جناب؟ (1540315) (alef-10)
 
فرهنگی بوشهری
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۲:۱۸:۱۵
آقای نجفی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش واقعاً چیزی در چنته ندارد و حتی از حاجی بابایی هم ناتوان تر است. ولی در مقام مقایسه، حاجی بابایی از وی بهتر است. در زمان ایشان، وزارت آموزش و پرورش به وضع بسیار اسفباری دچار شده بود. از وضع مدارس بگیر تا وضع معیشتی فرهنگیان. به عنوان کسی که یه آقای روحانی رأی داده ام، به ایشان پیشنهاد می کنم از آقای نجفی استفاده نفرمایند. ضمن اینکه نجفی فردی است بسیار مغرور و یک دنده. رفتار متکبرانه ایشان با زیردستان هیچگاه از خاطرم محو نمی شود. رفتار برده وار وی با فرهنگیان زبانزد خاص و عام است.
یک فرهنگی بوشهری (1539705) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۲:۴۶:۴۶
با سلام بعید میدانم با آقای حاجی بابایی موافق باشی و به روحانی رای داده باشی . نیازی به خلاف گویی نیست همکار گرامی (1539839) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۲۳:۴۵:۲۳
خلاف نمی گویم عزیز برادر. واقعاً طرفدار آقای روحانی هستم و حاجی بابایی را صرفاً در مقام مقایسه با نجفی، بهتر از وی می دانم. حاجی بابایی ضعفهای خودش را دارد، اما واقعاً از نجفی بهتر است. این ادعا محصول 28 سال خاک خوردن در آموزش و پرورش است. (1541907) (alef-10)
 
دانش اموز سیزده ساله
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۲:۴۴:۰۴
چرا فقط به معلم ها فکر می کنید ،من در سال گذشته تحصیلی ششم دبستان
رو تموم کردم ،من معلمی رو داشتم که فقط می اومد و می رفت ،داد میزد و
می شست کاسه چه کنم ،چه کنم میگرفت دستش .از کارو فناوری و کامپیو تر
هم که خبری نبود. (1539725) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۳:۰۰:۴۱
سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هم مثل همین برنامه های صدا و سیماست که 10 تا 20 کانال 24 ساعته حرف می زنن و وضعیت خانواده در جامعه به این روز افتاده و به قول یکی از عزیزان غیر از شعار چیزی در این سند وجود ندارد اصلا چیزی برای اجرایی شدن ندارد.کامنت هایی که معلمان بزرگوار گذاشتند همه وضعیت معیشتی رو عنوان نموده اند. واقعا این وضعیت معیشت معلمان که در این سند هم به ان اشاره شده تا کی باید دست اویزی برای از بین رفتن حرمت و کرامت من به عنوان یک معلم باشد.اگر حق من همین حقوق(980 هزار با مدرک ارشد و 25 سال سابقه کار ) است با من برخورد شود و اگر حق من این حقوق نیست چرا این وضعیت اصلاح نمی شود ؟وقتی از قشر معلم در جامعه صحبت می شود افرادی بیچاره و درمانده و بیکار و... معرفی میشوند. در صورتی که قشر برجسته ،فهیم و باسواد و در عین حال صبور و کاری جامعه قشر معلم است.این درد بزرگیست که دانش اموز من معلم را به شکل اسکناس ببیندوهر از گاهی عنوان کند خانم یا اقا تلویزیون گفت حقوقتون رو فردا می دن و یا حقوقتون افزایش پیدا کردو با حالت تمسخر عنوان کند حالا چقدر افزایش پیدا کرده . ما در جامعه ای اسلامی زندگی می کنیم و درک این مساله خیلی سخت است که چه بر سر دو نهاد ارزشمند خانواده و آموزش و پرورش در این نظام اسلامی امده است که چنین بی ارش شده اند ؟امیدوارم درج کنید هر چند سانسور در این سایت بخصوص در حق معلمین زیاد است (1539737) (alef-13)
 
علي
۱۳۹۲-۰۵-۰۸ ۲۳:۵۱:۱۶
دوره ي دكتر نجفي بهترين دوره بود اتفاقا در اين دوره حقوق معلم ها افزايش يافت ايشان يك دانشمند بزرك ويك رياضي دان است ومن وقتي شنيدم ايشان قراراست وزير شود خيلي خوشحال شدم (1539764) (alef-13)
 
محمدی ازشاهرود
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۰:۰۶:۳۴
سلام
آقای نجفی به اعتقادمن به عنوان یک فرهنگی ،وزیری است که برای آموزش وپرورش به فلسفه تعلیم وتربیت اعتقادداشته ومبانی فکری منسجمی دارد .وی می داند که از آموزش وپرورش چه انتظاری دارد و می توان گفت درحال حاضر و ازمیان گزینه های موجود
تنها گزینه ای است که می توان فرزاندانمان راجهت زندگی بهتر بابهره برداری ازدانش روز به تدبیر واندیشه اش بسپپاریم.ان شاءالله (1539780) (alef-13)
 
حسین جعفری
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۰:۲۷:۲۴
با سلام و احترام
متاسفانه عزیزانی که دم از تحول بنیادین و تغییرات در آموزش و پرورش می زنند بیشتر از دیدگاه ونظرگاه خود به مسئله نگاه می کنند و توجه ندارند که آموزش و پرورش یک علم است و باید با آن به صورت علمی برخورد کرد .
در دنیا هیچ کشوری به اندازه آمریکا سعی در تغییر نظام آموزشی خود نداشته به ویژه در سال 1957 پس از پرتاب سفینه اسپوتنیک به فضا از طرف روس ها خیل انتقادات متوجه نظام آموزش و پرورش شد و آمریکایی ها خیلی سعی در تغییر داشتند چرا که عامل عقب ماندگی خود را نظام آموزشی می دانستند . بالاخره آمریکایی ها به این نتیجه رسیدند که :
هر چه تغییر می دهیم نظام آموزشی کمتر تغییر می کند .
به نظر من این جمله را باید با طلا در سردر وزارت نصب کنند شما نیازی نیست نظام آموزش و پرورش را تغییر دهید فقط معلم ( به معنی واقعی کلمه ) جذب کنید معلم تربیت کنید ، مدرسه ( به معنی واقعی کلمه ) مدرسه تاسیس کنید . محتوای آموزشی ( به معنی واقعی کلمه ) محتوی آموزشی تولید کنید .
در همه مدارس کامپیوتر است ، همه معلمان در خانه هایشان کامپیوتر دارند ، برای یک افطاری از من که خانه ام در غربی ترین قسمت مشهد است خواسته اند به مدرسه ام که در شمال شرق مشهد است بروم .خراسان رضوی هفتاد هزار فرهنگی دارد ، برای این افطاری در عصر اطلاعات 70 هزار سفر صورت گرفته ، یا برای آزمون مجازی معلمان به مدارس خاص در ساعت خاص می روند چرا که آموزش و پرورش نگران است قواعد آزمون رعایت نشود ، خواهشمندم نسبت خودمان را با علم تعریف کنیم یا فناوری اطلاعات را کنار بگذاریم یا سرنا را درست بنوازیم . بزرگترین مانع تغییرات در داخل نظام آموزش و پرورش است .
من همه مشخصاتم را می نویسم و مسئولیت این پیام با من است امیدوارم الف آنرا درج کند . (1539788) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۰۲:۱۶:۵۰
از وقتی تو مدارس خاص و زمان خاص شده چند تا از این ازمون های ضمن خدمت رو ازدست دادم (1543479) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۰:۳۲:۳۵
آقای نجفی هر چه در چنته داشتند در همان سالهای وزارت بروز دادند بهتر است شخصی با توانمندیهای جدید جهت بروز خلاقیتهای مدیریتی نوین، سکان آموزش و پرورش را به عهده بگیرند. (1539791) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۸:۴۹:۴۶
شماچه کسی راپیشنهادمیکنید؟ (1539953) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۸:۰۵:۵۹
این فکر که هر کس قبلا بوده تو انایی هاش را به نمایش گذاشته و تمام شده اصلا درست نیست چون انسان مو جودی تمام نشد نی است و هر روز می تو نه نبوغ داشته با شد (1541471) (alef-10)
 
شهروند
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۰:۳۳:۱۵
در طول این 34 سال بر نا مه ها شتاب زده بود کی کقصر هست؟همه خوشون رو تبرئه می کنن؟همیشه یه پای آموزش و پرورش می لنگه؟کی ضرر می کنه؟کشور .....هر کسی می یاد طرحی نو و خدا حافظ نفر بعد می یاد از نو .... (1539792) (alef-13)
 
امین
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۰:۳۹:۰۷
تا انجا که من پرس و جو کردم آقای فانی فرد مناسبی برای وزارت اموزش و پرورش میباشند.
باید کسی وزیر شود که این مشکل حاقظه محوری را بتواند حل کند
یعنی ما 12 سال عمر دانش اموزان را باحفظ کردن یک سری مطالب تئوری انهم در شب امتحان تلف میکنیم .
مطالبی که اکثرا بعد از امتحان هم فراموش میشود.
در زمان آقای نحفی به آزمایشگاهای مدارس و کارهای عملی توجه شد ولی انچنان که باید اجرا نشد.
متاسفانه بعد از ایشان هم با حذف آزمایشگاه از دروس دانش اموزان باز آزمایشگاهای مدارس مورد بی توجهی قرار گرفت . (1539794) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۱:۱۵:۴۷
من از آقاي حاجی بابایی دست کم به جاطر بیمه طلایی ممنونم. (1539808) (alef-10)
 
مدیرمدرسه
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۱:۴۳:۵۵
با سلام وادب.
باید هر کس را به توجه به خدمات وتصمیمات در زمان خود سنجید.هر کدا م از وزرا در شان خود خدمتی داشته اند اما به نظر من بدترین دوران وزارت مربوط به اقا ی علی احمدی بود.انصافا در زمان وزارت اقای حاجی بابایی اقدامات مثبتی انجام گرفت هر چند سرعت انجام طرح ها وتعدد طرح ها، گاهی کیفیت انها را کاهش داد.اما الکترونیکی نمودن فعالیت های روزمره مدارس از ماندگار ترین اقدامات ایشان محسوب می شود.بیمه طلایی نیز هر چند شروع خوبی برای فرهنگیان به حساب امد .اما کارشکنی های بیمه با استفاده هزاران ترفند قانونی وغیرقانونی در کم کردن تعهدات ارزش این کار بزرگ را بیش از پیش کاست.
چند سالی است که اموزش وپرورش سیاسی شده و دخالت نیرو های سیاسی در انتصابات ؟؟؟ حتی در جزی ترین مسایل ان،اصلی ترین آفت رسیدن آموزش وپرورش به اهداف خود محسوب می شود.با فرارسیدن هر انتخاباتی چه ریاست جهموری و چه مجلس ادارات ونیروهای اموزش وپرورش از ریتم اداری وسازمانی خود خارج شده و تمام اهتمام ونیرو ی سازمانی صرف تغییرات وجابجایی های غیر ضرور می شود.

قرار گرفتن مدارس به عنوان حیاط خلوت فعالیت ادارات وسازمان های دولتی آفتی است که اموزش وپرورش در مدارس را از مسیر اصلی خود خارج نموده است که بایستی مد نظر وزیر جدید قرار بگیرد.
تعدد طرح های موجود در مقطع راهنمایی که به صورت صوری وکلیشه ای بوده و ودبیران در وقت وزمان حضور در کلاس تحت تصدی وقت فرصت توجه واجرای ان ها را نداشته ونخواهند داشت.یکی دیگر از موانع کار در مدارس محسوب می شوند.
...موارد دیگر (1539817) (alef-10)
 
سیدمهدی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۱:۵۲:۴۹
اواخر دولت هاشمی که برادرم کنکور داشت و نظام ترمی واحدداشت مثلا جبر هندسه رو باید تو 4 ماه تموم میکردن یه نسلی اون زمان موش آزمایشگاهی شدن
تعطیلی مدرسه ها که زمان خود ما بود از 15 شهریور میرفتیم اما تو زمستان عین کریسمس یه هفته به عنوان تعطیلات زمستانی تعطیل بودیم خلاصه طرح های مسخره کم اجرا نشد همین طور که الان هم تو دوره وزارت 4 ساله جناب حاجی بابایی رو بچه های مردم پیاده کردن حالا نمیدونم آزموده رو آزمدن خطا نیست (1539818) (alef-10)
 
خیری
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۲:۲۷:۰۷
باسلام وضمن احترام به نظرات فرهنگیان ومعلمان ابتدایی که در اصل بخش عمده واصلی سندتحول بنیادین مربوط به مقطع ابتدایی می باشد اما آن چیزی که جالب توجه است نظرمشترک اکثر دست اندرکاران مقطع ابتدایی است که همه از سند تحول واون همه رنگ ولعاب بهش دادن فقط 6 ساله شدن مقطع ابتدایی روفهمیدن و یه سری شعار بی مصداق مثلا رسیدن به حیات طیبه ! که خود معلمها این شعارها رو فقط با حفظ کردنش می تونن بیاد بیارن نه اینکه از سند تحول همچین چیزی بفهمن اما اون چیزی که وزیرمحترم و دست اندرکاران طرح از آن بعنوان شاهکارخود و برای اولین بارازآن یاد می کنند هرچندتو علان شورا تصویب شده باشه همان کلاس ششم قدیم خودمون نیست حالا اگه ما رومون نمیشه بگیم برمی گردیم به همون روش قبل انقلاب چرا هی خودمون رو بعنوان اولین طراح و . . . معرفی میکنیم والله انصاف خوب چیزیه حالا یه وزیردیگه هم با دارودسته اش می اد و یه طرح قدیمی دیگه رو از قدیم وکپی برداری شده از یه گوشه دیگه دنیا میاره با هزارآب وتاب تصویبش میکنه جایزه اش رو هم میگیره حالا بچه های مردم هم بالاخره با این ارزیابی توصیفی باسواد یا بیسواد قبول میشن میرن راهنمایی مهم ابنه که ما توی این نظام برا اینکه خودمون رونشون بدیم باید تند تند طرح بدیم هرچنداین طرحها کپی برداری ناقص وغلط از تجربه های دیگران باشه بابا تو ایران کسی بعیده اگه هم بفهمه طرف رو ضایع کنه.اصولا ضایع کردن یه مسئول مسلمون حرامه . (1539828) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۲:۳۴:۴۷
این آقای وزیر فعلی یه کاری کرده که خیلی‌ از دانش‌آموزها حتی نمی‌دونند سال بعد کلاس جندمی هستند! ششم ابتدایی، اول راهنمایی یا ...
شما هم بهتره اینقدر به روحانی فشار نیارید و براش خط ونشون نکشید که هر بلایی سرمون اومده مقصر اول و آخرش شما هستید (1539832) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۲:۳۶:۴۸
به عنوان یک کارشناس آموزشی با حدود 30 سال سابقه و مدرک فوق ليسانس آموزشی و آشنا با دوره آقای نچفی می گویم که ایشان در متن آموزش و پرورش بالا نیامدند و لذا به عنوان نمونه طرح پیش دانشگاهی ایشان ضربه سنگینی به آموزش و پرورش و عمر فرزندان ایرانی زد و بعد از وزارت هم بیش از 10 سال است که ارتباط او با آموزش و پرورش قطع بوده و تازه پیر و ناتوان شده است، لذا گزینه مناسبی نیست . (1539834) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۲:۵۴:۴۳
برادر عزیز جناب آقای کریمی برای اطلاع از نظر بخشی از فرهنگیان شما را به نظر سنجی سایت فرهنگیان نیوز ارجاع میدم تا بدانید چقدر از معلمان دورید (1539845) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۴:۲۸:۲۱
«در ابتدا این اصلاحات تنها به معلم به عنوان عنصر اصلی تاثیر گذار در مدرسه نظر داشت و ارتقا معیشت وی را وجهه اصلی همت خود قرار داد و به طور جدی تر در مجلس هفتم و دولت نهم و دهم معیشت معلمان در قالب افزایش حقوق و استخدام حق التدریسان نسبت به قبل رشد قابل توجهی یافت»
در بهبهان به مناسبت روز «معلم» کارمندان اداره آموزش و پرورش را در باغ مجللی شام دادند و ظاهرا این سنت حسنه! چند سال است که اجرا می شود. (1539875) (alef-10)
 
معلم
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۵:۰۰:۲۶
به قول آقای غرضی، تا سیستم آموزش و پرورش ما کپی شده از خارجه و با فرهنگمون سازگار نیست، تا افراد غیر متخصص (بدون دکترای تعلیم و تربیت) ابتدایی و اول درس میدن، تا حقوق معلما از اداره ای ها کمتره، تا زمانی که پر امتیازها به اداره میرن، تا زمانی که امتیاز از روی موارد غیر مرتبط با تدریس داده میشه، و ... وضع بد و بدتر خواهد شد چه آقای حاجی باشه چه کربلایی چه مشهدی و چه آقای نجفی (1539882) (alef-10)
 
نسیم شمال
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۵:۰۸:۵۳
اولا تجول بنیادین در هر سیستمی زمانبرو در یک روند وچشم انداز حداقل 10-20ساله قابل قضاوت و بررسی است
2-صرف اجرای یک سند که هنوز درصحت محتوی آن سخن ها زیاد است در عرض یک سال تفاوت چندانی دربهبود وضعیت آموزش و پرورش کشور ایجاد نکرده است که این مقاله ادعای هشدار به باز گشت به قبل از تحول بنیادین را می دهد
3-ماموریت نظام آموزش و پرورش ما تا به حال تربیت نیروی ماهر برای چرخاندن صنعت نبوده چون که اساسا ما صنعتی نداریم که برای آن نیرو تربیت کنیم که ای کاش حداقل ما سال ها قبل این دوره را تجربه کرده بودیم
4- مشکل آموزش و پرورش ما فنی است نه اعتقادی و این سند تحول جدید بیشتر روی شاخه های اعتقادی تاکید دارد
5- (1539885) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۵:۴۸:۲۲
من سروکارم با خروجی های آموزش و پرورش است . اکثریت بالایی از آنان نمی توانند فکر کنند و به حفظ کردن مطالب می پردازند. نظام آموزشی قدیم دست کم این مزیت را داشت که بر تفکر دانش آموز به جای یادگیری صرف تاکید می کرد. البته در اسناد آموزش و پرورش شعارهایی داده می شود ولی توانایی اجرا گویا درحد صفر است. (1539889) (alef-10)
 
معلم پايه ششم
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۶:۱۰:۰۹
دوره اقاي حاج بابائي به هر شكلي و مشقتي بود تمام شد . گرچه اقاي بابائي خودش فرهنگي بود ولي متاسفانه هرگز براي معلمانش ذره اي ارزش قائل نبود . وقتي قرار بود طرح 6.3.3 را اجرا كند ،دريغ از نظر سنجي ،دريغ از يك مشورت و امروز با پيداشدن عيوب بي پايان ان ،شجاعت اعتراف به اشتباه در اموزش پرورش وجود ندارد . شما برويد از مدارس نظر سنجي كنيد از دانش اموزان از معلمان از اوليا بپرسيد ايا با طرح 6 پايه اي ابتدائي موافقيد؟ به ضرس قاطع مي گويم بيش از 90 درصد مخالف ادامه اين طرح هستند. چند سال ديگر اثار اين طرح كه بنيان اموزش پرورش را تباه خواهد كرد ،پديدار خواهد شد. مطمئن باشيد ترك تحصيل مخصوصا در روستاها ،روندي خواهد داشت كه همه پشيمان خواهند شد. الان مردم روستاها براي ثبت دخترانشان در سال جديد ،ترديد دارند .حتي در مدارس پسران وبا يكي شدن دانش اموز اول تا ششم منتظر باشيد تا خبرهاي عجيبي بشنويد . پارسال مديران مدارس و معاونان دم در دستشويي ها پرسه مي زدند در هنگام زنگ تفريح و همه مي دانند منظورم چيست . تازه چه طرح تحولي و پيشرفتي وقتي برگشتيم به طرح 45 سال قبل؟ از ديگر معايبش مي گذرم از جمله عدم توانائي معلم براي تدريس و بار امدن دانش اموزان بي سواد و ... كه اين قصه سر دراز دارد ولي بهتر است اين طرح قبل از خرابي همه چيز متوقف شود كه فردا دير است. (1539891) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۹:۱۶:۵۹
بازنشستگی برای این افرادی که در راس قدر ت قرار دارند وجود ندارد؟تکرار و تکرار واقعا حال ادم بد می شه دوباره نجفی ،زنگنه و نهاوندیان را 4 سال ببینیم (1539999) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۹:۲۱:۵۹
ما دهه ی 60 ای ها خاطرات بسیاربدی از وزارت نجفی داریم.غیرانتفاعی سازی های بی منطق مدارس و پاسخگو نبودن مدیران مدارس به هزینه ها و عملکردهاشان....
بی توجهی به حقوق معلمان در مدارس دولتی.
تغییرات پی در پی و مسخره و کاهش تعطیلات تابستانی و پاک کردن تاریخ اول مهر برای اغاز بازگشایی مدارس.دقیقا خاطرم هست تابستان 1375 مدارس 15 شهریور برای اولین در کل تاریخ اوزش وپرورش کشور باز شد.
تقسیم بندی بی دلیل و منطق مدارس به غیر انتفاعی -نمونه مردمی و دولتی..
عدم رسیدگی به تخلفات مختلفات مالی .اخلاقی (برخوردهای خشن با دانش اموزان) و آموزشی مدارس و.....
امیدواریم شخص دیگری وزارت آموزش و پرورش را عهده دار شود. (1540010) (alef-10)
 
معلم غیر انتفاعی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۹:۲۹:۰۰
اقای وزیر فکر کردن وزیر ورزش هستند هی برای نظام ای آموزشی سیستم جدید می چینند

الان هم که من در حال کار کردن در مدارس غیر انتفاعی هستم مدارسی که بی خود و بیجهت به دانش آموز برای بالا رفتن رتبه مدرسه نمره می دهند شما فکرکنید که دانش آموزی از مدرسه ابتدایی وارد مدرسه راهنمای شده هنوز نمی تونه یک دیکته ساده بنویسه

راستی از اقای وزیر سوال دارم چرا غیر انتفاعی هار رو به حال خودشون ول کردید و موسس هر کاری که دلش بخوادمی تونه انجام بده ؟ ایا انصافه که حقوق معلم در مدارس ابتدایی غیر انتفاعی در طول ماه 100 هزارتومان باشه و بیمه و مزایا هم اصلا انگار که وجود نداره . تحول بنیادی اینا همش کشه اگه کاری م یخواد برای نظام اموزشی بشه باید از بیخ و بن انجان بشه نه همش حرف بزنیم .
همین دانشگاه فرهنگیان ببخشید غذرخواهم از دوستان با اینکه اینقدر هزینه براش می کنند اما دانشجویان بی سواد بار میارن دانشجویانی که از روز اول در این دانشگاه حقوق میگیرن و درس هایشان بجای درس های تخصصی درس های اخلاقی و دینی هست شما بگید دو روز دیگه این اینده سازانی که از همچین معلمانی تعلیم دیده شده اند چطور می خواهند کشوری با این عظمت را اداره کنند (1540025) (alef-10)
 
Ali Reza
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۹:۲۹:۱۹
به نظربنده حداقل طی 20 سال گذشته ای که معلم بوده ام هیچ یک از وزرایی که برا آموزش وپرورش انتخاب شدند آنچنان که باید وشاید گام موثری برای بهبود وضع آموزش وپرورش و معلمان برنداشتند و مطالبی که عنوان می نمودند درحد شعارباقی ماند ونشان از بی برنامه بودن ایشان داشت. مثلا درزمان آقای نجفی با بی برنامگی ایشان ، استخدام هزاران نفر از فارغ التحصیلان دانشسراها وتربیت معلم ها به علت نبود ردیف استخدامی بلاتکلیف ماند وچه زیانهایی که متوجه این دسته از عزیزان نشد ویا نظام ترمی واحدی ایشان ،همچنین درزمان آقای حاجی وزیر سابق نیز فقط به رانت خواری گذشت واز جمله انتصاب برادرشان در پست مدیرعاملی صندوق ذخیره فرهنگیان وبه یغما بردن حق فرهنگیان ازآن جمله است. درزمان آقای وزرای بعدی نیزبه همین نحو با برنامه های توخالی وشعارگونه طی شد. درحال حاضر نیز با شعار تحول و... ونظام رتبه بندی معلمان که باز درحدشعار باقی می ماند وبه همان قضیه ملانصرالدین وفروختن مادرش بیشترشباهت داردطی شد. چون آنقدر شرایط سختی برای ارتقاء رتبه ها قرارداده شده که شامل جز تعداد اندکی نخواهد شدوعطایش به لقایش بخشیده می شود.بنابراین شخصی برای وزارت این وزارتخانه عظیم مناسب است که ازخودمعلمان باتجربه ودلسوز ورنجکشیده باشد مانند شهید گرانقدر وارزشمندانقلاب آقای رجایی رحمت اله علیه روحش شاد. (1540026) (alef-10)
 
مانی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۰۹:۵۶:۴۸
نظرات دوستان در خصوص اقدامات آقای حاج بابایی دربخش های استخدام. ساماندهی نیروی انسانی - دانشگاه فرهنگیان . تغییر نظام آموزشی و../.. بسیار درست است و جای تامل بسیار دارد. مثلا ورورد نهضتی ها به آموزش و پرورش بدون رعایت ابتدایی ترین شرایط استخدام/بکار گیری غیر متخصصین در آموزش . تغییر غیر ضروری تربیت معلم به دانشگاه و ورود غیر ضروری تر دانشجوی دبیری با این همه فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار .وجود نیروی مازاد در بسیاری از استانها . وضعیت اسفبار مدارس و...... (1540090) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۰ ۰۹:۵۱:۵۱
باتوجه به مجتمع شدن مدارس مدیر ومعلمان در مدرسه هیچکاره اند (1542122) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۱۲:۴۷:۲۱
این مدیران و معاونان مجتمع برای این که گفته نشود بیکارند حتی موقعی که در حال درس دادن هستی مزاحم کلاس میشوند یا جلسات متعدد میگذارند و به درس بچه ها لطمه میزنند(چون ساعت درسی بچه ها را میگیرند) یا با ایرادات سطحی معلم را دلسرد میکنند. خیلی از کارها از معلم انتظار دارند و دست اخر امتیاز و تقدیرش برای مدیر! (1543726) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۰:۱۷:۲۴
به عنوان یک فرهنگی می گویم در سند تحول چیزی جز یک مشت شعار های بدون پشتوانه هیچ چیز دیگری وجود ندارد با شعار نمی توان پیش رفت برنامه ها باید عملی و کار بردی باشند نه آرمان گرایانه و به دنبال مدینه ی فاضله بودن بلکه عاقلانه و بر اساس نیاز های روز و در نظر گرفتن آینده (1540133) (alef-13)
 
یک اموزگار
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۴:۱۲:۰۶
با سلام ماکه از کار این وزارت خانه سر در نیاوردیم اول با تبلیغات فراوان اعلائم می کنندکه فوق العاده شغل معلمان رابرقرار می کنیم حکم می زنندو همه جه را پر می کنندبعد حقوق تیرماه را با چندروز تاخیر پرداخت می کنندبدون افزایش بعد دوباره انچه را که اضافه کردن روی کاغذ کم میکنند از اضافه کردن که همه باید خبر دار بشن ولی از کم کردن ها هیچ کسی خبردار نمی شود.شما روبه خدا یک فکری به حال ما بکنید کمر مان شکست زیر بار این گرانی وبی فکری مسولان وزرات اموزش وپرورش همه مارا مسخره می کنند . (1540737) (alef-10)
 
دبیر جامعه شناسی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۴:۳۲:۱۸
به نظر شما معلم قران فعلی که 3دوره 4ساله در مجلس وقتش پر بود و بدور از کلاس و درس
سر شار از مباحت ایدئولوژیکی
و ...
مناسب این وزارت خانه بودند؟؟؟
ایشان علوم انسانی را فدای ایدئوژی ذهنی خود کردند
ارزو دارم امسال کتابهای جامعه شناسی قبل از حاجی بابایی را تدریس کنم(هرچند ما از سفیدی های کتاب خود به دانش آموزان میگوییم)
و آرزو میکنم سال آینده کتابی جدید و علمی تر را تدریس کنم
آرزو میکنم برای کودکان 6ساله کشورم که مجبور شوند از این سن به مدرسه بروند
زیرا خمیر شخصیتشان از این سن آغاز به شکل گیری میکند. (1540807) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۵:۱۴:۱۲
متاسفانه تا کتابی جا می افتد. ....عوض میشود معلم و دانش آموز در این بین سر در گم است. .....امروز تصمیم می گیرند. ..فردا لغو میشود. .،بنظرم چون وضع ثابت نیست. ...بچه ها رغبت درس خواندن را از دست داده اند. ..حالا تصمیم گرفته اند کنکور را حذف کنند. ...خدا به خیر کند.. (1540948) (alef-10)
 
موسی پور از تبریز
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۵:۳۸:۴۷
سلام و احترام خدمت معلمان پیش کسوتی که مطالب فوق را مرقوم فرموده اند برخی از نوشتارهای فوق قطعا متعلق به معلمان با تجربه و آگاهی است که از سر دلسوزی و کسوت معلمی به نقد مدیریتی آموزش و پرورش پرداخته اند و برخی دیگر از نوشتارها اگر چه فرد خود را صاحب نظر قلمداد نموده ولی نوشته وی پر از توهین و فحاشی به مدیران است که قطعا نوشته معلمان زحمت کش و فهیم آموزش و پرورش نیست.
لازم به ذکر است که نقد یک وزارت خانه در صورتی صحیح است که آن را با وزارت خانه هم عرض از نظر حجم نیرو، وظیفه، کارکرد، اهمیت و ساختار به علاوه شرایط اجتماعی، فرهنگی و سیاسی مقایسه کنیم، با توجه به تغییرات سریع نظام جهانی به تبع آن وضعیت علمی و فرهنگی و تاثیرات وضعیت سیاسی بر وزارت آموزش و پرورش نمی توان این وزارت خانه را با دوره قبل خود هم مقایسه کرد چه برسد به مقایسه دو وزیر در دو مقطع زمانی کاملا متفاوت.
در کل بسیاری از معلمان از آقای نجفی به عنوان وزیری توانمند یاد می کنند بالاخص توجهی که ایشان به وضعیت معیشتی معلمان داشته برای برخی از معلمان قابل توجه و ارزشمند بوده است بالاخص انتقاداتی که خود ایشان در سالهای قبل به وضعیت ساختاری آموزش و پرورش داشته است نشانگر نگرش علمی ایشان است
در مقابل آقای حاج بابایی هم منشا تحولات بوده به عنوان کسی که دانشجوی دکتر هستم و 17 سال سابقه در آموزش و پرورش دارم سند بنیادین را از کارهای زیر بنایی و اصولی ارزیابی می نمایم الحق و انصاف سند را خوانده ام بسیار ارزشمند و کاربردی است اگر تمامی اصول سند اجرایی شود معلمی پیدا نخواهید کرد که معلم باشد و به معلم بودن خود افتخار نکند، معلم باشد و دغدغه معیشت داشته باشد. برای کرامت معلم، شان معلم ، معیشت معلم، ارتقای معلم، ادامه تحصیل معلم، آینده معلم و هر آنچه کهع برای معلم و معلمی لازم است در این سند دیده شده ولی بسیاری ازما معلمان این سند را نخوانده ایم و قضاوت می کنیم، کارهای زیربنایی دیگر هم شد و در زمان ایشان ادامه یافت نظیر نوسازی مدارس، اختصاص سرانه مکفی تا قبل از تحریم ها، توجه به معیشت معلمان و..
اما منصف باشیم اگر خود ما وزیر باشیم، بودجه کافی در اختیار نداشته باشیم، چکار می کنیم، حالا اگر وزیر قدر بود و با رئیس جمهور و مجلس هم روابط حسنه ای داشت ریس جمهور بگوید بودجه نداریم مجلس هم نتواند بودجه ای اختصاص دهد چکار می کنید؟ در قضاوت هایمان خدا را فراموش نکنیم , و از روی احساس و هیجان، عقلانیت را فدا نکنیم.
(1541036) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۶:۵۱:۴۱
به نظر من با توجه به سوابق اجرایی و البته هوش و تدبیر آقای دکتر نجفی ،ایشان بهترین گزینه برای وزارت آموزش و پرورش هستند. از نظر من عملکرد ایشان در این وزارتخانه از تمامی وزرای بعد از خودشان بهتر بوده است. امیدوارم مجلس محترم در رای اعتماد به وزرا به جز در مسایل اصلی از قبیل فتنه 88 و پایبندی به نظام و رهبری،در مسایل دیگر بیش از حد متعارف مته به خشخاش نگذارند تا دولت سریعتر زمام امور را در دست گیرند. (1541275) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۷:۳۶:۰۷
9/5/92 باسلام واحترام به نظرات همه عزيزان درهر زمان اگر معامي استخدام شده،پس از چند سال كارحق التدريسي وبا فشار مصوبه مجلس بوده است .پس امثال حاجي بابايي خيلي نقش نداشته است . اما حقير حدود 32 سال در اموزش و پرورش كار كرده ام ،شناخت نسبي از عملكرد چند تا وزير (اقايان :پرورش ،اكرمي ، نجفي، حاجي ،فرشيدي ،علي احمدي وحاج با با يي) دارم .هر كدام نقاط ضعف وقوت خاصي را داشته اند . بطور كلي انها يي كه از بين معلمين انتخاب شدند وبا تجربه وتخصص شان وشناخت نسبي از وضع اموزش و پرورش وكسري بودجه هميشگي بهتر و موفق تر عمل كردند . يعني كار درستي را درست انجام دادند ، اگر اب نياوردند كوزه اي هم نشكستند . اما بقيه از مجلس راي مي گرفتند ولي براي چه نمي دانيم ..... اقاي دكتر نجفي امد و تربيت معام ها را تعطيل كرد ، وفرمودند چرا هزينه اضافي كنيم ،دانشگاه ازاد براي ما معلم توليد مي كند وبدون هزينه .سوال ؟ كدام معلم توليد شد . مگر توليد معلم مانند توليد روغن يا خودرو است . .و مدارس غير انتفاعي را تاسيس كر د ودانش اموزان ومعلمين را به دو گروه فقير وغني تقسيم نمود .معلم قوي ودر نگاهي بهتر براي مدرسه غير انتفاعي وبقيه دانش اموزان ومعلمين هم در مدارس 4 شيفت .بله ايشان رياضي خوب مي دانست ، اما تعليم و تربيت را بلد نبود . واما اقاي حاجي وزير تعاون اقاي خاتمي امد وزير اموزش و پرورش شد ،سريع معاون پرورشي را تعطيل كرد .گفت همه معلمين كار تربيتي بايد انجام دهند ؟ فكر مي كرد اگر داخل انباري محل مش و عدس وگندم و جو عوض شود اشكالي ندارد . واموزش و پرورش هم همين طور است . لذا كار درست را هم بلد نبودند ،هم درست انجام ندادند .حالا چند سال گذشته ،برخي ان اوضاع را فراموش كرده اند .؟؟؟ اما جناب اقاي دكتر روحاني در بين حدود 1000000 نفر معلم ايا 5 تا ادم توانا و هم فكر شما وجود ندارد ؟ اگر هستند از انها براي وزارت معرفي بفرما ييد . (1541401) (alef-10)
 
معلم
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۹:۲۵:۳۴
انشاالله ایشان به جای اجرای طرح های بدون پشتوانه اقدام اساسی در ارتقا منزلت معلمان انجام دهند و دست سیاست را از اموزش وپرورش قطع نمایند. (1541658) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۲۲:۰۸:۴۶
بعضی ها فقط می خواهند وزیر باشند-آخر بازگشت به محل کار قبلی بعد از دو دهه مگر قحط الرجال است- آخر کجای دنیا اینطوری است (1541809) (alef-10)
 
حرف حق
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۲۲:۳۱:۲۹
بنده خودم چندین با رسند تحول بنیادین را مطالعه کردم بیش از 90 درصد این سند شعاری و غیر قابل اجرا است چرا که در عصر ماهواره و اینترنت و موبایل در واقع سند تحول یک دانش آموز موبایلی است که در دستش بوده و اینترنتی است که در خانه دارد و گوش دانش آموزان به حرف های فلسفی و شعار گونه سند تحول بدهکار نیست . قشر معلمان نیز با توجه به وضعیت بد اقتصادی و معیشتی دنبال شغل دوم و کلاس خصوصی هستند. فقط یخشی از مدیران رده بالا آن هم به خاطر حفظ موقعیت خود مجبور هستند از سند تحول تعریف و تمجید کنند (1541828) (alef-13)
 
معلم ابتدایی
۱۳۹۲-۰۵-۱۰ ۰۲:۴۸:۰۱
افای حاجی بابایی به اندازه کافی شعار داد اما دریغ از یک ذره عمل (1542007) (alef-10)
 
فرهنگی
۱۳۹۲-۰۵-۱۰ ۱۳:۱۲:۳۸
تاسیس دانشگاه فرهنگیان با آن همه بار مالی بسیار بالا برای جذب دبیران آینده به خصوص در این مقطع زمانی که آموزش و پرورش از پرداخت به موقع حقوق معلمانش عاجز است ، اقدام مناسبی نیست . آموزش و پرورش می توانست از فارغ التحصیلان علاقمند و نخبه دانشگاهی از طریق آزمون ، دبیران آینده را جذب کند . و البته با برگزاری یک دوره آموزشی .
من خودم فرهنگی هستم دبیر هنرستان و فوق لیسانس دارم واقعا تو تصمیمات وزیر آموزش پرورش موندم خیلی از دوستان بیکار را می بینم که ارشد از بهترین دانشگاه های دولتی دارند که قابل مقایسه با دانشگاه فرهنگیان نیست که تازه تشکیل شده و خود بنده هم آنجا تدریس می کنم چرا حاج بابایی با این تصمیم حق معلم شدن را از این عزیزان گرفت مگه بعضی از رشته ها(علوم پایه و …) غیر از آموزش پرورش جایی برای استخدام دارند مگه زمانی که این عزیزان انتخاب رشته کردند دانشگاه فرهنگیان وجود داشت؟ حتی در سالهای ۸۰ به بعد تربیت معلم هم به ندرت نیرو گرفت و در سالهای بعد از آن تربیت معلم از دفترچه انتخاب رشته کامل حذف شد آقای حاج بابایی این چه تصمیمیه که شما گرفتید حداقل آزمون بزارید که شایسته ترینها را انتخاب کنید
سوال من اینه آقای حاج بابایی شما که تو حقوق کارکنان آموزش پرورش موندید چرا باز برای آموزش پرورش هزینه جدیدی به اسم دانشگاه فرهنگیان درست کردید ما فرهنگیان هم از این کار کار ناراضی هستیم اداره خودش کمبود بودجه داره حقوق ها را نمیده وزیر باز هزینه اضافی رو دوش آموزش پرورش میزاره, حاج بابایی که ما فرهنگی ها هم ازت راضی نیستیم چه برسه به این جوانهایی که سنشون به ۳۰ رسیده و بیشترشون با مدرک ارشد هنوز به انتظار استخدام آموزش پرورش هستند (1542421) (alef-10)
 
نصراله
۱۳۹۲-۰۵-۱۰ ۱۶:۴۷:۱۲
هرچند که یک معلم هستم ودر شرف بازنشستگی ولی می خواهم خیلی ساده و عامیانه بنویسم:مشکل آموزش و پرورش ما قسمتی به این برمی گرده که مسولین ما فکر می کنند آموزش و پرورش اقتصادی نیست! چون خودشان از اقتصاد آموزش و پرورش چیزی نمی دانند.قسمت دیگر اینکه با تغییرات غیر کارشناسی که فقط بر اساس تفکرات و خیال پردازیهای آقای وزیر(جناب حاج بابایی
) بوجود آمدند آن چنان بلایی بر سر آموزش و پرورش کشور آمده که به این سادگی ها درست بشو نیست چه با سند بنیادین چه بدون سند. به چند نمونه توجه فرمایید:1-اجرای نظام کیفی در مقطع ابتدایی که فاجعه بی سوادی در نسل آینده شده است 2-استخدام نیروهای غیر متخصص با داشتن هر مدرک و رشته در حالی که هر ساله تعدادی از معلمان مازاد هستند 3-اجرای طرح های فاقد محتوا و کیفیت و فقط شعاری و دهن پر کن با ظاهری مقدس گونه و استفاده ابزاری از عقاید مذهبی مانند طرح مدلرس قرآنی در حالی در مدارس راهنمایی هم کتاب قرآن درسی هست هم کتاب مصحف هم سی دی ترتیل وهم کتاب پیام های آسمانی (همان دینی زمان خودمان) و یا طرح طناب ورزی و شنا غیره 4-با برداشتن شرایط مردودی و تکرار پایه و دادن نمره مستمر کلاسی در مدارس راهنمایی قرب و قداست و اهمیت تلاش و درس خواندن و فرق بین دانش آموز درسخوان و درسنخوان از بین رفته و با آسان شدن ورود به دانشگاه هایی که مثل قارچ در همه جا روئیده اند انشاالله در آینده بسیار نزدیک شاهد نسل مهندسین بی سواد خواهیم بود که جایگاه اول علمی کشورمان را در منطقه به چنگ خواهن آورد 5-بماند که سطح دروغ پردازی و مستند ومدرک سازی در طرح هایی نظیر طرح بررسی عملکرد و پزوژه مهر و انواع ستادهایی که بدون هیچ اثری فقط روی کاغذ تشکیل و گزارشات آن به ادارات مناطق ارسال می شودچه بلایی بر سر مدیرو معاون و مدرسه و دانش آموزان آورده است و این در کنار بی تاثیر بودن معاون و مربی پرورشی و طرح مسابقات هفت گانه فرهنگی هنری و مسابقات آبکی علمی و پایین آمدن سن ارتکاب بزهکاری مانند سبزه ای است که به گل نیز آراسته شود 6-آقایانی که در راس هرم قدرت قرار دارید بدانید که این کشور متعلق به آقا امام زمان سلام الله علیه است و همه شما فردای قیامت باید پاسخ گو باشید،با توسعه دید و وسعت نظر خود اجازه دهید زیردستانتان به شما دروغ نگویند تا در برنامه ریزی دچار اشتباه و خطا نشوی،بدآفتی است دروغ (1542773) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۰۱:۴۵:۰۸
ماموریت تحصیلی رو برگدونن تا معلم ها بتونن مدارج تحصیلی بالاتر رو طی کنن و بیشتر برای کشور و انسان سازی مناسب باشن. تو کشورهای توسعه یافته معلم های ابتدایی شون هم مدارج بالای علمی رو طی میکنن ولی این جا فرصت ماموریت تحصیلی که معلمان میتوانستن دوره های ارشد و دکتری را با دغدغه ی کمتر و امکان پذیر تر طی کنند ، در زمان دکتر احمدی نژاد و وزرایشان حذف شد!
اوضاع رو برگردونن به حالتی که در زمان دکتر نجفی بود اکثر معلمان راضی هستند (1543434) (alef-10)
 
یک اموزگار
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۱۰:۱۹:۴۵
با سلام چرا درباره ی وضع معیشت معلمان صحبت نمی کنید وقتی هنوز پولی اضافه نمی کنند در همه جا تبلیغ میکنندکه فلان درصد به حقوق فرهنگیان اضافه شد هنوز نشده.وقتی هم که از حقوقمان کم می کنند چرا در هیج کجا اسمی برده نمیشودکه از حقوق معلمان فلان مبلغ را کم کردیم.با این حقوق به زحمت تا اواسط ماه می رسیم.کمرمان شکست ماهم انسان هستیم وخانواده های ماهم حق داشتن یکزندگی متوسط رادارند.به گفته ی سهراب سپهری :(من به سیبی خشنودم).لطفا پخش کنید. (1543603) (alef-10)
 
حمىد
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۱۱:۰۵:۲۰
ضربه اى كه حاج بابايى به نيروى انسانى زد هيچ ضد بشرى نتوانست بزند برويد از بچه هاي از كار بركنار شده بپرسيد (1543633) (alef-10)
 
یک معلم
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۱۳:۵۶:۳۷
خیلی بی انصافی کردی عزیز . من بعنوان یک مدیر در آموزس پرورش تا به حال چندین طرح و کارهای نیمه کاره بدون ارزشیابی و تغییرات لحظه ای ندیده بودم اگر معلم باشی حتما میدانی در برخی از مقاطع معلمان نمیدانند چطور امتحان بگیرند و نمره ثبت کنند و هزار مشکل دیگر که مجال گفتنش نیست و واقعیت دارد (1543785) (alef-10)
 
يك دبير
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۱۷:۰۲:۲۷
سلام ...
آقاي حاجي بابايي يكسري كارهاي تبليغاتي براي خودشان كردند
1-مدارس تك شيفت به چه قيمتي 35 دانش آموز توصيفي دريك كلاس.
2-مدارس قرآني در مدارس شهري دو شيفت
3-طرحهاي شنا.طناب زني.ژيمناستيك.و...
4-ايجاد مجتمع هاي آموزشي كه هزينه ها زياد كرد:هر مجتمع مدير .معاون آموزشي.اجرايي.پرورشي داردحق مديريت مي گيرد معاون دبير يا معاون آموزگار هم همان حق مديرت را ميگيرد تازه اين مدير مجمتع چندان برش كاري ندارد
5-با ايجاد پايه ششم تماي نيروهاي خدماتي به مدارس رفتند براي تدريس اون هم با يك سي دي آموزشي خودتان نظر بدهيد ماحصل اين مديريت 12 سال ديگه چي ميشه تا تكنون مي خوره ميگه ما كارشناسي كرديم
6-با اون كارت طلائي كه 13 ماه حق سال قبل نداده
7-افزايش حقوق برج 4 برچه اساسي
همه اين عوامل نشان باري به جهت بودن ايشان است بهتر است ايشان به مجلس بر گردد (1544097) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۱۷:۰۴:۲۴
آخرین شاهکار حاجی بابایی افزایش حقوقی بود که با بوق و کرنا اعلام کرد 20 درصد به حقوق معلمان اضافه شده یعنی 200 تا 300 هزار تومن ولی در عمل 100 هزار تومن حکم زدند ولی در پرداخت حقوق نتوانستند همان 100 هزار تومن را پرداخت کنند بعد از 10 روز تاخیر که چک بیشتر معلمان برگشت خورد و اقساط اشان عقب افتاد پرداخت حقوق با حکم قبلی انجام گرفت .در مورد تحول بنیادین باید بگم که بیشتر تهوع بنیادین است تا تحول .چرا که 10 ماه است که هیچ سرانه ای به حساب مدرسه ها واریز نشده و مدرسه حتی کاغذ برای امتحان گرفتن ندارد (1544103) (alef-13)
 
مهدي
۱۳۹۲-۰۵-۱۱ ۲۲:۰۲:۵۴
افتضاحي كه آقاي حاج بابايي به بار آورده قابل جبران نمي باشد. (1544626) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۱۳ ۱۵:۰۶:۲۶
به عنوان یک معلم با سی سال سابقه کار درمقاطع مختلف آموزشی ورده های گوناگون اداری اعتقاد دارم حاجی بابای آموزش وپرورش را نابود کرد ولطمات جبران ناپذیر آن را همه ملت میخورند امیدوارم وزیر جدید بتواند بخشی ازاین ضایعه بزرگ را اصلاح کند خصوصا تغییرات عجولانه وبدون کارشناسی درنظام آموزشی وبالاخص پایه ششم که وامصیبت است. (1548944) (alef-13)