ساخت داروی درمان کننده صرع و تشنج

گروه سلامت الف،   3970513047 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

محققان کشور موفق به ساخت داروی درمان کننده قطعی صرع و تشنج شدند که گیاهی بوده و نیاز به تجویز پزشک دارد.

ساخت داروی درمان کننده صرع و تشنج
 

رضا مظلوم فارسی باف در گفتگو با مهر در خصوص طرح خود با عنوان داروی درمان کننده قطعی صرع و تشنج گفت: صرع تاکنون هیچ گونه درمانی نداشته بر این اساس در صدد برآمدیم که برای اولین بار داروی درمانی صرع و تشنج را اختراع کنیم.

وی افزود: براساس تحقیقات انجام شده افرادی که مبتلا به تشنج و صرع هستند داروهایی مصرف می کنند که بیمار طی آن به این داروها وابسته می شود و در طول عمر خود با عوارض شدید دارویی اعم از آلودگی شدید، تشنج های دائمی و آسیب های جدی روبرو می شود.

مظلوم فارسی باف تصریح کرد: داروهای تولید شده در سطح بین الملل تا به حال درمانگر نبوده اند به همین دلیل توانستیم اولین داروی قطعی صرع و تشنج را اختراع کنیم.

وی با بیان اینکه این دارو دارای گواهینامه ثبت اختراع از قوه قضائیه است، گفت: تست هایی روی بیماران مختلف مبتلا به صرع و تشنج دائمی و موقت در دانشگاه شهید بهشتی داشتیم که موفق شدیم این داروی ترکیبی و گیاهی را به تولید برسانیم.

این محقق با اشاره به اینکه این دارو می تواند در قالب شربت و قرص به تولید برسد، خاطرنشان کرد: داروی درمان کننده قطعی صرع و تشنج با تجویز پزشک و با نسخه براساس وزن و میزان بیماری صرع تجویز می شود.

به گفته وی این دارو عوارض جانبی ندارد و ظرف مدت ۶ تا ۱۲ ماه، فرد مبتلا به صرع و تشنج را درمان می کند.

مظلوم فارسی باف یادآور شد: برای تولید انبوه این دارو نیاز به سرمایه گذار داریم که علاوه بر تولید آن در داخل بتوانیم به مرحله صادرات نیز برسیم.

وی تأکید کرد: براساس آمار اعلام شده به صورت مستقیم ۳۴۰ میلیون نفر بیمار نیازمند این دارو هستند و در سطح بین الملل و جامعه پزشکی جهانی فوق العاده مهم و تأثیر گذار است و تولید این دارو جزء تکنولوژی پزشکی برتر به شمار می رود.

این مخترع در نمایشگاه اینوتکس، محصول خود را عرضه کرد. این محصول دارای تأییدیه از امور پژوهشی علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، تأییدیه از پارک فناوری پردیس، تأییدیه از معاونت علمی و فناوری و مصوبه شورای عالی پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی است.

دیدگاه کاربران

دوگدور۴۷۳۰۷۳۱۰:۵۱:۱۳ ۱۳۹۷/۵/۱۳
اگر اسم دارو و مشخصات فنيش هم بيان بشه مقاله و مصاحبه علمي و قابل استنادي خواهيم داشت نه فقط تبليغات و شعار
رضا۴۷۳۰۹۶۱۰:۵۹:۰۶ ۱۳۹۷/۵/۱۳
تاييديه سازمان غذا و دارو كو ؟! پروسه گرفتن تاييديه براي يك داروي جديد پروسه بسيار پيچيده و زمان بري هست ، بعد از آزمايشات علمي و آزمايشگاهي نوبت آزمايشات حيواني و انسانيه و ممكنه سالها زمان ببره . گواهي ثبت اختراع از قوه قضاييه يعني چي ؟!!
ناشناس۴۷۳۸۸۲۱۵:۱۱:۵۵ ۱۳۹۷/۵/۱۳
ای کاش راست باشه
yektanetتریبون

آخرین عناوین