واکنش ایران به اقدام مضحک فیسبوک علیه ایران

گروه سیاسی الف،   3970531152 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

مقام هیات نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد ادعای دو شرکت آمریکایی علیه ایران را «سوء استفاده» واشنگتن از بستر رسانه‌های اجتماعی برشمرد.

واکنش ایران به اقدام مضحک فیسبوک علیه ایران
به گزارش فارس، یک مقام هیات نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد  بعد از ادعای  شرکت‌های «فیس‌بوک» و «توئیتر» مبنی بر حذف صدها حساب کاربری «مرتبط با ایران و روسیه» شامگاه چهارشنبه (به وقت تهران) واکنش نشان داد. 

به نوشته روزنامه «وال استریت ژورنال»  «علیرضا میریوسفی» رئیس بخش مطبوعاتی هیات نمایندگی ایران در سازمان ملل  متحد در این زمینه گفت: «چنین ادعاهایی مضحک و بخشی از مجموعه اقدام‌های آمریکا  برای تغییر نظام در ایران هست.»

این مقام ایرانی در ادامه گفت: «این اقدام‌ها سوء استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی است.»

 شرکت «فیس‌بوک» بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) اعلام کرد صدها صفحه کاربری «مرتبط با ایران و روسیه» را از شبکه‌های اجتماعی تحت مالکیتش از جمله فیس‌بوک و «اینستاگرام» حذف کرده است.

بر اساس بیانیه این شرکت، ۶۵۲ صفحه که اصلیت ایرانی و روسی داشته‌اند، به دلیل «رفتارهای هماهنگ نامعتبر» و تلاش برای اثرگذاری بر انتخابات آمریکا، از شبکه‌های اجتماعی این شرکت حذف شده‌اند. اسامی و مشخصات این صفحات اعلام نشده است.

این شرکت اعلام کرده که این حساب‌های روسی و ایرانی رفتارهای مشابهی داشته‌اند، اما هنوز هیچ ارتباطی میان آن‌ها پیدا نشده است. حذف این صفحات بر اساس اطلاعات شرکت امنیت سایبری «فایر آی» صورت گرفته است.

همزمان، شبکه اجتماعی «توییتر» هم اعلام کرد ۲۸۴ حساب کاربری مرتبط با ایران را به حالت تعلیق درآورده است.

دیدگاه کاربران

سامان۵۰۸۴۸۹۰۰:۱۴:۵۳ ۱۳۹۷/۶/۱
بهتر، وقتی فیسبوک و توییتر برا مردم فیلتر هست چرا باید برا مسئولانی که خودشون فیلتر کردن آزاد باشه؟
ناشناس۵۰۸۶۴۳۰۳:۵۰:۰۴ ۱۳۹۷/۶/۱
مگر سایتش فیلتر نیست؟ چه اهمیتی دارد؟
آیدا۵۰۸۷۴۳۰۸:۰۹:۰۹ ۱۳۹۷/۶/۱
مثل خیلی از چیزهای دیگه(ماشین لوکس خارجی، خونه بزرگ و خوب گرین کارت و....) واسه ما اه اه واسه اونا به به هستن
ناشناس۵۰۸۹۱۱۱۰:۳۲:۰۰ ۱۳۹۷/۶/۱
ژن برتری ها فیلتر ندارند
ناشناس۵۰۸۹۴۴۱۰:۵۵:۴۷ ۱۳۹۷/۶/۱
عزیزم آب خوش و امید به فردا و سفر دور دنیا و سقف بالا سر وسفره رنگین و فیسبوک و ماشین خوب و ویلای فرح و غیره برای من و شما فیلتر است وگرنه برای مسئولین عزیز تا دقیقه 90 که مصلحت یا استکبار جهانی مانع نشود، آزاد است!
ناشناس۵۰۸۶۷۴۰۶:۱۶:۲۹ ۱۳۹۷/۶/۱
دستشون درد نکنه دیگی که برای ما نجوشه....
ناشناس۵۰۸۶۸۶۰۷:۰۵:۰۸ ۱۳۹۷/۶/۱
مگر فیس بوک جیز نبود برای مردم! پس زبان بر کام بگیرید و نقش بازی نکنید!!!
ناشناس۵۰۸۷۵۵۰۸:۲۰:۰۸ ۱۳۹۷/۶/۱
ایران هم اکانت سروش خارجیا رو حذف کنه
ناشناس۵۰۹۱۰۶۱۲:۱۵:۱۶ ۱۳۹۷/۶/۱
عالی بود!!! احسنت!
علی۵۰۸۸۲۵۰۹:۱۸:۵۴ ۱۳۹۷/۶/۱
این مطلب شما که عذر بد تر از گناهه.!!!
yektanetتریبون

آخرین عناوین