نظر منتشر شده
۳۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 303366
زیانده نشان دادن صنایع برای ارزان‌‌فروشی‌/ اهلیت خریدار المهدی میان دستان پینه‌بسته کارگران گم شد
بخش اقتصادی الف، 28 مهر 94
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۵
دو نفر از کارشناسان رسمی مجتمع آلومینیوم المهدی با بررسی عملکرد خریدار این مجتمع صنعتی در حوزه‌های معدنی، اهلیت وی را برای فعالیت در صنعت آلومینیوم‌سازی کشور به چالش کشیده‌اند.

حیدر منفرد در گفت‌وگو بافارس با اشاره به آخرین وضعیت مجتمع آلومینیوم المهدی گفت: آقای " م. ع." برنده خوش شانس و صاحب ۷۰ درصد از مرغوب‌ترین معادن کرومیت ایران است که اخیرا مالک بزرگترین قطب آلومینیوم کشور نیز شده است، واگذاری که به نظر می‌رسد، به ثمن بخس صورت گرفت.

وی با طرح این پرسش که تداعی مجدد و زنده کردن داستان مفت فروشی پالایشگاه فروآلیاژ آبادان و سایر تجهیزات گران قیمت و اموال مجموعه معادن بزرگ و کوچک فاریاب چه اثری دارد، عنوان کرد: مقایسه شرایط و چگونگی واگذاری این دارایی‌ها با واگذاری آلومینیوم المهدی و هرمزآل بسیاری از ابهامات را برملا و افشا می‌کند.

این کارشناس گفت: بعد از افشای پشت پرده واگذاری معدن ۱۰ میلیارد تومانی به نزدیکان درجه اول یکی از مدیران سابق دولتی توسط یکی از نمایندگان مجلس؛ اکنون فروش حراج گونه دو مجموعه عظیم آلومینیوم سازی المهدی و هرمزآل به یک نفر، سوالات متعدد و بی پاسخی در اذهان خیلی از افراد جامعه ایجاد کرده است.

منفرد افزود: در حالی که حدود ۱۵۰۰ نفر از کارگران و معدنچیان فاریاب بعد از ۳۰سال زحمت شبانه روزی در عظیم ترین معدن کرومیت خاورمیانه، به نان شب خود محتاج هستند ، چگونه شخص " م. ع. " این همه ثروت و قدرت را به تنهایی به دست آورده است؟ رمز و راز دستیابی به این ثروت افسانه ای آن هم در مدت ۱۰ الی ۱۲سال با این حجم محدود فعالیت‌های مثبت اقتصادی چیست؟

وی گفت: به ایشان که باید لقب سلطان صادرات "کرومیت خام" به کشور چین داده شود و به خاطر همین خوش خدمتی هایش، رابطه دوستانه و مستحکمی با چینی ها دارد ، آیا می توان تصور کرد که به جناح سیاسی وصل و متکی نیست؟

منفرد بر این باور است که نگاه اجمالی به سال های ۱۳۷۸ و ۱۳۸۰ که مصادف با تصاحب عظیم‌ترین و غنی ترین معادن کرومیت خاورمیانه توسط " م. ع." است و همچنین سماجت، اصرار و حمایت سوال برانگیز سازمان خصوصی سازی در واگذاری المهدی و هرمزآل به وی که معلوم نیست ، چه کسانی پشت پرده این واگذاری را مدیریت و پشتیبانی می‌کنند، این شائبه را به وجود می آورد که آیا فرآیند خصوصی سازی با لابی بازی محقق می‌شود؟

وی گفت: نگاهی به سابقه کاری "م . ع " نشان می دهد، وی چند سالی به عنوان بازاریاب و خریدار جزء سنگ کرومیت فاریاب فعالیت می کرد، تا این که سرانجام رویای وی به حقیقت پیوست و غنی ترین بهشت معادن ایران را به مالکیت خود درآورد. این همان روشی است که درباره شرکت آلومینیوم المهدی و هرمزآل نیز تکرار شد.

منفرد در ادامه با بیان اینکه " م . ع " یکی از فعال ترین تاجران بازار خام فروشی مواد معدنی ایران بوده است، افزود: عمده سرمایه بادآورده وی حاصل صادرات کرومیت خام معادن جنوب و دسترنج معدنچیان معادن کرمان است که خرید سهام چند شرکت معتبر، از جمله یکی از معتبرترین بانک های کشور و سرانجام خرید حراج گونه صنایع بزرگ آلومینیوم سازی هرمزگان از همین منابع معدن فاریاب سرچشمه گرفته است.

وی افزود: نحوه واگذاری این معادن، عملکرد و فعالیتهای اقتصادی ۱۰ الی ۱۴ ساله ایشان و شیوه بهره‌برداری از معادن و مدیریت و رفتار با منابع انسانی از اهلیت مالک جدید مجتمع آلومینوم المهدی پرده بر می‌دارد.

این کارشناس گفت: ماجرا از اینجا شروع شد که کرومیت استخراج شده حاصل زحمات معدنچیان به مدت ۷ ماه دپو و به بهانه قیمت پایین به بازار فروش ارسال نمی‌شود. همچنین به همین بهانه‌ها از پرداخت حقوق و دستمزد ۷ماهه معدنچیان و کارمندان خودداری کردند، سرانجام با عنوان ورشکستگی معدن ، هستی و نیستی همه معادن بزرگ و کوچک فاریاب با پالایشگاه و جمیع اموال و دارایی ها به ظاهر به قیمت تنها ۲ میلیارد تومان و در واقع به قیمت یک چهارم مبلغ فوق توسط " م. ع. " خریداری می‌شود.

منفرد افزود: این در حالی است که علاوه برموجودی انبار، کرومیت استخراج شده در مدت ۷ماه گذشته (مشابه موجودی بیش از ۵۰ هزارتن شمش المهدی و هرمزآل) به اضافه حجم زیادی دستگاه‌ها و تجهیزات گران قیمت مخصوص استخراج معدن، فقط ۴ الی ۶ ترانسفورماتور جدید وجود داشته که هر یک بالای یک میلیارد تومان ارزش داشت، متاسفانه به بهانه واگذاری به بخش خصوصی به ثمن بخس واگذار شد.

وی ادامه داد: قیمت واقعی معادن فاریاب که شامل بیش از ۲۰ معدن بزرگ و کوچک روباز و تونل دار است، به اضافه پالایشگاه فروآلیاژ آبادان و سایر تجهیزات و اموال و دارایی های کم نظیر آن آیا فقط ۵۰۰ میلیون الی ۲میلیارد تومان بود ؟ آیا هرکدام از این معادن زیر مجموعه فاریاب، بالای ۱۰میلیارد تومان ارزش نداشت؟

رویین تن نامجو دیگر کارشناس صنعت آلومینیوم هم می گوید: متاسفانه در ابتدا به ظاهر حدود ۵۱ درصد سهام از مجموعه معادن فاریاب، با پرداخت مبلغی اندک به صورت نقدی و بقیه هم بابت پرداخت بدهی ها مشابه واگذاری سهام شرکت المهدی و طرح هرمزآل به "م. ع." تقدیم شده است.

وی گفت: متاسفانه در همان دو سال اول واگذاری ۹۰ درصد سهام ترجیحی کارگران این معادن با تاخیر ۲ ماه الی ۳ ماه در پرداخت حقوق، بازهم با قیمت های مفت به تصاحب وی در می‌آید و در نتیجه تقریبا کل معادن فاریاب را به عنوان بخشش واقعی به "م . ع. " یک خریدار ویژه بخشیده می‌شود و علیرغم شکایات و مراجعات مکرر و متعدد برخی نیروهای دلسوز ، متاسفانه همه داد و فریاد ها کارگران و کارمندان معدن فاریاب به جایی نمی رسد. سوالی که مطرح می شود این که واگذاری معادن فاریاب در زمان کدام معاون معدنی وزارتخانه صنایع و معادن بود و هم اکنون چه کسی در مسند همان پست تکیه زده است؟

وی ادامه داد: مالک کنونی معدن فاریاب با کاهش حقوق کارگران و تاخیر چندماهه در پرداخت حقوق آنها و ایجاد شائبه و شایعه ورشکستگی معدن و به انتها رسیدن ظرفیت آن ، اقدام به خریدن سهام ترجیحی اغلب کارگران کرده و حتی شایعه شده که با تاسیس یک فروشگاه موتورسیکلت فروشی در یکی از شهرستان های اطراف و بعد از تاخیر چند ماهه در پرداخت حقوق و دستمزد کارگران، آنها را مجبور به معاوضه سهام و حقوق معوقه خود خود با موتورسیکلت می‌کرد. این در حالی است که در مدت ۱۰ الی ۱۴ سال گذشته از پرداخت سود سهام ترجیحی مربوط به اندک کارگران سهامدار استنکاف و خودداری شده، در صورتیکه در مصاحبه با روزنامه ای سیاسی ادعا کرده که معادن فاریاب را از همان سال خریداری و از ضرر دهی به سوددهی رسانده است. پس سود ۱۰ الی ۱۴ سال گذشته کارگران کجاست؟

نامجو در ادامه به شگرد پایین نشان دادن سود در صورت های مالی معادن فاریاب اشاره می‌کند و می افزاید: این عدم پرداخت سود سهام ترجیحی با شیوه های حسابداری به این طریق انجام می شود که تمام تولیدات و محصولات معادن فاریاب را با نام شرکت "ن. ا. س." و یا سایر شرکت هایی که مالکیت صد در صد آن متعلق به وی است و قسمتی هم به عنوان بازیافت مواد، انجام می دهد و عملا هیچ گونه سودی نصیب و عاید شرکت فاریاب نمی شود و در نتیجه در صورتهای مالی ۱۰ الی ۱۴ سال گذشته مشهود نیست.در صورتی که کل سود از فروش محصولات معادن فاریاب بوده و هیچ ربطی به دخالت شرکتهایی مانند "ن. آ. س." ندارد و قانونأ ، شرعأ و اخلاقأ باید در صورتهای مالی فاریاب دیده شود و سود ترجیحی به سهامداران تعلق گیرد.

وی گفت: در تمام مدت ۱۰ الی ۱۴ سال گذشته م.ع اقدام به تهیه و تدوین گزارش عملکرد و صورتهای سود و زیان مالی سالیانه شرکت معادن فاریاب با اعداد و ارقام ساختگی و صوری کرده تا هیچ گونه سودی در عملکرد سالیانه شرکت معادن فاریاب که مدعی سوددهی آن شده، دیده نشود آن هم بخاطر فرار از پرداخت سود سهام کارگرانی که دارای سهام ترجیحی هستند و همچنین کاهش درآمد و فرار از هزینه های مالیاتی است.

نامجو گفت: تاسیس شرکت های زنجیره ای و تو در تو و مخصوصا شرکت های بازیافت جهت پخش فعالیت های تولیدی و فروش در بین شرکت های خود باعث شده تا علاوه بر فرار از مالیاتی، سهامداران ترجیحی هم نتوانند مدعی وی شوند که تخلف در مدت۱۰ الی ۱۴ سال گذشته ادامه دارد.

وی گفت: جالب است که تاکنون هیچ سازمانی قدرت پیگیری و برخورد با ایشان نداشته واین در حالی است که تقریبا در تمام این شرکتهای زنجیره ای " م .ع " رئیس هیئت مدیره و برخوردار از حق امضا بوده است .

نامجو از توقف کامل برنامه و اهداف توسعه و تولید فرو منگنز و مخصوصا فروکروم ، جهت افزایش ظرفیت تولید تا سقف ۲۰۰ هزار تن سخن گفت و افزود: در حقیقت مجموعه کامل معادن فاریاب به اضافه پالایشگاه فروآلیاژهای آبادان که با هدف و نیت تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع فولاد کشور نظیر فروکروم و فرومنگنز پرکربن در داخل کشور تاسیس شده بود، به بخش خصوصی واقعی واگذار شد، با نیت اینکه نه تنها خام فروشی متوقف شود، بلکه با تسریع در اجرای طرح توسعه مجموعه پالایشگاه های فروآلیاژ ، توسط بخش خصوصی و با افزودن چندین کوره جدید دیگر در مدار ، توان تولید شرکت بالغ بر (۲۰۰۰۰۰ تن ) در سال افزایش و کشور را در تولید این مواد به خودکفایی برساند.

وی گفت: با کمال تاسف در مدت ۱۵ سال گذشته تمام کرومیت استخراج شده فاریاب ، همان معادنی که ادعا می کردند، به انتها رسیده، به صورت خام به چینی ها فروخته شد و بعد از گذشت ۱۵سال هنوز این معادن در اختیار منافع چینی ها است و سازمان های نظارتی و وزارتی هم در سکوت مطلق، فقط نظاره گر هستند.

وی افزود: اخراج بیش از ۱۰۰۰ کارگر در عرض چند ماه در همان ابتدای تصاحب معدن فاریاب بدون کوچک ترین مانع و در سکوت مطلق همراه با رضایت مسئولان وقت اداره کار شهرستان و استان و وزارتخانه مربوطه و انعقاد قراردادهای موقت سه ماهه ، ۶ماهه یا یکطرفه ، به عنوان یک اصل اساسی در قانون کار جدید حاکم بر معدن فاریاب به منظور گسترش فرهنگ ترس ، رعب و وحشت و اخراج و تسویه حساب راحت تر کارگران بی پناه از جمله مصائب کارگری این معادن است.

نامجو با طرح این پرسش که آیا ۳۵۰۰ الی ۴۵۰۰ نفر کارگری که در سایر شرکت ها و معادن "م.ع" برای یک لقمه نان حلال مشغول هستند، اوضاع و احوالی مانند ۱۵۰۰نفر کارگر معادن فاریاب دارند؟ می‌پرسد: آیا عملکرد "م.ع" که در ۳۴ سال گذشته مانند ۱۴سال اخیر که معادن فاریاب را تصاحب و مدیریت کرده، خواهد بود؟ انصافا بعد از گذشت ۱۰ الی ۱۵ سال از واگذاری فاریاب به بخش خصوصی واقعی، سهم استان کرمان و بالاخص مردم محروم فاریاب منوجان و حومه از این واگذاری چیست؟

وی افزود: آیا سهم مردم این مناطق جز حقوق بخور و نمیر همراه با قراردادهای موقت با کمترین حقوق ماهیانه و آلودگی شدید و انواع امراض و بیماریها چیزی نصیبشان شده و هرکسی می تواند شخصا از اوضاع و احوال کارگران بازنشسته و مشغول کار و وضعیت توسعه و عمرانی منطقه، پاسخ این سوال را دریابد .

به گفته نامجو، "م.ع" به تازگی در مصاحبه ای با یکی از روزنامه های سیاسی با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای دولت، ضمن اشاره به پیشنهاد واگذاری٤٠٠‌ هزار‌ میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام به بخش خصوصی برای رونق‌بخشیدن به اقتصاد کشور آن را بهانه‌ای برای توجیه مفت فروشی سهام آلومینیوم المهدی و هرمزآل قلم‌داد کرده و مخالفت عده ای با حراج مجتمعی به گستره ۷۰درصد صنایع تولید آلومینیوم کشور را حرکتی بر خلاف اجرای منویات رهبری عنوان می‌کند. همچنین مخالفت ها با مفت فروشی المهدی و هرمزآل را بعنوان رفتارهای غیرشرعی، غیراصولی و غیراخلاقی قلمداد کرده است.

این کارشناس گفت: اگر واقعا دلشان برای کشور و مردم می سوزد پروژه های نیمه تمام زیادی از جمله پروژه آلومینیوم لامرد و کارخانه تولید تیتانیوم کهنوج و همچنین معادن بکر و گسترده بشاگرد و غیره قابل انکار وجود دارد.

وی ادامه داد: مجتمع المهدی کارشناسی به اسم پ. ب ندارد، پس یا خود را با اسم مستعار معرفی کرده یا به اسم کارشناسان المهدی خود را جا زده است. تکنولوژی مجتمع المهدی و هرمزآل نه چینی است و نه روسی و شاهد و سند زنده‌اش هم مهدی التاجر ۱۰۴ ساله است و المهدی فرسوده نیست و صنایع تولید آلومینیوم استهلاک آنچنانی ندارد که با لیفتراک و پیکان مقایسه شود.

نامجو گفت: با توجه به وظایف خطیر نظارت مسئولان، وزرای دولت تدبیر و امید و نمایندگان کمیسیون‌های حمایت از تولید ملی، کمیسیون اصل ۴۴ . کمیسیون اصل ۹۰ و کمیسیون اجتماعی و فرهنگی و کمیسیون صنایع و معادن و سازمان های نظارتی و بازرسی ، جمله تاریخی از وصیت نامه امام خمینی که فرمود "نگذارید کشور به دست نااهلان بیفتد " به یاد خود بیاورند و یک لحظه خود را بجای کارگران و معدنچیان فاریاب قرار دهند تا شاهد و ناظر اتفاقات چنین فجایعی نباشیم.
 
کلمات کلیدی : آلمینیوم المهدی و هرمزآل+معدن فاریاب
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۳:۰۳:۵۵
چرا کسی به داد این اینها نمیرسه؟ مدت زیادیه که دارن میگن کارخانه الومینیوم هرمزال رو دارن غارت میکنن چرا کسی تکونی به خودش نمیده، آقای دکتر توکلی شما چرا کاری نمیکنید!!!!! (3271806) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۴:۲۹:۴۴
عزیم فقط در در فقدان حضور فعال سازمانهای عریض و طویل نظارتی اینهمه تخلف در بخش صنعت و بانک و معدن و بورس و خصوصی سازی و اینها انجام میتونه بشه
باید مو رو از ماست کشید تا هیچ متخلفی نگاه چپ به بیت المال نکنه (3271997) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۴:۳۲:۳۷
مبارزه با مافیای قدرت یعنی نیست و نابودی
این مافیا دوباره بر سرکار آمده اند اینبار سعی در ریشه کنی کارخانه های دولتی هستند تا این چند سالی که بر مسند قدرت هستند استفاده لازم را بکنند
اون زمان معدن فاریاب و حالا کارخانه الومینیوم و تازه شنیده ها حاکی از آن است که نیروگاه فارس هم خریده و مطمئنا برنامه های دیگری هم برای خرید بیشتر صنایع دارد (3272010) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۹ ۱۳:۵۶:۲۹
با ‍بول شمش های المهدی رفته سراغ نیروگاه فارس....
قانون از کجا آورده ای رو چرا برای اینها اجرا نمی کنند؟ (3273898) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۹ ۱۲:۱۹:۱۷
چرا وقتی که مدیران دولتی شرکت را غارت و چپاول میکردن صدای هیچ بنی بشری بلند نشد خبر از خرید های بی کیفیت و گران مواد اولیه و قراردادهای ساخت و توسعه با قیمتهاب نجومی و قراردادهای بی حساب و کتاب پیمانکاران مشغول در شرکت را کسی نیست برسی کند یا شاید مافیا هایی هستند که سرپوش بر این موضوع کشیدند و خط قرمز آنها است . برسی کنید هر کشتی مواد اولیه که به شرکت میرسید چه کسانی حسابهای خارجی آنها از بابت پورسانت پر میشد که در حال حاضر یا خودشان در خارج از کشور هستند یا فرزندانشان (3273667) (alef-11)
 
این سینه دل پر درد دارد
۱۳۹۴-۰۷-۳۰ ۲۱:۰۳:۳۴
با سلام؛یکی شون بعد از اخراج، بدلیل دادن اطلاعات شرکت به خریدار،به عنوان پاداش از طرف خریدار برگشت به کار شدن،اقامت پسرش داره درست میشه برای رفتن به آمریکا.جالبه همین آقایون که الان سکاندار و نماینده خریدار هستند،زمانی برای این شخص تشکیل پرونده دادن(توی اداره بازرسی)،ولی الان معمول نیست چه اتفاقی افتاد که از طرف هیمن ها برگشت بکار شده،... الله اکبر الله اکبر،داعش های مالی ایران هستند اینها... باور کنید،دشمن دشمنه،چه ایرانی باشه چه خارجی فرق نداره،چه تفنگ داشته باشه یا چه از بیت المال دزدی کنه،وزارت اطلاعات کجاید،؟؟؟ اطلاعات سپاه کجاید؟؟؟ .....باور کنید حقیقت داره،تا کی سکوت؟؟؟ (3276012) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۲ ۱۹:۴۳:۴۳
دو دستگاه تو اكباتان آپارتمان و ويلا تو شمال و شركت در شمال و شراكت ساخت مطب كه چيزي نيست (3277812) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۳:۱۶:۵۹
آقا شرکت واگذار شد رفت این دونفر هم اجرشان با خدا بس برگردیم سر کارمان برای یک لقمه نان حلال (3271835) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۴:۴۰:۴۱
متاسفانه هر دولتی یک مه آفرید یا بابک زنجانی دارد ولی نمیدونم چطور این دولت طوری رفتار میکند که امثال علیمجمدی هیچ وقت اخطاری هم از قوه قضاییه نمیگیرد و راحت احکام قوه قضاییه را کاغذ پاره میداند
برای مثال قوه قضاییه دستور توقف واگذاری را در تاریخ 94/06/25 صادر و اعلام میکند ولی ایشان در تاریخ 94/06/29 مجمع فوق العاده تشکیل میدهد و با استناد به نامه سازمان خصوصی سازی مورخه 94/06/30 برای خودش هیت مدیره را تشکیل میدهد و در تاریخ 94/07/22 در روزنامه های اقتصاد و صبح ساحل بندرعباس آگهی تغییرات به چاپ میرساند

امام زمان کمک
اللهم عجل لولیک الفرج (3272025) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۳:۲۴:۲۲
شرکت شده به کام آقا دکترها و بابک ها (3271851) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۹ ۱۵:۴۱:۰۱
درود حرف دل زدی (3274148) (alef-11)
 
کاظم
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۳:۲۶:۵۳
جناب علیمحمدی روزگارمان سیاه نکنی وحواست باشه که دل کارگران بدرد نیاورید اگر با کارکنان الومنیوم باشی خوبه.ا ما کارگران شیفتی المهدی زیاد زجر کشیدیم .گر مثل فاریاب دنبال منافع خودت تنها باشی میبازی .واز کارشناسان شجاع الومینیوم اقایان نامجو ومنفرد متشکریم خدا قوت (3271859) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۴:۰۴:۴۶
شما کارگرها نترسید اونها با دونفر کار خواهند داشت (3271942) (alef-13)
 
زورو
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۴:۲۱:۲۳
در آینده شاهد رشدو شکوفایی شرکت خواهیم شد (3271978) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۴:۳۰:۳۸
نماینگان استان اقایان آشوری جراره جباری آرامی هاشمی شما خوابید یا بیدار در المهدی چه خبر است چرا موضعتان را مشخص نمیکنید میگویندجناب آشوری یا اعلام موضع کنید یا اجازه بدهید تا ما کبی نامه های درخواستی شما را از خریدار منتشر کنیم
شما نئمایندگان مردمید و در انتخابات اتی نیاز به حمایت و رای مردم دارید
از قدیم گفتند شتر سواری دولا دولا نمیشه
موج مخالفت عظیمی علیه نمایندگان کنونی استان در مجلس درحال شکل گیریست قطعا شما مایل نیستید طعمه و هدف این موج باشید بس بفرمایید و از صنعت استان محافظت کنید
وگرنه وعده دیدار ما مردم و شما نمایندگان در اسفند ماه بای صندوقهای رای (3272001) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۴:۳۴:۱۳
من کارگر از بخش خصوصی حمایت خواهم کرد و با تلاش و پشتکار م این شرکت را آباد خواهیم ساخت (3272013) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۹ ۰۹:۴۳:۳۱
جناب اقایان کارشناس تا قبل از آمدن بخش خصوصی کجا بودید چرا نظر نمی دادید حالا که بخش خصوصی میخواهد شرکت را از زیان خارج کند به صدا در امدید . من هم از کارکنان فاریاب هستم اطلاعات شما کذب است (3273366) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۹ ۱۷:۰۰:۴۲
من نميدونم شما كي هستيد و نيازي هم نميبينم ولي اكه يكسال و دو سال به عقب برگرديد متوجه نميشيد كه اين اقايون مرتب و مكرر اعلام ميكرديد كه اقايون و مسولين به هوش و به گوش باشيد كه دارند المهدي را ميبلعند
مزيد اطلاع شما استادي كه اقايون رو كردند و همين مدير عامل بخش خصوصي هم تاييدشون كرد زماني كه رئيس سازمان بازرسي بود با مدير جديد حفاظت الآني مانع پيگيري جدي و صدور حكم شدند منجر به رو شدن ٩٠ميليارد تومان تخلف روي يك محمولا خريد پودر شد كه ١٨٠هزار تن پودر خريداره كردند و نود ميليارد تومان به جيب زدند كه يك دستگاه سانتافه زير پاي يكي از همين دو مدير جديد رفت كه از ناحيه مدير عامل وقت هديه به ايشان شد اينها فقط بخشي از شنيده هاي من هست كه توسط اين دو كارشناس متعهد رو شد پس با بغض و كینه ابزار دست اين أفراد نشو
خودت هم ميدوني و ما هم ميدونم كه نود در صد اين افشا گري ها درست است فقط يك جو شهامت ميخواد تأييد كردنش (3274308) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۱ ۱۱:۰۰:۰۵
سانتافه بود يا تينا ؟ (3276450) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۱ ۱۹:۱۷:۳۵
بعضي ها هم تنخواه بازرگاني كم اوردند و جهت لا پوشاني فاكتور جعلي ساختند و تحويل دادند (3276968) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۹ ۱۰:۰۹:۲۹
جناب آقای نامجو شما که ادعای کارشناسی دارید آیا کرینهای دو خط احیا فرسوده نیستند چند درصد کاتد و نسوز و لاینینگ دیگهای دو خط سالم هستند؟کارگاه ریختگری شما فرسوده نیست؟ لیفتراک و کشندهای شما فرسوده نیستند؟آیا ما با آن کارگاه آند سازی فرسوده قادر به ادامه تولید آند هستیم؟ هر ماه به دلیل خرابی آند سازی مجبور به خرید آند از خارج میشویم . سیستم کنترل آلودگی شما چطور ؟سالم هستند ؟ و از همه مهمتر آیا آن پرسنل قدیمی شما (ورودهای 74و75 ) از کار افتاده و بی انگیزه نیستند همگی منتظر باز نشکستکی خود هستند . (3273415) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۹ ۱۷:۰۳:۰۷
اكه كارمند المهدي باشي وَيَا يك ذره اطلاعات از خط توليد الومينيوم داشته باشي ميدوني كه تمام اين أقلامي كه نام بردي دو درصد يك خط توليد الومينيوم هم نميشه فقط بخش اخر حرفات درسته كه نيروهاي انساني مستهلك شده اند وكسي هم متوجه نيست لطفا عاقلانه حرف بزن دوست عزيز (3274314) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۳۰ ۰۹:۲۵:۴۱
برادر محترم

اگه یک پراید فرسوده مدل پایین داشته باشی دلیل نمیشه نصف قیمتش بفروشی
به اندازه خودش قیمت داره

شما هم از همونهایی هستی احتمالا جیبت فرسوده شده می خوای با بخش خصوصی از حالت زیان ده خارجش کنی

موضوع یک چیزه چرا یک هیئت خاص بطور واقعی شفاف سازی نمی کنه ؟؟؟

همین و بس (3275118) (alef-11)
 
کارگر معدن فاریاب
۱۳۹۴-۰۷-۲۹ ۱۰:۲۲:۳۱
چه عجب
کسی به فکر ما کاگران بی پناه هم افتاد
ولی مطمئن باشید که کسی زورش به اینها نمیرسه مگر عزرائیل (3273435) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۹ ۲۰:۵۰:۱۲
آقا اگر كارخانه بيشتر مي ارزيد بدانيد كه تامين اجتماعي يا اورگانهاي ديكر اجازه نميدادن آقاي عليمحمدي شركت را بخرد در روز مزايده كسي شركت نكرده بود اكر اقاي نماينده ها ميدونستند قيمت المهدي بيشتر مي ارزد چرا پا جلو نگذاشتند و قيمت بالاتري پيشنهاد ندادند (3274619) (alef-11)
 
زورو
۱۳۹۴-۰۷-۳۰ ۰۸:۳۵:۵۵
جناب آقای نامجو و آقای منفرد بر چه اساس و پایه ای میگویید کارخانه را ارزان خریدند اولا کلیه مراحل خرید توسط بخش خصوصی بدون ایراد قانونی بوده و ثانیا اگرشرکت بیشتر از اینها ارزش داشت چرا شرکت سرمایه گذازان در روز مزایده دست و پا نشکستند هر آدم عاقل که کمی حساب و کتاب سرش بشه میدونه که المهدی و هرمزال زیانده خواهد بود و ارزش سرمایه گذاری را ندارد و اینکه چرا آقای علیمحمدی اقدام به خرید آن کرده بهتراست جهت روشن کردن شما جلسه ای با شما داشته باشد. (3275061) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۳۰ ۱۰:۴۶:۴۴
دوست عزيز بنده منفردم
شما كاملا درست ميفرمايين بخش خصوصي كاملا كارشون را درست انجام داده و بدون نقص و من هم به سهم خودم تأييد ميكنم
ميفرمايين شركت المهدي و هرمزال رسانده هست قبول ندارم
متاسفانه نوع مديريت دولتي حاكم بر المهدي و هرمز ال طَي دو سه سال گذشته كه الحق و أنصاف بهار الومينيوم بود به وأسطع بذل و بخشهايي بي حد و حصر المهدي را زيانده كرد
حتما اطلاع و قبول داريد كه آلومينيوم از تني ٢٠٠٠به تني حدود ٥هزار دلار اكه اشتباه نگفتي باشم و دلار هم از ٢٠٠٠تومان به ٤٥٠٠تومان رسيد بِنَا براين در اين مدت المهدي بايد تمام بدهي هاش را ميپرداخت با اين سود ولي ميبينيم كه زيان هم داشته پس اين زيان ساختگي و هزينه ندانم كاري مديران دولتي سه سال گذشته بوده
حتما قبول و اطلاع داريد كه يك محموله پودر خريدند ١٨٠٠٠٠تن و مبلغ ٨٠ميليارد تومن به جيب شون زدند كه خيلي از دوستان نزديك به خريدار هم اطلاع دارند به وأسطع مسوليتشان ولي متاسفانه ان زمان كاملا سكوت برايشان مناسبتر بود چون ميخواستند به اين روزها برسند
دوستان هركي به اين اظهارات بنده شك داشت تماس بگيره تا اسناد و مدارك را در اختيارشون بگذاريم (3275260) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۳۰ ۱۱:۴۸:۳۴
بسم الله الرحمن الرحیم

در خصوص المهدی عدم شفافیت ها زیاد است:

اول خیانت مدیران دولتی و تایید صورت های مالی ناصحیح ،زودتر از همه آخرین مدیرعامل و سپس سرپرست شرکت که جز هیئت مدیره هم بودند میدان را خالی کردند احتمالا چون امضای آنها پای خیلی از اسناد اسناد سازی شده بوده که در صورت اجرای عدالت باید جوابگوی اقدامات خود باشند.
چرا مقامات استان حتی امام جمعه محترم در هیچ سخنرانی خود هیچ اشاره ای به از دست رفتن یکی از صنایع مهم استان نمی کند حداقل درخواست بازبینی پروژه واگذاری انجام تا شفاف سازی شود.

مدیران دولتی مشغول در شرکت هفت هشت ماهه آخر خصوصی شدن همه با خریدار همکاری می کنند و به قول خودشان در شرف رشد موقعیت هستند.

ان شا الله مراجع ذی صلاح هر چه زودتر ماجرا را خانمه دهند حتی اگر قرار است شرکت را هدیه دهند رسما اعلام شود دیگر کسی پیگیری نکنید تا حداقل آرامش کارگران زحمت کش بیش از این بر هم نریزد. (3275351) (alef-11)
 
عدالت
۱۳۹۴-۰۸-۰۱ ۰۴:۱۳:۴۵
در هر شرایطی دلیل نمی شود چون مشتری نداشت شرکت را به قیمت ارزان بفروشیم.
در زمانی که قیمت شمش بالا بود و بنا به تایید خریدار 40 درصد مواد اولیه را گران خریدند که خود رقمی معادل 4 برابر پیش پرداخت فروش شرکت می باشد.

بنده قبول دارم ریشه شرکت را اول از همه ایمیدرو زد با انتخاب مدیران نالایق ، مشخص نکردن چشم انداز پیشرفت برای هر مدیرعامل که مثلا پس از یک سال شما باید به این نتایج در شرکت برسید.

چون کارنامه نمی خواهند هیچ یادگار مثبتی از هیچ مدیرعاملی وجود ندارد مثلا بگوییم دست فلان مدیر درد نکند مثلا این سیلوهای پودر را فلانی ساخت و یا پروژه استراتژیک را بنا نهاد....

آدم بازنشسته ای سرپرست المهدی شد که سالها حقوق مفت از المهدی گرفت و با تصمیمات اشتباه و بهتر بگویم انتخاب اشتباه و ترک شرکت میدان را تقدیم خریدار کرد و به قول یک از نظرات پای اسناد اسناد سازی شده را امضا کرده که در صورت پیگیری قانونی و عدالت باید پاسخگو باشد.

دولتی بودن یعنی ضرر چون سازمان مدیریت نکرد ولی مفت فروشی نه!!!!

مدیر عاملی که دو سال و اندی در بهترین شرایط قیمت آلومینیوم بر منسب قدرت بود آدمهایی را دور خود گماشت که حتی از خرید خاک باغچه که ارزان ترین خرید شرکت هم بود نمی گذشتند و دنبال پول در آوردن بودند.

زد و بند با پیمانکار ترانسپورت.

گران خریدن مواد مخصوصا پور و آند.


حالا هم اطراف خریدار پرسه می زنند و ستون پنجم شده اند.

آیا خریدار هم از این آدمها که بیت المال رحم نکردند می خواهد در سیستمش استفاده کند؟؟؟

خدایا عاقبت و آخرت پرسنل زحمت کش المهدی و خانواده هایشان را ختم بخیر بفرما!!!! (3276247) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۱ ۱۳:۴۱:۵۴
اكر كارخانه را مديران دولتي خورد و برد كه بعضي از پرسنل المهدي هم ذي نفع بودند زمان ثقفي حالا به بخش خصوصي چه ارتباطي دارد خود اقاي منفرد اذعان ميكند بخش دولتي بس همه ميدانيم كه ديگر خبري از اون دزديها در اين دوره نخواهد بود (3276603) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۱ ۱۳:۴۵:۲۶
بد نيست از كارمندهاي بخش فروش خارجي هم در اين چند سال حلاوتها نسيبشان شده را به حسابشان رسيدگي شود (3276605) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۱ ۱۳:۵۹:۲۴
بس اگر ٨٠ ميليارد خوردند و بردند چرا اطلاعات بندرعباس از موضوع بي اطلاع بود لذا از كليه نهادهاي ذي ربط درخواست ميشود موضوع را پيگيري نمايند و مديراني كه تخلف كردند را به اشد مجازات برسانند (3276621) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۱ ۱۴:۰۳:۰۶
بهتر نيست مديران و هييت مديره سابق المهدي و مديران بازرگاني المهدي و هرمزال را از زمان مهندس ثقفي تا گلكار را به دادگاه معرفي نماييم (3276625) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۱ ۱۹:۲۱:۵۲
دقيقا درخواست اين دوستان هم همين است كه پرونده هايي كه در بازپرسي شعبه دوم مفتوح شده را به سر انجام برسانند و حكم قضائي صادر شود و متخلفين را شناسايي و معرفي كنند
همه ما ميدونم كه زمان ثقفي الومينيوم چندتا وضع مناسبي نداشت ولي در زمان مديريت بعد از ايشون به يكباره واقعا أوج گرفت و دوران طلائي شروع شد و بريز و بپاش ها هم به أوج رسيد و با استناد به اين دوره همه منتقدين المهدي را زيانده ميخوانند چون از نحوه خريد و حيف و ميل ها خبري ندارند كاش واقعا همين مدير عامل بخش خصوصي در زنان تصدي در سازمان بازرسي به وظيفه اش عمل كرده بود و به درخواست اين دوستان گوش كرده بود و متخلفين را به مراجع قضائي معرفي كرده بود ولي چه ميشود كرد كه ايشان هم .... مناقصات و مزايده ها را همين دوتا دوست و مديران فعلي بخش خصوصي كه در ان زمان نماينده سازمان بازرسي بودند تأييد وَيَا رد ميكردند (3276969) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۲ ۱۸:۲۷:۱۴
إقا مظلوميت اين دو كارشناس ما رو كشت بخدا (3277702) (alef-11)
 
کارگران آند سازی
۱۳۹۴-۰۸-۰۲ ۲۳:۲۳:۴۹
باسلام در الومینیوم کارگران واقعی در کارخانه وشیفت کار هستند ولی حقوق واقعی وخوب برای عادیکاریهای که از گرما وسرما وآلودگیها وشبکاریها وهزاران درد دیگر خبر ندارند هست کارگران از خیلی منشی ها کمتر میگیریند همیشه بین بد وبدتر گرفتاریم جناب علیمحمدی کارگران واقعی را دریاب (3278025) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۳ ۱۶:۱۹:۰۵
برادر من صبر کن ببین بخش خصوصی میتونه همون حقوق بخور نمیرتو بده عملا که بیمه شما را قطع کردند (3278953) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۴ ۱۰:۴۵:۴۱
جناب آقای گلکار و جنابآقای کنجی اگر خبرهای فوق صحت داشته باشد شما را به خدا واگذار میکنیم انشالله به حق خون حسین نتیجه اعمالتان را در این دنیا و دنیای آخرت بزودی ببینید (3279982) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۵ ۰۹:۴۶:۴۴
جناب آقای مدیر عامل گذشته (خدا رحمت کند ایشان را )مبلغ 60 میلیارد تومان بلا عوض دودستی تقدیم صندوق باز نشسته فولاد دادند و همچنین جهت تایید در استان نیز چندین میلیارد بلاعوض کجا رفت خدا میداند و بس. (3282343) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.